• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haniye’nin afişini yırtarak indiren CHP, Ayşenur’un cenazesinde!

127 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet DOĞAN

Teşekkürler.Güzel yazı olmuş
  • 3 Gün Önce

Fahrettin Güleç

Akit Gurubuna bir haller oluyor Bugün Büyük Aile mitingine ne haber,ne bilgi yazıklar olsun İnananların gür sesine ne oldu ?????
  • 4 Gün Önce

Onlar

Ceplerinin sesi.

Ahmet

CHP İTTİHAT TERAKKİ NİN DEVAMIDIR İttihat Terakki de Masonların kurduğu bir örgüttür bunlardan İslam ve müslümana yarayan bir tavır beklemek tekeden süt beklemek ten farksızdır.
  • 4 Gün Önce

Başkentli

Ali bey kardeşim, biz bunların! Yalan söylediklerini biliyoruz. Yalan söylediklerini biliyorlar. Yalan söylediklerini bildiğimizi biliyorlar. Yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini biliyoruz. Ama hâlâ yalan söylüyorlar. Bıkmadan usanmadan…
  • 4 Gün Önce

İbrahim Atalay

Sn Özgür Özel konuştukça batıyor. Bu konuşmasının neresi tutarlı. Bunların ıslahı mümkün değil. Bunlar aynen Mekke müşrikleri gibi yalancı ve korkaklar.
  • 4 Gün Önce

KEMALİST

ALİ BEY ,DENİZ GEZMİŞ YAKALANDIĞINDA ÜZERİNDEN TALİTMATINI TAŞIDIĞI (Filistin Demokratik Halk Kurtuluş Cephesi (FDHKC) TALİMATLARI ÇIKMIŞTIR. BAKILIRSA GÖRÜLÜR, ÜZERİNDEN NELER ÇIKMIŞ CEZAEVİ GİRİŞİNDE.. ARAPLARIN ÇOĞU ORTADOĞUDA BU MİLİTAN YANİ MARKSİST-LENİST ÖRGÜTLERİ KURULDU O DÖNEMLER .FAKAT BU KARL MARKS İDEOLOJİ DEĞİL; LENİZİM BAŞKA İDEOLOJİDİR:)) RUSYA AK-47 ONLARA ÜRETTİ MESELA, SADDAM GİBİ ,YİNE PKK'DA ORADA ANLAŞMALARI VAR GOOGLEYE YAZARSANIZ ORTAK MİLİTAN ANLAŞMALARI VAR ARAPLARIN BAKIN İSTERSENİZ..DEDİYA APO BU EĞİTİM ALANLARINI FİLİSTİN VERDİ DİYE.. DENİZ GEZMİŞİ, CHP İDAM ETTİRMEDİ ,İSRAİL BAŞ KONSOLOSUN ÖLDÜRÜLMESİ,ABD ÜSTLERİNDEN PUSU ATARAK GÖZÜ BAĞLI ABD ASKERLERİNİN KAÇIRILMASI VS BAZI OLAYLAR BUNLAR İÇİNDE SİLAH VE ÖRGÜT ADINA BANKA SOYGUNU VE YİNE DENİZ GEZMİŞ İÇERDEYKEN BAZI OLAYLAR OLDU.ARKADAŞLARI ONLARI REHİNELERLE KURTARMAK İSTEDİLER ZATEN BÜTÜN BUNLAR DENİZİN İDİANAMESİNE AÇIP BAKIN TAMAMAMI VARDIR.. ARKADAŞLARI İSRAİLLİ KONSOLOS ELFRAİM ELROMU ÖLDÜRDÜLER 1 MAYISTA YAPACAKLARDI, 5 GÜN SONRAYA KALDI KAÇIRILMASI;AMA DENİZİ KURTARMAK İÇİN ANALAŞAMADILARDA BÖYLE OLDU, DENİZDE İDAM KARARLARI ZAMANI DÖNEMİN BAŞBAKANI,NİHAT ERİMİN RADYODAKİ AÇIKLAMASINDA, ÖZÜR DİLESİNLER AF EDELİM DEDİ ODA BUNU İSTEMEDİ,BEN İDAMIMI İSTİYORUM DEDİ CHP NE YAPACAKTI BUNA YAPILAN EYLEMLER CHP'NİN HOŞUNA GİTMEDİ ABD,İSRAİLE KARŞI ? VE SONRA BAZI CHP'LİLER BAZI OLAYLAR ÜZERİNE AF İÇİN TOPLANAN İMZALARDAN DESTEKLERİNİ ÇEKMİŞLERDİR BABASINA BUNU BİLDİRMİŞLERDİR DENİZİN BU OLAYI , ANLATTI BABASIDA ZATEN...EVET BU YANLIŞI YAPMIŞLARDIR. ERBAKAN VE TÜRKEŞ BİLE İLK OYLAMADA BUNU YAPMAZKEN..ONLAR GERİDE KALDI ARTIK!
  • 4 Gün Önce

Siyasi döngüler

Küfür etsem nafile uslanmaz bir yalancı oldum neylersin. İnsan bir defa yalana bulaşmasın. Yırtılan bir teroristin sadece brandaya basili fotosu sen ne yazık ki Mursi'yi bile satmış birisin. Utunma yalancinin ruhunda bile olmayan arsız bir hayadir. Şimdi sana küfür etsem ruhum zedelenir. Ah ah brandayi bile unutturacak şeyler yazacaksin
  • 4 Gün Önce

CUMHURIYET KADINI

VAHŞI YAHUDILERIN FILISTIN TOPRAKLARINDA GERÇEKLEŞTİRDIGI KATLIAMLARA KARŞI KEBDILERINI VE ÜLKELERINI SAVUNAN FILİSTINLILERI VE HATTA VAHSI YAHUDI JATLUAMLARINA KARŞI CIKIP TEPKI GOSTEREN RAHMETLI SEHIT KIZIMIZ AYŞENUR GIBI INSANLARI BILE :"HAMAS'LI TERORİST" ILAN EDEN ISLAM VE INSANLIK DÜŞMANLI RUH HASTASI SIZOFRENIKLERI NE YAPMALI..
  • 4 Gün Önce

Hemşinli

Haklisin bacım..islam ve insanlik düşmanı böylelerini itlaf etmeli

Deli İbo

Ya anlayamadım gitti, yorumcuların çoğu İslam'a vakmaktan ne zevk alıyor. Siz İslam değilmisiniz? Eğer değilseniz yorumunuza başlarken, ben İslam ve müslüman değilim diye belirtte, bizde kimle muhattap olduğumuzu bilelim. Anlamadım gitti her kötü, fena, gayrı ahlaki durum İslam ve Müslüman'a atfediliyor. Ulan bir günde Hıristiyan'a, Siyonist'e , putpereste bir laf edin,madem bu onançlar çok muteberdi, Rabbim İslam'ı neden en son din olarak gönderdi. Sapıklıkları İslam'da aramayın. Gerçek İslam müslümanından sapık yaratmaya çalışmayın, benim kitabım Kuran-ı Kerim hala orjinal, hala hiç tahrif edilmemiş, çünkü o kitabı koruyan Allah, bu kutsal kitabı sizin en babalarınız İncil gibi, Tevrat gibi, Zebur gibi tahrif etmeye çalıştı ama başaramadı, aslada başaranayacaksınız.
  • 4 Gün Önce

Durmuş emmi

Bu ülkede müslümanlığa inananların oranı yüzde ikiyi geçmez. Kendiniz test edin. İslam'ın 5 şartı vardır. Yapılması zorunludur olmazsa olmazdır. Kendinize bu 5 şartı sorun, kimler tam manasıyla yerine getiriyor.. Yüzde ikiyi geçmez.. Test edin... Kazancın yaklaşık yüze otuzunu zekat olarak kim veriyor. ? hacca gitme oranı, oruç tutma oranı çok azdır. Hatta namaz kılanların oranı ( ama 5 vakit/Sadece cuma namazı değil) çok ama çok azdır. Özde müslümanlığı reddetmiş, muslumanliga inanmamış insanlar, sözde hepsi müslüman. İyikide böyle, iyikide bu millet biz ümmetiz demiyor, biz milletiz diyorlar. Allah razı olsun Ataturk ten. Bizleri özgür bir birey yaptı.  
  • 4 Gün Önce

Nedim

Şu an dünyada ya emperyalistlerin safında olmak ya da karşılarında olmak vardır.Ama karşıt olup gereğini yapıyorsa bir anlam taşır.Taktiksel değil gerçek olduğu ortaya çıkar.Emperyalistler ve onların güdümünde olanlar olmuştur bugünde varlar.Mesala yunanlar.emperyalistlerin kopekligini tarihte yaparak Anadolu yu işgale kalkıştı.ve nice müslümanı şehid etti.Tecavuzler yaptı.Ve müslümanlar bunlara karşı cihad ederek bu topraklardan kovdu Fakat hem Çanakkale zaferi hemde kurtuluş savaşı kazanıldığı ve kâfirler emperyalist ler bu topraklardan sürüldüğü hâlde ancak İngilizler ve Yunanlarin kazandığı takdirde yapabilecekleri değişimler emperyalist lerin hoşuna gidecek işler mesala hilafetin kaldırılması,600 yıllık alfabe ve 600 yıllık hukuk sistemi yerine emperyalist lerin hukuk sistemleri onların şeriatleri getirilmesi (uğur mumcu nun İsviçre İtalya Almanya örneği) bir çelişkidir.Savasi kazananlar tarih yazar anayasa yazarı anladık ta hem İngilizler hem de Yunanlar kaybettiği hâlde onların hukuku kültürü sistemleri nin bu topraklara gelmesi çok büyük çelişkidir.Bu topraklarda 600 yıllık İslami hayatın belirleyici ligi yerine Hristiyanlığın Yahudiliğin gelmesi çelişkidir.mesala Yahudilerin cumartesi hristiyanların pazar günü tatil olduğu gibi bu topraklarda da hem cumartesi hemde pazar gününun tatil yapılması çelişkidir.Emperyalustlerin işgalci kan dökücü sömürgeci sapkın olduğu gün gibi açıkken güya teknolojileri öne sürülerek yüzyıldır o teknolojiye sahip olmamak ve o teknolojinin sağlanması için bir çaba içinde olmamak bir çelişkidir.
  • 4 Gün Önce

Gamlı baykuş

Yaser arafat gibi adam gelmedi.
  • 4 Gün Önce

Haniye kim?

tanimam etmem, üstelik bana ne!
  • 4 Gün Önce

Cem

Ooo bütün sahte dindarlar burada yine. Şakşakçı muzoo sana en yalaka yorumcu ödülünü verecem. Vatan elden gidiyor din elden gidiyor masalini anlatan yazara da yılın gazeteci ödülü
  • 4 Gün Önce

Birakin talandan uzulmeyi

Turkiye devleti olarak filistine ne gibi yardimlar yapiliyor? Konusmaktan baska birsey yapiliyormu? Hani biz dunyaya kafa tutan millettik neden bir askerimiz yok filistinde? Ecevit dediginiz adam kinrista musluman Turk katliami yapiliyor doye cikarma yapip kibrisin yarisini almis ozamanki yoklukta. Hani bizde ihalar sihalar ucaklar savas gemileri ginaylaya neden birine emir verilmiyor? Akp hukumeti bu kadar aciz ve korkakmi? Sadece kinama mesajlariylami olacak bu is?
  • 4 Gün Önce

Yıldız teskilati

Kurtuluş savaşında Hindistanlı Pakistanli müslümanlarin gönderdikleri yardımlarla kurulan iş Bankası hazineye devredilmeli
  • 4 Gün Önce

Mustafa Kemal'in Nefer'i

Oy vermeye giderken keşke kamyonlarin tırların altında kalaydım da, kafama çatılardan kiremitler tuğlalar düşeydi de, kalp krizleri ve beyin kanamaları geçireydim de PKK'nin kravatlı ve etekli şehir kadrosu DEM ile siyasi ortaklık, dostluk ve yoldaşlık yapan CHP'ye oy vermiyeydim..
  • 4 Gün Önce

Gerçek

Allah duanını inşallah kabul eder.

Alpaslan

Helal dayı geç de olsa doğru yolu bulmuşsun

Cem

Nefer'e katılıyorum..Bundan sonra oylar AKP, MHP, BBP, HUDA PAR.. vs gibi vatansever, yerli, milli ve Islam'a saygılı oartilere insallah..

Hemşinli

Zararın neresinden dönersen kardır...Islam'a , Müslümanlara, Türk devletine saygı duymayanlara ve saygı duymayanlara siyasi oryak, dist ve yoldas olanlara bem de saygı duymam...

İlyas küçüktopana

Acaba o afişini 30 ağustosta asılnasının anlamını bilemeyecek kadar beyin var mı sende
  • 4 Gün Önce

Alpaslan

Küçüktop musun büyüktop musun ne …, o afiş Şehit Haniye nin ölümünden itibaren ordaydı

Yıldız teskilati

Kurtuluş savaşında Hindistanlı Pakistanli müslümanlarin gönderdikleri yardımlarla kurulan iş Bankası acilen hazineye devredilmeli
  • 4 Gün Önce

HAİN

yıldız trığı KURDUĞU DEVLETİ NE YAPACAKSIN HAİN

Aferin

Tam da yazarin istediği yorumcusun. 

Mehmet

Böyle bir muhalefetten inanın bıkkınlık tiksinti geliyor.. Ülkemin talihsizliği...
  • 4 Gün Önce

Kanber

Selamlar Allah tüm mücahitlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Cihatlarını zaferle taclandırsın. Tüm Şehitler de Peygamberimize komşu eylesin azgın soy kırımcı, katil devlet ve kavimleri ıslah olmuyorlarsa hidayete gelmiyorlarsa onlar da Allah kahret perişan eylesin.
  • 4 Gün Önce

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz raylı sistemler geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 4 Gün Önce

BIKMADIN MI

BİKMADIN MI BİZ BIKTIK  

okur

hergun ayni yorum

Durmak yok

Bölmeye ayrıştırmaya devam. Abim nerede, kavga kaos orada.
  • 4 Gün Önce

Nur

Chp ve islam aynı yerde olmuyor olamıyorlar o afişleri yırtanlar yırtanlara sesiz kalan chpli şehit kamil belediyesi müslüman mı bilemiyorum eğer müslümanım diyorlarsa müslümanlıklarını sorgulasınlar islamiyette yapmış oldukları işleme ne diyor Rabbim.nasıl sesleniyor ki muhakak bir cevap bulacaklardır çeşitli bahanelerle hamasa heniyeye dil uzatanlar filistinli kardeşlerimizden yana olmayan zihniyetlerden kimden yana oldukları açıkça bellidir . Siyaseten görüyoruz pkknın pydnin fötönün daeşin kimlerin maşası olduğunu artık bütün türkiye biliyor ve bile bile onlardan yana saf tutan partiler müslüman türk milletini uyutamaz hiç bir mümin türk bunlara oy vermez .
  • 4 Gün Önce

Paşa

Sen misin kim dindar kim değili belirleyen Nur, LGBT destekli İstanbul sözleşmesini kim çıkardı, zinayı suç olmaktan kim çıkardı, itibardan tasarruf olmaz kim dedi , getirin her türlü parayı paranın dini imanı olmaz kim dedi, İslam güncellemeli kim dedi, itibardan tasarruf olmaz kim dedi, pandemide müjde diye ucuz faizle kredi çekin kim dedi,nas ve ayeti unutup faiz politikası kim uyguladı,bunlara da cevap ara istersen Nur...

CUMHURIYET KADINI

AVRUPANIN ORTASINDA SU ANDA 12 BIN TURK ORADAN ORAYA SURUKLENIYOR HICBIR ULKE KABUL WTMIYOR ILTICALARI KABUL EDILMIYOR DANIMARKA HOLLANDA ALMANYA ALMAMAK ICIN KAVGA EDIYORLAR BIZ ISE MILYONLARCA KIM COGU ESADIN HAPISANELERDEN SALDIGI KIM OLDUGU BILINMEYEN 5 MILYON SURIYELIYI BOSOSLAMA ALDIK EEEE SONUCTA EKONOMIMIZ MAHVOLDU
  • 4 Gün Önce

Alpaslan

Sen ayık kafayla mı yazdın yoksa akşamdan kalmamısın? Dönsün gelsin o vakit ülkelerine o sürülen Türkler. suriyeliler den büyük taş düşsün kafana

hazmedeceksiniz..

müslüman , hicret eden müslüman kardeşine yardım etmezse müslüman mıdır ? 

Nur

O avrupalılardan bir farkın varmı aynaya bak . Ayrıca doğru konuşmuyorsun algı yapıyorsun

Gundem

Guc filistinlilerin eline gecince israligin yaptigi gibi yaparlar tarih e bakabilirsiniz. bizim filistin yada ummet diye bir derdimiz yok.
  • 4 Gün Önce

Alpaslan

Benim var derdim

Az Gittik Uz Gittik

Ali gazeteyi 1940 parti bülteni gazetelere benzettin. Gazetelerin siyaseten partı bülteni olması fikir hayatını bitirir, gazetecileri de siyasî kuklaya çevirir. Haliniz eleştirdiklerinizden de kötüye gidiyor. Allah insanı kınadıklarıyla sınamasın.
  • 4 Gün Önce

Deli İbo

Senin SÖZCÜ'n, GÖZCÜ'n, CUMHURİYET'in CHP amigoluğunu yaparken ', sen kafanı bu tarafa çeviriyorsun. Evvela adamsan onlarda söz ve laf et, sonra gel AKİT'e bulaş. Esasen siz AKİT okuyucusu bile değilsiniz, sadece muhaliflik kanınıza işlediği için, merakınızdan karşı taraf ne yazmış diye AKİT okuyorsunuz. Ben yeminle söylüyorum o yukarıda bahsettiğim paçavra gazetelere bakmak bir yana elim, fikrim, aklım kirlenir diye temas bile etmiyorum.

Kobal

CHP ye OY VERENLER yavaş yavaş Ak Partiye GÖÇ etmeye başladılar. İnsanlar Kendilerinden geçtiler,güvenli ellere teslim edecekleri YAVRULARINA,TORUNLARINA faydalı olacak bir geleceğin hayyal ve düşünü kuruyorlar. CHP nin SLOGAN ÜRETEN ve HİÇBİR iş yapamayan haline bakmıyorlar
  • 4 Gün Önce

.....

Emin misin.. Niye AKP ye gitsinler ki...Ülkenin haline bakın, Dunyanin en kötü beş ekonomisinden biri...FAIZ de Dunyanin en yüksek 4.ulkesiyiz...506 milyar dolar dış borç faizine gidiyor bütün bütçe.. Enflasyon, hayat pahaliligi, emekli maaşı, asgari ücret, adaletsizlik, yolsuzluk, hırsızlık, adam kayırma, mülakatlar....Berbat şeyler...

Musti

Sen öyle zannet. Özgür efendi şimdilik can simidi olmuş olabilir ama, AKP'ye gelene kadar alternatif çok. Hele bir seçim sandığı gelsin?

Bozkurt

Hani birisi; "Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki Türkiye süratle devreye girmeli" demişti. Verilen süre dolmadımı henüz?
  • 4 Gün Önce

Nur

Biz 24 gun demistik, siz saptiriyorsunuz, ALGI YAPMA !!!

.....

Kim müdahale edecek Yahudi katillere...2 milyarlık islam dünyası ve liderleri israilden korkuyor...Bu yüzden zulmü durduracak bir Müslüman yok, Müslüman ülkeler bu konuda acziyet içinde...

Bozkurt Numarası Yapan Tel Aviv'li Dinsiz Kripto Nefer'e

Sen kimin adina konuşuyorsun Bozkurt numarası yapan çakal.. Bozkurt değil de Netenyahu'nun iti gibi konuşmuşsun kripto..

Pilotaj

Libya ve Dağlık Karabağ'da yapmış olduğu gibi Türkiye'ninFilistinliler'e yardım etmek için İsrail'e girebileceği söylenmişti. 
  • 4 Gün Önce

.....

Şakaydı ya...

Nerde bu devlet

Devran.62 rumuzlu video sahibi diye bir;münafık,kafir,Din,Müslüman,Allah,Peygamber,düşmanı mahlukat;yukarıda sayılan dini değerlere devamlı salırmaktadır,dini,kitabı,hadisleri,peygamberleri,yalanlamaktadır. Bunu derhal yakalayın ve ruh Hastanesi'ne kapatın,kodese kapatın. Müslümanlığa zarar vermektedir. Başı boş köpekler gibi ya itlaf edin,ya da zehirleyin.
  • 4 Gün Önce

Hemşinli

Ayşenur kızımız başı açık laik Bir Türk kızı ben sizin süslü başı kapalı sahte Müslüman kızları Filistin’de görmedim
  • 4 Gün Önce

Huseyin

Sürekli Türk olduğuna vurgu yapan birisinde kesin bi numara vardır.. Seni gidi kripto seni..

Hemşinli

Nur ben kimseye Filistine gidin savaşın demiyorum ben arap değilim ben Türküm

Nur

Burada Algı yapma sen niye orada değilsin hemşinli işi kadınlara mı yüklemek derdin

Hemşinli

Sayın Yazar Ayşenur‘un filistin’deki cenaze merasiminde bir kere bile olsun Türk bayrağı yoktu yalnız Filistin bayrağı vardı Ayşenur Türkiye’de defnedilirken Türkiye’de Türk bayrağının yanında Filistin bayrağı da dalgalandı yani Filistin hiçbir zaman türkleri sevmedi ama siz hala Haniye deyin olurmu
  • 4 Gün Önce

Çamli henşinli kiligindaki Tel Avivli Shlomo Hayim Nefer'e

Türkiyenin güneydoğu savunması Gazze'den başlar.. Çünkü Ortodoks Haradı vahşi Yahudiler Turk topraklarının bir kısmını kendilerine vaad edilmiş topraklar olarak görüp Türk vatani üzerinde hak iddia etmektedir..Bu durumu ciddi bulmayan ya kripto vahşi Siyonist bir Yahudidir ya da şabalak bir gerizekalı..

Çamlı hemşinli

"Seccadeyi koyduğun yer vatanındır, bunun dışında vatan savunması, millet ve milliyet savunması yapmayalım" Maryam Jameela (Meryem Cemile

Ayhan

Ali efendi için Türklük kavramı yok ümmet kavramı var. Türk bayrağı olup olmaması onu ilgilendirmiyor ki.

Kerem

Ikı yuzlu seytan akıllı olmak böyle bir sey tamda chp zihniyetini anlatan bir soz bir taraftan ataturkcuyuz deyip boluculerle ıs tutmak obur taraftan dindarları kandırmak ıcın her turlu numarayı yapıp en azılı dın dusmanı olmak bu chpnın ısı gercekten zor herkesi kandırmak ıcın ne numara cevıreceklerını dusunmek tum zamanlarını alıyordur
  • 4 Gün Önce

123

BU EKREM HEDEFE ULASMAK icin HER TURLU REZILLIGI YAPAR ! BAKIN GORECEKSINIZ..
  • 4 Gün Önce

1234

Ekrem reis çok güzel şeyler yaparak halkımızın oylarını alarak hedefe varacak, ekrem reis hiç rezillik yapmamıştır.

Paşa

Yok yok güzel şeyler yapıp halkın teveccühünü alıp külliye ye oturur,buda rezillik değil takdir oluyor rakam kardeş ,zira her seçimde çıkmış da yenmiş çıkmış da yenmiş çıkmış da yenmiş...

123

Ne işi var özgür özelin, şehit cenazesinde dempkk ile haşr olsun.
  • 4 Gün Önce

1234

Höössstt..

Okuyucu

Filistin meselesini dert eden Deniz Gezmisleri de anarsaniz sizin samimiyetinize inanirim. Filistinde ki Solcularin mezarini da anarsaniz..
  • 4 Gün Önce

.....

Ali Bey ve taraftarları o zamanlar ABD ciydi... Kahrolsun Amerika denildiğinde Sloganı atanlara saldiriyorlardi....Filistinlileri hiç sevmezlerdi...Yalansa yalan desinler...

Nur

Deniz gezmiş ve filistin yap ma yaaa nasıl asılmış celladının anlatımlarını bul oku islam hakkında ne demiş hocayı nasıl niye reddetmiş!?

Yorum

Onlar gerçek vatansever solcu idi, bunlar abd aşığı tatlısu solcusu!

Köylü

Kurulduklarından bu yana hep iki yüzlüydüler.Devam edeceklerde
  • 4 Gün Önce

Poroje poroje

Muhalif biri olarak iddia ediyorum ki, Özgür de porojenin bir parçası. Seçimden birinci olarak çıkmış bir partinin genel başkanı olarak ilk demeci : "erken seçim istemiyoruz, erken seçim yok" diyor. 
  • 4 Gün Önce

Bro

Özgür, stepnelik yapıyor.

Hammas

Hükümet bile artık Hamas kelimisini ağzına almıyor yada alamıyor.. 
  • 4 Gün Önce

Suna

Yine konumuz CHP
  • 4 Gün Önce

123

Evet chpkk desdeklediği dempkk Mecliste üstelik maaş alıyor terörist Mecliste üstelik maaş alıyor, Diyarbakır Annelerine NİYE destek vermiyor

Sahi

Bu boş tartışmanın Filistine bir faydası var mı. hepiniz gulu gulu dansı yapıyorsunuz.
  • 4 Gün Önce

.....

Hiç kimse israil zulmünü durduracak güçte değil...

Sahi mi

Filistinli kimin dost kimin düşman olduğunu bilir, yardımın nerden geldiğini bilir. Filistin müslüman türk milletiyle kurtulacak sizler de sahiden ağlayacaksınız ışıldaklar.

Pilot

Burada tartışma yok herkes fikrini yazıyor!

yener tutan

Mükemmel bir yazı olmuş. Özgür Özel okusa anlar mı ? Anlasa utanır mı ?
  • 4 Gün Önce

Hopidik

Neymiş kefenler hazırmış..yiğitler sizi
  • 4 Gün Önce

Nur

Savaş çıktı haberimiz yok ha

Pufidik

Siha sezgine bir sor bakalım ayda kaç cenazeye kosuyormus.

Uğur

Şayet Numan Kurtulmuş gerçekten tarafsız olsaydı, yetkisini kullanarak Özgür Özel ve Cehaşpe grubunu parlamentodan kovdururdu. Çünkü Türkiye parlamentosunda dış devletlerin ve uluslararası burjuvazinin ve hele hele cani İsrail devletinin ajanları ve sempatizanları barındırılamaz ve bilhassa bırakılamazlar ki içeride olağan âdetleri üzere olay çıkararak huzuru bozsunlar.
  • 4 Gün Önce

pokur

harun karun numanmi?

HALK

uğur  HALK SEÇİYOR 

Uğur

Şayet Numan Kurtulmuş gerçekten tarafsız olsaydı, yetkisini kullanarak Özgür Özel ve Cehaşpe grubunu parlamentodan kovdururdu. Çünkü Türkiye parlamentosunda dış devletlerin ve uluslararası burjuvazinin ve hele hele cani İsrail devletinin ajanları ve sempatizanları barındırılamaz ve bilhassa bırakılamazlar ki içeride olağan âdetleri üzere olay çıkararak huzuru bozsunlar. Suçsuzlarla Özgür Özel ve Cehaşpe gibi suçluları bir tutmak tarafsızlığa ve hakkaniyete aykırıdır, suçluyu kayırmaktır. Kurtulmuş suçlu Özgür Özel ve suçlu Cehaşpe'yi güvenlik kuvvetlerine meclisten kovdurmayarak bu suçlular lehinde tarafgirlik yapıyor. Keşke Özgür Özel'in sözde talep ettiği gibi tarafsız olsaydı da Özgür Özel'i ve avanesini tekme tokat ve meşe odunuyla dövdürüp atsaydı ve ardından da tutuklatsaydı.
  • 4 Gün Önce

.....

İçinize bakın ,kim abd ci, kim siyonist, kimler ödüller aldı, kimler BOP başkanıydı....GERÇEK CHP Lİ ATATURKUN TAM BAGIMSIZ TÜRKİYE ULKUSUNE BAĞLIDIR...

Uğur efendiye cevap

Kurtulmuş kimki CHP yi kovuyor patronmu Hacı siz artık kafa değil ne taşıdığınıza bir bakın istersen ana muhalefet partisinin meclisten kovmaktan bahsediyorsun baban açtı o meclisi sallamak kolay

Kefalist

O iş öyle değil
  • 4 Gün Önce

Bir dost

Heniye'yi kim niye öldürdü veya öldürttü.? 
  • 4 Gün Önce

Paşa

CHP varken şimdi bunumu konuşalım kardeş.

Kim, kim, kim????

Sonuç ne oldu dayı? İsrail Gazze'yi işgal etti, on binlerce kişi öldürüldü, Gazze enkaz yığını haline döndü, sayısı bilinmeyen onbinlerce kişi de enkazların altında kayboldu gitti. Kalanlar aç susuz perişan, çocuklar deri kemik. Kalanları Mısır'a mı, Türkiye'ye mi, yoksa üçüncü bir ülke mi gönderelim diye görüşmeler yapılıyor. Aklı başında Gazze'liler "bizi Hamas'tan kurtarın" diye dünyaya yalvarıyorlar. İnanmayan internetteki arapça videolara açıp baksın. Peki bu savaş kimin işine yaradı, bu savaşın müsebbibi kim oldu, bunları hiç düşündünüz mü????
  • 4 Gün Önce

Dost

"Düşündük mü" diye cevap yazan nefer, senin İsrail ajanı olduğunu düşünmeye başladım.

Kuzu, kuzu

Düşündük mü diyen! Beyni ve fikrî olanlar düşünür.

Düşündük mü

Gezi zekalilara anlatır gibi anlatsak da boş. Siyonistler evlere girer ev sahibini kovar ev sahibi evinden çıkmazsa öldürülür. Hah gezi zekali işte sistem bu şekilde işler. Bu sisteme karşı çıkana da terörist der kefalizm.

Iddaci

Haniye kim ya. 
  • 4 Gün Önce

kumarcıya cevap...

müslümanlar tanıyor, siz tanımasanız da olur...rakı partilerinde afişlerini göremezsiniz tanımamanız gayet normal..

Cavit

Türkiye'deki fetullahçıların çok sevdiği terörist.

Akıllım

Akıllım sen kumda oyna, yetişkin insanların işine karışma. Büyürsen öğrenirsin.

Pilot

Zaten lanet terör örgütü chp'nin ve militanlarının cenazeye alınması bir hataydı,madem bu hata bu kusur işlendi o zaman böyle laflar söylemesini de sigaya çekip eleştirmeyeceksin Ali abi!Bu lanet terör örgütü chp'nin kıdemli militan başkanı daha önce de şehit cenazesine katılmış ve o acılı günde gülümsüyordu!Milli ve manevi mukaddesatı olmayan bir terör örgütünden,elbette İslami şuur ile mücadele eden HAMAS ve şehidimiz ismail heniye için saygı beklemek aptallık olur!Filistini işgal eden siyonistler ile yurdumu işgal eden lanet chp'liler arasında hiçbir fark yok!TBMM başkanının da konuşmasını ben inandırıcı bulmadım,cinayetin hesabını soracakmış sen iktidara yakın bir isimsin,Numan Kurtulmuşun yerine bu soruyu sen cevaplar mısın lütfen Ali abi!...
  • 4 Gün Önce

Hikmet

Bunlar gibi fırıldak, yanar sonerini,tek ayak uzerinde yemin edenini,enson model makinali tufekten daha hizli yalan atisi yapabileni milyarlarca insan icinde bulamazsın.. Hani Filistine,Sürüye,ye gidiyordu.At yalanı öpeyim inanmayani.Cocuklugumda bizin köyde kırk yalan Celo vardı öğün 40 yalanı tamamlayamazsa gecesi uyku tutmaz derlerdi. Bir gece önce çilingir sofrasında kafayı bul ertesi günü Cenaze namazında on safta yerini al.Canakkale törenlerinde şehit mezarları arasında kafayı bulanlar aynı takım arkadaşları değilmi...?Bak yarın oburgun once Umreye sonra Hac için ozel ucak kaldirirlar...

nurettin

c h p liler hem ülkenin kaymağını yerler hem ülkeyi sömürürler bütün tuzu kuruları onlardandır bir kusurları var doymazlar hala açlar onlar için devlet malı deniz......iş bankasınadan yemlenmek yalnız c h p lilere var tek parti devrinde ki vasiyete dayanarak nedense diğer partilere de kabul ettirmişler herhalde
  • 4 Gün Önce

CUMHURIYET KADINI

İSLAM VE MÜSLUMAN DÜŞMANLIĞI FASIZMIN DE ÖTESİNDE ŞİZOFRENIK BİR RUH HASTALIĞIDIR ..TIP ILERLIYOR..ISLAM DÜŞMANLARI GİDIP TEDAVI OLSUNLAR
  • 4 Gün Önce

Paşa

Sen dinini yaşa boşver başkalarını.

CAKMA CUMHURIYET KADINI

Benim tedavim imkansiz, ancak itlaf kurtarir beni ki o da yakindir.

Yorum

Tedaviye önce senden başlayalım.

Cem

Islam düşmanları kudurmuş gibi her ortam ve durumda şeytanın yeryüzündeki iş ortakları gibi; Islam'a saldırıyorlar . x
  • 4 Gün Önce

İsrail askeri

Türkiye'den İsrail'e, katliama iştirak için, dört bin kişi asker yazılmış. acaba bu dört bin cani hangi partinin üyesi ve destekcisiydi
  • 4 Gün Önce

Ömer 50

Bunlarda yüzlerce yüz var ya da hiç yüzleri yok. biliyorsunuz dinimizde bunlara münafık deniyor Ali bey
  • 4 Gün Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, YAHUDİ OLDUKLARINA DELİLDİR, MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER.......
  • 4 Gün Önce

Daha Tesbitle Tespitin farkini dahi bilmiyorken burda cahilce hergun AYNI SLOGANLARI atan ve Yavuzla iyi Bir Dost olan YILMAZ Nur MUZAFFER..

BENI.........YILIN........ENNNN KÜFÜRBAZ....... VE DEEEE.........ENNNN MÜFTERI TROLÜ ÖDÜLÜ.NE LAYIK...GOREN....... DEVŞİRME HAMASDAN CARKLI TAİFE......SAGOLUNNN ......VAROLNNN........YÜCE RABBIM(CC) VE PEYGAMBERIM(SAV) ....SIZZZZZ......... MANKURTLLARDANNN RAZI OSSSUNNNN ........ OLMASAYDINNNIZZZ ....... ASLA OLLLMAZZDIMMM ....... KAHIR AZINLIK OLSANIZ DAAAAAA........IIYIIKIIII ..... VARSINIZ ......

Bim

CHP'liler  Haniye afişini indirdi mi indirmedi mi 
  • 4 Gün Önce

.....

Hele bir sor niye...

şüayıp

Liderler ölçel biçer ona göre konuşur
  • 4 Gün Önce

Ahmet Faruk

Oyları bölmeseler CHP'nin iktidar olma şansı sıfır.
  • 4 Gün Önce

YRP'li

OYLARI BOLMEYELEIM, GERCEK MILLI GORUSCU VE EMPERYALIST DUSMANI YRP'DE BIRLESELIM !

Oylar bölünmüyor

Oylar bölünmüyor. Fonlar bölüsturuluyor. Maalesef bizim tarafta sandığımız siyasilerin fonu egodan geliyor. Reklamlarını ego yapıyor. Doğal olarak da yal yedikleri evin kapısında bağlılar.

ÖMERRRR

PKK LEŞ VERECEK ÖYLE ÜÇ BEŞ TANE DEĞİL KAYBEDECEK!
  • 4 Gün Önce

Muh

Bize ne kardeşim böyle bir dıngılı genel başkan yapan CHP liler düşünsün geçen gün Yavaşın karşısında düştüğü durumu görmedinizmi
  • 4 Gün Önce

Öyle mi böyle mi

Dersin ki cahape genel başkanı farklı olsa farklı tutum olur. Olmaz kardeşim,ister ego basgan,ister mahsur reiz, ister Recep İvedik olsun durum değişmez.

Mehmet

Karahasanoğlu diyor ki işte meclis başkanı hesap soracakmış kimden İsrail’den Oysa özgür abimiz ne diyor. HAMAS terör örgütü. işte bu.. İsrailden değil, hamastan hesap sorulmalı diyor ama cenazeye geliyor
  • 4 Gün Önce

Okur

Mavi Marmara dedim. Sustum. Netenyahu özür dilemişti. dilimi yuttum.. Tazminat ödemişti. Ağzımı kilitledim. Dosya Yargıtay$da.Yargıtay bir bozarsa, o zaman hapı yuttum.
  • 4 Gün Önce

yazıya cevap veremeyen , konuyu değiştirmeye çalışıyor..yersen

kına yakarsınız...kına pahalı gelirse, şapka takın biz anlarız kim olduğunuzu..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23