• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhanetin kıskacındaki şehir KERKÜK…

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kanber

Selamlar. Allah'ım Kur'an rehberliğinde, Peygamberimizin liderliğinde ve uyuyan dev hilafet bayrağı altında Müslümanları birlik bütünlük dirlik düzen içerisinde yaşamayı nasip etsin
  • 1 Ay Önce

Nahit sazoglu

Körfez ülkeleri ile demiryollarıyla bağlantı kurmaliyiz
  • 1 Ay Önce

Kerkük

Önce İhanetin içerisindeki ülkemizden bahsetsek.Sürekli gazların, vaatlerin verildiği, hedeflerin havada uçtuğu hayaller. Kaybolan yıllar, ülke zenginlikleri, fakirleşen halk gerçekleri.Bir ülkeye, bir millete bundan büyük ihanet mi olur? Utanmadan, sıkılmadan kuruluş yıllarını kutlarlar birde. Kerkük şimdilik kenarda dursun, gerçekleri yazın, Allah'tan korkun.Ampülden değil.
  • 1 Ay Önce

Sevgili Mehmet Bey,

Mükemmel yazınız için Sizi kutluyorum.Artık inanmamız gerekir ki,Türkiye Cumhuriyeti Türklerin ,çok aciz ve korkak tutumları sonunda her şeyiyle el değiştirecek ve Kerkük gibi bir Kürt -Arap devletine dönüşecektir.
  • 1 Ay Önce

TürkOğlu

SAYIN HOCAM ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN BİR OSMANLI ŞEHRİ OLAN KERKÜ,KÜ DİLE GETİRDİNİZ, SAYIN HOCAM BEN HER ZAMAN SÖYLERİM BİZ KERKÜK TÜRKMENLERİ OLARAK TÜRKİYE SAYESİNDE VAR OLDUK EĞER TÜRKİYE OLMASAYDI ARAPLAR VE KÜRTLER BİR BİLE BİZLERİ YAŞATMAZDI ** AMA AYNI ZAMANDA TÜRKİYE SAYESİNDE YOK OLMAYA MAHKUMUZ ÇÜNKÜ BİZLERE 4 BÜYÜK KATLİAM YAPILDI TÜRKİYE KIBRIS GİBİ BİZE SAHİP ÇIKMADI** BİZLER KİMİZ OSMANLI KALINTILARI DEĞİLMİYİZ ** BENİM RAHMETLİ DEDEM VE ABİSİ 1 DÜNYA SAVAŞINA KATILMİŞLAR ** RUS CEPHESİNE DEDEMİN ABİSİ SARI KAMIŞTA ŞEHİT DÜŞMÜŞ VE DEDEM HAFIZ PAŞA KUMUTASINDA SAVAŞMIŞ SONRA ERZURUM DOLAYLARINDA ERMENİ ÇETELERLE SAVAŞMIŞ ERMENİLERİN YAŞLILARA KADINLARA VE ÇOCUKLARA YAPTIKLARINI ANLATIRKEN GÖZ YAŞINA BOĞULURDU ,,,, SAYIN HOCAM SİZLER SANMAYIN Kİ BU KERKÜK ÜZERİNDE OYNAYAN OYUNLAR SIRF KÜRTLER YAPIYOR ,, HAYIR BUNUN ARKASINDA ** YAHUDİ SİYONİSTLER VE YAHUDİ OLAN BARZANİ AŞİRETİ PLANNIYOR VE MOSSADIN KUZY IRAKTA İKİ OFİSİ VAR BİRİSİ ERBİLDE DİĞERİ SÜLEYMANİYE ŞEHRİNDE BÜTÜN BU YAPILANLARI MOSSAD PLANLIYOR ,,, BUNU EĞER BEN BİLDİKTEN SONRA TÜRKİYE BUNU BİLMİYORMU BİLİYOR BAL GİBİ ,, NEDEN GEREKENİ YAPMIYOR,,, ONUN İÇİN ****** BİZ TÜRKMENLER TÜRKİYE SAYESİNDE YOK OLMAYA MAHKUMUZ ,,, Vesselam ,,,
  • 1 Ay Önce

Okur

Sayın Türkoğlu: Kürtler, Osmanlı imparatorluğunun son yıllarıda dahil ırak devletinin kuruluşundan beri yıllardır bağımsız bir Kürt ulus devleti kurmak için Irak'ın çeşitli yönetimleri ile mücadele ettikleri biliniyor. Irak'taki Türkmenlerin Irak'taki Arap yönetimleri ile bir Türkmen devleti kurma mücadelesi, bir savaşı varmıdır? Kürtler henüz bağımsız bir devlet olmadıkları için Türkmenlerin haklarından bahsedemeyiz. Türkmenlerin yaşadıkları Kürt topraklarında bağımsız bir Kürdistan kurulursa, türkmenlerde vardır onlarında hakları olmalıdırı söylemekte zorlanmayız. Türkmenlerin son yüzyıldır Suriye ve Irak yönetimlerinden olan haklarını Kürdistan kurulduktan sonrada aynı hakları olsun deriz. Türkiyedeki Kürtlerin ulusal varlığı dil, kimlik hakları bile yokken Irak'taki Türkmenlerin haklarından bahsetmek biraz mantıklı değildir. Irak Türkmenleri olarak Irak'taki Kürtlerden istediğiniz şeyleri Türkiye'deki Kürtler için Türkiye Cumhuriyeti devletindende istiyormusunuz? Türkiye'deki Kürtlerin varlıkları yasal olmasada Erdoğan iktidarı ile kabul edildi. Kürtler daha Kürt diye bir kimlik sahibi bile degiller. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluşunda yaptığı "Kürt yoktur herkes Türk tür" dedigi gibi Kürtlerde herkes kürttür Türkmen yoktur derlerse bir şey yapamayız.

Okur

Kürt kökenli Osmanlı vatandaşı Şeyh Sait, Saide Nursi ve Dersim'li Seyit Rıza'da Rus cephesinde savaşmış Seyit Rıza Osmanlı'nın Elazığ valisince madalya ile ödüllendirimişti. Cumhuriyete geçmemizle birlikte şeyh Sait Kürt kalmayı, Osmanlı ve İslam'ı savunduğu için katledilmiştir. "Kürt yoktur herkes Türk tür" zorlamasıyla Kürtler yok sayılmıştır. Ağrı Zilan'da binlerce Kürt katledilmiştir. 1937'de Seyit Rıza idam edilmiş 1938'de 40000 Dersim'li (Tunceli) katledilmiştir. Saide Nursi'nin inançlarından dolayı gördügü zulmü herkes biliyor. İsrail devleti kurulduğu günden beri Türkiye'de Mossad büroları var ve İsrail'i İlk günden beri tanıyan İlk ülkeler arasındayız. İsrail devleti kurulduktan beri Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak Filistinlileri hep terörist olarak gördük ta Erdoğan'ın iktidarına kadar.

Okur

Bulgaristan ve Yunanistan Türklerinin ne kadar hakları varsa ırak ve Suriye'de yaşayan Türkmenlerinde o kadar hakları olsun. Atatürk'ün doğduğu, Türklerin olduğu Selanik şehrinin valisi Türk ise; Irak'taki Kerkük'ünde Türkmen olmasını istemeliyiz. Bulgaristan'da baskı gören Türklere kapılarımızı açıp 300 bin Türk'ü Türkiye'ye getirdiğimiz gibi Irak'taki Türkmenlerin baskı gördüğünü gördügümüzdede tekrar sınırlarımızı açıp Suriye ve Irak'taki Türkmenleri Türkiye'ye taşıma imkanımız vardır. Türkiye'deki Kürtler yaşadıkları bölgelerde yönetimde, ekonomide, siyasette, güvenlikte kimlikleri, ulusal varlıkları ve dilleri ile yönetiyorsa Suriye ve Irak'taki Türkmenlerde yaşadıkları Kürt bölgelerinde Türkmen kimlikleri ve dilleri ile olmalıdır. Türkiye sınırları içinde olan Arapların hakları ne ise Arap ülkeleri olan Suriye ve Irak'taki Türkmenlerinde hakları o olmalıdır. Türkiye'nin Suriye ve Irak sınırında bulunan şehir ve kasabalarda yaşayan Arapların hakları, Arap kimlikleri, varsa ırak ve Suriye'de yaşayan Türkmenlerinde olsun. Hatay ve Siirt valiliğine bir Arap Atar bu iki şehrimizin resmi dili ve alfebesi Arapça yapılırsa Arap ülkelerindeki Türkmenlerede aynı haklar istemekte zorlanmayız.
  • 1 Ay Önce

Nuh

Arabın Türke, türkün aceme üstünlüğü mü var? Siyaset insanı fıtrattan uzaklaştıran bir durum ortaya çıkarıyor. Rabbim kendine kul olan müminlerden olmayı bizlere de nasip etsin inşallah.
  • 1 Ay Önce

Şeref

".......hakkı doğacaktır. " kim konuştu üstad...?
  • 1 Ay Önce

Hasan ali ersoylu

Bir ara Bahçeli elinde 82 numaralı plakayla geziyo Kerkükü fethe çıkıyordu..
  • 1 Ay Önce

Mirzabeyoglu

O da olacak gül bakalım son gülen eyi güler bugün baktığımızda halep Arap Kerkük kürt Batum gürcü batı Trakya Yunan bunlar yüzyıl önce yüzde seksen Müslüman Türk Türklüğün en koyu memleketlriydi böyle olmasına rağmen sırf iktidar uğruna bu topraları( satan ) verenler şimdi kahraman yazıklar olsun ama Andolsunki yakınzamanda göreceksiniz TÜRKOGLU RUMUZLU kardeşim devlet unutmaz sadece azcık daha sabır yahudininde barzanininde ensesinde Türkiye.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23