• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aşırı özgürlük bazen güvenlik sorunudur

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Durmus emmi

Türk'üz demeye devam edeceğiz. Bizler araplar gibi olmayacağız. Ümmetçilik yapanlar, Türk ve Türkiye dusmanlaridirlar. Ataları Türk olanlar, arap mültecileri istemiyor. Bu Ülke ayağa kalkacak ve şeriatçı ümmet anlayışını yerle bir edecektir.
  • 1 Ay Önce

Vatansever

Irkçılık bu ülkeye yapılabilecek en büyük ihanettir. Pkk lilar da ırkçılık üzerine bu ülkede kan döken vatan hainleridir. Aralarında olan tek fark budur. Ancak, Türk ırkçılığı yapanların da kan dökmek konusunda çok hevesli olduklarını görmekteyiz ki hedef kitleleri Müslüman sığınmacılar ve diğer Müslüman turistlerdir. Bu tam bir terorizmdir. Bunu amaçlayanlar da teröristdir. Devlet hadiseye bu açıdan bakmalı ve ateş daha da büyümeden önleyici tedbirleri almalıdır.
  • 1 Ay Önce

Aklın falan tutulmamişbeynini çelik bir kelepçeyle sarıp yönetmişler...

Kendi ülkesinin vatandaşı olmaktan gurur duyan,kendi ülkesinde 10 12 milyon siğinmaciya göre sağlik,ticaret ,güvenlik alanlarda ,daha dusuk hakları olan insanların tepkilerini faşistlikle suçlamak.....hele hele maliyetleri en az %70 80 enflasyon kadar artarken dışarıya aynı fiyatlarla mal satamayan,iflas eden iş dünyasının sorununu arap seviciligine indirgemek.....beyin değil çuval var kafanın içinde.....
  • 1 Ay Önce

Berk Okay

Siz daha şu an Türkiye turizmindeki temel problemi anlamış olmaktan uzaksınız ama bununla alakalı makale yazmışsınız… Türkiye’nin esas problemi bu işte, nitelikli gözüken niteliksizlik. Sizinle bu konuyu her yerde tartışıp veriler ile size kabul ettiririm.
  • 1 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Mülteci istemiyoruz dersek ırkçı mı oluyoruz anlamadım
  • 1 Ay Önce

Orhan

Irkçılarin ekmeğine yağ sürmüş oluyorsun.

.....

Güvenlik sorunu mu olurmuş özgürlükler..
  • 1 Ay Önce

Pilot

Bu kafatasçılara ya da tengricilere ne gibi sert önlemler almayı önerirsiniz,bunlar kemalist hainler doğuştan ırkçılar.Bunlar Tarkan filmleriyle büyümüş kafatasçılar,demek ki sorun yıllar öncesinden geliyor.Eski mhp'li ceMAL enginyurt bunlar için güzel örnek,her defasında hükumeti eleştiren kavgadan beslenen bu soytarı ve bunun gibiler yüzünden 80 senedir Türkiye bir adım ileri gidemedi ya!Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi enflasyonda kalıcı iyileştirmeler yapılacaksa varsın 1 yıl daha bekleriz,nasıl olsa battı balık yan gider!
  • 1 Ay Önce

Okur

Sittin sene bekle

Adem

"Yavaş yavaş toparlanma sürecine giren ekonomi" mi dediniz. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz beyefendi? Tuzunuz kuru galiba. Kirada oturmuyorsunuz, yiyeceğiniz de köydeki tarlalarınızdan mı geliyor? Hiç dışarı çıkmıyor alışveriş yapmıyorsunuz, bir yere oturup yemek yemiyor, hadi onu geçtim çay, kahve de içmiyorsunuz galiba. Ben 60 yaşıma merdiven dayadım böyle kötü bir durum görmedim. Barınamıyoruz, geçinemiyoruz, iyi beslenemiyoruz, bir yere gidemiyoruz. Biz bu haldeyken memleketin küçük bir kısmı daha da zenginleşiyor, iktidar ve çevresinin bir eli yağda bir eli balda. İtibardan tasarruf etmiyor beyefendiler, maaşallahları var. Ekonomi toparlanıyormuş, iki yakamızı bir araya getiremiyoruz siz neden bahsediyorsunuz.
  • 1 Ay Önce

Okur

Billur geciyor

ülke

ülke laiklikten sonra faşist yetiştirmekten başka ne yaptı sanıyorsun. ırkçılık kamal la başladı.cehapeyle devam ediyor
  • 1 Ay Önce

Halk istemiyor birader, sorunun kafatasçılık ile hiçbir alakası yok

Ekonomide "yavaş yavaş" düzelen şeylerden bir tanesini yazaydın bari
  • 1 Ay Önce

Abdulla

Kimse bu ülkeyi Arabistana çeviremez.
  • 1 Ay Önce

Abdo'ya

Kimse Vatanı israile teslim edemez.Türk müslümansa Türktür.Kürt müslümansa Kürt'tür.Ben Türküm ama Müslüman degilim diyorsa o yalancıdır, kişi kripto dönmedir.

Vatan

Adulla yorumcu kim bu ülkeyi arabıstana çevrilecek dedi sen arabıstana gittimi arabıstanda elli yıldır yaşıyan bir vatandaş anlatıyor ben bu ülkede elli yıldır bir cinayete şahit olmadım kimse kümedeyiz durduğu yerde kesmiyor kurşunlamıyor hıssızlık yok sadece bir cinayet duymuş o kişide iş ortağını vurmuş Namaz vakitlerinde ezana beş on dakika kala herkes aliş verişi kesiyor dükkan sahibi haydı dişarı namaz vakti geldi diyor yalla yalla dışarı bizim ülkede öylemi ha şunuda söyleyeyim ben ülkemin bir çakıl taşını dahı başka ülkelere vermem kıyas dahı yapmam ülkemi ezanımı bayrağını seviyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23