• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çal çoban çal; Gazze gibi toprağın mı yandı, Filistinli çocukların mı öldü?

29 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sevgili bitlisim.

İslam dini çalışmasını ve insan gücünü övmüş .
  • 1 Ay Önce

Bnm sevgili m.

Allahu teala çalışanı sever Müslüman lar hiç teknoloji yapmadı . Her şeyin başı teknoloji. Karpuz kadar kafası olup çekirdeği kadar aklı olmayanlar var içimizde. Akıllı lar yurt dışına kaçıyor neden, Türkiye nin bozuk olmasından .filistin var iken israil yoktu . Hımm Allah çalışanı sever .bir avuç israil Müslüman ları esir aldı israil bu kadar gelişirken Müslüman lar ne yaptı filistin e soykırım yapıldı . Bizde hala kokakolasını içiyoruz. Allah çalışanı sever.
  • 1 Ay Önce

Ortalık geren Idris

Duydum ki köye gidemiyormuşun. Korkma! Gel. Bekliyoruz seni.
  • 1 Ay Önce

ŞAYAN

HAYRET YORUMUMU YAYINLAMIŞSINI TAKTİRE ŞAYAN
  • 1 Ay Önce

Mustafa Büyük

Yıllardır bilimi aklı yok sayıp halkı cahil bıraktınız. Din alimi dedikleriniz kızları okutmayın diyor. Sonunda biz nerede yanlış yaptık diyorsunuz. Bizzat sizsiniz yanlış olan.
  • 1 Ay Önce

Mearif

Kız çocuklarını okutmaya karşı değildi kimse. Kızın başını zorla açmaya karşı. Sensin zır cahil. Örtüyü yasaklayın yine göndermeyiz

HİÇ.

ONA BUNA ZIR CAHİLİĞİNLE ÇEMKİRİYORSUN TA AMERİKADAN GETİRDİĞİNİZ HAFIZA GAYE ERKANI ÇÖPE ATARKEN 300 BİNLİRA OLAN AYLIĞINI İKİ YIL ÖDEME ÖDÜLÜ VERDİNİZ ODA BODRUMDA ÇOCUĞUNA KUŞ SÜTÜ KUR ÜZÜMÜN DAHİ EKSİK OLMADIĞI YAŞ GÜNÜ YAPMIŞ MENÜDE KIRMIZI İSTAKOZ VARMİ BİLMEM SİZ YEMEYE ROLEX TAKMAYA ALIŞIKSINIZ OLMAZSA OLMAZ CHP PARALARI EKREM İMAMOĞLUNUN PARİS SEYHATI ÜZERİNDE TEPİNİRKEN HIRDIZIN DÜNYA KUPASI MAÇI İÇİN GİTİĞİ ALMANYADA GÖTÜRDÜĞÜ 80 ZIRHLI KOVYUNUDA (ALMANLARINDA ŞAŞIRDIĞI) UNUTUP SEFASINDAN. HARCADIĞI PARADAN HİÇ BAHSETMİYORSUNUZ BU NE İKİ YÜZLÜLÜK
  • 1 Ay Önce

Zorlu Enerji İsrail üslerine ucuz elektrik sağlıyor

09.08.20249 Ağustos 2024 İsrail basınında yer alan habere göre Zorlu Enerji'nin iştirakı Dorad, İsrail ordusuna ait üslere "ucuz" elektrik sağlıyor. Hadi bunu da eleştirin. Togg ortağı, hertur vergi muafiyeti ve tesvikle desteklenen "kankam" zorluyu da eleştirin. hadi....
  • 1 Ay Önce

Okur

Ulus devletimizi (Türk ) kurduktan sonra başka uluslardan insanlara aynı dinden olsakta "bana ne ne olursa olsun İslam'da da olsalar Türk degiller bizi fazla ilgilendirmiyor" Filistinliler yok ediliyorsa "bana ne Araplar sahip çıksın" deyip çıkıyoruz. Azerbaycan'ın Ermenistan ile ilgili sınır kavgalarında" bana ne onlar Şii'dir" deyip çıktığımız gibi. Topraklarımızda ki Dersim, Koçgiri katliamları yaşandığında çoğunluğumuz bana ne onlar Alevi'dir" veya "onlarda isyan etmesiydi " dedigimiz gibi.
  • 1 Ay Önce

Bilanço

İsrail'le Denizde iş tutup, karada İsrail'i kınayan islam dünyasının halklarının geldiği son durumu özetlemişsin İdris hoca.
  • 1 Ay Önce

Haci

Amin Maalouf,Orta Doğu insanını şöyle tanımlamış "Her şeye üzülen ama, hiçbir şeyle ilgilenmeyen insanlar". Şikayet eden bir insanın çözüm aradığını sanırsınız değil mi? Hayır, bizde insan çözüm için değil söylenmek için şikayet eder. 50 sene aynı şeyi anlatır,geldiği gibi gider.
  • 1 Ay Önce

Ortadoğu'nun liderleri...

Ortadogu ülkelerinin yakın geçmişte ülke yönetiminde olan yöneticilerine bakıldığında hepsinin kullanıldığını ve işlem sonuçlandığında fişlerinin çekilerek yenilerinin piyasaya sürüldüğü görebilirsiniz. Ya da belli bir süre sonra emir aldıkları yere itaat etmekten vazgeçtiklerinde hazin bir son onları beklemektedir.
  • 1 Ay Önce

Etme bulma dünyası

Ortadoğu'da İngilizlerle bir olup Türk askerini arkadan hançerleyerek, Osmanlı'nın Ortadoğu'yu kaybetmesine vesile olan Kral Abdullah yazdığı "Biz Osmanlıya niye isyan ettik" adlı kitabında; “Eğer ben ve be­ra­be­rim­de­ki­ler, ayaklanmanın bu şe­kil­de bi­te­ce­ği­ni bil­sey­dik hiç­bir şe­kil­de devrime ka­rış­maz­dık” diyor.
  • 1 Ay Önce

Okur

İngilizler ayaklanmanın o şekilde biteceğini Hüseyin'in veya Abdullah'ın kral olacağını biliyordu. Osmanlı ile savaşmadan Arap ülkelerinde kral olunmuyordu. Osmanlı ile savaşmadan Türkiye Cumhuriyeti devleti olamazdı. Osmanlı ile savaşmadan Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyetini kurup Cumhurbaşkanı olması imkansızdı. Osmanlı ile savaşmadan Yunan, Türk, Arnavut, Bulgar, onlarca Arap devleti kurulamazdı.

.....

Etme bulma dünyası inşallah daha beter olursunuz...

Dertli

Filistin konusunda islam dünyasının sessizliği çok kötü...Kahrolsun İsrail sloganını Müslüman olmayanlar da atıyor... İsrail aleyhine davayı hristiyanlar açtı, müdahil olanlar Hristiyan...10 ay sonra müdahil olmak için başvurduk davul zurna çalıyoruz, o da kabul edilirse...Sayın yazar örtük olarak yazmışsınız ama 50 den fazla Müslüman ülke ve liderleri israilden korkuyor...Hiçbirinin israille savaşacak gücü yok...Müslüman liderler koltuklarını kaybetmeme derdinde...Acı ama gerçek....Bir buçuk milyarlık islam dünyası ve yöneticileri 3 milyon gazzeliyi korumaktan aciz...Sayın yazar, yazınızda bu konuda Türkiye ile ilgili bir eleştiri yok.. Türkiyenin en azından bu 10 ayda yaptıklarına ve yapmadıklarına deginseydiniz...
  • 1 Ay Önce

Görüş

Gazze yanıyor, bebeler katlediliyor tarih 7 Ekim. Haniye İran dini lideri ile samimi tokalasirken, gece suikaste "kurban" edileceginin farkında umurunda değildi. Barış yanlısı Heniye iranda iran-israil çatışmasına 7 ekimin devamına mi "kurban" verildi. Yerine haber bile vermeden başlatılan 7 ekimin planlayanı, israilin en büyük düşmanı! Geldi. Bebeler katletmeye devam.
  • 1 Ay Önce

Nuh

İslam dünyası yarı köle sömürü ve emperyalizim çizmeleri altında, onların vekil ve tetikçileri tarafından yönetilmekte ve yönetirilmekte istemiyenin veya baş kaldıranın kellesi alınmakta rahmetli Saddam, Mursi ve Kaddafi örneklerinde olduğu gibi. Kimden ne bekliyorsun? Muhtaç olduğun kudret kalbindeki asil imandadır, der gibi oluyoruz ama olamıyoruz. Ama ümitvar olacağız, diri ve bir olacağız, Rabbimizin "oku" emri doğrultusunda okuyacağiz hayatı.
  • 1 Ay Önce

Ama öyleler

Biden'ın demokrasi dilenen onlar.Muhalef partisinin genel başkanının değişimine karar veren Batılı düşünce kuruluşları. Muhalefet partisinin seçim propagandasını yapan danışmanları Abd'li. Türk askeri satılmış, Kimyasal silah kullanıyor, uyuşturucu konusunda iktidara destek oluyor diyen muhalefetti. Türkiye İran'ın savaşırsa İran tarafında olurum diyen muhalefet vekiliydi.Abd aparatı olan örgüte operasyon yapıldığında desteğe giden, mazlum diyen muhalefetti ve dâhi bir çok eylem...

.....

Bir ve beraber olacağız....Muhalefete vatan haini, dinsiz, amerikanci, siyonist demeyeceğiz...Milyonlarca insan Muhalefete oy veriyor...

Tika

Hepsini kapatın bilim merkezleri açın
  • 1 Ay Önce

Pilot

Bu savaş değil terör devleti israilin soykırımı vahşeti,çünkü orada savunmasız masum halkı hedef alıyorlar.Ben şimdiye dek alçak israilli teröristlerin filistinli bir askeri şehit ettiğini görmedim duymadım,bu zalimler 10 ayda 40 bin masum insanı şehit etti onbinlercesi yaralandı.Ama ne mutlu onlara ki şehitlik mertebesine eriştiler ve onlar kutsal bir dava uğruna mücadele ediyorlar.Bu kutsal davaya ihanet edenler oldu yazıda belirtildiği gibi ingiliz allenby'e 70 bin osmanlı askerini kim esir verdi bunu neden yazmıyorsun.Hainlik kahpelik yerli işbirlikçilerin marifeti değil mi,bu millete ata diye yutturulan bir eşkıyanın yüzünden olmuyor mu bunlar.Sosyal medyada sağduyulu bir vatandaş olayı en ince ayrıntısına kadar anlatıyor kimse de itiraz etmiyor,demek ki bu doğru.Şimdi sıra devlet büyüklerimizde tarihimizi sade ve yalın haliyle bu millete öğrensinler.
  • 1 Ay Önce

.....

Git Lawrence un 'ÇÖLDE İSYAN " kitabını okuyun...Adam bizzat yaşamış, araplari osmanliya karşı nasıl kiskirtmis gör...Yıl 1917 osmanli almanlarla 1.dunya savaşını kaybetmiş, sonuç bu...Atatürk'e yıkma işi...O bir askerdi...Padişah ne yapıyordu o ara...Vahdettin Padişah suçu yok, Atatürk ün var... Nedense Osmanlı'nın 2.abdulhamitten başlayarak bütün başarısızlıklar başkalarına yıkılıyor...

Erzincanlı.

Hocam elinize saĝlık.Türkiyenin en büyük problemi Milli Egitim ve Diyanet.Kimse doĝru dürüs teşhis koyamıyor ve zamanın hastalıĝına ilaç bulamıyor.Camiler Egitimin ana merkezi olmalı ve 24 saat çalışır olmalı ve hocalar Memuriyetin yanın da Dava adamı olmalılar.Müftüler İmam Hatip Liseleriyle beraber çalışmalı.Yazılacak çok şey var ve Egitim Türkiyenin beka sorunudur.Çogu Hocanın ve Müftünün aldıĝı para helal degildir çünkü işlerini hakkıyla yapmıyorlar.Bir Cuma hutbetiyle iş bitmemeli ...Camiler de Hoca Hanımlar da aktif olmalı çünkü toplumun yarısı hanım.Çocuĝun ilk hocası Annedir.Diyanet ve İmam Hatipler bizim gelecegimizdir onun için tenkitler samimi ve müsbet manadadır.Boşa gecirecek zaman kalmamıştır.Akp'nin iktidar da olması şans ve büyük bir fırsattır.
  • 1 Ay Önce

Yorum

Sorun dinde diyanette değil..

Okur

İlmin varsa herkese iman yükleyeceksin yoksa vaaz, nasihat etkisiz ve boş. Zor bir iş değil. Hikmet İlmine ya kendin ulaşacaksın ya da bir mürşit bulacaksın. Mevcut Müslümanlarla hak yolda tek adım atamazsın, ikici adımda bakmışsın ki tek başına şaşkınca kalmışsın. "Rabbinın yoluna hikmetle davet et." (Ayet meali)
  • 1 Ay Önce

İzmirli öğretmen

Doğrudan doğruya Kur'an'dan alıp ilhamı. Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı. Bugün Kur'an'dan sonra en çok okunan Risale-i Nur tefsiri çok iyi bir kaynak olabilir. Kemalizm'in düşmanı.
  • 1 Ay Önce

KAFA

izmirli zındık SEFALETE BAK BELGELİ CAHİL DELİDE KERAMET ARIYOR DİGİTAL ÇAĞDA BİRDE ÖĞRETMEN OLACAK BU KAFA

.....

Sen okumaya devam et, bilim teknoloji her şey orada var...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23