• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teğmenlerin resmi olmayan açıklaması

65 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Emine Bilgili

Tüm isteğimiz eski günlere dönmemek yag seker kuyruklarını olduğu resmi dairelerde evrak takip ederken yaşadığımız azarlanma itilip katılma vede Can guvenlğimizin hiçe sayıldığı zamanlara Allah göndermesin... yapay gündemlerle ortalığı bulandıranlara Allah fırsat vermesın
  • 5 Gün Önce

Daimâ ve daima uyanık olmalıyız

Bu eylem uykudakileri uyandırmak için yapılan bir eylem..."Bu eylem, görünüşte vesayet atağı gibi dursa da endişe edecek bir şey yok. Ancak askerin bileğinin masada bükülü beklediği gerçeğini de hiçbir zaman unutmayalım. Daha tam anlamıyla FETÖ yapılanmasını dahi bitiremedik. Ordu içerindeki Kemalist hücre uykuda. Ne zaman uyanacağını bilemeyiz"... onların ne zaman atağa kalkacağını Peygamberimiz haber veriyor...siyonizmle savaşı kazanmak üzereyken...emin olun siyonizmle kemalizmi bugünkü hale getirenler göbekten bağlı...
  • 10 Gün Önce

Nadil olacak bu?

Siz biraz daha demokrasi diyorsunuz onlar demokrasi istemiyor darbe istiyor
  • 10 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

Sayın yazar, toplumumuzun kapasitesi bu, zamanla herşey maddiyat ile ölçülür hale geldiği için en dindar zannettiğimiz insanlar hatta bazı tarikata mensup şahıslar bile maddiyatı önceleyip, maneviyatı ikinci plana atıyorlar. Mevki makam para insanımızın terazi ölçüsü oldu, Ak Parti döneminde ki kazanımların heba edilmemesi bağlamında içinizdeki kötülük sebebi herşeyi sorgulayıp kılı kırk yararak ADALETİN tesisini mutlak surette yerine getirmeliyiz. Cuma hutbelerinin sonunda okunan ayetlerin başını ADALET çekiyor ondan sonra diğer öğütler sıralanıyor. Demek oluyor ki ADALETİN olmadığı yerde hiç bir şeyin işleyişi düzgün olmuyor.
  • 10 Gün Önce

Adanalı322

Korsan yemini okuyan İstanbul kadıköy'lü elit biri cum kızı. Neymiş Tarikat ve tekkelere karşı ordumuzu savunmak istemişlermiş. Şüphem yoktu ki zaten. Laik cum.u siz korursunuz ancak...Hangi yasa ve kanunda ordunun görevi ülke yönetimiyle ilgili size böyle bir hak verdi? O zaman polis, Polis Özel Harekat, jandarma, jandarma Özel Harekat, Mit(Milli İstihbarat Teşkilatı) onlarda sizin yemini etsinler mi? Anladım arpanız bol geldi sıra çifte atıp kudurmakta. Gölbaşında Polis Özel Harekat da şehit edilen erkek olsun kız olsun evlatlarımızı unutmadık. Sizler osura osura yatarken onlar f16 bombalarıyla yanarak can verdiler. Öyle ki silahları bile erimişti. Bugünkü makamlara o yavruların kanı canı üzerine gelip çöreklendiniz... Tıpkı Kurtuluş savaşında olduğu gibi. Millet canını verdi vatanı kurtardı dedeleriniz dipçikle üstüne kuruldu.
  • 10 Gün Önce

okur

ne istedilerse kim verdi adanali

Vatansever

Çok doğru. Manevi değişimi temin edemezsek çok kısa sürede yine eski darbeci, dini ve dindarı baskılayan zihniyetin esiri oluruz. Bu da fiili işgale kapı aralayan, yıkıcı ve bölücüleri mutlu edecek bir zemin demektir. Rabbim korusun. Kazanımları korumak devlet için beka meselesidir.
  • 10 Gün Önce

Selim Güney

kim ne derse desin bu ülkede darbeciler ve darbe severler her zaman olmuş, bundan sonra da olacaktır
  • 10 Gün Önce

Ramazan Kalacık

Teğmenlerin nasıl bir cüretle bu işe kalkıştıkları malum. arkalarında kemalist taife vardır
  • 10 Gün Önce

Hasan Ejderha

Eline sağlık yazarın, şahsen çok istifade ettim. Yusuf kıssasını bir kez daha anladm
  • 10 Gün Önce

Lakin

Lakin hocam ak pati fazla demokratik olmaliysa nasıl olacak. Karşı taraf iktidar değilken kılıç sallıyor. Birde diyorsunuz Türkçülük milliyetçilik çoğaldı diyerek. Ama daha beş ay önce eleştiri muhalefet hdp kuyruğuna takıldı Atatürk ten uzaklaştı denildi hep .üstelik milliyetçilik gayet iyi birseydir .Ve yıllardır Türkçülük yapanlar hatta ülkücüler hep aşağı tabaka görüldü aydın entel görülmedi okumuş deneyimli olsa bile .ama sn Erdoğan ortak olunca değeri bilindi.15 temmuzda takdir etti sn Erdoğan.
  • 10 Gün Önce

Bir dost

Yazar bey nasıl dersiniz normal görürsünüz bir ülkenin askeri tek bir merkeze biat eder ve oradan emir alır ikilik askeriyede sıkıntı oluşturur yarışı cumhurbaşkanımıza yarışı malum başka bir kutuba bağlı olabilir mi kanunda da aykırı mustafa kemalin askerleriyiz sloganı bir siyasi partiye aittir ve siyasi bir slogandır şimdi müdahale edilmez ise ileride başımıza çok işler açılabilir bu kişiler az değil neredeyse yeni teymen olanların yarısı
  • 10 Gün Önce

adalet

"Her haltı yiyip, yaptıklarımızın içerisine birazcık muhafazakar sos katmakla bu işler yürümüyor. "diyorsuuz sayın yazar.Haltı yiyen kim sos katan katan kim bu işleri yürütmeyen kim ve medet bekleyen islam alemi kim böyle bir alem varmı bu sorulara açıklık getirirsen bilgilenmiş olacağız.Bu teğmenlerin acilen ihracı sağlanmalıdır bu rütbede böyle posta korlarsa yarın paşa olunca neler yaparlar birilerinin askerleri hep darbe yaptı buda unutulmamalıdır. Saygılar.
  • 10 Gün Önce

bir mumun ardında rüzgar ışıksız ruhumu sallar da durur

ben diyorumki KIRILIR DA BİR GÜN BÜTÜN DÜŞLÜLER DÖNER ŞANLI ŞANLI ÇARKIMIZ BİZİM.. fakat bir bakıyorum ki hiç ummadik mecra ummadık korunakli sitelerde dur yahu diyen tanıdık sesler duyar gibi evet dur yahu bütün dişliler kırılmasın bizim büyük oğlan daha yeni gayet etkili ve yetkili huzur maaşlı bı kurumda staja başladı..dur yahu bizim dünür biliyon solcu takılır fakat biliyon belediyeler uzun süre onlarda kalacak görünüyor düşünsene evvelsi gün ek ruhsat işi vardı şıp diye hallettti öyle dişliler kırılır mırılır diyerek beddua eder gibi konuşma birader bizim dünüre karşı ayıp oluyor bizim cark şanlı şanlı dönüyor her zamanki gibi..ben derim ki GİDERİZ NUR YOLU İZLE GİDERİZ TAŞ BAĞIR'DA SULAR DİZDE GİDERİZ diyorum bu kez tanıdık seslere yine tanıdık sesler katılıyor hişt evladım ne öyle gitmekten falan bahsediyorsun daha küçük torunumun düğününü görmedim hele o da bir evlensin bak öbürlerinin çocuklarıyla umreye gittim bir de onların çocuklarla umreye giderim daha yapacak çok işim var sen nereye gidersen git ortalığa laf atıp durma..ben diyorumki DÜN AKŞAM OLUR BİZ DE GİDERİZ KALIR DUDAKLARDA ŞARKIMIZ BİZİM hişt birader bu kadar yönetim kurullarında davaya hizmet ettik ne demek şarkımız kalır ne demek beddua mı ediyorsun birader ne yani bizim torunlar audi'ye binmesin mi gerçi senin beddua sayılsa bile niye kabul olsun ki 18 umre yapmış benim gibiler dururken heee senin duanı kabul olacak hem zaten Allah'a şükür torunumun torununa bile yetecek kadar arsa var yapma böyle birader şarkımız kalir ne demek yaaa torunumun torunlarına yazık değil mi..yine diyorum bir gün birisi Ya rabbi Türkçede vurgu veya tamlama oluşturmak için m harfi yerine n harfine alışmayı nasip et dese kimse amin demez.. gariplerin m harfi ile başlayan melemen ve makarna yiyeceği var şuradan İskender miskender ıstakoz mistakoz yiyelim garson baksana bize şatobiryan matobiryan bir şeyler getir diyebilirsin fakat makarna makarna melemen melemen yiyelim diyemezsin.. Allah'ım sen bizi affet kimimiz ak partili kimimiz saadetci kimimiz yeniden refahlı kimimiz gelecekli derken utançta ve zillette yarışır olduk affet Ya rabbi senki affetmeyi seversin..
  • 10 Gün Önce

işin aslı

Melemen diye bir yemek yok, olsa olsa "Menemendir" o. Ayrıca, Türk mutfağında; bütün sulu yemeklerde olduğu gibi, menemen de "soğansız" OLMAZZZZ!!! Tartışmaya kapalı. Her ne kadar, çok bilmiş "zevksiz entel-dantel kesim", menemen soğansız olur diye fetva verse de...

ZAFER ARDIÇ

KONU ÇOK ÖENMLİ HATİP DE KONUYU GAYET GÜZEL İZAH ETMEK TEŞEKKÜR EDİYORUM
  • 10 Gün Önce

Arif Hoca

Abdullah Üstadım, Ne güzel bir yazı. Lafzı ve anlamı ile çok etkileyici. Yazıda kullandığınız iki ayet de oldukça çarpıcı.
  • 10 Gün Önce

SERDAR ZOROĞLU

BİRAZ DA FETÖCÜLERİN PARMAĞI VAR BU İŞİN İÇİNDE
  • 10 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

Ne birazı tamamı onların tezgahı, tabii ki onlara destek olan chpkklı zihniyette cabası

Bu Askerler Kimin?

Türk milletinin mi?CHP nin mi?Şu andaki Başkomutan Sayın Recep Tayyip Erdoğanamı bağlılar yoksa CHP nin iş güzarlarınamı bağlılar?Neyin Siyasi hesaplaşmasıdır?
  • 10 Gün Önce

Ender Koç

Allah razı olsun istifade ettim güzel bir yazı olmuş
  • 10 Gün Önce

Selim Gülgören

Helalin var sayın Sanlıdağ,enfes bir tespit
  • 10 Gün Önce

rafet

Her şeyin başı imandır.Geçmişini bilmeyen geleceğini düzenleyemez. Kendi özümüze dönmemiz şarttır. Keferelerden alınıp kopya edilmiş kanunlarla bu kadar olur.Çoğu insanımız yabancı meraklısı, hayranı. Kardeşim kendi tarihini merak et öğren ,uygula ki diğer ülkeler sana uysun.Sen onlara değil.Allah,Peygamber ,Kitap yolundan ayrılınca hiç bir toplumun iki yakası bir araya gelmez.
  • 10 Gün Önce

Mesut YANIK

Milli iradeye ipotek koyan ve teşebbüste bulunan her kim varsa Allah belasını versin.
  • 10 Gün Önce

Okur

Teğmenin ne haddine başkaldırmak, teğmen olduysa ne oldu yani, kimsenin başaramadığı bir şey mi yaptı, ülke mi kurtardı? Başka ülkelerde değil teğmenin generalin bile adı sanı duyulmaz. Sivrilmek isteyen bazı ukalaların, tuhaf açıklamar yapıp prestij kazanmak gibi amaçları olabilirler, orduda bu kepazeliğe yer verilmemeli.
  • 10 Gün Önce

Ne çeşitsin sen.

Başkaldırmak, ukalalık, kepazelik. ne yiyip ne içiyon sen?

CHP ZİHNİYETİ İKİ YÜZLÜLÜĞÜ

Seçimlerde Teröristlerle birlikte oyları indirdikten sonrada Sloganlar atar Mavi Masal der tezkereye hayır der sonrada gözteriş ve reklam yapmaya başlar YANLIŞTIR!Orduya SİYASET Girmiştir!CHP her yeri kışkırtıyor Çiftçiye malları çöpe döktürüyor fahiş zam stokçuluk yaptırıyor her sazdan çalıyor Şimdide Orduyu kışkırtmakta sürekli sürekli kaşınıyor HAKARET ve KÜFÜRLER yağdırıyor!Cumhurbaşkanına ağır hakaret ve küfürler yetmedi oy verenleride en ağır şekilde aşağıladılar YUH!Yazıklar olsun!CHP zihniyetine ve CHP ye!
  • 10 Gün Önce

Eşref Kara

Türkiye 2000'li yıllardan sonra demokrasiye uzanan elleri kırdı derken AK Parti'nin bunca yıllık iktidarından sonra teğmenlerin bu başkaldirisi iyi olmadi
  • 10 Gün Önce

Mustafa Acar

1960 1971 ve 1980 ihtilalleri çok şey açıklamaktadır darbeler Türkiye'yi sürekli geriye götürmüş demokrasiyi de askıya almıştır
  • 10 Gün Önce

Emine Savaş

Ben yaşım itibariyle Türkiye'de Menderes asıldığından berisini biliyorum bu ülkede hiçbir zaman demokrasi olmamıştır askerler hem 10 yılda bir düdük çalıp demokrasiyi rafa kaldırdılar oysa ki askerin görevi sınırları ve güvenliği sağlamaktır siyasete müdahil olmak değil ancak bunu hiçbir zaman tam olarak yapamadık sağlayamadık
  • 10 Gün Önce

Ramazan Yalçın

Dindar ve mütedeyiğin kesim için teğmenlerin çıkışı elbette ki sorunludur lakin ülkede Kemalist seküler sınıfı da dahil edersek onlar içinde bir umut oldu Ne diyelim Allah hayırlısını versin yine de hiçbir darbe yanlısı değiliz
  • 10 Gün Önce

Cuma İspir

Daha dün denilecek tarihte 2016'da fetö darbesinden sonra yeni Hikmet teğmenlerin Şimdi de kılıçlı ültüatom niteliğindeki çıkışlarını umarız AK Parti iktidarı iyi okur
  • 10 Gün Önce

Derya

Teğmenlerin andı, kendi aralarında motiavasyon yükselme olarak görülebilirdi. Nitekim Atatürk onların rol modeli. O okuldan mezun olmuş, cephedeki başarılarının yanında, önemli bir devlet adamlığı... Bazı TV yorumcuları bu olayı sürekli körüklediler. Olay olduğundan daha büyük hale geldi. Sürekli iç ve dış tehdit algısı yaratmak, toplumu gerer. Hele ki, iç tehdit; insanlar arasında güvensizliğe neden olur. İşin özeti, teğmenlerin andına aşırı tepki verildi diye düşünüyorum. Bu anlamda görüşlerine katılıyorum. Bir şeye olduğundan fazla anlam yüklemek, o şeyin vasfını değiştirir.
  • 10 Gün Önce

Filinta

Ya Boş konuşuyorsun.Yada askerlik yapmadin.. Askerliğin temeli disiplindir.Disiplinin temeli de emirle iş yapmak veya yaptirmaktir.. Bu emirsiz yapilani bir asker yapsa suçtur. BIR ASKERI TOPLULUK YAPTIĞI İÇİN ÇOOK BÜYÜK SUÇTUR. BUNLARIN ORDU ILE İLİŞİĞİ DERHAL KESİLMELİDİR.

YILMAZ DURMUŞ

Unutmayın ki geçmişteki bütün askeri darbeler bu zihniyetin ürünüdür

Laz Kaptan

Üstadım teşekkürler Harika bir örnek sundunuz Keşke analayabilseler
  • 10 Gün Önce

Yunus

Bana göre teğmenlerin siyasi içerik kopan yazısını en iyi analiz eden bir yazı olmuş Çok teşekkürler
  • 10 Gün Önce

Erhan

"her haltı isleyip birazda muhafazakar sos katmak" da ne demek ? Hangi haltlarmiş bunlar ? 
  • 10 Gün Önce

Fatih emlik

Teğmenler kılıç çekmiş çok mu? Adâlet yok Polat çetesi milyon milyon haksız kazanç sağlamış ve adlı kontrol altına almadan serbest bırakan bir Adalet sistemimiz bir kanunumuz var. Teğmenler soruşturması bile yapılmadı demek ki bazı yerlerden gene çekiniyorlar zaten tam bağımsız da değildik perçinledi sanki. Alttan alırlar yine kimseye dokunamazlar. Hz yusuf kim mevcut iktidar kim? Biri resul biri laikim Atatürk diyen kadın özgür diyen 
  • 10 Gün Önce

Duran Akbayır

Sayın yazarım yazısını okudum katıldım çok diyorsun olmakla birlikte bazı yerlerinde de katılmadığını belirtmek isterim siyasi konu biraz Dereli bir konu Yusuf Aleyhisselam kıyaslaması doğru olmamış
  • 10 Gün Önce

YILDIRIM BAHADIR

HAY ALLAH RAZI OLSUN. YUSUF TEKİN VE YUSUF KAPLAN HOCA GÖRÜŞMELİ. MEDENİYET TASAVVUR OKULU AK PARTİNİN ÜLKEDE VE TÜM MÜSLÜMANLAR İÇİN YAPTIKLARI MEZUNİYET AŞAMASINDAKİ TÜM ÖĞRENCİLERE PROGRAMLI SEMİNERLER HALİNDE VERİLMELİ. YOKSA MÜFREDATI DEĞİŞTİRMEK ÇOK UZUN YILLARA SARİ SONUCUNU BU İKTİDARIN GÖREMEYECEĞİ UZUN VADELİ BİR İŞTİR. YİNE YAPILSIN AMA ACİL EYLEM PLANI İLE MEDENİYET AKADEMİLERİ ŞEKLİNDE YAPILANMA İLE MEZUNİYET AŞAMASINA GELMİŞ TÜM ASKERİ VE SİVİL OKULLARA MEDENİYETİMİZİN KÖKLERİ BİR HAFTALIK KAMPLAR ŞEKLİNDE VERİLSİN. SERTİFİKALI PROGRAMLARDA YUSUF KAPLAN VE EKİBİ YER ALSIN. BAŞARI HİKAYELERİ BELGESELLER HALİNDE AKTARILSIN. MAVİ VATAN KONSEPTİ, DOĞALGAZIN KARADENİZ HİKAYESİ, MARMARAP PROJESİ, MALAZGİRT KÖPRÜSÜ, AHLATTA MALAZGİRTTEN DOĞAN GÜNEŞİ ÇANAKKALEYE, GAZZEYİ KARABAĞA, GÖNÜL COĞRAFYAMIZIN MANEVİ DİNAMİKLERİ VERİLMELİ Kİ KUŞKAFA MANKURTLAR ECDADI ANLASIN, KILIÇLARI KİME KARŞI ŞAKIRDATACAĞINI BİLSİN. BU YAPILMAZSA SEN İSTEDİĞİN ESERİ YAP KESİM BUNU HEMEN DEĞERSİZLEŞTİRİYOR. KENDİLERİ TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYANLAR HER TÜRLÜ FIRSATI DEĞERLENDİRİP ÜMMETİN UMUDUNU YOK ETMEYE ÇAILIŞYOR, ÇAPSIZLAR GENÇLERİMİZİ DEİST ATEİST MANKURT SİVİL ASKER FARKETMİYOR DÖNÜŞTÜRÜYOR. BU GİDİŞATI ANCAK ÇOK HIZLI SÜRATLİ VE DE CESUR ADIM ATARAK MEDENİYET AKADEMİSİNE DÖNÜŞTÜRÜLECEK YUSUF KAPLAN HOCANIN MEDENİYET TASAVVUR OKULLARI İLE ANCAK DEĞİŞTİREBİLİRİZ. GERİSİ HAVANDA SU DÖVMEK OLUR.
  • 10 Gün Önce

Osman Kamalak

Türkiye'nin demokrasi kültürü henüz aynı oturmuş değil Ve ben hiç kimsenin de samimi demokrat olduğuna inanmıyorum herkes kendi çıkar ve istediği kadar demokrat
  • 10 Gün Önce

Yaşar Alparslan

Sayın yazar AKP'ye neden bu kadar övgü diziyorsunuz eleştirilecek o kadar konu var ki onlara da değinelim.
  • 10 Gün Önce

Hasan Darendeli

Türkiye AKP iktidarıyla son 100 yılda göremediği tüm güzellikleri ve devrim mahiyetindeki projeleri görmüştür
  • 10 Gün Önce

Kemal

Ben oldum olası kemalistleri sevmem saygım var bu ülkede AKP demokrasiyle özgürlükler konusunda tam net olursa askerlerin bir daha darbe yapması mümkün değil
  • 10 Gün Önce

Cevahir

İnsan düşünmeden edemiyor kur'an-ı Kerim'de o kadar ibret almamız gereken kıssalar var ama biz lütfedip açıp da okumuyoruz
  • 10 Gün Önce

Türkan Arık

Türkiye narin isimli kız çocuğunu konuşuruyor Allah rahmet eylesin Sayın yazar bu ensest ilişki denilen şey nedir bu kız çocukları neden öldürülüyor Bir gün de bunu yazsanız
  • 10 Gün Önce

İbrahim Saraçoğlu

Helal olsun hem kemalizm ile ilgili doğru tespitler var hem de AKP'ye yönelik eleştiriler yani objektif bir makale olmuş Tebrikler
  • 10 Gün Önce

Zehra

Komutanların açıklaması hele hele kılıç gösterisi hiç hoş olmadı anlaşılan demokrasi birilerine batıyor
  • 10 Gün Önce

Şefik Can

Çok doğru bir analiz, teşekkürler
  • 10 Gün Önce

M.Ali Yıldız

Müslümanların tarihsel olarak başına gelmiş, getirilmiş bela ve musibetleri bilmeden, sadece hali hazırdaki durumları üzerinden, sürekli müslümanları eleştirmek müslümanlarla arasındaki sevgi ve duygu bağını bilerek/ bilmeden koparmak, gün geçtikçe ruhu islama yabancı bir insana dönüşmek demektir.. İslam ülkelerinin, müslümanların tüm yaşamsal sorunların temelinde toplumu eğiten, yöneten, yönlendiren, şekillendiren nerdeyse tüm sosyal müeeselerin, zihinlerin, toplumsal yapıların eleştirel düşünceye kapalı olması, eleştirel düşünce eğitim ve pratiğinden mahrum olarak yetişmekten kaynaklanıyor! Daha vahim olanı ise bu ihtiyacın farkında olmaması..Netice de tarifi mümkün olmayan devasa bir enkaz üreten, enkaz bırakan, sefalet içinde yaşatan bu zaafın bu mahrumiyetin sonucunda, hayat pratiği içinde, kimin av kimin avcı kimin aktör kimin figüran kimin edilgen kimin etken kimin iyi kimin kötü kimin maskeli kimin masum, neyin sebep neyin sonuç olduğunu bilmeyen, görmeyen, olayların perde gerisine inemeyen, sorunları çözme becerisi geliştiremeyen, derin pişmanlıkları hiç ama hiç bitmiyen binler, milyonlar, milyarlar.. Sefil ruhlu olmamak, kullanılmamak, hiç sayılmadan, özgürce haysiyetli yaşamak için en önemli yetisinden yetkisinden mahrum yaşamayan bir İslâm alemi.. umuduyla.. tenkit önce temizler, sonra terakkiye yol eder.. Vesselam
  • 10 Gün Önce

Hakan Cesur

Enam: 161. De ki: “Şüphesiz rabbim beni doğru yola, sapasağlam bir dine, Allah’ı bir bilen İbrâhim’in dinine iletti.” O, ortak koşanlardan değildi. 162. De ki: “Benim namazım, (her türlü) ibadetim, hayatım ve ölümüm, hepsi âlemlerin rabbi olan Allah içindir. 163. O’nun ortağı yoktur. Bana sadece bu emrolundu ve ben (hak dine) teslim olanların ilkiyim.” 164. De ki: “Allah her şeyin rabbi iken ben O’ndan başka bir rab mi arayacağım?” Herkesin yaptığının sonucu kendisine aittir. Hiçbir suçlu başkasının suçunu yüklenmez. Sonunda dönüşünüz rabbinizedir ve O, hakkında anlaşmazlığa düştüğünüz gerçeği size haber verecektir. 165. Sizi yeryüzünün halifeleri kılan, size verdiği şeylerde sizi denemek için kiminizi kiminizden derecelerle üstün kılan O’dur. Şüphesiz rabbinin cezası çok çabuktur; yine O’nun bağışlaması ve rahmeti boldur
  • 10 Gün Önce

Suzan

AKP için soyledikleriniz konusunds haklısınız. Demokratikleşme normalleşme konusunda öyle ancak Yusuf gibi bir peygamberi hazırlayan, köle olarak satıldığı Mısır'a sultan eden Allah'tır
  • 10 Gün Önce

İrfan Gedik

Zalım rejimler hep olagelmiştir. Dünya imtihan dünyasıdır çetindir Rabbim bizi korusun
  • 10 Gün Önce

Kadir Erayman

Mısır'ın kölelik ve tagutj rejimini yerin dibine geçiren Yusuf aleyhisselam aselam olsun. Şimdiki Sisi bulutu denen kafiride Müslümanların başından def etsin
  • 10 Gün Önce

Selahattin Özkars

Hz.yusuf kıssası ni çok severim. Filmi de güzel. Keşke ibret alabilsek
  • 10 Gün Önce

Bim

Eğer iktidar karşıtı olsaydı Cumhurbaşkanı orada iken bu yemini yaparlardı. Askeri disiplin açısından bakılırsa sıkıntı var. Verilecek çok geniş kapsamlı ağır bir ceza siyasi algılanır mı kesinlikle evet. M. Kemal'in askeriyiz sözünün Ak parti karşıtı bir söz olarak algılanması da yanlış çünkü memleketin yüzde doksanı Atatürk'ü sever(Akit yazarları herkesi kendi gibi görüyor) Ak parti içinde de bu oran yüzde 70-80 lerden az değildir. Sonuçta iktidar sorumluları bulup hassas bir şekilde olayı çözmeli.
  • 10 Gün Önce

akılcı yol

Olayı büyütmek genç tegmenlere görevden mene kadar giden cezalar vermek yapılacak en büyük hata olur ortamı iyice kızıştırır. usule aykırı hareketten dolayı basit bir disiplin cezası ile olayı kapatmak yerindedir. Olayı büyültmek iktidara fayda saglamaz çok büyük zarar verir.

Mahmut Ayhan

Selamün Aleyküm; Hayırlı sabahlar, Rabbim namazlarımızı ve dualarımızı kabul eyle; Her türlü âfâttan emin eyle; Filistinli kardeşlerimize yardım eyle, zaferler ihsan eyle, görünmeyen ordularınla tahkim eyle; Siyonistleri ve destekçilerini Kahhar ismi şerifinle kahretmeye, bizleri me’mur eyle Allah’ım. Amin… ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
  • 10 Gün Önce

Kazım Koyuncu

A‘râf 1.Elif-lâm-mîm-sâd. 2.Bu, kendisiyle insanları uyarman, inananlara öğüt vermen için sana indirilen bir kitaptır. Artık bu hususta kalbinde bir sıkıntı olmasın. 3.Rabbinizden size indirilene uyun; O’nu bırakıp da başka önderlerin ardından gitmeyin. Ne kadar da az öğüt alıyorsunuz
  • 10 Gün Önce

Ali Okur

Son cümle harika: Hz. Yusuf, bir köle olarak geldiği Mısır’ın siyasi ve sosyal yapısını nasıl değiştirip dönüştürdü? İşte bu cümlede saklı her şey
  • 10 Gün Önce

Tika

"Her haltı yiyip, yaptıklarımızın içerisine birazcık muhafazakar sos katmakla bu işler yürümüyor." Güzel tespit tebrikler
  • 10 Gün Önce

Ahmet

Dağdaki teröristler ve sizler askerlerimizden epey korkmuşsunuz.
  • 10 Gün Önce

Doğru demişsiniz..

İttifak oluştu,,hemen..!?

Okur

Cok yerinde bir yazi birinin cikip kemalizi hersedegildir M KEMALINDA HATALARI vardir diye bilmeli
  • 10 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23