• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İdam çıkarılsın ve bütün katırlar idam edilsin

37 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ersan

evet sende biraz yüz olsa yazı yazmazsın.dogru önce senin katırından baslasınlar
  • 8 Gün Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Yüce Allah cc buyuruyor KISASTA HAYAT VARDIR. Kaleminize sağlık.
  • 8 Gün Önce

Okur

Diyarbakır insanı çok iyidir, yardım severdir, haksızlıklara karşı bir insanımızdır. Sağ solun çıktığı 1970'lerde Tunceli'li (Dersim) Alevi insanlarımıza Elazığ şehrimizde bazı milliyetçilik yapanlarca saldırılar, baskı ve tehditler olduğu zaman Diyarbakır insanı Tunceli'li(Dersim) Alevi insanımıza hep sahip çıktı, korudu. Tunceli'lerin otobüslerine bazı şehirlerimizde milliyetçilik adı altında taşlama tehditler olduğunda Diyarbakır insanı "Dersim otobüslerine bir daha saldırırsanız sizin otobuslerinizi Diyarbakır'dan geçirneyiz" diye uyarılar yapılırdı. 1970'lerden sonra Tunceli'li, Elazığlı Alevi vatandaşlar için Diyarbakır insanı bir koruyucu Melek gibiydi. Diyarbakır insanı fikirleri çok iyidir.
  • 8 Gün Önce

Kanber

Selamlar Allah'a ve amentüye imanımız yetersiz ve çok zayıf olduğundan İslam'a göre yaşamadığımızdan ve İslam'ı hukukla yargılanmadığımızdan adeta inim inim iniliyor feryat ediyoruz. Yine de bu Vatikan şeriatına yani vahşi düzene yani celladımıza sarılıyoruz. Bir türlü Hak ve Hakikat olan İslam'ı tercih etmiyoruz. Ettirmiyorlar. Neticede feryadı figana devam edeceğiz. Çöller nasıl suyu hasretse biz de her halimizle her yaşantımızla İslam'a o kadar muhtacızki. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
  • 8 Gün Önce

Fatih

Dediğiniz gibi şeriatın kurallarini kullansak şu anki iktidarda bir tane yönetici kalmaz, yalan nin talancinin,algicinin kul ahakki yiyenleri hesabı idam olurdu .....o yüzden akp de şeriatı getiremez bu cki ve kumardan alhiklari vergiyle maaşlarını alıyorlar faizden besleniyorlar değil mi ,yazar bey bunlarida yazabilirmisin dikar biraz,otarafini karistiramazsin ucu birilerine dokunur,o yüzden akp ne diyo dünyada mal mülk ahirette iman!!!!!!

Ali

Istiklal mahkemeleride kurulsun ATATÜRK VE CUMHURİYET düşmanlığı yapanlar idam edilsin
  • 8 Gün Önce

Dayı

Ne anlatıyon 
  • 8 Gün Önce

Okur

Mustafa Kemal Atatürk'ün heykellerinin, resimlerinin, rozet, ilke ve inkılapları, yattığı mezarının korunup kollandığı bir ülkede insanlar bu durumda varlıklarını sürdürüyorlar. Sabah akşam Mustafa Kemal Atatürk diyen bir ülkenin insanlarının daha iyi bir durumda olduğunu beklememeliyiz. Heykellerin durumu iyimi, Atatürk'ün mezarına gidiliyormu boşver insanları. "Atatürk'ün ismini niye havaalanlarından, caddelerden, köprülerden kaldırdınız" diyen Kemalistler Kürtlerin varlıklarını niye inkar ettik, niye yok saydık, niye dillerini yasakladık, niye geri bıraktık diye soruyu da kendilerine sormalılar. Atatürk'ün ismimi, heykelimi, havaalanından çıkarılan ismimi çok önemli yoksa Atatürk zamanında yasaklanan Kürtlerin dilleri, varlıkları insanların inançlarımı çok önemli?
  • 8 Gün Önce

Pilot'a

Senin Yazdıkların için yazmadım sadece bir düşünce belirttim.

Pilot

Sen yazımı okurken ne anladın,ben sadece narin için mi idam kararı çıksın yazdım!Ya da doğu bölgesi için olumsuz birşeyler mi yazdım,veya m.kamal için mi derdimi yazdım!Adına okur yazdın da,okuduğunu doğru anlayabilmek ve ona göre yorum yazabilmek olgun insanların tezahürüdür!Sen kendini geliştir sonra yazılan yazıları dikkatli oku,dikkatli oku ki anlayabilirsin yani ezbere okuma adamım!!!

Pilot

Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye,halen idam kararını çıkartamıyorsa kimse bu ülkenin bağımsızlığından bahsedemez!Sayın cumhurbaşkanı masum narin'in katilinin veya katillerinin en ağır cezayı alacaklarını söylese de,bana inandırıcı gelmedi!Bu ülkede en ağır cezayı alacak olanlar vatan hainleri,tecavüzcüler,devlete ihanet edenler,katiller vs içerde besleniyorken masum bir kız çocuğu üzerinden siyaset yapma lütfen Tayyip abi!100 yıllık TC tarihinde bu millet ilk defa cumhurbaşkanlığı sistemini benimsedi ve seni başkan yaptı,TC'de hiçbir siyasiye verilmeyen ünvan sana verildi sen,cumhurbaşkanlığı makamından da ötesin sen BAŞKAN'sın!Ama halen idam konusunda topu taca atıp,meclisten idam kararı geçerse ben de onarım dedin!Bu millet seni niye başkan yaptı Tayyip abi,bir lafınla Türkiye istanbul sözleşmesinden çekildi bu karar için meclise ihtiyaç duymadın!Yani şimdi sen idam kararını versen ki verebilirsin kim ne diyebilir,millet zaten bunu istiyor!Yasaların,kanunların canı cehenneme,biz seni tanırız Tayyip abi,çünkü biz biliriz ki sen asla bu milletin aleyhine bir karar vermezsin.Saygılar sayın cumhurbaşkanım...
  • 8 Gün Önce

Tayip abi diye zırlama

Sen merak etme arkadaş öyle ne narinler ne hasan isimler gitti gidiyor . Onların infazı icerde veriliyor idamın gelmesi için ilk önce şeriat gelmesi .

Okur

Bir kaç feodal köylünün yaptığı cinayet yüzünden bir ülkeye idam getirmek liderlik olmaz, olsa olsa cahillik, bilgisizlik olur. Tarla kavgası, namus davası... Adı altında o bölgede yaşayan insanlarımızın yüzlerce yıldır var olduklarını biliniyor. Kadınların, kızların, çocuklar ve topraksız insanların o feodal toplum ve topraklarda yaşam koşulları çok zordur. Atatürk'ün Heykellerine, Cumhuriyet'e geçtik diye yaptığı şeyleri insanlarımıza anlatmak ile insanları kurtulmuyor. Anıtkabir'e harcadığımızın yarısını o bölgeye harcasaydık Narin çocuklar ölmez, bölgedeki feodal yapıdan çoktan kurtulmuş olunurdu. Her sene Anıtkabir'e gidip Atatürk defterine bir şeyler yazmak yerine o bölge insanlarına gidip bir şeyler anlatmak daha iyi olurdu.

Muhalif kadir

Sayın İdris hocam, Yeni Zelanda, kiwi toplamak ve budamak için ülkesine yabancı işçi alıyor ama onlara belirli bir süre oturma ve çalışma izni veriyor. Verilen süre dolunca, gelecek sezona kadar yurtdışına, memleketlerine dönüyorlar. Böyle bir sistemle denetimli bir şekilde, yabancı işçilerin Türkiye'ye gelip çalışmalarına kimse itiraz etmez. Ama, Türkiye de ne kadar yabancı, ne kadar mülteci var, daha biz bunun gerçek sayısını bile bilemiyoruz. Böyle bir sistemde, ekonomiye yük olan bu milyonlarca mültecinin ülkede sürekli kalmasına kimse rıza göstermez.
  • 8 Gün Önce

Okur

Yeni Zelanda'ya kivi toplamaya gelen İngilizlerin yeni Zelanda'yı terk ettiklerini hiç duymadık. Yeni Zelanda'ya gelen İngilizlerin yeni Zelanda'ya vize veya oturma izni ile geldiklerini söyleyenler yalan söylüyor. Bildiğim kadarıyla Britanya emperyalistleri yeni Zelanda'ya geldiklerinden beri ülkeyi hiç terketmemişler ülkeyi ele geçirmiş Britanya krallığına bağlamışlar. Yeni Zelanda'da kivi toplayanlar yeni Zelanda yerlileridir adaya gelen Britanya emperyalistlerinin "kivi topladığı" bilgisi yanlıştır.

Okur

Doğu Karadeniz bölgesinde yaşayan pontos'luları kovmasaydık işçi sıkıntısı yaşamazdık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bilseydi bugünlerde fındık ve çay toplamak için sıkıntı yaşarız kesinlikle pontos'luları o topraklardan kovmazdı. Bugün yaşadığımız işçi sıkıntısı da gösteriyor ki Mustafa Kemal Atatürk ileri görüşlü bir insan degildi.

selim

Pirket ??
  • 8 Gün Önce

Nücahit

İdris bey, mezun teğmenler her mezuniyet törenininde olduğu gibi, bu mezuniyetlerinde de " Mustafa Kemal'a bağlılıklarını göstererek rutin olarak kılıçlarını çektiler ve o ekzoz borusu dediğin kılıçlarını Mustafa Kemal'in düşmanlarına gösterdiler ve onlara "biz hâlâ buradayız" dediler. Benim merak ettiğim; teğmenler Mustafa Kemal'e gönülden bağlı askerleri, bunu gördük. Peki sen kimin askerisin, bir yere bir gönül bağlılığın varmı, yoksa serbest fırkadanmısın?
  • 8 Gün Önce

Kolsuz dragon

İdam gelse, en çok cenahtakiler sokaklarda kolu kesik gezer.
  • 8 Gün Önce

Nankör kedi

"Bir adam, 13 yaşındaki bir kıza saldırdı. Merdivenin sahanlığında kızı yakaladı. Kıza zorla tecavüz edecekken Salih Bozok revolverini adama doğrulttu ve kızı kurtardı. Bir başka genç faili meçhul cinayete gitti. Ama ne yazık ki o yıllarda televizyon yoktu. Bu olaylar dakikası dakikasına izlenemedi, yorumlanamadı." Aklınca şizofren rıza nur un safsataları ile göndermeler yapıyorsun, sonrada şaka diyorsun. Gerçekleri birgün sende anlayacaksın ama, o zaman çok geç olmuş olacak.
  • 8 Gün Önce

KARA

RIZA NUR FIRILDAĞI ATATÜRK ÖLENE KADAR YERE GÖĞE SIĞDIRAMIYORDU ÖLDÜKTEN SONRA YALANLARIYLA BİRLİKTE KİNİNİ KARA ZİHNİYETİNİDE KUSTU LOZAN HEYETİNE ALMIŞ OLMALARINA RAĞMEN ŞEREFSİZİ

Gerçek ne?

Paranın değeri kalmadı, enflasyon almış başını gidiyor. 2009 da 200 liraya 131 dolar alırken bugün o 200 lira ile 6 dolar ancak alabiliyorsun. Var hesabını sen yap. Adam bu enflasyonist ortamda 1000 liraya sabahtan akşama kadar tarzancılık yaparak fındık toplarmı, ?üstüne üstlük birde sigorta falanda yapmıyorlar. Hâl böyle olunca da, verilene razı olan yabancı işçilere yöneliyorsunuz. İşin gerçeği bu.
  • 8 Gün Önce

Yazar

Tarihi, Rıza Nur gibi, püsküllü deli Kadir gibi şizofren, tımarhanekik ruh hastalarından okursan böyle saçmalarsın işte. Rıza Nur İngiltere'de yazdığı o kitabı niye İngiliz M16 casuslarına teslim edip kendisi öldükten sonra yayınlansın dedi. Adam kendi karısının namusuna dil uzatan hasta birisiydi, bunu kendisi bile ikrar etmiş yazılarında. Sizin tarih kılavuzlarınız bunlarsa, burnunuz pislikten çıkmaz ömür boyu.
  • 8 Gün Önce

Nankörlük kötü birşey

Sayın İdris hoca, Narin'in ölümünü nasıl, "Çağdaş Hukuk. Laik Hukuk nasıl olsa koruyor. Evlerine bir de Atatürk resmi asarlar" a getirdin, pes doğrusu.  Sende çok iyi bilyorsun ki Laiklik; İslam'da tek başına yolculuk ve tanıklık bile yapamayan kadının, hakim, savcı, avukat, bakan, başbakan olduğu sistemin adıdır. Bunları bizlere sağlayan da; bu ülkenin kurucusu rahmetli Mustafa Kemal Atatürk ile silah ve dava arkadaşlarıdır.
  • 8 Gün Önce

Temel

İdrisbey .Tayyipbey idamı getirsin elini tutanmı var.Sadece mitinglerde getirsinler imzalarım diyor.Getirsin akparti milletvekilleri imzalasın.Sorun idam olmayışından değil kanunların uygulanmayışından.Adamı olana cinayette işlese bir şey olmazken adamı yoksa basit bir suçta bile süründüruyorlar.Şeriatte idama ölenin varisleri karar veriyor diyorsun da bu olayda ölenin varisleri katil. Kendilerine ne ceza verecekler.
  • 8 Gün Önce

Yorum

Suç işlemenşi Türkiyede karşılığı yok hukuk yerlerde adalet ölmüş gömmüşler

Hacım

İdam gelse bunlar bir yolunu bulur yine sıyırırlar. Olan yine garibanların eline, koluna olur.

Reklamlara bayılıyoruz

Sabah, Narin’in haberini yapmış, bir yandan da habere reklam yağıyor, ve haberi okumaya fırsat bulamıyorsunuz, reklamın birinde adamla karı birbirini yalıyor, şapurdatarak öpüşüyorlar. Ölene mi üzülesin, hayvani duygularını sergileyen bu köpekleri mi seyredesin (!) bilmem. Bu, Sabah kadar alçak bir gazete yok, ama hükümeti destekliyor, onun için susacaksın, aynı çocuğun katillerinin sustukları gibi..
  • 8 Gün Önce

osman aga

vay be. 22 yıldır iktidardasınız.Hep bahane hep bahane.Bahane bulmayın diye.
  • 8 Gün Önce

Hüsmen ağa

"iktidar olduk ama muktedir olamadık" diyora getiriyor lafı.

Merhaba

Mülk Allah'ındır, Allah'ın mülkünde de Allah'ın hükmü geçerlidir, o da "şeriat" dir.
  • 8 Gün Önce

İzmirli öğretmen

Evet idam laik, din şu hukuk sistemine göre uygılansa yine suçların önüne geçilemez. Ancak şeriatla, Allah'ın adıyla uygulanmalı. Osmanlıda 604 yılda bir iki cinayet olmuş. Kokuşmuş laiklikte her gün onlarca. Yuh olsun görmek istemeyenlere
  • 8 Gün Önce

biz

kendimizden eminiz efendim. Allahın izniyle. şüphemiz yok. çü..süz gezecek olanlar düşünsün.kolsuz gezecekler düşünsün.

Yorum

Sadece 4 padişah 64 tane şehzade öldürüldü. Osmanlı zamanında sen neyden bahsediyorsun

İsterlermi

Yusup, idam gelse bunların yarısı kolsuz, yarısı çü.süz gezer sokakta.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23