• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yahudiler ve Yahudilik -3-

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

TürkOğlu

DEĞERLİ HOCAM ÇOK DEĞERLİ BİLGİLER, SAYIN HOCAM ÇOK DOĞRU BİR KERKÜK TÜRKMENİ OLARAK RAHMETLİ DEDEM 1933 SENESİNDE IRAKIN BERZAN KÖYÜNDE POLİS KOMSERLİĞİ YAPARKEN ,, MOLLA MUSTAFA BARZANİYE ARASIRA FİLİSTİNDEN BİR YAHUDİ ZİYARETİNE GELİRDİ ,, BARZANİLER ÇETELİK YAPARLARDI KÜÇÜK KÖYLERİ BASIP KOYUN , İNEK VE TAHILLARINE EL KOYALLARDI RAHMETLİ DEDEM BUNLARI YAKALAYIP HAPİS YAPARDI ,, YALVARIRLARDI BİZİ BIRAK DERLERDİ,,, DEDEMDE TAMAM BİR ŞARTLA EĞER BİR DAHA YAPARSANIZ ,,, SİZLER BAĞDATA TESLİM EDERİM,,
  • 1 Ay Önce

Okur

Bugünkü bazı TV haberlerinde "Edirne'de çok sayıda başı boş köpeklerin öldürüldüğü" haberinden bahsediliyor. Öldürmek yerine Trakya ve Ege şehirlerindeki başıboş köpekleri Yunanistan ve Bulgaristan sınırlarına getirip lastik botlara koyarak Yunanistan ve Bulgaristan'a yollasak daha iyi olmazmı? Yunanlılar ve Bulgarlar insan göçünü kendi ülkelerine gitmesine karşı oldular diye köpeklerin (hayvan) göç etmesinede karşı degiller. ABD ülkeleri ile geri gönderme anlaşması sadece insanlar için yapılmıştır hayvanları kapsamıyor. Başıboş köpeklerin AB ülkelerinin varlığından haberleri olmadığı için Türkiye'nin şehirlerindeki sokakları bırakıp AB ülkelerinin sokaklarına gitme bilgisi olmadığı için bir an önce başıboş köpeklerin AB ülkelerinin sokaklarına gitmelerine yardımcı olmalıyız. Başıboş köpeklerin iş, çalışma, vatandaş olma, dil, din, kültür, evlenme, integration gibi sorunları olmadığı için AB ülkeleri ile fazla sorun yaşamazlar.
  • 1 Ay Önce

Ali İLKER

Sayın Hocam Teşekkürler...
  • 1 Ay Önce

Okur

Yahudiler, yaşadıkları batı Avrupa ülkelerinden İsrail'e göç ettikten sonra onların yerlerini Filistinliler doldurdu. AB, ABD ülkelerinin çoğunda Filistinlilerin sayısı Yahudileri geçmiştir. Filistin (Arap) kökenliler ABD ve AB ülkelerinde siyasette, eğitimde, sivil toplum kuruluşlarında ufak ufak güçlendiğini görmek lazım.
  • 1 Ay Önce

Bim

Dün hayfada sığınak hastanesi gösterdiler. Bırakın Filistini ülkemizde öyle bir şey yoktur. Allah muhafaza savaş çıksa kimyasal ya da biyolojik,( nükleere değinmiyorum bile) silahlara karşı sığınak bile yok. İnsan hayatı bu kadar ucuz bizde. Aynı durumu mavi Marmara olayında İsrail in şehit ettikleri için ödediği tazminatla, ülkemizde devletin yaptığı hata sonucu ölen kişiler için ödediği tazminatla da anlayabilirsiniz. İsrail kötü ama bizde hümanizm açısından sorun yok diyemeyiz
  • 1 Ay Önce

Okur

Savaş olursa sığınaklara gerek yoktur Bulgaristan veya Yunanistan üzeri Batı Avrupa ülkelerine gideriz. Ülkemizin Avrupa ile çok büyük Deniz sınırları vardır yatlara, kayıklara, lastik botlara bindikmi kendimizi herhangi bir AB ülkesine atarız.

ata

dünyanın en sevimsiz topluluğu olmak nasıl bir şeydir???
  • 1 Ay Önce

Abdullah

Yahudilerden bahsetmiş müslümanlardan değil. Yanlış yazdın herhalde.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23