• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ders alınsaydı tekerrür mü ederdi!

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bilal

 Bizde iş bilmez  liyaktsiz kadrolar var. Kimi sözde müslüman ülkesinde de bir aile veya sulalenin tahakkümü var. Birde ne olursa olsun bunlarin peşinden giden efsunlanmış garipler var. Senin beğenmediğin, terör ve darbe olmayan ülkelerde adalet var. Ve bu adalet herkese aynı işler. Bizdeki gibi zengin ve siyasetçi kodamanlardan korkan, hangi kararı isterlerse istesinler adaletten şaşmayan hakimler var. Para ile satın alınamayan, tehtit ve şantaja boyun eğmeyen hukukçular var. Vergi c kaçırmayan bir toplum( istisnalar kaideyi bozmaz), insana insanca yaklaşan, her bireye düşünmeyi analiz etmeyi ve karşılaştırmayı esas alan bir eğitim var. Ve ne yazikki bu güzellikler sende ve senin gibiler de yok.
  • 5 Gün Önce

Hiçbirsey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu

Hala bu kafadasınız. Vallahi Brovo size
  • 6 Gün Önce

sandık ihtilali degildir o

kedidir kedi
  • 6 Gün Önce

Ömer

Abd seçimleri neden önemli tamam önemli de değişen bir şey olacak mı hayır . Kim gelirse gelsin siyonizmin kölesi olacaklar dünyayı ateşe verecekler . Obama gelince herkes abd nin değişeceğini zannetti hiç bir şey olmadı yapmadı yaptırmazlar . Derin güçler o kadar etkili ki bırakmazlar . Türkiye ekonomisini düzeltmek ve güçlü olmak zorunda , enflasyonda dünyada ya ikinci ya üçüncüyüz , millet fakirleşti böyle ekonomi faiz girdabı ile bir yere varılmaz . Darbelere gelince , darbe tehlikesi bitmez , bakın teğmenlere kılıç çektiriyorlar kim ya da kimler yaptırıyor tehdit ediyor . Abd , AB , siyonizm , NATO , BM say sayabildiğin kadar , bunlar abd nin sömürü araçları . BM kendi binası vuruluyor Gazze’de nerde BM ? Gazeteciler öldürülüyor nerde hırant dinkçiler. ? Nerde insan hakları nerde hukuk ? Boşuna aramayalım bulamayız . Çünkü milyonlarca Müslüman kanının onların gözünde bir kurbağa bacağı kadar değeri yok . Gerçek bu . İslam ümmeti birlik olmalı ekonomisi güçlü olmalı nükleer silahı olmalı . Biz batıdan medet ummamalıyız . Ekonomi güçlü olursa darbe olma ihtimali zayıf olur .
  • 6 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

Eskiden olduğu gibi sağ sol, ülkücü komünist laik muhafazakar kürt Türk şeklinde bölünmek istenildiği günlerde çok canlar kaybettik, ekonomik olarak çok büyük zararlar gördük, ülkemiz bölünmenin eşiğinden döndü. Amma yine akıllanmadık, Türkiye'nin yine demogratik gidişatını baltalamak için askeri darbe hevesleri hala Atatürkçülük kisvesi adı altında seçilmiş iktidarları ekonomik ve siyasal zorluklar çıkarmak maksadıyla CUNTA oluşturmak ve ABD nin güdümüne sokmak isteyen vatan hainlerini sureti haktan göstermek için slogan olarak Mustafa Kemal'in askerleriyiz demekle RECEP TAYYİP ERDOĞAN liderliğindeki Ak Parti İktidarına çelme takmak amacıyla askeri darbeleri tetiklemeye çalışıldığı izlenimi vermektedir.
  • 6 Gün Önce

Yıldız teskilati

Kurtuluş savaşında Hindistanlı Pakistanli müslümanlarin gönderdikleri yardımlarla kurulan iş Bankası hazineye devredilmeli
  • 6 Gün Önce

Algı yapma

İş bankası 1 milyon lira sermaye ile kuruldu. bunun 4 te biri yani 250bini gelen yardımlar. Sanki hepsi yardımlarla kurulmuş gibi yazıyorsun.

......

Sana gondermediler diye uzuluyormusun inzibati yeci.

Murat

Şevki bey yazınız tespit anlamında harika ve toparlayıcı ama daima diyorum artık son evreye geçmek gerekiyor bu işte herkes safını seçmiş neticede durduğu yer belli inkar etmiyor çözüm nedir basit ülkesini batıya jurnalleyen emperyalist aşkıyla yanıp tutuşan ülkesinde çakılan çividen rahatsız olan habire kaosa oynayan mutlu azınlığa güzel bir bedel ödetilmeli yani adalet çok önemli mazlum haklıdır ve gücü öyle olmadılırki zalime istikametini şaşırtsın ve bir daha değil yapmak aklından geçirmeye tövbe etsin tövbesine sadık kalsın yöntem serbest olablir tercih özgürlüğü kapsamında ama netice aynı olmalı
  • 6 Gün Önce

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 6 Gün Önce

Okur

Dünya, ABD'nin Kasım seçimlerine odaklanmışken biz hala eski darbeleri, eski yönetimlerimizi yazıyor veya konuşuyoruz. Önümüzdeki ABD seçimlerinde Kamala Harris'mi kazanacak yoksa Donald Trump'mı kazanacak? Sorusuna bir cevap arayacağımıza biz Türkiye'nin geçmişini konuşuyoruz. Bir an önce Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletininde ABD seçimlerine odaklanması gerekiyorken biz hala Gazze'de öldürülen çocukları, Diyarbakır'da öldürülen Narin çocuk nasıl, ve kim? öldürüldüyü konuşuyoruz. Bir an önce Türkiye, Türk milletini, Gazze'de ölenleri bir kenara bırakıp önümüzdeki iki aylık süreyide ABD seçimlerine konsantre olmalıyız. Gazze'de, Filistin'de, Diyarbakır, Tekirdağ'da ölen çocuklar ABD seçimlerinden daha önemli değildir. NATO üyesi olarak tüm gücümüzle ABD seçimlerinde kim seçilecek sorusu üzerinde çalışma ve araştırmalar yaparak bu seçimlerde Haris veya Trump diyerek tarafımızı belirlemeliyiz.
  • 6 Gün Önce

.....

Amerikada kim kazanırsa kazansın Amerikanın dış politikasinda ciddi bir değişiklik olmaz..

Yıldız teskilati

Hindistanlı Pakistanli müslümanlarin gönderdikleri yardımlarla kurulan iş Bankası acilen hazineye devredilmeli
  • 6 Gün Önce

Jandarma

Etrafımız sarılıyor… ABD Rumlarla o anlaşmayı imzaladı ABD, daha önce Akdeniz'de Girit Adası ve Dedeağaç’a üs kurduktan sonra, bu kez de Kıbrıs Rum Kesimi üzerinden Doğu Akdeniz'e yerleşiyor. Son 1 yılda adadaki varlığını artıran Washington yönetimi, Rum Kesimi ile askeri iş birliği anlaşması imzaladı. ABD'nin bu hamlesi akıllara, "ABD Doğu Akdeniz'e mi yerleşiyor?" sorusunu getirdi. 7 Ekim'de başlayan Gazze'deki gerilim ile birlikte, ABD Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki birçok üsse askeri çıkarma yapmış, bazı üslere de kalıcı olarak konuşlanmıştı.
  • 6 Gün Önce

.....

Etrafımız sarılıyor diyorsunuz da zaten Amerika usleriyle içimizde ya...İçteki üsleri bırakıp distakilerle ugrasiyorsunuz..Türkiye amerikanın müttefiki....

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 6 Gün Önce

Asıl mesele

1980 deki tüm olaylar, dünyanın jandarması konusundaki ABD'nin uzun süreli projesi olan BOP projesinin bir parçası idi. Kenan Evren ve tüm darbeci generaller de bu projede yer verilen birer figürandı. Kendilerine verilen görevleri yerine getirip gittiler. Proje; sağı ve solu bitirip siyasal islamın önünü açarak, iktidara taşımak ve onları, İsrail'in çıkarları doğrultusunda hareket ettirmekti. Rahmetli Necmeddin Erbakan, bu projenin içeriğini ve gerçek amacını anladığı için siyasetten pay pass edilerek safdışı edildi. Neticesinde de başarılı olundu, bugün Ortadoğu'da yaşadıklarımız o günlerdeki planlı uygulamaların, yani hedeflenen projenin bir parçasının sonucu oldu. Bu proje henüz neticelenmedi, en nihayetinde ki gerçek amaç; Ortadoğu'da güçsüz devlet ve devletçikler kurulması ve Tevratta İsrailoğulları'na vaat edilmiş olan ve onlara ait olduğu ifade edilen Arz-ı Mev'ud yani yahudilere vaat edilmiş olan topraklara kavuşup, Büyük İsrail Projesini (BİP) tamamlamaktır. Mesele İsrail'in ve ABD'nin çıkarlarına ters düşmemektir.
  • 6 Gün Önce

Mavibere

Herşeyi çok güzel özetlemiş siniz yüreğinize sağlık. Ancak bir gerçek daha varki Reis de bu projenin Eş başkanlığı ile çok övündü bir zamanlar.

Dünyanın jandarması ABD

Yaşanan tüm darbeler ABD'nin plan ve projesidir. ABD'ye rağmen ve onun çıkarlarına hizmet etmeyen hiç kimse iktidara gelemez. Hasbel kader kaza bela gelen olursa da uzun sürmez onu al aşağı edip kıçına teneke bağlayarak gönderirler. 1950 den sonra maalesef gerek iktidar cenahı, gerekse muhalefet tarafı CIA-Mossad tarafından dizayn edilmektedir. Tüm dünya ülkelerinde bu durum geçerlidir. ABD den icazet almadan bu işler asla olamaz.
  • 6 Gün Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK HOCAM ALLAH C.C RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZ BEREKET VERSİN İNŞALLAH AMİN, MÜSLÜMAN MÜSLÜMAN İYİ OKUYUN NEYMİŞ ? KİME HİZMET EDİYORSUNUZ MÜSLÜMAN...ŞİMDİDEN NASIL OLDUKLARI GÖRMÜYOR DUYMUYOR SUNUZ, KAFİRLER MÜNAFIKLAR BELİ VATAN HAİNİ LERİ BELİ DİNİ İSLAM DÜŞMANLARI BELİ DİR..........MÜSLÜMAN........MAHŞER GÜNÜ VARDIR.......DİLEDİĞİNİ YAP VE SÖYLE........
  • 6 Gün Önce

Pilot

Hayırlı cumalar hocam yine güzel bir makale yazdın teşekkürler!Bu ülkede hilafet ilga edilip cumhuriyete geçildiği günden beri malesef kan hiç durmadı,karışıklıklardan istifade eden birileri yurdumuzda kaos çıkarmaktan geri kalmadılar!Bugün de aynı durum devam ediyor,yazıda adı geçen çevreler efendilerine hizmet etmek için daima bu devletin ve milletin geleceğiyle oynuyorlar!Milletçe bizim uyanık olup oynanan oyunları görmemiz gerekirken bizler,birbirimizle çekişmekten başka birşey yapmıyoruz!
  • 6 Gün Önce

İzmirli öğretmen

Derdin boyunu aşmış Şevki ağabey. Rabbim dertlerine derman göndersin, müslümanlara İslâm şuuru ihsan eylesin.
  • 6 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23