• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Doğan ağabey ve Batılılaşma İhaneti!

119 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Av.Veli Taşdemir

Ali Ihsan bey hayırlı çalışmalar, bahsedeceğim konu yazınızla ilgili değil ama önemli. Bir kaç defa denk geldim Cumhuriyet gazetesinin yazarı Örsan Kunter Öymen'den bahsederken Altan Öymen'in yeğeni, babası da eski büyukelçi Onur Öymen'dir diye bahsediyorsunuz. Doğru Örsan K.Öymen Altan Öymen'in yeğenidir ama babası Onur Öymen değil, yıllar önce Milliyet gazetesi köşe yazarı iken vefat eden aynı isimdeki gazeteci Örsan Öymen'dir.Onur Öymen'de Altan Öymen'in kardeşi değil amcasının oğludur yani kuzenidir. Selâmlar.
  • 1 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, Allah rahmet etsin.
  • 1 Ay Önce

Kemalist Nefer

Islam ve Musluman düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastaligidir..Islam'a ve Muslumanlara karsi düşmanlık yaparken Atatürk' u bir araç olarak kullanmıyor değiliz.. Yani ben her seyin istismarini yapabilirim..Türk gibi görünüp Türk numarası yaparak Musluman dusmanligi yapmak da en buyuk hunerlerimizdendir..
  • 1 Ay Önce

Paşa

Senin dinin sana benim dinim bana diyor Allah sense bunun tam tersi milleti şizofren görüyorsun hayırdır nefer efendi,sen Yahudiye Hristiyana herşeyi söylüyorsun sende o zaman şizofrenlik mi yapmış oluyorsun sen Allah'ın ayetlerine uymaya çalış gerisini boşver.

Kemalist İmam

Biz İSLAM'A KARSI DEGİLİZ, cunku COGUMUZ NAMAZINDA ORUCUNDA !!

Banagore

Hilafet olaydı..Müslüman ülkeler geri kalmazdı onlar olmazdı bunlar olmazdı......Hep Türk ler taşımış araplari birazda halkları bilinclensin.
  • 1 Ay Önce

Teklersin ancak

Ekledi denilen hödük, önce şu imla kurallarını ve yazı yazmayı öğren. İngilizlerle anlaşıp Filistin cephesinden çekilen, görevli olduğu Şam'dan kaçan kimdi? İşgalci İngilizlerden silah desteği alan, Merzifon'da stratejik destek gören kimdi? Desteksiz atma. Yazmayı bilmeyen öğrenmeyi ne bilecek ki.

Yanıt

Kurtuluş Savaşı'nda Afganistan Pakistan kadınlarının verdiği Bilezikler altınlarla kurulan iş Bankası chpden alınsın HAZİNEYE devredilsin.

EKLEDİ

OLDUĞUNDA NE YAPTI İNGİLİZ KIRALİLÇESİNİ SALTANATIN HALİFELİĞİN HAMİSİ YAPIP YALVAR YAKAR YARDIM İSTEDİ HAYTIM TEHLİKEDE DİYEDE EKLEDİ ÇALDIKLARIYLA İŞGALCİ İNGİLİZ VEMİSİYLE SIVIŞMADAN ÖNCE

Ahmet

Siz batılılaşmayı ya hiç anlamamışsınız yada bilerek çarpıtıyorsynuz.
  • 1 Ay Önce

Ahmed

Yoo anlamış ki yazıyor.

Mala gelsin

Yazar bey mükemmel bir yazı. cana geleceğine bu yazının altındaki mallara gelsin Allah rahmet eylesin
  • 1 Ay Önce

Mala gelsin diyen arkadaşım

Inşaatta ameleyim. Senin gibi sıvacı ustalarin arkasında çok mala vurdum

YORUM

Selamlar. Batılılaşma bilim ve teknoloji ise amenna. Ahlaksızlığı sefahati batılılaşmak gibi gösterip içimize sokulması ayrıca bir ahlaksızlıktır. Buna karşı yapılması gereken Kur'an ve sünnete göre hayatımızı düzene sokmalıyız. İslâm bilime mi karşı, asla. Peygamber efendimiz sav bir hadisi "ilim çin de de olsa öğreniniz" dememiş mi ? Yıllardır insanları İslâm dan soğutma senaryolarını uyguladılar. Yetsin artık bunlara bir son verilsin.
  • 1 Ay Önce

Ferdi Tayfur

Kemal'e cevap "Kur'an Muhammed'in yaveleri(saçmalıkları) dır..." diyen kamal Mustafa değil midir?
  • 1 Ay Önce

Okur

Sayfada bir kara cahil var güya akit lehine yazılar yazıp diğer okurlara hakaret ediyor,oğlum sen manyakmısın adam gibi eleştirin varsa eleştir fikirlerini birikimini köy ortaya neden bu hareketlerinle akit ailesinide küçük düşürüyorsun. Bilgisiyle birikimiyle gerek sağ cenahtan gerekse sol cenahtan bize öğretici olan insanların emeğine sağlık.seninde Allah belanı versin.
  • 1 Ay Önce

Nefer

Dikkat demene gerek yoktu, zaten yan katamam ki, ille de dik katacagim !!!

(Gercek) Bir Dost

Bu cibilliyetsiz malum meshur binbir surat ajan provokator trol @Nefer'dir..Yedi Kocalı Hürmüz gibi girmediği kılık yok..Dinsiz Nusayri yobazi şizofrenigin provokasyonlarına dikkat..

okur

Alllah senin belöani versin cibiliyetsiz

Bir Dost

Benim bir kabahatim yok, ekmek, pardon kemik parasi, sahibim oyle yaz diyor !!!

Yorumcu

Hiç sorma be arkadaş. Her tuzum var diyene hıyar olup koşuyor bu dümbelek.

Paşa

Alparslan Kuytul kim bilmiyorum ama karşıma çıktı diyor ki "devlet neyi emrediyorsa onu anlatan hocalar,devletin istemediğini anlatmayan hocalar Allah size lanet ediyor bundan adınız kadar emin olun, Allah'ın istediğini anlatmayanlar, Allah'ın ayetini saklayanlar, devletin istediği meseleleri anlatıp istemediğini anlatmayanlar devleti rahatsız ediyorsun Allah'ı öfkelendiriyorsun, Allah'ın öfkesine uğruyorsunuz göreceksiniz Allah mı güçlü devletmi, siyasetçinin rahatsız olmasını düşünüp Allah'ın rahatsız olmasını düşünmeyenler Allah'ın laneti üzerinizedir, kıyamet günü göreceksiniz kim hükmediyor,o zaman nereye kaçacaksınız."bana güzel ilginç ders alınması gereken bir konuşma geldi de sen ne dersin Ali bey... Gerçi bu arkadaş, pandemi döneminde, Rmaazan ayında, biz itikafa gireceğiz demiş, camide kavga çıkarmışlardı. Şimdi hiç itikaf falan duymuyoruz. Pandemi dönemine mi aitti o itikaf? ne kadar samimi, burdan anlamak belki mümkündür.. 
  • 1 Ay Önce

YOK

poşa SAFSATACI SENİN MASALARINDAN SENDEN BAŞKA KORKAN YOK

Tayfun

Merhum Mehmet Doğan ağabeyin bu kitabını okuduğumda lise talebesiydim.Kitabın kapağında birbirine yapışık iki insan başı silueti vardı.Biri sarıklı diğeri fötr şapkalıydı.Bu kitabı okumak bana zihniyet dünyamın temeli oldu.Adeta önümdeki karanlık dağıldı yolum aydınlandı o gün bu gün Mehmet ağbeyin takipcisi oldum.Kendisine rahmet diliyor ve böyle bir münevver insanımızı kaybetmiş olmanın hüznünü yaşıyorum.Mekanı cennet olsun.
  • 1 Ay Önce

ATATÜRK'ÜN İZİNDEN GİDİN

Gelişmek istiyorsanız Ulu Öner Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gideceksiniz bunun başka yolu yok. Efendiler ve ey millet! İyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti; şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en hakiki tarikat, tarikat-ı medeniyedir. Medeniyetin emrettiğini ve talep ettiğini yapmak, insan olmak için kâfidir. Mustafa Kemal Atatürk
  • 1 Ay Önce

Tel Aviv'li Şebbiha Nefer

Iç istemem çalışayım.. Ep isterim yatayım.. Izindeyiz Atam....Ep izindeyiz..

Ferdi Tayfur

Kamal'ın peşine takıldık yüz senedir ekonomik kültürel (elhâsıl topyrkün millet olarak) süründük düze çıkamadık... Muasır medeniyeti yakalayamadık... Koyduğu kanunlarla cin çarpmışa döndük...

Oğuz Han

Batılılaşmanın önde gelenlerinden 2. Mahmut hem padişah hem de İslam Halifesi değilmiydi? 2. Mahmut ihanet içerisindemiydi?
  • 1 Ay Önce

Ali osman

Batılılaşmadan gelişmek için önce siyasal islamdan kurtulup tam hristiyan tam batılı olmalıyız. ya da müslüman görünümlü, chp ittifakçısı olmalıyız..  CHPli  rüşvet alır yolsuzluk yapar torpille adam yerleştirir ona itiraz etmemeli, ititfak yapmalıyız.. isyan edenleri, ateistleri savunup, dindar cumhurbaşkanını inidrmek için her türlü kirli ilişkiye girmeliyiz. Biz anladınız, işte o partideniz.. 
  • 1 Ay Önce

Can

Araplar niye müslüman Türklere bas kaldirip gavur ecnebiler ile birlikte oldu ve bizleri hancerlediler? diyenler.. İngliz dostları. yunan dostalır. yani gerçekten toprağımızı işgal edenlerle dostlar. O işgalcilerin uydurdukları yayanlarla arapları suçluyorlar.. degil mi haci.
  • 1 Ay Önce

Ahhhh

Batılılaşmıyalım da Araplaşalım mı?Kendini hukukcu sanan adaletten haberi olmayan Allah adına yalan söyleyen biri. Türkiye yi hergün uçuruyor ama milletin karnı aç . şu an karnım aç ama en kral mobil telefondan bu yorumu yazıyor, bir yandan da ... yudumluyorum oh keka.. 
  • 1 Ay Önce

İnstagram

9 gün mahkeme kararı olmadan kapatıldı niye kapatıldı? 9 gün sonra mahkeme kararı olmadan açıldı neden açıldı? Mahkeme kararı osman kavala için var. olusn niye var. Can atalay için yargıtay kararı verdi. Yargıtay niye karar verdi. Bizim işimiz bu.. 
  • 1 Ay Önce

editörcüm

eyvallah reis

Ubeydullah

Bu millete batlılaşma ihaneti ile hainlik yapan domuz etini serbest bırakan fuhuş zinayı serbest bırakan sizin iktidardır.
  • 1 Ay Önce

Vatan hainleri sizi

Manukyan yine dürüst vatandaş mış sizin modern manukyanlarınız zırnık vergi ödemiyor!

Manukyan

Çok akıllı küçük. Bir bak bakalım önceki vergi rekortmeni kimmiş.

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari

RAHMETLİ BABAM SÖYLERDİ .MÜSLÜMAN OLSANIZ CAMİYE GİDERSİNİZ .HIRİSTİYAN OLSA NİZ KİLİSEYE GİDERSİNİZ .KATOLİKMİSİNİZ PUTPEREST MİSİNİZ NE SİNİZ ..DERDİ. . ULEN UZAKTAN KUMANDALILAR HEM ELESTİRİYORSUNUZ HEMDE HER GÜN BURADASINIZ ...BİRİLERİ DOLAR Mİ VERİYOR SİZE BANADA SÖYLEYİN. .DE .BİLEYİM. .ŞAHSEN ..SÖZCÜ CUM .BUGÜN YARIN KARAR TUTANAK ALMAM SATMAK. OKUMAM .İLGİLENMEZ. .MAHALLELERİNDE N GECMEM. BAKMAM..SİZ SİZOFRENMİSİNİZ .NE SİNİZ. .SALAKMI ARIYORSUNUZ .BURDA BULAMAZSINIZ .VARSA YOKSA ÖTEKİ .MAHALLEDE VARDIR ..AKİT OKURLARI SADIK VE SADAKAT Lİ.DİR. .KURU ÇENE YE İHTİYACİMİZ YOKTUR. ..ALİ BEYİN VE OKUYUCULARI TİRNAGİ OLAMAZSINIZ. .BİR DEFA AKLINIZ YOK ..VARSA BURDA NE İŞİNİZ VAR. .BULANIK SUDA BALİK TUTACAK SANIK. .GOLE GİDİN. .
  • 1 Ay Önce

Mülayim

Senin babanda muhtemelen senin gibi ,,,

Yavuzla iyi Bir Dost olan MUZAFFER..

BENI.........YILIN........ENNNN KÜFÜRBAZZZZ........ VEEE DEEEE.........ENNNN MÜFTERI TROLÜ ÖDÜLÜ.NE LAYIK...GOREN....... ...SIZZZZZ......... MANKURTLLARDNNN RAZI OSSSUNNNN ........ OLMASAYDINNNIZZZ ....... OLLLMAZZDIMMM ....... KAHIR AZINLIK OLSANIZ DAAAAAA........IIYIIKIIII ..... VARSINIZ ......

Dr. Erol

İçtiğin antidepresanın dozunu artırmalısın...

Kemalist'e cevap (cemil)

Bu gün çektiğimiz sıkıntıların ana kaynağı kamal ve kamalizmdir. Modernite adı altı da bütün değerlerimizi üstünü çizmiştir
  • 1 Ay Önce

GİBİ

DER DEDİĞİN SAFSATAYI KORUYANLARIN HALİNE BİR BAK SUDAN SOMALI BAHREYN BENGALDEŞ PAKİSTAN AFGANİSTAN ENDONEZYA MALEZYAYLA FAS İRAN IRAK GİBİ

Kemal

Hangi degerimizin üstünü cizmis? Tam tersine cizmek isteyen arap kültürü getirmek isteyenleri tasviye etti.Biz TÜRKÜZ. Müslümaniz, laikiz,Bütün Müslüman Ülkeleri arasinda petrolümüz olmamasina ragmen Aslanlarin aslaniyiz.Yürü git.

Cemile cevap

Ula cemil kamal paşa olmasaydı istanbula,ankaraya,izmire vs pasaportla girecektin!

ADSIZ

Arab ruhuna göre osmanlı Türkleri dinsizdi çihat şartdı yemenden kovulması lazımdı büyük şeh ingiliz öyle emretmişdi Para ingilizde Allahda ingilizdi araba göre
  • 1 Ay Önce

Orhan İnan

Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Büyük mütefekkir ve i man abidesi olan bir değeri daha bu dünyadan uğurluyoruz. Sayıları her geçen gün daha da azalan kıymetlerin yerine Rabbim yenilerini nasip etsin. Bu Milletin en büyük ihtiyacı malum. İslamın serdarı olmuş bu Millet yeniden uyanmalı ve zulmün kol gezdiği şu dünyada Yüce Allah'ın kendisine yüklediği görevi ifa etmeli. Zaman daraldı..
  • 1 Ay Önce

Asım,ın nesli

Sinan meydan isimli sözde bir tarihçi var, bu sözde tarihçi kemalist papağan falanca'nın filanca'nın günlüklerinden alıntıladığı tamamıyla hissi tek taraflı ve önyargılı iddaaları ve yazıları tarihi belge deyip önümüze koyarak, aynı şeyleri tekrar tekrar anlatıp duruyor, lakin kemalist papağan bu sefer kendi kendini tekzip etmiş, bu kemalist papağana göre cennet mekan sultan Abdülhamid Han osmanlı tarihinin en fazla toprak kaybeden padişahı, son yazısında diyor ki bu kemalist papağan, sultan Abdülhamid ve bugünkü hükümet arasında benzerlik kurup 2.inci abdülhamid öyle sansürcü öyle baskıcı ve öyle yasakçıydı ki, 2.inci abdülhamid döneminde Ermenistan demek bile yasaktı, gördünüzmü sultan Abdülhamid demeye dili varmayıp sultan Abdülhamid'ten 2.inci abdülhamid diye bahseden ermeni uşağını, bu sözde tarihçi kemalist papağanın sultan Abdülhamid Hanı osmanlı tarihinin en fazla toprak kaybeden padişahı ilan edip, hem de Ermenistan denilmesini bile yasaklayan biri olduğunu iddia etmesi nasıl bir çelişki nasıl bir Ermeni uşaklığı ve nasıl bir gerizekalıktır takdir sizindir, diğer taraftan selanik, musul, kerkük ve oniki adalar gibi stratejik öneme ve prestije sahip yerler kaybedilirken sultan Abdülhamid Han tahtta değildi, kaldiki sultan Abdülhamid Kıbrısı İngilizlere vermese 1915 deki Çanakkale savaşı belki o günlerde cereyan edecek, velhasılı Mustafa Kemal Paşa kurtaracak bir ülke bile bulamayacaktı, savaşı herkes çıkarabilir lakin olası bir savaşı sadece güçlü iseniz önleye bilir veya bitirebilirsiniz, bugün hepsi olmasada Kıbrısın yarısı yine Türk milletine aittir, lakin selanik, musul, ve kerkük şehirleri ve oniki adalar yeniden Türk milletinin ola bilirmi, chp zihniyeti lozan'ı zafer diye kutlaya dursun, bizler bu uğurda savaşmaya ve ölmeye hazırız, lozan İslam ve osmanlı düşmanları için zafer, biz Müslüman Türk milleti için ise bir hezimetdir.
  • 1 Ay Önce

Cantürk

Sevr’i niye kutlasın?

Asımın fesi

Sinan hoca belgeyle konuşur.çık karşısına tartış bakalım.

Canturk

Sende Sevr i kutla ve zafer olarak goster!

Hayret

Hayret hangi kanalı açsam TV yüz haberturk sözcü vs vs...Hayret ettiğim ülke savaşa sokulmuş ve kaybetmiş gibi sözler meğer olimpiyatlar içinmiş. Sonuçta bu bir spor ve bazı ülkeler bu sporlara çok yatkın doğuştan boks koşu vs vs.yahu yüzlerce terörist etkisiz halde ve eylem yapamayacak duruma gelmiş ses yok aferin yok ..doksanlar da sokağa cikilmiyordu eylem olur paniği ile .üstelik sporda başarı olunca yahu singapur gibi ülkeler hiçbir başarı yok sporda ama bizden daha iyiler ekonomi yada başka örnek verip .yani başarı gelincede kiziliyor neyse conta yanmış artık bunlarda
  • 1 Ay Önce

Yavuz

Soldan çarkli.küfür taifesi her olumsuzluğun yaygarasini yaparlar iyi şeylere kör sağır olurlar .zihniyet bozuksa akıl timarhanellik olur...ise yaramaz..doğuştan yeminli DEİST ataist putperest .Ebû lehepler. .

Ali İLKER

Menzili mübarek olsun. Rabbim Hizmet, Hürmet, İkrâm edenleri iki Cihan da Âziz ede inşâAllah
  • 1 Ay Önce

İfnetor

Sokak dostlarimizin acısı ne olacak hiç düşündünüzmu.
  • 1 Ay Önce

Al götür e

Biz adreslerinde bulunamayan 750bin Suriyeliyi evimizde besliyoruz. 1-2 tanesini de sana gönderelim

Ahmet kama

Al göt ür sende bütün sığınmacıları evine götüreceksin ama. Var mı sende o yürekçik...

AL GOTUR

Al götür topla evine götür Besle ..bende yardimci olayım sana ..varmı öyle bir yüreğin ..????

hilmi suna

mehmet doğan bir türk milliyetçisi ve ülkücü her zaman olduğu gibi ülkücü türk milliyetçileri hep haklı fikirleri savunmuştur daha yenimi anlıyorsunuz yada miliyetçi olduğunu niçin yazamadınız
  • 1 Ay Önce

hilmi suna

TISSSSS !!!

Otomobil sanayi...

Almanlar gibi sanayi konusunda devrim yapsaydı kimse itiraz etmezdi şapka devrimi, şapka takmayanlar idam. Devrime bak...

Kemalist

Ataturk ve devrimleri hakkinda dusuncesi neydi peki ???

hilmi

mister ali,şerif hüseyin sana en derin saygılarını sunuyor.faiz artışını eleştirememenden dolayı da adamlığını tebrik ediyor.
  • 1 Ay Önce

İbram

Yazarımız ali beycik artık faizin haram olduğuna inanmıyor. aadıma bakın, yazdığımı yorumlayın. ibrahim ibram olmuş ise..  Ben kimim anlayın.  Anlayın bunu artık.

SuaL

Halifelik osmanliya gectikten sonra duraklama, gerileme, batma devri ile son bulmustur ve osmanli ve Turkluge hic birsey katmamistir.
  • 1 Ay Önce

Okumaz

Ama domuzculuk batıcılara çok şey katmış.

Okur

Türklük Osmanlıya ne katmış ki Osmanlı türklüge ne katsın?

Hüda partili

Allah rahmet eylesin.90lı yıllarda okumuştum bu kitabı ama şu an aklımda bir paragraf bile yok.Hafıza ibeşer nisyan ile malulmuş.
  • 1 Ay Önce

Tüm mesele bu

İslam dünyasında mı olmalıyız yoksa Türk dünyasında mı?
  • 1 Ay Önce

Tüm mesele

İslam dünyası

Bir Dost

Allah rahmet eylesin inşallah...
  • 1 Ay Önce

Zalım ölmez

Bunlar o kadar zıvanadan çıktıki akılalır gibi değil tabi son çırpınış son nefesleri artık bu küfre kimi beraber götürsek kâr diyorlar İstanbul'un azizi öyle bir yönetiyorki Balya Balya paralar harcayarak zevki alem yapıyor daha parisliyim diyor gelmicekmis Allah getirmesin şovmen Ama israf diye YIRTINAN GRUP tan ses soluk yok daha bu meczup Türkiye devletini yönetecekmis sen ancak maymunlar cumhuriyetini yönetirsin
  • 1 Ay Önce

Kemalist Yücel

Her durumdan muhalefet için yazıyorsunuz. Dün binlerce çocuk öldü Filistin dediniz ama sizde yerel seçimlere beş ay kala sadece ve sadece seçimleri yazdiniz
  • 1 Ay Önce

.....

Bunlar israilden acayip korkuyor...

Batı medeniyeti

Batıcılık, Türk halkına takılmış boyunduruktur. İZM ler halka giydirilmiş deli gömlekleridir.
  • 1 Ay Önce

Görüş

Yemen, Filistin, Arakan, Sumatra, Eritre yani işimiz tum dünya işimiz İslam. Artık bu şekilde anlatmalı, anlamak istemeyen zaten anlamaz.
  • 1 Ay Önce

Dertli

Batılılaşma cumhuriyetle başlamadı, 1800 lerden beri olan bir anlayış...Tanzimat fermanı en iyi örnek...Biz Batılılaşmayi yanlış anladık...Aslında batının bilim ve teknolojisini takip edip onu osmanliya getirmekti...
  • 1 Ay Önce

Hubeydullah

Orduya ilk katıldığım günlerde, bir Arap binbaşısının 'Kavm-i Necip evladına sen nasıl kötü muamele yaparsın' diye tokatladığı bir Anadolu çocuğunun iki damla gözyaşında Türklük şuuruna erdim. Onda gördüm ve kuvvetle duydum. Ondan sonra Türklük benim derin kaynağım, en derin övünç membaım oldu. "türk çocuğu arap çölleri için kanını dökmeyecek"
  • 1 Ay Önce

Müslüman çoçuğu..

Arap çölleri dediğin müslümanların kutsalı..müslüman değilsen önce onu yazda bilelim . kafir münafık mı dost mu ?

Mustafa Kemal’in Askeri

Yurtta Barış Dünyada Barış. İster Arap Çölleri, ister Taklamakan Çölü farketmez.

Kamaşullah

Biz de siyonistin tasmasız köpeklerini insanlık adına nerde bulsak it.. edeceğiz.

Hubeydullah

Son Halife Padişah Vahdettin,  kaçmadı mı? hala neyi anlatmaya çalışıyorsunuz cidden anlamıyorum.
  • 1 Ay Önce

Mirzabeyoglu

OKUR O zaman en büyük darbeye eyi hazırlan ...

Onu da yaz da bilelim

Ne zaman kaçtı bu halife, Padişah Vahdettin?

Kamaşullah

Öğretilmiş ezber fazla yüklenmiş, error vermiş sistem. Yenilen Osmanlı değildi. Yenilen, dönemin cahapesi İttihat ve terakkiydi. Padişahlık sembolistti.önce Trablusgarp ı sonra Balkanları sonra da her şeyi kaybetti cibilliyetsiz ittihatçılar.

Yok ya

Ciddimisin aklıyın hepsi o kadarmi. .

Okur

Kenan Evren'in 12 Eylül 1980'de yaptığı darbeden kaçanlar olduğu gibi Atatürk'ün yaptığı darbeden de kaçanlar olacaktır.

Nuh

Dünya değirmeni yavaş döner hızlı öğütür, eritir gider, iyilerde kötülerde dengeli bir şekilde gelip gidiyor dünya misafirhanesinden. Kimisi hoş seda kimi de ibret vesikası olarak kabil habil misali sura kadar devam edecek süreç işliyor. İkinci dirilişte teraziler kurulacak tartılar alınacak, zere miktar haksızlık ve adaletsizlik olmayacak olan günde hüsnü hatimelerle buluşmak dileğimizdir.
  • 1 Ay Önce

Münafıklık nedir?

Söylemler ve eylemler birbirini tutmayınca, geldiğimiz reddede durum bu fiili yaşananlar oluyor işte.
  • 1 Ay Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK. ALLAH C C RAHMET EYLEYE. HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV KOMŞU EYLESİN INŞALLAH AMIN.....EL FATİHA........
  • 1 Ay Önce

İsmail ZAZA

Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum sevenleri ve yakınlarına sabırlar dilerim, seksenlerde onun yazılarını kitaplarını okuyarak bilgi sahibi olmuştuk,güzel insan Tekrar Allah rahmet etsin.
  • 1 Ay Önce

NamliRecep

Aĺlah rahmet eylesin.Mekani cennet makam ı âli olsun inşallah.Ruhu için elfatiha????
  • 1 Ay Önce

Ahmet

 Evet onlar bırakın onbaşıyı er bile olamazlar ve bu erlerimize hakarettir çünkü erle paşalık arasında haddizatında fark yoktur çünkü ilahı kelimetullah uğrunda şehadette birdirler bunlar vatandaşlığı haketmiyor. Bu zihniyet manda ve hikayeyi kabul etmiyoruz diyerek bize sözde Cumhuriyeti yutturmaya çalışıp memleketi ingilizin uşağına üvey evladına dönüştürmüş lerdir. Hulefai Raşid inin gerçek Cumhuriyeti'ne inanan anadolu çocuğu bunu yememiştir ve aslına dönüyor.
  • 1 Ay Önce

AKP Konusmaz yapar

1988'den beri ilk defa bir olimpiyatı altın madalyasız kapattık !!! 25 yıllık devlet geçmişi olan Özbekistan’ın (8 altın, 2 gümüş, 3 bronz) bile fersah fersah gerisine düştük !!!
  • 1 Ay Önce

AKP Konusmaz yapar

BRE UTANMAZ.. YUNAN DOSTUMUZDUR SAVASMAYIN DIYE FETVA YAZIP INGILIZ UCAKLARIYLA ANADOL'YA ATTIRAN KEMALISTLERMIYDI ??? BUNU AZDI AMA. BİRİSİ DE ÇIKIP, YUNAN DOSTUMUZ NEREDE YAZIYOR, DİYE SORARSA DUVARA TOSLARIM. ÇÜNKÜ YUNAN DOSTLUĞU, İNÖNÜN'NÜN YUNAN LİDERİ İLE KARILARI İLE BİRLİKTE KOLKOLA GİRDİĞİ RESİMDE İDİ. TÜH KARIŞTIRDIM

Şahinbeyli

Şahinbey mücahiddir vede şehit ruhu şad olsun bizde torunlarıyız siz kimin torunusunuz Gaziantep e nüfus kaydı geçirenlrinmi biz şehid oluruz sizingibiler ülkenin engüzel yalının yersiniz eziik Avrupa usakları Antep gendini kurrtardı ataların sözde neden kendi memleketinii kurtarmadı anlaşmanızmı öyleydi yoksa Ezik olmayın kendiniz olun özünüz olun

Okur

Bir Türk dünyaya bedeldir altın madalya bize lazım değildir.

AKP Konusmaz yapar

Arap usagi bizi usaklikla suclamis, neremle gulecegimi bilemedim !!! Bir de Kuvvay-i Inzibatiyecilerin soyundan gelirken hic arlanmadan Kuvvay-i Milliyeci Şahinbey maslahini almamis mi, ona da sesli guldum !!!

Özbek

Yetişmiş bir elemanımızı Özbekistan'a kaptırıyoruz. Güle güle madalyasız aslanım.

Şahinbeyli

Sende toplara geylere lezlere destekver veya öyle ol sana demiyorum misalen Cezayir li boksör gibi bizdeki Ebrar lezi gibi sana değil. 8 , 8888 altın verirler yeterki uşak ol neymiş spor değil ibnelik para ediyo uşagı oldugunuz Avrupa da anladın.

Bir Dost

 Allah rahmet eylesin !!!
  • 1 Ay Önce

Fahri beydağ

Olimpiyatlarda 1 tane bile altın madalya kazanamadık.
  • 1 Ay Önce

Okur

Bir tane altın madalya kazanmadık ama bir Türk dünyaya bedeldir.

Asım,ın nesli

Kırmızı beyaz dururken olimpiyatlara chpli tüsiadcı zenginler tarafından tasarlanan İsrail ve yunan bayrağı renkli pijamalar ile katılırsanız olacağı budur, bu konuda ihmali ve kusuru olan her kim varsa derhal istifa etmelidir, spor bakanı da dahil, burası sponsorluk adı altında parayı verenin düdüğü çaldığı bir muz cumhuriyeti değildir.

Atatürk'ün kızları

Geçen sene voleybolculara Atatürk'ün kızları diyordunuz. Atatürk'ün oğlu kızı kalmamış anlaşılan. Başarı olursa Atatürk olmazsa Tayyip

Lakin

Lakin kazansak hatta futbol takımı ispanyayi yenip Avrupa şampiyonu olsaydı bu seferde yahu maaşlar az milleti futbol ile kandırmayın boş işler bunlar derdiniz .onbes altın madalya getirilse bir kesim için gene fersah fersah istemezci olurlar .derdiniz ayrı  yüzden madalya kurtarmaz sizi.dert tayyip Erdoğan sizde

12 Eylul ve 28 Subatci generallere yaziklar olsun !!!

Bu adami hic iceri almamislar !!!
  • 1 Ay Önce

Halis Muhlis

6.filoyu kepaze eden solcular kadar yürekli olup BOP un ortağı israilin kankası olmasaydınız bambaşka bir yerde olurduk.
  • 1 Ay Önce

Asım,ın nesli

Yerden goge kadar haklisin emperyalist usagi ZPtikko, IPfeto, CHPkk dahil bilimum layikcilere haddini bildiren ümetten mücahid Mirzabeyoglu kardesim !!! Bu Layikcilerin topu Kemalist maske takan emperyalist usaklari !!! Halbuki biz ne kadar vatansever ve emperyalist karisti oldugumuzu ingilizin para-silah-techizat ve muhimmatiyla kuvvay-i inzibatiyeyi kurup yokluk icinde yunanla savasan sonra Yunannın uşaklık ettiği İngiliz-fransız, İtalyan kanunlarını ithal eden.. Türk erkeğine ingiliz fötrünü zorunlu kulan.. pardon hatlar karıştı.. Daha sonra devam edelim.. 

Müflis

İçmeyin şu zıkkımı. Şişede durduğu gibi durmuyor. İçince kendinizi solcu filan sanıyorsunuz. Ayıkınca kadar kefalist olduğunuzu anlayamıyorsunuz.

Mirzabeyoglu

Valla kardeşim bu kafayla siz ingiliz Amerika Avrupa mandacısı olursunuz zati yüzyıldan beri öylesiniz

Eşrefoğlu

Allah rahmet etsin sevenlerine sabır versin mekanı cennet olsun
  • 1 Ay Önce

şüayıp

Batıcılık bizim manevi ruhumuzu çürüttü
  • 1 Ay Önce

Fatih

Sizde zaten ruh yokki olsa Filistin topraklarında Yahudiler olmazdı!!!!!!!

.....

Bizde zihniyet bozuk...Baticilikla alakalı değil...

Yorum

Siyasal İslamı manevi maddi ruhu paradır

Asim'in Neferi

kemalist dusmanlarimiz hep yag gibi suyun ustune cikiyor.. tabii son 100 senedir .. egitimin kaymagini onlar aldi.. ama artik oyun bozuldu
  • 1 Ay Önce

ASAGIDAKILERDEN HANGI GRUBA AITSIN Asim'in Neferi ???

Ekim sonu Metropoll arastirma yapmis, Turkiye de her kimse o kahir azinlik, sadece % 11.3 Hamas'a tam destek demis !!! Buna karsin TESEV-KONDA'nin ortak arastirmasinda % 82.3 oranda Atatürk ilke ve inkılaplarının yeni anayasada mutlaka yer almalidir diyen (İnanmayanlar TESEV veya KONDA'nin Sitelerinden veya Taha Akyol'un Hurriyetteki kose yazilarindan sonuca ulasabilir)Turk Milleti'nin kahir cogunluk var !!! ama ne hikmetse, anayasa yapılsın denilince kaçıyorlar keh keh keh

Kemal

Bu ne ya Kemalist Düsmanlarimiz ? Kim Kimin Düsmani? Kemalist ne demek ? Türkiye laik Demokratik bir Cumhuriyettir.Herkes KARDES gibidir.Esas bu Ülkenin Düsmani sensin, Kendine gel kaybettigin suurunu ara bul.

Tel Aviv'li Isgalci Vahşi Yahudilerin Nefer'i

Tek parti CHP doneminden beri Müslüman halkımız CHP zihniyetine değil; sağ muhafazakar partilere oy vermelerine ragmen; aslında iktidarda, askeri ve yargi bürokrasisinde hep laikçi, Islam'a mesafeli bizim CHP zihniyeti hakimdi...Aslında biz hep sampiyonuz..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23