• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Hooooopppp 1-2.. Mustafa Kemal’in askerleriyiz”

348 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Çetin çeri

Akp parti kültürel kodlarını reddeden chp'nin kemalistligini beğenmeyip ben daha iyi kemalistim diyen bir parti oldu. Tabanını kaybediyor. Süreç içinde halk şunu anladı yorumları okurken sıkca karşıma geliyor "cuntacı askerleri tasfiye eden,akp parti degil,fetöcülermiş". Akp laik ulusalcılar ve ülkücü ırkçılar arasında denge kurarak siyaset yapıyor. Ulusalcıların siyasetini gütmesi kendi tabanını kaybetmesine yol açarken ülkücülerin güdümünde siyaset ayrıca akp'ye oy veren kürt seçmeni de küstürdü. Eğitim sistemi elimizde çocuğumuzu okutacak açıköğretim sistemi vardı onuda aldılar. Egitim sistemi zaten tam bir facia otomatikmen tornadan geçmiş chp'li kemalist gençler olarak lise bitiriyorlar
  • 16 Gün Önce

Hamido

Hemen cepheye görevlendirin bunlari , orda artistlik yapmaya benzemez .
  • 17 Gün Önce

son söz

Devlet böyle izinsiz korsan yemin yapan askerler için derhal gereğini yapmalı. Bunlar ordudan atılmalı. Durduk yere yarayı kaşıyorlar. Ne gerek var durduk yere toplumu germeye.
  • 17 Gün Önce

KAYSERILI

hepsi ordudan atilmali,yarin bir gun Turkiyenin basina bela olacak 
  • 17 Gün Önce

YILMAZ DURMUŞ

Demekki fetöcülerin sonu getirilememiş, bu kadar saygısızca başkomutanları Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN bulunduğu bir ortamda, başkaldırı niteliğindeki bu davranış cezasız kalmamalı bütün sebep olanlar ile orada topluca hareket eden tüm teğmenleri ordudan ihraç edip, haklarında hukuki işlemler başlatılmalıdır. Bunlar kendilerini ne zannediyor, 15.Temmuz.2016 vari bir kalkışmaya cüret edecekler ise yine Necip Türk Milletinin çelik gövdesini karşılarında bulurlar
  • 17 Gün Önce

Bozok

Gerçekten de son 3-4 senedir Kamal Atatürk'ü bayağı yağlayıp pullamaya başladı çıkarcı Kamalistler. Onlar bizim askerimiz olamaz kalleş adiler.
  • 17 Gün Önce

Noldu canım , niye rahatsız oldun?

Ebedi başkomutan Mustafa Kemal Atatürk 'ün askerleri . Evet! Nedir karın ağrın?
  • 17 Gün Önce

Cengaver

Dünyada EBEDİLİK YOK. ÖNCE KELİMELERİ ÖĞREN. ASKERE O KILIÇLAR ARTİSTLİK YAPSIN MİLLETE ÇEKSİN DİYE VERİLMEDİ. HERKES HADDİNİ BİLECEK.

KIRIMLI

Evet Alibey Demek ki Bizler Bu Vesayet Rejiminden Hala Kurtulamamışık Ki Bunlar Hala Havlıyor lar Bir Kere Mustafa Kemal'in Askeriyiz Diyorlar Nüfustaki Adı Kâmal dır Soy İsmi Atatürk tür Demek ki Neymiş Bunlar Bir Yerlere Mesaj Veriyorlar
  • 18 Gün Önce

takoz

slk

sıraya giriyorlar

Günün özeti dukası kesilecekler sıraya girmeye başladı
  • 18 Gün Önce

Alparslan

Kara, Deniz ve Hava'da kadın teğmenlerimiz birinci. Muhteşem! Olimpiyata da kadınlarımız çok başarılı oldular. Oh! Canıma değsin. Atatürk İlke ve Devrimleri doğrultusunda kurulan Demokratik ve Lâik Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak. Oh! Oh! Düşmanları çatlaşın. Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
  • 18 Gün Önce

Hüseyin

kemalist diye ortaya çıkan azgın azınlığa rağmen Gazi Mustafa Kemal, öz eleştiri yaparak demiştir ki: "Laikiz dedik, dinle ilişiğimizi devlet olarak kestik. Cumhuriyetiz dedik, rejimimizi tehlikeye düşürmemek için saltanat devrini kötüledik, kazanılmış büyük zaferleri bile birkaç satırla geçiştirmeye başladık. Latin harflerini aldık, yeni kuşakları binlerce yıllık geçmişinin hazinesinden yoksun bıraktık."(Atatürk'ün Fikir kaynakları,)
  • 18 Gün Önce

KARTAL

ali bey sizde alarji hastalığı var ilaç tedavisi ol
  • 18 Gün Önce

Deli Dumrul

Yeni Akit, buradaki en büyük kusur Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin. Kara Harp Okulunun Komuta Heyetinin fetöcü olduğuna dair o kadar çok duyum varki... Bu olaylarda bu duyumları doğruluyor. Ayrıca bu korsan yemine 90 değil en az 300-400 Teğmen katılmış. Gerçekçi olun. Hükümeti eleştirmekten ve gerçekleri yazmaktan geri durmayın.
  • 18 Gün Önce

İbrahim

Bugün disiplinsizliğe göz yumulursa, yarın darbeye hazır olun. Bunlar asker değil, sürü.
  • 18 Gün Önce

Enteresan

Ulen 28 Şubat darbesini yapanlar da.15 Temmuz darbe girişiminde bulunanlar da bizzat siyonist güdümlü BOP eşbaşkanını iktidara getirmek için CIA saros ve fetö işbirliği ile organize edilmiş olduğunu sağar sultanlar bile duydu biliyor ne anlatıyon sen beya..Rahmetli erbakan hoca bop eşbaşkanının pisliklerini 2011 yılına kadar anlatmadımı bu millete..siz ozaman kafanızı kuma mı gömmüştünüz..yoksa HARAM YOLDAN beleşten gelecek dolarların peşinemi düşmüştünüz...sizi gidi haram zadeler güruhu sizi.
  • 18 Gün Önce

Yaşar

Ali ATATÜRK ne yaptıda bu kadar nefret ediyorsun....
  • 18 Gün Önce

Miki

Bit Türlü türkiye cumhuriyeti askeri olamadilar yazik hep ayrim gayrim hep darbe tehdi
  • 18 Gün Önce

İbrahim

Mustafa Kemal in askerleriyiz
  • 18 Gün Önce

Kılıç

Bizde Allah'ın ve peygamberinin askerleriyiz.

İbrahim Atalay

Ali Bey, bu olayların özünde Allah'a kulluk görevinin usulünce yapılmadığı anlaşılıyor. Tarih boyunca müşrikler Müslümanlara eziyet etmişlerdir. İyi bir Müslümanın tek amacı Allah'a iyi kul, Peygambere iyi ümmet olmaktır.
  • 18 Gün Önce

Artık işler değişir

Mhp bu işi bozar,,yahut en azından fena fren koyar,artık dönüm noktası..
  • 18 Gün Önce

Vatansever

Bunların pkk ile hiç problemleri yok. Varsa yoksa Müslümanlar hedefleri. Yazıklar olsun. Bu Milletin feraseti onların heveslerini kursaklarında bırakacak, inşallah.
  • 18 Gün Önce

Nedim

Resulullah sav ilk davetini insanları la ilahe illallah la yapmıştır.Bunu duyan cahil insanlar,"vallahi bu söz kralların baronların (siyasi askerî ekonomik dinî..) hoşuna gitmeyecek"sözleri ile karşıladılar.Ebu Süfyan gibi elit yönetici vasfındakiler ise,"çok kan akacak 'sozleri ile bu sözden anladıklarını ortaya koydular.Evet İslam da Allah'a ait vasıfları yani ilah,rab malik hâkim vb yalnızca Allah'a vermek mecburiyeti vardır.
  • 18 Gün Önce

İskender

Ali abinin dediklerine yazdıklarına Aynen katılıyorum Bunlar sıkıntılı eğitim sisteminin ürünleri eğitimde köklü değişiklikler yapılması gerekiyor Tabii ki CHP zihniyetinin olduğu yerde toplumsal karmaşa çıkacağı için zor gibi görünüyor Allahu Teala doğru düşünmelerini nasip etsin ülkemizi bunların iktidarından muhafaza eylesin
  • 18 Gün Önce

Nedim

İslâm ve müslüman Arap Kürt ve dindar Türk alerjisi olan ne oldukları belirsiz Osmanlı subayı Mustafa Kemal paşa nin arkasına sığınıp Yunan İngiliz Fransız İsrail seviciligi yapanlar buraya üşuşmüş .. sözcü cumhuriyet gibi gazetelerde yorum köşesi yok.Olan yerde de karşıt görüşe sn akit gazetesi yöneticilerin editör lerinin kendilerine güveni göstererek karşıt görüşleri de yayınlıyorlar.Ama ben onların yerinde olsam İslam'a müslümanlara düşmanlık etmelerine müsaade etmem.Farkli fikirlere açık olmak başka bir şey.. şöyle düşünün bazı insanları ilahlaştirmiş ortamlarda Kur'an,"onların ilanlarına sovmeyin Olur ki onlar da Allah'a soverler "mealindeki strateji (hikmet desek daha şık ve İslami olurdu gerçi)çok önemlidir.Kemalist olup PKK ya ve ona tırlarla silah veren ABD ye ve destekleyici batıya laf attıklarını göremezsiniz.Bu toprakları ve buranın değerlerini seven vatansever solcular olduğunu da biliyorum.
  • 18 Gün Önce

Hümeyra

Nedim abim masallah. Çok doğru. Altına yazı yazan siyasal Kemalist Hayri o çok sevdiğin batıya sutlanmam dileğiyle. Herkes sevdigiyle olsun sevdigi yerde olsun sevdigiyle dirilsin

Hayri

Allah ıslah etsin seni siyasal islamcı.

Beberuhi

Yetmiş yıldır CHP iktidarı yok, üstüne her darbede partisi kapatılmış mal varlığına el konulmuş sen hala egonu tatmin peşindesin,senin dediğin gibi darbeleri CHP yapsaydı yetmiş yıldır ülkeyi niye hep başkaları yönetti acaba bi düşün istersen,hem darbeyi CHP yapacak hemde ülkeyi yetmiş yıldır yönetemeyecek sende hala masal anlatacaksın bize,sen önce Mehmet dişliyi anlatsana bize,sen önce darbe araştırılsın önergesine sürekli red oyu veren akp ve MHP yi yazsana bize, sen önce darbe de mit ne yapıyordu, reis neden darbeyi eniştesinden öğrendi bunları yazsana bize Ali, hırsını başka şeylere sakla , bizede ne olup bitmiş onları yaz siyasi ikbalini düşünüp CHP yazacağına....
  • 18 Gün Önce

Kışkışlayan

Hadi oradan. Yazdığın yalanların hepaini tek tek açıklamak isterdim ama chp zihniyetinin akıl hocalari onlara hep yalan söyleyeceksiniz o kadar söyleyeceksiniz ki sonunda buna siz bile inanmalisiniz diye öğütlediği için attığınız yalanlara sizler de inanır olmuşsunuz? Taciz tecavüz partisinin yalancı kurşun şövalyeleri sizi!

Kibir

Beberuhi, Ali Karahasanoğlu arada bir seni okurum diye kaale alıp cevap veriyor, ve sevgili okurlarımıza cevap verelim diyor. 

Akp

Kaç senedir iktidarsınız kara harp okuluna camiyi yeni açabildiniz.
  • 18 Gün Önce

3-4 kisi

Gidiyor !!!

Allah yolunda savaşan asker isteriz...

yorumlara bakıyorsun ! NAMAZ kılan bir nesil yerine ..rakıcı şarapçıların el üstünde tutulduğu bir ülkede yaşadığını anlıyorsun..Allahın askerleri olamayanlar...olmuşlar...
  • 18 Gün Önce

metin

Göktürkler Doğu Türkistan’a gitti mi?

Metin

Allahın askerleri gazzeye gitti sen firar ettin anlaşılan

Abdüsselam Efe

GÜNDEM DIŞI! Allah teâlâ, haşa hiç bir şeyi boşa yaratmadı, Mesela Rahmetli Hitler sağ olsaydı şimdi Neten yahu yu ordusu ile birlikte fırınlaraydı ve Rahmetli Stalin sağ olsaydı, Tüm islâm âleminin liderlerini, sabun fabrikalarında sabun yapsaydı fenamı olurdu. Demekki Allah teâlâ hiç bir şeyi boşa yaratmadı. 01.09.2024 Abdüsselam EFE.
  • 18 Gün Önce

AKINCI 1453

kafirlere ne zamandan beri rahmetli deniliyor?cok sükür ki bir kac gün önce saadet partisinden istifa ettin.milyonlara zulüm eden zalimlere özenen beyinsiz efe. hitlerin yaptiklarini herkes biliyor da stalinin müslümanlara yaptigi zulümleri bir ögrende yorum yaz !

Nedim

Atatürk'ün askeriyiz diyenlere HDP lilerin Atatürk ün itleri sözlerine cevab vermedikçe lütfen burda onlara söz hakkı vermeyin, Onların İslam düşmanlıklarına alet olmayın sn editör
  • 18 Gün Önce

Nedim

Sn editör çok komik.uyuyorken veya bilmek ki işten kaytiriyorken İslam ve insaf dışı yorumlar a cevablarim i yayınlamıyorsunuz uyuma sn editör yorumumu
  • 18 Gün Önce

5816 kalksın..

seyret gümbürtüyü sen..
  • 18 Gün Önce

Okur

Kasıtlı olduğunu kabul etsek dahi Mustafa kemalin askerlerinden niye bu kadar rahatsizsiniz.benim bildiğim savaş alanında ceheyi idare edenler başkomutan olur eli silah görmemiş savaş eğitimi almamış insanlar nasıl başkomutan olur anlamış degilim
  • 18 Gün Önce

Ayasofya açıldı..

sırada 5816 var..
  • 18 Gün Önce

Şevki

Adın ne senin koçero

Kamalizm-fetö-pkk..!

Bu 3 virüs temizlenmeden.. rahat yok huzur yok.. vesselam.
  • 18 Gün Önce

Hayy Hakk

Doğru vesselam

SUZAN ÇATALOLUK

Kıymetli Meslekdaşım ALİ Bey, Yüce Kur'an'ımızın ilk Ayeti: "İkra bismi Rabbike!" Yani Rabbin adıyla oku! O zaman bu yorumumu sonuna kadar okuyunuz lütfen ve okuyucuya da okuma fırsatı veriniz: (Lütfen yazımız tamamını yayınlayınız, diğer yorumlarım gibi kesmeyiniz.) Neden "Mustafa Kemal'in askerleriyiz?" İşte bu sebepten: Ünlü müzisyen Kemal Batanay anlatıyor, Soğuk bir kış günü Cuma Namazı için hazırlık yaptıktan sonra erkenden Edirne de Üç Şerefeli Cami'ye gittim. Cami avlusu Cuma için hareketlenmiş, cemaat camiye girmeye başlamıştı. Bu ulu mabed karşısında ecdadımızın büyüklüğünü bir daha derinden hissettim. İçimde camiye girip Kur'an okumak arzusu uyandı. Doğruca müezzin mahfilinde yer almış bulunan müezzinlere yaklaşarak hâfız olduğumu ve Kur'an okumak istediğimi söyleyerek izin istedim. “Bir subay, hem de hâfız” diyerek çok sevindiler ve: - “Tabii lutfedersiniz, buyurunuz, okuyunuz efendim” dediler. Mahfile çıktım aralarında yer açtılar. Oturdum ve Kur'an okumaya başladım. Kısa zamanda da cami lebâlep doldu. Cemaat huşû içinde sessizce beni dinliyordu. Cuma saati geldi, ezan okundu ve ilk sünnet kılındı. Müezzinbaşı iç ezanı da benim okumamı işaret etti. Bu teklifi kabul ettim. Bütün vücudumu dinî bir heyecan sarmıştı. Hicaz makamında müessir bir ezan okudum. Namaz bittikten sonra cemaatin büyük ilgi ve sevgi gösterisi arasında kalmışken bir er bana yaklaşarak: - “Efendim, kumandanım sizi istiyor” deyince “Eyvah resmî elbise ile ezan okuduğum için usule aykırı bir iş yaptık” galiba diye endişe ve korkuya kapıldım. Maiyeti ile avluda bekleyen kumandana yaklaştım. Bu Anafartalar'da savaşın akışını değiştiren dâhi, efsane kumandan Albay Mustafa Kemal idi. Heyecanım bir kat daha arttı. Ne ile karşılaşacağımı bilemiyordum... Bana: - “Oğlum terbiye görmüş güzel bir sesin var. Okuduğun ezanı çok beğendim ve duygulandım. Seni tebrik ederim ” deyince biraz rahatladım. - “İsmin?” - “Kemal Efendim” - “Adaşmışız. Hangi kıtada bulunuyorsun?” - “Efendim, 16. Telgraf Bölüğü’nün hesap memuru olarak tayin edildim.” Yaverine: - “İsmini ve kıtasını yaz” dedi, sonra bana dönerek: - “Oğlum! Edirne'de kaldığımız süre içinde ben Cuma Namazına hangi camiye gidersem sen de o camiye gelecek iç ezanı okuyacaksın.” - “Baş üstüne efendim” diyerek kumandanı selâmladım. Sonra Mustafa Kemal maiyetiyle beraber camiden uzaklaştı. Hafta içinde yaveri Ali Rıza Bey beni arayarak Mustafa Kemal'in Cuma Namazı için Selimiye Camisi'ne gideceğini ve benim de orada hazır bulunmamı Kur'an ve ezan okumamı, ayrıca durumun cami görevlilerine de bildirildiğini söyledi. Cuma günü erkenden hazırlık yaptım. Selimiye Camisi’ne gittim. Mimaride hacim, çizgi ve en güzel ölçülerin gerçekleştirildiği bir cami, dinî heyecanın en yüksek seviyeye ulaştığı bir mekân. Bu mâbedde Kur'an ve ezan okumayı ne kadar çok arzu etmiştim. Bu duygular içinde doğruca müezzin mahfiline çıktım. Müezzinbaşıya kendimi tanıttım. Bilgisi olduğunu, istediğim zaman Kur'an okumaya başlayabileceğimi söyledi. Mânen de okumaya hazırdım. Cuma vakti girinceye kadar Kur'an okudum. Sesime hâkim ve rahattım. Caminin iç mekânının güzellik ve ihtişamı, cemaatin kalabalık oluşu da beni coşturdu, okuyuşuma heyecanıma tesir etti. Duyduğum zevk ve huzuru anlatamam. İç ezanı da aynı hal içinde aşkla okudum. Namaz çıkışı etrafımı saran meraklı, takdir ve hayranlıklarını ifade eden cemaat arasından yine avluda maiyetiyle beni bekleyen Mustafa Kemal'e selâm verdim. Elini uzattı, hemen elini öptüm. Bana: - “Oğlum! Bugün yine bizi yaktın. Gelecek haftaya hangi camiye gidersem sen de oraya geleceksin.” Ertesi hafta Eskicami’ye gitmem emredildi. Orada da Kur'an ve ezan okudum. Hafta arası görev başındayken bir telefon geldi. Yüzbaşı Ali Rıza Bey, Mustafa Kemal Paşa’nın yatsı namazından sonra ikametgâhında beni beklediğini, kendisinin de bana refakat edeceğini bildirdi. Ali Rıza Bey'le buluşarak Mustafa Kemal'in huzuruna çıktık. Oturmamı ve rahat olmamı söyledi. Sonra söz mûsikiden açıldı. Mûsikiyi kimlerden ve hangi eserleri meşkettiğimi sordu. Sonra bana: - “Birkaç eser oku da dinleyelim” dedi. - “Efendim, daha çok klasik formda eserler geçtim” dedim ve Dellâlzâde İsmâil Efendi'nin, Isfahan makamında nakış yürük semâisini okumaya başladım. "O güzel gözlerine hayran olayım, O şirin sözlerine hayran olayım. " Sonra Tab‘î Mustafa Efendi'nin bayatî nakış ağır semâisini okudum. "Çıkmaz derûn-ı dilden efendim muhabbetin, Kurbanın olduğum, bize yok mu mürüvvetin." Mustafa Kemal de hafif bir sesle hatasız, usul vurarak bana eşlik etti. Kendisi, Leylâ Hanım'ın (Saz), hüzzam makamında: "Harâb-ı intizar oldum aman gel aman gel Yeter üzme efendim her zaman gel heman gel" şarkısını usul vurarak okumaya başladı. Benim de okumamı istedi. Mûsiki faslı böylece gece geç vakte kadar devam etti. Onun mûsiki bilgisi, zevki ve eserlere hâkimiyeti bende büyük hayranlık uyandırdı. Bende derin izler bırakan bu hâtırayı hiç unutamam. Onun Osmanlı kültürü içinde yetişmiş, yoğrulmuş bu şahsiyetine daima hayranlık duymuşumdur... Kemal Batanay II. Dünya Savaşı’nda yedek subay ve hesap memuru olarak Kilyos’ta Karadeniz Boğazı muhafızlığında on dokuz ay ihtiyat zâbiti olarak askerlik yaptı. 31 Ekim 1942'de terhis oldu. Necdet Topçuoğlu Kaynak: (Prof.Dr. Muhittin Serin, Kemal Batanay, Bestekâr, Tambûrî, Hattat, Hâfız, İstanbul 2006) ..
  • 18 Gün Önce

Köprü

Köprüyü geçene kadardı meclisi de dualarla açtılar. Karıları da çarşaflıydı. Öyle olmasa kim onlarin emriyle savaşırdı. Hilafeti saltanatı kurtarmak için savaştı Müslüman halk. Oysa oyun başkaydı. Bambaşka... Ahh Allah'ım herkesi sevdigiyle diriltecegin için o kadar mesudum ki...

Vay be

Onun için mi Nutuk'ta müslümanlık kaldırılmalı,LEKESİZ ve KATKISIZ bir dünya dinî kurulmalı diyor Suzan hanım?

Mücahit görür

Mükemmel bir yazı Dost uyur düşman uyumaz Feto pkk ve onların payandasi chp nin özlemini çektiği şeyi biliyoruz yılanın başı büyümeden kesilmezse bu ülke nin başına bela olurlar önlemler derhal alınmalı
  • 18 Gün Önce

Ali

Dün başkan dahil tüm devlet erkanı Anıtkabir ziyareti ile gereğini yaptı, noktayı koydu, yazıp çizdiklerinize bak, komedi, birazda siz oyalanın.
  • 18 Gün Önce

Nur

Moris kohen kimdir chpliler kemalistler bir araştırın
  • 18 Gün Önce

Şimdi ne olacak..

O kadar budanınız daha gür çıktı,,bu gençlerde dik kafalı inatçı çıktı,,gençler her zaman taze kandır,,yaşlı sağlı sollu muşmulalar tutuştu..Bakalım şimdi ne olacak, filmlerdeki artizleri,magazinin mücahitlerini,osmanlı derneklerindeki tosuncukları,kurtlar vadisinin kurtcuklarını subay yaparsınız artık..Kala kala onlar var çünkü "vatansever"ler olarak..
  • 18 Gün Önce

Uğur

Ya tabii biz orta hâlli ve fakir zalimler zengin mağdur züppelere çok gadrettik, ama kahramanca züppelikleri içinde zenginlik kibrinin gür sesini kahramanca haykırıyorlar.

Cin Ali

Ali bey, seni pek bir hazımsız gördüm. Sana gore, General kafasina bir seyler bağlar tarikata gider zikir çekerse sorun yok. Fakat asker Atatürk'e bağliĺiğını ifade ederse ondan kötüsü yok.
  • 18 Gün Önce

Anlarrr

Anlar da işine gelmez.

Okur’a yanıt

Atatürk’ün ilkelerine bağlılık: Laiklik, demokrasi, cumhuriyet, kadın-erkek eşitliği, bilimin rehberliği… Boşver senin anlaman çok zor.

Okur

Atatürk artık yok, geri gelmez, mezarı Ankara Anıtkabir'de. Ölmüş bir insanı bu kadar kullanmanın gereği yok. Atatürk'ün neyine bağlılık?

Hemsinli

Cin Ali cok guzel anlatmisin ama tabiki anlarsa

Laz uşağı

Soru birrrr senin gündeminde emekli niye yok 
  • 18 Gün Önce

İbrahim

Ali kardeşim, utanacak biri varsa bizleriz. Korkmadan millete meydan okuyorkar, demek bu iktidar hiç bir şey yapamadı. Yarın tayyip gitse, önceden olduğu gibi, sokağa çıkarmazlar bizi, okullardan atarlar. Vah bize, vah 22 yılımıza...
  • 18 Gün Önce

Eskiler bitti.artık..

Bu gençler kimseyi dinlemez,inandığı düşündüğü yolda gider,,o işler eskidendi...

Vehbi

Bunlar asker değil militan, devlet gereğini yapmalıdır!
  • 18 Gün Önce

Vehbiyan

Ben çok korktu tedirgin oolor devlet gereği yapoor bekloor

GİBİ

vehbi ÇAY PARASINI CEBİNE İNDİRENE KANTİN SUBAYININ ASKERİYİZ DİYECEKLERDİ ALMAN OLDUSINUN ONBAŞISI HİTLERE KOMUTANIM DEMESİ GİBİ

Salıh

Mustafa kemalin askeriyiz diyenler su anda kendilerine Mustafa kemalin ı.... Rı diyenlerle aynı yolda haınlıkte boluculukte sınır tanımıyorlar dustuklerı acınası durumu psikologlar bile tedavi edemez
  • 18 Gün Önce

Mustafa Derin

çok güzel bir yazı
  • 18 Gün Önce

Nedim

Sn editör uyuma..ne kadar İslam düşmanı varsa yorumunu yayınlarken bizim gibileri ise
  • 18 Gün Önce

Nedim

Çok komik editör

Yorum

Bu asker militanlar ve arkasindakiler derhal ordudan ihraç edilmeli!
  • 18 Gün Önce

Vatansever

Tebrik ediyorum. Aynen katılıyorum.

Nedim

Yiğit düştüğü yerden ayağa kalkar "sözü de çok hikmetlidir.Evet kuffara anladığı dilden cevab veren ve en kötü durum olan Çanakkale Savaşı'nda bile teslim olmamış Osmanlı yine Allah'ın izniyle Osman Bey'in Kur'an hassasiyeti ve Kur'an'ı sünneti raflardan hayata geçiren o ruh geri gelecektir.Şuan dünyada batı kuffarinin saltanatı ve dünyayı kan gölüne çevirmiş ortam i dert edinmeyip kendilerine musluman diyenlerin ısrarla Arap Kürt ve dindar Türk düşmanlıkları dikkat çekmekte.. Türkler Kürtler ve Araplar akıllarını başlarına alıp Kur'an'ı sünneti hayat nizamlari yaparak yeni Malazgirt yeni İstanbul fetihleri ve yeni Çanakkale zaferlerine yelken acmalilar.Kuran ve sünnet merkez alarak emperyalist lerin geri aldıklarını onlardan yeniden almanın hatta Viyana ya batıya ileikelimetullah davası ile ileriye hep ileriye gitmeye..m
  • 18 Gün Önce

Nedim

Birde rumuzlu yazımdan rahatsız olmuş Bir bakayım nereye taktı acaba diye.Yazida Türk Kürt Arap birlikteliğine vurgu yaptım.Peki bundan kim rahatsız olur diye düşündüm.Tabiki bu üç ırkın üstünde oyun oynayan emperyalist ler ve onların güdümünde olanlar diye düşündüm.Sahi Birde senin ırkını ve dinin varsa dinini merak ettim

Nedim

Birde ye.. Daha önce agababalarina karşı yaptık bilirsin.Yine yaparız.. Binbir hile ile emperyalistlerin isteklerini ıslahat adıyla devrim adıyla bu kuffara tarihte kök sokturen Kur'an sünnet ve Sahabe icmai merkezli sistem yerine kuffar için işlerini kolaylaştırıcı ve bizi ayak bağı olmaktan çıkaran sistemler getirdiler.Ama görüyorsunuz ki bütün veriler ortada..Biraz dindar olanlar in yaptıkları teknolojik atılım i bir dusunun ve Osmanlı türü Kur'an sünnet ve icma merkezli müslümanlar geri geldiğinde neler başaracaklarini ne siz nede agababalariniz düşünemez.Ve inşaallah türk kürt arap müslümanlar İslam akidesi de Ehlisunne Akidesi olan peygamber ve ashab akidesi de birleşecek ve hem Gazze'yi hem de dünyadaki bütün zulümleri bitirecek.Onceden yaptık yine yaparız.Kafirler istemese de Allah'ın izniyle

BİRDE

nedime BİRDE GAZZEYE İLERLEDE GÖRRELİM SAFSATACI

Bu çocuklar çok zeki

Akp liler korkmayın bu çocuklar chp li değil,,yada chp liler sevinmesin bu çocuklar chp li değil,,bu çocuklar bambaşka bir işaret fişeği attılar sandığınız gibi bişeyler olmayacak,,,bambaşka şeyler olacak ileride belkide,,,bu çocuklar başka bir nesil,,zekiler..çok zekiler,,biraz pişecekler; o kadar..
  • 18 Gün Önce

Maraşlı

O teğmenleri yönlendiren, kullanan kişiler tesbit edilmeli, takibe alınmalı. Özellikle en ortada ki bağıran kadın teğmen derhal atılmalı.
  • 18 Gün Önce

Maraşlı hemşerim...

Hayır atılmamalı, bunları kuzey Irak'a göndermeli.Hep müslüman Türkün ve Müslüman Kürtün çocukları şehit olmasın.........

Ömer

Sana soracağız kimin atılacağını lağım faresi

Şevki

Senin kafana göre kadının ne işi var orada değilmi sen ve senin gibiler azala azala yok oldukça bu ülke refah ve bolluğa ulaşacak

ADSIZ

Şeref yoksunu akitciler yapılan yorumu yayınlayamaya bilirsin ama neden yarısını yayınlayorsun Sizden müslüman çıkmaz olsa olsa muaviye yezidi çıkar
  • 18 Gün Önce

Fatih

Altına imzamı atarım bunlarda yalan dolan yalakalık dalkavukluk husumet hepsi var bunlar munafiklar alametleri dir

BERBER

ATATURK 1923 DE BUGUNUN SURIYESINDEN DAHA BETER BIR ULKE ALMIS VE YENIDEN ORDUSU GUCLU BIR ULKE KURMUSTUR SANATA ZANAATA BILIME EGITIME ONEM VERMISTIR HURAFE YOBAZ ASIRET TARIKATLEREDE MESAFELI OLMUSTUR ANCAK 15 YILLIK YONETIM HAYATI 1929 BUYUK DUNYA EKONOMIK BUHRANI VE OSMANLININ BORCLARI BUNLARIN YAPILMASINI GECIKTIRMISTIR
  • 18 Gün Önce

Yorum

Buradan Sayın cumhurbaşkanına sesleniyorum, bu provokatörlere gereğini yapın..
  • 18 Gün Önce

ibrahim

Hayır etmemeli

İbrahim

Bence tebrik etmeli

Millet

Bunlar olsa olsa manukyanin cocuklari olurlar kimse onurdan bahsetmesin bunlarda oda yok kemik nerdende onun icin ürer satilmislarin rengi sifati mevkisi önemli degil
  • 18 Gün Önce

HERKESİ

millet KENDİNMİ SANDIN HERKESİ

nankör

ne güzel isteyin var, "CHP bundan sonra da iktidar yüzü görebileceğini hiç sanmıyorum"-yazıyorsun ve basiretsizliğini bir daha kanıtlıyorsun, çünkü ne sokağı okuyabilirsin, ne de siyasi gelişmeleri. Eksine, Türk milleti bu siyasal İslam'dan o kadar çekti ki, iktidarlığın son yıllarını yaşıyorlar ve sözde dindarlar/dinciler artık bu memlekette bir daha iktidar yüzü görmeyeceklerini kendileri de iyi biliyorlar. Aslında İslamcılar, Erdoğan olmasa hiç zaman iktidara gelmezdiler ve şu an artık Erdoğan'a bile yük oldular, çünkü, 23 senede onlar Reisi değil, reis onlar sırtında taşımaktadır. İnanmıyorsun, hadi AKP Erdoğan'sız bir seçime girsin, sen de biliyorsun ki en büyük rakam %1 olacaktır
  • 18 Gün Önce

Tunç

Sırrı nerelerdesin Sırrı. Az kulağını çınlatmadık. Disiplinsiz birileri M. Kemalin askerleriyiz demiş. Şimdi söyle söyleyeceğini. Bundan sonra bunlara Mehmetçik değil, kemalcik diyelim.
  • 18 Gün Önce

AMA

tunç HIRDIZ DİYEMEZSİN AMA

Ali bey

Devlet üstüne düşeni yapmalı
  • 18 Gün Önce

Doğru demişsiniz..DE.

Üstüne düşen çok şey var,,,hepsinde yapmalı,,yarım yamalak duruma göre kişiye göre devleti diye devlet olmaz..

Selım

Bunlar es kaza chp ve dem iktidar olursa aponun askerı olmakta bir beıs görmeyecek tipler gibime geliyorlar sonucta ha CHP ha dem yok bir birbırlerinden farkları degılmı
  • 18 Gün Önce

Mustafa

Bu savsata politika ömrünü tamamladı AKP seçmeni yaşlılar çoktan mezarda yeni nesil yemez bunları

Mehmet Hatipoğlu

Bu işler böyledir. Şimdi korsan yemin, biraz sonra hafif dokunuş, omuz atma, devamı; devamını geçmişte en çok yaşayan ülke değilmiyiz... Başkomutansa astlarına sahip çıksın, yoksa ayaklar baş olmaya çok teşne!!!!!!!!.....
  • 18 Gün Önce

Hasan

Allah razı olsun ali bey düşüncelerimize tercüman oluyorsunuz allah sizin gibilerin sayısını arttırsın inşallah.ali bey allah bizleri korumuş biz bu emekli olmuş tv tv gezen askerlerle savaşa gireydik halimiz ne olurdu acaba düşünmek dahi istemiyorum bunlar vatanı satarlardı
  • 18 Gün Önce

Toprağını ecnebiye araba satanlar,,,!?

Libya suriye ırak bopun kendi savaşına saflarında girdik,,daha neyin savaşına girilmeyecekti..Tam içindeyiz.

Gazcı Vedat

Teğmenler Reecep Tayyiip Erdoğan diyeceklerdi.
  • 18 Gün Önce

Korkusuz korkak filmi vardı..

Bazıları bir Atatürkten korkarlar birde karılarından birde ikballerinden,,,,,,başka hiçbirşeyden korkmazlar..
  • 18 Gün Önce

Abdullah Ömeroğlu

100 sene geriye Takılı kalmayın Mehmetçiğin bugün Başkomutanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN.DIR Sizler RECEP KAYYİP ERDOĞANIN ASKERLERİSİNİZ uykudan / uyuşukluktan uyanın...
  • 18 Gün Önce

Evet öyle ya.

Şimdi demiyor ve diyenlerle mücadele ediyor. “-mu” ayrı yazılır.

Abdullah,ayağını yorganına göre uzatmamışmışsın...

Belliki sadece bir yerin değil ,çok yerin açıkta kalmiş...

Evet öyle ya..

Askerine şehidine kelle diyen başkomutan olurmu,,!? Hiç gördün duydun,,,!?

İhbardır

Eski yüzücü Derya Büyükuncu twiterda Erdoğan'a ağır hakaretler etmektedir. Duyurulur!!!
  • 18 Gün Önce

31 mart

Yazar 31 martı unutmuş .o zaman cahape yoktu derseniz ataları İttihatçılar vardı.ittihatcilar tıpkı feto gibi askeriyeyi ele geçirdi.rum Ermeni ve Yahudilerle birlikte-islamci ve milliyetci andavallar da vardı -abdulhamiti devirerek Osmanlıyı sona erdirdiler.
  • 18 Gün Önce

Haymana lı

Bu bir grup teğmenin böyle slogan atmaları gayet normal, ne de olsa yıllardır CHP iktidarda!!!
  • 18 Gün Önce

Uğur

Ben bu suçlu şımarık saygısız … sürüsüne ve onları cüretlendiren bir ezimlik haşerata bir şeyler söylerim, ama sonra yayımlamıyorsunuz.
  • 18 Gün Önce

Dahi mi?

“Beyinsiz” diye yazarken beynini kullan lütfen! Beyindiz diye bir kelime yok.

DAHİ

uğursuz BEYİNDİZ ONLARIN MİLLYONDA BİRİ DAHİ OLAMAZSIN CANİ KATİL HİTLERİN AKRABADI

Ali

Korsan gösteri yapan o teğmenlerin tamamının ordudan atılması ülke bekası için hayati bir durumdur . Çünkü malum sloganı maske yapanlar bu millete ve ülkeye çok büyük zararlar verdiler.
  • 18 Gün Önce

Kemalist

Verdigimiz zararlari sebep sonuc iliskileriyle birlikte ve bilmsel verilerle ispatlamazsan …. bir …sin !!!

Bir dost

Devlette devamlılık esastır mustafa kemal ölene kadar asker ona bağlı olsun öldükten sonra kim cumhurbaşkanı ise ona tabi olması gerekir Şimdiki Başkomutana tabi olmaları gerekir başkaşına tabilerse gereken yapılmalıdır Mustafa kemalin askerleriyiz sloganı bir siyasi partiye aittir ve siyasi bir slogandır askeriyede yasak olması gerekir ve bu sloganı atanlar yargılanmalıdır ve cezası verilmelidir Anlaşılıyor ki abd ve bazı çevreler yine düğmeye basmışlar bunların cezası acilen verilmez ise daha büyük bedeller ödeyebiliriz Buradan cumhurbaşkanımıza sesleniyorum affetmeyin bunları gerekeni yapın
  • 18 Gün Önce

Şimdiki cumhurbaşkanı bile mustafa kemal ataturke tabidir...

Daha dün,huzurunda esas duruştadi,85 milyon haberlerde gördü ,sen görmedin mi?

DEĞİL

bir kokmuş post SANKİ CEBLEZCİ KANTİN SUBAYI BİR PARTİYE AYİT DEĞİL

.....

Hangi genç yazdıysa alnından öpeyim. MUHTEŞEM BİR YAZI........ Ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Yazılarınızı fırsat buldukça okuyorum. Yazılarınızda sık sık “Gençlik nereye gidiyor?” türünden yakınmalarınız oluyor? Gençlik derken herhâlde lise ve üniversite öğrencilerini kastediyorsunuz. Bu durumda ben de nereye gittiğini çok merak ettiğiniz o grubun bir üyesiyim. Madem bu ülkede yaşayan insanları gençler ve yetişkinler olarak ikiye ayırdınız, ben de siz yetişkinlere bazı sorular sormak istiyorum. Bir köşe yazarı olarak gençlerin nereye gittiğinden çok, yetişkinlerin nerede durduğuyla ilgilenmeniz gerekmiyor mu? Ülkenin başını belaya sokan olayların başaktörleri genelde gençler mi, yoksa yetişkinler mi? Bu ülkede yüz binlerce öğrenci tek bir soru fazla yapabilmek için dirsek çürütürken, birileri sınav sorularını ve sorularla birlikte gençlerin hayallerini çaldı ve geleceğimizi çürüttü. Bu soruları çalanlar lise öğrencileri miydi? 15 Temmuz’u planlayanlar kaçıncı sınıfa gidiyordu? Milletin yüzüne baka baka yalan söyleyen siyasetçiler hangi üniversitede okuyor? Sanatçı kimliğiyle her türlü ahlaksızlığı yapanlar ergen mi? Din adamı sıfatıyla ekranlara çıkıp inancıma ve değerlerime küfredenler kaç yaşında? Sinemada 7 yaş üstüne uygun olarak işaretlenmiş filmde bel üstüne çıkamayan yapımcılar kaç doğumlu? Lütfen artık gençliğe laf söylemeyi bırakın da yetişkinlere bakın ve “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz!” gibi klişe sloganlardan vazgeçin. Çünkü sizler bu ülkenin bugünüsünüz. Siz yaşadığınız günü bile kurtaramazken, yarınları kurtarma işini niçin bize ihale ediyorsunuz? Kimin elinin kimin cebinde belli olmadığı, çarpık ilişkilerle dolu dizilere reyting rekoru kırdıran sizlersiniz. Kan damlayan, şiddet kusan senaryoları siz yazdırıyorsunuz. Evlilik gibi kutsal bir müesseseyi, evlilik programlarında virane bir gecekonduya dönüştüren yine sizsiniz. Youtube fenomenlerini seyrediyoruz diye ağlaşıyorsunuz. Ama o fenomenlere film çektirip parayı götüren sizlersiniz. Siz gece kulüplerinde kavga eden futbolcuları el üstünde tutarken, okul koridorlarında kavga eden öğrencileri disipline gönderemezsiniz. Bir yandan her türlü rezilliği özgürlük olarak sunan, cinsiyetsiz bir toplum özlemiyle yanıp tutuşan yazarların kitaplarını okurken, bir yandan ailenin öneminden bahsedemezsiniz. Yetişkinler para hırsıyla sürekli inşaat yaparak şehri betona boğarken, gençlerden geleceği inşa etmelerini bekleyemezsiniz. Alttan bir sürü dersiniz var, bize üst perdeden ahlak dersi veriyorsunuz! Size bir şey söyleyeyim mi? Yeni nesil pırıl pırıl. Hiçbir sıkıntı yok. Asıl sıkıntı, yeni nesle eski nesilleri unutturan yetişkinlerde. Son iki yılda kaç tane Türk filmi çekilmiş ve geçmişimizi anlatıyor. Kitapçıların çok satanlar rafındaki kitaplardan kaç tanesi gençlere ecdadını sevdirmek için yazılmış acaba? Siz dedelerinizin emanetine sahip çıksaydınız, biz de yarınları emanet olarak kabul ederdik belki. Ama şu durumda hiç emanet alacak durumumuz yok! Kusura bakmayın! Geçmişini unutturduğunuz bir nesle, gelecekten ödev veremezsiniz! Bu yüzden aranızda, “Yeni nesil şöyle, yeni nesil böyle!” diye konuşup durmayı bırakın! “Senin yaşında Fatih İstanbul’u fethetmişti!” diyerek demagoji de yapmayın! Evet, 21 yaşındayım. Ama Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaşta değilim. Çünkü benim babam II. Murad değil, hocam da Akşemseddin değil. Zaten İstanbul da artık Fatih’in fethettiği İstanbul değil. Kalın sağlıcakla...???? Alıntı
  • 18 Gün Önce

Yorum

Altına imzamı attım

Mehmet

Bu askerler asker değil provokatör chp 'nin militanlarıdır, hükümet acilen bu konuda soruşturma başlatmalı gereken yapılmalıdır!
  • 18 Gün Önce

NİYE

namert TAKE GİYEN AMİRALE NİYE AYNISINI DİYEMEDİN

Şeref

Onları dinsiz, imansız gibi hunharca eleştiren nankörlere, onlar sizler sıcak yataklarınızda uyuyun diye, gece gündüz, soğuk sıcak yağmur çamur demeden, vatanın en ucra köşelerinde ölümü hiçe sayarak vatanı koruyacaklar, onlar hayatları boyunca rüşvet alacakları, ihale kovalayacakları, bal tutan parmağını yalar işlerde 3er beşer maaş almıycaklar, onların anaları babaları sevdikleri bir gün olsun başlarını huzurla yastığa koyup uyuyamayacaklar, üç kuruş menfaatleri için kimselere eğilip bükülmeyecekler, ailelerinden uzak belki aylar geçirecekler ama dimdik, Şerefleriyle yaşayacaklar... Yüce Yaradan seksenini doksanını değil, hepsini korusun... İNŞALLAH,
  • 18 Gün Önce

Nedim

Şeref yorumcusu bence uyanıklık yaparak sanki bütün ordu mensuplarına laf atılmış gibi hamaset yaparak bu toplumun değerlerine düşman olduklarını en azından bu toprakların büyük ekseriyeti tarafından kabul edilenlere karşı olduklarını gösterenleri elestirenleri alakasız bir yerden kendince eleştiriyor.Şeref e soralım o zaman 28 Şubat darbesinden sonra ortaya çıkan yolsuzluk ve batık bankalarda emekli askerler in ne işi vardı.Hirsizlara gözcülük mü veya milletin parasını koruma hizmeti mi içinde birkaç söz söylese de

Asil Ender

Hayrola fetöcü …leride üniformalıydı şereflice mi öldürdüler!!!salak salak yorum yapma pisle temizi ayıramıyan dışkı yer aptal.

Bi şeref

PKK niçin bitmiyordu askerlerimizin başına niçin çuval geciriliyordu sanırsın gafil.

Ali Özkan Öztürk

Anlaşıldı, namussuzlar ve hainler kadar cüretkar olmadıkça bu pislikler bitmeyecek.
  • 18 Gün Önce

Durmus emmi

Bu ülkenin ekseriye ağırlıklı kısmı Atatürk'ü sever, sayar.  Atatürk bizim kurucu liderimizdir. Ona karşı saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Buda arapcilari deli ediyor.
  • 18 Gün Önce

Atatürk sevenler partisi...

Yukarda ki isimle bir Parti kurmak ,bence iyi fikir.Bu Parti ilk seçim de tek başına iktidara gelir.Bu Milletin %80'ni Atatürkü sever ve bu Partiye oy verir.Problem parti başkanı kim olacak..........

Nedim

Zannedersem içimizdeki Arapları değil Yunan İngiliz Fransızları kudurtuyor olmalıydı.Cunku Atatürk ve atalarımız Arapları değil Yunanlari denize attı diye biliyoruz

Kemalist Nefer

Takiyye Muaviye'den beri sadece yobazlarin mi tekelinde ??? Gucunu konsolide edene kadar Atam dincilere takiyye yapti, sonra burdaki yorumculara benzeyen radikal yobazlari daragacina gonderdi !!! Konu budur, dagilabilirsiniz !!!

Fikri durmuş

Arapcilar ne ulan .batıya taparlar var da arapa tapan görmedim.kastiniz İslam'sa elhamdülillah muslumaniz

Duran Emmi

Arapçı diye bir güruh yok, ama bu ülke ağzından Atatürk'ü eksik etmeyen şarapçı güruhu gördü geçirdi. Bu millet Kurtuluş Savaşı'nda inançları için devleti için mücadele etti. Eğer İstiklal Marşı okursan "Bu ezanlar ki şehadetleri dinin temeli ebedi yurdumun üstünde benim inlemi" dediğini görürsün. Zira Gazi Mustafa Kemal Atatürk bile bunu bildiğinden ötürü Balıkesir Hutbesinde İslama methiyeler dizmiştir. Bu ülkede vatan millet aleyhine çalışan her şarapçı güruh ağzından Atatürk'ü eksik etmez ama esasında ne Atatürk'ü sever ne de vatanı.

Ateş olmayan yerden

Genelde muhalif tv kanallarına çıkıyorlar bazı emekli subaylar bazılarını severek izliyoruz ve helal olsun diyoruz onlardan biri varki sürekli altını kalın çizgilerle çiziyor ve tekrarlıyor orduya siyaset, din bulaştığında sonunun kötü olacağını hatta örnek olarakda balkan harbindeki hüsranı belirtiyor. Günümüzde de tarikat, cemaat lerin boş durmadığını dikkatli olunması gerektiğini söylüyor. Vatandaş olarak bizde diyoruzki ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Emekli subayların, camiaya yakın kişilerin huylandıkları, işkinlendikleri durumlar varki dile getiriyorlar yani duman çıkıyor hala fetö'nün nasıl sızdığından ders çıkarılmıyormu?
  • 18 Gün Önce

Allah korusun

Herşeyde olduğu gibi askeriyeyi de şucu bucu diyerek kabak gibi ortadan ayırdılar.

Tercihi o zaman öyle yapmış,devamı gidiyor işte.

Tamam halife saltanat İstanbul kalacak ama senin namus onur şeref dümdüz olacak buna razımısın deniyor; olsun onlar olmasada arapçam olsun halifem şeyhim olsun onlar bana yeter diyor,,o yüzdende keşke yunan kazansaydı diyor..Ne denebilir tercihi öyle yapmış bi kere öylede gidiyor.
  • 18 Gün Önce

Antikemalist

Kemalizm: Mağlubiyet ideolojisi. CHP Batı'nın taşeronu.
  • 18 Gün Önce

AHMAK

antikemalist YUNANLAR MAĞLUP OLDUKLARI. İÇİN ÇEKİLDİLER 6 GENERALERİNİDE KURŞUNA DİZDİLER KEMALİSTLER DEĞİL AHMAK

Elhamdülillah Müslümanım diyen bunlara oy verenler bunları biliyormusunuz

Atatürk masonluğu kaldırdı ama mason ermeni rum yahudi sebatay dönmeler devşirmeler 1927 yılında bir gecede Türkçe Ad soyad verilen hep chp içerisinde dolayısıyla devlet kadrolarında bedavadan yaşayanlardan bazı deyişler. Ayetler bizi alakadar etmez güraltay-Allah ıda Sultanı da yendik sevengil-Kabe arabın olsun bize çankaya yetmez k. kamu-Ayet Hadis saymaya gerek yok İslam çökmüştür ş. aykut-Atalarımız maymundan gelmiştir öymen-Din zehirdir saraçoğlu-İslam sakat bir inançtır e. bozkurt - başörtüsünü fahişelr takardı - arıtma-İslamiyet çorap kokusudur r.atay-Haca gidip Arab a para kaptırma yalancı Muhammed in dînine gerek yok Ezan sesinden Şehit denmesinden rahatsız olanlar Çanakkale şehitliğinde vur patlasın çal oynasın alkol içerek kutlama yapanlar Şehit ailesine küfür edenler domuz yediğini açıkça gösterenler makaryos heykeli diken Fatih Sultan Mehmet Han ın huzurunda pervasızca eli kıçında tekme sallaya sallaya gezen konsantilapolisi bizden biri pontus rumu kazandı 23 eylülde (35 milyon Müslüman Türk ün vahşice katledildiği gün yunan milli marşı 150 kıta bu vahşiliği anlatır) 23 eylül de tripoliçe bayramında ata topraklarında gidecek gün kalmamış gibi en son siyonist sapkın lanetli bebek katilleri itrailin etiketlediği bunlar. En ilginçi Atatürk resmini çöpe atanı şikayet edeni partiden atanlar çöpe atanı da milletvekili yaptılar bunların hepsi takiyeci
  • 18 Gün Önce

Doğan

Bunların Atatürk sevgiliyle ilgileri yok. Proveke ediyorlar.
  • 18 Gün Önce

ADSIZ

 onlar da ATA mızı tır niyetine kullanıyorlar 
  • 18 Gün Önce

Ayhan

Askerlik yaptiğim yıllarda 1995 askeri mahkemelerde inzibat olarak görev yapmıştim. O zamanlar irticaya bulaşmiş askeri personeli ordudan atıyorlardı. Sonradan buna şerh koşan akp hükümeti ile oldu. Sonradan bunlar ordu içersinde palazlandı Atatürkçü subaylara Ergenekon kumpası düzenledi en sonda 15 Temmuz oldu.  Benden aldiğiniz vergileride helal etmiyorum. Bu kadar
  • 18 Gün Önce

Nedim

Daha hem askeri hemde istihbarat görevlileri özellikle de darbecilerle akp öncesinden beri beraber olanlar hükümete bildirmediler.Ancak zina etmeyen içki içmeyen namaz kılan askerleri ordudan atmakla meşgul olmanın sonucu.. darbeciler Kemalistler e guvendiler Darbe bildirisinden belli ilişki içinde olanlarla.. İslamcı söylem yoktu

GİBİ

nedime NE İSTEDİLERDE VERMEDİKNDEDİĞİNİ HATIRLATIRIZ O EN ÜST MAKAMLARI ONLARI KİM ATADI AKIN ÖZTÜRK GİBİ

Nedim

Ayhan a Evren ile fetullah ilişkisini ve genelkurmay karargahında Karadağ in feto okul öğrencilerine madalya takmasini ve Ecevit i haturlatsam...akp refah gelmeden çok önceki ilişkileri..ve darbe yaptıktan sonra da CHP liler le feto ilişkisi ni haturlatsam

İşinize nasıl gelirse öyle yazıyorsunuz

1960 ile beraber,daha,sonrasında 28 Şubat dönemine kadar Ak parti mi vardı? Malum yapıyı makamında kabul eden genel kurmay başkanı kimdi? O dönem tüm cemaatler yok edilirken malum yapı neden devam etti, büyüdü, gelişti? Atatürk ilke ve inkılapları, Cumhuriyet ve laikliğin korunması diyerek darbeye kalkışan, darbe yapanlar, onlarca bankanın içinin boşatılmasına olanak sağlayanlar kimlerdi? Daha sonra bir çoğu bankaların Yönetim kurumlarına atanmadılar mı?

Kemalizm nedir

Cevap: Kemalizm Batı medeniyetinin taşeron ideolojisi, CHP de onun kurumudur.
  • 18 Gün Önce

Bu kadar

Onlar ülkeyi fiili işgalden saldırılardan, sizde halkı milleti neoliberal yerli iç yabancı dış sömürüden koruyacaksınız,,,herkes işini yapsın..!?
  • 18 Gün Önce

İbadullah, cünudullah

İslam dinine göre, Kur'an'ın ifadesiyle biz müslümanlar cünudullah'ız... Varsın itikadı bozuk, dinin esasından bîhaber veyahut tağutlara perestiş edenler varsın, lat, uzza, menatın askeri olsunlar. Son söz: lekum dinukum veliye diiin. Biz Allah'ın askeri, Muhammed(sav) 'in has ümmetiyiz...
  • 18 Gün Önce

Ahmet

Lamı cimi Yok bu disiplinsiz ve siyasi militanları o ocaktan derhal uzaklaştırılıp temizlenmezse bunlar tayin oldukları yerlerde bunu övüne övüne anlatır her gittikleri yerde cunta klikleri oluşturup normal askerlere mobbing yaparlar .
  • 18 Gün Önce

Neco

Soru çalarak giren fetöcülerdir bunlar. Bundan önceki iktidarın adamlarıdır!!!???)
  • 18 Gün Önce

Keremoviç

Alibey yunan ya da bati... Çünkü onlarda Atatürk'e hakaret eder sevmezler
  • 18 Gün Önce

Savaş olur biter barış olur,,,ikisi aynı anda olurmu,,!?

Savaşlar olur biter anlaşmalar yapılır yollara devam edilir,,,ama hem savaş ama hem DE alttan barış hali fotoğrafları İSE izaha daha muhtaç.

Zalakovic

Bir bak bakalım venizoles ile boy boy foto çektiren kim

Hülâgû Han

Türkün Atasını anması neden zoruna gidiyor senin. Bu ülkenin betonları TSK'dır ve bu oluşumun tek bir Baş kumandanı vardır. Senin on başı değil bu arada ha :D. Meraşal Gazi Mustafa Kemal ATatürk
  • 18 Gün Önce

KIRIMLI

Atatürkün Maraşallik Ünvanlığı Da Yoktur Maraşallik Unvanlığı Olan Sadece Fevzi Çakmak Paşa dır Atatürk Nüfustaki Gerçek İsmi Kâmal Atatürk Tür Çünkü Mustafa İsmi Resulü Ekrem Efendimizin İsimlerinden Biridir O Yüzden Mustafa İsmini de Red Etmiştir Üçüncüsü İse Kemal İsmini de Kabul Etmemiştir Anlamı İse Kemal'e Erenlerden Olduğu İçin Bu İsmi de Maalesef Red Etmiştir O Yüzden Biraz Dikkat Lütfen Sözcü Gazetesinde Geçen Tesadüfen Gördüğüm İçin Oradan Alıntı Yaptınız Ben Olsam Tekzip Yaptırırım Çünkü Yalan Ve De Yanlış Yazıyor Benden Söylemesi Nokta....

Berke Han ve Baybars

Mareşal değil miydi o? Mereşal kim?

Nedim

Gördük CHP nin Atatürk sevgisini kurumsal olarak.. İnönü nün paradan Atatürk fotoğraflarini çıkartıp Kendi resmini koyarken..ve chp ile pkk feto ilişkisini de gördük

Önce nurlu sonra nursuz..

Hep nurluydunuz,,,fetö ile birbirinize şelaleler çağlayanlar gibi nurlar saçıp sonra DA kurşunlar saçtınız,,nurlarınız oraya kadardı..

Bu işler hep böyle

Siyasi meftalar dolu bu ülke meftada siyasetçiden olur Devlet Adamından mefta olmaz naaşı ruhu hatıraları olur,,Siyasette ise öylemi;rant biter yetki biter düdükler ötmez borazanlar susar aşklar biter,,yenisine bakar bu halk,,,ama Devlet Adamları ve bıraktıkları İSE hiç ölmez..

O vakit eskiler hep ölmüş zaten

Vahdettin ölmüş vahdettin ölmüş şeyhler ölmüş şıhlar ölmüş kemik yığını olmuşlar ölüp gitmişler,o kemik yığınlarından medet umanlar Atatürkten umulmasına kızıyor,,,mantık stop kayış sıyırdı yanık kokusu ağır.

HİÇ

nursuz ÇAY PARALARINI CEBİNE İNDİREN KANTİN SUBAYINDAN OLURMU HİÇ

Realite

Tağutlara perestiş edip Cengiz ve hülagü gibi islamın baş düşmanı ye'cüc ve me'cüc mesabesindeki kafirleri atam diye kabul edenleri mahşerde kim kurtaracak?

Nur

Kendinize gelin meftadan komutan olmaz şu an tek komutan Recep Tayip Erdoğandır uyanın ya adam ölmüş kemik yığını olmuş bir fatiha bekler fatiha okuyun biliyorsanız

Aladin

Biz putlara selam durmaya devam edersek ..
  • 18 Gün Önce

Nur

Cehenemin dibine gidersin

Nur

Kanıtlarsın o' sbayın kantin paralarını çaldığını Mahşerde kanılayamazsan kul hakkını ödesin gafil!!!hiçe cavaptır Ayrıca biz müslümanlar Allahtan başkasına tapmayız olmsyan ölen insanların askerliğini yapmayız osmanlı imparatorluğunun hiç bir halifesine tapmayız onlar bizim büyüğümüz atalarımızdır. Onları hiç bir müslüman mümin putlaştırmaz

Vatan Sever

Devletim geregini yapar ancak bataklık hala kurutulmamais demekki sivrisinekler hala yaşiyor
  • 18 Gün Önce

Aydın

Duygularıma tercüman oldun
  • 18 Gün Önce

Eren

Bu subaylara en önce Trk devletinin askeri oldukları hatırlatılmalı. Chp nin kullandığı jargonu kullanan CHP’li askerdir. Bunlardan da olsa olsa fetönün ab nin ABD nin iti olurlar.
  • 18 Gün Önce

Bu çocuklar kendi içinden gelenleri söyledi..

Çocuklar chp nin söylemi yerine daha özgün bir slogan bulmalılardı,,burasa stratejik bir hata oldu,,çünkü bugünkü chpde artık neoliberal küreselci bir partidir farkı kalmamıştır,,, tek hata orada slogan seçiminde yoksa çocuklar kötü niyetli siyasi tavırlı değil,kalplerinin temiz olduğuna inanıyorum,,ülkesini bayrağını vatanını Türklüğünü ailesini milletini seviyor,,,kimse çocukları siyasi amaçları için kullanmaya yada kendi b,,ndan b,,k atmaya uğraşmasın...Hadi dağılın şimdi herkes işinin başına.

Ayhan

15 Temmuz da RTE nin dışarı çıkın çağrısına katılamadım. Çünkü ksrdeş kavgası beni ilgilendirmez. Risyayla Ukrayna, Hindistan ile Pakistan nasıl düşman kardeş ise akp ile Fethullahçılar aynen kardeştir. Kardeß kavgasıda beni ilgilendirmez.
  • 18 Gün Önce

ayhan

Ecevit, Kasım Gülek, Barış Manço vb. onlar da kardeş miydi? Risya neresi?

40 yıllık yapı da tek suçlu Ak parti, öncesini de yüklüyorsunuz yani

Yaptığın yorumların tümden içi boş. Hissi olarak yorum yaparsan ortaya bu çıkar. Fetönün başını Abd'ye kim kaçırdı? Şefaat hakkım olursa onun için kullanacağım dediği kimdi? Em. Müd. Hazırladığı rapora bakma gereği dahi duymayan iktidar da olanlar kimlerdi? Elinden ödül alan, okullarına övgüler düzenler kimlerdi? 15 Temmuz sonrası dahi Tv, Gazete, şirketlerine desteğe gidenler kimlerdi? Mazlum diyenler, ABD'de buluşanlar kimlerdi? Ülkücü görünen Parti'nin içinden "Partiyi FETÖ kurdurdu" diyeni de mi duymadın? Malum yapıyı 2002 ile başlatıyor önce ki siyasilere hiç toz kondurmuyorsunuz.15 Temmuz, sonrası da destek olan, sandık da bile ittifak yapanlara da söz söyleyemiyorsunuz.Buna da akıl tutulması denir.

Doğru demişsiniz..

Aile içi kavgalara karışmayın sonra onlar yine iyi olur ama siz iki taraf içinde kötü olursunuz derdi muhafazakar tecrübeli ferasetli büyüklerimiz..

Nur

Buyrun adama bakın niye yazdın buraya bizimde senin tuhaf fikirlerin bizi ilgilendirmez çok daha ağır yazarım ama değmezsin .

Mülayim

Ne çektiniz be, 100 yıldır uğraş uğraş yine başladığınız noktaya geliyorsunuz. Yazık be , gece gündüz uğraş ama Atatürk sevgisini halkın kalbinden söküp atama ne çektin be. Ali geçen seni Anıtkabir de slogan atanların içinde aradım ama göremedim. Nereye kayboldun.
  • 18 Gün Önce

Dizney kanali

Afferim afferim sevin sevin ama müsaade ettiğim kadar.canimi sıkmayın sonra dolarlarinizi keserim.

Teşhisi doğru yapmak gerek

Yenemedikleri kelimesi yanlış oldu,,İfadede hata oldu;yenmeye uğraşıp uğraşıp ama yenemedikleri Atatürkün kendi değil esasen milletteki ona duyulan vefa duygusu..

Teşhisi doğru yapmak gerek

Yenemedikleri Atatürk değil,,Milletteki ona duyulan vefa duygusu..

İBO

 Canım ve canın sagolsun. Babamın bir lafı vardı..Atasını bilmeyen ALLAH ınıda bilmez. Ortam uygun ve sallayan primi kapıyor. Sallayın bakalım. O kadar uğraşıp şu milletin içinden şu ATA sevgisini çıkaramadınız . OLMAZ ağa olmaz.Özellilkle yüce peygamberimiz ile kıyaslayan tiplere kızıyorum. Bizim 2 Mustafa da seviyoruz. Önce millet sonra ümmed olmanın neresi yanlış. Önce ümmed olanları görmüyor musun. Gencin kalbinde de senin hayal ettiğin ülkenin korkusu var. Onun için çıkıyor ve Mustafa Kemalin izine sarılıyor. Niye garip geliyor. İnsanlar zihniyetinizden hayallerinizden korkuyor. Eskiden nasıldı derseniz. Ben şahsen eskiden de nefret ediyorum. Asker postalı gölgesinde bir ülkeden. 
  • 18 Gün Önce

Müslüman Türk

Allah Aşkına yapmayın ya türklük 100 yıllık geçmişi olan bir ırk mı türklüğün geçmişini ilk türkler kim bir araştırın bu kadar sığ bu kadar cahil olmayın ya osmanlı imparatorluğu var en azından türk ve müslümandılar 600 yüz küsür sene dünya yönetti atalarımız sizin atanız da onların askeriydi ona atatürk adını veren adamıda araştırın kimdi ip ucu vereyim soy adı kohen di ata türk adını verinin

Bülent

İçimize sokulan ,adı ahmet mehmet yapılmış bizden olmayanların takibini asla bırakmıyoruz bırakmayız da,RAHAT OLUN.
  • 18 Gün Önce

Realite

İmanlı halkımızın sarsılmaz imanıyla, iliklerine kadar işlemiş vatan sevgisi ve aşkıyla, dirayetiyle, gayret ü çabasıyla, iz'an ve ferasetiyle kazanılmış olan bir savaşın bütün şerefini, kazancını, manevî hasılatını, dini Kur'an'ı, İslamı inkar eden, elindeki yetki ile yıllarca ezan husumetinden dolayı,dilini değiştiren, zalimane icraatıyla yüzbinlerce masumun kanına giren bir tek şahsa vermek kul hakkı gaspıdır, zulümdür, milleti inkardır, millete en büyük hakarettir.
  • 18 Gün Önce

Adil Gerçek

Mesele sadece teğmenler meselesi değil... Bu, bir zihniyet meselesi. Bunu hemen her yerde görüyoruz. Metroda, metrobüslerde, vapurda, trende... Bu zihniyet, Merdan yanardağ zihniyetidir. Ama, ona özel değildir. Türkiye'nin yarısına yakını bu zihniyete sahiptir. Bu zihniyetle gerektiği gibi mücadele edilmezse, daha nice Dilrubalar görürüz, nice Özel'ler görürüz. Merdan ne ki !
  • 18 Gün Önce

Türkler kıymet bilir, nankör değildir.

Türk Milleti ağırlıklı olarak Atatürkü sever,,,,istismar etmeye çalışanıda,hasım ve düşman olanlarıda çok iyi bilir,,merak etmeyin.

Netice

15 Temmuz'u kim yapmış. Darbe metni 'söylem' tarzı ve sonuç netice orta da.. 10 yıldır "FETÖ" yavesi, beyinler beton oldu. "Kontrollü darbe" söylem'i de ilginç..?? Düşündürücü..
  • 18 Gün Önce

Alı

Bu nu yapan askerlere sorusturma acılmalı gerekli ceza verilmeli turk ordusu onun bunun askeri deyip ayrıstırılmamalı onlar bu milletin askerı bu bilincle yetıstırılmelı ayrıca ataturkun askeriyiz deyip hainlerle boluculerle ısbırlıgı yapanlarıda gordu bu mıllet bunun en bariz ornegı CHP ve demın ısbırlıgıdır
  • 18 Gün Önce

Osmanlı

O öğrenciler kimin askeri olduklarını öğrenmeli mustafa kemal öldüüüü onun askeri değil tc nin askerleridir komutanlarıda Recep Tayip Erdoğandır bunlardan ülkeye asker olmaz derhal el çektirilmeli arkalarında kimler var öğrenmelidir devlet bunu mutlaka yapmalı gerici asker istemiyoruz

Olamaz

Din; onun bunun dini olamaz..

Hukuk

Fetö gözaltı sorgulama başörtülü abla/kadınları "çıplak arama " ve Ortadoğu da bir kare İsrail çıplak Gazzeli esir... Tuhaf... İsrail hukuksuz yani de Fetö için "çıplak arama " hukuk mu yani.. Duyum/Uluslararası Finladiya raporu Fetö nedeni ile tutuklu kadınlar 12 hamile kadın raporu internette yer alıyor.
  • 18 Gün Önce

Asım,ın nesli

Chpnin militanlarıyız diyecek halleri yok, elbette Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağıracak bu zorbalar, akılları sıra Mustafa Kemal'i tanrı olarak görmeyenleri ona biat etmeyip chpye oy vermeyenleri tehdit ediyorlar, öyle ya bu ülke Mustafa Kemal'in tapulu malı, bu ülkede yaşayan insanlarda tarlada bağda bahçede çalışmak zorunda olup chpye oy vermek için dünya ya gelen marabalardan oluşuyor ya, minareler süngümüz kubbeler miğfer camiler kışlamız müminler asker ,Müslüman Türk milletinin peygamber ocağı olarak gördüğü Türk ordusunu chp denilen siyasi partinin ve kamalizm denilen sapkın ideolojinin arka bahçesine çevirmeye çalışan zorbalarla kıyamete kadar kutuplaşacağız evvelALLAH.
  • 18 Gün Önce

Nur

Allah şifa versin normal değiller

Pilot

1000 sene İslam dinine hizmet etmiş bir millete 'ata' diye yutturdular, hani bazılarına göre  önemli değil, bunu kendilerine kurtarıcı kabul etmişler.Bu nihai hedefi batılılaşmak ve uygar batı medeniyetini bu millete empoze etmek, çünkü kendisine verilen emirleri yerine getirmekle mükellefti ve görevini yaptı aramızdan ayrıldı.
  • 18 Gün Önce

Nur

Yutana afiyet olsun

Soysuzluk denilen şey konuşma şekli ve ifadelerde zuhur eder..

Önce sen soyunu bir araştır,,belgeler ile ispat et,,bak gömülürken bile ana adı ile gömülüyorsun yahudiler gibi,sebep; babası kesin değilmişte kişinin ama anası kesinmiş kişinin diyor hocalar,kendileri bile öyle gömülüyor..Soy sop diyor hala, Atatürkün köyü sapına kadar türk köyü,sen kendine bak önce.

yener tutan

Bu ülkenin lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Siz kudurdukça çatır çatır onun tarafından yönetilmeye devam edileceksiniz. Sizden ancak mustafa keser in askeri olur. Hayatınız şov. Hayatınız heykel. Hayatınız küfür. Zerre ülkeye faydası olmayan, nefretle hayata tutunan zavallı güruhsunuz.
  • 18 Gün Önce

İŞTE

tutuğunu yutan FAYDADI TC HİÇ BİR ŞEYMİ YAPTIĞI İŞTE BU HAİN

Nur

Hangi mekan ölenin düyada mekanı olmaz

Yener yutan

Atatürk mekanın sahibi. Misafir değil.

Nur

Kardeşimsin Allah Razı olsun

Seller gelir seller gider,dağlar kalır..

Gelip geçici lider,biri gelir biri gider Atatürk hep kalır.

Bopun askeriyizmi diyeceklerdi,tabiki doğruyu demişler

Ne diyeceklerdi,,fetönün askeriyiz yada akp nin askeriyizmi yada bopun abd nin ab nin askeriyizmi diyeceklerdi,,Türk Milletinin Mustafa Kemalin askeriyiz demişler,,olması gerekeni doğruyu demişler.
  • 18 Gün Önce

GİBİ

nursuz ÇAY PARASINI ÇEBİNE İNDİREN KANTİN SUBAYINDANMI OLUR ALMANLAR ONBAŞIDAN KOMUTAN YAPTILAR HİTLERİ YERLE YEKSAN OLURSUN ALMANYA GİBİ

Nur

Ölünün askeri olamaz ölende komutan olamaz uyanın huuu

Asker kışlada şeyler camide olur,,siyasette olunmayacaksa bu herkese geçerli,,onlar olursa bunlarda olur..

Bak ben cumhurbaşkanına ateş püskürürüm ama adını RTE diye yazmam,,,,oysa siz nasıl yazmışsınız,,cumhurbaşkanı kimlerin gazına gelip kimlerin gelmeyeceğini çok iyi biliyor artık,,yaptığı yanlışları söyler sert tepkide veririz ama üslup ve tarzımız olması gereken gibi olur,,herkesin öyle olması gerekir.

Çocuklar tehdit etmemiş,,meşru müdafamımızı yaparız demişler..

Vahabi gibi konuşuyorsunuz onlardada ölen ölmüştür hiç anılmaz ölene tapmayın yanlış deyip onun yerine canlısına (hani karadenizli diyor ya canli para canlii) tapma önerilir,,,peygamberi bile tanımaz yok dayarlar,,eh iyi o zaman böyle bir seçimle giderseniz sizin komutanda hiç bir zaman zerre anılmaz o vakit böyle yaparsanız..Biraz daha iyi değerlendirme yapsanız iyi olur gibi,size sizin gibi şifa değil biraz daha etraflı düşünme tavsiye ediyorum kızmayınız,,iyi niyetle konuşuyorum,iyi günler

Nuray

Asker kışlada olur orduda olur o askerler türkün askeridir baş komutanda yaşayan biri RTE dır size mustafa kemslin askeriyiz dedirtenler pkknında taşaronudur hamisidir meftadan komutan olmaz

ersan

Ali'den beklenen yazı geldi
  • 18 Gün Önce

Okur

İslamcı olduğunu söyleyip çeşitli eylemler yapan DAEŞ, İS, El-Kaide FETÖ gibi örgütler yasaklandığı gibi Atatürkçülük adına çıkan kemalist örgütlerde aynı şekilde yasaklanmalıdır. "Diyanet işleri başkanı niye cuma namazında Atatürk'ün ismini anmadı" demek ABD'deki ikiz kulelere saldırı kadar tehlikelidir. Atatürk'ün ismini ibadetlerde, ibadet yerlerinde anmak bir terördür, terörist bir eylemdir. Kemalistler, kemalist örgüt ve kuruluşlar terör, terörist kapsamına alınarak İHA ve SİHA ile imha edilmelidir. Kemalistlerin her gün televizyonlarda "Atatürk büyüktür, Atatürk'ü eleştiremezsiniz, Atatürk bu ülkeyi kurdu, Çanakkale'de Atatürk savaştı, Samsun'a Atatürk çıktı, meclisi Atatürk kurdu" söylemleri siyasi değil dinî bir söyleme dönüşmüştür. Kemalistlere göre cami minarelerinde okunan ezanda Atatürk büyüktür, Atatürk uludur diye ek sesler olmalıdır gibi talepleri duyarsak hiç şaşırmamak lazım. Kemalistlerin amacı camilerin minarelerinde okunan ezan gibi her gün en az üç defa minareden Atatürk büyüktür, Atatürk yaratandır, Atatürk'ün mezarı kutsaldır çağrıları (ezanı) okunmalıdır. Atatürk'ün mezarı zaten bir Hac'ca dönüşmüştür. Hac'ca gitmek ne kadar kutsalsa anıt kabire gitmekte CHP, DEM, TKP ve bazı milliyetçi, ateist olduğunu söyleyenler için o kadar kutsal görülmektedir. Atatürk'çü düşünce derneğinin niye diyanet kadar bütçesi yok? gibi sorularıda ileride işitebiliriz. Atatürk, ülkemizde artık bir dindir. Kur'an'ı Kerim dünyanın bir yerinde parçalandığında, Hz Muhammed'e hakaretler olduğunda ne tepkiler veriyorsak Atatürk'e, Atatürk'ün heykellerine, isminin havaalanı gibi yerlerden kaldırılmasınada o tepkiyi veriyoruz. kemalistlere her semt, her köy, her sokakta birer Atatürk heykeli İnşa edersek ve bu heykellerin üzerine bir hoparlör koyarsak onlarda günde birkaç defa Atatürk büyüktür, Atatürk uludur, Atatürk, yaratandır çağrıları ile insanları heykellerin etrafında toplayarak Atatürk ibadeti yapabilirler. "Diyanet işleri başkanı niye Atatürk'ün ismini anmadı" diyenlere Atatürkçü düşünce derneği niye Allah'ın ismini anmadı, niye namaz kılmıyor, niye hacca gitmiyor soruları ile cevap verilebilinmelidir. İmam-hatip okullarında din adamı yetişirken diger bütün devlet okullarımızda da Atatürk'ün inananları yetiştirildi. Okullarımızda yetiştirilen kemalistlerin sayısı din adamlarımızın sayısından onbin kat fazladır. Askerlik yaptığımızda günün 24 saati Atatürk ve Atatürkçülük ile geçerdi. Herkesi camiye, namaza, Hac'ca zorlayamadığımız gibi herkesi kemalist olmaya, heykele tapmaya, Anıtkabir'e gitmeye, laik olmaya zorlamamalıyız.
  • 18 Gün Önce

Zks

Deaş e el kaide ye fetöye yapılanlar baya zoruna gitmiş anlaşılan

Köylü

Ülkemin başına ne geliyorsa sahtekar laik ve kemalcilerden geliyor
  • 18 Gün Önce

Köylü milletin efendisidir demiş,nankörlüğe bak.

Ne köyü köylümü kaldı,,,İstanbul köy oldu zaten..

Devam

çok güzel gidiyorsunuz,devamm.
  • 18 Gün Önce

Pilot

Yemin törenine katılan bazı askerler işgüzarlık etmişler,herşey yolundayken nerden çıktı 'm.kemalin askerleriyiz' sözleri kime karşı böyle dediler!Elbette başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'a karşı böyle,lan zaten tepki gösterdiğiniz insan başkomutan, başkomutana karşı bu saygısızlık affedilmesin zira böyleleriyle bu ülke savaşa girse, Allah korusun bunlardan vatan savunması nasıl beklenir!Bilmiyorum Türkiyenin esir edildiği lanet kemalizmin beli ne zaman kırılacak, m.kamala dokunan bunun bedelini ödüyor.
  • 18 Gün Önce

Osmanlı

O askerler tek ordudan atılmalı hemde hemen

HAİN

ne zaman ONLAR SENİN GİBİ SERV SAVUNUCU HAİLER DEĞİLLER BİZZAT VATAN PERVERLER SENDE ONLAR GİBİ OL 

.....

Onlar bu vatanın gerçek koruyucuları...

Zoruna mı gitti Aslan parçası?

Biz Türk milletinin EBEDİ Baskomutanın askerleriyiz...Anladın ....

:))))))))))))))))))))

Aslan parçası:)))))))))

Ne zaman

Vatanhainlerinin kafası ne zaman kırılacak.

Realite

Kur'an için(hâşâ yüzbin kere hâşâ) "Muhammed'in yaveleri"diyen bir şahsı, bir zihniyeti, sukut etmiş bir iradeyi, münkir bir İnancı ne sevdim ne seviyorum, ne de seveceğim... Ben Allah'ın kulu ve Nebiyi zi şanın askeriyim, bununla da şeref duyuyorum...
  • 18 Gün Önce

Gerçek bu

Kur'an'ın Türkçe mealini kaç kere okudun, dürüst ol? Kendi dininizin kitabı size ne diyor, onu bile okumuyorsunuz?

:))))))))))))))))))))

Helaaaallll!!!!

Abdullah

Ali bey, çiftçinin ürünü tarlada çürüyor, çiftçi feryad ediyor, emeğimiz para etmiyor diyorlar, tarladan 1.5 tlye alınmayan ürün markette 50 tl, idareciler niye ses çıkarmıyor, akit niye yazmıyor, bu işe kim dur diyecek? Çiftçi ekmezse ne olacak?
  • 18 Gün Önce

Nur

Buda ara nağme 5 dakika ara

Deli İbo

Sana o ismi kim neden verdi bilmiyorum ama senin biri olduğun belli, oğlum Atatürk'ün askerlerinden, çiftçiye neden dönüştün? Çiftçinin tıkırı yerinde, sadece senin gibi ne olduğu belli olup, bir yerlere aidiyeti olan mahluklar feryat figan edip, velvele yapıyorlar. Seni bu yorumlarda takip ediyorum İsmin ile düşüncelerin birbirini hiç tamamlamıyor, tıpkı Fetö'nün uyguladığı taktik gibi. Yani isim İslami, düşünce ve eylem Yahudi.

Köylü milletin hiçbişeyi değil artık.

İthal ederiz, parası olmayan düşünsün bizde no problem,,,sessizlik bu demek oluyor..

nurettin

lider yüceltilecek ki halk küçülsün rahat sömürülsün tıpkı bu günkü kuzey kore gibi ülkeyi kurtaran gariban şehit gazi dedelerimizi kul köle gördükleri gibi devrimleri halka rağmen yaptılar ve rejime cumhuriyet adını taktılar tek partiyle kuzey kore de şu anda demokratik cumhuriyetiz diyorlar
  • 18 Gün Önce

Mevlüt

Bir konuda haklısın liderler yüceltildikçe halk küçülüyor

Bir Dost

28 Subat destekçileri (ilerici, laikçi, Kemalist, Kandil devrimcisi CHP'li aydınlanmacı solcular, kriptolar...) 15 Temmuz darbe gecesi Kadıköy de, Şişli'de,Cankaya'da, Ümitköy'de, Yenimahallede, Karşıyaka' da.. vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve yoldan geçen tankları alkışlarken ortaya çıktılar...Huylari kurusun...Yeterki hastalıklı sol zihniyette darbe ve muhtıra olsun..Tencere ve tavaları alıp alıp alkışlamak için balkonlara, yollara düşüyorlar.. Islam ve Musluman düşmanlığı da;darbeci hastalıklı sol zihniyetin ve kriptolarin en büyük hobileri.. x
  • 18 Gün Önce

Mehmet

Keşke sandığa giderken kamyonların altında kalaydım, kalp krizleri geçireydim, kafana çatılardan tuğla ve kiremitler düşeydi de CHP'ye ve Imamoğlu'na oy vermeseydim..Bundan sonra oylar AKP, MHP, BBP gibi vatansever, yerli ve milli partilere inşallah x
  • 18 Gün Önce

Nur

Chp ve chplile kamyonun altında zaten debeleniyor sonları geldi bundan sonra ki seçimlerde pkk geyler kesmedi daeşi de bir kaç yahudi alacaklar masalarına yahudi siyonist olursa iyi olur bidende boşta kalırsa kaçırmayın hidular filan şahane ittifak olur !!

İyi olurmuş

Bir metrekare bile yeşillik bırakmayacak gibi davranan açgözlülere beton yetiştiren kamyonlar var ya; bari onlara denk getirse Allah,,hem dileğinde olur hem manidarda olur.

Memocan

Hayatında bir kere CHP ye oy verdiysen 

.....

Mehmet Bey ironi güzel..

Vatandaş

Keşke ..

Keske

Keske kalsaydın

Bi dahaki seçime artık

Keşke,,sandığa giderken kamyon altında kalsaymışım demişsin..

Onur

Korkmayın lan bu kadar...Heee bu arada hepimiz MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ...
  • 18 Gün Önce

LAN ONUR..!!!

@Onur..Gezi provokasyonlarinda da PKK, DHKP-C 'li molotifçu yoldaşlarınızla omuz omuza "Mustafa Keser'in askerleriniz" diye sloganlar atarak şakalar yapıyordunuz.. Kimin askerlerisiniz artık bir karar verin lan..!!!

Abdullah

Derhal TSK ile ilişikleri kesilip darbeye çağrı yaptıkları için tutuklanmaları gerekir
  • 18 Gün Önce

Görevleri zaten

Üniter yapımızı vatanın bölünmez bütünlüğünü bayrağımızı milletimizi vatanımızı koruyacağız dediler ve zaten onun için varlar,,bunları korumak görevleri zaten,,görev emri tekrarı yapmışlar.

Allah yollarını açık etsin

Göğsümüzü kabarttılar, genç teğmenlerimize başarılar dilerim
  • 18 Gün Önce

Gençler yaşlılardan her zaman daha temizdir..

Üniter yapı,bölünmez bölünemez, bütünlük,tek dil tek bayrak tek vatan tek bayrak (başındaki Türk kelimesini kaldırınca o tanımların neyin nesi kimin fesi belli olmasada)yine onu demişler,,,bunu zaten demeleri gerekiyor, sorun galiba başına Türk kelimesi gelmesi VE "ancak biz izin verince uygun gördüğümüzde hadi şimdi deyin" şeklinde olması gerektiğini bilememişler ablaları abileri amcaları teyzeleri dedeleri nineleri, kusuruna bakmayınız çocukların, bir daha sizden destur izin onay alıp derler....kızıp köpürmeyin ama bişeyi hiç unutmayın ki; gençler yaşlı rantçı kodomanlardanda,mollalardanda hiç hazetmiyor,,,yarınlarda herşey farklı olabilir bu gidişlerle,,yinede siz bilirsiniz yarınlar neler getirir onda kimsenin garantisi tamam bu iş bitti sağlamlığı yok..

Nur

Azınlığın göğsü kabarmış bak hele

Vatandaş

Zavallılar. Mustafa Kemal yattığı yerden bunlara komutanlık mı yapacak? Bu zavallılar Aziz Müslüman Türk Milletinin ve bu Cennet vatanın askeri olmayı hak etmiyorlar. Ölmüş bir adamdan medet ummak nasıl bir akıl tutulmasıdır. Tamam kabul ediyoruz. O İstiklal harbinin başkomutanı, Cumhuriyetin kurucu lideridir. Bir asırdır ona takılıp kaldığımız için, bir arpa boyu yol alamıyoruz. Onu inkar edelim demiyoruz. Onu tarihe havale edip yolumuza devam edelim diyoruz. Onu kusursuz görüp ilahlık makamına çıkarmak, ona yapılan en büyük eziyettir. Eğer ki kendisi de ilah olmak arzusuyla kendini öyle göstermeye çalışmışsa, kıyamet günü hesabı çok çetin olacak. Böyle bir gayreti olmamış ve birileri ona ilah ünvanını layık görüyorsa, kıyamet günü onları acıklı bir azap bekliyor.
  • 18 Gün Önce

Osmanlı

Azınlığın içler acısı zavallılar

Tercih işi bişey denemez

Bizim şeyh, şıh,efendi,hazret diye var ve bizi kucağına alıp cennete götürecek olan ; öyle Atatürk filan gibi lar istemiyoruz demiş yurdum insanı,,,olabilir tabi tercihini öyle kullanmış..

AHMAK

yanyatandaş SEN ÖLMÜŞ ADAMA TAPIYORSUN 

Siyasiler havale olur o işlerde

Tarihe havale işi öyle kolay iş değil,,canımız öyle istedi ettik demekle olmuyor işte,,küllerinden yeniden doğuyor hep,,abd ab yahudi ile boplamı devam edilecek bu yeni yollara.

Aklınızı başınıza toplayın.

Senin niyetinin kötü derdinin başka ve "vatandaş" olmadığını çok iyi biliyoruz, unutma, Atatürk ün kurduğu ülkede yaşıyorsun haçlının boyunduruğu altında değilsin, ingiltereye yunanistana değil türk devletine bağlısın- sorumlusun, çocukların belki bu ülkede gelecek kuracak, Atatürk ün izinden gitmek , aklın ve bilimin izinden gitmektir.

Mert

Kimler hak ediyor ablacığım bi yazsanız da öğrensek, yargıyı hak etmiyorlar, emniyeti, eğitim öğretimi, doktorluğu hak etmiyorlar, ülke için canlarını hiçe saymayı da haketmiyorlar, tmm bu ülkede yaşamayı da hak etmiyoruz, kimler hak ediyor üniformasıyla dergah kapılarında kerameti kendinden menkul zavallıların el eteğini öpenler mi, klavye başında dantelli kefenleriyle ahkam kesenler mi, kimler hak ediyor..

ahmet

Ben Atatürkün askeriyim
  • 18 Gün Önce

Nur

Onun askerleri öldü meftasın

Asım,ın nesli

Yerden goge kadar haklisiniz, bu emperyalist usagi ZPtikko, IPfeto, CHPkk dahil bilimum layikcilere haddini bildiren Nur ve Ahmet..... maslahlariyla yorum yazan ümetten mücahid kardeslerim !!! Bu Layikcilerin topu Kemalist maske takan emperyalist usaklari !!! Halbuki biz ne kadar vatansever ve emperyalist karisti oldugumuzu ingilizin para-silah-techizat ve muhimmatiyla kuvvay-i inzibatiyeyi kurup yokluk icinde yunanla savasan kuvvay-i miliiyecilere tekbir ve salavatlarla arkadan saldirirken; 16 Şubat 1969 Tarihinde kanli pazar diye bilen o makus gunde solcu turk gencleri bogaza demir atan 6. Filoyu protesto ederken filoya yuzumuzu donup, secde edip sukur namazi kilip akabinde tekbirlerle saldirip uc masum genci katledip, onlarcasini yaralarken; dunya seytani'nin Irak'i isgal teskeresi meclis'ten gecsin diye ortalikta dort donerken ispat ettik !!! Bu ar yoksunu ve mufteri maskeli Kemalistler hala tatmin olmadilarsa daha onlarca ornek yazabilirim !!!

Nur

Adam mefta nasıl asker olacan RTEnın askerleri kışlada ırakta suriyede sınır da çarpışıyor sarı torbaya sizin chpnizin ittifak yaptığı pkk pyd itlerinin leşini dolduruyor çakma asker değiller meftanın askeri değiller müslüman türk milletinin askeri onlar Allah onları muzaffer eylesin dualarımız askerlerimizle Sizede Allah akıl fikir versin şifa versin hidayet versin

Ahmet.....

Maskeyi indir....görelim kimin askerisin..Seni gidi Asker kacaĝı.

aksak saksağan

perinçek gibi asker olma da yalnız

Şahap

İngilizlerin İstanbul'dan Londra'ya gönderdiği raporlarda Mustafa Kemal Atatürk için: " “Milliyetçi ve tehlikeli bir niteliğe sahip. Ve çok zeki!” deniliyordu. (İngiliz İstihbarat Raporları 3 Ekim 1919)
  • 18 Gün Önce

ATAMIN BIR YARARI VAR MI:-)))

O INSANUSTU VARLIK OYLE BIR DEVRIM YAPMIS ki GECTIK DEVRIMLERINI ASINDIRMAYI, 7 DUVEL ARKALARINDA OLMASINA RAGMEN YOBAZLAR HALA HEYKELLERIYLE bile BASEDEMIYOR, USTELIK HER SENE 7-8 DEFA KARSINA GECIP SEKE SEKE ESAS DURUS CEKIYORLAR !!!

Başkomutan

RTE mi,,,!?!?

Nur

Eee 1919 bahsediliyor değilmi bunca sene geçmiş ve adam toprak olmuş bir yararı var mı RTE için denilenleri hiç okumadınız belli ve yaşıyor ülkemizin baş komutanı .!!!!!!!!!

İngiliz fransız rus v.b hepsi aynı görüşteymiş,,ispatı tamamdır.

Atatürk burada; içerideki bazıları için oldupu gibi dışarıdakiler içinde tehlikeliydi,,,"tehlikeye" karşı birleşildi,çıkarlarına uygun olmayanlar için herkes herkes için tehlikelidir,,hele birde milliyetçi ise ilk sıraya alırlar..Tehlikelilere karşı tehlikeli olmayan milliyetçi zaten üfürüktendir..

Okur

Rusların ve İngilizlerin Berlin'den Londra'ya ve Moskova'ya gönderdiği raporlarda Adolf Hitler için: " milliyetçi ve tehlikeli bir nitelige sahip ve çok zeki" deniliyordu. ( İngiliz ve Rus istihbarat raporları 3- 4 Ekim 1919)

İngilizde çok zekidir kimden korkup kimlerle onlara karşı iş tutacağını iyi bilir..

Buradaki vatansız milliyetsizler içinde tehlikeliydi,ortak nokta,,ve hala öyle,çok tehlikeli..

askerlik şubesi

doğu perincek: mustafa kemalin askeriyiz, her ne kadar gtümüz topal da olsa, raporu sağlam aldık
  • 18 Gün Önce

MÛZAFFER

FETÖ'nün TSK sorumlusu firari Adil Öksüz hakkında uluslararası yakalama kararı ( kırmızı bülten) çıkartıldı mı, çıkartıldı ise niye yakalanıp iade edilmiyor?
  • 18 Gün Önce

.....

Keşke yakalansaydi da FETONUN SİYASİ AYAGINDA KIMLER VAR ACIKLASAYDI...

Iddaci

Kardeşim fetö davalarına bir tane basın tanık alınmıyor. 

ALİBEY

eline saglık ama bu faşist güruh kaba saba konuşup hakaret eder anca. pisliklerinde bogulasıcalar
  • 18 Gün Önce

Mehmet

Tek kurtuluş Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yoldur.

Kamalizm nedir?

a) Batıl bi dindir! b) İngiliz-yahudi tarafından icad edilmiştir. c) Haçlıların en büyük zaferidir. D) HEPSİ
  • 18 Gün Önce

ÇOK

kemslizim nedir İŞKALCIYI İŞBİRLİKCİ YOBAZ ZINDIĞI ÜLKEDEN KOVMAK KULA KULUĞU BİTİRMEK ONLARI EŞİT VATANDAŞLAR YAPMAKTIR ASLADA DİN DEĞİLDİR SEN ADINA TAKEN KİPANLA AYNI PEYGAMBERLERİNLE SÜNNET OLMANLA MASALARINLA DOMUZ ETİ YEMEMENLE ONLARIN İBADETİNE BENZEYEN İBADETLERİNLE ONLARDAN DAHA ÇOK YAHUDİSİN

Nur

Tc  yazan da bir yahudidir niye !? İlkdil kurum başkanıda bir ermeni

Budur

E)  yunandan korumaktır.

CAN

O ANCAK SENİN KEMALİZİMİNDİR YANİ DİĞER ADIYLA 7 HARFLİ OLAN DÜŞÜNCE

Mustafa Kemal nedir?

E)  korkulu rüyasıdır

Muzo

Ne içtin?

hamza

MHP lilerin en az yüzde 80 i kemalisttir.
  • 18 Gün Önce

% 80 degil % 99.9!

Metropoll tarafindan Aralik ayinda vatandaşlara “Atatürk’ün bu ülkeye yaptıklarından dolayı ona şükran duyuyor musunuz?” sorusu yöneltildi. Katılımcıların yüzde 86.4’ü “evet” dedi. Şükran duyanların partilere göre dağılımı da şöyle oldu: AKP seçmenlerinin yüzde 82.4’ü, MHP seçmenlerinin yüzde 99.9’u, CHP seçmenlerinin yüzde 94.4’ü, İYİ Parti seçmenlerinin yüzde 95.7’si, HDP (DEM Parti) seçmenlerinin yüzde 79.8’i.

Nur

Yok ya niye chp ile ittifak yapmadılar varmı açıklamanız veya kemalistler niye pkk ile elele varmı cevabın

@Realite'ye Gel..!!!

PKK'nin kravatli ve etekli şehir kadrosu DEM'in siyasi ortagi, yoldaşi günümuz CHP'sine gel, realiteye gel..

Realite bumu

Şimdikiler İSE inanmış demekki,,otorite olarak şimdikileri kutsamışsınız,,ne güzel onlarda çok mutlu olmuşlardır..

Okur

Yüzde 98'de olabilir.

Realite

Tarihe bakınız MHP lilerin cehapelilerle hep el ele gönül gönüle olduklarını görürsünüz... İnandık derler alınları secde görmez...

rıfkı

100 yıl önce Yunanla savaşırken ..
  • 18 Gün Önce

Okur

Ne savaşı?

Selin Sarı

 1 tanesi yurtdısına kaçmadı Ergenekon kumpasında.
  • 18 Gün Önce

Hoop 1 2

Ulu Önder Hz MUHAMMED , Atam FatihSultan Mehmetin izindeyiz...
  • 18 Gün Önce

Nur

Aynen

öndere gönder memmet?

önder sav ne peki?

Mehmet

Bende seninle aynı düşünüyorum. Tek Önder Mustafa Kemal Atatürk.

Uyan Türkiye uyan

tehcirde kalmış taşnak hıpçak artığı dağlardaki yapan domuzu yiyen onlar gibi yaşıyan pkklıitler ve kravatlı tayyörlü temsilcileri kongrelerinde Atatürk Türk bayrağı asmayan var olanı indiren İstiklal marşı söyleyemeyen hdp demlilerden sakık ne dedi Mustafa Kemal in askerleriyiz diyenlere i i olsanız ne olur dedi hiçbir ses çıkarılmadığı gibi ortak oldular ellerinde 50 bin Şehitimizin kanı olan marksist leninist şimdi emperyalistlerin 100 $kiralık katilleri köpeklerin sözde liderlerine özgürlük istiyorlar zaten chpyi ele geçiren Atatürk’ün resmine bile tahammül edemeyen çöpe atan ama arkasına sığanarak hain emellerine ulaşmak isteyen adı Türk hatta Müslüman görünümlüler 10 Aralık hareketçileri eğer bir şekilde yönetimi ele geçirirseler hazırladıkları 10 Aralık hareketi anayasası ile ülkeyi bölecekler Türk Kürt hatta kendinelerine oy veren ama kendinden olmayanları bile geçmişte yaptıkları gibi bertaraf edecekler
  • 18 Gün Önce

Âdil şahit

Ağzınıza sağlık üstad..Hissiyatımıza tercüman oldunuz.
  • 18 Gün Önce

Ahmet

Er geç peygamber ocağı aslına tulum çıkaracak. Sahte kahramanlar kenara geçecek.
  • 18 Gün Önce

Mehmet

Tek kahraman Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

Burak Şahin

Ali abi neden rahatsız oldunki. Mustafa Kemal bu ülkenin kurtarıcısı ve devletin kurucusu.Teğmenlerde bağlılıklarını belirtmişler. Gurur duyman gerekir.
  • 18 Gün Önce

İşiniz çok zor artık..

Herkese tedavi öneriyor şifa diliyorsun da nurlu,,ya senin tedaviye şifaya ihtiyacın varsa..Ölü insan diye birşey yok o ancak paralı pullu rantlı beleşli biyolojik ihtiyaç bireysel fayda zarar işler için olur,,,büyük insanlar fikirleri ile yaşarlar ölmezler,bak bakalım ne menderes ne demirel ne rebakan ne özal kaldı,,şimdikide olmayacak,bugün için lazımmı lazım o koltukta omu var o var,,ama o koltuk Atatürkün mirası hem o mirasa oturup hem o koltuğa tükürmek için ne denirse onlar denir,,ve onlar deniyor nankörün önde gidenleri bir seçim kaybetti DİYE millete bile nankör dedi,,,millet afallamıştı uyandı bana bile diyorlar dedi, ama oda haketti o Atatürkü sattı uğruna sattıklarıda ONU sattı,,,,kimse saf değil ÇOK FENA UYANDI...

Nur

Donkişot onlar ölü insanın hiç kimse askeri olamaz tedavi gerekiyor

Övülecekse

gurur duyulacaksa;onuda biz duyarız resmi törenlerde de ifade ederiz,bizden başka kimseye duydurmayız demiş gibi sanki.

Levent 15

Hala birilerinin gazına gelip bu millete tuzak kurmaya teşne olmak ve bu tiplerin eline de silah vermek.. Rabbim bu necip millete acısın. İnşallah yakın zamanda bir savaşa girmek zorunda kalmayız.. Bu kafadakilerle mi birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz?
  • 18 Gün Önce

Zaza BİNGÖL.

 Anlamadım RAHMETLİ OLAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’TEN Neden Bu Kadar Korkuyorsunuz.!.
  • 18 Gün Önce

Millet korkmuyır

Millet Atatürkten korkmuyor,,korkanlar korkuyor işte,,ne yapalım,yapacak birşey yok..

Korkacak neyi kalmışki,,ama öyle değil işte,bi kere korktumu hep gider.

Yahudiler hitlerden,Araplar Hülagü Handan,Avrupa Atilladan,, hep korkmuş bu korku iliklerine işlemiş,,buda öyle bişey.

Korkusuz insan yoktur her faninin korktuğu şeyleri başka olur.

Korku insani bir duygudur,,Atatürkten korkuluyor işte,annesinden çok korkar mesela kimi yada babasından yada karısından,,öyle birşeyler işte,,Bingöle selam.

ZAZA

korku degıl bu. igreti olmak

Zaza Bingöl. e cevap

Ne güzel söylüyon ölmüş işte bırakın yerinde uyusun niye ikide birde rahatsız edip arkasına sıgınıp algı yapıyonuz bence hayatta olsa ilk önce sizleri keserdi

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, ALLAH C.C RAZI OLSUN HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV HÜRMETİNE SAĞLIK UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH SAYIN CUMHURBAŞKANIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE HÜKUMETINE TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH C.C YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH AMİN......VATAN SEVGİSİ MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ.....FİTNE FESAT KARIŞTIRMA PROJE ELEMANLARI OLDUKLARI İÇİN NORMALDİR.......
  • 18 Gün Önce

Mehmet Kaplan

Çok ayıp etmişler.
  • 18 Gün Önce

Gerçekten çok ayıp edip bide üstüne nankörlük etmişler..

Varsa sen yoksa sen,,senden başka tanımam, CB nım başkomutanım velinimetim devletlum hümkarım varlığıyla varlığım yokluğuyla yokluğum denmesi bekleniyordu galiba, siyaset gibi,,ama olmadı işte,bir adım mesafe alınamamış..

...

Padişahım çok yaşa diyeceklerdi.

Halim

Dogru soylemis ler ne var bunda , hepsi Mustafa Kemallin askeri. Ordu Mustafa Kemal in kurdugu turk ordusu, Turk Silahli Kuvvetleri. .yasadigimiz ulke Mustafa Kemal in kurdugu Turkiye Cumhuriyeti. Ne diyceklerdi??  Sadece ordu degil, butum turk halkida Mustafa Kemal in askeridir. Sen haric.Senin gibi azinliklar 100 yildir var, sorun degil bizim icin.
  • 18 Gün Önce

Doğru yapmışlar

Laik demokratik sosyal hukuk devletini ve ilk dört maddeyi içeren hususları ve Atatürkün adını koruyacağız demişler,,bunda sorun ne,,!? Kimin ne niyeti hangi hesabı varda korkudan telaştan panikten saldırıya geçiyor..Gayette doğru anlamlı birşey yapmış çocuklar.

Mehmet

Aynen Halim bunların ki sinek etkisi

Ali 

 Bu arada sadece bir tane baskomutan var Ali, o da anitkabirde yatiyor. 
  • 18 Gün Önce

Bir gecede cahil bıraktılar "bizi"..

Diyerlerine başka isim verilsin bari herkezin beyeneceği bişe olsun burda algı

Mehmet

Dünyada tek . Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk.

Ali ye cevap

Madem öyle baş komutanlığı kutsallaştıralım diyerlerine başka isim verilsin o zaman bari burda algı yapmayın yav

Köylü.

Bu Teĝmenlerin kaçıncı ayaklanması? Devlet işin veya tehlikenin farkın da degil.Yakın da İsrail Türkiyenin sınırına dayanacak iş de o zaman biz kimin Müslüman Türk olduĝunu görecegiz.
  • 18 Gün Önce

Bopçuluktan o dediğin müslüman Türklük çıkmaz.

Yahudi ile içiçe geçmişsiniz bop mop filan..İsrail sınıra gelecek,gelirse geliyor,,!?

Taşralı

O gün geldiğinde sana din gardaşın Araplar mı yardım edecek yoksa kan gardaşların Türkler mi? Ermenistan Azerbaycan savaşında hristiyan Gagavuz/Gökoğuz Türkleri, "Ruslar bizim din kardeşimizdi ama biz kan kardeşimiz olan Azerbaycan'a yardım etmeyi seçtik." diyerek Azarbaycanı desteklediler. Din gardaşın Araplarda Ermenistan'dan yana tavır aldılar. Unutma!

ali san

Bu yeniçeriler göreve başlatılmamalı. Bela olacakları şimdiden belli.Bu yılanların başı küçükken ezilmeli. Milli Savunma Bakanı, uyuma...
  • 18 Gün Önce

Daha fazlası aynı kitap da

Sami, Hasan Saka : Kıbrıs'ı almadık sorumluluklarından kurtulduk diyor.İsmet İnönü,Toprak ve mali meseleleri kendi "zararımıza" Müttefiklerin lehine "hallettik" Diyor. Lord Curzon Batı Trakya'yı almak isteyip istemediğini soruyor "hayır" diyor. Tazminatı almadık Karaağaç'ı aldık diyor.Bu bilgiler canlı Lozan takipçisi Naci Karacan'ın Lozan kitabından,yayıncısı da İş Bankası.

Sami

Aklın hala Osmanlı da kalmış, Cumhuriyet , Atatürk devrimleri sende nasıl bir tramva yarattıysa artık. Sana bir tavsiyem çok oku çok araştır. Molla takımının her dediğine inanma mesela en çok toprak kaybeden Osmanlı padişahını öğren, Kıbrıs ı kim İngilizlere verdi , Ege adalarını İtalyanlara kim verdi iyi araştır. 2004 ten bu yana Yunanlılar hangi adaları sahiplendiler hangilerini silahlandırdılar iyi öğren. Öğren ki hata yapma bu ülkenin geleceğinde yapı taşı ol. Atatürk, tüm imparatorluk topraklarının padişahın ve ailesinin malı olduğu bir yapıyı yıkıp "hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" diyen adamdır. Topluma yüzlerce yıllık cehaleti gösteren insandır. Okuma yazma oranının binde beş olduğu toplum için en öncelikli işin eğitim olduğunu anlatan insandır. Kardeş oku daha çok oku daha çok araştır şekspire "şeyh pir" diyenlerin peşinden gitme. "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir Fendir" bu fikirden sapma. Selam ve dua ile

Bozkurt

Sen bu aslan parçalarına yılan mı diyorsun tırrrık kendine bir bak kaç paralık seviyorsun bu vatanı. Bu aslanlar istikballerini tehlikeye atacaklarını bile bile Atatürk ün izinden gittiklerini haykırıyorlar

Milli savunma bu motivasyon için var zaten.

Demekki damarlarında var Bayrağına Milletine Türklüğüne Devletine Ülkesine sahip çıkma motivasyonu,,ne demişler; Üniter yapıyı,Türk Milletini,Türk Devletini,Türk Dilini,Türk Bayrağını,,koruyacağız,,bu ifadeler değil rahatsızlık, güven vermeli herkese,,bu çocuklar pkk ile emperyalist maşalarla gerekirse cephede düşmanla savaşacak,,motivasyonları doğru ve yerindedir,,tedirgin olup korkacak birşey yok,,ilk dört madde ile ilgili sorunu olanlar korksun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23