• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bak sen şu işe! Ülkeyi sudan 'Ucuz rakı' ile yönetecekler

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kanber

1-CHP-DEM tarafından; İnsanları karanlıklardan aydınlığa çıkartan Kur'ana, yani İslâma orta çağ karanlığı diye hakaret edilmiş. kahrolsun şeriat diye hakarete uğramış. Adeta Allah'a İslâma savaş açılmıştır. İslâm şeriati yerine batının bataklığı olan Vatikan şeriatı esas alınmış. 2'-Çağdaşlık diye, ilericilik diye alkolizmi, moda adı altında çıplaklığı, fuhuş ve zinayı hoş göstermek için; Cesur kadın, erkek arkadaşı, sevgilisi flört arkadaşı gibi süslü sözlerle neslimizi ve ailemizi bozup, perişan ettiler. Adeta çürüttüler. 3- Yetmemiş gibi şimdi de sapkın inanç olan LGBT ve cinsiyetsizlik gibi sapkınlıkları belediyelerinde ve partilerinde resmileştirmeye, kabullendirmeye çalışılmaktadır. 4-Özgür Özel'in alkol fiyatlarını düşüreceğiz litresini 140 liraya indireceğiz. Bir Ramazan günü bunlar yani AK Partili belediyeler Kayseri'de beyaz şarap bile bulundurmaz diyerek alkolü içkiyi özendirmektedir. Halbuki alkol yüzünden binlerce trafik kazası, binlerce ölü, milyarlarca maddi zarara, binlerce aile yuvasının yıkılmasına, çocukların yetim kalmasına hoşgörü ile bakacaksınız. 1990'lı yıllarda Sovyetler Birliği'nin zilzurna sarhoş devlet başkanı Boris Yeltsin vardı ya; o zilzurna sarhoş Boris Yeltsin nasıl ki Sovyetler Birliği'ni dağıttıysa, bizim bu şarap şampanyacı ve heykelciler de DEM'le ittifak kurarak Türkiye'yi parçalamanın hazırlığını yapmaktadırlar. Zaten ABD'de de Suriye'deki referandumu Cumhur ittifakı'nın baskılarından dolayı; Daha zamanı gelmedi diye ertelediler. Yani CHP-DEM lenip iktidara geldiğinde, zilzurna sarhoş olup İsmet İnönü'nün zilzurna sarhoş haliyle Ege adalarını Yunanistan'a verdiği gibi Suriye'de referandum zamanı gelmiş olacak. Referandum yapılıp ülkemizin güneydoğusunu Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde teröristan devleti kurulacaktır. 5'-Yine aynı şekilde bunların hoş gördüğü zina yüzünden aile bütünlüğü bozulmuş. Çocuklar anasız babasız, karılar kocasız, kocalar karısız kalmış yuvalar darmadağınık edilmiştir. 15-16-17 yaşında olan gençlerin evlenmesine şiddetle karşı çıkılmakta olup, o yaştaki gençlerin fuhuş yapmalarına gayet hoşgörü ile bakılmaktadır. 6- bu ülke yönetimi bunlara verilirse bırakılırsa ülkemizin durumu Hizbullah'ın ve Gamze'nin durumundan çok daha perişan olur. Allah bu cahil, gafil ve hainlerin nursuz, şuursuz ve onursuzların şerrinden ülkemizi devletimizin milletimizi korusun.
  • 2 Saat Önce

Osmanlı

Müslümanım diyen , imanlı gençlik diye yola çıkanlar ülkeyi mezbele haline getirirse millet de anahtarları rakı içenlerin eline verir! Vebali de imanlı (!) kişilerin boynunda kalır...
  • 3 Saat Önce

Ahmet Tunç

Çırpınışlar
  • 4 Saat Önce

Sahi

Rakı 1400 den 140 tl ye düşünce millet kurtulur.ceker kafayı herseyi unutur.
  • 4 Saat Önce

Pilot

Allahtan ilime önem veren iktidarımız var,yoksa lübnanın başına gelen bizim de başımıza gelmesi kaçınılmaz!Lübnandaki siber saldırı bize ürettiğimiz cihazlarda yerli yazılımın hayati önem taşıdığını hatırlattı,bu konu BBP lideri Mustafa Desticinin de gündemindeydi ve o da haklı olarak yerli üretim ve yerli yazılım konusuna değindi!1993'te ASELSAN %100 yerli cep telefonu üretti,dönemin cumhurbaşkanı Demirel bile telefondan memnun kaldı,hatta yurt dışına bile ihracat edildi!Peki sonra,devlet buna tıpkı seneler önce yerli arabamız üretiminde yeterli destek vermeyince nasıl ki üretimine son verdiyse,yıllar sonra kendi mühendislerimizin ürettiği cep telefonuna da yeterli destek gelmeyince ASELSAN da üretimine son vermek zorunda kaldı!Demek ki neymiş hainler içimizde,isterler ki hep gavura muhtaç olalım ve onlar üretsin biz satın alalım!2024 Türkiyesi çok şükür tüm bu engelleri aştı ve gerek savunma sanayisinde gerekse elektronik cihazlarda %100 yerli ürünler üretip yolumuza devam ediyoruz,içimizdeki hainlere ve rakı severlere inat!..
  • 7 Saat Önce

PILOT A

Gavura muhtaç değiliz diyorsunuz da sürekli ABD ve diğer batılı ülkelerden bir şeyler almak için peşlerinden koşup duruyoruz.. F35,F16, Kaan motoru, hür jet motoru, Altay tankı motoru, nükleer santral makineleri...daha neler neler..

.....

Yüzde yüz yerli üretim mi yapıyoruz elektronik cihazlarda...

Şeref

Yolumuza devam ediyoruzda, fiyatları niye düşüremiyoruz usta...

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, MÜSLÜMAN, MÜSLÜMAN ÇALIŞIYOR, ALLAH C.C RAZI OLSUN İŞLERİNDE KOLAYLIK NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİN.............VATAN SEVGİSİ MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ.............PROJE ELEMANLARI BELİ DİNİ İSLAM DÜŞMANLARI BELİ VATAN HAİNİ LERİ BELİ DİR..............MÜSLÜMAN ? DA YANCISI DIR ...........OY VERENLER DE...........BİLMİYORDUK ? ? ?........
  • 8 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23