• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Lütfi Yalman ağabey, ne der bu işe?

91 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bir dost

Ali bey dediğiniz gibi bunlar dilsiz şeytan
  • 1 Ay Önce

Ahmet

Memurum hükümsüzdür turnusol kağıdı ağabey göstereceğini göstermiştir.
  • 1 Ay Önce

Davutoğlu Mollaoğlu babacan

Onların derdi hatalar görüşler anlaşma değil. Zeus gibi bir makam ve bencillik
  • 1 Ay Önce

Cavit

30 Kasım 2013 ve 4 Aralık 2013'deki gazetenizin attığı başlıklara tekrar bakmanızı tavsiye ederim kimin fetoya sahip çıktığı o başlıklarda var .
  • 1 Ay Önce

Üfürükten teyyare

Selam söyle o yare.
  • 1 Ay Önce

Kenan Yakut

İmam şafii hz. büyük bir Alimdir
  • 1 Ay Önce

kibarcik

şu lütfu eskımsp li rahmetlıhocamın meclıste adeta alpay gıbı besmlesız zıhnıyetin tezahürlerine haddını bildirenlerdendi ne oldu şimdi kanka oldu heeee boyuna posuna yazık beeee
  • 1 Ay Önce

Aslan parçası

Ne solcular ne senin mahallenden olup ta ayrılan siyasetçiler gazeteciler seni muhatap almazken acaba sen niye onları muhatap alırsın ki,ya daha bir konuda fikrini öğrensek biri bırak bütün dişlerimi kırıcam Ali, bırak başkalarını da kendi fikrin varsa önü yaz olurmu Ali bey...
  • 1 Ay Önce

Aslan Parçası Ajan Provokatör Trol Nefer!!!!

Sen adan olmazsın...Sen köpekleşmissin.. Nicin yazarlara ve diger yorumculara surekli kuduz köpek gibi hirliyorsun.. Insan evladı gibi yazamıyor musun PKK, TIKKO, Yahudi çomari provokatör

Reis Sevdalısı

Reis'e ihanet edenler, Reis'ten yüz çevirenler! hesap günü geldiğinde Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vesellem de sizden yüz çevirecek. Yarın hesap gününde malumat füruşluk fayda etmeyecek. Allah dostu Reis'ten niye yüz çevirdiniz sorgusu gelince azap şiddetli olacak.
  • 1 Ay Önce

Fatih

Ulan çapsız kim kime yüz çevirecek göreceksin Siyonistlere gemi gönderen ler sizsiniz Putin dostunuz sisi dostunuz Esad kardesiniz İran şia lari hepiniz aynisiniz

Çüşşşşşş

Sapkın.

Cihangir

ohaaaaaa

Reis Sevdalısı

O kadar sevdalıyım ki benden ne isterse istesin hemen veririm !!!

YRP'li

Reis 23 yil once kime ihanet etti, yazacak yuregn var mi yalaka?

Akit

Bir iş planı ihtiyaca göre okul üniversite planı var mı ortalık üniversite mezunu gençlerle doldu diplomanın bir önemi kalmadı,hukuk eczacı mühendis öğretmen kaynıyor ortalık,bu üniversite bölümleri neye göre hangi plana göre açıldı,ekonomi de kimse hata yaptık diyemiyor,o zaman düşük faizi savunan simdi yüksek faizde sesini cıkarmıyor,kurkorumayı savunan şimdi kaldırmaya uğraşıyor,,Mehmet Şimşek karar alıyor uygulayan yok,memlekette sanki Imf politikası uygulanıyor, basladıgımız noktaya geri geldik vesselam
  • 1 Ay Önce

şennur

ali bey haftalardır farkında değilsiniz İBB YUVAMIZ İSTANBUL SONUÇLARINI AÇIKLAMADILAR HALA İBB.İMAMOĞLU BİR GRUBU YERLEŞTİRMİ,Ş İBB DE EKİP ÇOÇUKLARA BİLE ACIMIYORLAR.ANNELER BABALAR ÇOK KIZGIN .OKULLAR AÇILIYOR İBB KAFA BULUYOR SES YOK NE ORGANİZE EDİYORLAR BELLİ DEĞİL BİR EL ATSANIZ .İBB DE NELER OLUYOR.YUVAMIZ İSTANBUL NEDEN KAYIT SONUÇLARI AÇIKLANMIYOR.
  • 1 Ay Önce

Memmet

Dünya Müslümanlarının dertleri ile dertlenelenimde, Dünya Türklerinin dertleri ile kim dertlenecek. "Ruslar bizim din kardeşimizdi ama biz kan kardeşimiz olan Azerbaycan'a yardım etmeyi seçtik." diyen Gagauz (Gökoğuz) Türkleri mi, yoksa Azerbaycan-Ermenistan krizlerinde ve savaşında Ermenistan'ı destekleyen din kardeşlerimiz Araplar mı?
  • 1 Ay Önce

Namık kasımoğlu

Ali Bey, bu CHP İMAM HATİP OKULLARINI NEDEN ALTI??? (İSMET İNÖNÜ AÇMIŞTIR. ) NEDEN!!!!
  • 1 Ay Önce

Hasan Eren

Harika yazı.Tebrikler.Allah razı olsun.
  • 1 Ay Önce

resat

bu erdoğan düşmanlarının derdini söyliyeyim size , bu davanın yani islam davasının ,temsilcisi biz idik erbakan hoca ile birlikte ,biz mücadele ettik ,bu ak partide nerden çıktıda bukadar sene çalışmanın kaymağını bunlar yedi ,işte işin özeti ,lakin dava nın adanı olduklarını iddia ettiklerinde hep Allah rızası için bu hizmeti yaptıklarını söyleyenlerin derdi dünyalıkmış meğer,
  • 1 Ay Önce

ADSIZ

İslam fedayisi kılıcaslanı bilen varmı islamcılar Kimler silmek istiyor kimler bana ne diyor 
  • 1 Ay Önce

ALİ VELİ

KONTENJAN DARALTMA YETKİSİ HÜKMETTE KURAN KURSLARI YETKİ HÜKÜMETTE SAADETTİN NE YETKİSİ VARDA VEBALİ OLCAK BUNLARIN BÜTÜN VEBALİ MALESEF AKP AİT KEŞKE AKILLARINI BAŞINA TOPLASALARDA İKTİDAR GÜCÜ İLE DİNE VATANA DAHA FAYDALI İŞLERLE UĞRAŞSALAR CHP NİN NE YETKİSİ VAR.HÜKÜMETİMİZ HER HETKİSİ VAT İSTEDİĞİNİ YAPABİLİR.
  • 1 Ay Önce

Fahrettin Çaykaralı

Şu CHP'ye solcu demekten vazgeçin artık. Zira parayla oynayan kapitalizmin dibine vuran lüks semtlerde oturup solculuk masalları okuyan güruh solcu değil solcuyum diyenleri güden partidir.
  • 1 Ay Önce

Okur

Sayın Fahrettin çaykaralı eşeklere"

Kapitalizmin dibine vuranlar derken

Parti,siyasi görüş ayırt etmeksizin Bürokrat yada siyasi olup kapitalizmin dibine vurmayan kim kaldı güzelim memleketinde. Az biraz ahlaklı ve objektif olun.Ahireti düşünüp yanlı ve yanlış konuşmayın dogruları konusun

Vah Ülkem Vah

Demokratik sosyal hukuk devletini yönetenler..
  • 1 Ay Önce

o nedir

Demokratik devlet , sosyal devlet, hukuk devleti, öle bi devlet varsa göster hemen irtica edelim.

YILDIRIM BAHADIR

İMAMSON İLE; SÜLEYMANCILARIN, YENİ ASYACILARIN, BÜLENT ARINÇ, ABDULLAH GÜLLERİN HEDEFİ NASIL AYNI İSE SAADET GELECEK DEVA CHP NİN DE STRATEJİSİ O GÜN RAKI BALIK SOFRASINDA DIŞARIDA LAPA LAPA KAR YAĞARKEN DİZAYN EDİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BİLAHARE REFAH DA NARSZİMİN YAMAN SİHRİNE KAPILIP İMAMOĞLU GİRDABINA GİRMEKTEN KENDİNİ KURTARAMAMIŞTIR. CUMHURBAŞKANLIĞI YARDIMCILIĞI MAKAMI 7-8 ADET HEPSİNE DAĞITILARAK İMAMSON REİSİ CUMHUR YAPILACAKTIR. UYDU DEVLET & ULUS DEVLET OLARAK ABD NİN EYALETİ ŞEKLİNDE TÜM BAĞIMSIZLIK İDDİALARINDAN SOYUTLANMIŞ BİR TÜRLÜ DOYMAK BİLMEYEN EMEKLİSİ DOYURULACAK, GENÇLER YEŞİLÇAMIN  FURYASI DÖNEMİ GİBİ İNSTEGRAM, META VB SANAL ALEMLERDE EĞLENDİRİLEREK SARHOŞ VE AMAÇSIZ LAİK İLERİCİ ÇAĞDAŞ HALE DÖNÜŞTÜRÜLECEK VE İZMİRDE DENİZE DÖKTÜĞÜNÜ YUNAN DEĞİL DEDESİ OSMANLI ZANNEDEREK MUTLU OLACAKTIR. SAADETİ HARAMDA, GELECEĞİ CEHENNEMDE, DEVASI ZAKKUMDA REFAHI ESFELİ SAFİLİNDE BULACAKLAR AMA İŞ İŞTEN GEÇECEK. ÜMMETE REİS OLAN FEDAKAR CEFAKAR CESUR MÜCAHİT ERDOĞAN YERİNE İNGİLİZ BÜYÜKELÇİDEN TİYOLARI ALABİLEN RAKI BALIK SEVER BİR REİSİ CUMHURA YERLERE KADAR EĞİLEREK BİAT EDECEK OLANLAR DA BUNLARDIR. RABBİM BUNLARA FIRSAT VERMESİN. GAFLETE DÜŞENLERİ UYANDIRSIN HAİNLERİ KAHHAR İSMİYLE KAHRÜ PERİŞAN EYLESİN.
  • 1 Ay Önce

MUZAFFER..

AMİN AMİN AMİN..

Ahmet koç

yahu dilsiz şeytan onlardı Artık ejderha gibi dilleriyle ortalıkta dolaşıyorlar. İmam şafinin sözü tamam ayet değil ama onlar Allah'ın dininine sataşanlarla aynı safı tercih ederlerken İmam şafi Rahmetullahi aley hin sözü baş tacıdır baş tacı.
  • 1 Ay Önce

Hüda partili

İki ayaklı şeytanlara ve onların destekçisi münafıklara aldırmadan olaya farklı ama çok mühim ve elzem bir konuya gelmek istiyorum.YAKLAŞIK OTUZ SENE ÖNCE bir ramazan günü bir vaaz dinlemiştim.O vaazdan tek bir cümlelik bir hadis aklımda kalmış.Kemaluhu zevalun zevaluhu kemalün.Yani Türkçesi her inişin bir yokuşu ve her yokuşun bir inişi vardır.Her tarafa her sokağa ve her mahalleye Kuran Kursu,imam hatip ve Hafızlık merkezlerinin müslümanlar için iyi olmadığını yazsam kaç kişi beni doğru anlar.Benim gerekçem yukarıdaki hadistir.Dinde aşırıya gitmek onun yok olmasını gerektirebilir.Yanisi şudur:Her şeyi mükemmel yapamak onu tersine döndürür.Hem kafirlerin gözüne bu kadar merkezleri soka soka yapmak onların uyanmasına ve işkillenmesine sebep olur.Ne olurdu bu işlerimizi düşünerek,sosyal ve doğal tabiatın kanunlarını bilerek yapsaydık.Almanyada gezenler bilirler her sokağa kilise yapmışlar ama şu anda içlerinde iki ihtiyardan başka pazar günleri dışında ibadet eden yoktur ve camiler milli görüş derneklerine satılıp cami yapılmaktadır.Maide suresinde hristiyanlara hitaben lateğlu fiydinikum yani dininizde aşırıya gitmeyiniz buyurulur.HER TARAFA KURAN KURSU,CAMİ VE HAFIZLIK MERKEZİ YERLEŞTİRMEK VE KURANIN SADECE LAFZININ OKUNMASI VE HİÇBİR EMİRİYLE AMEL EDİLMEMESİ HRİSTİYANLARIN KİLİSELERİ GİBİ CAMİLERİN VE KURAN KURSLARININ DA AYNI AKİBETE DÜÇAR OLACAĞINI GÖSTERİR.kABUĞA ODAKLANIP ÖZÜNÜ İHMAL EDENLER ELBETTE Kİ ZARARA UĞRAYACAKLAR KORKARIM.BUNU YAPMAK YERİNE ZATER VAR OLAN CAMİLERİMİZİ ÇOCUK VE GENÇLERLE ŞENLENDİRİP ONLARI KURANIN MANASIYLA TANIŞTIRMAK LAZIMDIR.bİZE LAZIM OLAN VE EMROLUNAN DA BUDUR.DİLİ YOK KALBİMİN ONDAN NE KADAR BİZARIM.
  • 1 Ay Önce

Partisiz

Huda partili! Bu aralar Diyanete çatmak pek moda!

Hüda partili

Hani yazdım ya her zirvenin bir inişi vardır diye.Karar gazetesinin bugünkü Mehmet Ocaktan makalesine ilhan adındaki bir yorumcu aynen yazmış bunu.Ama tabi ki benim olmması yolunda verdiğim talebi adam keşke olsa diye yorum yapmış.Demek ki onlar da dışarıdan müşahede ettiklerinde islamın ve müslümanların sonunun nereye gideceğini görüyorlar.Biz kabuğuyla uğraşırken özü kayboluyor.Biz mushafla uğraşırken Kuranın kendisi hayattan çekiliyor.Bilmem anlatabildim mi?

Hurdacı

Güzel ve gerçekçi bir yaz olmuş. O yüzden diyanetin kapatılması ve din hizmetlerinin zoraki değil isteğe olarak ücreti mukabilinde yapılması gerekmektedir.

YORUM

Selamlarımla. Siyaset öyle bir şey ki ehli iman kardeşini düşman gösterir, ehli küfrü arkadaş . Umivarız. Allah isteyene hidayet verir. Öyle iman sahibi olmalıyız ki , hafif bir rüzgarda savrulmayalım. Her şeyi bilen hiçbir bilmez. Kur'an ve sünnet rehberimiz olmazsa ehli küfre mağlup olmak işten bile değildir. Biz seferle mükellefiz zafer Allah'tan. Ama bu sefer siyasetten geçmiyor. İman hakikatlerini kendimizin yaşayıp anlatmak , gençlerimizi sefahatten kurtarmak çaba gerektirir. Oturduğum yerden hamaset hisleri bizleri kurtarmaz Allah'a emanet olun.
  • 1 Ay Önce

a-b-c

yuzde 2 oy alan saadet sızı nıye bukadr ilgilendiryor ve devamlı eleştırı içndesınız chp den nıye seçildinz dıyorsunuz pekı seçilenlerden bır tanesını konuşmasında bır yamukluk varmı yook hatat onca akp mılletvekıllerınıın hepsınden daha cesur ve daha samım konuşmalar yaparak asıl szın seçtiğiniz vekıllerın endakdr boş olduğunu göstermiş oldular gerçi sizin vekıllerde çok boş değil mahalle kabadıyalrı gıb ıyı saldırmayı bılıyorlar ned eolsa fıkır yok..
  • 1 Ay Önce

YRP'li

Emperyalist yalakalarina nafile laf anlatiyorsun kardesim, asla anlamazlar.

Mustafa

Kim kimin gölgesini artırırsa o da ondandır saflar netleşsin münafık kafirden daha tehlikelidir
  • 1 Ay Önce

Nahit sazoglu

Yazınızın. Haricinde. Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz petrol şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir körfez yeniden canlanıyor her ilimize hızli tren yapmaliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 1 Ay Önce

İmam Çelik

SALİH KARDEŞİM BU YAZIDAN BU YORUMU NASIL ÇIKARDIN... (Simdi, Saadet, Gelecek, Deva sizin gibi dusunmuyir diye dinsiz mi ? Siz onlardan daha fazlami musluman siniz ???)
  • 1 Ay Önce

Reis Sevdalısı

cehapenin yanında duran mürteddir, müslüman değilse zaten kafirdir ama müslümanlarsa vay hallerine, Hak dininden döndüler.

Mehmet

CHP zihniyeti ile yan yana dyrmakcinsani havale sokar..

Tunahan

1500 yildir egittinizde ne oldu?
  • 1 Ay Önce

1517

Tam isabet:)) Şizofrenik bir biçimde Islam ve Musluman düşmanlığı yapan ajan provokator trol dinsiz Nefer'den baska kim olabilir ki..Seni gidi Şam seytani seni..

Tunahan

Gectik Islam'i, hangi dinden olursa olsun dine esir olup adam olmus bir millet varsa adini burda yazacakmsin, yoksa 101 degisik isimle bos bos hevlemeye devam mi edeceksin?

1517

@Tunahan..İste senin bu Islam düşmanı hastalıklı zihniyetin için bile; CHP ile yan yana durmak insani vebale sokar..

hacım

Bak hacım bu dilsiz şeytan konularına bence sen hiç girme otur şeytanlığını yap başkasının şeytanlığına dil uzatma
  • 1 Ay Önce

Hacı dayı

Seytan bunları gördükten sonra, bana gerek kalmamış dedi ve gitti.

Haci bey

Şeytan dünyayı terk edeli çok oldu. Meydan başkalarına kaldı.

Mehmet

Hiçbir toplumda ahlak olmadığı sürece dini emirler uygulanamaz.
  • 1 Ay Önce

DARI

Mesela Isgalci vahsi Yahudilerin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamlara karşı çıkan herkesi "HAMAS'li terorist" olarak suçlayan ahlak ve insanliktan nasibini almamis mesela ajan provokator şizofrenik tiplerin durumu gibi..

Din

Cahape zihniyetinin 150 yıl öncesi ataları da islamı gelişmeye engel bir din görmüştür. Mithat paşa, ali suavi, abdullah cevdet..... Derken iktidarı ele geçirirler ve islamı derdest ederler. Bundan sonra her tarafı laboratuvarla donatırlar, binlerce buluşa imza atarlar, Aynştaynlar, toriçelliler, pascallar.... Yetiştirirler. Şaka şaka sadece heykel üretip heykel ve çıplak yetiştirdiler.
  • 1 Ay Önce

.....

Kim Müslüman, hangi Müslümanlık...Filistinde çocuklar açlıktan ölürken ,sadece atıp tutanlar mi Müslüman.... Bütçeyi FAİZCİLERE YEDIRENLER MI MUSLUMAN...

Sahi

Soru şu Ali bey cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminde secim barajı niçin var.hukumet ikinci turdada olsa kuruluyor.
  • 1 Ay Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL BENDE KATILIYORUM....ŞUNLARA MÜSLÜMAN DEMEYİNİZ, MÜSLÜMAN GORUMLU MÜNAFIKLAR ŞEYTANIN OYUNCAKLARI DIRLAR GÖREVLERİ MÜSLÜMAN MIŞ GÖRÜNÜR KAFİRLERİN UŞAKLIĞI NI YAPIYORLAR......HEDEF DE BELİ DİR. ......FİTNE FESAT KARIŞTIRMA YALAN İFTİRA....KİMDE VAR.......
  • 1 Ay Önce

Muzo

İman..

Mehmet

Kimin müslüman olup olmadığına ne zamandan beri insanoğlu karar veriyor? 

H.Y.E

Saadet, Gelecek,Deva ve Yeniden Refah partisi, mahallî seçimlere katıldılar.Bazi yerlerde başarılar da kazandılar. Hele bazı yerlerde çok küçük oy farklariyla CHP'ye kazandırdılar. Ne oldu ? Daha önce Ak Partide veya MHP' de olan belediyelerin şirketlerinde alkollü içki satışı yasak iken CHP'ye geçince serbest oldu. Yine Sahile yakın yerlerdeki kadın, erkek plajları kaldırılıp karışık hâle getirildi. KİM KAZANDI ?
  • 1 Ay Önce

Mehmet

Kimin kazandığının bile farkında değilsin. Hani sizin bir sözünüz vardı milli irade işte o kazandı 

Sahi

Müslüman bir ülkede içkinin yasaklanması gerektiğini neden söylemiyorsun.neden bunu talep etmiyorsun

Ali osman

Allah rızası için dine imana Allaha ve müslümanlara hakaret olan yerde uyarı görevini yapmamız gerekiyor çünkü hadis-i şerifte Resulullah sas efendimiz şöyle buyuruyor biriniz bir münkeri gördüğünde onu eliyle düzeltsin buna gücü yetmezse diliyle düzeltsin buna da gücü yetmezse kalbiyle buğz nefret etsin bu sonuncusu imanın en zayıf derecesidir. şu kaç günülük dünya hayatında Allaha dine imana yönelik saldırılar karşında duramaz isek bu ömrün ne değeri olurki sizin yapacağınız işte çok zor bir şey değil. Rabbim müminlere birlik ve beraberlik versin kafirleri de kahhar ism-i şerifiyle kahru perişan etsin gazzedeki mümin kardeşlerimizin de yâr ve yardımcısı olsun ve oradaki mücahitlere de zafer nasip etsin İNŞAALLAH
  • 1 Ay Önce

Mehmet e

Gazze Türkiyenin de umurunda değil, HAMAS umurlarında....Umurlarında olsaydı gazzede çocuklar açlıktan ölmezdi...Bu Yahudi zulmünü bile iç politikada malzeme yapıyorlar...

Ali osman

tıpkı o siyonist askerler gibi filistinli çocuklardan bile korkuyorlar bu kadar korkaklar bunların güçleri zayıflara yetiyor bahsettiğin uçak gemilerinin sahipleri ve avaneleri hepsi son teknolojik silah ve mühimmatlarla itraile yardım ve destek veriyorlar ama 10 aya yakındır bir avuç imanlı gazzedeki mücahitler karşısında ne yapabildiler göğüs göğüse çarpışacak cesaretleri yok bunların bu Allah'ın yardımı değil de nedir yorumundan anladığım kadarıyla bu itrail ordusunun neferi olmaya gönüllüsün sen ve senin gibiler kininizde boğulacaksınız zafer inanların olacak çünkü Allhın vaadi var

DARI

kelli osman SAS EFENDİNE SÖYLE TEMENİYLE BU İŞLER OLMUYOR HELEDE UÇAK GEMİLERİ KARŞISINDA EBABİL KUŞLARIDA DARI TOPLUYOR

Mehmet

Müslüman ülkeler ve birlik? Türkiye Cumhuriyetinin dışında Gazze hiçbirinin umurunda bile değil. Yumuk gözlerinizi açın ve bunu farkedin. Neymiş İslam birliğiymiş.

Uğur

Sapıtmış Saadet Partisi yayın organları boş tantana etmiş. Bir defa, sadece ilahiyatlar değil, bizim düz fen-edebiyat tarih bölümümüzdeki kontenjanlar da birkaç sene içinde 70'ten 30'a indirildi. Gördüğünüz gibi bizimkiler çok daha sert şekilde indirildi. ANCAK burada şu soruyu sormak lazım: Niçin, herhalde olası yeni Gezi isyanlarında ve keza gelecek seçimlerde Zilletçi münafık iç düşman cephesini daraltmak ümidiyle, Erdoğan ve siz hâlâ bu yoldan çıkmış ve Uluslararası CHP'nin peşine takılmış Saadetçi ve Davutçu ve hatta biraz da Gülizabethçi kodamanları iknaa çalışıyorsunuz, onlar ki onların Allah'a ve Elçisine isyanları ve düşmanla yakınlaşmaları kesinleşmiştir ve böylece onların Allah ve Elçisi ve müminlerle ilgileri kalmamıştır? Bunun yerine, devlet imkanlarıyla orta hâlli ve fakir ahaliyi bilinçlendirmek ve yeni bir isyanda isyancıların karşısına dikip birkaç saatte işi bitirmek gibi gerçek ve üstelik kolay bir çözüm vardır. Üstelik bu çözüm son darbe girişiminde hafiften test edilmiş ve en hafif hâliyle bile en kuvvetli düşmana karşı mükemmel sonuç vermiştir. Hayır, iç savaş çıkmayacaktır, çünkü 15-16 Temmuz 2016 gecesinden biliyoruz ki kalplerinde bir hastalık olanlar bizi gördükleri anda tüyecektir. Herkes biliyor ki bu durumda, Amerika devletinin tepesine çöreklenmiş Deccal kuvvetleri yeryüzünün en stratejik ve en hassas konumundaki Türkiye'yi ödlek beceriksiz mankafa münafık takımı uğruna kara ordusuyla işgale de yeltenemez, çünkü Türkiye'nin stratejik dengesini üç Asyalı hükumet (Rus ve Fars ve Çin) lehine bozmayı göze alamaz. O hâlde niye kendilerine oy veren ve verebilecek olan mümin ahali yerine hâlâ yoldan çıkmış sahte dindar kodamanların peşinde dil döküyorlar ve siz de onlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, niye? Sebebi söyleyeyim: Çünkü Erdoğan ve arkadaşları değersiz Zilletçi kodamanlarla olan sosyal ilişkilerini ve konforlarını ve iş hayatlarını bozmak istemiyorlar. Her kim ki değerli mümin ahali yerine değersiz kodamanları tercih ededurursa kendisi de sonunda ikincilerden olacak ve ahırette gözleri pörtlemiş hâlde onlarla beraber haşrolacaktır. Eyvah onlara eyvah, yazık onlara yazık, mahvoldu onlar, perişan oldu!
  • 1 Ay Önce

Dr. Uğur

"Sert şekilde indirildi" deyince yanlış anlaşılmasın. Bize karşı sertlik anlamında değil. Bilakis herkesi üniversiteli yapmak için şişirilmiş kontenjanların çok azaltılmasını biz istiyorduk. Şimdi normal oldular.

Kalbine danış

Ali Bey, ayrıntılara takılmadan, batıla karşı birlik olmak daha bereketli.
  • 1 Ay Önce

Yavuz Sultan Selim Han

Yok bulamadim, sizin o malum sokaktaki eve cok girip cikan vardi, hangisi bilmiyorum dedi.

1517

Ajan Provokatör PKK, TIKKO,Yahudi çomari Haçlı artığı dinsuz Şebbiha; sen babanıı buldun mu? Önü siyle hele..

YSS Han

2 Gun once burda birine babani soruyordun, buldun mu bari?

Yavuz Sultan Selim Han

Bugun burada "Mehmet" denen Islam ve insanlik düşmanı bir.......provojator bir tip var..Aslında hep vardı da; bugün farklı bir isimle karşımıza çıkmis yaramaz:))

.....

Ali Bey saadeti dini hassasiyet konusunda eleştiriyor...Kendilerinde çok fazla olduğu için muhalefetteki dini hassasiyeti az görüyor....Çünkü muhalefet batık bütçeyi, ekonomiyi, faizcileri eleştiriyor...Dini hassasiyetiniz varsa bunlara göre faiz ve faizcilere bir şey soylemeyeksiniz...Allah katında inşallah görürüz....

Mehmet

Adını bilmeyip padişah ismi kullanan bir tip var buralarda insanlığın tarifi senin gibi ... kaldıysa? Sahi senin dinin neydi söylememişsin.

Yavuz Sultan Selim Han

@Mehmet..Önce tovbe et, imana gel ve insan ol..Yorumlarınım cogunda Islam ve insanlik düşmanlığı var..

Mehmet

Önce bir doğruda birleşin

şüayıp

Kişiler ruhlarıyla bir birlerine bağlanırlar sevdikleriyle de beraber olurlar
  • 1 Ay Önce

Ömer

Arz-ı mev-ut isteyen Sezai Temelli Taşnak ermenisi Kürt değil Temel Karamollaoğlu ile teyze çocuğu,Londra da ilk mason Üniversitesitesinde okumuş Temel Karamollaoğlu eşi ile orada tanışmış İngiliz zevcesi ile Temel Karamollaoğlu İngiliz damadı
  • 1 Ay Önce

ANASI

ömer ANASI BABASI YAHUDİYDİ

Mehmet

Kafaya bak! Osmanlı padişahlarının çoğunun karısıda yabancıydı. Bir insanın karısı yabancı diye her türlü hakareti yapmışsın . Seviyen bu yapacak birşey yok.

Salih

Simdi, Saadet, Gelecek, Deva sizin gibi dusunmuyir diye dinsiz mi ? Siz onlardan daha fazlami musluman siniz ??? 
  • 1 Ay Önce

Fatih

Ah şu okuduğunu anlamayıp yorum yapanlar yok mu deli oluyorum.

Mehmet

Ah Salih ah! Söylenecek daha çok şey var ama.

Uğur mumcu

Ülkede küçük soygunlar kar maskesiyle, büyük soygunlar atatürk maskesiyle yapılır demişti üstad. Ülkemizde yakın zamanda 22 banka bu maskeyle hortumlandı. Belediyeler günümüzde bu maskeyi hiç çıkarmaz. Sen yazında din yerine bu maskeyi köy her şey yerine cuk diye oturur kefalist efendi.

Ömer

fatih Erbakan'ı siyonist yahudi Adnan Oktar ajan methediyor mossad ajanı methediyor, kedicikleri ne diyor bilmiyorum fatih Erbakan'ın kayınpederi İsrail'le ticaret yapıyordu bıraktımı bilmiyorum fatih Erbakan'ın yardımcısı tel Aviv de israilde doğum gününü kutladı 3, 4 ay önce Necmettin Erbakan Hocamız ne derdi Rahmetli
  • 1 Ay Önce

@Mehmet'e

Rahmetli Hocamız' in "CHP'nin ipiyle kuyuya inilmez" "CHP'nin cani çıkar huyu çıkmaz.. " mealinde laflar ettigi de rivayet edilir..

Fatih

Yere pe nin fatihi, Konstantinopolisin rabbiyesirli fatihi tarafından fonlanıyor. Yerepe nin fatihi, konstantinopolisin fatihinin sözlerini kendi sözleri gibi naklediyor. Plan tıkır tıkır işliyor.

Mehmet

Onu hocanızı tek başına bırakıp giderken düşünecektiniz. Hocamız ne dermiş. Sahi siz adamı niçin yalnız bırakmıştınız?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23