• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AYM’nin dili yok mu, yetkisi var ise, o desin “Tahliyesine”!

106 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İ. Keskin

Sayın Ali Bey, ben sizin varlığınızın düşünce özgürlüğüne bir güvence olarak görürüm hep. Çünkü en sıkı şartlarda bile görüşlerimizin kürsüsü oldu Yeni Akit. Şu, üyelerinin hemen hemen hepsi Cumhurbaşkanımız tarafından atanmış 'Anayasa Mahkemesi' kararlarının en ağır suçlamalarla, bariz hakaretlerle yorumlanması ve kararlarının etkisiz ve kadük bırakılmasını anlayamıyorum. MHP'ye bir yararı var mı, yok mu bilemem ama MHP'nin direktifiymiş gibi topluma yansıyan etkiyle en yüksek yargı kurumunun gereksizleştirilmesi sürecinin kime ne faydası olur ki? 'atalay' içerde kalsa kime yararı olur, dışarda olsa kime zararı olabilir ki? Zaten su testisi su yolunda kırılıyor. Dışarı çıksa dışarda olmayı beceremez yine başı yargıyla belaya girer. Topluma karşı marjinalleşmiş insan ve yapıları zorla kitleselleştirmenin ne manası var ki?
  • 1 Ay Önce

Mustafa

Bu AYM ne işe yarar dünyada kaç ülkede AYM var AYM üyelerinin saltanetı dokunulöazlığı milletin aleyhine alınan bınca karar sayın Bahçeli yerden göğe kadar haklı aynen katılıyorum derhal kapatılmalı görevi yargıtay üyelerine devredilmeli
  • 1 Ay Önce

Kemal

Anayasa 154. madde bireysel başvuru imkanı yok iken hazırlanmış bir madde. Bireysel başvuru imkanı yanlış hatırlamıyorsam 2012 de yürürlüğe girdi. Ayrıca şu an bir ceza davasının kanun yolları bitince AYM'ye başvurmak mümkün iken ismi Can Atalay olunca niye mümkün olmuyor? AYM kararı uygulanmıyorsa, AİHM'ye başvurmak mümkün. Can Atalay'ı tutan taraf mağduriyetin ekmeğini yemek istiyor, Can Atalay'a haklarını vermek istemiyen iktidar neyi amaçlıyor anlayamadım. TİP AİHM'ye gitsin bence.
  • 1 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, Can Atalay suçlu olduğu halde mahkumiyetinin bitirilmesi için yazılar yazılıyor. Faka hiç suçları olmadığı halde ömür boyu hapis yatan Sivas mahkumlarının yeniden mahkeme edilmesini gündeme alan yok. Soldan çarklılar için bu konuda çalışma beklemiyorum. Peki İKTİDAR ne yapıyor?
  • 1 Ay Önce

SUAT

ZATEN BUNLARDA BİRAZ ZEKA OLSAYDI HİÇ BÖYLE BİR ŞEYLER YAŞAMAZDIK
  • 1 Ay Önce

Cem

Yalan haber ve iftira atan gazetelere 1 hafta kapama cezasi verilmeli
  • 1 Ay Önce

Gecelerinyargici

Senden büyük avukat yok Ali abi..İmamoglunun ilk seciminin iptalindeki delillerin hala aklimda .. Reis seni Adalet bakanı yapmalı..
  • 1 Ay Önce

Gecelerintrolü Kripto'ya

Eski ANAP'li yeni devrimci muteahit Ekrem yoldaşın da seni yaveri veya postası yapsın..

unutmaz

hukuk ve gerçek adalet birgün herkese lazım olacaktır..o günü sende yaşayacaksın
  • 1 Ay Önce

mahir d.

Sen ve senin gibiler kimlerseniz artik bu dili pek seviyor, yargilanacaksiniz, cezanizi cekeceksiniz vb. Bu ulkede, cocuk katilleri PKK, terörist DHKPC, ve vatan haini FETÖ bu dili kullanmayi seviyor. Önceden solcular vardi dedikleri dinlenirdi. Simdiki solcu gozukenlerin neredeyse tamami faşist. Sen kimlerinin unutmazisin.

Bayram sarıkaya

toplumun vicdanlarını sızlatıyorsunuz . Bu kadar haksızlık hukuksuzluk adaletsizlik olamaz . Toplumu kışkırtarak ne yapılmak isteniyor . Sırada İmamoğlu var galiba .
  • 1 Ay Önce

Ideal bir AKP'li !!!

Beşiktaşlı efsane Feyyaz Uçar, Alpay Özalan'ı anlatıyor: "Ben böyle bir oyuncu görmedim. Bunu yüzüne karşı da söylemişimdir. Alpay’ı evime aldım, tesiste kalıyordu. Evimi ona kiraladım daha sonra onu bile ödemedi. Benden para alıyordu elektrik parası yatıracak, ertesi gün elektriği kesmişler."
  • 1 Ay Önce

Garip gureba

Emekliye zam yok,asgari ücrete zam yok,köprülere niye zam var?
  • 1 Ay Önce

Can

haci genel aflar secim öncesi cikinca mafya babalar af olunca senden hic rahatsizlik duyulmadi. papazi hangi sihirli eller nasil ABD ye ucurdular bir anlat bagimsiz adalet nasil isliyormus bi görelim.
  • 1 Ay Önce

...

Ne papazın papazıymış, 10 yıldır davası süregeliyor, kıyamete kadar da devam edecek gibi..

Mehmet

Tam isabet.
  • 1 Ay Önce

Görüş

Anayasa mahkemesi, yok sayıyor, yani bırakın a getiriyor da meclis benim görevimi mahkeme mi yapıyor diye itirazda bulunmuyor. 
  • 1 Ay Önce

Necmittin Kara

İşte bu, bukadar...illaki sevisiz ahmet dayak yiyecek ya..herifi harcayacaklar ellerine yeni kozlar geçeceğini sandılar ya... oturun oturduğunuz yere,sıfır...
  • 1 Ay Önce

yapım eki çekim eki

..ve ben şimdi diyorum ki merhum orhan aldıkaçtı o cümleye iyiki birde özerk kurumlarida bağlar yarı özerk kurumlarida bağlar yazmamis.. belki de şöyle düşünmüştür vurguyu kuvvetlendirmek için gerçek ve tüzel yazmak yeterli demiştir..evet hukuktan konuşuyorsak bir de özerk yarı özerk ayrımı vardır öyle bir metinde vurguyu kuvvetlendirmek için bu da kullanılabilirdi iyi ki kullanmamış o zaman muhalif gazetecilere laf anlatmak çok daha zor olurdu.. 82 anayasası için mükemmel bir anayasa diyecek bir durum yok fakat nasıl oluyor da oradaki mana bütünlüğünü göremiyorlar.. yüce Divan nedir yahu.. istifanın bile genel kurula gelmesi nedir bir düşünmek lazım.. iktisatçılik veya mülkiye bazlı üyelik söz konusu olan bir mahkemeye en kritik olabilecek yargılama veriliyorsa bunun bir anlamı var demektir.. gerçi kime ne anlatıyorsun ki.. elin oğlu taaaaaaa bilmem kaç yuz yıl önce güçler ayrılığı anlayışın en vurgulu haliyle budur diyerek kıskançlık kelimesi ile masaya koymuş.. ve ezberci eğitim sistemiyle kafası ütülenirken dumanlar arasında iletişim kurmaya çalışan bizler aslında her zamanki gibi ben var ya ben istesem şuracıkta şak diye ironi kelimesini tahtından indiririm fiyakasını bozarım istesem varyaaaa şurada şak diye mobilizasyon kelimesinin ağzını burnunu dağıtırım gibisinden ezberler ile hayatımız gelip geçiyor.. şimdi desen ki elin oğlu kıskançlık kelimesini kadın erkek kavramı üzerinden masaya koymuş desen kime ne anlatacaksın.. çünkü bizim işimiz bu abi yav daha küçücük yaşta ilkokuldayken yapım eki çekim eki diye kafalar ütülenecek dumanlar çıkacak.. sonra gelsin ıstakoz paylaşımları para kuleleri.. Hızır idi Yunus idi Hizir idi Yunus idi..
  • 1 Ay Önce

YORUM

Selamlar. Mesela Bir milletvekili adam öldürse veya daha başka ağır suçlar işlese dokunulmaz diye elini kolunu sallayıp dolaşması adalet mi oluyor?
  • 1 Ay Önce

NASIL

yorum AHMAK DOSYA HAZIRLANIR DÖNEM SONUNDA YARGILANIR GEREKİRSE CEZALANDIRILIR YOKSA KÜRSÜ DOKUNULMAZLIĞI KONUŞMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ NASIL SAĞLAYACAKSIN

Deli İbo

'Zır Deli" rumuzlu mankurt, bizi asırlardır kimse miyavlatamadıda, sizler hala tasmalarınızı ellerinde tutan efendilerinin direktifleri ile havlamayı iyi beceriyorsunuz. Adılsıs suç isnat ederek hala suçsuz yere mapusta tuttuğunuz Mirzabeyoğlu'nundan en ufak bir feryat figan duydunuzmu? Ama sizin vatan haini Can Atalay'ınız salya sümük medya medya dolaşıyor. Camının kırılmasıni istemeyen, camdan ev yaptırmayacak, yaptırırsa başkasının penceresini taşlamayacak. Nokta.
  • 1 Ay Önce

Deli İbo

Atlarla aramdaki ozelleri ifsa ettigi icin yarin faytoncu hakkinda suc suyurusunda bulunacagim !!!

TABİİ

delikli bidkn SEÇİLMİŞLERE DOKUNLUMAZ AMA DOMUZ BAĞIYLA MASUM KATLEDEN CANİYE TABİİ Kİ DOKUNULACAK

Zırro

Haklıysa niye susuyor o zaman be hey gafil delikli

Tazmanya caniviri

Delikli ibo, ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ortada bir haksızlık varki adam hakkım bu deyip susmuyor, hakkını arıyor bire zırro.

Delikli ibo

Mankurtlaşmışsınız, ağır vakıa, Allah yardım etsin size.

Heybeli'den Faytoncu Muammer

Atlarım o muhteşem günden sonra sıfatının sonuna (k) harfi eklenen Deli İbo Beyefendi'yi çok özledik, ille de dejavu isteriz diyor !!!

Orhan İnan

Suç işleyenleri koruyup kollamak niçin hep aynı siyasi görüş sahipleri tarafından yapılıyor?.Devletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışanlara niye bunlar sahip çıkıyor?.Bu Milletin huzurunu kaçırmak ve hatta Devletin parçalanmasıni hedeflemek ,bunları da açıkça her platformda yapabilme özgürlüğüne sahip olmak nasıl bir ayrıcalıktır, anlayamıyorum..Devlet bunlara kalıcı olarak dur diyebilmeli. Devletin kurumları görevlerini yapmalıdır.
  • 1 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Sayin yazar açıkça her bi şeyi ortaya koymuş ama ama buna rağmen mesele hala çözümsüz bana göre hani bir örnek vardır ya gömleğin ilk iliğini yanlış iliklersen sonuna kadar yanlış gidersin diye işte benim kafam da buraya takılıyor şöyleki şimdi bu olayda Anayasa mah. Haklı,Yargıtay da haklı peki kim bu olayı bu hale getirdi diye sorarsanız tek kelime ile YSK derim çünkü bir insan m.vekili seçilirken donuna kadar incelemesini yapan kurum ysk dır görevini yapmışmı asla zira bu teröristin seçilmeden önce süç işlediği ve mahkemesi olduğunu bilmesi gerekti en azından bir şerh ne bileyim bir yasak koyabilirdi şayet seçilir de mahkeme de aleyhinde sonuçlanırsa m.vekilliği geçerli değildir diye bilmiyorum haksızmıyım.
  • 1 Ay Önce

Asım,ın nesli

Chpliler ne diyor 1.inci dünya savaşında araplar bizi sırtımızdan hançerledi diyorlar dimi, tamam hadi araplar bizi sırtımızdan hançerledi, osmanlı devleti tarafından himaye edilen ve bu topraklarda yaşayan ermeniler bizi neremizden hançerlediler, ve bugün Ahmet Mehmet ismi ile aramızda dolaşan kürt görünümlü pkk yardakçısı ermeni çoçukları bizi neremizden hançerlemeye çalışıp uğraşıyorlar, hadi araplar prinç'in içinde ki siyah taşlardı peki prinç'in içindeki beyaz taşların ermenilerin hiç mi suçu yok, ne zaman arkamızı dönsek kimi zaman ruslar ile kimi zaman Fransız ve İngiliz ile iş tutmuş ermeniler, dedelerimiz cephede savaşırken ermeniler ticaret ile uğraşıp zengin olmuşlar, osmanlı ermenilerin malına mülküne sahip çıkıp canlarına kalkan olurken, onlar incil'in arasına sıkıştırdıları 100 dolar ile misyonerlik yapıp satılık eleman devşirmişler içimizden , diğer taraftan chp zihniyetinin araplara olan kini ve düşmanlığı ortadayken, ermenilere olan aşkı ve sevdası nereden kaynaklananktadır, chpnin başındaki tipi tip iktidara geldiğimiz gün Türk kanı zehirlidir dediği için öldürülen hrant dink'in katillerin den hesap sormazsam namerdim diyor, hrant dink'in cenazesinde" hepimiz ermeniyiz " diye bağıranlar kim dertleri ne, yine diğer taraftan chp ve cumhuriyet isimli gazete kripto ermenilerce ne zaman ele geçirilmiştir, chp zihniyetinin ve cumhuriyet isimli gastenin osmanlıya ve sultan Abdülhamid hana düşmanlığının sebebi sultan Abdülhamid Han döneminde ermenistan denilmesinin yasak olması mıdır, ben demiyorum Sinan meydan isimli sözde bir tarihçi diyor, 2.inci abdülhamid döneminde ermenistan demek yasaktı diyor, soruyorum size ey samimi chpliler ve samimi Atatürkçüler osmanlı döneminde osmanlı toprakları içindeki bir yere illa ermenistan denilmesi mi gerekiyordu.
  • 1 Ay Önce

KADAR

TİCARET YAPMALARINI YASASINI HAKKINI AYRICALIĞINI ONLARA PADIŞAHIN VERDİ EMPERYELİST ÜLKELERİN DESTEĞİYLEDE ONLARDA ZENGİN OLDULAR DEVLETE BORÇ VERECEK KADAR

Yorum

Kendiniz gibi olmayan yahudi hıristiyan yada ateist insanları bırakın AKP li olmayan müslümanlara bile tahammülümüz yok.

Okur

Ermeni, Kürt, Rum, ezidi, Arap, Arnavut, gürcü gibi halkar Türkiye coğrafyasının yerlileridir birlikte yaşamak zorundayız.

muzaffer kırış

Ali Bey, iyiki varsınız. Yüreğinize elinize kaleminize Allah güç kuvvet versin. aSahtekar, yalancı münafık güruhun maskesi başka türlü düşmez.
  • 1 Ay Önce

Alper

xxxx adını gizleyerek xxx koyan şahsa diyorum senin İslami basın anlayaşın nasıl oluyor bir kafirin bu ülkeye ateşemi vermesinimi istiyorsun sen yoksa ali babanın ve Ahmet davutoğlunun sadetcilerin bu kafirin hapisten cıkması için imza veren güya bunlar Müslüman sendemi bunlardansın xxxx çarpık adam
  • 1 Ay Önce

A Y M kararları...

Dünyanın bütün medeni, uygar ülkelerinde A Y M kararları tartışılmazdır ve o kararlara bütün kişiler ve kurumlar riayet eder...
  • 1 Ay Önce

Yorumlar

Sen hangi AYM kararlarından bahsediyorsun, medeni uygar dediğin ülkelerde böyle saçma AYM yok; böyle bir mahkeme olmadığı için kararları da tartışılmıyor. Kaldı ki o ülkelerde devletin bütünlüğü ne karşı suç işleyenleri değil muhakeme edip meşhur etmek daha ilk suçunda derdest edip adını daha kimse duymadan ortadan kaldırıyorlar ki milletin devletin başına BELÂ olmasın. Bizdeki gibi yıllarca besleyip milletvekili yapmıyorlar...

ADEM X

Kimmiş dünyanın medeni,uygar katilleri,soykırımcı,sömürgeci eşkiyaları. ne AYM sinden bahsediyorsun sen.Katilin,eşkiyanın yasası,mahkemesi de kendisi. Gerektikçe silan olarak Adalet divanı,insan hakları mavalları ile sopa gösterirler,yersen

Ali İLKER

Yalan ve Algı şeytanın en büyük vasfı !!!!
  • 1 Ay Önce

İsmail

Aym şu HDP işini neden bitirmitorda can atalayın kurtulması için can atıyor Yoksa HDP ve bugünkü adıyla dem partisinin yaptığı bütün terör eylemlerini meşrumu görüyor ben bir vatandaş olarak Soruyorum umarım bir yetkili çıkarda bizleride aydınlatır
  • 1 Ay Önce

okur

Sayın Ali bey iyiki hukukuçusunuz..
  • 1 Ay Önce

Bi de

Doktor olaydı, tuttuyduk..............

okur

ayarini bozdugun kantar gun gelir senide tartar
  • 1 Ay Önce

AVUKAT HAYDAR

YAZAR ve BURDAKI MUFTERI-KUFURBAZ 2-3 TROL, EN GEC 2028'de YAPILACAK olan SECIMDEN SONRA MECBUREN KUZU KUZU ADILLESECEK MAHKEMELERDE TEK SUC DEGIL ama AYNI SUCU DEFALARCA ISLEDIKLERINDEN TEMADI NEDENIYLE MUEBBETE KADAR VARAN CEZALAR ALABILIRLER !!!

Vatansever

Önce hainlerin cezasını iyi tartmak lazım. Ayrıca adalet terazisi suçlunun cezasını tartmak için vardır. Yazarın ne suçu var ki onu da yargılansın?.Sizden olanların artık suç işleme hürriyeti yok. Bu ağrıniza gidiyor ve tepkiniz bundan.

Cem

Hukuk sana da lazım olacak . O günleri görmen dilegiyle
  • 1 Ay Önce

Utanmadan hala

Yurtdisinda kacak diyorsun sahtekar mufteri !!! O kadar aciz ve zavallisin ki yapabilecegin tek sey iftira atmak !!! Ne zamana kadar peki, cok uzak olmayan itlafina kadar !!!

Sahte Bozkurt

 CAGLAYAN'A gidip SIKAYET ETTIGIM ADAM CEZA ALDIM diye YAZIYOR, HAKKINDA SAHSEN 7 SIKAYETIM VAR

Bozkurt

PKK,TIKKO militanı, Isgalci vahsi Yahudi; Türk numarası yapan Nefer..Sen şu an nicin yurt dusinda kacak olarak yaşadığını ve hakkında nicin arama ve yakalama kararları olduğunu ve daha önce yaşadıkları bir anlat bakalım 

Nefer

Bre  korkak Ayhan !!! Tum siyaset-yargi-mit-jandarma-polis-burokrasi arkanda oldugu halde neden hala korkak lagim fareleri gibi ici yalan-dolan-tehdit-iftira dolu yorumlarini sahte isimler ve VPN ile yaziyorsun ???

Cahit

İnşaallaaah

Ayhan Polar

Bunları söyleyen şu an yurt dışında kacak olarak yaşayıp Türk devleti tarafından aranan PKK, DHKP-C, TIKKO, HINCAK TAŞNAK, Isgalci vahsi Yahudi sempazitani bir Şebbiha olarak mi söylüyorsun kripto..

Yozgatli

Hergun toplanan hseverler bu kez Alpay ozalani protesto için toplandı. Artık küfür de etmeye başladılar. Kobani pankartları da vardı. Hep aynı kişiler artık devlet re biraz sert olmalı. Onlar küfür ediyor ..birgun karşılığı kötü olacak
  • 1 Ay Önce

Cem

Bu köpekçilerin derdi hayvan; sevgisi falan degil...Provokasyon..

Hangisi?

Bir karar verin artık, kanunlara ve mahkeme kararlarına mı uyulacak, yoksa kafanızdaki sizin kanunlara mı uyulacak?
  • 1 Ay Önce

Vahap

Tabii ki kanuna göre ama bize fena gol attı da kim attı onu bulamadık hala da arıyoruz.

Ali

Duruma göre bakacağız

İşte gerçek

İlgili madde: "Anayasa Mahkemesinin kararları kesindir. İptal kararları gerekçesi yazılmadan açıklanamaz. Anayasa Mahkemesi bir kanun veya Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin tamamını veya bir hükmünü iptal ederken, kanun koyucu gibi hareketle, yeni bir uygulamaya yol açacak biçimde hüküm tesis edemez." O zaman sorarım sana hukukçu Ali bey, kesin olan bir mahkeme kararına niçin uyulmaz??? Amasız , fakatsız, lakinsiz yalpalamadan ve yanlamadan dosdoğru açıkla.
  • 1 Ay Önce

Despot

işinize gelmeyen hiçbir mahkemeyi ve kararları tanımıyorsunuz.
  • 1 Ay Önce

Kemalist Nefer

"Savunma sanayı istemezük" "Nükleer enerji ıstemezük" "Havalimani, otobanları istenezük" "Marmarayi istemezük" "Yerli otomobil istemezük" "Şehir hastaneleri istemezük" "AKINCI, SIHA, IHA istemezük" "AKINCI'yi mi yiyececük" "Selo'ya, Kavala'ya, Atalay'a özgürlük isterük" x
  • 1 Ay Önce

GERÇEK AVCISI

Sen ne istiyorsun acaba?????Daha fazla nemalanmak ve çak...k mı.yetmedimi bu zamana kadar çaldıklarınız ,doyamadın bir türlü..

Hülog

 keferi de istemezük..

ERBAKAN ZİHNİYETİ

DOLAR GARANTİLİ HASTANE. OTOYOL . HAVA LİMANI. KÖPRÜ İSTEMEZÜK . TROL BANKAMATİK MEMURU İSTEMEZUK . LİYAKAT İLE ATAMA İSTERÜK . VATAN HAİNLERİ İÇİN İDAM İSTERÜK . İNCİRLİK KÜRECİK ÜSSÜ İİSTEMEZÜK . İSRAİL ELÇİLİĞİNİ TÜRKİYEDE İSTEMEZÜK .

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize sağlık Ali bey Kardeşim. Kemalist Nefer şikayet etmiş, 5816 yasa gereği yargılandım ve ceza aldım. Yaşım ve hastalığım sebebiyle bir sene önce cezamı tecil ettiler, dört senem kaldı. Bu yazınızı Face’de paylaşmak isterdim ancak Nefer beni ille de hapse sokmak için hala açığımı kolluyor. Selamlar Saygılar.
  • 1 Ay Önce

Bir Dost

HAHAHAHAHAHAHAHA...Şu an yurt dışında kacak olarak yaşayan ve hakkinda arama ve yakalama kararlari da olan meşhur ajan provokator trol, binbir surat PKK-TIKKO-HINCAK TAŞNAK militanı Şebbiha Nefer; Türk ve Atatürkçü numaralari çekerek; işlediği suçlardan kurtulabileceğini zannediyor..

Haydari

İnsanlık tarihinin en büyük dahisi, ego başgan mı, baykemal mi, mahsur reiz mi oluyor. Dediğin şahsın tarihin en büyük dehası olduğuna kimle ve hangi ölçütle karar verdin. Verdiğin karardan insanlık tarihinin haberi var mı

AVUKAT HAYDAR

Gecmis olsun da madem arkan saglam degil ne ugrasirisin insanlik tarihinin acik ara en buyuk dahisiyle Süleyman Bey ??? Esas burdaki zurafa sokak yetmesi binbirsuratli trolu 7 defa kesin delillerle sikayet ettim ama sonuc yok, demek ki kulliye'den destekli !!! Baktik hukuk calismiyor, onu mecburen IBB Itlaf Timlerine devretmek zorunda kaldik !!!

SSD

O zaman, insanlara küfretmemeyi, hakaret etmemeyi, iftira atmamayı, özellikle de ölmüş kişilerin arkasından bunları yapmamayı öğreneceksin. Yoksa mahkemeler cıssss yapar.

okur

ohhhhh iyi olmus

.....

Atatürke hakaret etmişsindir de ondan ceza almışsın.... Adam 85 yıl oldu öleli, sizden kurtulamadı....Ölülerle değil dirilerle uğraş....

Hüseyin

Müslüman mantıklı ve adaletli olur.
  • 1 Ay Önce

.....

Hangi Müslüman....

Bir Dost

Gezi provokasyonlari her ne kadar başlangicta masum bir sivil protesti gibi görünse de; dsözde PKK paçavraları ve APO posterlerinin açıldığı, PKK-DHKP-C-HINCAK TAŞNAK militanlarının molotoflarla sokakları ateşe verdikleri ve onlarca kisinin öldüğü; hükümeti protestodan devlete meydan okumaya dönüşen bir iç savaş çıkarma girisimiydi...Tabiki arka plandaki bütün uygulayıcılar ve kuklacılar hesap vermelidir..
  • 1 Ay Önce

Ego başganın lüzumsuz hev hevleri

Dağa çıkmış muadilleriniz sarı torbaya girip cehennemdeki pozisyonlarını aldılar. İnanmazsan cenazeden cenazeye koşmaktan haksız düşen şıha sezgine sor o anlatsın. Fazla gaza gelme TSK itlaf edecek usa kuklası arar dağlarda.

IBB Itlaf Timi K.

Cok mu korktun len ??? Bu defa kacirmiycaz, yine saklacaginiz kanalizasyonlarda bile bulacagiz !!!

Manda ve himaye

Türkiye işgal edilmek isteniyor. İç savaşımız, manda ve himayecilerle tam bağımsızlık isteyenler arasında gerçekleşiyor. Tüm kurumlar safını belli etmiş durumda. Ya olimposun çocukları ya da Hira'nın evlatları kazanacak.
  • 1 Ay Önce

Asım,ın nesli

Yerden goge kadar haklisin emperyalist usagi ZPtikko, IPfeto, CHPkk dahil bilimum layikcilere haddini bildiren Manda ve himaye maslahiyla yorum yazan ümetten mücahid kardesim !!! Bu Layikcilerin topu Kemalist maske takan emperyalist usaklari !!! Halbuki biz ne kadar vatansever ve emperyalist karisti oldugumuzu ingilizin para-silah-techizat ve muhimmatiyla kuvvay-i inzibatiyeyi kurup yokluk icinde yunanla savasan kuvvay-i miliiyecilere tekbir ve salavatlarla arkadan saldirirken; 16 Şubat 1969 Tarihinde kanli pazar diye bilen o makus gunde solcu turk gencleri bogaza demir atan 6. Filoyu protesto ederken filoya yuzumuzu donup, secde edip sukur namazi kilip akabinde tekbirlerle saldirip uc masum genci katledip, onlarcasini yaralarken; dunya seytani'nin Irak'i isgal teskeresi meclis'ten gecsin diye ortalikta dort donerken ispat ettik !!! Bu ar yoksunu ve mufteri maskeli Kemalistler hala tatmin olmadilarsa daha onlarca ornek yazabilirim !!!

Direk manda

Masum Suriyeliyi işgalci, usanın İsrail'in ülkemizi işgal için binlerce tır silah yardımı yapıp eğitip donattığı pkk YPG PYD ortağınız cici çevreci örgüt öyle mi. Ev zencisi ve kripto siyonistlerden Suriyeli milyon kat evladır siyonist soytarılar.

Mandacızade...

Güney sınırlarında ki mayınlar temizlettirilirken, sonrasında milyonlarca ilticacı içeri sokulurken anlamadın mı işgal işini hülog.

Deli İbo

Can Atalay denilen vatan haini, yine vatan hainleri tarafından tıpkı şu anda kullandıkları gibi, ileriye dönük kaos çıkarmak, bir eylemi başlatıp ve büyütüp, Türkiye'de bunca sorun varken, memleketi bu iş ile iştigal edip zayıflatmak amacı ile hazırlanan bir senaryo dur. Bu namert bilmiyormu yaptığı işi cezasını vede mahiyetini? Domuz gibi biliyor, ama amaç bu durumu maduru oynamanın kısa yoldan ete kemiğe büründürme işidir.
  • 1 Ay Önce

Zır zoplar

Biliyoruz siyonist maşaları. Fırsat bulsanız ülkeyi Gazze'ye çevirip tüm müslümanları katledersiniz..

Zır deli

O adaletin birgün sanada lazım olmasını, haksızlık karşısında kedi gibi miyavlamanı duymayı çok isterdim.

ata

aym mym... terörist nerde ise zımbalanır... 15 Temmuz.
  • 1 Ay Önce

KEMALİST(EKEMEK VE GÜL İSTİYORUZ)

Ali Bey ,Hukuk nedir: Fakültesi okudunuz oradan yazarlığınız var ya o sebeple sormaktayım? Hukuk Hakkın çoğuludur kardeşim, Haksızlığında karşıtıdır…!ünlü Hukukçu Fransız Hakimi Magnaud ne diyor iyi kurulmuş bir toplum için?Yani herkesin ekmeği eşitçe paylaşacağı hakkı ,hukuku adilce paylaşacağı “İNSAN HAKLARINA DAYALI HUKUK” yani ünlü Ceza hukuku uzmanlarını ve onların araştırmalarına bakarsanız gerçekler gün gibi ortadadır .Yine suçlar ve cezalar adlı yapıtı ile dünyaca üllü Reformlar yaratmış, derinden etkilemiş Cesera Beccaria bakın…Şimdi Can ATALAY hangi suçları işlemiştir; Roma kanunları ile bakalım :hukukumuz MANTIĞI ONDAN YOLA ÇIKAR ,ona dayalı 10-15 kişi bir çete olmalı ortada silahlı bir çete bunlar sürekli eylem yapacaklar organize çete peki kanunumuz bunu neye bırakmıştır?silahlı olmak zorundalar belli sayıda insan ve amaçları da öyle olmalı…ve CAN ATALAY’ DA, bunların üyesi olacak, Halbuki ne böyle bir çete nede eylem var ? Adam, Avukat kardeşim ,suçu Avukatlık adamın…Hani diyordu ki, sayın C.B :2002’de yaptığı konuşmada geçmiş yönetimlerdeki haksızlık bizim yönetimlerimizde olmayacaktı,Türkiye’yi, cennet yapacaktınız? Siz Muhalefeti de kurtaracaktınız ?Onların da,lideriydiniz vs..şeyler duymadık mı ?İNSAN HAKLKARINA SAYGILI OLMAYAN HUKUKUK OLMAZDI HANİ ?NERDE?CHP ,AKP LİDERİ C.B Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm cezasını bir yasa ile af ettirip Fazıl gündüzün seçimdeki hilesi ile tekrar yenilenen seçime Jet Fadıl…Mervan GÜL hemen geri çekildi Ve yerine seçime: Recep Tayyip Erdoğan sokuldu peki hangi yasal değişikle oldu bu? Baykal Bey , hemen yasayı yapalım, Erdoğan’ı, haksızlıktan kurtaralım diyen ZAT !Hemen yasayı hazırladılar ve tam oy desteği ile de hatırlarsak sonucu akabinde tüm cezaları kaldırıldı,AKP ‘li BURHAN KUZU ,teşekkür yazısı yazmıştı,CHP’ye değil mi ? o yazı duruyor CHP’nin elinde .YALANMI?MECLİSİ MEBUSLARIMIZIN HALİ ise ortada Orası BALIKÇI MEYHANESİMİ ,MAHALLE KAHVESİMİ? 23 SENE SONRA GEÇMİŞTEDE KÜFÜRLEŞMELER VURDULU KIRDILI İŞLER evet geçmişte de, vardı.vardı ama bu denli araya girenlerde karambola vurmuyordu bakın kimin ,kime vurduğu belli değil yine bir kavga vs. biri ölüp gitse yarın şiddet bağımlısı sizsiniz deyip toplum bundan feyiz alır .işte AKP getirdiği düzen bu maalesef,23 seneyi sormaktaysanız KUTUPLAŞMA HAT SAFHAYA ÇIKTI NEDEN BÜTÜN BUNLAR? ANAYASAYI TANIMAM HAYIR EFENDİM SEN KANUN TANIMAZSAN KİMSE KANUN TANIMAZ HALE GETİRİRSİN OZAMN KİMSEDE AKP’NİN LEHİNE VERİLEN KANUNLARI TANIMASIN BÖYLE BİR KEPAZELİK HAKSIZLIK ADALETSİLİK VARMI KARDEŞİM BİR SORUN KENDİNİZE NERDEN NERELERE GELDİNİZ…Öfkeniz Gezi Parkında yaptınız hatalara ,CHP’ye Can Atalay’la vs işiniz yok sizin onları bahane etmeyiniz Lütfen,HAKKI hukuku bilen herkesler de bunu görüyor zaten..!KISACA : BİZ 23 SENENİN SONUNDA ALİ BEY HALKIMIZINDA DEDİĞİ GİBİ”BİZ DEMOKRASİ ALTINDA, BASKI REJİMİ İSTEMİYORUZ;ZİNCİRLİ BİR HÜRRİYET YADA ZİNCİRLİ BİR DEMOKRASİ İSTEMİYORUZ”ÇOĞULCU ,ÖZGÜRLÜKÇÜ,DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNDEN YANA BİR DÜZENDE YAŞAMAK İSTER BU TOPLUMUMUZ…YA SİZ ;YA SİZLER?YANİ ÇOĞULCU DEMOKRASİDEN ,KASIT SUSKUN OLMAYAN ,ÇOK SESLİ BİR TOPLUM HALİNE GELMEKITİR..yoksa artık BİZLER,-DEMOKRASİ-MASALI DİNLEMEK İSTEMİYORUZ..!!!GEZİ PARKINDAKİ HEYET ÇİMLERDEN ÇİÇEKLER TOPLAYARAK ORDAKİ POLİSLERE GETİRMİŞLERDİİSTEKLERİNİN ÜLKEMİZDEKİ YEŞİLİ SAHİP ÇIKMAK GİBİ MASUM İSTEKLER OLDUĞUNU ANLAMAKTI..KISACA: EKMEK VE GÜL İSTİYORUZ EVET KARDEŞİM, DOYMAK İÇİN EKMEK; ÖZGÜRLÜK İÇİN GÜL…!!!
  • 1 Ay Önce

yener tutan

Vatan hainleri güneş göremesin inşallah ! Eline sağlık Alpay'ım !
  • 1 Ay Önce

Sarı torba

Tutucu gün gelir. Süpürülenler sarı torbalarda yerini aldı. Gün gelir kriptolar da hasretle bekledikleri sarı torbaya kavuşur

Tutucu

Bazılarını kullanıp deliğe süpürürler.

Gün gelir, tırmalar!

O yumrukları misliyle yedirirler adama

MEB

dün itibariyle okullarda deneme yapmayı yasaklayarak yüzbinlerce öğrenciyi dershane ve etüt merkezine mahkum etti. İsteyenin girdiği lgs, tyt, ayt denemlerinin EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ açısından kolejlerde ve dershanelerde de kaldırılması gerekir o zaman. Kendi bakanlığının başarısızlığı için bu kadar gayret gösteren başka bir bakan olamaz bence. Saygılar.
  • 1 Ay Önce

Tembele

Geçen sene 6 deneme 100 lira idi okulda. Etüt merkezi tanesini 100-200 bandında yapıyor ileri zekalı. Tıp hukuk kazananlar kaç kitap bitiriyor, kaç denemeye giriyor bir araştır istersen. Haksız rekabet var diyorum ama ufacık beynin almıyor herhalde.

Tembel bim bom bom

Özel okula giden ya da denemeye giren değil çalışan başarır. Sizin kuşa takılı zekanıza göre, tüm zengin çocuklarinin tıp hukuk mühendislik okuması gerekir.

Tembel

Ne nankörsünüz 20 yılda kişı başına düşen milli gelir reis sayesinde 13000 usd oldu, para yok diyonuz. Kaç işi varsa ailede çarp 13000 ile.Nankörler, neyse reis yine seçilsin 1 senede 30000 usd olacak zaten. Sabır sabır sabır.

Bim

Resmen özele teşvik ediyor asıl mesele çalışan fakir öğrenci koleje ve dershaneye gidenle nasıl yarışacak. Çok saçma

Dertli

Okullar dershaneye gidemeyen öğrencilere çok düşük ücretle ayda bir deneme sınavı yapardı....Bunun ne sakıncası var ki...Geçen yıl MEB de yaptı...Bu deneme sınavları son sınıflara uygulanıyor, ne sakıncası var ki....Zaten isteyen öğrenciler giriyordu...

MEB niçin

MEB, okulların ticarethaneye dönüşmemesi için mücadele eder. Bu da bir takım problem ortaya çıkarır. Sonuçta tüm veliler eşit zenginlikte değil.

Namıdeger Recp

Recep polar Can Atalay 'ın eleştirilmesi sizi neden bukadar rahatsız ediyor Lütfen rahatsız olmayın artık gerçekler konusuluyor
  • 1 Ay Önce

mit

senin anlayisina göre 50 bin kişinin katili milletvekili yapa bilir? Bu ülke kadar hainleri ve teröristleri koruyan ülke yok

Recep Polar

Can Atalayın tahliye edilip edilmemesi sizi neden bu kadar ilgilendiriyor? 
  • 1 Ay Önce

mit

o zaman bütün pkk lilalaru, teröristler ve hainleri salalım.. bunu mu istiyorsun. DÜNYADA BÖYLE BİR ÜLKE YOK, pkk lisini, teröristini ve hainin besliyor

Recep ivedik

Buna vatan sevgisi diyoruz küçük. Usanın içimize uzanan elini devlet kesiyor. Bundan tüm ev zencilerinin rahatsız olması çok normal.

Gezici

Yeni bir Gezi olur da..

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN DÜŞMANLARI DIR LAR..FİTNEYE SEBEP OLUR LAR SAHTEKAR LAR KATİL SEVİCİLER YALANCI LAR.....
  • 1 Ay Önce

şüayıp

Kanunları zorlarsan zor durumda kalırsın
  • 1 Ay Önce

Düşüncelerimiz

 instegramın sahibi iyiki siz değilsiniz
  • 1 Ay Önce

İyiki

İyiki emperyalist siyonist usa dersin. Sayınız da az değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23