• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Genç nesiller rahatsız!

85 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

BEYCELİ

Erkmen rumuzlu vatandaş meseleyi hala anlayamamışsın bu Ordu peygamber ocağıdır yerinden genelkurmay başkanına kadar başkomutan cumhurbaşkanına kadar mehmetçik'tır yani Muhammedçiktir. Yani seferberlik var denildiğinde Allah Allah Diyerek şehit olmayı arzulayan Allah'ın rızasından başka bir şey Arzu etmeyen Mustafa Kemal'in de dediği gibi Kur'an bilenler Kur'an okuyor dualar ediyor 2 dakika önce arkadaşlarının gözleri önünde Şehit olduğunu gördükleri halde onlar da şehit olmak için bir an bile tereddüt etmiyorlar işte Türk ordusunun Mehmetçiğin ruhu imandır Gelin imanla savaşmayın Gelin Allah'la savaşmayın darbeden başka bir şey gavurlaşmaktan başka bir şey balolarla rakıyla leblebi ile devlet kurulmaz kan ile vahşet ve dehşetle asla kurulmaz Adalet mülkün temelidir Devlet adaletle kurulur adaletle Ayakta kalır yıkılırsa Zulümle yıkılır İstiklal mahkemelerinde 120.000 katliam yapıldı Devrim yaptık zannedildi sonuçta yalancı tarihi öğrendiğimizde sadece gavurlaşma devrimlerini oturtabilmek Geçmişe dair ne varsa silip kazıyıp düşman belleyip belletip bu milletin evlatlarına ecdadını düşman gösteren mankurtların oyuncağı edildi sonuçta Yüzyıl sonra Vatan diyenler bayrak diyenler Allah Diyenler Yüzyıllık tahribatın üstüne yeni bir medeniyet yeni bir Cumhuriyet inşa ettiler akıllara durgunluk verecek şekilde milli bir Ordu yerli bir sanayi başlarında gerçek bir başkomutan gerçek bir devlet adamı Recep Tayyip Erdoğan Bey tek vatan tek millet tek Bayrak tek devlet diyerek birliğimizi sağlamak için nice uğraş verdi mafyayı bitirdi ergenekonu bitirdi fetö'yü bitirdi de aşı bitirdi sulh içinde bir millet güçlü bir devlet meydana getirdi daha ne istiyoruz şayet Tayyip Bey elinde kadeh olan birisi olup yanında leblebi yiyen birisi olsaydı bugün herhalde mevcut heykellerin yerine onun heykellerini dikerdiniz istediğiniz nedir anlamıyoruz imanlı bir nesil atalarının iftihar edeceği torunlarının da hürmetle anacağı inkılaplar yapan dünyaya parmak ısırtan bu değerli insanı ve arkadaşlarını Siz anlamasanız da mutlaka tarih onu büyük bir kahraman olarak sonsuza kadar yad edecektir ruhuna fatiha okunacak bir liderimiz var Yarınlar onu büyük ATAMIZ diyerek yad edecekler. Inşallah İZİNDEN gidecekler.
  • 16 Gün Önce

Misafir

Bir de o kanunların altındaki yönetmeliklere, sicil sisteminde yazanlara bak sayın yazar.
  • 17 Gün Önce

Bu Kemalistler mutlaka ordudan atılmalı

Bu korsan yemin törenine katılan çaylak teğmenlerin hepsi ordudan ihraç edilmelidir hem de hiç gecikmeden.Bu ülke Kemalistler’den en az dış düşman kadar çekti.Bu Kemalist zihniyet tarih olmadıkça ülkede barış da olmaz,huzurda. 
  • 17 Gün Önce

Misafir

Harp okulundaki cami açılışına laiklik yemini ile mesaj verilmiş, bu açık. Organize edenler kim, bulunması gerekir?
  • 17 Gün Önce

Misafir

Olayın organize bir şekilde yapıldığı çok belli. Organize eden ele başları atılmalı. Diğerlerine de disiplinsizlikleri nedeniyle ceza verilmeli. Yoksa iktidarın işi zor.
  • 17 Gün Önce

Halil

Bu bağıranların hepsi ihraç edilmeli. Yol yakınken tedbir almalı hükumet. Bazı AKP'liler de gafletten kurtulmalı. Bunlara gerekli tepki verilemiyor maalesef!
  • 17 Gün Önce

Anayasamız md. 2

" TC DEVLETI DEMOKRATIK LAIK BIR SOSYAL HUKUK DEVLETIDIR!
  • 17 Gün Önce

Sinan

22 yıllık iktidar ne öğretmen seçebiliyor ne de asker vs. en kilit noktalara kim neden ve nasıl seçim yapıyor niçin böyle oluyor diye düşünmüyorlar sokakta dahi iktidara ve halka en ağır sözler söyleniyor
  • 17 Gün Önce

Anca böle konusursunuz

sonra fısssss
  • 17 Gün Önce

Burası Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti

Bu ülkede Mustafa Kemal'in askerleriyiz demeyen asker varsa o zaman ülkede beka sorunu var demektir. Cumhuriyetin kurucusu M.K.Atatürk bunun en büyük savunucusu ve garantisi TSK dır.
  • 17 Gün Önce

Türkiye'de %10 u bulmassınız

ama masallah herkezden çok sesiniz çıkıyor.
  • 17 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

2002 yılından itibaren iktidarda bulunan RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN liderliğindeki Ak Parti döneminde, Cumhurbaşkanımızın kelle koltukta dik duruşu ile Askeri ve Adliye kaynaklı vesayet odaklarının baskılarından tam olmasa da epeyce kurtardı. Birde malum odakların Türkiye güçlendikçe Atatürk paravan yapılarak takoz koyma girişimlerinin de son bulması için Atatürkçülük kispesi altındaki vesayetlere de mutlak surette çözüm bulunması elzemdir.
  • 17 Gün Önce

a.d.

Ulan salaak erkmen, İlim,bilim diyorsun boş yapıyorsun. Türkiye ilim,bilim adına ne yaptıysa son 222 yılda yaptı. Biraz 2002 ile önceki tarihler arasında ki farkı araştırsan neyin ne olduğunu öğreniceksin ama birileri hemen Atatürk diyor gardınız düşüyor. İlim bilim adına ne yapmış chp.Kurulan uçak fabrikalarını,silah fabrikalarını siyonist ağababaları istemeyince yakıp yıkmışlar. Zerre kadar kafanız çalışmıyor.Şu Atatürk e benzerliğiyle gündem olan herf bile sizin gibi salakları söğüşlüyor.Bir de utanmadan ilim bilim diyorsunuz.Allah akıl fikir versin.
  • 17 Gün Önce

Ziya

O şovu türk halkının karşısında yap in bakalım ne kıç kalır ne efelenme 15 temmuzu unutmayın bununla için cansa canım kansa kanım feda olsun gerisi teferruat ülkem için taş üstün taş omuz üstünde baş kalmaz yaşasın yüce müslüman TÜRK MİLLETİ ve DEVLETİ
  • 17 Gün Önce

Nedim

Osmanlı sonrası İslam dünyasında kurulan yeni devletler kendi şanlı tarihleri ile kavgalı ve düşman belliyecek kadar konumlandırılmıştır.Toplumlarin rızasının alınmasını bırakın üstenci baskıcı buyrukcu bir eda ve yönetimle toplum baskilanmistir.Yeni durumu inançlarına örfüne uygun bulmadiklari için en ufak eleştiri getirenleri darağacına yargısız infaz yapan mahkemelerde sözde yargılanıp asıldı.Normal yerlerde bu hukuksuz İslam'a ve insanlığa uymayan bu uygulamalarla yüzleşip hesap sorulmaliyken bu yapilmayip güya yeni sayfa açılmıştır.Ve görüldüğü gibi iktidarı alsa bile bu yüzleşmeyi hem bunu yapanlarla sistemleriyle yapılmadıkça çelişkiler oluşmakta ve toplum da bu konuda çelişkiler içinde Yapılması gerekenler Osmanlı sonrası emperyalist lerce engellenen doğru sahih bir İslam öğretmek ve gereğini yaptırmaktır.Peygamber ve ashabı İslami itikadı dindarlığı inancını sağlamak.Fitrat dinî olan bu sahih İslam iyi niyetli temiz insanları bütün çelişkilerden arındırır Sahabe gibi bir İslam'a Müslümanlığa götürür insanları..Aynı Sahabe gibi hayatı Kur'an sünnet ve iki kaynağın sahih meşru anlamı olan sahabe icmaina göre yapılandırmasi ile hedeflenen ne varsa kazanılır Allah'ın izni ve yardımı ile..Hayata olaylara Allah cc istediği razı olduğu şekliyle bakanların yardımcısıdır,Allah cc..
  • 17 Gün Önce

Nedim

Osmanlı sonrası Mısır'da emperyalist lerin istediği gibi bir devlet yönetimini Kur'an'a sünnete ve sahabe icmaina göre eleştiren bağımsız olmadığını söyleyen Kur'an'a sünnete uygun bir hayat tarzına hukukuna dönüp bu emperyalist lerin oyunu bozalim bağımsız olalım dediği için emperyalist lerin emir eri olanlarca idam edilen âlimin,"Osmanlı sonrası İslam dünyasında ki oluşturulan ordular kâfirler e batıya İsrail'e tek bir kurşun atmazlar ancak kendi haklarını efendileri ne başkaldırmamasini sağlarlar"sözleri.

Mehmet

Akp kendi kendini avutuyor yahu arkadaşlar bu eğitim sisteminde müslümanların çocukları dahi Kemalist olarak yetiştiriliyor hala anlamadınız
  • 17 Gün Önce

Saltuk Buğra

Müslüman Türk Milletine meydan okuyorlar, harp okulunda dış düşman yerine; millete, islama, maneviyata nasıl baş kaldırılır eğtimimi veriliyor. Kılıcıyla ortada duran şahsın kalbindeki kin ve nefret yüzüne yansımış, bunlar ne içimiş merak ediyorum. Devlet artık devletliğini yapmalı başı bozuklara taviz verilmemeli, ZALİME MERHAMET MAZLUMA ZULÜMDÜR.
  • 17 Gün Önce

Cemil can

Şu an sivil darbe var ülkede.Mafya yönetime hakim.Adalete güven sıfır.Tek parti sultasından kurtulup demokrasiye dönmek şart.
  • 17 Gün Önce

İbrahim Alkılıç

Bu zavallı, acizler yüz senedir müslüman ile savaşıp, İslam'ı Anadolu'dan silmeye çalışan şimdi kabirde cehennem azabı çeken bir zümrenin takipçileri olsa gerektir. İslam dini cennet ve cehennemi örtülü olarak anlatır. Ki, insanlar ihtiyarları yani iradeleriyle cennet veya cehennemi seçsin diye. Aksi takdirde kömür ile elmas, ebu cehil ile Ebu Bekir aynı olacaktı. Netice itibariyle Rabbim herkesi seçiminde hür bırakmış. Birilerinin askerleri de bu seçimlerini ilan ettiler, edecekler. Sıkıntı yok. Kervan yürüyor.
  • 17 Gün Önce

CUMHURIYET KADINI

SIZE SORUYORUM ? ATATURKCU SUBAYLAR HANGI DONEMDE HAPISE ATILDI ? BALYOZ ERGENEKON NE ZAMAN OLDU ?
  • 17 Gün Önce

Mehmet

Kendi kendinizi kandırmayin laik ve Kemalist sistemde ve bu eğitim sistemi ile peygamber ocağı Ordu çıkmaz maalesef
  • 17 Gün Önce

Vatansever

Hâlâ eski günleri özledikleri belli. Ancak hevesleri kursaklarında kalacak. Yok öyle her düdüğe karşı esas duruşa geçmek..Millet ilim, irfan ve huzur istiyor. Üretmek ve insan gibi hür yaşamak istiyor..
  • 17 Gün Önce

ÇATALCA 77

KİMMİŞ O RAHATSIZ OLANLAR.TARİKAT,CEMAAT VS.HEPİMİZ MUSTAFA KEMAL'İN ASKERİYİZ.BİTMEYİZ,ARTARIZ.HERKES HADDİNİ BİLECEK...
  • 17 Gün Önce

Okur

Hitler'in öldürülmesi ile nazizm bitmedigi gibi Atatürk'ün ölmesi ile'de "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyenler bitmeyecektir.

Ramazan

Millet olarak disiplinsiz davranan genç teğmenlerden rahatsısız. Vatan sevdalısı, dünyayı tanıyan, savunma ve savaş teknolojisini iyi takip eden ve kafasını yoran, ufku ve ideali olan, ülkesini daha müreffeh yerlere taşıyacak genç ve dinamik teğmenler istiyoruz. On yıl sonrası için darbenin temellerini atan teğmenlere savcılık soruşturma başlatmalı. Soruşturmanın selameti açısından da görevden uzaklaştırılmalı.
  • 17 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

Yüreğine sağlık ne kadar öz ve anlaşılabilir şekilde izah ederek hislerinizde tercüman olduğunuz için teşekkür ederim

Gggg

Hangi millet bu türk nilleti arasından rahatsuz olmaz Ne mutlu türküm diyene ve evet Mustafa Kemal'in askerleriyiz Onun açtığı yolda onun hedefleri ile yürürüz rahatsuz olanlar kimse onlar kendibi rahatsi etmeyecek şekilde yaşam sürsün Bizlere cennet vatanı teslim eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmetler olsun Onların bıraktığı yerden bayrağı teslim aldık yarinlata teslim edeceğiz

bir vatandaş

siyasi irade yıldırım hızıyla hemen harekete geçmeli bu melun müsveddelerden ivedilikle hemen hesap sorulmalı hemen bu şerefsizler milletin askeri olamazlar o hemen yakalanmalı hemen bir an bile durmak enaz bir asır geri gitmemiz demektir
  • 17 Gün Önce

Bozok

Biz de müslüman Anadolu insanı Kemalizm'den rahatsısız
  • 17 Gün Önce

Gggg

Anadolu insanı muslumandur ve arasından rahatsuz değildir Dini het şeyde oryaya atipta suyu bulandirmayub Bir tek nuslumab siz degilsiniz

Muzaffer

Kelimelerin masumluguna sığınılarak yapilan bu hareket kazan kaldirmis yeniceriler gibi çapula hevestir. Hepsinin geregi yapilmalidir. Ben boyle asker istemiyorum, ben vakarli, disiplinli aklini heyacaninin heveslerinin onunde tutan komutanlar istiyorum. Bunlarin hepsi yarin bi cemal bi kenan bi çevik bir olma millete kilic kaldirma heveslisi soytarilardir. Bunlari kullanacak bi abd bi ingiliz bi itsrail hep olacaktir.
  • 17 Gün Önce

Görüş

Tek bir soru, bürokrasiyi askeriye dahil kim yönetiyor? Ak parti mi, MHP mi? 
  • 17 Gün Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Küstahlıkları yanlarına bırakılmamalı. Onları perde arkasından kışkırtan emekli sİYONİST DOSTU PAŞALAR ARAŞTIRILMALI.nASIL GÜVENCE ALDIKLARI ORTAYA DÖKÜLMELİ.
  • 17 Gün Önce

Kılıç

Tolga ,Türkler yeniden İslam'a dönecek putlar yıkılacak , uydurma ideolojiler çöpe atılacak sizde deliklerinize çekileceksiniz.

tolga

Beyin terk.. asdadasd:)) Nasıl zoruna gitmişse. Ama yapacak bisey yok. Mustafa Kemal'in askerleri bitmez.. Türkiye cumhuriyeti Laiktir laik kalacak.

Yusuf

Birilerinin askeriyiz diyen dünyada başka orduda herhangi bi grub yoktur herhalde.
  • 17 Gün Önce

Izmit 41

Suriye irak arabistan libya ordusu kimin askerleri ? Bos yapma

Laedri

Tolga...elbet zorumuza gidiyor bu aptalların peygamber ocağı ordumuzda bulunması 150 li civarı fetöcü ve onların peşine takılan kefalist natocular ın don gömlek soyulması hoşumuza gitmişti bunlar ederi neki?dilerim O keskin kiliclari na kın olmasınlarl

tolga

Artık nasıl zoruna gittiyse. :)))

Metin ali

Ordu halkın ordusudur...şahsa ipotekli değildir...chp genel başkanı olup siyasi bir figür olan kişi de siyaset üstü bir kişi değildir...yani ordu chp eski genel başkanının ordusu değildir.....
  • 17 Gün Önce

tolga

Terbiyesizsin. Ordu CUmhuriyet ve ATATÜRK'ün kurduğu ordudur. Haddinizi bileceksiniz ki zaten sadece burada başka bir sey elinizde değil...

Erkmen

Genç nesiller rahatsız falan değil. Açıkça yalan söylüyorsunuz. Kim rahatsız? Tarikatler rahatsız, bölücüler rahatsız, tam bağımsız ve güçlü kendine yeten bir Türkiye istemeyen menfaatleri uğruna emperyalizme uşaklık edenler rahatsız, Türkiye’yi yeniden ortaçağ karanlığına sürüklemek isteyen, İran-Afganistan benzeri bir rejim arzulayan köktendinci bir grup rahatsız. Bilmi teknolojiyi istemeyen ilim ilim diye sadece dini kitapları okumaktan ve kendi menfaatleri için kullanmaktan başka bir düstüru olmayanlar rahatsız….
  • 17 Gün Önce

Teşekkür

Teşekkürler erkmen kardeş süper yorum..

Okur

Osmanlı'nın yıkılmasında, padişahların sürgüne gönderilmesinde, Atatürk'ün iktidara gelmesinde, darbelerin olmasında, NATO'ya üye olmada ne kadar batılı emperyalistlerin rolü varsa o kadarda İslam'a inananların rolü vardır. Bu ülkede (Türkiye) NATO üyeliği isteyende, solcu, dinci, laik, ateist, kemalist, Atatürk'çü, namaz kılan, Hac'ca giden, milliyetçilik yapan, baş örtüsü takan insanların doğurup, büyüttügü, yetiştirdiği çocuklardır. "Laiktir, solcudur, batıcıdır" dediklerimizi biz İslam'a inananlar doğurduk. ABD'nin, sscb'nin bir suçu yoktur. Batılı emperyalistlerin piyonu, oyuncağı olan çocuklar doğurmayı bırakmalıyız.
  • 17 Gün Önce

Ahmet

TSK disiplin ile nam salmış Bir kurumdur ama zaman Zaman yurda sonradan getirilip isimleri değiştirilip Devlet in asker ve sivil bürokrassine yerleştirilen bu kriptoların izinden giden Bir klik her zaman mevcuttur "Atatürk" maskesi takarak 15 temmuzdan önce 28 Şubat mezalimini TSK ya ve ülkeye bunlar yaşatmıştır Bunların genlerinde darbeclik çok feci şekilde işlemiştir Ülke bir ABD ve Batı ile ile savaşa girse bunlar Afrika'daki Batı'nın etkisinden kurtulmaya çalışan sudan Somali Nijer Gibi devletlerin emperyalist lerle işbirliği yapmaktan geri Durmaz Millet için en tehlikeli şey ordusunun siyasete bulaşmasıdır siyasete bulaşan Ordu'nun Savaş ması mümkün değildir Bu sözde teğmen özde bir cıfıt Parti'nin militanlığını yapan güruhun kendilerini ve onları buna sevkedenleri araştırıp TSK dan sökülüp atılmazsa bu densizliklerin arkası gelir vesselam.
  • 17 Gün Önce

AKIN

Belli ki SSK içinde çete oluşturmuşlar. Gereği mutlaka yapılmalı. Bu teğmenleri organize edenler de bu teğmenler de ordudan kesin olarak atılmalı.
  • 17 Gün Önce

Erkmen

Akın sen olayı hiç anlamamışsın. Olay SSK ile ilgili değil. 30 Ağustos’ta kılıçlarını çekip Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyen bir grup teğmen ile ilgili. SSK kapandı zaten hepsini SGK adı altında bir kurumda topladılar.

Ahmet uzun

İ'lem Eyyühel-Aziz! Kâfirlerin, müslümanlara ve ehl-i Kur'ana düşman olmaları küfrün iktizasındandır. Çünki küfür imana zıddır. Maahâzâ Kur'an, kâfirleri ve âba ve ecdadlarını i'dam-ı ebedî ile mahkûm etmiştir. Binaenaleyh müslümanlar ile ülfet ve muhabbetleri mümkün olmayan kâfirlere muhabbet boşa gidiyor. Onların muhabbetiyle karşılaşılamaz. Onlardan meded beklenilemez. Ancak حَسْبُنَا اللّٰهُ وَنِعْمَ الْوَك۪يلُ diye Cenab-ı Hakk'a iltica etmek lâzımdır. Mesnevi-i Nuriye - 89
  • 17 Gün Önce

Iddaci

Genç nesil sizden de rahatsız. Nasıl olacak
  • 17 Gün Önce

A.Yücel

Seçimde CHP yi başa getirir kurtulursunuz rahatsızsanız böyle olacak. Yoksa 100 kadar figüranın peşinden gidersiniz.

Zafer

15Temmuz feto ve kemalistler beraberdi kemalist subaylar darbe girişimi başarısız olunca saf değiştirdiler bu böyle bilinmeli
  • 17 Gün Önce

Muhammed

15 temmuzu Kemalist subaylar engelledi,  Kemalist subaylar FETÖye yardım etseydi darbe zaten englellenemzdi.

Muhammed

Genç nesiller islamdan rahatsız, benden uyarması
  • 17 Gün Önce

Abdullah

Bu milleti zorla çarşafa, sarığa sokamayacaksınız. 
  • 17 Gün Önce

A.Yücel

Kimse çarşafa, sarığa zorlanmıyor fakat siz kendi isteği ile bu şekilde yaşayanlara kin tutuyorsunuz. Zaman zaman başörtüsüne bile hakaret edenleriniz oluyor.

selma

Derhal bu vatan hainlerinin kökünü askeriyeden temizleyerek gereği yapılmalı..vesslâm.i
  • 17 Gün Önce

.....

Sayın yazar ....Türkiye Cumhuriyeti laik sosyal bir hukuk devletidir bu anayasa maddesi.
  • 17 Gün Önce

Sinem Tek

Ebedi Bașkomutan diye geçer bütün TSK metinlerinde. Tabiki onun askeriyiz diyecekler. Imamın ordusu demeyecekler Fetöcü hainler gibi. Mustafa Kemal bu devletin kurucu lideridir. Bunu kabullenin. Erdogana da gayet saygililar ve Erdogana karsi bir eylem degil bu. Ergenekon kumpasinda 1 tane Atatürkcü subay yurtdisina kacmadi. Hepsi gidip gerekirse hapse girdi, yurtdisindan cagrilanlar bile geldiler. Bunlarin mayasi temiz.
  • 17 Gün Önce

Biraz mantık

Asker önce disiplinli olacak.Zaten bir yemin metni varken kendileri korsan yemin metni hazırlayıp yemin edemez.Bu ülkede darbeleri hep o Atatürkçü dediğin asker bozuntulari yaptı.Düşmanı bırakıp hep Müslüman Anadolu insanı ile uğraştılar.Bir sağdan bir soldan asan Kenan Evren’de Atatürkçü’ydü.28 Şubat’ta bankalar boşaltılıp devlet milyarlarca dolar zarar ederken o darbeyi yapanlar da Atatürkçü paşalardı.Uğur Mumcu’nun dediği gibi “bu ülkede kar maskesi ile banka soydular Atatürk maskesi ile devleti.”

Sinem hanıma

Hayır imam olsa bir derece yine , ana tarafından gürcü hahamın ordusuyuz deselerdi memnun olurdu

Türkiyem

Acıkca canli olarak millete iktitara kanunlara karşi prokratif eylem yabanlar derhal ihrac edilsin bunlar savaşda bile düşman saflarına gecer vatana ihanet ederler UYAN TÜRKİYEM
  • 17 Gün Önce

A.Yücel

Fatih'e... 15 Temmuz'da darbeye teşebbüs edenler saf değiştirmedi mi? Tüm darbeciler ABD safında yer aldılar. Bunlar Türk subayı değil miydi?

Fatih

Türkiyem rumuzlu yaratık korkunun ecele faydası yok,bugüne kadar kadarhangi Türk askeri taraf değiştirmiş ,şerefsizce yorum yapmayı bırakıp aklınızı başınıza alın,utanmazlar sizler kimsiniz bölücü yaratıklar!!!!!

Zks

Bunların hepsi bir milletin uyandığının resmidir

Şeref

Gerçekten genç nesiller ülke yönetiminden rahatsız...haklısınız...
  • 17 Gün Önce

.....

Şaka gibi ya yazar ne diyor sen ne anlıyorsun tam bir akıl tutulması tamam anladık muhalifsin de vicdanınız bu kadar mı köreldi

Salih

Seçimde gider istediğine verirsin.Kılıçları kime kaldırıyorsun?Milletemi?

H.Y.E

Kemalizm ile yüzleşmek, sadece AKP'nin görevi değildir, bütün dindarların, cemaatlarin görevidir. Ancak yürek lazım.
  • 17 Gün Önce

SONGÜL KARAKOÇ

TÜRKİYENİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL İN ASKERLERİYİZ DEMEK NE ZAMANDAN BERİ SUÇ OLDU...

.....

Cemaatlerin görevi mi...15 temmuzdan hiç ders almamışsiniz....O Cemaat dedikleriniz birer holding....

ADS

YANI ONA  LAZIM

NamliRecep

Hıyararşik alt üst ilişkilerinin olduğu silahlı kuvvetlerde kimse kafasına göre slogan atamaz kafasına göre hareket edemez Ever Mustafa Kemale saygımız sonsuz ancak kalkipta okuldan yeni mezun olan öğrenciler sayın cumhur baskani mızın da olduğu bir törende mesaj erir gibi böyle bir slogan atamaz Asker yasalar ve tüzükler içerisinde hareket eder asker ancak devletin ve milletin askeri olur bu şekilde kılıçları kaldırıp hep bir ağızdan yemin eder gibi slogan atamaz acilen gereği yapılmalıdır bu teğmenler göreve başlatilmamalidir konu çok iyi arastirilmalidir askeriye icerisinde herhangi bir yapilanmaya kesinlikle izin verilmemelidirBu slogan ayni zamanda sayin cumhurbaskanimiza yapilan bir saygisizliktir diye dusunuyorum.Allah a emanet olun.Asker ocagi peygamber odağıdır sağlıcakla kalin
  • 17 Gün Önce

Biraz mantık

Songül Karakoç sen mi belirliyorsun vatan sever ve vatan hainini?Bu teğmenler bölücü terör örgütünü bitireceğiz,ülkenin bölünmesine izin vermeyeceğiz,ülkemizin toprağında gözü olan İsrail’in gözünü oyacağız,sapık Vaad Edilmiş Topraklar safsatasına müsade etmeyeceğiz diye neden yemin etmiyorlar.Bunların düşmanı sadece inananların ensesinde boza pişiren laiklik anlayışını istemeyenler mi?PKK’lıları Türkiye’ye saldırsın diye silahlandırıyoruz.Türkiye er geç PKK,İsrail,ABD ile davaşmak zorunda kalacak diyenler bu densizlerin düşmanı değil mi?

SONGÜL KARAKOÇ

“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” tezahüratı ile başlayıp aynı şekilde biten yemin şöyle: “Ant içeriz ki laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına, ülkenin bölünmez bütünlüğüne, yüce Türk ulusunun namus ve şerefine, aziz vatanın bir karış toprağına uzanacak eller karşısında bizi bulacak ve kılıçlarımız daima keskin ve hazır olacaktır. Bizler Türk istikbalinin evlatlarıyız. Şerefimizle doğduk, şerefimizle yaşayacağız. Ve şerefimizle öleceğiz. Ne mutlu Türküm diyene!” BU YEMİNDEN RAHATSIZ OLAN KİM VARSA VATAN HAİNİDİR...AKSİNE HERKES MEMNUN OLMALI

Sedat X

Hocam Ak parti hükümeti Kemalizm ile yüzlleşmeli diyorsunuz da. Asıl Müslüman Türk milleti Mustafa Kemal gerçeği ile yüzleşmeli. Ne diyordu Aziz Nesin, samimi, dindar bir Müslüman Atatürk'ü sevemez,eğer seviyorum diyorsa,ya ahmak, ya sahtekar, ya da cahildir.
  • 17 Gün Önce

Ali Tam

Aziz nesin devaminda ne diyordu ? Ben de Atatürk ü sevmem. Demekki olay baṣka.

Aydin

Evet, bunların uyumadıģı ve her fırsatta ve imkan dahilinde emperyalistlerle elele vererek darbe yapacakkarını veya en azından teṣebbüs edeceklerini hiçbir zaman unutmamalıyız ve ona göre teyakkuzda ve her bakımdan hazır olmalıyız.
  • 17 Gün Önce

Bekir

Songül Karakoç o yemin her zaman edilen yemin değil.Teğmenlerin hepsi her sene edilen yemini ediyor,içlerinden bir gurup kılıçlarını havaya kaldırıp teamüllere aykırı kendi uydurdukları korsan bir yemin ediyor.

SONGÜL KARAKOÇ

AKP Lİ OLMAYANI ASKERE ALMAYIN ..LAİK CUMHURİYETİ SAVUNANI ASKERE ALMAYIN...YILLARCA HER MEZUNİYETTE EDİLEN YEMİNDEN SAHİ NİYE RAHATSIZ OLUNUR.MUSTAFA KEMAL TÜRKİYE NİN KURUCUSU ...ONUN ASKERİ OLMAYACAĞIZ DA YUNANLILARIN MI ASKERİ OLACAĞIZ....

Mustafa

Allah hepsinin belasını versin.
  • 17 Gün Önce

SONGÜL KARAKOÇ

“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” tezahüratı ile başlayıp aynı şekilde biten yemin şöyle: “Ant içeriz ki laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına, ülkenin bölünmez bütünlüğüne, yüce Türk ulusunun namus ve şerefine, aziz vatanın bir karış toprağına uzanacak eller karşısında bizi bulacak ve kılıçlarımız daima keskin ve hazır olacaktır. Bizler Türk istikbalinin evlatlarıyız. Şerefimizle doğduk, şerefimizle yaşayacağız. Ve şerefimizle öleceğiz. Ne mutlu Türküm diyene!”

SONGÜL KARAKOÇ

“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” tezahüratı ile başlayıp aynı şekilde biten yemin şöyle: “Ant içeriz ki laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına, ülkenin bölünmez bütünlüğüne, yüce Türk ulusunun namus ve şerefine, aziz vatanın bir karış toprağına uzanacak eller karşısında bizi bulacak ve kılıçlarımız daima keskin ve hazır olacaktır. Bizler Türk istikbalinin evlatlarıyız. Şerefimizle doğduk, şerefimizle yaşayacağız. Ve şerefimizle öleceğiz. Ne mutlu Türküm diyene!” ŞİMDİ BU YEMİNDE NE VAR....ASIL YEMİN ETMEYENDEN KORKUN

Ahmet

 100 kişiymiş
  • 17 Gün Önce

Fatih

Ahmet , kim saymış sayı belirtiyorsadece askerler değil,sizin gibiler hariç,kendini Türk olarak gören Türk milletinin yüzde 99 u Mustafa Kemal'in askerleriyiz der,s n ve senin gibi kindarlar hariç,algici soysuzlar......
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23