• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

12 Eylül 1980 Darbesi -2-

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

En kötü yönetim bile en iyi darbeden daha iyidir ama

Darbe ülkeleri 20-30 sene geri götürür evet ama 1980 yılında da durumu göz önğnde bulundurmak lazım.Sag-sol kavgasının en yogun oldugu dönemlerdi.Ama en azından ideolojiler çatışıyordu.şimdi ya bizdensin yada bölücüsün,pkklı,fetocu,siyonistsin diyerek sizler bambaşka bir şekilde halkı kutuplaştırma çabasındasınız
  • 1 Gün Önce

Okur

Siyaset bilimcilerimiz, ekonomlarımız, bilim adamlarımız darbelerin, ülkemiz ekonomisine olan faydalarından hiç bahsetmemeleri veya görmemeleri şaşırtıcıdır. İşsizliğin azaltılması için yurtdışına kaçak yollarla gidip oturum alan insanlarımızın ekonomiye faydasını görmek lazım. Britanya, İspanya , Portekiz emperyalistleri son beş yüz, altı yüz yıldır ekonomik sorunlarını çözmek için Amerika, Avustralya kıtasına Yeni Zelanda karasına işsiz, kriminal insanlarını göndererek çözmüşlerdir. Türkiye Cumhuriyeti devletide AB ülkelerine, Kanada ve Avustralya gibi ülkelere işsiz ve kriminal gördügü solcularını, yazar ve sanatçılarını darbeler yaparak gitmeye zorlaması ülke ekonomisine çok büyük bir katkı sağlayacaktır. Fetullah Gülen gibi kriminal kesimlerin ABD ve AB ülkelerinde olması ülkemizin geleceği için iyidir.
  • 1 Gün Önce

Okur

12 Eylül darbesi sayesinde elli bin kadar insanımız mülteci olarak AB, Kanada, Avustralya gibi ülkelere göç ederek oturum alıyorsa darbe kötü değildir. 15 temmuz darbesi sayesinde on binlerce fetö taraftarı AB, ABD, Kanada, Avustralya gibi ülkelere kaçıp oturum alabiliyorsa darbe iyidir. 12 Eylül darbesi öncesi güçlü olan Türk sol örgütleri 12 Eylül darbesi ile bitirilmeseydi PKK gibi örgütler bu kadar güçlenmezdi. Darbelerin olması ülkemize biraz zararı olsada milletimizin yurt dışına çıkması için faydası vardır.
  • 1 Gün Önce

alper tunga

netekim geberdi şimdi bir sürü mazlum insanın hakkını veriyordur 12 eylül milli iradeye vurulmuş bir pranga idi 12 eylül zulüm istibdat baskı demekti tek tip insan modeli yetiştirmek için masonik kadroların oluşturduğu bir şebekeydi k. evrende masondu
  • 1 Gün Önce

Okur

12 Eylül darbesi sayesinde doğu ve güneydoğu Anadolu'daki yoksul, küçük topraklı köylerden çıkıp İstanbul, İzmir, Ankara gibi sanayinin yoğun olduğu büyük şehirlerimize göç edip gittik. 12 Eylül darbesi olmasaydı kırk binlerce insanımız AB, Kanada, Avustralya ülkelerine gidip oturum alamazdı. 12 darbesi ile Türk solu bitirildi PKK'nın önü açıldı. 12 Eylül ve 15 temmuz fetö darbeleri Türkiye Cumhuriyeti devleti için kötü olsada solcu, sağcı fetö taraftarı insanlarımızın ABD, AB, Kanada , Avustralya gibi ülkelerde oturum alması için iyi bir durumdur. Darbeler olmasaydı batılı ülkelerde oturum almak çok zordur. Erdoğan'a yeni bir darbe yapılsa Erdoğan'ı iktidardan devirse yüz binlerce Erdoğan, Ak parti taraftarı AB, ABD, Kanada, Avustralya gibi ülkelerde rahatlıkla oturum alabilir. Darbelerin Türkiye'ye zararı olsada millet AB, ABD, Kanada, Avustralya gibi ülkelere giderek oturum alıyorsa faydalıdır. Günümüzde bile Erdoğan'ın yönetiminden kaçan Gülen taraftarı insanlarımız batılı ülkelerde rahatlıkla oturum alabiliyorlar. Ülkemizdeki darbelerin insanlarımıza zararından çok faydası vardır.
  • 1 Gün Önce

Pilot

12 Eylül döneminde yaşananları okuduğumda dehşete düştüm,makalede yazılan rakamlar korkunç!Peki bu darbe kime karşı yapılmış,bunu da makalede ismi yazan lanet olası Kenan Evren açıkladı!Her zamanki gibi konu yine kemalist rejimi himaye etme olasılığı zuhur etti ve irtica ile mücadele adı altında İslama karşı darbe yaptıklarını anlattı lanet olası asker Kenan Evren!Bu darbeyi kendi istekleri ile değil,yazıda belirtildiği gibi birilerinden aferin almak için böyle bir harekatı başlattıkları yazıyor zaten!Bana göre makalenin şifresi yazının sonunda ülkücülerin yol göstericisinin sözünde gizli!Ülkücü hareketi başlatmış,sonra hareket kontrolünden çıkmış diyen birine sormak lazım,bu hareketi kime karşı başlattın da kontrolünden çıktı!Bunu söyleyen zaten asker kökenli olduğu için tabi ki darbeci Kenan Evren ile birlikte bu darbeyi desteklemiş ve istenilen sonuçlar da elde edildmeyince kontrolümüzden çıktı diyor!
  • 1 Gün Önce

abdullah

12 darbesini aklamaya paklamaya çalışanlar bu yazıyı okusunlar da gerçekleri biraz olsun öğrensinler. elinize ve yüreğinize sağlık Hocam.
  • 1 Gün Önce

.....

Kim bir darbeyi aklamaya çalışır ki...En kötü demokratik yönetim bile darbe yönetiminden daha iyidir....

bütün İSLAM alemi kaybetti..onların istediği İSLAMı yaşamayı emrettiler

ama millet sokaklardaki gösteri,terör bitince çok sevindi, anayasayı oylamaya koştu... askerler darbenin zemininin oluşmasını beklediler, hükümete yardım edecekleri yerde sessiz kaldılar..mahşerde hesap günü olmasa, yapanın yanına kar kalacak ! üniversitelere zorunlu derslerde eklediler..onlar gibi olmayanın yeri yoktu ülkede...sarhoşların sevindiği bir ülke olduk...çok yazık
  • 1 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23