• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist Yahudi lobisinin etki ajanları/2

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet emin temel

Ellerıme saglık güzel üstad. Vok güzel be degerlı yazı. Pes etmeyecegız
  • 1 Ay Önce

Huysuz

Gençlik bozulmakta, hız, haz, ayartı çok, ümitsizce seyrederim, herkesten de şüphelenirim, bizi fena bozuyorlar, tv, internet, atı alan Üsküdarı geçmiş. Kahrolsun zalimler ve tüm uşakları!!!
  • 1 Ay Önce

Nedim

Dünyaya hakim olmuş Siyonistler i Resulullah sav ve ashabı nasıl yendiyse aynı itikad aynı inanç ve kararlılıkla... İslam'ı Sahabe gibi Kuran'dan sünnetten peygamber den öğrenmek..Dinin aslı olan ve Osmanlı da zarurari diniyye (dinin zorunlu bilgileri) diye bilinen ve kişiyi kâfir de müslüman da yapan konuları öğrenmekle yola koyulmalidir.Araf 172-173 ayetleri konusu küfür şirk olan rablik ilahlık hâkimlik vasfının yalnızca Allah'a verilmesi gerektiğini anlatan ayetler..ve Tevbe 31 de din adamlarını rabler edindiler ifadelerinin birisinive kurumu ilahlastirnak rablestirmenin ona secde rükû namaz kılmak olmadığını Allah'ın helalini haram haramini helal yapan kişilere kurumlara bilerek bilmeyerek itaaat etmenin rablik ilahlık olduğunu bilmek öğrenmek.. Kuran'da geçen nefislerini ilahlastiranlar in kim olduğunu ve ne yapılırsa ilahlaştirma rableştirme olduğunu öğrenmek ve gereğini yapmakla işe koyulmali..şahsen ben herkesin şimdiye kadar öğrendiği İslami Kur'an sünnet ve iki kaynağın sahih meşru anlamı olan sahabe icmaina göre değerlendirmesini tavsiye ederim.. ölüm yakın..ve hiçbir şey mazeret olmayacak.cunku Kur'an sünnet ve icma günümüze kadar apaçık gelmiştir.ogtenmemek sorumlu olmaktır
  • 1 Ay Önce

Nedim

Esasen tam da Resulullah sav in ilk geldiği doneme benzer bir ortam durum var dünyada.. Osmanlı sonrası İslam dünyasında emperyalist güçlerin baskı ve hileleri ile sistem değişikliği yapılmıştır.İslam dünyasının bir kısmında İslam'a savaş açılarak İslamın tamamen hayattan kopartilmak istenmiştir. 
  • 1 Ay Önce

Sedat

Birtakım yrplı ı fetocu mu sulocu mu ne oldugu belli olmayan kisiler siyonist usagı olan CHP ve demle olan ortaklıklarını gızlemek ıcın hababam hukumete iftira atıyorlar sanmayınkı bunlar Filistinı savunuyorlar en buyuk sıyonıst usaklıgını kendileri yapıyor ama herzaman ki gıbı sucu birilerine atmaktan zerrece cekınmıyorlar
  • 1 Ay Önce

Selım

Siyonist zihniyet her ulkede aynı sekılde isler ozellıkle bulundukları ulkenın ekonomisini ele gecırırlerse kole halıne getırırler ıyısımı bunları hıc bır ulke topraklarına sokmasın osmanlı ispanyadan surulenlerı acıyıp kabul ettıde ne oldu Osmanlı'nın yıkımında bas rolu oynadılar ıcerdekı satılmıslarla bırlıkte su andada turkıyeyı yıkmaya calısıyorlar ortakları olan ittihat ve terakkinın devamı CHP ve bolucu hainlerın partisi demle bırlıkte tarih tekerrür ediyor farkındamısınız eger halk olarak uyanmazsak sonumuz kotu olacak bılesınız yok sogandı patatesti emekliydı derken elimizde hıc bırsey kalmayacak bu gıdısle
  • 1 Ay Önce

Merhaba

Aynen katılıyorum!

ADSIZ

Selim rumuz yanındaki yahudileri niye görmüyorsun kürecik radarı abd mi

Ömer

Yahudiyi sadece  İT railden ibaret görüyoruz . Halbuki siyonizm ahtapot gibi dünyayı sarmış zehirliyor . Ahtapotun kolları , ekonomi , ABD , AB , batı , ve NATO . İnternet siteleridir . Bugün bir avuç yahudi abd ye yuları takmış istediği yöne götürüyor . Netanyahu denen katilin abd kongresinde ayakta alkışlıyor dikkat edin ayakta alkışlıyor . Köleden de aşağı mahluklar . Ancak ümitsiz değiliz inşallah kafirler katiller sürüleri birbirlerine düşüp uok olacak cehennemi dolduracaklar . Bize düşen islam alemi birlik olmak mecburiyetinde , Gazze’ye sahip çıkılmalı , lafla değil , Gazze düşerse mescidi aksa gider . Mekke Medine , Kahire , İstanbul gider Allah korusun amin .
  • 1 Ay Önce

ADSIZ

Siyonistin görmesini sağlayan onlardandır Kürecik siyonisti koruyor gözetiyor 
  • 1 Ay Önce

Nuh

Onların en büyük lobisi ve destekçileri bizde ve içimize yerel isimlerle zızmış ve yerleşmiş durumdalar. Köşebaşları, kritik nokta ve pozisyonlar onlar tarafından tutulmuş ve kontrol altına alınınca dışardaki içerdeki tam güçte çalışıyor. Ekonomik ve diğer tetikçiler bizlerden daha çok ve etkili çalışıyorlar. Allah çalışana veririm diyor. Yatana uyuyana yok.
  • 1 Ay Önce

Ikircikli halimiz

Folistin konusunda; Ustte çarşaf, altta mini etek giymiş gibi bir haldeyiz. Meydanlarda, ekranlarda maşallah yağıp gülüyoruz, ama arkadan ticarete devam ediyoruz. En son israilin petrol tedarikini sağladığımız yetmezmiş gibi bide yaninda israil ordusuna ucuz elektrigide biz temin ediyormuşuz ortaya çıktı.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23