• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Kemal ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sözünü nasıl reddetmiş?

54 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Filinta

MİLLETE KILIÇ SALLAYARAK,DAHA İŞİN BAŞINDA İSYAN EDEN BU ZAVALLILAR, DERHAL ORDUDAN İHRAÇ EDİLMELİ..MİLLETİN TEK LOKMASI BU ZAVALLILARA HARAMDIR.. BUNLAR, ATATÜRKÇÜ MUSTAFA KEMALCİ İSTİSMARCILARI FETÖCÜLERDİR. BUNLARA MÜSAMAHA GÖSTERMEK, BÜYÜK GAFJETTİR
  • 10 Gün Önce

İzmirli öğretmen

Bu asilerden millete hayır gelmez. O tegmenler derhal atılmalıdır.
  • 11 Gün Önce

Mustafa Kemal

Efendiler ve ey millet! İyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti; şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en hakiki tarikat, tarikat-ı medeniyedir. Medeniyetin emrettiğini ve talep ettiğini yapmak, insan olmak için kâfidir.
  • 11 Gün Önce

Ali osman

tabii sizin gibiler için medeniyetin beşiği de ab abd israil gibi ülkelerdir gazzede yaşananlardan sonra fikriniz değişti mi

Ali osman

Bu fani dünyada sadece insan olmak yeterli mi netenyahu da insandır

Gercek vatansever gercek Ataturkcu aydin arastirmaci

MERHUM UGUR MUMCU NUN TESPITI MUHTESEM" bu ulkede banka soyanlarbjar maskesi, DEVLETI SOYANLAR ATATURK MASKESI TAKAR!"...bu tespitini emperyalust-siyonist-feto/cua/mossad CANIYLA ODETTI ruhu sad olsun... davasi davamizdir Ataturk maskeli dusman isburlikcisi kripto darbeci fetocu kuklaci 15 Temmuzcu-27 Mayisci-28 Subatci...alcaklari unutmadik, unutturmayacagiz
  • 11 Gün Önce

Fsm

O teğmenler bir şeyhin eteklerini öpselerdi bayılırdınız. Özgürlükten dem vururdunuz. Özümüze döndük diye başlıklar atardınız. O teğmenler menzile gidip el öpselerdi işte islamın ordusu diye övünür dururdunuz. Ama iş Atatürk e gelince hemen disiplinsiz, darbeci, vatan haini, islam düşmanı oluyor. Temizleyin bakalım orduyu iyice. Nerde şeriatçı var subay yapın. Sonu nasıl bitecek bu ihanetin hep birlikte izleyeceğiz.
  • 11 Gün Önce

Ali osman

En büyük ihaneti bu milletin seçtiği kişileri ya idam ederek veya darbe yaparak görevden alan kişilerdir bunları yaparken de atatürk isminin arkasına sığınarak ve istismar ederek yapmışlardır abd boşuna bizim çocuklar işi başardı dememişler yapılan bu darbelerin bu devlete ve bu millete maddi manevi bedeli çok ağır olmuştur maalesef darbelere özlem duyan azımsanmayacak kadar çok kişi var memlekette askerin ordunun görevi devleti milleti sınırı korumak mı yoksa kendini bunlardan üstün görerek milletin seçtiği kişilere darbe mi yapmak

Cavit

Ağzına sağlık çokiyi anlatmışsın.

Hikmet Yılmaz

Defalarca yazmama rağmen duyarsızlığınız devam ediyor. Kızıl Çin'in soydaşlarımız Uygur Türk'üne uyguladığı asimilasyon ve zulmü görmezden gelmenizi anlayamıyorum. Konuyu ısrarla gündeme getirmemenizi; İŞİN İÇİNDE İŞ VAR. Anlayan anladı.
  • 11 Gün Önce

orkun

bu melunlar ı azmettiren şerefsizler tesbit edilip kamuoyuna açıklanmalı bunun arkasında abd ve feto denen iblisin olduğunu düşünüyorum milete kılıç çekenler bu miletin askeri olamazlar bu zübbe kılıklı şerefsizler
  • 11 Gün Önce

salih

"Mustafa Kemalin askerleriyiz!" diyenlere Mustafa Kemal kimin askeriydi?
  • 11 Gün Önce

Aslan Parçası

Sizin askeriniz olmadığı kesin. Ha çok merak ediyorsan söyliyim aslan parçası; TÜRK MİLLETİNİN askeri ve ebedi başkomutanıdır.

Mehmet

Osmanlı nın askeriydi diyemeyen kanı bozuka, sen bu ülkenin bu milletin insanı olamazsın!

Abudllah

Bilim ve ilerlemenin askeriydi

Ömer

Ne gerekiyorsa yapılmalı aksi takdirde bu işlerin önü alınamaz . Bir yere sığınıp kimse millette devlete baş kaldıramaz kılıç çekemez . Asker şunun bunun askeri değil Türk ve islam milletinin evladı ve askeridir . Peygamber ocağı olarak biliriz inanırız .
  • 11 Gün Önce

Aklama

Demiş ki: ‘Biz devletin emrindeyiz, şahısların emrinde olmayacağız’/ bu tamamen palavradır, o hiç kimsenin emrinde olmaz, yalakaları hariç hiç kimseden hoşlanmazdı. Karşısındakilere: ‘eşşek, hayvan, çocuk’ diye hitab ederdi, sevdiği kimse yoktu, ismet dahil, hattâ ondan nefret ederdi, ismet de ondan tabii, ama hiç çaktırmazdı..
  • 11 Gün Önce

Abi sen maklubeyi filan yaz , bırak bu işleri

EŞŞEK, HAYVAN , ÇOCUK olmak , senin gibi vatan haini olmaktan çok çok daha şereflidir.

Okur

Oradamiydin palavraci

Vatandaş

Gaye Atatürk'ü yüceltmek değil. Temel gaye milletin ekserisine sopa göstermek ve darbeci zihniyeti cilalamaktir. Gereği layıkıyla yapılmalı ki 15 temmuz tekrar etmesin.
  • 11 Gün Önce

Ali veli

Toplumda ikilik, fitne olursa ülke daha kolay ele geçirilir
  • 11 Gün Önce

Bunların

Gayeleri bu zaten

Mehmet

Bunların topu ihraç edilmeli, gördüğüm kadarıyla tamamı katılmış, acırsan acınacak hale gelirsin! Yılanın kafası küçükken ezilmeli!
  • 11 Gün Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN MUSTAFA KEMALİN ASKERİYİZ DEMEK LAİK DEMOKRATİK ATATÜRK CUMHURİYETİNE BAĞLIYIZ DEMEKTİR EFENDİM
  • 11 Gün Önce

Yaniye yani

Yani, siz de karşıt olduğunuz için böğürüyorsun, yalan mı?

yani

Bu guruhta buna karşı olduklarından bögürüyor ya kardeşim

MÛZAFFER

“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”
  • 11 Gün Önce

HANDAN

M. Kemal ‘in dahi reddettiği “Mustafa Kemal'in Askerleriyiz “ sloganı eşliğinde kılıç çekerek Korsan Yemin Töreni düzenleyen Teğmenlere devletin ne olduğunu tanıtan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a minnettarım.Kılıç çek, başkaldır , korsan yemin et sonra da Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyip sıyrılmaya çalış. Yok artık öyle bir Türkiye..Ordu devletin emrinde olur şahısların değil. Bu hakla batılın savaşı. Safımız hakkın yanında batılın karşısında dimdik durmaktır. Bu savaşta topumuz, tüfeğimiz ,kılıcımız yoktur lakin biz kalemimizi bileyipte geldik ! Devlete kılıç çekenin; Çektiği kılıç başını keser.. YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE.. Yüreğinize, kaleminize sağlık hocam.Siz varoldukça bizler öğrenmeye devam ediyoruz. Kılıçtan keskin yazınız daim olsun.????????
  • 11 Gün Önce

Fatih

Handan ne güzel ... ağzına sağlık,ne mutlu Türküm diyene...

.....

Nasıl bir Türkiye var, adaletin olmadığı, zenginin faizle daha zemginlestigi, fakirin daha çok fakirlestigi bir ekonomik sistem var...

Okur

Yüz yıldır Türkiye Cumhuriyeti devleti bir fabrika insanları ise o fabrikanın işçileri (köle) gibidir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi Atatürk olduğu için milleti, dini, kültürü, siyaseti, insanları kendi işçisi gibi kullanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti devletinin insanları artık Atatürk'ün (CHP) işçisi olmak istemiyorsa hakkıdır.

Siz bu kafa ile devam ettikçe

Daha çok Mustafa Kemal'in askeriyiz sözünü duyarsınız.
  • 11 Gün Önce

Hangi kafa bu?

Hangi kafa bu açıklar mısınız lütfen.Ne yapmış bu kafa dedikleriniz. M. Kemal'in partisi CHP'nin eski genel başkanı gibi,en önemli ve tek ilkesi ülkeyi bölmek olan pkk terör örgütü savunucusu Parti'nin eski eş başkanının,Bölücü başının heykelini dikme, pkk'yı savunma aşkını GÖĞSÜNDE ŞEREF MADALYASI GİBİ TAŞIYACAK ifadesini mi savundular. Pekeke sizi tükürüğü ile boğar diyenleri makamlarında mı kabul ettiler, siyasi eşleri olarak çay partisi mi düzenlediler, belediye kütüphanesinde dağlarda elinde silah Türk askerine ateş açanların kitabını mı sergilediler. Tsk kimyasal silah kullandı diyenlere canhıraş destek mi oldular. Türk ordusu satılmıştır mı dediler.Terör örgütü üyesini meclise sokarak kürsüde konuşturup öğrenci diye toplumu mu kandırdılar.Mustafa Kemal'in generali olsanız ne yazar  sürüleri diyenlerle ülke yönetmeye mi kalktılar, bakanlık verebileceklerini mi söylediler. Bu iktidar dünyanın en iyi işini de yapsa biz destek olmayız mı dediler. Partimiz açıklamasa da biz Cemaatle! ittifak mı yaptık dediler. Bu devlet katildir yıkılmalıdır mı dediler. Biz 100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz, yok öyle herkes haddini bilecek, kim bizimle uyumlu olacaksa onunla yapacağız bu işi diyenlerle ittifak mı yaptılar.Yunan için şiir mi yazdılar. Bir tabak Rum mezesine adaları vermeye teşne mi oldular. Kutsal köşesinden okurlarını,pkk desteğini gizlemeyen, aleni ve aşina olarak bağıra bağıra bunu söyleyen partiye,oy veremeye davet edip, cemaati desteklemek gerektiğini, dandik bir örgüt türettiler diyerek işi mi sulandırdılar, onlara masumiyet mi yüklediler? Bunları yapanlar M. Kemal'in askeri, vatanını seven, barışçı, Cumhuriyet, vatan, bayrak sevdalısı. Bu kafa dedikleriniz, yobaz, gerici, M. Kemal, Cumhuriyet, vatan, bayrak millet düşmanı mı. Adam görünümlü zat Cumhuriyet, devlet, millet düşmanılığı yaptı ,TC katil devlet, bu devlet yıkılmalı dedi, tısss, pıssss. Ama bu kafa oldukça daha çok falan filan öyle mi.

Okur

Almanya'da şu yıllarda güçlenmekte olan sağ (afd) parti içinde Hitler'in düşüncelerine yakın fikirleri savunanlar çoktur. Alman devleti, toplumu, siyasetçileri Afd'nin güçlenmesinden çok endişeli. Türkiye'dede devletin hemen hemen her kurumunda yüz yıldır güçlendirilen kemalist (Atatürk) ideoloji Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi gibi davranarak egitim veren okulları, askeri kurumları, inançları siyasi parti ve kurumları elinde tutarak Kemalist bir ideolojininin devleti yönetmesini başarmıştır. Mussolini, Hitler, Atatürk, Franko gibi siyasetçilerin taraftarlığı her zaman olacaktır. "Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi olduklarını" söyleyen Kemalistler, milletinde sahibi olmaya çalışsa da millet buna baş kaldırmıştır. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi olabilir ama milletin sahibi olmamalıdır. Millet Atatürk'ün (Kemalistlerin) malı değildir mal olmaktan çıkmalıdır.
  • 11 Gün Önce

.....

Sizin mailiniz mi ....

Yıldız teskilati

Kâfirler istemesede Allah nurunu tamamliyacaktir
  • 11 Gün Önce

Oku

Atatürkü sevmek geriyor....bu sevgi bitmez nokta.
  • 11 Gün Önce

Cumhuriyet gazetesinin sahibi kemalist YUNUS NADI "NEDEN ATATURKCU DEGILIM!" diye kitap yazmisti.... maskelli EMPERYALIST trolluk Atayaajaret i

........
  • 11 Gün Önce

Necati Türk

Tarihimizi bilmezsek uğruna devlete karşı geldiğimiz insanın bizim hareketimizi beğenmediğimizi görürüz. Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyen genç teğmenler tarihlerini iyi bilseydi(Bence her asker asgari derece bir tarih ilmine sahip olmalıdır) yaptıkları hareketin Mustafa Kemal tarafından tasvip edilmediğini anlarlardı. Mustafa Armağan'ın da dediği gibi "Vatana, millete, devlete, dine asker olunur ama şahsa askerlik olur mu?". Genç askerler eğer bu şuurla yetişseydi sizce böyle şeyleri konuşur muyduk? Ülkemizin bu sözden canı çok yandı. Temennim bu askerlerin sayısının çok olmaması ve hemen önleminin alınmasıdır. Çünkü savaşın beklendiği bu yıllarda onlara çok ihtiyacımız var.
  • 11 Gün Önce

.....

Mustafa Kemal ordumuzun ebedi başkomutani,Mustafa Kemalin askerleriyiz sözü buradan gelir...ATATÜRK DÜŞMANLIĞI yapıyorsunuz zaten adini aldığın zat da öyle...

Pilot

Sen hafıza kartlarını açarsın da önemli olan devletin hafıza kartlarını açması değil mi abi!Öncesinde bu milletin hafızasıyla oynanmış ve ardından peşi sıra tam da zamanı denilerek inkilaplar zuhur etti.Yani şuna eminim artık osmanlıyı yok eden ve osmanlı hanedanını acımadan yurt dışına sürgüne gönderen m.kamal,15 veya 20 sene daha yaşasaydı osmanlıya ait bu ülkede ne varsa hepsini yok ederdi!Ezanı ve kur'an-ı türkçeleştiren,camileri asli hüviyetinden uzaklaştıran memlekette ne kadar osmanlıya ait türbeler varsa onları da yurt dışına sürerdi veya yok ederdi!M.kamal zaten batı medeniyetini benimsemiş biri,böyle biri memlekette osmanlıya ait bir iz görmek istemez elbet!M.kamal her ne kadar kendisi için 'mustafa kemalin askerleriyiz' denmesini reddetse de, bir ucubeye sevdalanmış kitleler gibi bunlar yine de bir inat uğruna aynı nakaratı tekrar etmekten usanmazlar!5816 kalkarsa eğer bununla birlikte m.kamalın yakın çevresinin de anıları da bu millete anlatılmalı ki hiçbir şey karanlıkta kalmasın!Mustafa Armağan bu görev senin,zira sorumluluğun ağır,bir tarihçi sorumluluktan kaçmaz çünkü vebali senin boynuna olur!..
  • 11 Gün Önce

UÖZKAN

Kamalizmin son çırpınışları.. elhamdülillah:)
  • 11 Gün Önce

Vehbi

Son kırıntıları da temizlenecek inşallah!

ZKAN

Yedi düvel kâfirler engelleyemedi.

Abdullah

 İlk defa bu kadar çok Atatürk destekçisi görüyorum etrafımda ve sosyal medyada. Güzel günler geliyor.
  • 11 Gün Önce

Yorum

Bir tarafın açıkta kalmış..

Molla kasım

Hadi oradan 

Hayri

Ne mutlu türküm diyene.
  • 11 Gün Önce

Molla kasım

Ne mutlu mümin ve müslümanım diyene

Adil

niye hergün bu konulara bulaşıyorsun? Bırak seven sevsin, niye seni geriyor?
  • 11 Gün Önce

Molla kasım

Seni niye h.rlatıp zırlatıp 

Okur

Bunlarin Kimin Askeri olduklari belli ddertleri milleti askerden sogutmak Inanana karsi savas af edilirseler basa döneriz
  • 11 Gün Önce

H.Y.E

Slogan şu değil mi? ": Mustafa Kemal'in askerleriyiz." Kara kuvvetleri kuruluşunu 1836 yılına dayandiriyor. Deniz kk, ise 1801 yılına dayandırıyor. Hava kk, de 1950 yılı olmalı Peki, bunlardan hangisi kurucusunun adıyla anılıyor ? Her ordu milletinin adıyla anılır. Ordu şahısların değil mensubu olduğu milletin ordusudur. Tamam, cumhuriyeti M. Kemal kurmustur. Unutmamalıdır ki, o fa bir milletin ordusunun komutanıdir. O zaman sorun şu: M. Kemal, askerlikten ayrıldıktan sonra siyasete atıldı. Parti kurdu, parti başkanlığı yaptı. Devlet başkanlığı yaptı. Devrimler yaptı. Vefat etti. Şimdi bu parti,devletin ilkelerini de temsil ediyor. Herkes bu ilkelere itaat etmekle yükümlü hâle getirildi. Getirmeyenlere karşı cezalar ihlas edildi. Onları korumayı kendine görev bilen CHP'liler birer asker oldular. İşte ": Mustafa Kemal'in askerleriyiz." Sözü bunları ifade ediyor. Herkes CHP'li olacak, olmayanlar onlara uyacak.
  • 11 Gün Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK HOCAM ALLAH C.C RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZ BEREKET VERSİN İNŞALLAH AMİN.....BUNLARIN DERDİ ? PEYGAMBER OCAĞI OLMASIN DİYE, MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER MÜNAFIKLAR KUDURUYORLAR OKADAR.......OKULUN HOCALARI DAN BAŞLAYIN.......... VATAN SEVGİSİ MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ..........
  • 11 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23