• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Özel başkanları sattı, terörist destekçisi Suavi’ye koştu!

122 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

günaydın

kim ki teröre arka çıkıyor teröristlere şirin görünüyor ülkesine ihanet ediyorsa o alçağın dibidir.bu ülkenin ekmeğini ye suyunu iç.sonra bebek katilleri polis asker katilleri ile sarmaş dolaş ol.bu ihanettir.bakın içimize hançer gibi saplanan şehitlerimizden bir örnek URFADA iki polisimizi uykuda iken evlerine girip şehit edenler ve onlara arka çıkanlar için bu dünyayı başlarına yıkmamız gerekirdi.intikamları çok acı olmalıydı.terörist alçakları her yerde ülkemin her yerinde at oynatsın ama bayrağımı istiklal marşımı istemesin. bölücülük yapsın.askerimi şehit etsin polisimi öğretmenimi şehit etsin.bir de bu alçakları seven onlara köpekleşenler olsun.nerede var böyle bir ülke acaba?
  • 1 Ay Önce

FÖTR ŞAPKALI NEFER

Laikligimizi şey ettirmeyecegiz...CHP ilr DEM'in siyasi birlikteligini ve dostluğunu durduramayacaksiniz. Selo'ya, Kavala'ya, Atalay'a özgürlük isterük..
  • 1 Ay Önce

Yücel

Sayın Ali bey. Haksızlığa uğradık. Sesimizi duyar mısınız.
  • 1 Ay Önce

Sedat X

Sayın Ali Karahasanoğlu, konu dışında, Türkiye'deki Hgs sisteminde fark ettiğim, çok büyük hırsızlık olduğunu düşündüğüm bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Telefon numaram 004917681785273
  • 1 Ay Önce

Türkiye’nin en büyük problemi ve güvenlik sorunu CHP zihniyetidir

Cumhuriyet HALK Partisi olarak bir sefer de HALKIN yanında durun da milleti şaşırtın.Yok bunu asla yapamazlar.Genlerine,zihin dünyalarına ters.Halkın ya da devletin yanında dursalar zaten CHP olmazlar.
  • 1 Ay Önce

YERSEN

YALANA BAK UTANMADANDA SÖYLÜYOR YOLSUSLUK YOKUKLARİN GERİDE KALDIĞINI MİLLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARAK SÖYLÜYOR
  • 1 Ay Önce

Takıntı

2 gündür de Suaviye taktik. Çok doğru. Zaten ülkenin başka derdi yok. Her şeyden önemlisi Suavi. Çok mu önemli biri? Neymiş. Terörist cenazesine taziyeye gitmiş. Ee? Ne olmuş? Kanunda teröristin ailesine taziyeye gidilmez diye madde mi var. Her taziyeye giden terörist mi oluyor? Bir chpli Akpartili birine taziyeye giderse o Akpartili mi oluyor? Bu insani bir olgudur. İnsanlık gereğidir. Sevmediğiniz biri olsa da taziyeye gitmek sizin insanlığınızı gösterir. Ben burada Ülkü ocaklarının tehdidinden korkup konseri fesheden chpli belediye başkanını suçluyorum. Başkanlık seçimini kazanmış, makama oturmuşsun. Resmi konumun ve yetkin var. Ülkü ocaklarının ise yok. Niye tırsıyorsun? Ne yapacak sana Ülkü ocakları? Koruma tedbirini alır, konserini yaparsın. Korkak belediye başkanı istemiyoruz.
  • 1 Ay Önce

En önemli konudur

Belediye kamu kurumudur, yâni kamu'dan ödenekleri toplar, merkezi yönetimden destek alır, yâni kamunun vergi, harç vs. ödemelerinden.Kamuya hizmet etmekle mükelleftir. Bu kaynaktan terörist cenazesine giden bir sanatçıya ödeme yapması da kamusal bir vebaldir. Çünkü kamu içerisinde her ideolojiye sahip kesim vardır toplumda.Devletin, kamunun kaynağından konser ücreti alıp da terörist taziyesine gitmesi her türlü konudan daha önemli, daha önceliklidir. Beka meselesidir, toplumun huzuru meselesidir, devletin, milletin güvenliği meselesidir.

Sonradan uyandılar

Ülkü Ocakları tehdidi değil mesele. Konser tarihinin 30 Ağustos olması! Chp'li belediyesi 30 Ağustos'un önemini sonradan anladı, o nedenle iptal etti! Başka bir tarih olsaydı iptal etmeyecekti emin ol.

Cem

Ali Bey....Doğruyu söylemek gerekirse; Özgür Özel CHP genel başkanı olur olmaz gidip; sanki daha önce hayatinda hic arya konserine gitmiş gibi, sank eli ölünecek başka sanatçı yokmuş gibi gidip "Türk devleti doğuda isgalcidir.." diyen PKK semoazitan sanatçı kılıklı bir karını elini öpmüştü..
  • 1 Ay Önce

YORUM

Selamlar. Basiret nedir? Kimler basiretlidir? Doğruyu yanlıştan ayırt etmek zeka ile mi, yaş ile mi , tecrübe ile mi yoksa ahlak ile mi ölçülür? Bunlara doğruyu anlatmak, kabul ettirmek ,yanlıştan döndürmek için ne yapmalı? Menfaatleri ne ola ki bu yolda fütursuzca davranmaktadırlar?
  • 1 Ay Önce

Ali bey

İyi ki de Aynı konuları yazmayı sevmiyorsun her gün CHP sadet deva ip gelecek Ekrem devam
  • 1 Ay Önce

gerçek

şivan GEBER diye bir pkk lı var, onu da yazsana aliiiii
  • 1 Ay Önce

NAZLICAN

Türkiyede gizli bir el bu tip ayrılıkçıları destekleyip topluma mal edip sanatçı adı altında yetiştiriyor.
  • 1 Ay Önce

Alamancı.

Ali bey,konu ile alakalı olmayabilir ama çok önemli: Mikrofonlu Aparatlar son zamanlar daha çok sokaĝa çıkıyorlar,amaçları fitne ve toplum da kavga çıkartmak.Yaptıkları iş kanunla,hukukla,demokrasiyle ve fikir hürriyetiyle alakalı degil,amaç iç savaşa zemin hazırlamak.Ali bey,bu konu da bir şeyler yapın,bu fitne çok tehlikeli hal aldı.Yetkilileri uyandırın.Milletini,Vatanını ve Devletini seven bir ṣeylet yapsın...Çok geç olmadan....
  • 1 Ay Önce

nur nur

Teşekkürler Ali bey. Anlayana sivrisinek saz.
  • 1 Ay Önce

Ali Özkan Öztürk

Bıkmadan usanmadan yazmanızı çok değerli buluyorum ve umuyorum ki inşallah aymazları ayıltırsınız
  • 1 Ay Önce

Nuh

Ali bey boş verin suaviyi adamlar dikeçin muhterem annelerine bile tahammül edemiyorlar. Bunların ruhu satılmış.
  • 1 Ay Önce

Abdüsselam Efe

GÜNDEM DIŞI! بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته Şayet, Azeri petrolünü gemilerimizle biz Israil e ulaşıyorsak . Şayet on milyonluk israile barış gücü askeri bile gonderemiyorsak, neyin davasini görüyoruz. Bu taktirde biz israilin yanındayız demektir. Tüm islâm Âlemine yazıklar olsun. Allah teâlâ cümlemizi rahmeti ile uyandırsın âmin bi hürmeti Taha ve Yasin. 25.8.2024 Abdüsselam EFE.
  • 1 Ay Önce

Kin ve nefret insanin düşmanıdır

Ali bey Suavi olayını 2 gündür yazıyorsunuz. Size bir soru . Fetönun akrabası var sizinde çok iyi dostunuz. Ama fetöye yaptıklarını karşı. Annesi öldü taziye için ararmisiniz ya da gidermisiniz....?
  • 1 Ay Önce

cevap veremeyen saldırmış..

ne kadar ahmak varsa mıknatıs gibi çekiyorsunuz ALi bey..cevap veremeyince sen şunu anlat bunu yaz diye akıl veriyor pkk seviciler
  • 1 Ay Önce

Sıradanlaşan durum

İyi parti başkanı o heybetli cüssesi ve tok sesiyle iktidara seslenirken adeta bir şahin gibi. Fakat mevzu terör ve terörist konusu olduğunda ses yok. .."Dağılın arkadaşlar "mevzu da bunu doğrular.Özel'in Suavi'ye ziyarete gitmesi artık sıradan bir vâkâ hâlini aldı. Eski genel başkan can hıraş : Daha başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz diyen zat için suçu nedir, yattığı süreyi şeref madalyası olarak taşıyacak demiştir. Durmamış son genel seçimler öncesi de ; Serbest kalmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz, bizimle olacaksınız demiş ve milyonlarca geri dönüş almıştır.Meclis de yaşanan son provakasyonun mucidi ismin Türkiye Cumhuriyeti için söylediği sözlere ilk ve en şiddetli tepkiyi Chp ( Ülkeyi kurtaran, kuran partiyiz, ebediyet,bağımsızlık, bölünmezlik bütünlük kavramlarını en çok kullanan kesim kendileri mâlum) göstermeliydi fakat, değil tepki gündem dâhi yapmadılar.Yeni adıyla Dem olanlar HDP iken, Türk bayrağının kaldırılmasını bile normal karşıladılar o dönem.Meclise Tıp öğrencisi diye getirdikleri ve kürsüde konuşturdukları kız YPG saflarında Türk askerine kurşun sıktı! Tsk kimyasal silah kullandı diyen isme ilk koşan yine onlardı. Bunlar hep sıradan vâkâ oldu derken, şu detay bunun en anlamlı kısmıdır. CHP'li bir isim, Bu iktidar dünyanın en iyi işini de yapsa biz destek olmayız kardeşim, " Halkımız bize bu görevi verdi " Demişti. Destek buldukları için bunlar sıradan bir hâl aldı işte...
  • 1 Ay Önce

Mehmet Hatipoğlu

Bu sanatçı, aydın, gazeteci, stk, v.b. gibi ad altında ne idüğü belirsiz ki,şilere neden kimse dokunamaz? neden... Birisi bunu izah etsin. Namuslular namussuzlardan daha cesur olamayacaklar mı hiç?
  • 1 Ay Önce

Hüda Partili

Bir konu eğer milletin bekasını, güvenliğini, geleceğini, can ve mal ve namus güvenliğini ve dahası dini bekayı ilgilendiriyorsa gerekirse her gün yazılır ve tartışılır. Bunun için zaman ve zemin aramaya gerek yoktur.
  • 1 Ay Önce

Laz uşağı

Eyy akit okurları Şivan Perver mi suavimi hadi bekliyorum cevapları, yok öyle rüzgar yapmak,hadi cevaplar lütfen.
  • 1 Ay Önce

Aslan parçası

Derdi askere sıkılan kurşun olanın çözüm sürecine itirazı olmazmı Ali bey,derdi askere sıkılan kurşun olanın apo Kürtlerin lideridir diyene itirazı olmazmı Ali bey,derdi askere sıkılan kurşun olanın otobüs üstünde şeref turu attırılarak gezmesine itirazı olmazmı Ali bey,bunlar şehit ailelerini yaralayan bir durum değilmiydi de bunlar olurken sessiz kaldın, yoksa senin derdin CHP yapınca mı oluyor, hayır konunda çok haklısın, onları eleştirmene hiç itirazım yok bende aynı düşünüyorum ama yaptıklarını da görmezden gelenemem ve bu yaptığın samimide gelmiyor açıkçası, yani bana siyasi yazı yazıyorsun gibi geliyor, oysa aynı bizler o gün kızdığımız gibi bugünde bunlara kızıyoruz,sana itirazımız sen ayrımcılık yaptığın içindir, mesela eskiden iktidarlara niye kızıyordun Ali, enflasyon yüksekti, faizler yüksekti , pahalılık vardı, terör vardı dış güçler vardı değilmi,ee bugünde bunlar var ama bakıyoruz ak partiden çok sen savunuyorsun bu günü, işte bu olmuyor Ali bey, siyasi yazıdan kastım budur, üç gün Suavi yazılır mı sanki bunlar ve yaptıkları yeniymiş gibi yazmana ve bunu çözmesi gereken iktidara bişey demediğin için kızıyorum,her yapana aynı tavrı göstersen varya kral olacaksın kral Ali bey bilesin....
  • 1 Ay Önce

muzaffer kırış

seslendiğiniz kesim, bunları duymaz. onlar şimdi sevdikleri ile beraberler. tövbe edip nedamet duymazlarsa birlikte haşrolmak gibi bir akıbet bekler onları......
  • 1 Ay Önce

Harun

C.hpkk bu ülkenin bekası için çok ama çok tehlikelidir.
  • 1 Ay Önce

Hemşinli

Sevgili Yeni Akit okurları 37 senedir İskoçyada yaşayan bir gurbetçi olarak yazıyorum Ben son sekiz ayda tam 4 kalp ameliyatı geçirdim bu zor günlerde İskoçya hukumetinin bana nasıl davrandığını belirtiyorum 4 ameliyat dan benden beş kuruş almadılar 61 gun hastahanede yattım her gun 3 oğun yemek menüsü verildi ben Musluman olduğum için özel hella yemek verildi tedavimin sonucunda butun ilaçlarim Edinburgh belediyesince ömrümün sonuna kadar devam edecek Bana ameliyat olduğum merdiven çikamadığım için yerden sıfır iki katlı ev tahsıl ettiler eskiden 3 uncu katta oturuyordum çalışamadığım için evimi devlet oduyor 1.900 pound Turk lirasi 80.000 lira ayda maaşa bağladı bedava yeni araba verdiler ben elhamdulillah bir müslümanlm ve bunu yapan İskoçya saygılarımla
  • 1 Ay Önce

INSANLIK ALEMININ ACIK ARA EN BUYUK FANISI M.KEMAL ATATURK'TEN OZDEYISLER !!!

Adımlarını, attığımız uygarlık ve yenilik adımlarına uydurmak istemeyenler ne talihsizdirler! Bu gibiler hâlâ milleti aldatacaklarını ümit ediyorlarsa bu ümitleri, kendilerinin zarara uğramalarından başka bir sonuç vermeyeceğine şimdiden emin olabilirler !!! Devrimin yasası, mevcut yasaların üstündedir. Bizi öldürmedikçe, bizim kafalarımızdaki cereyanı boğmadıkça başladığımız devrim ve yenilik, bir an bile durmayacaktır; bizden sonraki dönemlerde de böyle olacaktır !!! Devrimimiz henüz yenidir. Dedikleri gibi kökleşip benimsendiği hakkındaki görüşlerimiz ancak ileride karşılaşacağımız olaylarla gerçekleşecek ve sağlamlaşacaktır. Fakat, şimdi şuna emin olmalısınız ki, bugün başına şapka giyen, sakalını bıyığını tıraş eden, smokin ve frakla toplum yaşamımızda yer alanlarımızın çoğunun kafalarının içindeki düşünüş biçimi, hâlâ sarıklı ve sakallıdır !!! Fransız Devrimi, ancak yüz yılda başarılmıştır. Biz ise, devrimimizin henüz üçüncü yılındayız. Kimse iddia edemez ki, bizim devrimimiz de bir tepkiyle, bir gericilik hareketiyle karşılaşmasın. Fakat, bu üç yıl içinde akıttığımız kanların yeterli görülmesi için, çıkacak gerici hareketleri doğduğu yerlerde boğmaya çalışmalıyız !!!
  • 1 Ay Önce

Samsunlu

Bırak şu suaviyi,muavviyi karpuz tarlada 1tl ye alıcı bulamıyo!
  • 1 Ay Önce

hadi ordan

terörist sevici partilerin ve onlara destek veren aç gözlülülerin işi onlar, çarpıtma yalan haberler....bir zamanlarda patates soğan üzerinden saldırıyorlardı...

Selçuk

Ali bey.chp ye en çok emekliler oy verdi.kendi yakın çevremden biliyorum.kimseye kızmaya hakkınız yok.bunun sorumlusu kim?
  • 1 Ay Önce

Nur

Vermeseydiler her kes kime vereceğine kendİ karar verir aklını kullanıp kimseyi suçlu ilan etmeyin sazan olmasaydı emekliler chp ye inanılırmı ne oldu ne geçti ellerine koca bir hiç üstelik o adamı tekrar başımıza bela ettiler on bin verecekmiş yok yahu! adam istanbulu batırdı sgk ya borcunu ödesin önce parislerde geziyor parti veriyorlar oralarda istanbulu peşkeş çekiyorlar kandırıldınız emekliler geçmiş olsun size ders olsun

Tunç

Tipitip Özgürde de ne zevk varmış. Susvi denen sanatçı artığını ziyaret edeceğine, hayvanat bahçesine git ve bir orangutan ziyaret et. Muz almayı da unutma.
  • 1 Ay Önce

Paşa

Şivan Perver dinliyordun sen bir aralar,o dahamı iyiydi tunç efendi.

Erzincanlı.

Ali bey,siz kimligini, mezhebini araştırmayın ama onlar araştırıyorlar.Bu ayrışmadan nemalanan o kadar çok insan var ki;Özgür özel de onlardan birisi,suavi de onlardan birisi olmalı.Şimdi ben soruyorum suavi kimdir?Özgür özel kimdir?Dünyayı kana bulamak isteyen Küreselcilerin aradıĝı ikinci Zelenski olmasın? Ben merak ediyorum Bozdaĝlı kim dir?Açıkcası sivri tipleri hep merak etmişimdir..İl sıra da yalacılar gelir....
  • 1 Ay Önce

Meraklı turşucu

Bende erzincanlıyı merak ettim,sen kimsin?

Sivri tip deyince

Biz de seni merak ettik.

Havi Mehmet kösedağ

Tam da kitabın ortasından yazıyorsun. Gaflet uykusundan uyanıyoruz. Allah sizden razı olsun. Kaleminize kuvvet.
  • 1 Ay Önce

Cem

Ali bey sana açılan davalar... Batarsın bu paralari öde öde bitmez...
  • 1 Ay Önce

degirmenin suyu

birgün suyu bitecek degirmene güveniyor..

Isci

Hersey yolunda gibi Ahlatta kutlama yapiyoruz.
  • 1 Ay Önce

Nefer

Niyeyse 1071'i, 1453'ü, 1915'i, 1974'u..vs çağrıştıran her şeyden nefret ediyorsunuz..Sizi gidi sizi..

Yaniii

Ayranimiz yok içmeye mi diyorsun.

Din adami

Fetönun siyasi ayağı yazını bekliyoruz...
  • 1 Ay Önce

Cavit

Aslında düşündüm de galiba şunu da itiraf etmek gerek: Malum sol zihniyet ve sol kafa halkin oylari ile bu ülkede asla iktidara gelemeyeceğini bal gibi bildigi icin bu ülkede gerçekleşmiş bütün darbe ve muhtıraları iç güdüsel olarak desteklemiştir...27 Mayis, 12 Eylul, 12 Mart, 28 Subat,15 Temmuz...Bu ülkede gerçekleşen bütün darbelerin planlayıcısı, kışkırtıcısı, şaksakcisi ve destekçisi tabiki hastalıklı sol kafadır . 15 Temmuz gecesi darbe Kadıköy'de, Şişli'de, Çankaya'da..vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve tankları alkışlayanlar ilerici, laik, Kemalist, Kandil devrimcisi solaklar değil miydi..

Nedim

Ecevit

cavidan

cavit ne dedigini bilmiyon. işkembenden sallıyon da, bu köşe sana uygun degil.

sukru

Kılıçtaroğlunun iki sözcüsü fetöden içeri girdi ve son seçimde chp khk,lıları göreve iade edeceğine söz verdi.Ne kadar kaçak fetöcü varsa hepsi chp lehine canhıraş destek verdi buna ne diyeceksin.

Yazamaz

Agababalarinı sinirlendirir.

Cavit

Boşuna bekleme yazamaz çünkü fetoya ne istedinde vemedik diyenlerin partisi tarafından fonlanıyor vede hala fetoya özlem duyuyorlar çıkıp gelse ilk bunlar koşar eteğini öpmeye.

Ayhan

Ben tipe oy attım. CHP li değilim. Şimdi çocuğunu askere yollamayip çürük raporu aldirmiş bir adamın ve memleketin kuruluşlarını katarlilara satan bir iktidarın milliyetçiliğinden bahsetme oldumu? Biz bunları yemeyiz. Bu ergumanları bırakın başka ergumanlarla gelin.
  • 1 Ay Önce

Ayhan

Bütün devrimciler, laikler, Kemalistler, Tarkan, Suavi, Gülsen, Cemil Abi, Horoz Necmi, Kerpeten Muhsin, Komodin Rıza... (Nuri Abi'nin kaveden) el ele hep beraber devrime.. Devrimi kırdan şehre doğru yapalım.. Kıra gitmişken bi de tavuk kanat mangal yapalım .

sallama

biri bir yalan atıyor..inanan çok var..Memleketin kuruluşları Katara satılıyor yalanına inanan varsa beyin doktoruna gitsin..fitne fesatlık bitmiyor ülkede...namaz kılan bir nesli hazmedemiyorlar..

Ayhane

ayhan erguman ne demek ahbap.? hem cahilsin hem konuşuyon.!! senin nereye oy verdiginden kime ne soran mı oldu? hadi az ötede oyna.

Ayhan

İstanbul Ankara İzmir Adana Antalya Trakya Ege Akdeniz eskişehir Diyarbakır Tunceli Trakya Marmara bu ergumanları yemefiğine göre yalnız değilim.

Kör han

Sizinkiler sarı torbaları doldurmaya devam ediyor.yalniz şehirdeki teröristlere bir şey yapamıyoruz.ama bir formül mutlaka bulunur. terör işbirliği yapanların tipi cahapesi demlisi iplisi aynı şeydir.katar bizim muttefikimiz İsrail ve tüm surekalari bizim can dusmanimizdir.ne kadar fitne çıkarsanız da siyonizm hedefine ulaşamayacak tır.

Ömer

Suaviyi tanımam bilmem umurumda değil , bunlar sanatçı kılığına girmiş teröristler , teröre desdek veren de teröristtir . Gelelim CHP ye , CHP ye kim gelirse gelsin zihniyeti değişmez . İnönü , Ecevit , Baykal ,  K oğlu şimdi de Özgür . CHP zihniyeti milli değildir terör örgütlerini himaye ederler. Geçmişde anarşistler devlete askere silah sıkmış banka soymuş anaşistşerin mezarını ziyaret edip üç fidan diye ağıt yakıyorlar . Bugünde aynı . Terörün hamiliyini yapıyorlar . Yapanlara arka çıkıyorlar . Ali bey bunlara ne yazarsanız yazın boşuna , çünkü CHP bu değişmez . Türkiye’nin şanssızlığı milli bir muhalefetin olmaması . Yunan’ın solcu çiprası ülkesini nasıl koruyor , takdir ediyorum , bizim üniversiteye gelip Yunan haklarını savundu . Bizim solcular Yunan üniversitesine gitse bizi kötüler gerçek bu .
  • 1 Ay Önce

Okur

Tanımaz bilmezsin ama damgayı vurursun

İstanbullu

Deniz gezmişin nesini savunuyorsunuz burada terörist seviciler çokta masummuş solcular vay canına uyuşturucu satmazlarmış onu da yapsınlar yani yapmadıkları ne kaldı Allah kitap tanımamaları onlara yeter gezmişi asan cellatın hatıralarını okuyun bir Allahı inkar ederek asıldığını da bilmiyorsanız öğrenin

Paşa

Eğer CHP terör örgütleri ile beraber olsaydı çözüm sürecine destek vermesi gerekmezmiydi Ömer,ha bu arada aklıma geldi Şivan perver mi suavimi hadi cevap ver bakalım.

Ayhan

Ne demessin Deniz gezmişin uyuşturucu satttiğini diymdim. Silahlı mücadele yaptı o ayrı ama uyuşturucu satmadı. Solcular arasında uyuşturucu ticareti yapan yoktur. Bu uyuşturucu ticareti gençleri zehirleme ülkücü mafyaya aittir. Bunu hatırlatayım ondan sonra solculara sataşın.

Şeref

Suavi'nin Hatay depremindeki fedakarlıkları unutulmaz...
  • 1 Ay Önce

Şeref

Depremde "dış güçler" inde çok yardımını gördük...

anlamayan ...

pkk sevicilerin fedakarlığı pkk sevicilerinedir..

Nur

Pkk lılara ysrdım etmiştir

Bay Serefsz

Sen insan olmayi basaramadiysan Suavi daha çookk batar sana.

ŞEREF(SZ)

yani fedakarlık yapan terör sevici olsa da sorun degil mi diyorsun.

Bi şeref

Ne yapmış.israilliler gibi yardım eder gibi görünüp evleri mi soymus.mezar soyucu siyonistsever terör artıkları,konser ayağından kamu malına çökecek, PKK propagandası yapacak,halk da ses etmeyecek.

Neşet Kaya

Bu ülkenin bölünmesi ve parçalanması için çaba gösteren herkesin Allah belasını versin. Bunlara destek verenin de.
  • 1 Ay Önce

Nur

Amiin inşaAllah

MUZAFFER

AMIN AMIN AMIN...

Aydınlandık

Aynen kanka % 50 yi zor tutuyorum, ya tarafsın ya bertaraf diyenler vardı

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK. O Y VERENLERE NE SÖYLESENİZ BOŞ TUR.....HAŞA ALLAH C C TANIMAYAN LARA YARDIM EDER 'LER DE ,? MÜSLÜMAN NIM DIYORLAR......BU SIZE YETER......
  • 1 Ay Önce

Paşa

O kadar güzel ve düzgün yazıyorsun ki kendi cahilliğim ortaya çıkıyor muzaffer.

okur

Muzaffer biraazcık anlaşılabilir şeyler yazmaya gayret etsen diyorum...

Yaver

Organize suç örgütü lideri bir videosunda anlatıyor hapisten çıkınca nasıl şaşırdığını otururken bir yerde pkk lilar silahla pkk çaput ile geçiyor ve bu ne yahu deyince açılım olduğunu söylüyorlar. Hergun çoğu kanalda yere izmarit atmayan gençler diyorlar pkk lilara .akil adamlar destekleniyor eleştirenler kafatasçı ilan ediliyor.
  • 1 Ay Önce

Nur

Asıl kınanacak biri varsa o'da chpnin başıdır chpdir adamlar artık açıkça bölücü pkknın avukatı oldular bunun sonu nereye kadar bilemiyorum chpnin demden farkı yok nerelerinden tutsan dökülüyorlar artık hizmeti bırak iyice yük olmaya başladılar son vaniköy skandalı iyice chpnin bitişinin göstergesidir halk tv patronunun da sarıyerdeki talanı biliniyor balya balya paraların nerelerden geldiği belli oluyor paris gezisinin karşılıksız yardımı da istifa bekliyoruz ibb ve üsküdar belediye başkanlarından pkk lı bunlar istanbulu işgal etmek derdin de istanbul insanlarının çehresi değişti pkk lı kürtler doldu her yanımız trollerinle milletin değerlerine islama saldırıyorlar sosyal medyadan yazık oldu istanbulun düştüğü durum çok kötü kimlerin eline kaldık monşer chpliler ne haldesiniz pkklı kürtlerle el ele verdiniz bol bol halay çekin
  • 1 Ay Önce

Paşa

Nur kızdığın bunlarla çözüm süreci yapıldı hatırladın mı, dahası Şivan Perver türküler söyledi ağıtlar yaktı hepimiz de alkışladık bunu hatırladın mı.

Selım

Bence suavıden cok demle ısbırlıgını saklama geregı bile duymayan chpye oy verecek kadar suursuz sozde mıllıyetcı ataturkcuve dindar gecınenlerle kızın suavı
  • 1 Ay Önce

Nur

Suavi de onlardan chpnin adamı ha chp ha dem ona konser verdirecek olan beykoz belediyesi chp uyuyormusunuz

Mehmet Şerif / Acaba nereyi vuracaklar /

Ali ağabey ne zaman Deaş Avrupada eylemler yapsa müslümanların üzerine Batılılar bomba yağdırdı.Dünyada Avrupa ABD ve İsrail'in gerçek yüzü ortaya çıktığında bunu örtme taktikleri kendi kurdukları örgütleri piyasaya çıkarmak.İşte o iğrenç sistemleri bu.
  • 1 Ay Önce

Tasma

Bizim namlı muhalefetin de PKK'nın da Deaş in da tüm terör örgütlerinin de tasmasi da Siyonistlerin elinde

ata

bizde hain olmadan sanatçı olman zor kardeş...
  • 1 Ay Önce

ATAYA

noktayı koymuşsun bir kacını tenzih ederim

JAPONLAR da CKPkk gibi HEYKELCI CIKTI :-(

Daha önce de Türkiye’ye gelen Atatürk aşığı Japon prenses Akiko Mikasa, Anıtkabir’e giderken tırnaklarını Türk bayrağı şeklinde boyamış ve mozolenin önünde saygıyla eğilmişti !!! Japonya’daki Atatürk heykelinin de açılışını yapmıştı !!!
  • 1 Ay Önce

ahmet

zorunamı gitti 

ADAM

uğursuz BİR FIKRA VAR ŞÖFÖRÜN BİR VİTES DEĞİŞTİRİR GİBİ YAPARAK YÜRÜYORMUŞ NİYE BÖYLE YAPIYORSUN DEMİŞLER BEN YILLARDIR ŞOFORUM DEMİŞ ADAMDA BENE YILLARDI S... BÖYLEMİ YÜRÜYECEĞİM DEMİŞ EZİK Dr TAKISI SENİ ADAM YAPMAZ 

ÜNVANI

uğursuz BU BEYİNSİZR KİM Dr ÜNVANİ VERMİŞ Dr DEĞERİNİDE DÜŞÜRMÜŞ CANİ KATİL HİTLERİN AKRABASINA

Kefalizm

Kefalizm de sintoizm gibi çok tanrılı din.bastanrilari usa. son tanrıları ego başkan.son derece sorgulayıcıdirlar.tuvalet terligine gazoz kapağına oy verirler. Yoz dilin Atatürk kitabına bir maaşı göz kırpmadan verecek kadar dincidirler.

Dr. Uğur

Laikçi Nefer vatandaşım, Japonların çoğu zaten hâlâ binlerce sözde tanrıya (kami'lere, diğer iki okuyuşa göre şin'ler veya cin'lere) taparlar. O yüzden bu sözde tanrılara bir tane daha eklemek "Şinto"cu Japonlar için büyük bir iş değildir. Yani Atatürk'ün onlar için o kadar da özel bir yeri olamaz. Onun gibi binlercesine zaten secde ediyorlar. İstersen sen de Japonya'ya gidip onlarla beraber putperestliğe başla, moşi moşi diyerek Japon cinlerinin önünde eğil. Sonra orada Japon savaş sanatı da öğrenip kamikaze olarak II. Cihan Harbi'nin intikamı adına Moskova'ya dal. Atom bombasını Amerikalılar atmıştı, ama senin beğendiğin, şimdiki ezilmiş Şintocu Japonların Amerika'ya kızması yasakmış. Zaten sen de şimdiki ezilmiş bir CHPKK'lı olarak onlarla aynı fikirdesin. O yüzden Amerika'nın attığı bomba yüzünden kamikaze intihar dalışını sen mecburen Moskova'ya yap. Senin gibi bir Şintocu Atatürkçüye işte bu yakışır. Bundan sonra senin adın Moşi Moşi Nefer olsun veya Şintocu Nefer de olabilir.

Bir Dost

Japonlar da CHPkk gibi heykel dikmekten baska ne bilirler ki ??? Japonyanin tekonolojik liderliklerinin arkasinda da orda yasayan binde birlik muslumanlar var zaten !!!

Can

her yer yine seller basiyor hic isbilmemez belediyeler mansetleri görmedik..
  • 1 Ay Önce

Binbirsurat

Ya külliyedesin ya da akit binasinda !!! Bizim cogu bilimsel 50 yorumumuzdan biri yayinlanirken sana sansur yok, her turlu yalan dolan iftira serbest !!! Baska bir mantiki aciklama olamaz !!!

Enes Niziplioğlu

Uğur dogru soyluyor!!!

Uğur

Bana külliye mülliye diyen şahıs herhalde kendisi villada oturan bir CHPKK'lı. Ben bir işçi emeklisi çiftçinin oğluyum. Ekonomi yaygarası eden düzenbaz CHPKK'lılar hakkında böyle sözleri bizzat babam söylüyor, o ki en düşükten işçi emeklisi maaşı verilen alt-orta gelirli bir eski işçi ve çiftçidir.

Sen külliyede mi yaşıyon nerde yaşıyon?

Oğlum uğur, sakın lan bir emekliye çiftçiye asgari ücretliye paraları beygire yatırdın şimdi aç geziyon deme oğlum, bak ortam çok gergin, uzaysal zamanını mekanını değiştirirler

Uğura

Yahu sen hakaret etmeden aşşağılamadan yorum yapamaz mısın? Ağzında laf değil başka şeyler çıkıyor biraz edebi biraz saygı ya hu.

Uğur

Senin canın neyi anlatmak istiyorsa onu anlat. Bütün paranı beygir yarışına yatırdıktan sonra parasız kaldıysan, senin gibi vatandaşlarımızın bu geçim problemini anlat dur. Ama başkasının lafına ne karışıyorsun? Siz CHPKK propagandacıları korku filmlerindeki saplantılı sapık kimselerden misiniz?

yener tutan

Halen cehapenin misyonunu anlayamayan varsa yuh ona. Cehape teröre karşı ne zaman duruş göstermiş ? Tam tersini milyonlarca örnekle görebilirsiniz.
  • 1 Ay Önce

Paşa

Çözüm sürecine itiraz etti, Şivan Perver konserine itiraz etti,haburda kurulan çadır mahkemelerine itiraz etti, kandile ziyaretlere itiraz etti, bunları unuttun sanırım, Allah bilir bunlar ne zaman yapıldı kimin iktidarında yapıldı Allah bilir bunları da unuttun yener efendi.

Altılı ganyan

Altılı ganyan kazansaydi seçimleri PKK PYD dhkpc MLKP... hiçbirinin eylem yapmasına gerek kalmayacakti.ahmet şıkin dediği gibi TC kalmayacak vatandaşlarimiz netenyahunun ameleki olacaktı.
  • 1 Ay Önce

Doğru mu?

Piar Araştırma Başkanı Kadir Atalay, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un CHP lideri Özgür Özel ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye, "Ülke elden gidiyor, elinizi taşın altına koyun" dediğini iddia etti.
  • 1 Ay Önce

Fener

Ülkeyi fener sandı, söndürmeye çalışır aklievvel

.....

Turkiye uçuyor kardeşim, bunları söyleyen muhalefet fetöcu, din düşmanı, ABD ci, siyonisttir.. Türkiye islam dünyasının lideridir...Abd,Almanya, ingiltere, Yunanistan hatta israil bizden korkuyor, çoğu da bizi kıskanıyor.....

Pilot

Ali abi sen yazmadın ama ben yazayım,2007'de bunlar olurken o yıllarda terör örgütü chp'ye tam destek veren mhp'yi neden eleştirmiyorsun. nasıl olduysa 2016'daki fetönün darbe girişiminde bir anda vatan sever olup da devletinin yanında yer alan mhp'nin milliyetçiliği de böyle olur.Tayyjp Erdoğan terör örgütü chp hdp ve onların minik destekçisi mhp ile ne mücadeleler ederek bugünlere geldi.Tek başına aslanlar gibi hem ülkeyi yönetti hem bu üçkağıtçılar ile uğraştı,gerçi uğraştı da ne oldu bugüne baktığımızda bu aptal millet yine terör örgütü chp'ye destek vermekten utanmıyor.Terör örgütü chp cibiliyetinin gereğini yapmış sen burada iyi partiyi eleştiriyorsun da yıllarca terör örgütü chp ile birlikte aynı rolü oynayan mhp'yi de eleştir.
  • 1 Ay Önce

KESMEDİ

pillit YAP İŞLET DİYE YENİ KAPTİLASYONLARI GERİ GETİRDİDİ VERDİĞİ GARANTİLERİN ALDIĞI BORÇLARIN SINIRI YOK YAKINDA DUYUNU MUMUMİYİ ÇAĞIRIP HAZİNEYİ ONLARA TESLİM EDECEK DEVŞİRMELERİ HIRSIZ DEDİĞİ MEHMET ŞİMŞEK KESMEDİ

Uğur

Bunların bu canice, katilce, canavarca kötülükleri sosyalizmden değil ve hatta bizatihi komünizm veya sosyal demokratlıktan bile değil. Bunlar hâlâ 1514 Çaldıran hezimetinin hıncını duyan, Osmanlı ve Türkiye düşmanı mezhepçi cani canavar kindar eşkıyadır. Eşkıyalık da babadan oğula kuşaklar boyudur geçmiş. Bazıları tevbe ve iman ediyorlar, ama çoğu eski bir imansızlıktan yeni bir imansızlığa (ateizme) atlayarak insaniyet düşmanı, düzen bozucu canilik ve haydutluğa devam ediyorlar. 1610 yılı civarında Kuyucu Murat Paşa onları ve diğer haydut işbirlikçilerini kitlelerce doğrayarak bu işi çözmeye yakınlaşmıştı, ama devletin kendi içindeki hain gaddarlar onu zehirlediler. Onu zehirleyenlerden de daha sonra Allah teala intikamını aldı. Bir gün çıkar yeni bir Kuyucu Murat Paşa.
  • 1 Ay Önce

Asım,ın nesli

Yerden goge kadar haklisin emperyalist usagi ZPtikko, IPfeto, CHPkk dahil bilimum layikcilere haddini bildiren Keşke ye maslahiyla yorum yazan ümetten mücahid kardesim !!! Bu Layikcilerin topu Kemalist maske takan emperyalist usaklari !!! Halbuki biz ne kadar vatansever ve emperyalist karisti oldugumuzu ingilizin para-silah-techizat ve muhimmatiyla kuvvay-i inzibatiyeyi kurup yokluk icinde yunanla savasan kuvvay-i miliiyecilere tekbir ve salavatlarla arkadan saldirirken; 16 Şubat 1969 Tarihinde kanli pazar diye bilen o makus gunde solcu turk gencleri bogaza demir atan 6. Filoyu protesto ederken filoya yuzumuzu donup, secde edip sukur namazi kilip akabinde tekbirlerle saldirip uc masum genci katledip, onlarcasini yaralarken; dunya seytani'nin Irak'i isgal teskeresi meclis'ten gecsin diye ortalikta dort donerken ispat ettik !!! Bu ar yoksunu ve mufteri maskeli Kemalistler hala tatmin olmadilarsa daha onlarca ornek yazabilirim !!!

Keşke ye

Bunlar dışardan ithal ettiğimiz kılıç artığı siyonist tayfa.maalesef tüm köşeleri tutmuşlar yoğurdun kaymağını etin antrikotunu yiyen kaymak takımı olup sıkı bir kefalizm maskesiyle gezerler

Keşke

Tamamını temizleyebilseydi bugün ülke olarak büyük bir beladan kurtulmuştuk!

Uğursuz

Taliban'ın Türkiye'deki karşılığı cahapedir.laik şeriatcidirlar.muslumana gün yüzü göstermediler.

Uğur

Bizim neyimiz eksik ??? Kadinlarimizi korumak icin biz de SERIAT ISTIYORUZ !!! Afganistan'da yürürlüğe giren yeni şeriat kuralları: — Kadınlar kamusal alanda yüzlerini gösteren kıyafet giyemeyecek — Kadınlar kamusal alanda konuşmayacak — Kadınlar, akraba olmadıkları erkeklere bakmayacak — Erkekler, akraba olmadıkları kadınlara bakmayacak — Canlı varlıkların resim ve fotoğrafları medyada kullanılmayacak — Müzik yapılmayacak — Akraba olmayan kadın ve erkekler aynı ortamlarda bulunmayacak — Kadınlar tek başına ulaşım araçlarına binmeyecek — Ulaşım araçları namaz vakitlerinde durdurulacak, şoför ve yolcular namaz kılacak — Kurallara uymayanlar mahkeme kararı olmadan tutuklanabilecek.

H.Y.E

Muhterem Ali Bey, kırk beş yıldır Güzel ülkemiz Türkiye'de terör neden bitmiyor? Bitecek gibi de değil. Her ne sebeple olursa olsun, teröre arka çıkıldığı müddetçe nasıl bitecek ? Sanatçı imiş. Niye sanatını şehitler, mazlumunlar, ezilmişler için kullanmıyor ? Eğer bu sanatçı,b yönde hareket etseydi CHP'li belediyeler konser verdirir miydi ? Yahut Özgür Özel onu ziyaret eder miydi ?
  • 1 Ay Önce

şüayıp

Kişi için dost seçmek iki alem içinde önemlidir
  • 1 Ay Önce

Okur

Orhan miroglu ne demişti. Ensarioglu ne yapmıştı. Eey ali onları da yazsana.
  • 1 Ay Önce

Okumaz

Herkes hainlere karşı kuvvetince mücadele eder.kazanda bir kahraman çiftçimiz siyonist fettosilerin uçağı kalkmasın diye ekinini yaktı.kimi kafasını tankın altına koydu.tsk sarı torbaya dolduruyor.bayraktar İHA siha üretiyor.sonucta bir mucadele içindeyiz .en azından tarafımız net belli.

P.K

okumaz SEN BAŞKASININ ÜZERİNDEN KAHRAMANLIK TASLIYORSUN EVEL BAŞKASININ GERDEĞE GİRİLMEZ

Okumaz

Suretlhaktan görünüp Mavra yaparsın ama sarı torbalar sürekli doluyor.sahibiniz usaya fazla güvenmeyin.senin de söylediğin gibi bir anda genel kurmayı Süreyya gibi arkana gecmis bulabilirsin.

Okur

Hangi TSK Bizi koruyacak ??? Devlet Protokol Listesini degistirip Meclis Baskanvekili Sırrı Süreyya Önder'e Genelkurmay Baskanımızin bile onunde yer verdiginiz TSK MI ???

Okumaz

Şehirde sizleri koruyan çok.siyasal partllerden mahkemelere kadar Amerika büyükelçiliğinden Almanya büyükelçiliğine kadar.yine de çok cesaretlenmeyin.tsk caniniza OKUR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23