• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu bunalım, öfke neden?

29 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Herşey yolunda

Herşey yolunda,,,ve ilerliyor..
  • 5 Gün Önce

Abdullah sapmaz

Sayın sefa bey dediklerinize katılıyorum ancak,20 yıldır iktidar bizim oy verdiğimiz kişi veya parti,bu kokuşmuşluk maalesef bizim iktidarımız zamanında oldu,muhalefette olsaydık mangalda kül bırakmazdık,devlet kendinde çalışanları kendileri dahil ücrete doyurdu büyük bir kesim geçim zorluğu yaşıyor,pahalılığın sebebi kendileridir bir kesime 10 lira verip diğerlerine 50-60 verirseniz evsahipleride kiraları bunlara göre ayarlar,ekonomik kriz vardır toplum olarak sıkıntıyı hepimiz çekeceğiz,ne hikmetse sıkıntı ve vatanı korumak kendilerine gelmiyor,parası olan askerlik yapmayacak,görünür alternatif muhalefet olmayınca iktidarlarını başarı zannediyorlar,müslüman olarak çok üzüldüğümü söyleyim,Müslümanlığa böylemi dedirttiler,yazıklar olsun,kendileri bitti ama milletide bitirdiler haksız yere zengin ettikleri mahiyetindekiler kurtarsınlar bakalım.
  • 5 Gün Önce

Yıldız teskilati

Kurtuluş savaşında Hindistanlı Pakistanli müslümanlarin gönderdikleri yardımlarla kurulan iş Bankası hazineye devredilmeli
  • 5 Gün Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize sağlık Sevgili Dr Sefa Saygılı Hocam.
  • 5 Gün Önce

Hikmet Yılmaz

Milli Eğitim Bakanlığı, TRT, Dinayet İşleri Başkanlığı " AİLE KURUMU"nu milli bekamız olarak görmeli. Malasef AK-PARTİ'de sağlıkta ve diğer konularda gösterdiği gayreti ve önemi göstermedi. 2028 yılına kadarki 'altın zamanı' çok iyi değerlendirmek gerekiyor.
  • 5 Gün Önce

Dr. Uğur

Toplumsal bunalımı yapay bir şekilde kasten yaratan CHP'nin militanları sizin yazınıza karşılık olarak burada yorumlara da yine toplumsal bunalım ve gerginlik çıkarma amaçlı, psikopatça safsata ve iftiralarını kusmuşlar. Gerisi bir önceki yorumumda izah ettiğim gibidir.
  • 5 Gün Önce

Mehmet Sarımeşeli

Dünya buhranda, çare İslam da ! Yoksa, durum bodurum !
  • 5 Gün Önce

Kanber

Allah razı olsun hocam. sorunları, dertleri, sıkıntıları ve çözümleri çok güzel dile getirmişsiniz. İnşallah dinlerler okurlar ve dikkate alırlar. Öncelik tanırlar. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellemin doğum günü olan Mevlit kandiliniz mübarek olsun.
  • 5 Gün Önce

Vatandaş

Balık baştan kokar, "imam nereye cemaat oraya" demişler. Hakimler, savcılar, avukatlar düzelmeden hiç birşey düzelmez. Yapanın yaptığı yanına kâr kaldıkça, birileri kendini hukuk adalet üstü gördüğü sürece yalpalamaya devam edilir.
  • 5 Gün Önce

Nuran Devres

Hocam, şükürsüzlük nasıl artmasın? Ortalık yangın yeri. En basit bir sebepten insanlar sokakta birbirini öldürüyor. Allahınızı severseniz söyleyin, israf etmeyen, şatafat peşinde koşmayan, devletin imkanlarını sonuna kadar sömürmeyen, tevazu sahibi bir tek yönetici var mı? 
  • 5 Gün Önce

ŞEREFLİ TS

Dilan Polat-Adalet
  • 5 Gün Önce

Hüda partili

Akıl ve ruh sağlığı bozulduktan bir toplumun bekasının devamı mümkün değildir.Bunun için aman akıl ve ruh sağlığımıza dikkat edelim.Buu sağlığın bozulmasının temel sebepleri üzerinde durmamız elzemdir.Bunların başındaki en başat sebep modern şehir hayatıdır.Hocamın alanıdır.Gürültü,aşırı çalışma ve aşırı hız insanın ruh sağlığı üzerinde ne kadar etki yapar?Bunları istatistik ve güncelle sık sık açıklamak icap eder.
  • 5 Gün Önce

Gercek

Iyi insanlara sship cikilmali. Selimul kalp inssnlar el ustunde tutulmali. Yanlisa yanlis diyrn insanlar kustutulmemeli. Toplunu iyiye guzele yonlenlenfirebilme beceridi olan inssnlsr bastsvi efilmeli. Emri bil maruf nehyi anilmunkrr trrkefilmrmeli. Karanliga kugretmryi birskip nir mum yskmsnin vareleti srsstirilmsli. Delzme karsi rtkili micadrle efilmeli. Ibafeysixlik hrr brlsyi davrt edr.
  • 5 Gün Önce

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 5 Gün Önce

Nahit sazoglu

Çok güzel bir yazı sizi tebrik ediyorum hocam ülkemiz. Psikolojik danışman olarak. Devlet politikası yapmaliyiz
  • 5 Gün Önce

İzinci.

Bu izin de problemin bir kısmını kendime göre tesbit ettim:Camiler boş, Hocalar yetersiz, köyler de ki Camiler ya kapalı ya da hoca yok.Hoca varsa cemaat iki ve ya üç kişi,bunlar da ihtiyar.Hocaların çoĝunun İslami bir gayreti yok ve Müftülerden halk şikayet ediyor.Müftüler toplum dan kopmuş ve Cuma hutbesini yeterli görüyorlar.Kısacası Millet krıtık yapıyor ve iyi niyetle bunu yapıyor ama yanlış ithamla karşılaşıyor;Diyanet düşmanı olarak gösteriliyor.Acil olarak Diyanetin tamire ihtiyacı var.İhmal edilecek bir konu degildir,yazıktır,günahtır,aldıkları para haramdır.
  • 5 Gün Önce

Hasan

Yorumunuzu teşekkürler

Vay vay

Öfke dolu bir toplum olduk diyorsunuz da niye...Kimse bunun ekonomik, sosyolojik ve psikolojik nedenleri üzerinde durmuyor...BENCE EN BUYUK NEDEN ADALETE OLAN GÜVENSİZLİK...8 dosyası olan insanlar sokaklarda aramızda. İKTİDAR OLARAK BUNLARI ONLEYINIZ BU SIDDET SARMALINDAN TOPLUM ÇIKARILMALI...
  • 5 Gün Önce

serdar

ülkeye tepeden dibe kadar bir kötülük bir hastalık çökmüş. kötü bir kişinin halet i ruhiyesi kabus gibi tüm toplumu esir almış. o kadar kötü ki her bir zerremize sirayet eden bir kötülüğü üfleyip duruyor adeta..
  • 5 Gün Önce

Galip

Bu kötü zatın ismi ne acaba.. tahmin ettiğimiz kişi mi!

okur

yaparsa akp yapar 
  • 5 Gün Önce

Dr. Uğur

Ahalideki bu gerginlik kendiliğinden sosyolojik bir durum değil, tepeden kasıtlı siyasi bir eylemdir. CHP'li burjuvazi ve bilhassa CHP parti teşkilatı kendi tuzu kuru ve işleri iyi taraftarlarını kasten gerip topluma karşı ve bilhassa düzgün mümin ahaliye karşı kışkırtıyor. Ayrıca her gruba sızmış FETÖ'cüler de aynı şekilde tuzu kuru laikçi kesimi kışkırtıyor ve biz müminleri de yanıltmaya çalışıyor. Gerginlik genelde CHP'li ve örtük-CHP'li kazıkçı büyük tüccardan ve onların etkisinde olan, çoğu yine CHP'li veya CHP'lileşmekte olan küçük işletme sahiplerinden ve keza artık maaşları dolgun olan memur ve doktor kesiminden ve en bilhassa ev mal sahibi tuzu kuru doyumsuz rantiyelerden yayılıyor. Aşırı arzuları karşılanıp fahiş kazançlara boğuldukça daha da şımarıp daha da çok isteyip daha da huzursuzlanıp daha da azıtıyorlar ve birer ger-ici olarak bizleri de germeye çalışıyorlar. FETÖ ve CHPKK emriyle sade vatandaşlara kasten eziyet ve hatta işkence ediyorlar. DİKKAT EDİN: GÜNLÜK HAYATIMDA ŞAHSEN HANGİ HUZURSUZ YANİ TUZU KURU CHP'li veya Fetullahçı veya örtük CHP'li vatandaşı biraz azarlasam ve hele hele mesela onu ilgili makamlara şikayet etsem, huzursuzluğu bir anda gidip yumuşuyor, gevşiyor, rahatlıyor, kendine geliyor, hayatın tadını almaya başlıyor! Bu şundandır ki zaten bu gerginliğin sebebi (gerçekten ziyade hayali olan) ekonomik ve maddi yokluklar vs. değil, uluslararası teşkilatının kışkırtmaları ve şımartmalarıdır. Fakat onların biz vatanperver mümin ahaliye verdiği eziyet ise gerçektir. Yine de bu eziyete rağmen en az gergin olan biziz, çünkü CHP teşkilatı ve FETÖ'deki büyük şeytanlar bize sürekli fısıldayamıyorlar.
  • 5 Gün Önce

DR.UGUR A

Aşağıda BÜTÜN BOZUKLUK TOPLUMDA MI diye bir arkadaş Türkiyenin durumunu çok güzel özetlemiş...DR.UGUR o yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum...

.....

Ayağınıza taş değse CHP diyorsunuz...

Ali

Mevcut iktidarın hiç bir sorumluluĝu yok.

yılmaz

Bravo sayın yazar harika tespitler.. bizleri yönetenler ve yönetmeye aday olanlar toplumun sorunlarını görmezden gelip sadece secim icin siyaset yapıyorlar. ama bu ateş onların da paçalarına sıçrayacak. kötülügü düzeltme de düşünün ki devlet acziyet içinde olsun!!!ne büyük felaket Allahım
  • 5 Gün Önce

Erdal

Güzel bir yazı. Emekli ve dar gelirliye sabret ..
  • 5 Gün Önce

Bütün bozukluk toplumdan mi?

Ağzı bozuk siyasilerin, çürümüş kokuşmuş adalet ve devlet kurumlarının, torpil ile adam yerlestirmelerin, bal tutan elini yalar anlayışının, devlet ve belediyeden ihale alanın servetine servet kattığı bir sistemin, trilyoner siyasi ve bürokrat çocuklarının, her seçimden önce vatan haini ilan edilen muhalefet anlayışının, gelir adaletsizliğini, hırsız arsız namussuz bendense sesiz kalalım anlayışının....vs vs hiç mi etkisi yok.
  • 5 Gün Önce

.....

Aynen katılıyorum...Adaletsiz bir devlet olur mu...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23