• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gelin Allah’a dönelim

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Latif Abi

Latif Abi, en zehirli fitnenin (FETÖ) panzehiridir. Elhamdülillah
  • 11 Gün Önce

Emre Nur

Takdiri hüda kuvveti pazu ile dönmez Bir şema ki Mevla yaka üflemekle sönmez. Sözün özeti bu, vesselam.
  • 12 Gün Önce

Ender

Rabbim ihlası etemme muvaffak kılsın. Gerisi gelir inşallah.
  • 12 Gün Önce

Dayi

Hırsızlara oy verenler, onları savunanlar, Allah'a dönemezler.
  • 12 Gün Önce

Nedim

Yahudiler de hristiyanlar da aynı sözü söyler ya.İslam iddiası ile bu diğer dinlerin farkı ne onun üzerine durulsa insanlara faydalı olur kanısındayım.Yusuf as zindan arkadaşlarına ilk söylediği sözlerden Kuran'da mealen,"ben Allah'a iman etmeyen ve ahireti inkâr eden bir kavmin dinî ni bıraktım"olmuştur.Misir ve o coğrafyada ki insanlar Allah inancı ve Mesala mısırlı larda mumyalama olduğundan bir ölüm ötesi ahiret inançları vardı.Peki Yusuf as neden Allah'a iman etmeyen ve ahireti inkâr eden ifadelerini kullandı.Alimler Allah'a iman konusunda insanlarda Allah inancı olduğu fakat Allah cc razı olduğu isim ve sıfatların Allah'a verilip verilmediği veya başkalarına da kullandırılıp kullanılmadığı sorunu olduğunu söylerler.Yani şirk ve küfür işlemek Yusuf 106. Ayetinde,"insanların çoğu imanlarina şirk bulaştirdiklari"buyruğu ile Allah'a iman etmeyen konusu daha açık bir yere gelmiş oluyor.İsim ve sıfatlarda hükümlerde Allah'a ait olanı başkalarına kilise vb.kurumlara verildiği bilinir.mesala Tevbe 31 ayeti nde nüzul sebebi rivayetlerinde din adamlarını rab edinmek ibadet etmek nasıl oluru anlamayan sahabeye Resulullah sav in Allah cc emir ve yasaklarını helali haramı tersine yapılıp yapılmadığını ve insanların buna itaat edip etmediklerini sormuş ve itaatin rablik olduğu kime itaat ediliyorsa onu rab ve ona ibadet ettiğini açıklıyor.Elmali Hamdi tefsirinde kurumsal olarak artık parlamenter sisteminde eklendiğini yazmış.Gerci parlamenter sistemi Atina antik çağda ve Mekke de darunnedve diye de olduğu bilinir.İnsanlik tarihinde yapılan bütün arkeolojik kazılarda hep tapınaklar bulunmasından insanoğlu nün dindar olduğu ama dindarlığı vahye göre yapıp yapmaması sorunsalı vardır.Ateist çok çok azdır.Ayni şekilde ahiret inancı da insanların çoğunda vardır mesala yahudilerde her türlü pisliği de şirki küfrü de yapsalar onlar Allah'ın sevgili kulları seçilmiş olduklarından cennetlik ama cehennemde girseler bile,"ateşin çok az yakacagi kadar kalacakları"inancı sayılı gün inancı vardır.Ozellikle de Osmanlı sonrası İslam dünyasında da maalesef aynı inanç yani her türlü pislik yapılsa bile hatta itikadı peygamber ve ashab gibi olmasa yani küfür şirk işlese bile cennete gireceği ve cehennemde sayılı gün kalinacagi inancı oluşmuştur.Allah a dönüş tabiki ama Kuran'da sünnette ve iki kaynağın sahih meşru anlamı olan sahabe icmaina göre olan Allah ve ahiret inancına dönüş tabiki.... inancında itikadında şirk küfür olan ehlikitap durumuna düşmüş olur.Onlar gibi Dinin bazı ibadetlerini yaptıkları için kendilerini hak yolda zannettikleri gibi maazallah
  • 12 Gün Önce

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 12 Gün Önce

Filozof

Muhabbetullaha giden yolu en veciz şekilde kaleme almışsınız. Muhabbetullah bizim varlık gayemizdir. Amenna.
  • 12 Gün Önce

Âli yol

Merhum NFK’ya ait bir şiirin son dört mısraı şöyle: Kalk arkadaş, gidelim İnsanın unuttuğu Allah'ı zikredelim; Gül ve sümbül hırkamız, Sullar, kuşlar, halkamız.. Dile getirip teşvik ettiğiniz bahis, oldukça önemli. Bunun yolu da tasavvuftan geçiyor. İlla (ve illa) hak bir Mürşidi Kâmil ( Halife’yi Resul sav) bulup intisap etmek gerekiyor. Fakat günümüzde (ahir zamanı idrak ettiğimizi düşünüyorum) hakiki bir Allah Dostu bulup onun terbiyesi altına girmek neredeyse imkânsız gibi. Ancak Allah arayanlara yollarını göstereceğini beyan buyuruyor. Bu emir gereği aramaktan vazgeçmememiz [Hz Musa as’ın Hz. Hızır as’ı aramaya başlaması sırasında Kehf 60: “Bir vakit Mûsâ genç adamına, Ta iki denizin birleştiği yere varmadıkça yahut (bu yolda) senelerce yürümedikçe durup dinlenmeyeceğim demişti”.] gerekiyor; zira Allah hiçbir cehdi/ çabayı karşılıksız bırakmaz. Hz.Mevlâ yardımcımız olsun inşallah.
  • 12 Gün Önce

Vasıl

Ondan geldik ve O’na dönmekteyiz. Kalbe itminan, ruha inşirah veren bu imandır. Yoksa halimiz nice olurdu...
  • 12 Gün Önce

Pilot

Evet dönüşümüz yüce Allaha,ne mutlu yüce Allahın bizleri tertemiz ve günahsız yarattığı gibi son nefesimizde de yine yüce Allahın huzuruna tertemiz ve günahsız bir şekilde varabilmek.
  • 12 Gün Önce

Yüzümüz Allah'tan gayri yere dönmedi ki.

Koyun beni hak aşkına yanayım Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan Yolumdan dönüp mahrum mu kalayım Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan Benim pirim gayet ulu kişidir Yediler ulusu, kırklar eşidir On iki imamın server başıdır Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan Kadılar müftüler fetva yazarsa İşte kemend, işte boynum asarsa İşte hançer, işte kellem keserse Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan Ulu mahşer günü olur divan kurulur Suçlu, suçsuz gelir orada dirilir Piri olmayanlar anda bilinir Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan Pir Sultan'ım arşa çıkar ünümüz O da bizim ulumuzdur pirimiz Hakka teslim olsun garip canımız Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
  • 12 Gün Önce

Adanalı Cumaali

Biz hiçbir zaman yüzümüzü Allah'tan çevirmedik ki, tekrardan Allah'a dönelim. O, hayatımızın her anında aklımızda ve kalbimizde idi. Allah'tan uzaklaşan namussuz, haysiyetsiz, şerefsiz, hırsız, arsız, hukuksuz, vicdansız, münafık haramzadelerin yüzü dönsün Allah'a, tövbe istiğfar etsinler, umulur ki belki affeder Allah onları.
  • 12 Gün Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, MÜSLÜMAN MÜSLÜMAN İYİ OKUYUN...........MÜSLÜMAN...........AHİRETTE DE PİŞMANLIKLAR İŞE YARAMAZ, MÜSLÜMAN..........ALLAH C.C HAKİM ALLAH C.C ŞAHİT...........MÜSLÜMAN.......
  • 12 Gün Önce

Dua

Ellerin dert görmesin hocam, kalbimizi, ruhumuzu yıkadın. Rabbim kendine dönüşümüzü kolay kılsın. Bizi şu dünya çölünde avare, başıbozuk etmesin.
  • 12 Gün Önce

Latif Erdoğan’dan arzumuzdur

Zaten haftada bir yazıyorsunuz. Deruni maneviyat yazılarınız herkesçe beğeni ile okunuyor. Yazının sonuna üç yıldız koyup mevzuyu değiştirip, memleketi karıştırmak için her yolu deneyen zehirli yılanlara meydanı bırakmasanız. Bu kılıç hadisesinin arkasındaki şeytanı en iyi bilenlerdensiniz.  FETÖ fitnesine memleketi yedirmeyiz.
  • 12 Gün Önce

Hülagu yazmakla Cengiz olunmaz

Bir FETÖ robotunun Atatürkçü kimliğine bürünüp yorum yazması çok normal. Ama artık takke düştü kel göründü.

"helagü" rumuzuyla cevap yazan müfteri helacı ya....

1922 ve 1923'te yaptığı iki konuşmada "Allah birdir, büyüktür." demiştir. 1923 yılında kendisine armağan olarak Kur'an gönderilmesine "Bence kıymetini takdire imkân olmayan bu hediyeyi, en derin ve hürmetkâr din duygularımla muhafaza edeceğim." sözüyle teşekkür etmiştir. Yine hz Muhammed ile ilgili olarak şu veciz sözü söylemiştir: "Bütün dünya Müslümanları, Allah'ın son peygamberi Hz. Muhammed'in gösterdiği yolu takip etmeli; İslamiyet'in hükümlerini olduğu gibi yerine getirmeli ve verdiği talimatları tam olarak tatbik etmeli; İslamiyet'in hükümlerini olduğu gibi yerine getirmeli; zira ancak bu şekilde insanlar kurtulabilir ve kalkınabilirler." Sen böyle diyen bir insana; rabbini yok sayıyor, peygambere hakaret ediyor" diyorsun ha.

helagü

Nasıl oluyorda Rabbini yok sayan, biricik peygamberimiz muhammed (s.a.v)e hakaret eden birinin askeriyiz diyenlere arka çıkabiliyorsunuz? m kemalin askerleriyiz derken gerçekten hiç mi içinizde utanma duygusu oluşmuyor? yani zerre kadar dahi olsa bile mi utanmıyorsunuz bu dediklerinizden. Bunun hesabını yüce arşın sahibi sizden sormayacak mı sanıyorsunuz? çoook yanılıyorsunuz.. hemde çok.

Hülagü Khan

Atatürk'ün kurduğu ordunun askerinin söylediği "Atatürk'ün askeriyiz" sözünden alınan varsa, önce bir seceresini araştırsın.

İzmirli öğretmen

Madem iman gibi hadsiz derecede kıymetdar bir nimet bizde vardır; ihtiyarlık da hoştur, hastalık da hoştur, vefat da hoştur. Nâhoş birşey varsa; o da günahtır, sefahettir, bid'atlardır, dalalettir. Lemalar - 238
  • 12 Gün Önce

Ysp

Yusuf mevzuyu değiştirmişsin, sülümencilerle ilgili yazmaz oldun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23