• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

23. yıl muhasebesi

33 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İbrahim Atalay

Sn Yılmaz Hocam, AK Partinin ZİNAYI suç olmaktan çıkarmasını, süresiz nafaka ile evli kadınları oros. yapmasını onaylıyorsunuz demektir. Çünkü konu ile ilgili notuma yer vermemişsiniz.
  • 1 Ay Önce

Korkut

Allah razi olsun.
  • 1 Ay Önce

Mert

Milli gelir 3500 dolar idi. Sonra milli gelir hesaplama yöntemini değiştirdiler bir anda beş bin dolar dan yedibin beşyüz dolar oldu 2007 yılında. Üretim yatırım olmadan kağıt üzerinde milli gelir artışı sanalıdır. Kaldiki yirmi yıl önce ki dolarin alım gücü ile şimdiki alım gücü arasında kat kat fark var. Ayrıca milii gelirden çalışan en alt fakir kesimin payı giderek azaldı yani fakir daha fakir zengin daha zengin oldu bundan haberin varmı. Daha si bu milli gelir üretim ile artan bir milli gelir değil dış borç ile özelleştirme ile eldekini avuctakini satarak ithalat ile artan tüketim ile inşaat rantı üzerinden artan bir milli gelir dır buda en ufak bir krizde yerle bir olur.
  • 1 Ay Önce

Kanber

Selamlar hocam sağ olun var olun Ağzınıza sağlık Allah zikrinizi fikrinizi daim eylesin
  • 1 Ay Önce

Hüseyin

23 Yılın neticesinde ak partinin geldiği yer Liberal demokrat parti Erdoğan dünkü konuşmasında sıkca ak partinin muhafazakar demakrat parti olduğundan söz etti bende size soruyorum akp nin kurduğu aile bakanlığı hangi dini milli, ailevi değerimizi neyimizi muhafaza ediyor siz söyleyin Adalet bakanlığının 6284 kanunu Süresiz nafaka Toplumsal çinsiyet adaleti adı altındaki Lgbt hakları ve bunların peşine deli gibi koşuşturan Aile bakanlığı Adalet bakanlığı Eğitim bakanlığı Ak partı kadın kolları Kadem derneğı mi muhafazakar ve neyi muhafaza ettiler muhafaza ettikleri değerlerimiz nelerdir ak parti nin liberal medyası Ucu bucağı sonuna kadar açık dur durk bilmeyen feminist politikaları bu politikaların müsebbiblerinin partinin en yetkili etkili heryerinde eksiksiz bulunmaları mı ak partiyi muhafazakar parti yapıyor ve gerçek muhafazakar gazeteci, yazar cizer, bilim adamı, alim hoca, ulema, akademisyen, tarihci siyasetciler ile kavgali, husumetli, mahkemelik olmaları nedir, ak partinin muhafazakar tabanıyla bu gibi meselelerde tam karşıt yerleede olmaları neyin muhafazakar lığıdır, öte taraftan birde bakıyoruzki sözde aydın liboşlorla, sözüm ona kadın hakları savunucusu feminist yapılarla, sözde sanatcı larla, eski yeni sözde siyasal islamci özünde diyalogcu ılımlı " islam" cı mezhebi genişlemiş mezhepsilerle, hatta kemalist, materyalist, deist, ateist lerle sondere töleranslı, tahamüllü, barışcıl uyumlu sevecen kavgasız devam eden birçok benzerlikler beraberlikler vesaireler Şevki hocam sizde bunları bal gibide biliyorsunuz yani ak parti mesut yılmazın semra özalın anap ını bile aratır hale geldi akp oldu ultra liberal ultra feminist lerin partisi ve bu kapıları onlara sonuna kadar açan her şart ve durumda onlara kol kanat geren makamlardan makamlara atamalarını yapan terfilerini hiç geciktirmeyen hep onları tercih eden genel başkan Erdoğan mı muhafazakar oluyor Ben cevap veriyorum Erdoğan ve akp muhafazakar seçmenin oylarıyla ikdidar oluyor ama liberal ve feminist politikaları dibine kadar icra ediyor ve bu yolda durmak yoooook yola devaaaamm anlayışı devam ediyor
  • 1 Ay Önce

Filistin

Çok doğru tespitler yapmışsın.

Sırlar vadilerinin sırlark

Faiz haram diye bulaşmadık  
  • 1 Ay Önce

Ömer

Hocam olan halka oldu fakirleşti , zengin daha semirdi. Bunda dış güçlerin etkisi var ama içerde de ekonomide son dönemde fahiş hatalar yapıldı enflasyon patladı on misil herşeye zam geldi emekli maaşı hiç oldu . Hala da zamlar devam ediyor .  
  • 1 Ay Önce

Filistin

Çal çırp etrafını 23 yılda zengin et. Ondan sonrada ekonomik sıkıntı var de. Allaha havale ediyorum.
  • 1 Ay Önce

Nuh

Hocam  sekiz yıllık zorunlu eğitim on iki yıl oldu.
  • 1 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

23 yılın en acıklı tarafı; MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINI MİLLİ YAPAMADILAR... ZAMAN DARALIYOR.
  • 1 Ay Önce

Hakan Pakdil

Nasihat ortaya yapılmaz. Özellikle yöneticilere yapılır. Hatta gerekirse isim bile verilir. Yoksa kimseye faydanız dokunmaz. 
  • 1 Ay Önce

Şaban

İlim adamı meddahlık yapmaz onları zaten kendileri avuçlarının içindeki onlarca görsel ve yazılı medya ile sürekli anlatıyorlar. Sizin gibi ilim adamları yapılan hata ve yanlışları yapıcı ama gerçek bir üslupla dile getirip uyarı görevini yapmalı ki istikamet lerini düzeltip dikkatli olsunlar. Padişahım çok yaşa ancak bir dönemin sonunu getirir. İyi niyetli objektif uyarıcı ilim adamları samimi yöneticilerin sigortasıdır.
  • 1 Ay Önce

Şaban bey e

Sorun da bu ya, doğruyu söyleyen din düşmanı terörist vatan haini oluyor, tutuklanıyor, hapislerde çürütülüyor, yedi göbek sülalesinin ekmeğiyle oynanıyor, koşulsuz biat etmiyorsan din adamı bile olsan kafirsin, din düşmanı devlet düşmanısın

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 1 Ay Önce

İçimizde kripto dış güç ajanları temizlenmelidir

Partimize ve reise zarara vermeye çalışan bir grup bürokrat ve görevli İstanbul'daki köprülere son 8 ayda % 250-300 bandında diğer koprulerimize de % 200 civarında zam yaparak enflasyonu arttırıp hükumeti yıpratmaya çalışmakta ve ekonomik sikintidaki halki ic isyana tesvik etmektedirler. Reisin bu zamlardan bi haberi olsa bu çakalları bi dakika tutmaz orada. Mit bu görevlilerin örgüt ve dış güçlerle bağlantısını ve kimden talimat alip bu nu yaptiklarini arastirmalidir.
  • 1 Ay Önce

.....

Zamlar, Sayın Mehmet Şimşekin tavsiyesi Cumhurbaşkanı onayı ile geliyor...

PONTUS

SOYSUZ RUM PONTUS
  • 1 Ay Önce

hocam

Şevki hocam sen Sayın Erbakan hocamızın öğrencisisin 
  • 1 Ay Önce

Tekautzade

Koskoca 23 yılın sonucu böyle olmamalıydı 
  • 1 Ay Önce

Kanun

Hay dan gelen huy a gider, kanundur

MUZAFFER

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Sözleşmesi”nin uygulanması, Hun, Göktürk, Karamanoğlu ve Selçuklu'camızın ve Öztürkçemizin özgürlüğü dileğiyle, her günümüz kutlu olsun.
  • 1 Ay Önce

Realite

Pazara, markete, sokağa bir çık da muhasebeyi öyle yap 
  • 1 Ay Önce

Mustafa

Selamünaleyküm Şevki hocam Allah size sağlık sıhhat versin sizin bu anlattıklarınızın hiçbiri cumhurbaşkanlığı kulağına girmiyor son yıllarda bu ekipte bir şatafat lüks yaşam halka tepeden bakma sayamayacağınız olaylar cereyan ediyor sizi dinlese yeter 23 yıllık AK parti mazisini de bana göre bu kutlama gününde uyduruk transferler adı altında kirlettiler başkasına nikah kıymış insanları güya bu tarafa transfer ettiler halbuki böyle bir kirli pazarlığa hiç gerek yok ben bunları bu hususta ayıklıyorum bir seçmen olarak hocam bunlar uyanmazlar bu kapıya da kilit vuracaklar biz Müslümanlara elleriyle kazandırdıkları iyilikleri de elleriyle sildirecekler
  • 1 Ay Önce

Nuh

Yaşlanınca ağaç birde suyunu iyi alamayınca yanlış ilaç ve suni gübre verilince ağaca kurdun işlemesi kolay oluyor, ağaç kurdu için uzun zaman daha iyi ve verimli çalışma demek ağacı tutan dış kabuk kalınca bir esinti bile yıkar çınarı.
  • 1 Ay Önce

Dönüp arkaya bakınca diyoruz ki

Ne yedik ha..
  • 1 Ay Önce

Sofracızade

En son kalkan sofrayı toplasın

İzmirli öğretmen

Yalnız müfredata dokunmadı. O da hepsinden önemlidir. İlkokula Allah peygamber sevgisi konmadıkça yeni nesil otomatikman CHP'li.
  • 1 Ay Önce

İzmirli sözüm ona öğretmene

İlkokul 4.sınıfta din kültürü dersi olduğunu bilmeyen birisi İzmirde öğretmenlik yapıyor.

 müfredata ne koyarsan koy

Allah peygamber sevgisini önce sen öğren, yoksa gençlerde karşılığınız sıfır

MUZAFFER..

DUVA NIZA AMİN AMİN AMİN....MÜSLÜMAN BÖLE OLUR ,ÇALIŞIR HİZMETKAR OLUYOR, SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYOR LAR, ALLAH C.C RAZI OLSUN HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV HÜRMETİNE SAĞLIK UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH AMİN SAYIN CUMHURBAŞKANIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE HÜKUMETINE TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH C.C YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH AMİN.......MÜSLÜMAN BUDUR......AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ......MÜSLÜMAN.........MÜSLÜMAN......
  • 1 Ay Önce

sadi güler

sayın yazar dolar ve faiz oyunuyla bize darbe yapiyorlar cümlen
  • 1 Ay Önce

Dertli

Ülkenin bütün geliri FAİZCİLERE gidiyor zaten...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23