• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’de kartlar yeniden karılıyor Kılıçdaroğlu sahneye mi çıkıyor?

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hüsnü Karabulut

Lâtif bey öncelikle hakkınızda hayırlı olan ne ise Rabbim onu ihsan etsın. Her yaşanmışlıklar iyisi ve kötüsü ile şahsına aittir. Şahsınızı öncelikle ilkeli duruş sergilemenizi ve Milli meseleleri kendi meseleniz olarak gördüğünüzü bizlere yansıttınız bu nedenle size gönülden teşekkür ediyoruz. . Sizin Gazeteci kimliğimizden kopmamanız gerekliliğini özellikle belirtmek istiyorum. Bizlerin haber alma özgürlüğümüz de ciddi bir mihenk taşısınız, yeriniz elbetteki doldurulamaz... Kıymetli bir şahsiyet olduğunuz gibi hemşehrimiz olarakta belleklerimizde olacaksınız. Umarım mesleğinize devam kararı alır, hakettiğiniz yerde olursunuz.. Gönüllerde olacaksınız.. Sevgi ile kalın.... Yerköy eşrafından Hüsnü Karabulut
  • 9 Gün Önce

YORUM

Selamlar. Ekrem gelse ne değişecek , Kemal yeniden gelse ne olacak. Zihniyet değişecek mi? Boşver kim gelirse gelsin.
  • 1 Ay Önce

Deli İbo

CHP'de kartlar hiç destesinde durmadı ki. Ayatürk'le başladı İnönü ile devam etti, Ecevit'le sürdürüldü, Deniz Baykal ile tam bu sefer tamam derken Ali Topuz'lar, Hikmet Çetin'ker, Mustafa Sarıgül'ler ekarte edilip ortalık tam sakinleşti derken, Sümüklü Fetö kartları bir daha karıp, Gandi Kemal'i hiç ummadığı anda CHP'nin başına oturttu. Şimdi ise İmamoğlu, Özgür Özel, hatta Mansur Yavaş yeni dağıtılacak kartlarda mevzi almaya çalışıyorlar. Diyeceğim odurki bu CHP kendi içinde verdiği iktidar mücadelesini Türkiye'nin hayırına kullansa idi bu gün Türkiye dünya sıralamasında sayılı ülkelerden olurdu.
  • 1 Ay Önce

rafet

Dünyada nasıl devletleri yönetmek isteyen hatta çoğu zaman yöneten küresel sermaye var ise ;Türkiye'de de İktidarın kendilerine diz çökmesini isteyen yabancı sermaye destekli şirketler vardır. Bu şirketler iktidarların kendi isteklerini yapmaları için ya da kendi adamlarını iktidara taşımak için her türlü baskıyı yaparlar ,hatta dış güçlerden de yardım alırlar. Canlı örneklerini zamanımızda hala yaşamaktayız. Bunlara direnmek önce iman sonra vatan sevgisi ve her an ölümle burun buruna kalmak gerektiğini ister. Bu özellikleri olmayan yöneticiler baskılara dayanamazlar. Olan da ülkede yaşayan halka olur. Sıkıntıyı çeken her zaman halktır. Vesselam.
  • 1 Ay Önce

Okur

Kemal Kılıçdaroğlu kendisini şah İsmail'e özgür özel ve Ekrem İmamoğlunuda Yavuz Sultan Selim'e benzetiyor. Şah İsmail Çaldıran'daki savaşta Yavuz karşısında kaybetsede yenilgiyi kabul etmemişti.
  • 1 Ay Önce

CHP li nefer

Mansur Yavaş dışındakileri at çöpe. Bunlar daha partiyi yönetemiyorlar, ülkeyi mi yönetecekler? Vay ülkem vay.
  • 1 Ay Önce

Akp li nefer

Reis giderse akp neolacak düşündünmü,akp filan kalmaz yandı gülüm keten helva..

MANSUR chp Lİ DEĞİL Mİ?

ALLAH AŞKINA NE DEVLET TECRÜBESİ VAR?Sinsi sesi çıksa rezil olur susuyor!Sonuçta oy aldıkları DEM lileri koruyup kollaması gerekir onlara çalışacak kimlerden oy alıyorsa ona göre davranacak!Terörle mücadeleyi unutun gitsin sonra DEm lileri meclisteki HDP den gelen milletvekili dostlarını üzerler

Laz oğlu

Ekrem'de Kemal'de Özgür'de gerçek yüzlerini gösterdiler. Bunlardan hiçbir şey olmaz, bunlar AKP'nin değirmenine su taşıyorlar. Projenin tamamlayıcıları.
  • 1 Ay Önce

Okur

Erdoğan'ı devirmek için yıllardır çaba gösteriyorlar. Erdoğan'ı yenip iktidar olmak o kadar kolay değildir. CHP'nin Joe Biden gibi bir lidere ihtiyacı vardır. Joe Biden Kılıçdaroğlu'ndan bir iki yaş daha büyük olduğu için ABD başkanı olamadı. Kılıçdaroğlu gelecek seçimlerde Joe Biden kadar yaşlı olacağı için oda Türkiye'deki başkanlık seçimlerine katılmama kararı alabilir. Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki seçimlere kadar hafızası nasıl olur bilemeyiz oda Biden gibi ters taraflara selâm verip, ayağı takılıp yere düşer, Atatürk'ü seyirciler arasında ararsa aday olma şansı azalır.

rıza mumcu

Erdoganın desteğiyle K.oğlu parti kurar.CHP den az 5 puan kopartır.Erdogan iktidarını sürdürür.K.oglu BOP projesinin muhalif ayağı ve 15 yıldır Erdoğana calısıyor...
  • 1 Ay Önce

CHP Kılıçdaroğlu Mimarlığı ile

PKK ve Alevi partisi oldu alevi derken onunda terör kolu DHKPC dahildir!PKK dan alacakları oy uğruna kimliklerini kişiliklerini kaybetmişler nasıl yaranırım yalakalığı ayyuka çıkmış durumda!Herksi deviren fırıldak ekrem iş başına gelir Kılıçdaroğlu zaten işin içinde bırakmayacak görünen o ki ekrem ile kemal anlaştılar can ciğer oldular Özgür Özele yol göründü!e artık CHP kimlere kaldı şeyh saidin torunlarına fırıldakçılara pkk lılara kaldı!Bir zamanlar Atatükün mücadele ettikleri şimdi devir aldılar tersine döndü!
  • 1 Ay Önce

Muhalif Kadir

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Özel, al birini vur ötekine. Hepsi düzenin adamları. Hepsi AKP hükümetinin değirmenine su taşıyorlar.
  • 1 Ay Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK...BEN ? DAHA IYI TATILER YAPARIM BENI BAŞKAN YAPIN.....P R O J...ELAMANIM .....DIN VE TURKIYE DÜŞMANLARI......
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23