• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bize değil, Yunan’a atın “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganını!

303 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mücahit görür

Kalemine sağlık Ali bey ALLAH senden razı olsun Bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet edenleri lanetliyoruz Devletimizden bunlara gaz verenleri ve bunu uygulayan teğmen adaylarından hesap sormasini bekliyoruz
  • 14 Gün Önce

Sabo

Aynen Yunanistan'a bakın yanımızda silahlanıyorlar kimsenin sesi çıkmıyor
  • 14 Gün Önce

Misafir

Sisi geldi gitti haberiniz yok sanırım ...
  • 15 Gün Önce

Kocaeli

Türkiye’de gavuruz diyemeyenler,Alevilik üzerinden kazanımlarının devamı peşindeler,ermeniyiz diyemeyenler Kürtçülük yaparak kazanımlarının peşindeler.
  • 15 Gün Önce

Akit

Milli gazetede şu haberi okudum,vicdan gemisi 45 gündür Filistine gidişine izin verilmiyor bu nedir el cevap,mısırla ilişkiler Filistin içim mi israil için mi ,Filistine yardım katkısı olacak mi
  • 15 Gün Önce

Yerli ve Milli

Yaşasın Cehennem Piyasa Şeytanlarına. Yahu bunları Harp okuluna kim aldı mezun olana kadar bunları kim besledi tabiki Şuandaki iktidar aslında sizde(yazar) onlardansınız ama maske takmış İslamcı gözüzüken piyasa şeytanısınız.Hic bir İslamcıyı Mumin Türkü kandıramazsınız. Sabır Savaş Adım Müslüman...
  • 15 Gün Önce

Cemal

Kemalizme ses edemeyenlerin iktidara posta koyması kolay tabi

Samsunlu

Senin gibi cumhuriyet karsitlari 100 yildir var yazar. Istediginiz kadar suni gundem yaratmaya calidin, kripto hesaplari burda ve her yerde kullanin, farketmez. Ataturk kurdugu Turkiye Cumhuriyeti nde yine Ataturk un kurdugu Turk ordunda Ataturk un askerleriyiz demek kadar normal bir sey yoktur. Anormal olan senin bundan rahatsiz olman. Sen kimsin ki ??? Keske yunan galip gelseydi diyen zihniyetti destekleyen birisin. O yuzden viz gelir ciz gidersin
  • 15 Gün Önce

Cemal

Kadir Mısıroğlu cumhuriyet tarihinin en kıymetli milli tarihçilerinden biridir. "Keşke Yunan galip gelseydi" sözü Yunan hayranlığı için değil yunanlaşma eleştirisi anlamında kullanıldı. Ama yunanlaşan kişiler onu hiç sevmez

İbrahim Atalay

Ali Bey, erkekler askerlik yaptığı için askerlerin ne derece kahraman olduğunu bilir. 1974 Kıbrıs çıkartması sırasında gördüklerim beni çok üzmüştü. Bu teğmenleri de aynı katagoride anlayarak bunlar mı ülkeyi savunacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Vatanı savunmanın yanında bunların neyle iştigal ettiklerine bakınca üzülmemek elde değil.
  • 15 Gün Önce

SİZE

HERŞEY SİZE DARBE HATIRLATIYOR PARANOYAKLAR BU GÜN HOROZ SOL FA SÖL ÖTTÜ DARBEMİ ÇAĞIRIYOR
  • 15 Gün Önce

Misafir

Bu provokasyona fırsat veren, ihmali olan harp okulu yönetimi hakkında da gereği yapılmalı.
  • 15 Gün Önce

Teğmen

Ali'ye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı gurur duyarız.
  • 15 Gün Önce

Ne demiş özgür özel YALAN YALAN

En kolay alkışın 'Atatürk' denilerek alındığı bir siyasi partinin siyaset üretme pratiğinde sorun var kardeşim! Yalan ata ata birbirimizi kandıra kandıra ilerleyemeyiz. Sıkışınca Millî Mücadele'den, "Atatürk'ten falan bahsederek, alkış alarak ilerlenemez."
  • 15 Gün Önce

Veteriner

Ali bey sokak hayvanlarinin ahı tuttu sizi. Bu ara aşını yaptır. Çok saldırgan oldun
  • 15 Gün Önce

Beynamaz

Ekrem yargıyı,bunlar siyaseti tehdit ederken ,devlet armut mu topluyor?
  • 15 Gün Önce

Iddaci

Şeytan bile sizinle baş edemez. Sizin ayran içip batirdiginiz ülkeyi iki ayyaş dediğiniz adamlar kurdu. Bana göre şeytan bu işleri biraksin gavur ali
  • 15 Gün Önce

Emekli

Bu ülkenin askeri neden "Hz. Muhammed sav. Askerleriyiz" diyemiyor.
  • 15 Gün Önce

Türk Milluyetcisi

Emekli Gazimaresal Başkomutan TC.Kuran Liderdir Hazreti Muhammet Müslümanların Tümünün Peygamberidir Hazreti Muhammet Allahın Elçisi Mustafa Kemal TÜRK Ulusu.nun Lideridir TSK .yi Kuran Kişidir Bunu Iyi Ögrenin

Paşa

Padişahım çok yaşa diyenlere de de bunu olurmu.peygamberimiz kimseyle kıyaslanamaz sende peygamberimi kimseyle kıyaslama olurmu.

Okur

Bu ülkenin askeri "Hz Muhammed sav. Askeriyiz" derse ABD rahatsız olur ve bizi NATO'dan atarlar.

Murat

Turk ordusu; Musluman halkimizin Musluman evlatlarından oluşur.. Şairin de dediği gibi "Türk ordusu Islamın son ordusudur.. "

Emekli

Maaşını aldın mi

Murat

Neee SSssiii Türkiye ye mi gelmiş? Mısır açılımı vaavvv
  • 15 Gün Önce

Okur

Üzüldünmü?

Türkiye de bu da oldu

ABD askerinin başına çuval geçiren gençler tutuklandı.
  • 15 Gün Önce

AKP'nin BAS MUTTEFIGINE NASIL YAPARLAR BUNU ???

GOTURSUNLER MERKEZE !!!

Okur

El-Kaide ile ilişkileri varmı yokmu diye tutklanmış olabilirler.

Ahmet

Anlaşılıyor ki minareyi çalan kılıfını hazırlamış "Bize cmaatci tarikatçı diyorlar olmadığımızı göstermek istedik" Yani o zaman size katılmayan çoğunluk cemaatçi ve tarikatçı mı oluyor yani o mantıkla hareket edrseniz bu çıkar. Tarih tekerrür EDİYOR Ama ettirilmemeli 1912 de ittihatçı Padişahcı diye ikiye ayrılan Ordu balkanlarda yenildiyse dilim varmıyor ama biz ciddi Bir sınırları belli BM üyesi Bir devletle savaşa tutuşsak sonuçtan endişe duymamak mümkün değil. ALLAH CC ORDUMUZU SİYASETTEN KORUSUN Siyasetten korunan Ordu kendini düşmandanda korur ülkeyi de Korur Gerisi lafı güzaf.
  • 15 Gün Önce

Mehmet

Bunlar bu gün böyleyse yarın neler yapmayacaklar. Öküz olmadan kupe pisleyenler.... Derhal ordudan atılmalılar
  • 15 Gün Önce

Mejmet

Emredersiniz

Abdüsselam Efe

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته. Allah ın adı ile rahman rahim. KÜRT RAPORUNUN OZETI! Bu günlerde gündem de olan, inönünün Kürt Raporu unun özeti, 1- Kürtleri Asimile etmek ve göçe zorlamaktır 1- Dersimde olduğu gibi devlet eli ile bi günah insanlara zulm etmektir. 4.9.2024 Abdüsselam EFE.
  • 15 Gün Önce

İsmail Hakkı Dümbüllü

Zaten bu teğmenler salaklık edip kendilerinide ifşa ettiler. Böyle salaklardan bu orduyada, ülkeyede zerre fayda gelmez. Bunlar papucumun askeri bile olamaz.
  • 15 Gün Önce

Paşa

Atatürkçülük ne ara kendini ifşa etmek oldu acaba.

HASAN

Dilruba gerizekali dedi 7,5 ay yedi.Sende tegmenlerimize salak dedigin icin 2,5 yil yiyeceksin.Hapise girdiginde de Kogusta da söyle Subaylarimiz salak de 8 delikle tahliye olursun. Dekanli isen de bence Deligikanlisin.

SÜLÜK

hırımın dümbüllüsü SENDENDE ADAM OLMAYAZ ÜLKEYEDE YARAR GELMEZ SÜLÜK

Tayfur

MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli dün yaptığı açıklamada diyor ki "30 Ağustos’u gölgeleyen, ülkemizi meşgul eden, hasımları ümitlendiren, istismar lobisini heyecanlandıran ikinci yemin hadisesinin her bakımdan netliğe kavuşması zorunludur." Aynen katılıyorum. İkinci yemin hadisesi Türkiye düşmanlarını ümitlendirmiştir. Açık bir disiplinsizlik olan bu eylem, mutlaka soruşturularak, sorumlulara gereken yasal yaptırım uygulanmalıdır. Devlet olmanın gereği budur. Burada bu yasadışı eylemi savunan yorumcuların, yarın Türkiye'de darbe olunca tankın altına yatan kahraman olmak yerine, darbe şakşakçılığı yapacakları da çok belli.
  • 15 Gün Önce

Iddaci

Dün akşam ne yediğini sorsan hatırlamaz. Kendi mi yapmış bu açıklamayı. Haberi bile yoktur

Ümitlendirmek değil de

Rejim düşmanlarıni huzursuz etti.

GARGAMEL

tayfun DİSİPLİN DİYİP KENDİ ADAMININ KATLİ EMRİ VEREN TİTREK İT KENDİNİ TUTAMAYIP HERKESE ÜRMÜŞ GARGAMEL

Sabo

Azına sağlık kardeşim bundan daha güzel çevap verilmez anlayana anlamayana Yunanistan'ı atıkların sagolasın kardeşim kalemine kuvvet devamet
  • 15 Gün Önce

Ayhan

Türkçede "azına* diye bir kelime var mı ? Önce Türkçe öğren .

Misafir

Askerin üniformasinda zaten Atatürk rozeti mevcut, takılması zorunlu. Tuzla'daki olayda hiçbir yönetmelikte yer almamasına rağmen Atatürk fotoğrafı baskı yapılarak yakalara iliştirilmiş, takmayanlar Atatürkçü olmamakla suçlanmıştir. Bu organizasyonları yapanlar bulunmalı yoksa daha bir çok provokasyonu bekleyin.
  • 15 Gün Önce

Hüseyin

sivilleşme adı altında herkes eşini dostunu yakınını orduya doldurup slogan attırıyor. medya dedikodularına cevap vermek teğmenlerin mi görevi? kendini gerip kasıyor neredeyse çatlıyacak yazık kendi sağlığına
  • 15 Gün Önce

Sen ve senin gibi rejim karşıtları oldukça

Bu ülkede Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyen Cumhuriyet sevdalıları çok olur.
  • 15 Gün Önce

Filinta

CHP.yi ateş sardi..Aha belediyelerin ekseriyeti sende.Hizmet et.Millete kendini göster.Merkezi yönetimi al. Ama nerede.? CHP.BU FIRSATI DA KULLANAMAZ İSE, TÜRKİYE ASRI CHP.SİZ OLACAK.. PAİKLEMEYE BAŞLADILAR.. HEPSİNİ TOPLASAN REİSİN TIRNAĞI ETMEZ,VESSELAM.
  • 15 Gün Önce

GALİBA

fistanlı SEN YALAKA KÜTÜĞÜN DEDİKLERİNİ DUYMAMIŞSIN GALİBA CHP YE ÜRMÜŞSÜN HER ZAMANKİ GİBİ

Misafir

Ordunun içindeki bu WhatsApp çetecileri bulunmalı, gereği yapılmalı.
  • 15 Gün Önce

Okur

"Hz Muhammed'in askerleriyiz" diye ortaya çıkan veya çıkarılan silahlı örgüt (El-Kaide, DEAŞ, İS) ve siyasetçiler ABD, NATO karşıtı bir siyaset yapmaya başladıkları andan itibaren ABD ve ortakları tarafından bir bir ortadan kaldırılıyorken Türkiye Cumhuriyeti devletide "Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Atatürk'ün ilke ve inkılapları" diye ortaya çıkıp darbe yapan var olan siyaseti tehdit eden silahlı tehdit oluşturan Kemalist kesimlerinde devlet yapımızda olsalar bile ortadan kaldırılması gerekir.
  • 15 Gün Önce

Vatansever

Yapılan eylemi tasvip etmiyoruz. Bu Millet bölücülük yapanları sevmiyor. Ha ırkını öne çıkarıp bunu yapanlara, ha laikliği öne sürüp bölücülük yapanlara, ha da kemalist ifadeler kullanarak imanlı dindar insanlara karşı ayrımcılık yapanlara sempati duymuyor. Bu bölücülük faaliyetlerinden bıktık usandık. Yeter artık.
  • 15 Gün Önce

Ne farkeder ????

Ha Ķeşke yunan kazansaydı diyen ler ile yunana söylemenin arasında fark varmı?
  • 15 Gün Önce

Hain ,hain demiş

At izi, it izine karişti.

Kefere Nefer'e

Ayasofya'da ezan okuazina, namaz kılınmasına Yunandan daha fazla üzülüp tepki gösterenler de siz değil miydiniz? Seni gidi Hain Kostak seni:)))

Sırrı Sakık

Öyle mi? :)

Gerçek

Ali bey çok sinirlenmiş. Tekbir beklerken Mustafa Kemal askerleriyiz demişler.
  • 15 Gün Önce

Iddaci

Adamin gündemi şaştı. Galiba beyin erozyonu yasiyor. Sokak hayvanlarinin ahı tuttu

Şaşıracak bir şey yok

O slogani zaten birilerine batsın diye attılar. Yarası olan gocunur.
  • 15 Gün Önce

Aynen

Slogan batacağı yeri biliyor.

Vatansever

Bu kendini bilmezlerin en azından ele başlarının derhal askeriyeden ilişiği kesilmeli. Yoksa AK Parti kan kaybetmeğe devam edecek.
  • 15 Gün Önce

Tunç

Bu ülke cuntacı ve darbeci alçaklardan çok çekti. Milletin kendilerine emanet ettiği silahları bunlar millete çevirdi. 1.olan kızın gözleri velfecri okuyor. M. Kemalin askerleriyiz derler, kendilerine M. Kemalin itleri diyen Sırrı Sakıkla omuz omuza olurlar. Tekaüt albay dursun çiçek, HDPye de birkaç bakanlık verilebilir demedi mi.
  • 15 Gün Önce

Kıvır kıvır

Bak, Tunç ne diyor sen üfürüyorsun.M.Kemal'in itlerimdiyenle omuz omuza diyor sen cart curt diyorsun. Neden omuz omuzasınız onu soruyor...

BAK

tunç ASIL CUNTACI DARBEVCİYLE KORKUTAN TEK ADAM DİKTATÖRLÜĞÜNDEN DAHA ÇOK ÇEKTİ EMEKLİNİN ASKARİ ÜCRETLİNİN HALİNE BAK YILLARDIR AÇ SEFİLLER S 400 NE OLDU ÖDENEN PARALAR HEDER OLDU F 35 UÇTU GİTTİ YUNAMİSTANA

Ahmet Tunç

Zavallı TROL ....

Mehmet

Yunanseviciler onlara atamazlar bu sloganı! Uzocular yunanın kapısında kuyruk olurlar..
  • 15 Gün Önce

Bu efelik kime niye

Deselerdi Mustafa Kemal in askerleriyiz diyenlere i i olsanız ne yazar sırtımızı pkkya dayadık pkk sizi tükürüğüyle boğar kongrelerinde Atatürk Türk bayrağı asmayan İstiklal marşı söyleyemeyen pkkitleri ve temsilcilerine veya fetö veya rum yunana veya emperyalistlere karşı söylüyoruz hiç sıkıntı olmaz
  • 15 Gün Önce

Filinta

Ali ihsan bey yazdıklarınıza katilmamak mümkün değil. Bahsettiğiniz sebepler bazı genç teğmenlerin, YAPTIĞI DİSİPLİNSİZ HARAKET, BİZE DE BATMIŞTIR.. Böyle bir disiplinsizlik, bir kısım genç teğmenler tarafından spontane olarak yapilacak bir haraket asla değildir.. Silahli kuvvetlerimiz ve Milli Savunma bakanliği, olayin üzerine israrla gitmelidir.. DOKUZ SENE ÖNCE KENDİ UÇAKLARIMIZ TARAFINDAN MECLİSIMİZ BOMBALANDI. SATILMIŞ AMERIKAN UŞAĞI FETÖCÜLER TARAFINDAN.. Atatürkcülük veya mustafa kemalciliği isrismar ederek yapilan bu disiplinsizliklere ASLA İZİN VERİLMEMELİ.. BU OLAYIN MÜSEBBİBLERI SUHULETLE BULUNMALI. GEREĞI YAPILMALİ.. TÜRK MILLETİNE MAL OLMUŞ TARİHI DEĞERLERIMİZİ İSTİSMAR EDEREK, MILLETE HİZMET EDİLMEZ.. BUNLARIN ELEBAŞLARI ORDUMUZDAN TEMİZLENMELİ.. Onlara beş yıl boyunca milletin yaptiği milyonlarca masraf da, ailelerinden tahsil edilmeli.. BU KONUDA GÖSTERILECEK MÜSAMAHA VE GAFLETİN BEDELİ ŞANLI ORDUMUZUN EŞSİZ DISİPLIN ANLAYIŞININ ZEDELENMESIDİR..BUNU YAKIN GEÇMİŞTE GÖRDÜK.. Milletimize maliyeti büyük olur..
  • 15 Gün Önce

NE KADAR BATTI Size???

DAHA DURUN, HENUZ COK BATMADI DAHA !!! DEDELERINIZ ISKILIPLI ATIF, DERVIS MEHMET, SEYH SAIT gibi BOYUNUZU cok ASAN AMELLERE KALKISMAYA DEVAM EDERSENIZ INCE BAGIRSAGA kadar VARACAK !!!

Ali cafcaf

Yigit Bulut ve Ömer Celik agabeylerimiz oyle demiyor ama, onu ne yapacagiz? Karsi mahalle de degil, bizim mahalle..
  • 15 Gün Önce

Paşa

Bahçeli'nin vekilleri ve danışmanları da dahil kardeş...

Onur

Bak yine keyfim yerine geldi... Hee bu arada hepimiz MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ...
  • 15 Gün Önce

Mehmet

Yapma onur adamlar zaten bunalımda.

İhsan y

Hacı sen ve sizin takım sizden olmayan herkese fetöcü pkk li yada vatan haini demeyi alışkanlık edindiğinizin farkında değilsiniz sanırım teğmen gayet net açıklama yapmış yunan atmaya gerek yok keşke yunan galip gelseydi diyenlere atınca laf yerini bulmuş ki 4 gündür kuduruyorsunuz.
  • 15 Gün Önce

Ne denir sence?

Bu devlet yıkılmalı, TC katil devlet yıkılmalıdır diyen ve onu savunanlara,Biz bu Cumhuriyeti değiştireceğiz diyen ve onlarla ittifak yapana. Partimiz Cemaatle İttifak yaptı diyenlere ne denir İhsan y? Ne denirse söyle de onu diyelim... Vatansever mi, kahramanlar mı veya başka bir şey mi, söyle İhsan y bilelim

Terzi Hacı

Anayasadan laikliği ve bunun dayandığı kanunlarla beşbinsekizyüzonaltı sayılı kanunu kaldırmadıkça, ilkokuldan itibaren de öğrencilere müfredatta herşeyi tek adam başarmış gibi göstermeyi ortadan kaldırmadıkça bu ülke düzelmez.
  • 15 Gün Önce

Pasaport

Sizide yunan gibi görmüşler. Caktirma da harbiden benziyorsunuz. Ama sana turk pasaportu ayarlarız
  • 15 Gün Önce

9 Eylul

9 eylülde denize doktuyduk biz onları kılıç çekmeye bile değmez sayın yazar
  • 15 Gün Önce

Rasim

Dostum Sisi türkiyeye geldi.Dostum Esadda gelecek.Dostum Netenyahunun gelmesi yakındır
  • 15 Gün Önce

Cahil cühelasın sen

HALİYLE çok konuşan boş konuşan kimdir en iyi örnek sensin. Tarih bile bilmiyorsun, akıl veriyorsun. Milli mücadele bittikten sonra gitti, savaş sürerken değil. Bilmiyorsan sus adam desinler. Aynı gemi daha sonra yine geldi, niye geldi onu da bilmezsin sen ama atıp tutarsın işte. Çok bilen çok cahil

HALİYLE

büyük pok yutan BİR AKŞAM ANSIZIN GELİRİZ DEDİĞİNİN AYAĞINA GİTTİ TORUNLARINI BURDA MİSAFİR ETTİ TURKUAZ HALILARLA PALYAÇO ELBİSELİ SOYTARILARIYLA KARŞILADI İNGİLİZ KRALİLÇESİNE HİLAFETİN SALTANATIN HAMİSİ BANİSİ DİYEN KİM İNGİLİZ KRALİLÇESİNE MEKTUP YAZIP HAYATIM TEHLİKEDE DİYİP YARDIM İSTEDİ GELEN GEMİYLEDE SIVIŞTI ÇALDIKLARIYLA MİLLİ MHCADELE CEPHLERDE EN ŞİDDETLİ HALİYLE SÜRERKEN

GALİBA

nedime BARLİSKONUNİNİ YAPTIĞINI UNUTUN GALİBA

YOK

kabacık NE YAPSIN PUTİN AĞABABASI ÖYLE EMRETMİŞ UYMAMAK OLMAZ ŞAKASI YOK HEMEN ZEHİRLER UYMAYANLARI BENDEN UYARMADI

Kibarcık

Kafan çok karışık canım.hadi ilacını iç yat

Paşa

öylemi, hay Allah Ali yine bize iki hafta CHP yazacak desene.

Nedim

Anadolu'yu işgal ve tecavüz emri veren Yunan liderini üstü açık arabalarla agirlamalarindan kötü değild

Orhan

Aferin nasıl da bilmişsin. Ezberini tekrar etmeye devam edin.

Basimizdaki

Ruzgar gulu olursa !!!

kibarcık

PKK, DHKP-C, Yahudi comari Islam ve insanlik düşmanı sizofeenik kriptolara dikkat...Bir tarafta Gezi provokasyonlarinda molotoflu PKK, DHKP-C , HINCAK TAŞNAK sempazitani yoldaşlarıyla omuz omuza verip "Mustafa Keser'in askerleriyiz.." diyerek sloganlar atip şakalar yapiyorlardi; bugün ise "Mustafa Kemal'in askerleriyiz.. " sloganından nicin rahatsız oluyorsunuz diyerek yalandan yine fırıldak ceviriyorlar.. x

Nur

Netanyahuda siz çağırın artık. ayrıca siyseti bırakın devlet yapsın

Büyük lokma boğaz'da kalır

Milli mücadele de ülkeye saldırtan İngiliz ile saldıran Yunansitan'ın prens ve başbakanı da fazla sürmedi Türkiye'ye geldiler. Hemde şahıslarına tören düzenlendi,yemek verildi.Düşmandılar dost oldular.Hatta İngiliz prens için BÜYÜK MİSAFİR manşeti atıldı...Rüzgar böyle eser,üşütmeyesin.

Gulyabani

Sizinkiler iktidarda olsa abd komple icerde olurdu .yunan ile birlikte .hey yavrum hey

kibarcik

BAŞLRINDAKİ TEGMENKIZ VBLERININ ŞİRAZELERİ KYMIŞ BAŞLANGIÇ NOKTLARINDA BIR NOKSANLIK VAR HEEEEE
  • 15 Gün Önce

yasar ali cinal

Ataturk simsari Kemalistler, Kandil devrimcileri, mezhepçi solaklar, Islam dusmani dinsiz kriptolar; yoldaşları Sırri Sakik'in; kendileri icin yaptıkları hakaretleri yalayıp yuttular ve de üstelik Sırrı'nin zihniyetini tensil eden PKK'nin kravatlı ve etekli şehir kadrosu DEM ile siyasi birliktelik ve yoldaşlık yapıyorlar..
  • 15 Gün Önce

okur

HALA AYNI YERDE KALMIŞSIN ALİ BEY.SİLKELEN VE ETRAFINA BİR BAK ÜLKE ELDEN GİDİYOR SEN NEREDESİN.YUNAN ADALARI HEP SİLAHLANDIRDI SENİN HÜKÜMETTE TIK YOK SEN YUNAN DA BAHSEDİYORSUN.PES DİYORUM...
  • 15 Gün Önce

Vatansever

O adaları yunana verenlere, bunu yapanlara tek kelime etme, yunan dahil her düşmanı korkutacak donanımı sağlayan, her türlü savunma ve saldırı silahlarını kendisi üretir hale getiren iktidara laf etmeye kalk. Ayıp diye bir şey var.

Osmanlı

Devlet tık üstüne tık yapıyorda onu anlamak için feraset lazım bazı kafalar basmıyor at gözlüğü takmış bardağa hep boş tarafından bakan bireyler

Salih

Turkiye Cumhuriyeti ve turk halkinin tek haskomutani anitkabirde yatmaktadir.
  • 15 Gün Önce

Haydar onal

Mehdi rumuzlu kişi,rumuzunu dshi yanlış seçmişsin, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK dinî şeyhlerin,mollarin ellerinden almış halkin bunlara tapmasina engel olmuş, sadece ALLAH'A kulluk ermesinin öğretilmesi sağlamış bir lider.

DAHA

nursuz SEN DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPIYORSUN TAPINIYORSUN

DAHA

orhan ÖLMÜŞ DAHA BAŞKALARI DAHA BÜYÜK ŞEYLER YAPIYOR ASIRLARDIR GIKIN BİLE ÇIKMIYOR ZINDIK ÜFÜRÜKCÜ

Paşa dan nura

Afganistan tam senlik Nur.bu ülkenin kurucusuna böyle diyenin bu ülkede yeri yoktur 

Mehdi

Ölüsü bu kadar istismar edilen bir başkası var mı acaba? Veyahut İslam ve müslümana bu kadar zarar vermiş nadirattan sayacağımız bir başkası var mı? Kamal atatürk Türkiyede ki sekülerleşmenin banisidir, yani süfyan, ideolojisi zifiri karanlık süfyanizm.... Hafazanallah...

Orhan

Mezardan medet ummak çağdaş kemalist birine yakışıyor mu?.İnsan fanidir..Yani ölümludür. Atatürk de ölmüştür ve dünya ile ilişkisi kalmamıştır. Bu sebeple komutanlık yapması da mümkün değildir. Kendinize gelin.

Nur

Evet kemikleri bile un ufak olmuş hası ması kslmamış Tc nin gelmiş geçmiş en başarılı lideri komutanı osmanlı torunu Müslüman türk RTE diri canlı görevi başında halisinasyon görüyorsunuz tedavi olun

Cambazlar

Ya bi yuru git , keske yunan alsaymis buralari diyen adama destek cikan sen ve senin gibiker suni gundem yaratip Turkiyenin bugun icinde bulundugu cok kotu durumdan dikkatleri kacirmak istiyorlar. Cambazsiniz siz
  • 15 Gün Önce

Haydar Önal

 Cüppeli Ahmet Hoca tegmenlerin kılıç kaldırmaların sebebi fakültede tarikatların baskını engellemek için yapılan hareket diyor.
  • 15 Gün Önce

Mehmet 71

Alibey kardeşim iyiki varsınız.rabbim imanınızı dahada güçlendirsin.bu millet başkomutanım bir cümlesi ile 15 temmuzda ne yaptı ise.allah korusun yine aynısını teteddütsüz yaparız.it ürür kervan yürür.umarım dahada fazla gevşeklik yapılmadan disiplinsizlik yapanlara gerekli kanuni müeyyidelet uygulanır."Yaşasın asil türk milletinin adil evlatları" biz bu vatanın ve bu dünyafaki her karış topragon varız ve başkomutanımızın emrindeyix.75 yaşımda olsamda.herşeye ragmen.selam ve dua...
  • 15 Gün Önce

Okur

Ali bey seni tebrik ediyorum,hatta bu fikirlerini hergün ulusal kanallarda açıklamanızı bekliyorum
  • 15 Gün Önce

Ayhan

Konuşamaz ki zaten . Akraba olduğu için sadece Akit TV ye çıkabiliyor. 2 kelimeyi bir araya getiremiyor. Her cümlesinde ama var. Ama olmasa nasıl konuşacak ve yazacak bilemiyorum .

Ne demezsin

Zkit Tv den başka bir yerde konuşturmazlar bunu.

yasar ali cinal

TABİİ Kİ SİZE SÖYLENECEK:
  • 15 Gün Önce

GURKA

yaşar cin ali ABD GURKASI OLANLAR CHP'ENİN SİYASİ ORTAĞI OLAMAZ ÇÜNKÜ CHP ANTİ EMPERYALİS MUCADELESİ VERMİŞ BİR ANLAYIŞ ONLARSA GURKA

yaşar ali cinal

BU SLOGAN TABIKI CHP'nin SIYASI ORTAGI VE YOLDASI SIRRI SAKIK'in ZIHNIYETINI TEMSIL EDEN PKK'ya ve SIYASI AYAGI DEM'E, SOMURGECI VAHSI HIRISTITANLARA VE ISGALCI VAHSI YAHUDILERE SOYLENMELIDIR..

Çok ayıp

Tamam anladık, "keşke yunan galip gelseydi" diyen tayfa üstüne alınıyor da, peki siz niye üstünüze alınıyorsunuz ki???
  • 15 Gün Önce

Sırrı Sakık

Ben ne dedim?

Öğretilmiş çaresizlik içinde kıvranıyorsunuz

Komşumuz ve dostumuz Yunanistan Başbakanının ve Dışişleri Bakanının Ankara'yı resmen ziyaretlerini özel, bir önemle anıyorum.Türkiye ile Yunanistan'ın yüksek yararları, birbirlerine zıt olmaktan kaçınmaları gereğini ortaya çıkarmıştır. Bu iki ülkenin yakın bir dostlukla kendileri için güven ve güç görmelerinde uygunluk vardır. İki cumhuriyet arasında açılan yeni dönemin yeni temellerini antlaşmaya bağlayan belgeler yüksek kabullerinize sunulmuştur.Bu ifadeler M.Kemal'in 1 Kasım 1930 yılı Tbmm konuşmasından bir bölüm.Neymiş,Yunanistan komşu ve dostmuş! Ne yani M.Kemal'e karşı mı geliyorsunuz?

Nedim

İnsanların hain olup olmadıkları Kur'an sünnet ve iki kaynağın sahih meşru anlamı olan sahabe icmaina göre olmak zorunluluğu vardır.Kuranda hainlerin tarafı olmayın buyrulmaktadır.Kurana sünnete göre hain olanları savunmak dindaş sırdaş İslam'a ve müslümanlara karşı yardımlaşma da bulunmak o işe ortaklıktir.o hainliğe..Nuh as oğlu müslümanların gemisine binmedigi için müslümanların yanında olmadığı için Nuh as o senin ailenden değildir buyrulmuştur.Ve Nuh as bu oğlunu bir an sahiplenme durumunda olduğundan istiğfar etmek zorunda kalmıştır.mumtehine 1 de Allah cc,"benim de sizin de düşmanınız olanları dost (dindaş sırdaş yardımcı) edinmeyin"buyurmuştur.Allah cc düşmanlarının itikadlerinde inançlarında şirk küfür olan ve inançları itikadleri peygamber ve ashab gibi olmayan herkesi içine alır.Allah cc düşmanları ve dostları ile bizim düşmanlarımız ve dostlarımız aynı değilse vay halimize...Allah için düşman olmak ve Allah için dost olmak imanın olup olmadığını belirler.İman varsa gam yoktur.Ama Yusuf süresinde,"insanların çoğu imanlarina şirk bulaştirdiklari"buyrulur.Her iman iddiası Allah cc istediği razı olduğu anlamına gelmez.Nice insan ben Allah'a İslam'a iman ettim deyip te tam tersi işlerde sözlerde inanclarda olarak imanı sözleri ile amelleri ile ve kalbindeki inancı ile bozuyor.Hain düşman dost Allah'a göre olmalıdır
  • 15 Gün Önce

Köylü

Harika bir yazı
  • 15 Gün Önce

Sahi

Nefis harika süper yüzyılın yazısı

fhgvkhf

Ülkeyi 100 yıl geriye götüren darbecilerin hemen hepsinin ‘darbe metinleri’ şöyle: ‘ATATÜRK PRENSİPLERİYLE, NATO ve CENTO(yani; emperyalistlerin kotarmasıyla) İNANCIYLA BU DARBE YAPILMIŞTIR. Hemen ABD büyük sevinç duyup ‘’Bizim çocuklar başardı’’ diyerek (neten yuha’yı alkışladıkları gibi) alkışlarlar. İşte Millet düşmanları hep böyle ATATÜRK adını kullanarak darbe yaptılar ama son darbe girişimlerinde Milletin ezici yumruğu kafalarına inince ABD şaşkına dönüp şeyinin üstüne oturdu. Şimdi darbe yapmayı ve vesayetçiliği arzulayanlar mutlaka vardır belki de ABD babalarının işaretiyle hazırlanalar da olabilir ama bu millet size kanmaz. Artık ordumuz, ABD emriyle darbe yapma girişimindeki hainlerin silahıyla şehit ve gazi olmuş askerin ordusudur, Milletin güvencini kazanan bir ordudur. HABERİNİZ OLSUN.
  • 15 Gün Önce

Abdullah

Alternatif başka bir yemin düzenlemek askerlik disiplini ile bağdaşıyor mu? Bağdaşmıyorsa buna nasıl göz yumuluyor? Bu ülkenin askerleri vatanın ve milletin askeridir. Hiçbir siyasi grubun askeri değildir.
  • 15 Gün Önce

SATANİST NEFER

Yazar; Ingiliz, Yunanlı, Fransız dostlarımızla aramızı bozamaz.. Laikligimizi şey ettirmeyecegiz..DEM ile siyasi birlikteliğimizi, yoldasligimizk durduramayacaksınız...Selo'ya özgürlük isterük .
  • 15 Gün Önce

Osmanlı

Bakın bunların hepsi chp 'nin eskiye OLAN özlemi ,Yine ülkede muhtırayı,darbeci,siyaseti ve hükümetleri baskı altında tutan General özlemi.Genelkurmay 'ın önünde gazetecilerin(HALK tv, tele1,cumhuriyet gazetesi,NOW tv)GENELKURMAY 'ın IŞIklarInda gece söndü mü sönmedi mi beklemek.Chp bu ÜLKE İÇİN bi UR DUR Bi kanser hücresidir
  • 15 Gün Önce

Ahmet

Bu ķıźı orduya almayı düşünenler size açıkça söylüyoruz bu kız gittiği yeri bozar.Orduyu ikiye böler.Şu kızı ve avanesini kesinlikle kışlanin kapısından içeri sokmayın.Utanmaz ahlaksızlar mermiyi düşmana değil müslümanlara sıkarlar.
  • 15 Gün Önce

Nedim

28 Şubat'ta emekli albaylar filan hatta görevde olan tuğgeneral di hatırladığım kadarıyla irtica İslam PKK dan daha tehlikeli.hatta bizlerin ilk baştaki düşmanımız filan demişti.Bu zihniyette oldukları bilinir.mesala onlara İT diyenlerle sırf ideolojileri için laf söylemezler

Paşa

Atatürk'e ebedi başkomutandır, Mustafa Kemalin askerleriyiz dediği içinmi bozar Ahmet kardeş..

ADIYAMANLI

Sizin kimin askeri olduğunu ancak öldüğünüzde ortaya çıkar, haddim değil ama çıkarcı askerisiniz, Allah göstermesin, bir savaş durumunda korkarım ki 15 temmuzda çakallar gibi helikopterlerle yunanistana sığınan zalvallılar gibi kaçarsınız, gerçek asker, Muhammed Alparslan'ın yanında bisans askerlerini gördükleri halde kaçmayan, kurtuluş savaşında düşman gemilerini görüpte çanakkaleyi bırakmayan, kurtuluş savaşında mermiler ıslanmasın diye çocuklarının battaniye ve örtülerini mühimmatın üzerine örten tesettürlü anne, kardeş ve bacılarımız, gerçek asker şehit Ömer Halis Demir 15 temmuzda Reisi bırakmayıp canını ortaya koyan ve şehit olup, bu yolda canını ortaya koyanlardır, hadi size göre değerlerinizi bilmiyoruz, belki kutsal olmaya bilir ama kutsalımız ve ilk kıblemiz olan kudüs için niye bir açıklama yapmadınız, genç teğmenler, neden sizleri hep batıyı savunan ve tabi kendi tercihleri, yunanistanı, abd'yi savunan ve hatta yahudi ve destekçilerine karşı destan yazan HAMAS'a terörüst diyecek kadar alcalan zavallılar sizin zırhınız olmaya çalışmıyor, de haydi mecsit açıldı diye kalktınız içinizi döktünüz, umarım mescide karşı değildi kininiz, ama gösteriyor ki mescide karşıdır kininiz, eğer mescide karşı değil ise, insanlık yaparsınız ki eğer aynaya bakarsanız anlarsınız ve tanırsınız kendinizi kime hizmet ettiğinizi anlarsınız, hiç kimseden çekinmeden, özgür iradenizle, ki bazı abd askerlerinin gösterdiği cesareti gösterebiliyorsanız, ve toplu halde basın açıklaması yapar israili tel'in eder, lanetler ve HAMAS'a ve tüm insanım diyenlerin temsilcisi ve şu anda örnek alınan eli öpülür insan Ebu Ubeydeye destek mesajı verme amacıyla bir açıklama yaparsınız, ama dedim ya, birileri bir yerlerinizde mi yakaladı, veya bir yerlerinizi mi doldurdu ki kalkıp mescit açılırken hiç gündemde yokken slogan atıyorsunuz, kimin askeri olduğunuzu millet bilmiyor mu, yoksa millet sizleri yunan askeri sanıyorda siz milleti kandırmak için kalkıp böyle slogan atıyorsunuz, ya Gazi cephelerde savaşırken sizler hep lüks ortamlarda el bebek gül bebek yetişiyorsunuz, madem doğru sözlü iseniz, de haydi ilk görev yeriniz, suriyede pkk ya karşı olsun tabi size o sloganı attıranlar müsaade ederlerse tabi, hele bakalım gerçek yüzünüz ortaya çıkacak, inşaallah bizler yanılıyoruzdur, ama sizi yönlendiren ve sizlere o sloganı attıralanların sabıkası o kadar çok ki, inanın sizin kimin askeri olduğunuzda millet şüphe ediyor, bağırmasaydınız belki dediğiniz, belki o zaman millet sizden şüphelenmeyecekti ama, ne diyelim, bizi yanıltın ve israil ve abd'ye karşı, HAMAS ve ebuubeydeye destek basın açıklaması yapın toplu halde, cesaretiniz yoksa da yazılı açıkalama yapın da sizin kimin askeri olduğunuz ortaya çıksın, inanın yoksa size karşı şüpheler artar
  • 15 Gün Önce

.....

Filistindeki zulmü mu durdurdular...Daha anlamadınız mı bütün Müslüman ülkeler ve liderleri israilden acayip korkuyor çünkü hepsi koltuklarını koruma ve saltanatlarini sürdürme derdinde....Hala tam gaz ticaret yapıyorlar...Bütün Müslüman dünyası tam bir acizlik içinde Filistin konusunda....

Mahmud

ADIYAMANLI Kardeşim yazının altına imzamı atarım tebrik ederim hisiyatıma tercuman oldun cansın.

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 15 Gün Önce

Nefer

"Mustafa Kemal'in askerleriyiz.." sloganları sömürgeci vahşi Hıristiyanlara ve işgalci vahşi Yahudilerin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamlara karşı vatanlarını ve kendilerini savunan Filistinlileri "HAMAS'li terörist" ilan eden Islam ve insanlik dusmani dinsiz şizofrenik ruh hastasi kriptolara karsi atın..!!! x
  • 15 Gün Önce

İsmail

Biz de Allah Teala'nın kulu ve askeriyiz. Peygamber efendimiz sav in ordusuyuz. Bu millet İslam'ın ordusudur. Milletin eline verdiği kılıcı millete sallayan olursa haddini bildiririz Allah'ın izniyle. 15 temmuzu unutmadık.
  • 15 Gün Önce

bi acaip insan ismail

İste o kılıçlar 15 temmuz zihniyetindeki feto tarikatı gibi ordu içinde yapılanan tarikat ve cemaatlere , karşı kalktı.

Kemal

Mustafa Kemalin Askerleriyiz.Analar ne cocuklar doguruyor.Türk Milleti zekidir caliskandir.PIRIL PIRIL Tegmenlerimizle gurur duyuyoruz.Reisin sözcü sü Celik zaten gereken cevabi verdi.Hadsizlik yapacak olan daha var ise ona da Reis cevap verecek bekleyin.
  • 15 Gün Önce

Cavit

Ali cb danışmanı jöleli yiğit bulut twetinde teğmenleri eleştirenleri kripto fetocu olarak yazdı şimdi siz günlerdir teğmenleri eleştiriyorsunuz ozaman yiğit bulut sizide kast etmiş ne diyorsun bu işe .
  • 15 Gün Önce

.....

Gecmislerine bakın yeterli

Salih

Vay harika tesbit

Ali

Olabilir de, olmayabilir de.

Timur

Kaleminize sağlık üstad yazık bu gençleri kullanıp atacaklar ve onların üzerinden iktidar hesabı yapacak kadar alçalmış kişiler 15 temmuzda gördük ağalar yurt dışına kaçtı kullandıkları ise haspislerde. o gençlerin aileleri bu olaylara nasıl bakıyor onu irdeleseniz onlar çocuklarına sahip çıksınlar.
  • 15 Gün Önce

Ali bey okuru

Mustafa Kemal bir asker/komutan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olarak ortak değerimizdir. Türk askeri ve halkının kendisini rehber edinmesinden doğal bir şey yoktur. Burada Askeri liseleri, Harp Okullarını ve Harp Akademilerini kapatmanın yanlışlığı ortaya çıkıyor. Kurmay subayın -komutan- çekirdekten (askeri liseden) yetiştirilmesinin önemi anlaşılıyor. İleriki yıllarda (Allah göstermesin bir savaş durumunda) Gata'nın, sahra hastanelerinin ve Atatürk Havalimanının da kapatılmasının yanlışlığı da anlaşılacak.
  • 15 Gün Önce

Güzel yorum ama...

Bunlar plan ve programın bir neticesi agam.

DEVŞİRME SOLYANDAN ÇARKLI TAIFE VE FETO MANKURTLARI

SEVGILI AKIT OKUYUCU VE YORUMCULARLA HASBİHAL……………………MUHTEREM KARDEŞLERİM IYIKI VARSINIZ MUSBET YORUMLARINIZI TAKIP EDIYORUM. ALLAH. ILMINIZI HILMINIZI. ARTIRSIN. SIZLERDEN İSTİRHAMIMIM. VAR. BİLİYORSUNUZ FETO. BESLEMESİ. MUPTEZELLER. HER. KILIĞA. HER. RENK E. HER SIYASI GÖRÜŞE. MASKELENIR. KRIPTO PROVAKOTORLUK. ALGI DEZENFARMASYON YAPARLAR. BU. MANKURTLARIN. ÖZELLİĞİDİR. SOL. TAIFE. BU. GAZATEYE UĞRAMAZ. IYI SAADET YRP LILER DE PEK. İLGİLENMEZLER. BURADA HAMASET YAZAN. ELEŞTİREN. HAKARET. YAPANLAR. %98FETO. NUN. PARALI. UZAKTAN. OKUONUS ÖTESİNDEN. YAZAN. FETONUN. MANKURTLARIDIR. CHPKK SAADET. YRP. IP. AK PARTI. MHP. KILIĞINA. MASKESINE. GIRIP. YORUM. YAZIYORLAR. YAZARLAR. ONLARIN. UZMANLIK. ALANI. TOPLUMUN. SINIR. UÇLARINI. KAŞIYIP. KARGAŞA. ZIHINLERI. KARIŞTIRMAK. VARSA SAFTIRIKLER. YÖN. ŞAŞIRTMAK. AMACINDALAR. SIZDEN. ISTIRHAMIM. DEĞERLİ. YORUMLARINZI. YEZALIM. ISTIFADE. EDELIM. ANCAK. BU. KRIPTO. FETOCULARIN TAHRIKINE. ALGI. YAZILARINA. CEVAP. VERMEYİNİZ. ÇÜNKÜ. ONLAR. IKNA. OLMAZLAR. OLAMAZLAR. BEYINLERI. DUMURA. IGRATILMISTIR. MANKURTLASMISLARDIR. KAALE. ALMAYINIZ. SELAMLAR SEVGILER
  • 15 Gün Önce

MUZAFFER

Müsbet ise iyi, menfi ise tu ka ka.

Hayri

Ne mutlu türküm diyene
  • 15 Gün Önce

Seçim şansı olsa arap dogmayı tercih edenlerin

"ne mutlu Türküm diyene " demesi beklenemez. Kendi ırkına düşman olup Türk devleti olan Osmanlıya toz kondurmayacak kadar garip bir guruh bu.Anlamak mümkün degil

izmit 41

@CATALCA 77...Türk numarası yapan Islam düşmanı bir kripto olabilir diye beğenmemiş olabilirler..At izi;  izine karıştı....Yorumcular arasında da; Türk numarası yapıp işgalci vahsi Yahudilerin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamlara karşı çıkan herkesi "HAMAS'li terorist " ilan eden Islam ve insanlik düşmanı şizofrenik kriptolar yok mu..Eminim taniyorsumdur..

ÇATALCA 77

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE CÜMLESİNİN NESİNİ BEĞENMEDİNİZ..

Mehmet DOĞAN

Teşekkürler Elinize sağlık.
  • 15 Gün Önce

Nur

Aynen valla tebrik ederim sizi bize tercuman oluyorsunuz Allah razı olsun pkk ya pyd yunana parmak sallayan pkklı kürtlere amerika iblisine kafire siyoniste böyle atıfta bulunun bunlar tc milletine cumhur ittifakına oy verenlere öz böz türk milletine müslümana kabadayılık yapıyorlar nedense arkalarındaki ağa babaları tetikliyor onunda türk müslüman olmadığı aşikar hiç bir müslüman türk milletine devletine sopa sallamaz kim bu mustafa kemalin askerleriyiz diyenler biz müslüman türkleriz bu ülkenin asıl sahibi şu an kimsenin askeri değiliz yani askerimiz ordumuz var gerekirse tc ordusunun askeri oluruz. bunun böyle olacağını adları gibi biliyorlar 15 temmuzdaki fragmandı uzun vadade neler olur bir düşünsünler artık . Allah tc yöneten kardeşlerimizden razı olsun yar ve yardımcıları olsun dualarımız onlarla Ordumuzu mitimizi devletimizi muzaffer eylesin hainlere kafirlere iblisin çocukları siyonistlere de lanet olsun !!
  • 15 Gün Önce

Paşa

Atatürk demek Türkiye Cumhuriyeti demek zaten Nur hanım, ikisini ayıran cahildir, Atatürk başkomutandır, Atatürk'ün askerleriyiz demekle ne kâfir olunur ne gayri milli olunur, tam tersi vatansever olunur , ülkesi için dini için savaşan olunur, Atatürk'ü ülkemden ayırma olurmu, eğer ayrılacak bişey varsa oda sensin kardeş.

neriman yildirim

Birinci oldugu icin herhalde asil yemini bakarak okuyor,korsan yemini ezbere cok iyi calisilmis tegmenler ay seklini alyor ve onlari ceken fotografcilar hazir belki defalarca provasi tapilmis.Bu arada onlarin komutanlari,universitenin rektoru nerde acaba.
  • 15 Gün Önce

KIRIMLI

Bir İnsanda Maalesef İki Tane Yüz Oldumu Tehlike Arz Eder Nokta....
  • 15 Gün Önce

ÇATALCA 77

Haklisin..Bir tarafta Gezi provokasyonlarinda molotoflu PKK, DHKP-C , HINCAK TAŞNAK sempazitani yoldaşlarıyla omuz omuza verip "Mustafa Keser'in askerleriyiz.." diyerek sloganlar atip şakalar yapiyorlardi; bugün ise "Mustafa Kemal'in askerleriyiz.. " sloganından nicin rahatsız oluyorsunuz diyerek yalandan yine fırıldak ceviriyorlar..

orhan

Sayın Ali Bey bu ülkede rejim değişirse eğer kendinizi nerede hayal ediyorsunuz bunu çok merak ediyorum.
  • 15 Gün Önce

.....

Büyük ihtimalle Afganistan islam emirligi...

ÇETIN

Yazılarınızı cok nadiren okurum.Bu makaleyi tamamen ve dikkatlice okudum.Sonra yorumları okudum ama maalesef yorum yapanların çoğunluğu makalenin özünü anlamamış. Benim görüşüm "Mustafa Kemalin askerleriyiz"tabirinde bir şey yok ancak.Kanunla belirlenmiş bir yemin var.Bakın TBMM de bazı milletvekilleri Kürtçe yemin etmek istedilerse de yemin metnini tekrsr ettirdiler.Peki bir kısım tegmenler de" X kişinin askerleriyiz" dese uygun duşer mi?.Metnin dışına çikmak kanunu yok saymaktadır.
  • 15 Gün Önce

Ceviz

Peki bu insanlar bu duruma niye geldi

Okur

Atatürk ismi kullanılarak Onlarca darbeyi yapan ordumuza dikkat etmemiz gerekir.

AA

12 Ocak 1934, Atina Sayın Başkan, Yaklaşık yedi asır boyunca Yakın Doğu'nun tamamı ve Orta Avrupa'nın büyük kısmı kanlı savaşlara sahne oldu. Bunun temel sebebi Osmanlı İmparatorluğu ve onun sultanlarının mutlakıyetçi yönetim sistemiydi. Hıristiyan halklara boyun eğdirilmesini kaçınılmaz olarak takip eden Haç'ın Hilâl'e karşı dini savaşları ve ardından da özgürlüklerine düşkün bütün halkların başarılı diriliş hareketleri, Osmanlı İmparatorluğu sultanların etkisinde kaldığı sürece daima devam eden bir tehlike ortamıydı. Mustafa Kemal Paşa'nın milli hareketinin rakiplerine galip gelmesiyle 1922'de kurulan Türkiye Cumhuriyeti bu belirsizlik ve hoşgörüsüzlük devletine kesin bir son verdi.Hakikaten, bir milletin hayatında bu kadar kısa zamanda bu kadar köklü bir değişiklik nadiren gerçekleştirilebilmiştir. Hukuk ve dinin birbirine karıştığı dini bir rejim altında yaşayan, çöküş halindeki bir imparatorluk tamamen hayat ve canlılık dolu modern bir ulus devlete dönüştürüldü. Büyük reformcu Mustafa Kemal Paşa'nın sağladığı hızla, sultanların mutlakıyetçi rejimi sona erdirildi ve devlet tamamen laik oldu. Haklı olarak medeni milletlerin en ön saflarında yer almaya büyük istek duyan bütün millet gelişmeleri benimsedi. Fakat, barışın sağlamlaştırılması etnik Türk kimliğinin baskın olduğu devletin şu günlerdeki haline dönüşmesine yol açan inkılaplarla birlikte yürütüldü. Hakikaten, Türkiye diğer milletlerin meskun olduğu illerini hukuka uygun bir şekilde kaybetmiş olmayı kabullenmede tereddüt etmedi ve anlaşmalarla belirlenen siyasi ve etnik sınırlardan razı olup Yakın Doğu için gerçek bir barış dayanağı haline geldi. Türkiye'yle sürekli devam eden anlaşmazlıkların neticesinde asırlarca kanlı savaşlara sürüklenmiş olan biz Yunanlar, Osmanlı İmparatorluğu'nun halefi olan bu ülkede gerçekleşen derin değişikliğin etkilerini ilk hissedenler olduk. Küçük Asya Felaketi'nden hemen sonra, savaştan bir ulus devlet olarak çıkmış olan yeniden doğan Türkiye'yi anlama fırsatını fark ederek ona, elimizi uzattık ve o da samimiyetle karşılık verdi. Samimi barış arzusuyla dolu olduklarında en derin farklılıklara sahip halkların bile tekrar yakınlaşabileceklerini gösteren bu yeniden birbirimize yakınlaşma faaliyeti hem iki ülke için hem de Yakın Doğu'daki barışı sürdürmek için faydalı oldu. Barışı tesis etmek için yapılan bu paha biçilmez katkıyı gerçekleştiren kişi elbette Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Paşa'dır. Bu yüzden, 1930 Yunanistan Hükümeti'nin lideri olarak, Yunan-Türk anlaşmasının imzalanmasının Yakın Doğu'nun barışa doğru yürüyüşünde yeni bir dönemi başlattığı şu zamanda, Mustafa Kemal Paşa'nın Nobel Barış Ödülü'ne sahip olmanın ayırt edici itibarıyla ödüllendirilmesini teklif etmekten onur duyarım. Saygılarımla, Elefthérios Kyriákou Venizélos TÜRK MÜSLÜMAN KATİLİ BU NASIL İŞDİR
  • 15 Gün Önce

GZ'LI KELP !!!

YUNANLARIN HEPSI AYNI MI ??? TURKIYE'YE SALDIRMA CURETINI GOSTEREN FASIST SIYASETCILER YENILGIDEN SONRA YA ASLIDI, YA SURGUNE GONDERILDI, YERLERINE HUMANIST SIYASETCILER GELDI !!! SEN SIMDI FASIST NETENYAHU ile FILISTIN KONUSUNDA ONA SIZLERDEN COK DIRENC GOSTEREN HUMANIST ISRAILLILERI AYNI KABA MI KOYUYORSUN IDIOT ???

SSİ

Siyaset böyle birşey dir. Dün birine kardeşim dersin, sonra düşman olursun, bugün ise barışmak istersin ve barışırsın.

Asım,ın nesli

Bugün ata yurdumuz selanik mahzun selanik gariptir, eğer ki Mustafa Kemal bizim atamız ise selanikte ata yurdumuzdur öyle değil mi, her ne kadar Mustafa Kemal Paşanın dedelerinin nenelerinin isimlerini ve kim olduklarını bilmesekte onlar bizim de atamız dır, atalarımızın isimlerini kim olduklarını bilmiyoruz çünkü Atatürkün boyunun 2 metre hatta biraz daha uzun olduğu yalanını söyleyen öğretmen kılığına girmiş chpli militanlar onlardan bize hiç bahsetmediler, selanikiğin kapısına birgün ata yurdudur diye dikilmemizden korktular herhalde, evet şimdi biz desek ki bu saçı uzun aklı kısa teğmen kızımıza haydi düş önümüze ata yurdu selaniği almaya gidiyoruz desek, bu teğmen kızımız yine kılıçını çeker Mustafa Kemalin askerleriyiz diye kükrermi acaba, yada benim meramım belli der bizi de, de gidin işinize diye tersler mi yoksa, selanik yeniden Türk yurdu olmadan bu ülkede hiç kimsenin Mustafa Kemalin askerleriyiz demeye ne haddi vardır nede hakkı vardır, lafla peynir gemisi yürütmeye kalkanlar dan hamaset değil icraat bekliyoruz.
  • 15 Gün Önce

Paşa

Mesele nereli olduğu değil ne için savaştığı asım efendi, Atatürk ve silah arkadaşları senin benim için bu ülkeyi savaşa savaşa yedi düvelle karşı kazandı, senin gibi klavye başında ahkam kesip çakma milliyetçilik ve çakma dindarlık yapasın diye değil, yaşasın bağımsız Türkiye Cumhuriyeti yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, hadi sende desene...

Okur

Sınırlarımızı Mustafa Kemal Atatürk çizmiştir. Selanik sınırlarımız dışındadır. Selanik'i "Türkiye" olarak görmek, "Türk yurdu" olarak görmek Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı sınırlara ihanettir. Atatürk'ün çizdiği sınırlar dışına çıkmamalıyız.

Okur

Selanik ve selanik'teki Türkler AB üyesi keyifleri yerinde bir sorunları yoktur. "Bulgaristan'daki Türklere baskı var" siyasetiyle 1980'lerin sonlarında Türkiye'ye taşıdığımız Bulgaristan'daki Türk ve müslümanlar bile Türkiye'de kalmak istemedi. hepsinin ceplerinde Bulgar pasları AB ülkelerine istediği gibi gidip geliyorlar. AB ülkelere giden uçaklardaki yolculara vize nasıl aldın? diye sorduğumuzda çokça aldığımız cevap benim Bulgaristan pasaportum var aynı zamanda Bulgar vatandaşıyım cevabı alıyoruz. Türklerin, müslümanların Yunan veya Bulgar vatandaşı olması Selanik veya Sofya'da yaşamasında bir baskı yoktur. Selanik Türklerine Selanik'in Türkiye'nin olmasını veya Türkiye'ye katılmak istiyor musunuz? diye bir soru sorsanız hayır bizim durumumuz burda iyidir derler. Yunanistan pasaportlarını, yaşamlarını, vatandaşlıklarını hiçbir Selanikli Türk Türkiye vatandaşı olmaya feda etmez.

Okuz

Osmanlı'nın fethettiği yerlere Anadolu'dan Türkmen aileleri götürüp yerleştirdiğini çok iyi biliyorsun da, insanın içinde gavurluk olunca böyle fitnelikler yapabiliyor maalesef.

Sivaslı

Her konunun uyulması gereken bir yasası vardır. Bu ülkede Mustafa Kemal'in askeri olmaktan rahatsız olmaz. Lakin bu sloganı bir parti kullanıyorsa o zaman düşünmek lazım . Yürekleri yetiyorsa itleri ifadesini kullanan şahsa karsı kullan. Yünana ABD ye Fransa'ya İtalya'ya İngiltere'ye Almanya'ya karsı kullan bu sloganı . Bu slogan bu millete batmaz. Ali bey artık bırak bu işleri ekonomiye emekliye bakın
  • 15 Gün Önce

Cengiz Topel

Türk subaylarını hedef alanların tamamının FETÖ ile fotoğrafları olan, FETÖ ile işbirlikçiliği yapmış, Pensilvanya seyyahlığı yapmış FETÖ artıkları olduğunu görüyoruz. İnsan Türk olur da nasıl Kemal Paşa’dan taraf olmaz.
  • 15 Gün Önce

Okur

Sivil silahsız insanımızın Kemal paşa'dan taraf olmasında bir sorun yoktur. Mustafa Kemal Atatürk adı altında bir çok darbe yapmış olan silahlı kuvvetlerimizin geçmişte yaptığı darbeleri bir daha tekrarlamaması için uyarıda bulunuyoruz. Silahı kuvvetlerimizin tarihinde siyasete hiç müdahaleleri olmasaydı, darbe yapmak isteyen generalleri engellediklerini görseydik bu kadar tepki vermezdik.

Emin Şekerci

Maşallah yemin töreninde çekilen kılıçlar gibi, kalemi çekilen bir yazı olmuş Teşekkürler
  • 15 Gün Önce

a.d.

Yanaklarından öpüyorum sevgili kardeşim Ali İhsan Karahasanoğlu...........
  • 15 Gün Önce

A..d.d

ellerinden öpmelisin.

Asım,ın nesli

Bir kişi laikliği niçin bayraklaştırır hiç düşündünüz mü, laiklik aslında o kişinin dinidir, aynı zamanda laiklik İslam düşmanlığı yapmak gibi gizli ajandası olan tiplerin kendilerini kamufle etmek için kullandıkları çok kullanışlı bir aparattır, öyle ki ben laiğim diyen biri, Müslümanmış gibi yapar, ateist gibi düşünür, Hristiyan gibi yaşar, tek bir gayesi vardır o da bunları yaparak yahudiye hizmet etmektir, laikliğin bir din olduğu düşünüldüğünde Kemalizm de o dinin tarikatıdır, ve Türk ordusu diğer tarikatlarla birlikte Kemalizm tarikatından derhal arındırımalıdır, Mustafa Kemal'i istediğin kadar sevmekte özgürsün, lakin kılıç çekip bunu başkalarına dayatmaya kalkarsan, o başkalarınında sana neyi dayatacağı hiç belli olmaz, demedi demeyin sonra .
  • 15 Gün Önce

Paşa

Afganistan'a diycem de seni oraya da almazlar, onlar bile arkadaş bu kurucusuna bunları diyorsa bize neler neler der diye vallahi almazlar seni...

lejyoner Asım

Çok haklısın 

işte

işte asımın nesli. gerekeni anlatmış

Teşekkürler Karahasanoglu

Sen ve senin gibilerin varlıgı sayesinde bu millet Cumhuriyetine ve kurucu liderine daha fazla sahip çıkması gerektigini anlıyor ve daha fazla kenetleniyor. İyiki varsınız
  • 15 Gün Önce

İsmail ZAZA

Teğmen kızımız bize tarikatçi demesinler diye biz o eylemde bulunduk peki tarikat anlamı yoldur gidilen yol amel edilen yol kemalizm de bir tarikat değilmi Atatürk' un izinde gitmek ilke ve inkikilaplarida bir yol değilmi oda bir tarikat değilmi biri dini tarikat digeride batıdan ithal edilen sekuler tarikat tır.
  • 15 Gün Önce

Zeka bu kadar

İsmail kardeş, onu düşünecek akıl var mı ki acaba? Tarikatı sadece dinî bir kavram olarak anlar o kafalar.

Hasan Tahsin

Slogandan niyet okumak yanlış. "Bu sloganı şunlar da kullandı o zaman..." yanlış bir yaklaşım. Tekbir ile askerlerimizi katledenleri ne yapacagiz o zaman?(mesela daes/fetö) Tekbir ile yaptıkları için onların tarafını mı savunacağız!? Gayet güzel bir yemin ettiler. Bu ne dinsiz olduklarını gösterir ne de başka bir şey. Niyet okumayın lütfen.
  • 15 Gün Önce

Hasan ağa

Kapağı iyi saplamışsın aga

Doğru demişsiniz..

Allahu ekber diyen herkes DE ışidçi oluyor yürütülen okuma ile..

HASAN TAHSİN

Keşke tekbir getirselerdi.

Gulyabani

Bunlar yunana karşı onlar bizim kardeş komşu diyip simiden kos adasından çıkmazlar. Eskiden beri bilirim çalıştığım için teknelerle...yunana laf deyince cahil bile görüyorlar. Yurt içindeki dindarlara gözdağı veriyorlar Mustafa Kemal diyerek ama bir savaş çıksa memleketi savunacak olan ak parti ağırlıklı Anadolu illerinin gencligidir. Tıpkı pkk ile mücadele gibi .pkk sınırda abd ile isler peşinde bunlar dindarlar ile Atatürk gözdağı peşinde
  • 15 Gün Önce

AYHAN

Afganistan; İngiltere, Rusya ve ABD’yi yendi.

Ayhan

Onu geçicen Gülyabani kardeşim. Ben protesto için Amerikan askerlerinin kafasına çuval geçiren dindar gençler görmedim medyada. Hükümetin bayraktarliğini yapan Hakan Ural asker kaçağı çıktı. Kendi çocuğunu askere yollamayip çürük raporu aldıran reisin kim bil bakalım.

Sokağın SESİ

Kemalistler ABD nin OYUNUNA GELMEYİN. Maalesef Kemalist DARBE tehlikesi var. SU uyur, Düşman uyumaz.
  • 15 Gün Önce

yener tutan

Bu çakma yemincilerin halen orduyla ilişiği kesilmediyse bu iktidar aciz durumdadır.
  • 15 Gün Önce

Yener yutar

Sarıkla cüppeyle tarikat binasına giden generalin ilişiği kesilmediyse, bunlarında ilişkilerinin kesilmesi için bir neden yok beyim.

Izmit 41

Bugun sisi geliyor yarinda esad gelir .defalarca uyardik baska ulkelerin ic islerine karismayin diye sonucta dedigimize geldiler. Ne gerek vardi misirla suriyeyle bae ile kavgaya bize ne onlarin seciminden 
  • 15 Gün Önce

Körfez

Kimler kimlerle beraber diye bir slogan vardı bir zamanlar.

CHP Ortaklarına Sloganı atmaları yeterli

Bizim vatan severliğimiz onlar gibi sözde değil ÖZDE!Sloganlarımız savunma sanayiinde gelinen noktadır yaptığımız icraatleri görmeleriiçin göz gerek!CHP seçim ortakları meclis ortakları PKK partilerine anlatsınlar yeterli olur!Milletvekilleri hdp den gelme,seçim ortakları belediyeleri peşkeşleme DEM ile birlikte Taziyelere özellikle CHP İstanbul il başkanları grubuna baksınlar taziyelere gitme onlarla dayanışma içinde olmalarına baksınlar TSK teröristleri etksisiz hale getirince CHP nin DEM dayanışması nedir?Yani bu sloganları bize değil ortaklarına atsınlar!Atatürk ilkelerinide Cumhurittifakında gerçekleştini görmeleri içinde AKIL ve GÖZ gerekir!Ön yargılarla sözde Atatürkçülük yapanlar!Sözde Kemalist geçinenler DEM ile dostlukları devam etsin birlikte hem seçimleri dizayn etsinler hemde fahiş fiyat ve stokçuluk yapmaya devam etsinler Mavi Masal demeye seçmenede geri zekalı demeye devam etsinler onlar kendilerini yeterince belli ediyor PKK lıların dostları CHP liler
  • 15 Gün Önce

ŞAHİN

ZATEN YUNANLILARA ATTILAR YEMİNİ NE SANA NE VATANDAŞA ATMADILAR.
  • 15 Gün Önce

ŞAHİNCİM

yunana atıyolar sloganı sonrada kuyruga girip yunan adasina tatile hoop bir iki

nurettin

yoksa dünyanın en muasır ülkesi kuzey kore miki askerler onun askeri oluyor acaba neden türk e türk propakandası yapılıyor neden ülkenin yakın tarihini mustafa kemal i yüceltmek için yazıldı mustafa kemalin samsuna kaçtığında nasıl oluyor da ingiliz birliği kendisini karşılıyor tarih kitaplarında yok yüceltmek sömürmek için olabilir mi lideri yüce olan ülke vatandaşı değersizleştirilir sömürülür
  • 15 Gün Önce

Sira

Yunanada geleceeeek
  • 15 Gün Önce

Deli İbo

Yunan'a sizden hiç bir şekilde bir şey gelmez, İBB Başkanını bile Yunan genetiğine sahip birini seçtiniz, Yunan'a daha ne gelecek. Adam dedesi Makarios'un heykelini bile Beylikdüzüne oturttu hiç sesiniz çıkmadı, nerede idi o Atatürk'ün Askerleri.

Rahatsız

Kimler Türk veya AtaTürk kelimesinden den rahatsız olur? Hem 1 asır önce yaşamış adamı sevmeye bilirsiniz eyvallah ama saygı duyun bari. 
  • 15 Gün Önce

rahatız

Türkün atası ????

Canturk

Sisi de TBMM de konucakmi acaba Turkiye ye gelmisti.
  • 15 Gün Önce

Türk

Konuşmasada olur, görüntü yeter

SATANİST NEFER'E

İlerici, laik, seküler Sisi ile niçin ilişkilerimizi düzeltmiyoruz diyerek sürekli ilolarak havalara hoplatanlar da suz değil miydiniz

Karahasanoglu, sen ve senin gibiler oldukça

Daha çok Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganı atılır.
  • 15 Gün Önce

karahasan

karahasan gibiler hakkı söyleyenler hep var olacaklardır efendim. istediginiz kadar slogan atın.

Bir Tost

ABD savaş gemisine karşı SOL Parti’den eylem: “Kahrolsun ABD emperyalizmi, kahrolsun İsrail faşizmi” İsrail’e yardım etmek üzere yola çıkan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) gemisi İzmir’e demirledi. SOL Parti İzmir İl Örgütü, savaş gemisinin İzmir Limanı'na demir atanmasını tepki gösterdi. SOL Partililer, Alsancak ÖSYM önünde toplanarak Alsancak Liman’ına yürüyüş gerçekleştirildi. (Basın)
  • 15 Gün Önce

Tostun Biri

Samimi olmayan davranışlarından ötürü pek teşekkür edemiyoruz.

Hemsinli

SOLgenclik poretest etsin dinci genclik yalnizca konusun ve SOL gencikli gencler ceza evine atildilar

Dosti

Darbeci, anti demokrat Sisi, bugün Ankara'ya geliyor.
  • 15 Gün Önce

Serçevan

Hoş gelmiş sefa gelmiş

Realite

Bilinmelidir ki kamal atatürk ehli sünnet(İslam) itikadına sahip değildi, seküler inanca sahip biriydi... Nifak yönü oldukça kavi idi ve zeki idi... Cumhuriyetin kuruluşundan önceki dönemde İslam'a ve müntesiplerine oldukça yakınlık gösteriyordu, ancak cumhuriyetin kuruluşuyla farklı bir pozisyona sahip oldu... Yani iki belki üç hatta dört kamal çıkmıştı ortaya... Ve ehli sünnet müntesiplerine bundan sonra çektirmediği kalmadı...çektirdi de çektirdi...
  • 15 Gün Önce

Fitnetor

Niyet okuyucu

AMA

Ama sorsan kamal hafızdır. dini degerlere saygılıdır falan bi sürü yalan dolan

KEMALİST

SAVUNDUNUZ, BİR TAKIM PADİŞAHLARIN İÇİNDEDE ,İÇKİ İÇEN EFENDİM OSMANLI BOĞMA RAKISI GİBİ, BAŞKA SON DÖNEMİNDE TAM BİR İNGİLİZ GÖRÜNTÜSÜ VEREN PADİŞAHLAR VAR BUNLAR SEKÜLER OLMUYORMU? SEKÜLERLİK İNSANIN İÇİNDE OLAN BİR ŞEY MADDİ DEĞİL MADENDEN ÇIKMIYOR FİKİRLER GİBİ MATEMATİK GİBİ FORMEL HER İNSANIN İÇİNDE MEVCUT OLAN BİR ŞEY KİMİ GİZLİ YAPAR MUHAFAKAZARDIR KİMİDE AÇIK YAPAR LAİKTİR OLAY BUDUR ATATÜRKTE BUNU SÖYLEMİŞTİR BEN GİZLİ YAPANLARDAN DEĞİLİM DİYE..REALİTE BUDUR ,GERÇEK BUDUR!

Turgut

Zaten Yunan'a attılar ol sloganları ..
  • 15 Gün Önce

Turugut

Nerden icab etti ki yunana slogan atmak? slogan atılması gerektigi yerde atmıyorlar da durduk yere hic bişey yokken atmaları enteresan degilmi? cumhur başkanını katıldığı yerde bu slogan o gittikten sonra atılıyorsa bu halkın sectigi cumburbaşkanına atılmış demektir. yobaz tayfa hiç bir örf adet bilmiyor .saygı edep bilmiyor neylersin

Jet karar

Dilruba Kayserilioğlu hakkında karar verildi Sokak röportajındaki sözlerinden dolayı tutuklanan ardından serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu hakkında Savcılık 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamasıyla 4,5 yıl hapis cezası istedi. Mahkemeye çıkarılan Kayserilioğlu’na 7 ay 15 gün hapis cezası verildi.
  • 15 Gün Önce

ELİNİ

AMA LİSTEMDE 50 KİŞİ VAR DİYEN KELELERİNİ KESERİZ DİYENLER MAKINALIYLA POZ VERENLER ELİNİ KOLUNU SALAYARAK DOLAŞIYOR

ercan

Sayın yazar Daha dün izmirde ABD askerinin başına çuval geçirenlere ne oldu sizin bir biginiz varmı bi söylesenizde bilsek.
  • 15 Gün Önce

Hemsinli

O gencler SOL CU yazarin isine gelmez

Cihangir

Zaten Yunan a Fransa ya Abd ye Ingiliz e ve Kuvva i inzibatiyecilere soylenmistir,Mustafa Kemal Ataturkun askerleriyiz.
  • 15 Gün Önce

Sırrı Sakık

:)

Okur

Yunanistan zaten Mustafa Kemal'in askeridir.
  • 15 Gün Önce

Okur

Varlığımız Atatürk'ün teorik varlığına bağlıdır.
  • 15 Gün Önce

Sebahattin Dereyurt

Allah onlara akıl fikir versin şuur versin ilham versin hidayet versin amin başka da bir şey demiyorum yazık çok yazık biz ne diyoruz onlar ne yapıyor ne ediyor
  • 15 Gün Önce

Zks

O slogan fransıza yunana ingilize v.b. atıldı sen niye üstüne alındınki acaba
  • 15 Gün Önce

Ali

EE ONLAR BIZIM 1919'dan beri MUTTEFIKIMIZ Zaten !!!

KEMALİST

Yoo

Görüş

Bu sözü kullananlar hiç bu ülke için bir şey yapmadı ki, hep Batı hesabına halka hesap kestiler.
  • 15 Gün Önce

Ahmet Tan

"Mustafa Kemal'in askerleriyiz.." sloganları sömürgeci vahşi Hıristiyanlara ve işgalci vahşi Yahudilerin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamlara karşı vatanlarını ve kendilerini savunan Filistinlileri "HAMAS'li terörist" ilan eden Islam ve insanlik dusmani dinsiz şizofrenik ruh hastasi kriptolara karsi atın..!!!
  • 15 Gün Önce

Okuyucu

Suriye ırak parçalanıŕ iken bizim ülkemizde kim iktidar idi.

TAN

bravo Ahmet Tan. nokta

İbrahim

Teğmenler....bu sloganları gitsin o terör partisinin millet vekilinin, "MUSTAFA KEMALİN İTLERİ "diyen terör yandaşlarına atsınlar... o parti ile iş tutan Atatürkün partisine gitsin slogansa eger onlara atsınar
  • 15 Gün Önce

İbo

Merak etme, alayına atıyorlar

Maça

maçaları yemez onu sırrı efendiye iletebilmeleri. tasmaları çekilir geriye. kime istenirse onlara havlatırlar.kemalin askeriymişler.hadi oradan...

BAK

ibrahim ONLAR İĞ OĞLU İT ABD GURKALARI ÜRMÜŞLER ONLARADA GEREKEN CEVAP VERİLİYOR DERTLENME SEN NE YAPIN ONA BAK BOŞ BOŞ KONUŞMA

Dr. Uğur

15 Temmuz darbesindeki "askeriye" anlamındaki FETÖ şifresinin aynısıyla CIA sosyal medya hesabının "Kapadokya" diye 30 ağustos sabahımızda verdiği talimatın ardından aynı gün Türkiye hükumeti ve ahalisine kılıç sallayan ve bunu üstelik Bangladeş'teki Amerikancı laikçi öğrenciler darbesinden kısa süre sonra yapan "Kapadokya (FETÖ dilinde askeriye)" mensupları elbette CIA'in koruduğu Yunan gâvuruna kılıç sallayamazlar. Çünkü onları Yunanistan sözde devletinin Türkiye'ye karşı hamisi CIA ve uluslararası kapitalist burjuvazi oraya getirdi. Erkeklerin kadınlardan kat kat avantajlı olduğu atletizm ve askeriye konularında kadınların erkeklerden üstün dereceler yapması biyolojikman imkansızdır, zaten ciddi beden müsabakalarında öyle bir şey olmaz ve askeriye de zeka kadar bedendir. Ömer Çelik'in yağcı açıklaması bir rezalettir, Erdoğan'ın karizmasını yok etme girişimidir. Böylece toplumsal gerginliğin üreticisi olan CHP paralel devlet yapılanması daha da şımarıp azıtarak ahalimizi daha da gerecektir. Artık ya bazı "ger-ici" kafalar yere düşüp gitmelidir ya da "Kapadokyacı" CIA'in Amerikan ordusu durumdan cesaretlenip ülkemize uyduruktan da olsa bomba atmaya kalkabilir. İşte o olursa maalesef yüz kat daha çok sayıda kafayı götürmek zorunda kalacağız ki Amerika ve burjuvazi yılıp geri adım atsın ve barışsın. Hayır, bizim değil, CIA talimatlısı kesimin kafaları gidecek. Cumhuriyetin başındaki orijinal resmi tabirle Türk-iya'da yani Müslüman-iya'da hiçbir zaman müminlerin kafası gitmedi ve gitmeyecek. Hayır, Mustafa Kemal Paşa bile sıkı muhalif ve liberalizm müttefiği vs. olan birkaç Müslüman hoca dışında Müslüman astırmadı ve astıramadı. Aksine genelde Sabetayist kripto-Yahudi liberal maliyeci Mehmed Cavid Bey gibi Amerikancı-İngilizci laikçileri astı. Bu ülkede kafalar giderse daima asıl İngiltere ve Amerika burjuvazisi (Deccal) taraftarı laikçilerin kafası gider, Deccal'e direnen düzgün mümin Müslümanların gitmez. Onların çok azı şehit edilebilir ve şehit için zaten bu da en büyük mutluluktur.
  • 15 Gün Önce

Ürolog dr

"Şehitlik diye sorgusuz cennete gidilecek, kolay kazanılan öyle bir makam olsaydı emin olun zenginler, siyasetçiler şehitliği fakirlere bırakmazdı." Ali Şeriati

BAKİ

uğur NE DURUYORSUN O YÜCE MAKAMA HEMEN ÇIKSANA MUTLU OLMAK İÇİN Dr YAPMADILAR DİYE BURALARDA AYLARCA BAKİ KALMIŞ ABAZA

Vay vay

Bu sloganları size karşı atıldığını nereden çıkarıyorsunuz Ali Bey....Bu gençler ebedi başkomutanlari olan Mustafa Kemal'e olan bagliliklarini ifade etmişler....Sizin rahatsızlığınız Atatürk....Cemaatçi olsalardı bunları yazmazdiniz...Zamanında fetöculere övgüler dizdiginiz gibi...Keşke Yunan kazansaydı diyen bir zihniyetten Atatürk, cumhuriyet ve cumhuriyet değerlerine baglilik beklenmez zaten...
  • 15 Gün Önce

ahmet

sizde anlama kıtlığı yok işine geldiği gibi anlama hastalığı var Kadir Mısırlı abi yunan kazansaydı daha iyi olurdu demedi bu milletin öz evlatlarının kendi milletine devletine yunandan ingilizden fazla zulum yaptığını onların bile bu kadar zulum yapamayacağını veciz bir ifadeyle zulmün derecesini ifade etti

DELİ BİLİR

Vay Vay...Cevap bir kere YALAN yazma İFTİRA atma keşke yunan kazansaydı kim demiş Kadir MISIRLIOĞLU ' nu kast ediyorsan öyle o zaman ispat etmek zorundasın öyle kulaktan dolma DEDİ KODU olmaz ispat edeceksiniz Kime Bağlılıklarını ifade etmişler bende size CHP ortağı kankası hadep dem Sırrı Sakık denen kişinin söylediğini hatırlatırım ne tepki verdiniz ağzının payını verdiniz mi haddini bildirdiniz mi peki ya ATATÜRKÜMÜZÜN resmini artık senin zamanın geçti deyip odasından kaldıran CHP için tepkiniz ATATÜRK ismini anmaktan imtina ediyorum diyen İstanbul CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu için tepkiniz ATATÜRKÜMÜZ için işgalci diyenlere tepkiniz oldu mu yoksa OY uğruna yuttunuz mu o cemaatin tv kanallarına bankalarına koşa koşa gidip destek verenlere tepkiniz bizler gerçek dürüst samimi ''MUSTAFA KEMAL ' in ASKERLERİNİ'' GAZİ MUSTAFA ATATÜRK ve SİLAH ARKADAŞLARININ ile ŞEHİTLERİMİZİN GAZİLERİMİZİN CANIYLA KANIYLA KURULAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLEİTMİZİ Haçlı Siyonist terör örgütleriyle teröristlerle mücadele ederken görmek isteriz öyle slogan atarak olmuyor bu işler Yurttaşların vergileriyle yapılan Askeri Harp Okullarında okuyup kuşanıp o kılıçları kendi DEVLETİNE , VATANINA , HALKINA değil yunan , rum , ermeni ,ingiliz , alman , abd ye salla salla salla görelim gerçekten ''MUSTAFA KEMAL ' in ASKERLERİYİZ'' Mİ...????....Kalın Sağlıcakla

Ayhan

Seni böyle gördükçe o kadar çok mutlu oluyorum ki Ali bey. 
  • 15 Gün Önce

Gözden kaçanlar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden istifa etti. Gülpınar, görevine bağımsız olarak devam edeceğini duyurdu.
  • 15 Gün Önce

Ali Sanlı E.

Yeter artık vatandaşın gündemi
  • 15 Gün Önce

abidin

bunlara ne gerek var ali bey. bunların tamamı TSK ilşiği kesilsin. uzatmaya gerek yok.
  • 15 Gün Önce

Ayhan

Sıkar biraz

MAVI VATANA MASAL DIYEN SINIR OTESI OPERASYONLARA JARSI CIKAN NAMIK TA

SIHA SEZGJNLERE SAHIP CIKAN... ATATURKE FASIST DIYENI IZMIR 1.SIRADAN MV SECEN, ONCEKI DONEM MV M.BEKAROGLUNU ATATURKE KEFERE DEDIGI HALDE MV YAPAN, AMERIKANCI MONSER Ü.CEVIKOZÜ TEKRAR MV SECEN, DEM'-HDPKK ILE BAYRAKSIZ-ATATURKSUZ TOPLANTI YAPAN.....kolpaci istismarci ILKESIZ CHP m.kemalin askeri ise BIZ DEGILIZ!!!!!!
  • 15 Gün Önce

Metehan'ın ocağında metehan'ın askerleriyiz.

Kara Kuvvetlerinin kuruluş tarihi olarak, Büyük Hun İmparatoru Mete Han’ın tahta çıkış tarihi olan M.Ö. 209 yılı esas alınmıştır. İlk kez Mete Han tarafından M.Ö. 209 yılında kurulan düzenli Türk Kara Ordusunda sayı itibarıyla 10.000 atlıdan oluşan en büyük birlik, “Tümen” olarak adlandırılmış, tümenler binlere, binler yüzlere, yüzler onlara ayrılmış, her birinin başına Tümenbaşı, Binbaşı, Yüzbaşı ve Onbaşı rütbelerine sahip birer komutan görevlendirilmiş ve aşağıdan yukarıya doğru emir-komuta zinciri içerisinde birbirine bağlanmıştır. Mete Han ile tarih sahnesine çıkan bu teşkilatlanma modeli günümüze kadar uzanan yelpaze içerisinde hüküm süren diğer Türk devletleri ile süregelmiş, özellikle Göktürkler, Uygurlar, Selçuklular ve Osmanlılar döneminde Türk Ordusu dünyanın sayılı ordularından birisi olmuştur.
  • 15 Gün Önce

Muzo

Asker ocağı Metehan ocağı.

PATLAYIN

Sırrı beye söyleyin :)

ÇATLAYIN

MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN ASKERLERİYİZ PATLAYIN ÇATLAYIN

Okur

İslam alfebesinden Latin alfebesine geçmemizin nedenlerinden biri alfebe değiştirme ile cahil bırakılan Türkiye insanına Atatürk'ü sevdirmek ve İslam'ın alfebesi varsa Atatürk'ün de alfebesi vardır toplumunu yaratmaktır.

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN yazınızı ve yorumları okurken çok üzüldüm hep üzülüyorum yazınızda okul birincisi olan kızımızı kabul edemediğiniz uzun parağrafın sonunda bir de soru soracak yetkiyi neye dayanarak soruyorsunuz her gün ATATÜRK CUMHURİYETİNE bir bahaneyle saldırıyorsunuz bu arkadaşlar ÜLKENİN KURUCUSU MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ diyerek sizin zihniyetizdekileri uyarmıştım YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK CUMHURİYETİ YAŞASIN ASKERLERİ BU ÜLKE İLELEBET ATATÜRK CUMHURİYETİ OLARAK KALACAKTIR NE MUTLU TÜRK'ÜM ATATÜRKCÜYÜM DİYENE EFENDİM
  • 15 Gün Önce

Uğur BOLAT

Sayın yazarın dediği gibi M.Kemal 15 yıl ülke dışına çıkmamış tüm dünya liderleri ayağına gelmiştir.İşte gerçek liderlik budur.
  • 15 Gün Önce

Hengamede gözden kaçanlar

Atatürk Orman Çiftliği’nin 104 bin metrekaresi satılık: Geçen yıl özelleştirme kapsamına alınan çiftliğin Çiğdem Ormanı arazisi ihaleye açıldı. Son teklifin 25 Eylül’de verilebileceği alana 12 katlı lüks konutlar ve bir AVM yapılacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 3 Eylül tarihli Resmi Gazetede de özelleştirilen araziyi satışa çıkardığını duyurdu. İhalede son teklif verme tarihi 25 Eylül olarak duyuruldu. Geçici teminat bedeli de 100 milyon TL olarak belirlendi.
  • 15 Gün Önce

Pilot

Gazetemiz akit bugün bomba bir manşet attı,kim ne derse desin seviyorum bu gazeteyi!Böyle olduğu için ki televizyonların sabah kuşaklarında okunmuyor,elbette birkaçı hariç!Terör örgütü chp'nin başkanına bölücübaşı yazdı,bu başlığı bugün medyada hangi gazete atabilir.Güzel ve cesur gazetem yine yazılamayanı yazdı,özgür'ün bu manşeti gördüğünde neler hissedeceği umurumda değil zira haklı ve doğru bir manşet!Terör örgütü chp'nin mevcut genel başkanının eski genel başkanından bir farkı olmadığını gazetemiz akit sayesinde öğrenmiş olduk.Bu lanet partinin eski genel başkanının bir sloganı vardı neydi 'herkesle helalleşecekmiş' bana inandırıcı gelmedi!Eğer chp gerçekten herkesle helalleşmek istiyorsa,taa kuruluşundan bugüne kimlere haksızlık yaptıysa onlarla helalleşsin,onlar hayatta değilse yakınlarıyla helalleşsin.Çünkü bu terör örgütü chp'nin sicili bir hayli kabarık,geçmişinden bugüne değin içindeki pislikleri temizlerse ne alâ,yok ben yine bu millete ve bu milletin değerlerine düşman olmayı sürdüreceğim derse kendi bilir!Ak parti seçmenine hakaretler eden bir kıza sahip çıkıp onu kollaması,bu ülkede bütün kötülüklerin ve şeytani işlerin başının terör örgütü chp olduğunun işaretidir.
  • 15 Gün Önce

DÜŞÜN

pillit NİYE BU KÖTÜLÜĞÜ KENDİLERİNİN KURDUĞU ÜLKEYE YAPSINLAR BİR DÜŞÜN 

Okur

O kadının başı örtülü olsaydı aynı derece sahip çıkmazdı.

Ahmet Tarı

Zaten Yunan'a karşı atıldı ama ..
  • 15 Gün Önce

türkistanli

yünana tatile giden zihniyet asla yünana atmaz.

Ahmet Tan

O sloganlar....Ayasofya'da ezan sesi duyulup Ayasofya'nin ibadete açılmasına Yunan'dan daha fazla tepki gösterip üzülen aramızdaki Yunanlilara karsi atilmis olabilir..

Zahmet

Biraz harita bilgisi olsun cahil kefalistler .Yunan var ya hani şu adalarına gidip tıka basa yediğiniz,hah işte orası yunan

Arı

İçerdeki yunanlara karşı

.....

Bunların bütün derdi Atatürk, cumhuriyet, cumhuriyet değerlerine düşmanlık....Atatürkçü olmak suç mu...Türkiye Cumhuriyeti laik sosyal bir hukuk devletidir....

bAYRAM

Ali bey kaleminize sağlık, Bu teğmen in organizesinde atılan slogan 27 Nisan Bildirisi öncesi mevcut iktidarı devirmek için darbe çığırtkanlığı yapanların sloganıydı, Bu konunun üzerinde durulmalı, SORUŞTURULMALI , varsa yılanın başı küçükken Ezilmelidir
  • 15 Gün Önce

.....

Zamanında fetöculeri sorusturdunuz mu, Size batan Atatürkçü olmaları...

Krtl

Selamün Aleyküm ALİ abi Yazılarını her sabah okuyorum. Başarılar diliyorum devam inşallah.
  • 15 Gün Önce

Ayhan

İnşallah devam ederde bizde fıkra tadında yazılarını okumaya devam ederiz .

Türkiyem

Bize değil düşmana adin sıloganlari halkına düşman olan ebedi kaybeden olur devledin imkanlarinş kullanibda devlede halka düşmanlik yabanlari insanlar halk ezer aklınızı başiniza alin bizler vatanin gönüllü erleriyiz böyle BİLİNSİN ne mutlu müminim Müslümanin diyene
  • 15 Gün Önce

YILMAZ

Daha önce pkk ile çatışan askerlerimiz arasında böyle olaylar vuku bulmuşmudur?Bir müslüman türk askeri,kardeşi olarak ona sırtını dayadığı,pkk operasyonunda arkadaş bildiği tarafından vurulmuşmudur? tuzla teğmenlerinin analarına sövdüğü teğmen arkadaşlarını suriyede öldürmek le aralarında anlaşmaları gösteriyor ki; bunların örnek aldıkları kimseler var Tsk nın içinde. demekki daha önce kendi silah arkadaşlarına sıkan öldüren şeref yoksunu hainler böyle işler yapmışlar diye anlıyorum. yazıklar olsun..ihanetin bu kadarına yazıklar olsun. haram zıkkım olsun bu devletin size olan emeği.
  • 15 Gün Önce

Kostok

Mustafa Kemalin askerleriyiz
  • 15 Gün Önce

Kostok a

İsminden belli kim oldugun kimin askeri olduğu

Zaza dayı

İsmini düzgün yaz, Kosta..!

Kos..tookkk:))

İki arada bı derede kalmak mı?Sırrı Sakık "Mustafa Kemal'in i....i "diyor yani ortağınız kardeşleriniz..Atatürk'ün çocuklarıyız diyorsunuz ee hdpkk li kardesleriniz onlarda mi Atatürk'ün çocuklari??off haliniz vahim belli ki yüzyılda geçse bu karmaşa sizi akıldan etmiş vah ki ne vah!!neyse İslamdan bu kadar korkmayın gençlerimiz Allah'ın izinde gümbür gümbür ilerliyor her alanda siz geride be yapıyorsunuz?..:))pardon Atatürk'ün askerleriydiniz :))) ..

Kostok kostak değil

BÇG.da kamalcıydı,ihtilal(isyan)cilerin tamam ı da kamalcıydı ve hepsi de fetö ile organize değilmiydi?Kostok sizin gibi askerden lideriniz gibi mondoros dizayn cısı olur.

Sırrı Sakık

Elinde değnekle sırrı geliyor Kac çabuk

Molla kasım

KOSTOK yunan adımı melun git Atina’ya 

Buda onlara batıyor , üzülmeyin Ali bey

Ulu Önder Hz, Muhammed , Atam Fatih S. Mehmed' dir.
  • 15 Gün Önce

Kimseye dokunmasın ama

İki Mustafa'yı çok seviyoruz. Hz. Muhammed Mustafa. (SAV) ve Mustafa Kemal Atatürk.

Yorum

Hocanız cübbeli bile Teğmenlere sahip çıkıyor. Tabii ki önderimiz Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa tartışmasız fakat vatanımızıda kurtaran Mustafa Kemal Atatürk hepside bizim hepsinde seviyoruz aksini iddia eden siyasal islamcılar

Aydın

Sen ancak emperyalistlerin, kökü dıṣarda olanların askeri olursun. Asla bu müslüman necip milletin askeri olamazsın. Öyle olmasa kendisi emperyalist, milyonlarca müslümanın katili, sahibi fransa'da kaçak yașayan sözcü gazetesine konuṣmazdın.
  • 15 Gün Önce

Deden yavuz

Ali Bey neden daha bilmezden geliyorsunuz?bu kemalist gecinen soysuzlarin yaptiklari yapacaklari alenen acik secik ortada,yüzyila yakin türkiyeye musallat oldular,kemalizm denen uyduruk idolojiyi emparyelist isgalciler bu geri zekali soysuz cakallara DIN gibi yutturdular,bunlarin akil hocalarini paralara lukse bogdular,senelerdir dinimize karsi vatanimiza karsi faliyette bulundular kendileri gibi ahlaksiz nesiller yetistirdiler,genarelleriyle darbe yaptilar,profeserleriyle militan soysuz solaklari yetistirdiler,Hakim ve savcilariyla halka kann kusturdular avukatlariyla teröristleri savundular anliyacaginiz,türkiyenin ilerlemesini önlemek icin emparyelistler ne isterse yapiyorlar,atatürk maskesinin arkasina saklaniyorlar,hain itler ne yaparsaniz yapin sonunuz yunan itleri gibi denize dökülürsünüz,Hemde begenmediniz hakiki türk evladinin eliyle.
  • 15 Gün Önce

Cahilll

Zaten yunana, ingiliz fransıza, amerikalıya vd ne atıyorlar, atmışlardır  şimdi hala terör örgütü pkk nın hamisi o fransa iken" Madem öyle, (ki %bi milyon öyledir) kapatın fransız okullarını, niye habire fransız okulları açılıyor, çocuklarımız milli ve manevi değerlerle yetiştirilsin diye mi..!!!! O okullarda okuyanlarda milli ve manevi bağ mı kalır, yoksa o yaşta çocuklar fransa vd tutkusuyla mı yetişir..
  • 15 Gün Önce

Acayip cahil

Gündemden haberin yok anlaşılan.fransiz okulu MEB e bağlanmak istiyor hükümet tarafından.cahape ise Fransız okulları özgür kalmalıdır diye kendini yırtıyor.

.....

Bu ülkede milli manevi değer mi kaldı...Ahlak mi kaldı...

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL BENDE KATILIYORUM.......YURTA SULH......UNUTMAYIN.........VATAN SEVGİSİ MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ..........
  • 15 Gün Önce

Vatan sevgisini senden ögrenecek degiliz.

hadi git işine

Ayhan

Muzaffer yine kopyala yapıştır yapmışsın. Çok yorulmussundur.

A101

Aklı başında TV yorumcularının yüzde doksanı bu ülkede M. Kemal ile meselesi olanın kendinde sorun vardır demesi AK parti sözcüsünün bu olayın siyasi yönü yok demesi milletçe genç subaylara sahip çıkılması Akit'in marjinaliğinin ispatıdır. Trikopis i savunan, Yunan kazansa daha iyiydi diyen siz değil misiniz. Öcalan şerefsizi yakalandığında bu gençler daha doğmamıştı. Bahçeli ipi bu gençlere fırlatmadı, Bu gençlerin geçirdiği adli soruşturmayı akit yazarları geçirseydi sonuç ne olurdu acaba. Kaçı kabul edilirdi. Hafızların yürüyüşünü hazmedemeyen zihniyetle M. Kemal'in askeriyiz sözünü hazmedemeyenler zihniyet olarak aynı bence.
  • 15 Gün Önce

Bir Dost

Ayasofya semalarında ezan sesleri duyulduğunda ve Ayasoftacibadete açıldığında Yunandan daha fazla üzüldüler siz değil miydiniz....."Mavi Vatan doktrini ile Turkiye; Ege ve Akdenizde saldirgan bir politika izliyor.." diyen, Karabağ Savaşı sürerken "Türkiye malesef Azerbaycan'a silah ve savaşcı gönderiyor" diyerek Türk devletini dünya kamuoyuna şikayet eden zihniyet "Trikopis'in askarleriz" mi diyeceklerdi diyen CHP zihniyetinin (Ünal Ceviköz'un açıklamalarını okuyun) kendisi değil miydi..? Sizler; birakin "Mustafa Kemal'in askerleri" olmayı; söylem, eylem ve davranışlarla her gün Musrafa Kemal' i mezarinda ters çeviren Ataturk simsari, Kanbdil devrimcisi, mezhepçi hastalıklı malum sol zihniyetiniz...Mustafa Kemal'in yakasından düşün artık..

dikkkkattt

hafızların yürüyüşünü eleştirenler, teğmenleri alkışlıyor ama. hah hah hahha

Dr. Uğur

Hafızların yürüyüşü ile PKK'lıların veya IŞİD'lilerin veya işte böyle CIA sosyal medya hesabından "Kapadokya" talimatı alan kılıçlı darbecilerin eylemlerini bir tutmak insanlık ve evrensel varoluşun en yüce değerlerine en düşman bir koyu karanlığın ve onmaz bir kalp kötücüllüğünün kesin kanıtıdır. Kalbinizin karanlık kötülüğünde ve düşmüşlüğünüzde boğulup gideceksiniz.

Yüz numara

Her şeyi yanlış anlamışsın yüz numara.misirlioglu öyle demedi.yunan kazansaydi cahape kadar zulüm yapmazdı millet de sonunda yunani gönderirdi dedi.yani der ki ev zencisi,beyaz adamdan tehlikelidir.

ŞOK

A101, kelimeleri çok karıştırmışsın, mesela "aklı başında TV yorumcuları" değil, "beyin yoksunu ekran işgalcileri" diyecektin. Baştan aşağı böyle kelime hataların var.

şüayıp

Her solcu suçunu Atatürk istismarıyla suçunu örtmek moda oldu
  • 15 Gün Önce

Mikail

Böylesi sorunlar anayasayla korunup desteklemiyorsa sorun anayasada suç varda hakkıyla ceza yok yani hakkı insanı önceleyen bir anayasa çok ezlem oldu hak diyecek insan diyecek.
  • 15 Gün Önce

Hüseyin kahraman

Sayın yazar... Göz bakışlarında bile meymenet olmayan bu teğmen nereden kızınız oluyor? Anlayamadım..
  • 15 Gün Önce

Müccahidden nefere

Sen zeki görmemissin Böyle devam ederseniz Anadolu evlatları nefesinizi kesecek dikkat edin sizi yahudi kardeşlerinizde kurtaramaz

Fotoğrafları

Hakikaten resimlerine yeni baktım. Özellikle ikisi bildiğimiz kızlardan çok farklı. Acaba küçük yaşta ameliyat olmuş LGBT bireylerden midirler?

Nefer

Mazur gor Şeref kardes, Tegmenimiz cok zeki ve kisilikli oldugu icin bu meczubun hasbelkader ve maalesef cevresinde olan zavalli bacilarimiz gibi ezik bakmadigindan cok garip gelmistir !!!

Hüso

Şıp diye bildin. 

selim

hahaha

Şeref

Göz bakışları..??!!!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23