• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kayıp Bekçiler

25 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hele

Laradenizlilerinemkirtmesi
  • 1 Ay Önce

Alamancı.

Devletin baş'dan aya'ĝa tamire ihtiyacı var.Cumhur bozuk oldumu Devlet'de bozuk olur.Osmanlı da ki Mahalle sistemine dönülmelidir.Bu Millete ne oldu,herkes birbirine düşman;hoşgörü sıfır,saygı ve sevgi bitmiş,düşman dışarda degil içer de:Nankörlük üst sınır da ve şükretmiyoruz, bu günleri arayacaĝız.Bu Milletin yüz de 60'ı Muhacir ve Vatan son durak, kimsenin gidecegi ikinci Vatanı yok, Hainler'den başka.Devlet otoritesini hukuk için de kalarak göstermelidir,bu Ülke iki üç tane zibidinin Ahırı degildir ve Devlet Güvenlik güçlerini kayıtsız ve şartsiz desteklemelidir.Af ve cezada zaman aşımı olmamalıdır..Bu Devlet İmparatorluĝun devamıdır.Valiler,Kaymakamlar ve Savcılar Devletlerine güvenmelidir.Savcıyı bebegi kucaĝında olan hanımının yanın da dövmeye kalkmak şu demektir:Devlet gemisi su almaktadır.
  • 1 Ay Önce

NamliRecep

Elinize emeginize saglik hocam sorunlari guzel dile getirmissiniz Bu bekciler emniyet teskilatina yukdur tam bitti derken tekrar aldilar emniyete hic bir katkilari yok.Ben üniversite mezunuyum sokakta gezemem diyor polis bekçilere iş yaptıramıyor sözde ustu polise gelince polis kendisini güvende hissetmiyor çünki arkasında duran yok hesap soran çok polis hiç bir şeye karışmıyor yollarda hikayeden kimlik kontrolü gunluk verilen sorgu sayılarını dolduruyorlar yani hepsi göstermelik reklama dayalı iş yapıyor gibi görünüyorlar en altından en üstune kadar boyle basina bir sey gelmesin seni savunacak ne polis nede adalet var vatandaslar bu konulardan cok muzdarip gece bekcileri aksam 2100 dan sabah 5 . 00 a kadar mahallenin guvenligini saglamalari icin alindi gece duduk calacaklardi bir tane duduk sesi duyan birtane gece bekcisi horen var mi sokaklarda küçuk ilcelerde polis ekip arabasi kullanan bekciler var uzerinde polis yaziyor ama bekçi kullaniyor hepsini iceride bir yerlere yerlestirmisler hepsini polis yapsınlar adı belli polis olsun.Gece kartalları diye geldiler fazla uçamadılar yollar sokaklar Allah a emanet Allah sonumuzu hayretlesin.Allah a emanet olun
  • 1 Ay Önce

.....

Bu bekçileri yetmişinde, seksenli yıllardaki bekciler gibi değil ki...Eskiden bekciler görev yaptığı mahalledeki herkesi tanirdi...Gece sokakta gördüğünde hal hatır sorardı, belli bir saatten sonra düdüğü çaldığında sokakta oynayan çocuklar hemen eve koşardı....Şimdikiler bazen insanlara zulmediyor, dövüyor...Teşekkürler sayın yazar cocuklugumuza götürdünüz bu yazıyla....

Süzme bekciler

Bu bekçileri chp ise aldı desek yalan olur hepsi akp zamanında rüku edenlerden süzülerek alındı. Simdi bu süzmelere laf mı ediyor. Sen kripto chp li misin?
  • 1 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Evet maalesef aksayan ve yalama olmuş konulardan sadece biri.
  • 1 Ay Önce

Müderris Tabib

Ali Osman beyin verdiği misal maalesef millet ve memleketimizin acınacak halini ortaya koymakdadır. Artık insanlarımızda UTANMA DUYGUSU kalmamıştır. Çocukluğumuzda toplu yerlerde fısıldayarak konuşan insanlar nereye gitti? 12 yıllık mecburi eğitimin neticesi bu mu? Aile kalmadığı, baba otoritesi kalmadığı için olabilir mi?
  • 1 Ay Önce

Hüda partili

Bazen haberlerde falan iziliyoruz ya gürültü kavgasını falan.Galiba gürültü yapanı öldürenleri artık daha iyi anlıyorum artık!
  • 1 Ay Önce

A101

Buralarda okuduğum en güzel yazı tebrik ederim
  • 1 Ay Önce

Muh

Evet haklısınız milletvekili gene karışmış
  • 1 Ay Önce

Abdullah

Ezan gürültüsünden rahatsız olmayan egzos sesinden şikayet edemez. Herkes dinlenmek istiyor, sadece islamcılar değil.
  • 1 Ay Önce

Dertli

Ezanlar artık merkezi sistemle okunuyor bu iyi oldu....En azından iyi okunuyor...

Vahap

Bence ezanın şiddeti değil çirkin bir sesle okunması çok kötü yoksa ezan sesinden rahatsız olmak için müslüman olmamak lazım ki o zaman da o mahallede oturmaması lazım çünkü bir anket yapılsa o arkadaş kesin kaybeder ve bu da gayet medeni bir çözüm olurdu.

Erdal

Ben ezanın sonuna kadar açılması tarafındayım . Ezandan kimlerin rahatsız olduğunu da biliyoruz .

NASİPSİZ

halkı müslüman olan ülkemde biz ezansız yaşayamayız. Canakkalede ve yurdun dört bir yanında atalarım bu ezan susmasın diye savaştı. dinsizlere mesken olsun diye degil. hemi avıdıllo. begenmiyorsan başka kapıya

M.ince.

Bizim mahallede aynı diyemiyorum.,çünkü.. Bin beter halde. Bekçilerde, O kişilerle beraber oturup vakit geçiriyorlar.Ay’da 1-2 defa. Ay’ın diğer gecelerinde izinli olabilirler. ! Hiç yoklar. Yeniden Bekçilik çıktığında., Böyle olacağındanhiç ama hiç şüphe etmemişdim.
  • 1 Ay Önce

YILMAZ

Her tespitinizi anlatışınız şekli ayrı güzel degerli insan.Sanki başka bir memlekette onların esareti altında yaşayan esirler gibiyiz bazen. Gel görki duyması gerekenler sagır ve dilsizler.kısmen haklısınız biz neysek meclisimiz de o"derken. eline saglık sayın yazar
  • 1 Ay Önce

Dertli

Sayın yazar insan geceleri dışarı çıkıp bir parkta oturmaya korkuyor...Bazen gündüz bile...Keşke sadece gürültü olsaydı, insanın can güvenliği yok... O eski günler nerede kaldı, biz ne ara bu kadar zalim, duyarsız, öfkeli olduk...Bence sosyolojik ve psikolojik bir araştırma yapılmalı bu konuda....Mecliste kavga görüntüleri...Bilmem sayın yazar, BALIK BASTAN KOKAR atasözüne ne dersiniz...
  • 1 Ay Önce

Ömer Faruk

Kayıp bekçiler
  • 1 Ay Önce

Salih

Kayıp milyar dolarlar

Gercek

Yazinizda bahsettiginiz kisiler dogrudur sehir kulturu nedir bilmeyen insanlar.Bu da bizim ulkece sehirde nasil yasanir kurallari nelerdir eksikligimizden kaynaklaniyor.Zaten istanbul icin buyuk bir köydur anlayişı var son derecede dogru bir tesbit.2 ay oncesine kadar caddebostanda denize girenler icin elestiri yapildiginda bolgede yasayan halki herkes suclamisti.Insanlar istedigi gibi davranir ozgurdur diye.
  • 1 Ay Önce

Cumhur

Muhalefet organize bir şekilde sinir uçlarına dokunuyor.CHP ve bonusları hizmetten ziyade 15 Temnuzun,28 Mayısın intikamını almak istiyor.AYM de hiç de görevi değilken ben buradayım.Beni unutma adamın aklını alırım diye Milleti ve Meclisi geriyor.
  • 1 Ay Önce

A101

Bu  beyin sıfır

.....

Nerede, okuyup anlayacak ve yorum yazacak..

Yorum

Konuyu sen yanlış anlamışsın. Yazıyı bir daha oku
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23