• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adı güzel, kendi güzel Muhammed (S.A.V)

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mak

Peygamber Efendimiz sas. nuyuruyor bana Cuma günü her kim su salavati 100 kere okursa 80 senelik günahi agacin yapraklari gibi dökülür af olunur. Salavat " Allahümme salli ala Muhammedin Abike ve Resulikennebiyyül Ümmiyyi" ALLAHa yapilan Dualar Perdelidir direk ulasmaz amma kim ki Dua nin Evvelinde veya Ahirinde bana salavat getirirse o Perde aradan kalkar buyuyruyor. birde Efendimiz Ümmetim den biri SIRAT dan gecerken debelenip uruyor gecemeyecek gibiydi, bana okudugu Salavati serifeler geldi o Ümmetimi SIRAT köprüsüsnden gecirdiler buyurdu.DAHA fazlasi icin Salavat Kitabi Delaili Hayrat Yazari Muhammed Elcezuli Hz.leri
  • 4 Gün Önce

Aldığımız nefeslerin ve verdiğimiz nefeslerin sayısınca salatû selâm olsun

Allah'ın elçisi, Peygamberi Hz. Muhammed (s.a.v)’in teblîği, dâveti, nûruyla Müslüman olduk ve şeref bulduk!. Bugün insanlık yine O’nun getirdiği nura, tebliğe, merhamete, adalete, yüce İslâm Dini’nin eşsiz hükümlerine, prensiplerine muhtaç!.. Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed (sav)’e salat-ü selam olsun "
  • 5 Gün Önce

Kanber

Yaratıcımız, yaşatıcımız, yöneticimiz, sevilmeye ve övülmeye en çok layık olan ilahımız Allah'a hamd, Resulü Muhammed sallallahu aleyhi ve selleme Salat ve selam olsun. Tüm müslümanların Mevlid Kandili mübarek olsun
  • 5 Gün Önce

Munkir nekir katipleri yazıyor.

Sayın yazar.eger hazreti Muhammed gelse siyasete girse......................kisisinden daha fazla oy almaz denildiğinde hiç bir Allah in kolu sizlerin içinde bulunduğunuz medya gurubuda dahil olmak üzere tek kelime söylemedi.simdi tüm insanlığa rahmet Peygamberimizn dünyaya teşrif i dolayesiyle tek kelime soylemeyenler bugün rahatlıkla konuşyorlar.musluman dedigin el emin olandır.hani el emin olanlar neredeler.
  • 5 Gün Önce

Kutlu olsun

Mevlid Kandili ya da kutlu doğum: İslam peygamberi hz. Muhammed'in doğum gecesidir. Kutlu Doğum Haftası: İlk yıl 12 Ekim-17 Ekim 1989’da kutlanan hafta, sonraki yıllarda sırasıyla 1 Ekim-7 Ekim 1990,  20 Eylül-26 Eylül 1991, 9 Eylül-15 Eylül 1992 ve 30 Ağustos-5 Eylül 1993 tarihleri arasına denk geldi. Kutlu doğum haftası daha sonra 14-20 nisan tarihleri arasında kutlanmaya başlandı. En sonun da Kutlu Doğum Haftası tarihi 23 Nisan haftasına denk getirilerek 20-26 Nisan arasına sabitlendi. Ne derece doğru bilinmez ama, kutlu doğum haftası, fethullah gülen'in doğum tarihine yakın olduğu için (27 nisan) bu kadar heyecanlı, hareketli ve abartılı kutlanıyordu bir zamanlar. Din dışı uyduruk bir kutlama olduğu için kaldırıldı.
  • 5 Gün Önce

M. Ali Türkoğlu

"Çocukları kesinlikle öldürmeyiniz!" buyuran yüce Peygamberimizin dosdoğru yolunu, Sünnet'ini takip eden kere Selam olsun..
  • 5 Gün Önce

Mehmet Seyitmahmutlu

Okullarımızda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s. a.v)'in hayatı, insanlığa örnek mücadelesi, daha fazla anlatılmalı ve öğretilmelidir. Muhterem Yazarımıza çok teşekkür ederim. Selam ve saygılarımla..
  • 5 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23