• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekranların ve Siyasetin Dışında Kalacak Olanlara Dair

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Göktuğ

Evet ekranlardaki her konunun uzmanı şahıslar çok sıkıcı ama buzulmuş ve dejenere olmuş bir toplumun tercihlerini yüceltmek ne kadar doğru. Olay maalesef aklı başında ciddi bilgi birikimine sahip ülke için endişelenen insanların rahatsızlıklarına cevap veren bir paradigma ortaya konulamamasıdır. Günübirlik çözümler günübirlik tepkiler. Teğmenlerin alternatif yeminine iktidar tarafından gösterilen tepkide bir tutarlılık var mı, başında farklı sonunda farklı, Narin olayındaki tepkiler sağlıklı mı, çocukları mini etekli göbeği açık dolaştırıp düğünlerde gelinlik giydiren bir toplumun Narin'e ağıt yakması mezarına gelinlik koyması trajı komik. Hangi değer yargısına göre hareket edeceğiz. Sabitemiz nedir. Son yargıtay kararında eşlerin kiminle görüşeceğine ve nasıl giyineceğine karışmak boşanma nedeniymiş. Gece saat 9'da bir erkekle kafede mini etekli kadınla buluşan eşine rıza gösterek tek bir Türk erkeği varsa ben burdayım desin yüzüne tükürelim. Türkiye derin bir kimlik krizi yaşıyor. Yada şizofreni.. Burdan çıkış yok. Benim gibi düşünen insanların buna göstereceği tavır yabancılaşmaktır. Kendini bu topluma ait hissetmemek.
  • 10 Gün Önce

EKONOMİ

Bütün mesele ekonominin rayına oturması Cumhurittifakının kendini toparlayıp yoluna devam etmesi gerisi BOŞ!!!Ne CHP den ne ekremden ne mansurdan nede Özgürden hiçbirşey olmaz nasıl saçmaladıkları belli!erken seçim tantanalarına kulak asmayın ekonomi yönetimini FED ve ECB nin faiz politikasına bakın!Cumhurittifakının ekonomiyi toparlamasını bekliyoruz dış siyasette ve savunma sisteminde gereği zaten yapılıyor daha iyiside yapılabilir tekrar halk ile kucaklaşılmalı küskün seçmen dar gelirliler nefes almalı!biraz sabır gerekli şu zamandan verilmeyenler ekonomi toparlanınca verilmeli!İnşallah düzlüğe çıkarız CHP ve saz ekibide kendi çöplüğüne hapsedilmeli!Ben ekonomist olarak sadece ekonomiyi takip etmekteyim diğer gündemler ile ilgilenmiyorum günlerdir Dilan polat ve Narin konusu fazlasıyla işleniyor gerek yok!
  • 10 Gün Önce

Ne çeşitsin

Yazar güzel birkonuya deginmiş siyaset üstü güzel bir bir yazı yazmış.Sen hala siyaset yapma peşindesin.Bi düşün şu ülkenin yakasından arkadaş.Salın bizi.Yetti gari tepişmeniz

Göktuğ

Toplumdan uzak sıradan vatandaşla pek irtibatının olmadığından eminim. Sorunun ekonomik yanı tabiki var ama salt ekenomik değil. Çok ciddi rahatsızlık var.

Mehmet Seyitmahmutlu

Selamün aleyküm. "Yarım Doktor candan, yarım Hoca dinden eder!" Vatandaşa tepeden bakan siyasetçiler ise kaybetmeye mahkum olurlar! Selam ve saygılarımla..
  • 10 Gün Önce

.....

Ülkede bilim,kültür ve sanata verilen değer bu kadarmış...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23