• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Okurlarımız ile sohbet

82 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ayhan Olcay

Dilan polatla dilburayi karşilaştirirsak hapishaneler düşünce suçluları içindir. Büyük hırsizlar için değil.
  • 1 Ay Önce

Hakan

İslamla sorunumuz yok. Ama siyasal islam var ya.
  • 1 Ay Önce

Kemalist Nefer

"Düşünce, ifade ve elestri özgürlüğü engellenemez" diyerek sürekli zıplayıp tozu dumana katan; Halk TV, Sözcü TV, Cumhuriyet, Tele 1..vs gibi ilerici, laikçi, özgürlükçü,Kandil devrimcisi, Kemalist, mezhepçi solak medyanım internet sayfalarında ve solak medyanım yazarlarının köşeleri okuyucu yorum, düşünce eleştirisine kapalıdır....Düşünce ve ifade özgürlüğü de solak ve Kenalistlere; Akit ve nisbeten Karar Gazetesi gibi muhafazakar ve vatansever gazeteler öğretiyor.. Var mi solak medyada; Ali Karahasanoğlu gibi köşesinin altında her türlü eleştirinin yapılabileceği babayiğit, özgürlükçü bir gazateci ve yazar.. x
  • 1 Ay Önce

Yavas ol

Size yuzyilin kuyruklu yalanini soyluyorum arkadaslar. """"Biliyorsunuz, bizde sansür, bizde eziklik, bizde görmezden gelme, bizde cevapsız bırakma yok.. Bizde kibir, bizde eleştiriye kapalılık yok.."""
  • 1 Ay Önce

Yavaş ol a cevap

Madem öyle sol gazetelerde yazsana onlara aykırı yazı hakkatten yavaş ol algı yapma

Yalan

Papaz vermem dedi Erdoğan nerdeyse özel uçakla gönderdik.......
  • 1 Ay Önce

Yalan a cevap

Sadece chp nın yalanlarını algılarını yazsak sayfa yetmez bi şahıstan bahsediyon algı yapma

Mak

Alibey gardas sizi ve bu Millete yani Ümmete Allahin bir Lütfu olan Baskomutan Reisimizi takdir ediyor ve ALLAH RIZASI icin tarafimi belli ediyorum. Cünkü siz bu Milletin yani Ümmetin düsünüpde söyleyemediklerini Ahh cekerek icine attigi bütün konularini yazan Kalemi, REIS de haykirmak isteyipde yutkunarak söylemek istedigini duyuramayip icine atanlarin gür SESI ALLH her ikinize de uzun Ömür ve Hayirli hizmetlerinizin devaminda yar ve YARDIMCIniz olsun insaALLAH
  • 1 Ay Önce

AKINCI 1453

"Biliyorsunuz, bizde sansür, bizde eziklik, bizde görmezden gelme, bizde cevapsız bırakma yok.. Bizde kibir, bizde eleştiriye kapalılık yok.." Sen bunlari külahima anlat yalanci Ali efendi !
  • 1 Ay Önce

Ali hocada masallar diye yazana cevap

Aynaya bak asıl komedi orda neyin algısını yapıyon zavallı güneş balçıkla sıvanmaz nokta

Vahap

Burada utanmadan ahkam kesip kibirden bahseden müptezeller gidin bir bakın bakalım sözcü gazetesinin hangi yazarına bir mesaj yada e mail atabiliyormusunuz, insan biraz utanır yahu.

Bir Dost

Len arkadaş, şu yazdıkların bile yayınlanıyor.. Ananıza babanıza yapamadığınız nazi sitemi Ali Karahasanoglu'na ve diğer Akit Gazetesi yazarlarına yapıyorsunuz.. Daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki..

Ali Hoca'dan masallar

Ali bey, Nasrettin Hoca'dan daha komik.

Ercan

Sansür yok diyorsun da ne hikmetse editörü geçip de sana ulaşamıyorum, eminim ki bu yorumu da göremeyeceksin
  • 1 Ay Önce

Yanılıyorsun a cevap

İnsan kendinin fetöcü oldugunu daha nasıl anlatsın

Yaniliyorsun

Hepsini okuyorum. Hatta begenmedigim yorumcuyu fetöcü ilan ediyorum.

Nuh

Tetikçilere dikkat etmek lazım.
  • 1 Ay Önce

Saadet seçmeni milli görüş mensubu

Demek ki ortada sihirli eller yok. Tam aksine güçlü eller var. Papaz demeden, Amerikan vatandaşı demeden, suç işleyeni cezaevine koyan, mahkumiyet ne ise onu cezaevinde çektiren bir iktidar var. Cezası 3.5 yıl.. Yatarını çekti, cezaevinden çıktı, gitti.Olay bundan ibaret.. Not :Cerbeze yapma, aptal değil okuyucu. Bak can dostunuz ne diyor : "Bu işi insani ve doğru şekilde yaparsan tarih seni iyi anar. Eğer kötü yaparsan tarih sizi şeytani olarak görür. Sert olma. Aptal olma. Seni sonra arayacağım" trump
  • 1 Ay Önce

YORUM

Selamlar. Batılı tasvir safi zihinleri bulandırır. Ali bey bu tür yorumlara cevap vermenizi tasvip etmiyorum. Ve bunları ikna etme kabiliyeti ne sizde var nede dünyada mevcut âlimlerde....Bilmediğini bilmeyenler ve tahrik edici ki cevap vermişsiniz .......... çizginizi muhafaza edin.
  • 1 Ay Önce

severiz bazi zaman gözyaşımız olur kan(ferdi baba)

Ali hocam şu herkesi bağlar lafini ast üst ilişkisi gibi anlayanları anlayabilmek çok zor..başbakan ve bakanların yargılanması gibi tarihi olabilecek yargılamaları yapması öngörülen bir mahkemeye hukukculuk dışındaki mesleklerden üyelik öngörülmesi bir mantık ortaya koymaktadır..buda tabii ki eski sisteme göre hem genel seçim yoluyla hem de cumhurbaşkanı bakan olarak bir kez daha mecliste seçilmiş olanlar için seçmen iradesine vurgu üstüne vurgu yapan bir durumdur.. yani anayasa mahkemesine dönüp diyor ki mevzuatı gözet fakat mevzuatçı olma.. vurgunun bir tık düşük olduğu milletvekili yargılaması için ise yönlendirici ol diyor.. şimdiki duruma bakacak olursak AYM tutumu yönlendirici olmayi aşıp ey yargitay sen kenarda dur ben varım fotoğrafına dönüşmüş görünüyor..ben şahsen meclisteki okutmanın sürüncemede bırakılmasını bu durumu çözecek yeni bir anayasa maddesi hazırlanmasını beklerdim fakat muhalefet hiç oralı olmadı.. kesin hüküm mecliste ne kadar süre içinde okunması gerekiyor diye bir madde ben bilmiyorum hiç okunmasaydı ne olurdu ben böyle bir şey beklemiştim sonuçta binlerce insanın oyuyla seçilmiş birisi.. mesela iktidar anayasanın az önce bahsettiğim vurguları gözetilerek infaz yasasında değişiklik yapabilirdi can atalay'ın meclis çalışmalarına katılımı sağlanabilirdi.. tutuklanma meselesi de çok vurgulu yeraldigina göre oradaki vurguyu kaçma ihtimalinin önlenmesi olarak anlamak gerekiyor..simdi akla şu gelebilir Yargıtay daha özgürlükçü tutum takınamaz mıydı..bunu ben de bekledim fakat beklemeye hakkımız var mı bilmiyorum çünkü sonuçta muhalefet yaptığını zanneden birçok insanın her sabah yeni gezi heyecanı ile uyandığı bir memlekette sistemin işleyişinden sorumluluk duyacakları açıktır..daha dün muhalif bir kanalda baktım birisi diyor ki Bekir bozdağ'ın yüzündeki gülüşe dikkat ettiniz mi ne kadar iğrenç ne kadar pis diyor lan oğlum lan Teksas tommiks çocuğu senin kahraman gibi alkışladığın adam kürsüye çıkmış saydırıyor siz haysiyet yok sizde utanma yoo haysiyetsizlerrrrr diye bas bas bağırıyor.. bu sözlere muhatap olan insanın meclisin vakarını korumak için belki de zorla yaptığı gülücüğü yakalanmış Bir de beğenmiyor iğrenç gülücük diyorsun..zaten yüz daireli müteahhitlerle devrim rüyası gören bir de ara sıra Atatürkculugu maske olarak kullanmaya çalışan bazı kafalar ile ak Parti'nin bazı kalemşörleri el ele verdiler Abdullah Gül'ün yüzünde görmeye çok alıştığımız tebessüme de rahatsız edici insanı şüpheye düşüren gulucuk diyerek kulp taktılar..sonra hep beraber gördük hanyayi konyayi..adama bak ya ben mesela sevmesem de Erdal inönü'nün Güleç yüzünü hatırlayınca acaba diyorum farkını fark edemedik mi yoksa ön yargılarla mı davrandık diyorum bu sözde vatanseverler de gülücük düşman olmuşlar
  • 1 Ay Önce

Saadetli milli görüşçü

Ali efendi! şimdi Saadet iktidarda olsaydı bu günkü gibi düşman olur muydun? Sanmıyorum. Hatta beklentin sonucu etkili ve yetkili olduğu için bırak husumet karşılarında rüku'a eğilir gibi rğilirdin... Anlamadım seni neden bu kadar husumet? erbakan hoca "akepeye verilen her rey İsraile verilmiştir" demedi mi?
  • 1 Ay Önce

Can

Sn Yerlikaya nin anca caliskanligi ve dürüstlügü sayesinde o iyi is tuttugu icin simdiye kadar fink atan ecnebi mafya babalar cezaevinde veya deport edildi. bunlar nasil Türkiye de serbestce yillarca yuvalanmislar cevabi yok. cezaevi aflari nedense daima secim öncesi yapiliniyor ve millete mi faydasi dokunuyor? niye cezaevleri bu kadar doldu ki fetö suclulari hesaba katmazsak? Ahlaki bozulma niye olustu? Papaz da nasil olmus birden salinmis bu kadar biz vermeyiz hamasetinden sonra?
  • 1 Ay Önce

Onur

Her gün gelip mutlaka sizi okuyorum,bütün yazarları ve gazeteyi baştan aşağıya.. çok teşekkürler 
  • 1 Ay Önce

Abdülbaki

Kardeş Allah cc sizlere sıhhat, afiyet ve hayırlı uzun ömürler versin. Hakkı savunmaya, Hakkın sesi olmaya devam, inşallah. Yorumlara bakıyorum, iki kere iki dört kadar kesin konularda bile hala ihtilaf devam ediyor. Hem sonra Haktan uzak binbir görüş ile karşıtlık devam ediyor. Kısaca Hak batıl mücadelesi bir makale yorumunda dahi gayet ciddi surette devam ediyor... Allah cc cümlemizi hidayet eylesin. Şeytanları taşlarken Euzü-besmele'den gaflete düşürmesin. Vesselam.
  • 1 Ay Önce

Vatansever

Niyetler halis olmayınca fikirleri de doğru olmuyor. Bunlar eteklerinde devamlı iftira taşları bulundururlar. Zamanı geldiğine kanaat getirince de hep birlikte bu iftira taşlarını hedefe atarlar. Sanki tek merkezden yönetilen robotlar gibi..
  • 1 Ay Önce

Cem

Mafya da kendine göre bir terör örgütü değil mi. Değilse neden örgütlü şube alıyor bunları. 3 kişi bir araya geldi mi örgüt oluyor adına da mafya deniyor. Gezi olaylarında içeride yatan sayısı kactir. Mesela günlerdir mafya adı altında örgütlere operasyon yapılıyor yüzlerde kişi alınıyor. Yargıdan suçsuz bulunan serbest kalıyor mu. Bu nedenle yargı suçsuz bulduğu kişiyi serbest bırakıyor mu. Can Atalay yada bir başkası. Yargı bağımsız olmadığı için bunları konuşuyoruz. Özellikle savunduğunuz şeyin derin bir analizini yaparsak onra göre yazariz. Birilerini şirin gözükmek için değil...
  • 1 Ay Önce

KIRIMLI

Evet Alibey Bu AYM İlk Öncelikle Kesinlikle Kaldırılmalıdır Çünkü Töröstleri Kollayan terörist Partilerini Kollayan Halkımızın Desteğiyle Kesinlikle Kaldırılmalıdır Çünkü Bu AYM TC: Devletinin Altını Oymakla Meşguller Maalesef Acil Şekilde AYM Kapatılmalıdır Bunu Bizzat Sn Devlet Bahçeli de Söyledi Sn Bahçeliye Buradan Sesleniyorum Ellerini Çabuk Tutsunlar Ki Devletimiz Töhmet Altında Kalmasın Nokta......
  • 1 Ay Önce

Nihal Nur Yasemin

Ben de isterim ama Ayıpsın Paşam !!!

Ayıpsın Paşam

Ayıpsın Sen istersin de ben kaldırmazmıyım. ne zaman kaldırayım. Söyle yeter.bende

KEMALİST(Silahlı çetemi:cevap?)

Ben, orda ne yazdım?EKMEK VE GÜL şiiri atıf.. siz yanlış yorumlamışsınız ALİ BEY.. söylediğim şeyleri? evet yorumlara açıksınız bazen …neyse..YENİAKİT HERHALDE ödül almıştı farklı yorumlara yer verdiği için internet habercilik açısından bende yıllarca AKİT TAKİP ETTİM YANİ MUHALİF GAZETELERİ TAKİP EDERİM DÜŞÜNCEME HUHALİF OLANLARIDA ..hatırlarsak ;ancak ben başka bir şey söylemekteyim, siz ROMA KANUNLARI NEDEN OKUNUR BUNU BİLMEKTESİNİZ DEĞİLMİ HUKUK FAK ?ÇÜNKÜ EN SAĞLAM MANTIĞA DAYANAN KANUNLAR O KANUNLARDIR,2-3 kitaptır Latincedir bir kitabı..Latince öğreniyorsunuz bir nevi hukuku o alan için.. yani siz 1981 Hukuk fak okudunuz mezun oldunuz 5 yıl sonrası Serbest Avukatlık vs Bu kanunları sizde okudunuz yani Can Atalay'ı içerdeyse o cezayı verenlerde okudu temeli ona dayanan bir işten bahsediyorsak mantığı oradan yürütücez…BATILI OLMAKLA İLGİLİ DEĞİL BU..ŞİMDİ:Ben size orda diyorum ki ,:Şimdi Can ATALAY hangi suçları işlemiştir; Roma kanunları ile bakalım :hukukumuz MANTIĞI ONDAN YOLA ÇIKAR ,ona dayalı 10-15 kişi bir çete olmalı ortada silahlı bir çete bunlar sürekli eylem yapacaklar organize çete peki kanunumuz bunu neye bırakmıştır?silahlı olmak zorundalar belli sayıda insan ve amaçları da öyle olmalı…ve CAN ATALAY’ DA, bunların üyesi olacak, Halbuki ne böyle bir çete nede eylem var ? Adam, Avukat kardeşim ,suçu Avukatlık adamın… PEKİ ORTADAKİ SUÇLAMA NE çete ve örgüt suçlaması değimli ALİ BEY bakalım öyle ya haklımınsınız? CAN ATALAY KARDEŞİM HUKUK FAK BİTİRDİKDEN SONRA BİR AVUKATLIK ÜNVANI ALMIŞ,BİR ÇOK EYLEME AVUKAT OLARAK KATILMIŞ. Şimdi Gezi Parkı'nda ağaçların kesilmesine karşı kurulan Taksim Dayanışmasının avukatlığını yürütmüş suç mu bu size göre suç:))) Bakın şimdi ya mahkemeler ne demiş? Gezi Davası'nda sanık olarak davaya dahil edilip gözaltına alınıyor, yargılandığı iki davadan beraat etti.doğrumu? "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlamasıyla yargılandığı davanın 25 Nisan 2022'de Silivri, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmasında 18 yıl hapis cezasına çarptırılıyor . Yargıtay tarafından cezası 28 Eylül 2023 tarihinde onanıyor peki suçu ne ? Adam örgüt üyesi mi ?devamlı suç mu işlemiş CEBİR SİDDET VE Tehdditler mi var? bu örgütte bu örgüt en az 3 kişimi ÖRGÜT İSMİ ADI ALTINDA KURULMUŞ emniyet kayıtlarınca ? Bu cezayı alabilmek için Silahlı örgüt olmak zorundalar ve de eylemler yapmak zorundalar sürekli bu eylemler içinde amaçları olmak zorunda ve Örgütün bir yapılanması olması lazım? Hükümeti ortadan kaldırmak istiyorlarsa o güce sahip cebir ve şiddet uygulamaya yönelik eylemleri olacak; AKSİ TAKDİRDE SUÇUN MANEVİ UNSURLARI OLUŞAMAZ..! Yani CAN ATALAY suçsuzdur !bir AVUKAT KONUŞMA YAPABİLİR bunun nerde konuşursa konuşsun illa da örgüt ve üyesi odluğunu göstermez çünkü böyle bir çete ve örgüt kurulmuş değil evet GEZİ eylemlerinde SAYIN CB..çıkıp deseydi mesajınızı aldım parkın siluetine ,Peyzajına dokunmayacağız deseydi ve de bu eylemler yine vurdulu kırdılı devam etseydi ozaman eylemcileri suçlardım, sizlerin amacınız ÜZÜMÜ YEMEK DEĞİL DİYE… geziciler çete kurmadı, eğer olaylar devam edip de bir takım örgütler bunu kullanmaya kalkmışlarsa dışarıdan gelip burada gezicilerin özü; öz amacı PARK tır ALİ BEY orda çiçek toplayıpda Mücella Hanım ,Polislere, heyet halinde vermek istemişse bu onların isteklerinin sadece ülkedeki yeşil korunması yani MASUM istekler olduğudur..Siz, bir avukat, gazete Fıkra köşe yazarı olarak lütfen konuları bu bağlamda ele alın, Lütfen! batının ne olduğunu da, biliriz hiç birimiz batı çocuğu da değiliz biz, bu ülkeyi SİLAHSIZ SALDIRISIZ SEVMEKTEYİZ,200 KÜSÜR SENE İSE DEMOKRASİ BEKLENTİMİZ OLMAZSA; OLMAZIMIZDIR…!18 YIL CEZA YATACAK VE HALKIN OYU İLE MECLİSE ÜYE SEÇİLMİŞ VEKALET ALMIŞ BİRİNİ HAKİM OLSANIZ SİZ BU CEZAYI VEREMEZDİNİZ?
  • 1 Ay Önce

Yaşar

Biliyorsunuz, bizde sansür, bizde eziklik, bizde görmezden gelme, bizde cevapsız bırakma yok.. Bizde kibir, bizde eleştiriye kapalılık yok..
  • 1 Ay Önce

Asım,ın nesli

Sürekli demokrasi fikir özgürlüğü ve sansürçülükten bahseden, bu ülkede dış kapının mandallığını yapan kendilerini gazate olarak gören fondaş sözcü cumhuriyet ve birgün gibi yerlerde de böyle bir okur köşesi olsa, lakin bunlar gazete değil, buralarda yazarlık yapanlar gazeteci değil bir ideolojik sapkınlığın militandırlar, bu militan faşistler kendi sözleri üzerine söz söylenilsin istemezler, kendi fikirleri dışında başka hiçbir fikre tahammülleri yoktur, onlara göre okurlar güdülmesi gereken beyinsiz koyunlardır, öyle olmasa 2015 seçimlerinde sözcü paçavrası okurlarına sandığa giderken yanınıza beyninizi almayı unutmayın diye hakaret etmezdi.
  • 1 Ay Önce

Vahap

Şü anda en demokrat en adil,en güvenilir gazete AKİTTİR boşuna konuşup laga luga yapmayın ideolojik muhterisler her ne kadar birazcık eski çizgisinden uzak olsada büyümek için belli başlı görüşlere de hitap etmek zorunda fakat asıl olan burada her yorumu yayınlanan ama yinede güya siret-i haktan görünen bazı tiplere sözüm şüdür gidin bakalım iblis gazetelerine (cumhuriyet,sözcü,özgür gündem vs.) Bir yorum yazın hatta yorumu bırakın bir yazara e mail atın bakalım adreslerini dahi bulabiliyormusunuz onun için önce adam olun ondan sonra da eleştirin ama hakkaniyetle.

Paşa

Senin Ali muhalefete oy verenlere akıl tutulması yaşıyor bunlar dediğinde neredeydin asım efendi,uzaya yol yapsak oy verecek seçmen var diyenler olduğunda neredeydin asım efendi,cahil halk bizim için muteber olandır diyenler varken sen neredeydin asım efendi...

Bir Dost

"Düşünce, ifade ve elestri özgürlüğü engellenemez" diyerek sürekli zıplayıp tozu dumana katan; Halk TV, Sözcü TV, Cumhuriyet, Tele 1..vs gibi ilerici, laikçi, özgürlükçü,Kandil devrimcisi, Kemalist, mezhepçi solak medyanım internet sayfalarında ve solak medyanım yazarlarının köşeleri okuyucu yorum, düşünce eleştirisine kapalıdır....Düşünce ve ifade özgürlüğü de solak ve Kenalistlere; Akit ve nisbeten Karar Gazetesi gibi muhafazakar ve vatansever gazeteler öğretiyor.. Var mi solak medyada; Ali Karahasanoğlu gibi köşesinin altında her türlü eleştirinin yapılabileceği babayiğit, özgürlükçü bir gazateci ve yazar..
  • 1 Ay Önce

MUHALIF MEDYA

Nerden bileyim ben, dogdugun evin bi suru musterisi vardi !!!

Bir Dost

Zurafa sokakta dogup buyudugumu bildigine gore babami da belki taniyorsundur !!! Biliyorsan Allah rizasi icin burda kimligini yazabilirmisin kardes ??? Hic tanimiyorum ve bulmayi cok isterim !!!

MUHALIF MEDYA

GAK DESE CEZA ALIYOR, SEBEP BU OLABILIR MI ZURFA SOKAK YETMESI ???

Mankurtlar

Yazar ne derse ne cevap verse fark etmiyor.
  • 1 Ay Önce

Erzincanlı.

Ali bey,Egitim,Diyanet ve İmam Hatipler konusu da pek bir şey yazmıyorsunuz.Bu kurumların Reforma ihtiyacı var.Camiler boş ve Müftüler,hepsi degil ama çoĝu yaptıĝı işin ne kadar önemli olduĝunun farkın da degil.İmam Hatipler ve Diyanet beraber çalışmalı..Diyanet'de Hoca Hanımlar daha aktif olmalı,unutulmamalı ki;Hanımlar toplumun yarısını teşkil etmektedir ve her Hanım bir Annedir veya adayıdır.
  • 1 Ay Önce

Ahmet

Helal olsun İhsan abi
  • 1 Ay Önce

Kenan Yakut

S.A. Ali abi eline diline sağlık çok güzel cevaplar vermişsiniz inşallah insaf sahibi olarak sizi anlarlar
  • 1 Ay Önce

Hasan önder

Ülkede  katletmek, insan kesmek, hırsızlık yapmak zina suç değil.Haberlerde 26.suçunu işlerken serbestçe dolaşan katiller var.Gasp et , vur, dolandır hepsi serbest.Ama Can Atalay hapiste...
  • 1 Ay Önce

Hasocan

Hasocuuuum göstersene ya da isimlerini yazsana katilleri biz de bilelim.

mit

Can Atalay niye 16 yıl hapis cezası aldı? Bence gerekçeleri al, oku bir zahmet.. Ben olsan teröristler ve devleti yıkmak isteyenler için İDAM GETİRİRİM

Sahi

Hakkınızı yemeyelim tüm yorumları yayınlıyorsunuz.böyle yapan haber sitesi yok .
  • 1 Ay Önce

Erhan

Yorum bölümüne yazanlarin yazdiklari yorum falan değil. Zira herkes tarafına göre konuşuyor,yazıyor. yorum: bir olaya objektif yaklaşıp, onda ne anlatılıyor siz ne anliyorsunuzdur, oysa insanlarda bu yok. herkes tarafına göre yaklaşıyor. O halde en iyisi başlık , yorumlar değilde " siz hangi tarafı tutuyorsunuz" olmali
  • 1 Ay Önce

Paşa

Yoo soru soruyoruz kardeş,mesela diyoruz ki Kur'an yakan İsveçe NATO üyeliği niye verildi,mesela LGBT destekli İstanbul sözleşmesini kim çıkardı niye destek verdiniz diyoruz ,yine nas ve ayet noldu da faiz politikası uygulanıyor diyoruz , İsrail ile hani ticaret yoktu varmış bak diyoruz, Selman katildi niye kardeş oldu diyoruz, darbeci Sisi ile niye toka yapıldı diyoruz, Mahmut Abbas niye Haniyenin cenazesine katılmadı da perezin cenazesine katıldı diyoruz,yani soru soruyoruz kardeş, kafamıza göre değil yani.

MUZAFFER

Sayın yazar, o zaman kesinleşmiş mahkeme kararlarına neden uyulmuyor, yada bazı mahkemelerin bazı kararları neden tanınmıyor bu mahkemelere ve kararlarına saygı duyulmuyor?
  • 1 Ay Önce

Muzi

Yargıtay'ın kararı da nihai karar. AYM nihai karar verilmiş kararın üstüne hangi saikle karar verir.

Tim tim

O zaman tüm mahkemeleri kapatalım

Hakkı kul

Anlaşılıyor ki maalesef yargı mensuplarının bir kısmı ideolojik, taraflı hatta tuttukları takımlara göre şaşkınlık yaratan kararlar verdiği izlenimi vermektedirler, düşünğn fb gs maçında stad görevlisinin saçını çekene 6 yılla dava açılırken, fb göztepe maçında göztepe Altay maçında bıçakla altay taraftarlarına saldırıp yaraladığı, cinayete teşebbüs ettiği mahkemesinin devam ettiği iddia edilen kişi, göztepe görevlisi olarak sahanın içinde boynunda görevli kartıyla bulunabikmekte, klüp başkanına saldırabilmekte, ve eyleminin devamında maçı izlemeye devam edebilmekte ve gözetim şartıyla serbest bırakılabilmekte, doğru yanlış sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle bir kadın tutuklu yargılanırken, bunları toplum vicdanı kabul edebilir mi..

mit

Yazar bunu bir yazısında yazdı. dediğin mahkeme pkk partisini bile kapatamıyor, pkk lilar lehine kararlar veriyor. benimde sana sorum şu: dünyada bir ülke söyleyin mahkemeleri teröristler lehine karar veriyor.

mit

Avrupa insan hakları mahkemesi terörist ocalan in tekrar yargılanması karar verdi. Yani bunu yapıp 40 bin kişinin katili terorist ocalan I salalim mi şimdi ......

Deli İbo

Tamam sayın Ali bey, tüm yazdıklarınıza, fikir ve düşüncelerime uymasa da saygı duyuyorum ama aklım bir türlü şuna ermiyor, madem anayasa mahkemesi kararları kesin, o zaman AYM nin Can Atalay hakkında verdiği bu kesin karara niçin uyulmuyor ve Can Atalay'ın milletvekilliği niçin verilmiyor, bu ısrar niye?
  • 1 Ay Önce

Bir Dost

Heybeli'de ne oldu Deli İbo Kardes ??? Dun atlarla ozelimi paylastigi icin faytoncu hakkinda suc duyrusunda bulunacagim diye yazmistin da merak ettik hani !!!

Deli İbo

SIYASET-YARGI-BUROKRASI-POLIS-JANDARMA-MIT HEPSI ARKANDEYKEN NEDEN ISMINI GIZLEYIP LAGIM FARELERI gibi KANALIZASYONLARDAN VPN ile YORUM YAZIYORSUN Delik ??? SEN ONCE ADAM OL DA KENDI KIMLIGINLE YORUM YAZ !!!

M'siz Mit'e cevap

Daha once bagimsiz (!) mahkemelerimizin birinden muebbet hapis almis albay son askeri surada orgeneral oldu !!! Dunya Bankasinin hukuk devleti siralamasinda diktator Sisi'nin Misir'inin dahi gerisindeyken 'ama Can Atalay ceza almis' demekten utanmiyormusun hic ???

Deli İbo

benim rumuzumla, benim füşünce ve fikrimle yorum yazmışsın, o yorum bana ait değildir. Adamsan kendi yorumun ve rumuzumla yorum yap.

Deli İbo

mit rumuzlu şahıs algı yapma, bu adam hangi tarihte milletvekili seçildi, cezası hangi tarihte onandı? Ben yazayım sana sen oku. 14 Mayıs 2023 de milletvekili seçildi. 28 Eylül 2023 de Yargıtay tarafindan cezası onandı. Yani, mahkeme kararı arkadan geldi. Seçildiğinde milletvekilliği verilir, 5 ay milletvekili olarak görev yapar, suç kesinleşince milletvekilliği düşürülebilirdi.

mit

Can Atalay kaç yıl ceza yedi? 16 yıl ve cezası onan di mi? Ona di? Bir kereetik olarak kendine bir sorabilir misin? 16 yil hapis cezası almış bir kimse milletvekillligi, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı, kuvvet komutanlığı yapabilir mi?

Hakkı kul

Ali bey, insani tavrınızı seviyorum, zaman zaman kızsam da, yok artık dediğimde olsa, hani derler ya yaa içimde bi his bu adam iyi adam aslında dedirtir ya, duygularım öyle, sakinliğinizi, sabrınızı, tahammül gücünüzü seviyorum, FB ile derdinizin ne olduğunu da açık yüreklilikle yazacağınıza inanıyorum:))) merak ediyoruz.... . İnsanlar da haklı değil mi değeeli abim,, iddialı laflar edilince böyle oluyor.. kal sağlıcakla, Allaha emanet ol,,
  • 1 Ay Önce

Sivaslı

Ali bey emekli konusu gelince.. Neden bu güne kadar emekli ile ilgili tek kelam yazmadın . Bu ülkede suç işleyen cezasını çekecek, suçluya arka çıkmak o suçu işlemekle eş değerdir. Emekli mağduriyeti bitmedi .iktidar görmek istemiyor. Ayrıca medya şimdiden ocakta ne kadar zam verileceğine yazılıp çizilmeye basladı, yani alıştırıyorlar. 
  • 1 Ay Önce

Başkentli

Ali bey kardeşim siz iyi bir müslüman, hukukçu ve yazarsınız.
  • 1 Ay Önce

Fatih

Hiçbiri değil yalancı yalaka dalkavuk munafik bir zihniyet kula kulluk etmekten bimayan zavallılar hesap günü var yetimin hakkını Betül mali yemeye doymadiniz milletin parasını heba ettiniz haramzadeler Allah soracak hesabı

Müslüman, Hukukçu, Yazar tanımlarını gözden geçir

İyi bir yazar geniş kitlelere hitap eder. Fikirlerini ve yazılarını neredeyse her kesim okur.Söyleşiler yapar, gençlerle buluşur. iyi müslüman yalan söylemez ,Hakkın adaletin, dogrunun yanında olur.Allah ve Hz Peygamber dışında kimsenin önünde egilip bükülmez ,biat etmez.İyi bir Hukukçu Yasama ve yürütme organlarına kanunlara saygılıdır, Hukuken dogruları savunur kanunu evirip çevirmez.

Vatan

Sayın yazar bu zihniyete anlatmak mümkün değil kırk küsür yıl oldu kuzum biri bir pusula camdan aşayığıya atı aldım şöyle yazıyor unutmak mümkün değil unutu desede dil unutmam seni sevgilim bunu niye yazdım geçmişteki hükümetler veya bürokratlar bunların emir eri gibi kullandıkları için gazetelerde emir veriyorlardı hükümet yıkıp hükümete kuruyorlardı ballı kaymaklı ihaleleri alıyorlardı şimdi de aynı düzen devam etsin diyorlar oda olmayınca sevgilim seni unutmak mümkün değil diyorlar bizlere koyun diyen makaranamacı diyen koyun lar senin ne dediğini anlamazlar artı İstanbul büyük şehir belediye başkanı beş yılda suya yüzde sekizyüz elli zam yaptı su ekmek ulaşım İstanbul da pahalı dedi pazar parası ekmek bedava vereceğim diye kandırdı koyunları hiçbirini vermedi ramazan kolileri lüks güvenlikli sitelere dağıttı Ekrem imam oğlunun elemanları
  • 1 Ay Önce

Ayhan

Seninle hiç bir zaman aynı fikirde olmasam da senin bu eleştirilere açık huyunu çok seviyorum 
  • 1 Ay Önce

bu yönünü takdir etmek lazım

Yazar,  yazılarına gelen yorumları okuyor ve arada birkaçını paylaşıyor.

Okur

Yüksek seçim kurulu niye Can Atalay ın seçimlere katılmasına onay verdi,onuda açıklarmısın.
  • 1 Ay Önce

Yazar

mit rumuz 14 Mayıs 2023 de milletvekili seçildi. 28 Eylül 2023 de Yargıtay tarafindan cezası onandı. Yani, mahkeme kararı sonradan arkadan geldi. 6 ay milletvekilliği yapıp, meclis kararıyla milletvekilliği düşürülebilirdi. Seçildiğinde milletvekilliği verilir, 5 ay milletvekili olarak görev yapar, suç kesinleşince milletvekilliği düşürülebilirdi.

Okumaz

YSK'da herkes akapeli değil. Soruyu YSK'ya sormalısın.

Suat

Yazar diyor ki yazinin basinda " Biliyorsunuz, bizde sansür, bizde eziklik, bizde görmezden gelme, bizde cevapsız bırakma yok.. Bizde kibir, bizde eleştiriye kapalılık yok.." :))))  Hadi eyvallah
  • 1 Ay Önce

Kemalist Nefer

Ali Bey bu yil ikincidir yorumculara direk cevap veriyor, ama gedikli muhalif yorumcu oldugum halde yine tek bir cumleme dahi cevap verememis !!! 
  • 1 Ay Önce

Kemalist Nefer

Ali Bey bana asla cevap veremez,

Bir Dost

Anla artık Nefer; seni kimse sevmiyor...Evlât olsan sevilmezsin:))

şüayıp

Müslümanın görevi Allahın emirlerine riayet ve peygamberimizin sünnetine tabi olmaktır
  • 1 Ay Önce

Vahap

Kardeşim çok doğru söylemiş bende altını çizeyim" MÜSLÜMANIM DİYEN" Burası çok önemli yoksa kim hangi dindenmiş ne demiş niye demiş bana ne,sana ne,ona ne.

Paşa

Keşke ezanlar susmayacak, bayraklar inmeyecek vatan bölünmeyecek diye devam etseydin Şuayip.

ÖZCAN ŞAHİN

Yazınızın son parağrafı neymiş HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE açıdikmışsınız..
  • 1 Ay Önce

Mak

Ali bey ben sizin her konuda samimi oldugunuza "HAKK´IN HATIRI Aliydir hicbirseye feda edilemez" düsturunu sonuna kadar savundugunuza sahidim.ALLAH sizden RAZI olsun. Amma diger yorumcularinizin abesle istigal ettigi gibi bende bi konuda etmek istiyorum.Söyleki:Sag sol zamani sene 1970 ler.Tercüman okurduk,HERGÜN okurduk taa o zamanlardan takip ettigim Ergün Göze, Rauf Tamer vede su an Sabah da yaziyor Yavuz Donat,Bu Yavuz Donat 12 Eylül den sonra TRT 1 de SIRTLAN disli Emin Cölasan,CHP deki Mustafa Balbay 3 ü uzun zaman ALGI programi yaptilar.Hala düsünmeden de edemiyorum, Bunlar Vesayet mi yoksa Fetö Memurlari mi idiler.
  • 1 Ay Önce

HEP

mor SENİN GERÇEKLERİ DUYMAYA TAHAMÜLÜN YOK EVEL GAZA GETRİLİYORSUN 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23