• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tarihi gerçekler ve zorlu uzlaşıya giden yol

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatansever

Mısır Arap kökenli Müslüman bir ülke olmasına rağmen başındaki Müslüman gözüken abd uşağı. Tabi İsrail yamağı. Mazlum Filistinli kardeşlerimizi bir nebze soluklandirabilmek için bu münafıklar ile birlikte hareket etme mecburiyeti doğdu. Yoksa bu darbeci katil ile bir araya gelinmez. Birliktelige rağmen bunlara güven sınırlıdır.
  • 12 Gün Önce

Kanber

Allah'ın azabı laneti Müslüman katili İsrail ABD destekçilere Avrupa liderlerimi üzerime olsım Bu zalimlerin katlettiği Müslümanların mazlum ve mümin lerin, Mursi ve İsmail Heniye"nin Üzerine de Allah'ın rahmeti olsun.
  • 12 Gün Önce

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 12 Gün Önce

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 12 Gün Önce

Can

demek ki cikar icin yillar sonra Israil ile dostluk icin ayni adimlar atilacak gerisi sirf hamaset ve millete gaz verme isi. bari bu kadar misir ile ekonomi zarara girilmeseydi.
  • 12 Gün Önce

Pilot

Türkiye arap ülkeleriyle 100 yıl öncesinde olduğu gibi,bugün de ebedi dostluk kurmak ister fakat bunu istemeyen başta içimize fitneyi belayı sokan israil ve batı emperyalizmi yüzünden bir türlü türk arap kardeşliği tesis edilemiyor!Ama itiraf etmek gerekirse gerçekten de bizi bize düşman edenler işlerini harika uyguladılar,bunun sonucunda kardeşi kardeşe hasım ettiler!Ama yaratan yüce Allahın izniyle bu narkozun etkisinden yavaş yavaş da olsa kurtulmaya çalışıyoruz.Bunda mevcut iktidarın gayretleri çok önemli,atılan olumlu adımlar sayesinde gelecekte türk arap dostluğu pekişecek gibi!Türkiyenin Filistine elinden geldiği kadar destek olması,Suriye,Mısır,Irak Katar,Kuveyt ve D-8'de öncü rol oynaması belki de külliyen arap türk işbirliğini yeniden canlandıracak!
  • 12 Gün Önce

.....

Ataplar Türkiye ile dost olmak istiyorlar mı, git bir sor....

Okur

Kendimizi Araplardan ayırıp milli bir devlet kurmak için laik olmak zorundaydık. Laik değilde İslam dininde kalmış olsaydık Türkiye Cumhuriyeti diye bir devlet, Türk milleti diye bir ulus devlet, Mustafa Kemal Atatürk diye bir lider kazanamazdık. Atatürk'ün liderliğinde ki bir ülkeyi yaşatmak, kalmak istiyorsak İslam inançlarından uzak durmalıyız. Laiklik'ten çıkıp İslam dinine geçersek Araplar ile çok sorunlar, savaşlar yaşarız. Atatürk'ün yaptığı Türk milletini laik olarak ilelebet yaşatmaktır. Türk milleti İslam ile ilelebet yaşayamaz.

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir
  • 12 Gün Önce

Okur

Osmanlı imparatorluğunu halk oylaması ile degil darbe yaparak yıkan gazi Mustafa Kemal Atatürk'de darbe yaparak kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinde iktidarı ele geçirmiş, Osmanlı padişahlarını sürgüne göndermiş, İslam alfebesini degiştirmiş, baş örtüsünü yasaklamış, ezanı Türkçe okutmuş, bir çok Kürt Müslüman'ı katletmiş olmasına rağmen hala adına yapılmış Anıtkabir'e gidip saygı duyduğumuzu, rahmetle andığımızı oradaki deftere yazıyor, heykellerini seviyoruz. Atatürk'ü darbe yaptı Osmanlıyı yıktı, başörtüsünü yasakladı, kutsal kitabımızı okuduğumuz alfebeyi yasakladı diye sevmemezlik saygısızlık edemeyiz. Mısır devlet başkanı Sisi darbe ile iktidara gelsede Mısır alfebesini değiştirmemiş, başörtüsünü yasaklamamış, ezanı Latince okumaya zorlamamış olmasına rağmen aramızı bozmakla iyi etmedik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı değişiklikler Sisi' in yaptığından daha kötü olmasına rağmen saygı duyuyorsak Sisi'nin yaptığı çok daha az şeyden dolayı aramızı bozuk tutamayız.
  • 12 Gün Önce

Vay vay

Osmanliyi Atatürk yikmadi, Atatürk ve Sisi karsilastirmaniz berbat...Atatürk darbeci de değil...Etrafınızdaki ateş çemberine bakın Türkiye Cumhuriyetinin değerini daha iyi anlarsınız...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23