• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hava Harp Okulu mezunları da ‘Adnan Menderes’in askerleriyiz’ diye mi bağırmalı

44 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sevda Aksun Erol

Mustafa Armağan bize bir armağan. Gerçek tarihi öğrendiğimiz ender tarihçilerden biridir. Allah yolunu açık etsin.
  • 13 Gün Önce

Hakikat

İnşaallah çok yakın bı zamanda kahraman ordu hakikati görecek, dizginini o habis ruhların elinde kurtaracak
  • 14 Gün Önce

İbrahim

Mustafa Kemal Atatürk ün askerleriyiz
  • 14 Gün Önce

Mustafa Kemal

Unutmayın ki Adnan Menderes'in o okulu acabilmesi için açabilecek ortamda olması gerekir. Bunu sağlayan bu ülkenin kurucusudur. Bahsettiğiniz Eskişehir bugün Yunanistan'ın bir vilayeti idi.
  • 14 Gün Önce

Kanber

Allah Adnan Menderes başbakanımıza rahmet eylesin. Mekanını cennet eylesin. ona zalimce zulmeden münafık kafir ve zalimleri kahrı perişan eylesin cehennemden çıkartmasın.
  • 14 Gün Önce

Chp'ye öneri

Hükümet ve hükümete yakın cenah ekonomideki çöküşü kuzeydeki, güneydeki savaşlara, güneydoğu daki depreme bağlıyor bu çöküşmüşlüğe halk kafa yormasın diye halkın zihnini meşgul etmek için bısürü suni gğmdemler oluşturmaktadır buda nazarımızdan kaçmamaktadır. 
  • 14 Gün Önce

Haci abiniz

O demokrasi havariniz menderesin,toplumu bugünkü gibi nasıl cart diye ortadan ikiye böldügünü yazsana..vatan cephesini yazsana? Muhaliflere baskı,zulmü yazsana,yandaş basının nasıl fonlandıgını yazsana..
  • 14 Gün Önce

NİYE

BUNU YAZIYORSUNDA İSTİKBAL GÖKLERDEDİR DİYEN BENCE HAVA HARP OKULUN KURAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR ONU NİYE YAZMIYORSUN FETOCU ( ABD LERİ ON YILA AYA GİDECEĞİZ DİYEN KENEDİYİ KATLETSELERDE HİÇ UNUTMADI GİTTİDE )
  • 14 Gün Önce

Urfa

Yılanın başını ezmek lazım bütün kurumlarda hala hayin var bunlardan kurtulmak lazım ülkemizde satılmış münafiklar çok.
  • 14 Gün Önce

DESEYDİLER

ABD EMPERYALİST UŞAĞI (ÜLKEYİ KÜÇÜK AMERİKA YAPACAĞIM DİYİP. ÜLKEYİ ABD EMPERYALİZMİNE PEŞKEŞ ÇEKMESEYDİ DE AHLAKSIZ MEMURUNUN KARILARININ PEŞİNDE KOŞMASAYDI DA ) DESEYDİLER
  • 14 Gün Önce

Sallamaya gerek yok

O sözün sahibi Nihat Erim'dir. Başbakan yardımcısı olduğu dönem de 19 Eylül 1949'da İzmit'de ,Bir sorun yaşanmazsa Türkiye küçük Amerika olacatır demiştir.

Sn. Yazar demagoji yapmayin lütfen!

YA KIS MI YOR!
  • 14 Gün Önce

Kutuplaştırma Yüzyılı

AKP' yi tebrik ederim, milleti birbirine düşman etti.Her konuda karşı karşıya gelip didişiyoruz.Kasıtlı olduğunu düşünüyorum.Millet itişip kakışırken zenginlikler kayboluyor, borcumuz artıyor.Yemin töreni sadece örnekcik.
  • 14 Gün Önce

Ömer

Harp okulunu 200 sene önce Atatürk kurdu . Amerika’yı da Atatürk kurdu kimse bilmez . Osmanlı’yı kuranlar arasında Atatürk vardı . Saçma şeyler
  • 14 Gün Önce

......

Dünyayı kurtaran adam..

Yasasın Cumhuriyet

Hiç bir asker cumhuriyet kuaramaz; hele demokrasi hiç! Çünkü cumhuriyet şekerse askerlik tuzdur; doğaları birbirlerine tamamen zıttır. O nedenle ancak getirdiği tek adam düzenine ‘cumhuriyet’ adını takar! (O günün şartlarında cumhuriyetin şimdilik ancak bu kadar olabileceğine dair daim bahaneleri de vardır) Ve biri gelip de sizi kurtaran başka biri olmazsa siz mutlak monarşiden hiç bir zaman kurtulamazsınız!
  • 14 Gün Önce

Okur

O çocuklar daha dünyada yokken bizler "Atatürk'ün askeri" olunca çocuklar hadi hadi olur. Çocukların suçu yoktur. Asıl suçlu yüz yıldır kurduğumuz egitim sistemi, Osmanlı tarihîmizi kötületerek yazan tarihçilerimiz, cumhuriyet tarihimizi överek yazan tarihçilerimiz, Atatürk'ün mezarına giden siyasetçilerimiz ve "diyanet işleri başkanı niye Atatürk'ün adını anmadı" diyen muhalefet partilerimizdir.
  • 14 Gün Önce

Sen yaz sen inan

Nasıl rumuzlu cehalet örneği, hala cahil cahil yazıyorsun. Milli mücadele bitti, 12 Ekim 1922'de Mudanya ile ateşkes sağlandı. 1 Kasım 1922 de saltanat kaldırıldı ve artık Padişah değil sıradan bir Osmanlı vatandaşı olan Vahideddin efendi 17 Kasım 1922'de İstanbul'dan ayrıldı. Yani milli mücadele bittikten BİR AY sonra gitmiş oldu. Savaş sürerken demek aptallıktır, cehalettir, üfürmektir.Tamam azgın bir Osmanlı düşmanısın anladık da gerçekleri öğren, gerçekleri yaz. Bilmeyenler de bilmediğini öğrensin. O İngiliz gemisine de 16 yıl sonra tekrar geldi, M. Kemâl'in cenazesine eşlik etti. İşte size böyle tarih yazar okuturlar.

Vatan

Okur bir zamanlar Süleyman Demirel ne diyordu biz Osmanlı’yı kötülemeseydik cumhuriyeti ayakta tutamazdık onun için daima okullarda kışlalarda ve her önüne gelene Osmanlı’yı kötü yanlarını anlattılar

NASIL

okumaz MİLLİ MUCADELE SÜRERKEN ONLARA KATILMAK DESTEKLEMEK YERİNE KARŞI ÇIKA FETVA VERDİREN ÇALDIKLARIYLA İNGİLİZ GEMİSİYLE SIVIŞANIMI SAVUNUP ANLATACAĞIZ NASIL ANLATACAKTIK BU İHANETİ

Yavuz Selim

Asker adaylarinin yaptıkları trajikomik bir gösteri. Askerlik disiplinin başta geldiği bir kurumdur. İşin şakası,yarın öbür gün bir gurup asker adayı ellerinde kasap bıçağı ile Mustafa Keserin askerleriyiz diye ortaya çıkarsa n'olacak.
  • 14 Gün Önce

YAPTIN

uyuz kelim LİSTEMDE 50 KİŞİ VAR DİYEN KART CARİYEYE NE YAPTIN

Yorum

Kefalistlere göre bunlar gayet normal, çünkü onların beyinleri kefal balığının beyni kadar ancak!
  • 14 Gün Önce

SIVIŞIRKEN

yorum KUŞ BEYİNLİ O BEĞENMEDİĞİN KAFA YAPISI ŞİMDİ G 20 DE OLAN LAİK DEMOKRATİK HUKUKUN ÜSTÜN OLDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURDULAR HALİFEN SULTANIN İNGİLİZ GEMİSİYLE ÇALDIKLARIYLA SIVIŞIRKEN

Ben

Yirmi yedi Mayıs sabahının karanlığında, Sakarya tren geçidinin hemen yakınındaki Dost’un fırınından, satarak ilkokul harçlığı için 100 adet simidi alma sırası güneş doğduktan sonra ancak geldi. Simitler gevresin diye örtüyü açıp yürüdüm. Önüme baktığımda geçidin kapalı, silahlı 2 askerin de dikildiğini gördüm. ‘evine git, dışarı çıkma, ihtilal oldu’ diye bana bağırdılar. Geçidi açma konusunda askerlere kafa tuttum nihayet geçeceğim kadarıyla açtılar ama askerlerin gözü hep mis gibi kokan gevreklerdeydi. Sonra onlara (kızdığım için) ikram etmediğime çok üzüldüm. Şu an bile gözlerim doldu. Güzel ve yanık sesimi duyanlar hemen kapılarını açıp parayı uzatırlardı. Satış bitip eve vardığımda babamı perişan halde gördüm. Uçak kazası olduğu ve Kemal Zeytinoğlu’nun vefat ettiğinde de böyle perişan olmuştu. Annem, bir gün önce mahallemizde konuşan (ve çok alkışlanan) Menderes’in ‘hapsedildiğini’ söyledi. Nedir, pek anlamadım ama sonraları (işin içinde olanların anlattıklarından ve yazılanlardan) anladım ki; Ordu’nun ve hatta MİT’in bile içerisinde yuvalanmış olan bu Milletin düşmanı Emperyalist ajanlarından ve kuklalarından dersini almışların yediği (hatta halen bile onlardan ders alıp Milleti tehdit ederek yemek istedikleri) haltın ne olduğunu anladım. ALLAH bu Milleti ve Ordumuzu bunların varlığından korusun. Amin.
  • 14 Gün Önce

Haydar onal

Mustafa armağan tegmenler Kürdistanin askerleriyiz diyemi bagirmali.
  • 14 Gün Önce

Kürt

Bı kamal ın 5816 maddesi kaldırılsın İngiliz valisi.

::::

Öyle bağıranlar da var ama asıl sen onlarla ittifak içinde olanlara konuş!

Okuduğunuzu anlayamıyor musunuz ?

Ne alaka..

Dr. Uğur

Önemli bilgiler ve tespitlerdir. Sağ olun.
  • 14 Gün Önce

Ebubekir Sonumut

Tarih yaşananları kayda alıp tarihi olaylara bizi şahit tutarken, tarihte yaşananları okuyup öğrendikçe hayret silsilemiz daha da genişliyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan şahit olduğumuz bu çirkin hadise de bunun bir örneği olmuştur. Bu devlet mezardan yönetilemez!Gelip geçmiş şahıslar gözler önünde ilahlaştırılmaz! Daha tarihini ,kurucusunu bilmeden sözüm ona eğitilen beyin yıkamak üzere kurulmuş sistemin kılıç kuşanmış zavallı kurbanları diyorum bunlara. Düşünce farklı olabilir fakat,bu devletin Başkomutanına saygı göstermek zorundasınız! Hangi akla hizmetle çığırtkanlık yaparsınız ! Bu Millet müsade eder mi size? Bir devrin hizmetkârı rahmetli Adnan Menderes'e yapılanlar bugün yapılamadığı içindir bu öfke.Fakat ne Menderes'i ne hizmetlerini silebildiler tarihten.. Hislere tercüman bir yazı akmış kalemden. Gönlünüze sağlık hocam.????
  • 14 Gün Önce

yener tutan

Bizim halkın askerlerine ihtiyacımız var. Bu çakma yemin şovu yapanlara değil.
  • 14 Gün Önce

Turgay ÜSTÜN

Mustafa Bey, vakıf olduğunuz bilgiler ve belgeler ile sizi her zaman gündemde aktif olarak görmek istiyoruz.
  • 14 Gün Önce

Baş Komutan kim İse

Hem Mustafa Kemalin Askerleriyiz hemde Şu andaki Baş komutan kim ise aslında Hali hazırda Cumhurbaşkanı başkomutan makamında olan için söylenmelidir!Şu anda o makamda kim var ise ama söylemezler çünkü ne baş komutan nede Cumhurbaşkanı olarak kabul etmiyorlar!Baş komutan makamında Sayın Recep Tayyip Erdoğan vardır komuta kimde ise onun asklerleri olunur! MAKAMA SAYGI GEREKİR!Kim Seçilmiş ise;
  • 14 Gün Önce

ETTİ

ÇAY PARASINI ÇEBİNE İNDİREN KANTİN SUBAYIN SEN KABUL ET HİTLERİDE ONBAŞI DİYE KABUL ETMEMİŞDİ HİNDENBER OLUNCADA ÜLKEYİ YERLE YEKSAN ETTİ

ata

eski alışkanlıklar kolay kolay bitmez...
  • 14 Gün Önce

5816 kalksın..

Artık mezardan yönetilmeyelim.. yeter!
  • 14 Gün Önce

Sokağın SESİ

Kemalistler, ABD nin OYUNUNA GELMEYİN. KEMALİST DARBE TEHLİKESİ VAR ! En başta CHP, Hdpk, Fetö....Süleymancılar...Yardım edende çok olur. MİT çok yakın takip etmesi gerekir. SU UYUR DÜŞMAN (Siyonistler Haçlı) UYUMAZ
  • 14 Gün Önce

Bu sadece bir örnek

İt ürümesi diyerek ürüyen zat, Edirne'nin eski belediye başkanını bilir misin, DARBE OLUYOR HADİ İÇELİM diyen, bilmezsin, sadece ürürsün işte böyle.

EMİ

itin ürmesi ONLARIN ARASINDA NE SİYONİST NEDE HAÇLI VAR YALANINDA KİNİNDE BOĞUL EMİ YALANCİ FİTNECİ

Neden mi darbe yapsın?

Darbeyi ülke sınırları içinde muhalefet ve askeriye ile mi sınırlı zannediyorsun.Yapılan darbeler sadece iktidarı değiştirmek amaçlı mıdır? Ülkeyi soymak,devlet kurumlarını batırmak, bankaların içini boşaltmak-boşalttırmak (28 Şubat'ın en önemli özelliği bu oldu) projeleri durdurmak,istikrarsızılık oluşturmak, toplumu dil, din, mezhep konusunda ayrıştırma-bölme projesini tatbik etmek ve daha bir çok toplumsal sorunlar yığını oluşturmak.Darbe şakşakçılarının tamamının tuzu kurudur, olan devlete, dolayısıyla millete olur. Yokluğu, yoksulluğu, sefaleti toplum çeker. Gezi olaylarının ülkeye maliyeti 120 milyar,15 Temmuz'un ise 350 milyar $'dır.

.....

Sü uyur düşman uyumaz..sü asker demek...

Cahil diyince kızıyorsunuz

3 sene sonra Reis Yok, Muhalefet destek vermesse bir daha seçilemiyor . Kim neden darbe yapsın.

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK HOCAM ALLAH C.C RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZ BEREKET VERSİN İNŞALLAH AMİN, ALLAH C.C RAHMET EYLESİN......DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ......ÇOK TEHLİKELİ OYUNLARA ALET OLUYOR LAR,MEDYA SERMAYE PROJE ADAMLARI ÜSTÜN IRK BEYAZ LAR DİKKAT EDİN.......VATAN SEVGİSİ MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ...........MÜSLÜMAN ŞEHİT OLUR........MÜNAFIKLAR KAFİRLER LEŞ.........
  • 14 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23