• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li başkana, küfürcüleri mi, yoksa zinacıyı mı yollayalım?

144 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet

Reis gerekeni yapar kimse bir halt edemez bu arada bizim mahalleden yağcıda eksik olmaz
  • 1 Ay Önce

Mehmet Hatipoğlu

K.HARP OKL. töreninde bayan sb. o hareketinin hesabı sorulmazsa daha çok o ne , bu ne, der birbirimizin suratına ebleh ebleh bakar dururuz...
  • 1 Ay Önce

Mustafa

Ali Bey bir kişi karısonı kıskanmıyor teşhir ediyorsa ki ticarette teşhir edilen mal meta satlıktır herkes müşteri olabilir yada p,,,, v,, k dir
  • 1 Ay Önce

HEÜ

Sayın yazar, zinacıyı terfi ettirerek general yapan irade kim? Onu niye yazmıyorsunuz? Hep siz haklısınız değil mi? Unutulmasın; güneş balçıkla sıvanmaz.
  • 1 Ay Önce

HİZİPSAVAR

biz bu şerefsizleri iyi biliriz bunların karılarının kızlaının ellerinin sikılmasındna çok hoşlanırlar. mezhepleri biraz geniştir. onlar için sorun yok. iyide senin karının kızının orda işi ne lan hangi sıfatla orda siz nasıl bir aşağılık mahlüksunuz ki oranızın buranızın sıkılmasından zevk alıyorsunuz. bazıları demişki şöyle yapalım böyle yapalım yapmadınız mmı namaz kılıyor oruç tutuyor diye ramazan günü zorla partiye getirtip rakı sunmadınız mı siizn ne adi şerefsiz haysiyetsiz olduğunuzu bilmiyoruzmu. ama siz adam olsanız şimdi çıkarsınız söylersiniz köpek gibi arkadan saldırma psusu kurma şerefsizce bekleme siizn iişniz zaten.
  • 1 Ay Önce

Abdüsselam Efe

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته. Allah ın adı ile rahman rahim. GÜNDEM DIŞI! Allah teâlâ ya hamd olsun, 27.08.2024 tarihinde SAADET PARTISINDEN istifa ettim ve şimdilik Aktif siyasetten çekildim. Allah teâlâ Rahmeti ile Tecelli etsin. Âmin bi hürmeti Taha ve Yasin. Abdüsselam Efe.
  • 1 Ay Önce

okur

Ali kardeş hala boş işlerle zaman öldürüyor ve yazdığını insanalrın seni ciddiye aldığını sanıyorsun.
  • 1 Ay Önce

Mehmet

İşleri bu

Filinta

İBB.nin metrobüsu kaza yapti.Maalesef Ferhat GÖÇER adli bir gencimiz vefat etti.Yüzden fazla vatandaşımız yaralandi. Kaza görüntüleri yayinlandi.. CİNAYET GİBI KAZA. Şöför ifadesinde güzergahtaki durum hakkinda bilgilendirlmediğini söyledi.Görüntülerde şöförü haklı çıkarıyor.. Çünkü arkadan takip eden araçlarin da, süratle kaza yapan aracı takip ettikleri ancak viraja girilmesi sebebiyle hız azalttikları belli oluyor. Dolayısıyla çalışma yapilan güzergahta bir kaza ihtimalini bertaraf etmek için, yeterli tedbirin em alinmamiş olduğu anlaşiliyor. ŞİMDİ İBB. YE SORUYORUM : 1 ) Metrobüsün şerit ayirimini, NEDEN viraj gibi en na müsait yerden yaptinız.. 2 ) Neden sürücüleri ikaz edecek yeterli miktarda trafik işik ve işaretlerini yeterli uzakliktan yerleştirmediniz.. 3 ) Günde yüz binlerce İstanbullunun seyahat ettiği metrobüslerin peş peşe süratle seyrettiği bu güzergahta, ilave emniyet tedbirleri almak aklinıza gelmedi mi ? Mesela böyle durumlarda şöförü, ARAÇ İÇİ UYARI SİSTEMI İLE IKAZ EDECEK BIR UYGULAMAYI BELBİM E YAPTIRARAK METROBÜSLERİN KULLANIMINA SUNMAK O KADAR ZORMU ? 4 ) İstanbula konser festivalden başka hiçbir katkiniz olmayacakmi? 5 ) Alti yildır İBB.yi yönetiyorsunuz, geçmiş yönetimlerin yaptiklarina gram ilaveniz olmuyor..Lafla peynir gemisi yurümez. 5 ) EN MUHIMİ SUÇU HEMEN EMEKÇİ ŞÖFORE ATIYORSUNUZ..SAHA MÜDÜRÜDE İŞARETLEMELERDEN DÖRT İŞÇİNİN SORUMLU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. 6 ) İSTANBULLUNUN CANI SİZE EMANET. SİZ HİÇ " İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞI " DİYE BİRŞEY DUYMADINIZMI.? 7 ) YARINDAN TEZİ YOK. SÖYLEDİĞIM UYGULAMAYI BELBİME YAPTIRIP ACILEN TATBİKATA KOYUN.. Ayrıca belediye üst Idarecileri işin başinda olsun.. Balık baştan kokar.. Amann.. Sonra denmedi demeyin.. Sonra demedi demeyin..
  • 1 Ay Önce

Filinta'ya

Fazla zorlama adelen atacak ;) seni komik seni

16 milyonu verem etmek için çalışıyor

Beşiktaş da bina da onlarca insan öldü, İzmir'de ortada duran elektrik akımına kapılan iki kişi öldü, metrobüs ve otobüslerde sürekli kaza yapıyor. En nihayetinde sorumsuzluğun, umursamazlığın, iş bilmezliğin sonucunda vahim bir metrobüs kazası ile bir kişi öldü, Allah rahmet eylesin, onlarca kişi de yaralandı. Araç metrobüs yolunda ters istikamette park edilmiş kaza yapan ve arkasından gelen şoförlerin de haberi olmadığı kesin. Yani cinayet gibi bir durum var ortada. Aklı İstanbul'da değil Türkiye'yi yönetmek de olan iş bilmez, basiretsiz, çapsız bir isim İstanbul'a layık değildi ama, halkın iradesi diyor geçiyoruz. Yazık bu millete ve İstanbul'a....

resat

atatürk türkiyesi neler görmüş , daha yüz sene oldu , bu millet binyıldır bu topraklarda ne dümenler ,ne fitneler gördü ,sizin yaptığınız fitne neki ,ama bak hala ayakta ,sel gidermiş ,kum kalırmış ,,
  • 1 Ay Önce

Semih

DOLAR 34,07 %0,01 EURO 37,63 %-0,28 STERLIN 44,69 %-0,42 BITCOIN $58.094,00 %-2,36 BIST 100 9.833,22 %0,78 GRAM ALTIN 2.741,95 %-0,73 GÜMÜŞ 31,71 %-1,69 FAİZ 52,53 %5,13 Emin Çölaşan Emin Çölaşan Uğur Dündar Uğur Dündar Rahmi Turan Rahmi Turan Necati Doğru Necati Doğru Saygı Öztürk Saygı Öztürk Soner Yalçın Soner Yalçın Deniz Zeyrek Deniz Zeyrek Ege Cansen Ege Cansen Murat Muratoğlu Murat Muratoğlu Aytunç Erkin Aytunç Erkin Nedim Türkmen Nedim Türkmen Yekta Güngör Özden Yekta Güngör Özden Sultan Uçar Sultan Uçar Öner Döşer Öner Döşer Yazarlar - Necati Doğru Abone Ol Necati Doğru Zafer!
  • 1 Ay Önce

Bu ne

Düzgün kopyalayamamışın.

ersan

Ali Burak Keles adlı kansız içi. yakalam karari çıkartılmış hadi hayırlısı.simdi sen yarın onu savunan yazı yazarsın işin bu senin bende elimden geldiği kadar senin Atatürk e hakaret eden yazarlarını Ciner e şikayet ediyorum bilgin olsun
  • 1 Ay Önce

Filinta

El hamdulillah.. Elhamdulillah..Elhamdulillah..Çakı gibi teğmenlerimiz mezun oluyor..HARP OKULU CAMİSİ AÇILIYOR..PEYGAMBER OCAĞI OLAN ŞANLI ORDUMUZ'A DA BU YAKIŞIR.. Şanlı kahramanlar, ayağınıza taş değmesin.Bahtınız açık olsun.
  • 1 Ay Önce

Can

aycicek yagi asiri zamlandi haci haberin var mi .  
  • 1 Ay Önce

adem

karısını yunan kralın koluna takan İsmet İnönü'nün zihniyetinde insanlar. Bir insan başka erkekler karısının elini sıkmadı diye üzülebilir mi yaa?
  • 1 Ay Önce

Kişi kendinden bilrmiş herkesi

Başkasinin karisina kizina goz koyanlar, baskalarinin da kendi karisina kuzina goz koydugunu sanırmış. Adam evlilik davetiyesine karisinin adini yazmiyor. Davetiye verdigim esim dostum karima hallenmesin diye.

Insansa bir hatamiz mi oldu acaba diye uzulur

Ama vahsi bir HAYVANSA SEVINIR !!!

sedat

SÖZCÜ ..GÖZCÜ ..VS BUNLARIN İPLERİ YUKARIDA ABİLERİ NE DERSE ONU YAZMAK ZORUNDALAR ...
  • 1 Ay Önce

HAY

sedat HAY YALANIN BATSIN ….

Terzi

Kripto fetöcüler ve önceden fetöcüler hep hükumeti över. Onlar için zafer burdur. Zafer bayrami neylerineki...
  • 1 Ay Önce

Recep Dengiz

ALİ BEY KARDEŞİM, ALLAH CC BİZLERİ, ASKERİMİ POLİSİMİ ŞEHİT EDEN PKK AZİZ VATANIMI BÖLMEK İSTEYEN PKK NIN KURUCUSU BEBEK KATİLİ, APONUN HEYKELİNİ DİKECEĞİZ HEYKELİNİ DİYENLERE SELAM GÖNDEREN, ATATÜRK İSTİSMARCISI EZİKLERDEN EDECEKSE CANIMIZI ALSIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAĞ OLSA İDİ, ATATÜRK İSTİSMARCISI EZİKLERİN YÜZLERİNE TÜKÜRMEZ, YÜZÜNÜZE TÜKÜRSEM TÜKÜRÜĞÜME YAZIK OLUR DERDİ, DİYEN BOŞUNA DEMEMİŞ, BİZ YUNANI DENİZE DÖKTÜK AMA GİDERLERKEN KİMİ İTİNİ KİMİ BİTİNİ KİMİ DE........, BIRAKTI DİYE BOŞUNA DEMEMİŞ ALİ BEY KARDEŞİM.
  • 1 Ay Önce

ÇAĞDA

recep densiz DŞGİTAL ÇAĞDA SENİ GİBİ YOBAZLARI GÖRSEYDİ SENİN AĞZINA TÜKÜRÜRDÜ

Abidin

Zina serbest, haberin vardır sanırım Sayın yazar!
  • 1 Ay Önce

İhsan y

Hacı sizin kanka fetöş ve diğer cemaat tarikat üyeleri orduda olunca ne olduğunu 15 temmuzda gördüğünü düşünüyordum ama yine zerre akıllanma yok fetöş gider menzil gelir o gider Süleyman'ı gelir nedir bu memleketin sizden çektiği bu bugün bunu yapar yarın kimbilir ne yapar medeni orduyu düşündüğünüz hale bak gurur duy kim kiminle omuz omuza savaşır gerisini sen düşün.
  • 1 Ay Önce

Kankanızı kaptıracaksın

İhsan, sizin kanka fetöş diyorsun da, sizin zihniyet FETÖ olduktan sonra onları daha da çok savunur oldular. Misal,mazlum dediler, misal bankalarına, kuruluşlarına el konduğunda desteğe koştular. Kemal bey'in talimatıyla gittik dediler. Kitaplarını neden yasaklıyorsunuz dediler. Misal,15 Temmuz'a tiyatro, kontrollü darbe dediler. Misal, onları gidip Amerika'da ziyaret ettiler.Mit tırları yalanının belgelerini onlardan aldılar. Misal, en önemlisi,Chp'li eski bir vekil cemaatle ittifak yaptık,itirafında bulundu. Misal, şaşmaz, yanılmaz Chp savunucusu gazeteci "Şimdi cemaati savunma zamanı" başlığı ile içeriğinde de,uydurukdan bir örgüt ürettiler diye yazı yazdı. Kanka kim gördün mü şimdi? Sözünü ettiğin cemaatlerden biri de Chp'ye oy attı. Tanıdığım itiraf etti bunu... Kanka öyle mi?

Onur

ATEİSTLER derneğinden selam var.Bizden çok ateist yapıyorlar milleti diyorlar...
  • 1 Ay Önce

Dinde zorlama yok

Fakat sizin gibi olmayanlara akşama kadar küfretmek serbest.

Nefer

Sen şeytanın is ortaklarinin postasi misin...Ateistler selami seninle mi gönderiyor. @Onur..!!!

Paşa

Deistlerin de var selamı.

Nur

Aklını kullanmayanların üzerine pislik yağdırırım diyor Yüce kitabımızda Rabbim cehenneme odun taşımak istiyorlarsa kendileri bilir kimse limseyi ateist budist deist yapamaz kişinin kendi tercihidir dediğim gibi aklını çalıştırsınlar onlar istemiş ateist olmuş kimse kimseyi bahane edemez her kes kendinden sorumlu . Zorlamayok tercih sizin

Uğur

Kocadan başkasının emri altındaki bir kadın tanım olarak hür bir kadın değildir, bir köle kadındır; kadın erkek gibi olmaz, üstündeki otoriteye bağlanır. Ve en eski çağlardan beri, köle kadınlar cilveli oynaklıklarıyla tanınırlar. Hele hele patronla (köle sahibiyle) bir nevi nikah altında karı-koca olmayıp başka kocayla nikahlanan köle kadınlar serbest cinselliğe ve bu olaydaki gibi dost tutmaya olan eğilimleriyle tanınırlar, çünkü onlara patron (köle sahibi) maaş vererek onları kocaya ihtiyaçsız kılmış ve kocaya bağlanma hislerinden alıkoymuştur. Bu, kadının biyolojik gerçekliğinden dolayıdır, değişmez. Şimdiki problem şudur ki hür kadınlar hileyle kitlelerce köleleştirildi, bu olaydaki gibi patronlar ve âmirlere cariye edildi ve böylece genel olarak zengin iş arkadaşları ve diğer zenginler sınıfına oynak fettan cilveli serbest cinsellik kaynağı kılındı. Annelerimiz ve ninelerimiz sanki daha önce (ve şimdi) evlerinde en büyük ekonomik işlevleri yerine getirmiyorlarmış gibi kadınları sözde ekonomiye katma, yani hane ve Türkiye ekonomisinden çekip alarak Türkiye karşıtı uluslararası işyeri ekonomisine katma kerizliğinden ve deliliğinden vazgeçilmelidir. Aksi hâlde ülkemizin deli dolu kadınları zengin iş arkadaşları ve magandalar ve diğer zamparalarla olan serbest cinsellik ve dost tutmada ayıpladığımız Avrupalı ve Amerikalı kadınları kat kat geçecekler ve bizler de en boynuzlu ulus olarak rezillerin en rezili olacağız ve ardından helak olacağız. Gerçi görüldüğü üzere o derekeye zaten düşmüş gibiyiz. Öyle ki aramızdaki baş boynuzlular utanmadan şu fantezilerini çağdaşlığın gereği diye bizlere de dayatmaya çalışıyorlar, şunu ki kendi karılarını bazen âmirlerine ve bilhassa zengin patronlar ve işletme müdürlerine o subay karı gibi sunalar ve ayrıca onların ellerini ve kim bilir başka nerelerini etraftaki bütün yetkili ve bilhassa üniformalı erkeklere ve zenginlere ellettikçe elleteler.
  • 1 Ay Önce

ÇIKAR

uğursuz BU DEVİRDE BU GERİ AZGIN SAPIK KAFAYA ANCAK DEFOL SAPIK DENİR SENİN KAFANIN İÇİ VE ANLAYIŞIN KİRLİ KAFANI APIŞ ARANDAN ÇIKAR Y... KAFALI BEYİNSİZ

Nur

Bu konular buralarda tartışılmaz geniş açılımlı derin konular. Daha doğrusu yanlış anlamalara neden olursunuz bu konular din adamlarının işi

beynamaz

Keşke sandığa giderken kamyonların altında kalaydım, kalp krizleri geçireydim, kafana çatılardan tuğla ve kiremitler düşeydi de CHP'ye ve Imamoğlu'na oy vermeseydim..Bundan sonra oylar AKP, MHP, BBP gibi vatansever, yerli ve milli partilere inşallah x
  • 1 Ay Önce

Hemşinli

Kardeş CHP'ye oy verdiğim için ben de çok pişmanım..

Hemsinli

He he ver gazı

.....

Güzel ironi...

Okur

Ali bey 30 ağustosu kutlamiyorsun.
  • 1 Ay Önce

Zaferleri kazananlar kutlar

Kaybedenler ise yok sayar

@Okur'a

Hayırlı cumalar derviş..

Yumurta

Tabiki oyle

Malazgirt

26 ağustos zafer bayramını kutladınız mı

.....

Ali Bey keşke Yunan kazansaydı diyenlerden değildir herhalde....

dün ve bugun

eşinin elini sikmadilar diye zeka gösterisi yapmaya kalkışan şahıs Malazgirt zaferinin yıl dönümünde bu zaferin nasıl kazanıldığını düşünse belki zekası acilir..mesela büyük İslam turk kumandaninin ordunun önüne çıkıp konuşma yapmasını düşünsün çünkü bu muhteşem zaferin mesajı biraz da o konuşmada saklı degilmi.. acaba romen diyojen de çıkıp bir konuşma yapmak istemiş midir hatta yapmış mıdır diye sorarsak önemi belki daha iyi anlaşılır fakat tarihe geçmiş böyle bir bilgi yok tahmin edebiliriz ki Avrupanin okullarında da yoktur..hormonlu bilgi olarakta oturmuyor demekki.. işte büyük Sultan o muharebede bu oturmayisi da tarihe mesaj olarak yüklemek istemiş olabilir.. yani şunu tahmin edebiliriz diyojen zafer kazansa bile tarihinin oluşamayacağını bal gibi tahmin ediyordu çünkü savaş sonrasinda kanka biliyonmu bizimki son anda bı konuşma yaptı sözüne karşılık birçok kişinin yav he he çokta inandik veya deget ya ne konuşması tepkilerini tahmin eder..batının bugünkü düşünce sistemetiğinde bile bu bilgi kolay kolay oturmaz.. çünkü bu durumun toplumsal hayatta onay ve tolere acisindan heyecana karşılık gelmediğini onlar da bilir..bizde ise tarihi derinliği ölçüsünde casuslarında fink attığı bir savaşta ordunun kumandanının yerini ve kendini belli eden bir konuşma yapması toplumsal hafızada iz bırakması beklenen bir durumdur ve hatta biz farkında olmasak da batının düşünce sistematiğinde abi adam çıkmış konuşmuş kim olduğunu da belli etmiş en önde olduğunu da yerini de belli etmis olay bu yaaa yankısıni bulma ihtimali kuvvetlidir.. kendi kumandanları için böyle bir yankı böyle bir iz oluşmasının zorluğundan bahsetmek bir çelişki değildir.. çünkü onların düşünce sistematigi bu sahneyi mahkum etmeye öyle bir yoğunlaşmıştır ki ifrat zıttına savrulur.
  • 1 Ay Önce

Nur

Rezil etti tüm tc kendini o şahıs

Akademisyen

İçkide içer başka şeyde içer, elinide sıkar başka yerinide. Bize ne kardeşim, böyle saçma sapan şeylerle gündemi meşgul ediyorsun. Çiftçinin malı para etmiyor, malını satamıyor, çiftçinin para etmeyen malı pazarlarda halka fahiş fiyata satılıyor. Çiftçinin malı tarladan hasat edilip şehirlerdeki pazarlarda halka uygun fiyata nasıl arz edilir. Bu ve benzeri güncel ekonomik sıkıntılara kafa yorun biraz yahu.
  • 1 Ay Önce

Mehmet

Ahmet denen tezek parçası ağzını yıka

Ahmet

Sözcü gazetesi denilen tuvalet kağıdından bile değersiz pacavrayi okuyan tip senin gibi yalloşlarin bu sitede ne işi var?Hadi kendi çöplüğüne orada elini mi sıkarlar billmem neyini sıkarlar hadi.

Mal

Her kes kendi malı derdinde tc yansa bunların umrunda değil param parça olmuş bir insanlık

Sahi

Ali beyi derdi o değil ki.o anca chp İmamoğlu eski dosyalar işi bu.okumayin gitsin.

Kemal

Münferit olaylar Ordumuzu baglamaz geregi yapilir Kemalistler Olmayanlar Muhazakarlar Ötekiler bir Hayal ürünüdür Milli Birligimizi sarsmak icin ortaya atilan Ürünlerdir Anayasa miz Yasama Yürütme ile Hersey 100 yildir belirlenmistir Gerektigi zaman da Halkin riza si ile ilk 4 madde harici degistitilmistir Sullandirmak Beyhude Milletimiz feraset sahibidir Müsade etmez !
  • 1 Ay Önce

hilmi

müslüman alemi de ben faize şöyle karşıyım ben faize böyle karşıyım diyerek cibilliyet noktasından haraket ederek yazı yazan ama faiz artışı olduğunda sus pus olarak riyakarlık gömleğini giyen sözde müslüman yazarları da gördü.
  • 1 Ay Önce

.....

506 milyar dolar dış borç var iç borç ne kadar bilmiyorum....BUTCE BU FAIZ LOBİSİNE GİDİYOR...

.....

Hiçbiri NAS i hatırlıyor mu...FAIZ LOBİSİNE gidiyor bütün paramız....Müslümanlık böyle bir şey olabilir mi...

Nefer

ANITKABIR'DE YINE ESAS DURUS CEKMISINIZ !!!
  • 1 Ay Önce

Yavuz-1517

.Rahmetli Erbakan Hoca; Islam'i ve Muslumanlari "irtica" kılıfı altinda PKK'nin daconune getirerek birinci tehtit ilan eden 28 Subatci darbeci rektörlere, Holding medyasina ve güvenlik ve yargi bürokrasisine "Iktidara geldigimizde Müslümanlara ve başörtüsüne saygi duymayı öğrenip selam duracaksiniz.." demisti..Allah gani gani rahmet eylesin inşallah..

Yorumcuuuuuu.....

Hadi neyse mübarek cuma gunu

Yorum

içten değil kerhen yapılıyor..

26 ağustos

Malazgirt bayağa coşkuluydu biz esas duruşu yanlızca Yüce Yaratana yaparız ona secde ederiz ameller niyetlere göredir takkiye de gerekli

28 Subat 1000 YIL SURECEK DIYENLER

HAKLIYMIS DEMEK KI !!!

Kanber

Selamlar bu hangi aklın ürünü ürününü diyorsanız ya hocam şeytani aklın ürünü. Rahman'a secde etmeyenler şeytana secde eder. Şeytan da insanı hem dünyada hem ahirette rezil eder. zelil eder. Vah benim orduma bu kadar kirli tiksindirici ahlaksızlar virüsler timörler oraya nasıl oldular.
  • 1 Ay Önce

Ersan'a

7 kat cehennemin dibine kemalist olsan bize ne?
  • 1 Ay Önce

@NEFER'E

NEFER ÖLDUGUN ZAMAN CAMIYE GETIRDIKLERINDE; IMAM; MUSLUMANLARA YAPTIGIN BUTIN HAKARETLERIN INT8KAMINI SENXEN BIR ŞEKİLDE ALACAK..

Nefer

BIZ BU DUNYADA YOBAZLARA CEHENNEMI YASATIYORUZ YA, O YETER BIZE !!! OBUR DUNYAYA VARSA ve GIDERSEK O ZAMAN BAKARIZ !!! Varsa bile KEMALISTLER orda da YOBAZLARI TOKMAKLAR !!!

Hemşinli

MUSTAFA KEMAL ATATURK nokta????????????

Okur

CHP'li başkana küfürcüler, zinacılar, heykelciler, baş örtülü veya örtüsüzler hepsini birlikte göndermek lazım. CHP'nin kapısı herkese açıktır.
  • 1 Ay Önce

Merdane

Ne olursan ol yine gel.ister lgbtiçi ister hortumcu ister manukyan ister putperest...villalar dikmek için gel çalmak çırpmak için gel taciz tecavüz için gel yüz kere yüz kızartıcı suçun varsa bu kapı senin kapindir gel

Ayhan

3o Ağustosla ilgili bir yazı yazmanı beklemiştim neyse farketmez. Bu tür kirli ilişkiler hep oluyor. Sapikliklarda oluyor. 
  • 1 Ay Önce

Alihan

Birkaç gün sonra yazar..

Ray

Rahmetli Hasan Karakaya aklıma geldi nedense...
  • 1 Ay Önce

Ahmet Tunc

Helal olsun yazara...Gercekleri eğip bükmeden;Ataturk simsari Kandil devrimcilerinin yüzüne çarpmış.. Islam ve Musluman düşmanı laikçi sizofrenikleri, laikci darbeci,Ataturk simsari,mezhepci solak medyayi havalara hoplatacak ve onların ipliğini yine pazara çıkaracak bir yazı olmuş.. Tebrikler.. x
  • 1 Ay Önce

Çaykaralı Fahrettin

Bu laikçi psikopatlar ellerini milletin kucağına bile atmaktan çekinmez zira çağdaşlıkları bunu gerektirir.
  • 1 Ay Önce

Ahmet Tunç

Sevgili Ali , Atatürk'ün evlatlarının bayramı 30 Ağustos Kutlu olsun.
  • 1 Ay Önce

KALDI

ahmet SIFIRLAYAMADIM BABACIĞIM 30 MİLYON EURO KALDI KIZ KARDEŞİNİ GÖNDERİYORUM DENİLENLER Mİ

Hemşinli

Sevgili Ahmet Tunç, hayırlı cumalar...Mibarek cuma gununum feyz ve bereketi uzerinize olsun insallah..

Ahmet

Sevgili Ahmet Tunç Recep Tayyip Erdoğan'ın evlatlarının 30 Ağustos kutlu olsun.

Osmanlı

26 ağutos ta malazgirt zaferini kutladık osmanlı torunları türkler olarak

Hüda partili

Namussuzluk yapmakla yetinmeyip başkalarının da kendileri gibi olmasını isteyen namussuzları Yunanları denize döktüğümüz gibi Allahın izniyle denize dökeceğiz.Bir de neden benim eşimin elini neden sıkmıyorlar psikolojisini irdeleyelim:Bunun anlamı şudur ki bizim elini sıkmadığımız her bir kadına karşı şehvet duyduğumuza inandıklarını gösteriyor.Yani biz onların elini sıkmamakla şehvetimizi teskin etmiş oluyoruz onlara göre.Halbuki böyle değil.El sıkma haramlığı bu ... yol açmamak içindir.
  • 1 Ay Önce

Hüda partili

Eren biz onların kişiliğini falan görmüyoruz,dişiliklerinden başka.Mıknatıs gibi çekiyorlar anladın mı?Hem de 72 yaşındayım.Vallahi ben onların hiçbir cibilliyetini de gördüm.

Ahmet

Eren denilen yorumcu biz senin kadar geniş değiliz.Senin veya eşinin neresini sıkarlarsa sıksınlar kesinlikle karışmayız ama müslümanlara karşı saygılı ol.

Eren

Allah da sizleri güldürsün diyemeyeceğin, güldürmesin çünkü,, dolmabahçeden mi dökdünüz,, la sizin aklınız fikriniz el uzatırsak içimiz bi tuhaf olur,, sizin içiniz bi tuhaf olsa noolur la, karşında bi birey var, kadınları bu kadar cibilliyetsiz, kişiliksiz görmek nasıl bi ruh hali anlatsanız ya,

Mehmet

Allah hepsinden razı olsun. Bu gün şu ortamı görseler... Biz bunun içimi canımızı vermiştik der yüzümüze tükürmezlermi
  • 1 Ay Önce

.....

Katılıyorum size, biz bunlar için mi şehit olduk diyecekler...

YORUM

Selamlar. Ali bey bazan sizi anlamakta zorluk çekiyorum. 
  • 1 Ay Önce

Ersan

Bol bol kitap oku..Paragraf soruları çöz..

.....

Niye ki, Ali Beyin görevi CHP, Koç ve İmamoğlunu ve muhalefeti eleştirmek, hükumete övgüler yağdırmak...Hükumetin hiçbir icraatını eleştirmez,, örnek zamlar, vergiler hatta FAIZ i bile...

Durma

Ali bugün 30 Ağustos..
  • 1 Ay Önce

Hemşinli

Osmanlı sen git yat

İslam

4 gün evvel malazgirt zaferini kutladık

Osmanlı

Eeere

Akıl

30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun tüm fetöcüler hakettiği cezayı bulsun. Türkleri cemaatler değil bilim yükseltir.
  • 1 Ay Önce

Nur

Onu gerici yobaz chp ye ve onlara oy verenlere anlatın yalanı iftirayı algıyı rüşveti bıraksın müslüman türklere yatırımlara takoz olmayı marifet sanmasın

Yok canım...

ATAM SENI BUGÜN ANMAYANLARIN HEPSINI SEN BIZLERE YILLAR ONCE SOYLEDIN ZATEN...BUNLAR KIMLER IYI BILIYORUZ BAK SENI UNUTULMADIKÇA DAHA BÜYÜDÜKÇE NASIL DA......
  • 1 Ay Önce

Ahmet

Doğru pkk ile beraber bayağı büyüdünüz.

Nur

Buyrun biri yusuf olmuş gaipten konuşuyor . Adam ölmüş ya yuuh artık ahirette kendi derdinde tc çok umrundaydı bir fatiha okuyun

Nur

Erkekler de..uslukta yarış ediyor bu iş daha nerelere gider bilemeyiz .
  • 1 Ay Önce

Paşa

Sen erkektin değilmi.

ersan

ben dibine kadar kemalist im.
  • 1 Ay Önce

Nur

Kişi sevdiğinle yerin dibinde buluşursunuz

Yorum

Ders almadınız 15 Temmuzdan bu kafayla daha çookkk 15 temmuz yaşarız
  • 1 Ay Önce

Ersana

Hizmet hareketi fetö değil gocaefendi diyeceksiniz ne istedilerde vermedik Ankara yı parsel parsel satmadılar mı? Daha da örnekleri artırabiliriz Nasıl AKPlerin hepsi koyu dindar değilsede AKP li olmayanların da hepside solcu değiller Sen biraz yavaş gel

ersan

15 Temmuz'da darbe gecesi Kadıköy'de, Şişli'de, Çankaya'da, Konak 'ta.. vs evlerinizin balkonlarından ve pencerelerinizden yoldan geçen tankları ve darbeci katilleri alkışlayanlar ilerici, laikçi l, Kandil devrimcisi, Ataturk simsari, mezhepçi solaklar olarak sizler değil miydiniz.. iInternete düşmüş konu ile ilgili yizkerce video var..

Fazilet Durağı yalancıları

Yakın zamanda bu zihniyetin savunduğu parti teşkilatlarında foseptik kuyusu gibi patlayan taciz, tecavüz skandalları olmuştu. Partinin eski bir vekili bunu canlı yayında eleştirirken, bir başka partili ona mesaj attı (Vekil mesajı yayında okudu) ve " Partiye zarar veriyorsun "diyerek, o da onu eleştirmişti. Yani parti ahlaksızlıkdan daha önemliydi bu kafaya. Şehvetiye Tarikatı diye kitap yazan isimden Şehvetiye Partisi kitabını bekledik ama nafile! Medyaları da tabi ki aynı zihniyet ile yayın yapacak. İktidarı eleştirirken din tüccarı, dinî siyaset alet ediyorlar diye haber yaparken, İmamları Ekrem'in Câmi görüntüsüne " Huzur duası" Manşeti attılar.Muhafazakar, dindar insanlara sürekli yobaz, gerici,Cımhuriyet,Atatürk düşmanı dediler. Atatürk olmasaydı ananız belli olur ama babanız belli olmazdı diye aşağılayıp, hakaret ettiler. Gel gör ki, çalma kapıyı çalarlar kapını misali bazı genç kızlar, anneleri belli iken bu zihniyetin içinden babalarını arar oldular.Yüzyıllık partilerinin genel başkanı uçkur davası ile değiştirildi ama,hala ve sürekli millete ahlak satmakla, dağıtmakla meşguller.
  • 1 Ay Önce

Özet

CAHAPENİN özeti olmuş

VATANDAŞ!

BU EL SIKAMAMA İŞLERİ NEDEN YAPILMAMAKTA BİLİYORSUNUZ ALİBEY?
  • 1 Ay Önce

Nuran Devres

Çok şükür ! Dilruba bu sabah tahliye edildi. Özgür Özelin ziyaretinin etkisi olmuştur sanırım.
  • 1 Ay Önce

Adsız

ve bu subaylar orduda görev yapmaya devam mı ediyorlar? o zaman bu milleti savaşlarda kim savunacak?
  • 1 Ay Önce

VATANDAŞ!

BİZ, GEÇMİŞE GİDERSEK BU EL SIKIP SIKAMAM OLAYLARI OLMUŞTU FETOCU ÇIKTI BAZI ASKERLER BUNLARIDA YAŞADIK TABİKİDE PROTOKOL VARSA KATILMIŞSANIZ SIKICAKSIN BU GÖRGÜ KURALIDIR ...YAPAMAYORSANIZDA BU İŞLERİ BU MESLEĞİ BIRAKIN YANİ ..EL SIKMAKLA AŞINMAZ ANADOLUDAKİ SÖZDEKİ GİBİ AMA BAŞKA NEDENLER VAR DEMEKKİ?
  • 1 Ay Önce

Bir Dost

1071'in, 1453'un, 1915'in, 30 Agustis'un, , 1974'un kuyruk acısıyla hala böcek gibi debelenip duran ve Gezi provakasyonlarinda "Zulum 1453'te başladı" diyerek k8nlerini kusan Islam, Musluman ve Türk devletinin bilumum düşmanları kriptolar, haçli-kilic artiklari, laikçi sizofrenikler, Kandil devrimcisi mezhepçiler; kıyamete kadar bu "zulmü" size yaşatmak; boynumuzun borcu olsun.....// imanımız kâim olsun...//....Neslimiz daim olsun...// Devletimiz ebed müddet olsun (Amin)
  • 1 Ay Önce

@Ulan Seref'size

O zaman nicin üstüne alınıp hirliyorsun "ulan"

Kıyamete kadar "zulmü" bize neyle yaşatıyon Binbirsurat?

BU YUZYILDA hala SAVASLARDA MEDET UMDUGUNUZ EBABIL KUSLARIYLA MI :-)))))) Sen once pesinde olan IBB Italf Timlerinden kurtul da BOYNUNUN BORCUNA SONRA BAKARSIN !

Ulan şeref

Kimsenin ecdadiyla sorunu yok. 

Ayhan

Islam ve Musluman düşmanı laikçi sizofrenikleri, laikci darbeci,Ataturk simsari,mezhepci solak medyayi havalara hoplatacak ve onların ipliğini yine pazara çıkaracak bir yazı olmuş.. Tebrikler..
  • 1 Ay Önce

sukru

Adam illaki ben geyik olacağım diye tutturmuş,ya sabır.
  • 1 Ay Önce

Cem

Ali bey.. Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet diliyorum ve saygıyla aniyorum
  • 1 Ay Önce

Nur

Anıt kabire git Ali bey ne yapsın ruhuna fatiha okumayı dene

Cemcik

Usayla kandille bölücü yıkıcı tüm terör unsurlarıyla bu devlet yikilmalidir diyen bölücü parti militanlariyla mankurtlarla PYD ile Siyonistlerle birlikte milliyetçilik ayaklarına yatmanız dahiyane fikir.

.....

ATATURK ONDERLIGINDE BASLAYAN VE ZAFERLE SONUCLANAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...BU KADIM MILLET ATATURK VE KURTULUŞ SAVAŞININ O ISIMSIZ KAHRAMANLARINI HICBIR ZAMAN UNUTMAYACAKTIR...Ruhları şad mekanları cennet olsun... NE MUTLU TÜRK'ÜM DIYENE!

Bir Dost

Afferim Cem..Gokturk Devletinden, Malazgirt'ten, 1453'ten, 1517'den, 30 Ağustos'tan,1974'ten günümüze gelene kadar Turk-Islam sancagini, devleti ebed müddet sancağını taşırken şehit olan bütün şehitlerimiz Allah rgani gani ahmet eylesin inşallah..

Din adami

Ah ah sizlere çok yazık. Bugun zafer bayrami. Atatürk ve silah arkadaşları iyi ki varmış rahmetle aniyoruz
  • 1 Ay Önce

Mehmet

O yüzden bu zihniyete hiç acımayacaksın.

Parti

Normaldir.bu zihniyetin çağdaşlık anlayışı çıplaklık ve sarhosluktur.rutbelinin başarısı başkasının karısıyla yaptığı danstır .belediyecilik başarısı heykel ve konserdir.yillardir yönettikleri Bodrum marmaris gibi beldelerde kanalizasyonu hala icat edememisler vidanjör belediyeciliği yaparlar
  • 1 Ay Önce

beynamaz

Bugün olsun atanı an Ali Bey.
  • 1 Ay Önce

Beynamaz

Sultan Alparslan’ın ruhu şad olsun.

Osmanlı

Sanana ne beynamaz

Tesbihle

Tesbihle mi oluyor,zikir mi cekilmesi gerekiyor beynamaz emmi.yoksa şişelerle mi, bir belirtmemissin ki

BEYNAMAZ

atanla haşrolasın

Çoluk çocuk katıldıkları kokteyllerde içki de içtiler.

Videosu var mi ? Nereden biliyorsun ?
  • 1 Ay Önce

Kör han

Sorosun cocuklarinin içki şişelerine rağmen camide içki icmedigini iddia eden cami imamı cahapeden milletvekili adayı oldu.

biliyor

adam yazışmayı atmış. araştır sende biraz.

Ayhan

zamanında " camide içki içtiler 70 tane üstü çıplak adam başörtülü bacima saldirdilar. Görüntüler elimizde " deyip halen o görüntülerin neden yayınlanmadıgi aklıma geldi.

30 Agustos ZAFER Bayrami Kutlu Olsun !!

Baskomutan GAZI Mustafa Kemal ve butun sehitlerimizin ruhlari saad olsun ! Amin
  • 1 Ay Önce

Tarih bilmez tarih anlatır cahil

Ederdi, ya hu cahil cahil konuşma. Cevap verince bu defa da söyleyecek sözün olmuyor ya hakaret ediyor veya küfür ediyorsun. M. Kemal'de Sakarya savaşı sırasında attatn düştü, kaburgaları zedelendi. Var mı buna da bir cevabın?

Nefer

Cakma baskomutan esas baskomutan karisinda esas durus cekmis yine!

EDERDİ

tc ATİN ÜSTÜNDEN ATTIĞ Mİ SAKARYA CEPESİNDE NASIL KUMANDA EDERDİ ACABA

Tc

Baş komutan RTE

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, GÜZEL TESBITLERIN...CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE ÜMMETİ MUHAMMED'İN SAV BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI ALLAH C.C DİLERİM AMİN....DİNİ İSLAM İÇİN VATAN İÇİN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE MİNNETLE DUVALAR ANIYORUM ALLAH C.C MAHŞER GÜNÜN BİZİ MAHCUP ETMESİN İNŞALLAH AMİN ......MÜSLÜMAN ŞEHİT OLUR.....
  • 1 Ay Önce

Recep öncel

Tebrikler
  • 1 Ay Önce

 dusmanlar kahrolsun .

islam devleti hemen kurulsun
  • 1 Ay Önce

Düşman al sana bomb.

Hazır kurulmuşu var Afganistan'da, istersen önce biraz bir alıştırmasını yap önden.

MÜJO

KURULANLARIDA GÖRMEKTEYİZ HALKLARI YURTDIŞINA BIRAKSANIZ BİR DAKKA DURMAYACAK CİNSTEN, ÇOK MENEM BİR ŞEY YA O DEVLET?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23