• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail; gücü var ama kazanamıyor

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Halit Demir

Daha ne kazanacak, kör müsün? Milyonlarca Gazzeli mahvoldu hala konuşuyorsun. Böyle saçmaladıkça müslüman garibanlar ölüyor İsrail de planını uyguluyor. Zaten BOP bunu gerçekleştirme projesiydi.
  • 1 Ay Önce

Orhan İnan

Filistin İslam ülkesidir ve yahudiler tarafından işgal edilmiştir. Batı bu işi dün organize ettiği gibi bugün de yapılan bebek katliamına fiilen destek vermektedir. Müslümanlar illa bir olacak. Bunun bedelini ödeyecek ve bu canavarlardan hesap soracaktır. Buna olan imanım tamdır. Küfür ve zulüm ilelebet süremez ve zevali çok yakındır.
  • 1 Ay Önce

Yakup soner

Niye bütün yükü filistin cekiyor neden sadece onlaramı vazife Kudüs’ü korumak neden bu dünyada başka müslüman yokmu bence allahın azabı yakın müslümanlar üzerine çok müslüman ülke siyonist emrinde neden aman krallıgım sarayım liderliğim gitmesinde ne olursa olsun bana ne derdindeler ölen ölür kalan sağlara yardım ederim tuğla çimento yiyecek gibi gafil satılmış onursuz liderler ben onlara müslüman gözüyle bakmıyorum onlar münafık ve korkak helede bu 5 li münafık çetesi çok tehlikeli saudia bae umman ürdün bahreyn ayrıca Mısır rabbim ülkemize zeval vermesin en azından kafir karşısında dik durabiliyoruz yeri geldiğinde ağzımızı açabiliyoruz
  • 1 Ay Önce

Oğuz Han

Yazdığınıza kendiniz inanıyormusunuz?
  • 1 Ay Önce

Okur

İsrail halkı ikibin yıldır batılı ülke ve toplumlarda yaşadığı için batılılaşmıştır. Yüz sene önce Türklere Cumhuriyeti armağan edenler bile Türkiye milletini batıcı egitim, laiklik ve kültür üzerinde yaşamayı öğretmiştir.
  • 1 Ay Önce

Fsm

Israil, gazzeyi yerle bir etti, hala kazanamiyor diyorsunuz. Sizin akliniz yerindemi.
  • 1 Ay Önce

.....

76 yıldır bekliyoruz...Olan gariban filistinlilere oluyor...Ev bark yok, ekmek yok, şu yok...Kış geliyor kadın ve çocukların başlarını sokacak yerleri yok...

Vatansever

Sen öyle zannet. Katiller sürüsü kaybetmiştir. İnsanlığını, gücünü ve tabi Filistini. Bekle biraz da gör.

Pilot

Terör devleti İsraile sadece amerika yardım etmiyor,ab ülkeleride İsraile yardımda ve hizmette kusur etmiyorlar.Ayni abd ve ab ukraynayada yardımlarını esirgemiyor,bunlar demek ki kandan ve savaştan besleniyorlar.Yalnız ukraynanın düşmanı Rusya,ve bu ülke askeri teçhizat bakımdan dünyanın süper gücü.Rusya yıllardan beri süren savaşta ukraynanın işini çoktan bitirirdi de,ukraynaya yapılan yardımlar sayesinde bu savaş bu kadar uzadı.Diğer yandan ortadoğunun çıbanı bilinen terör devleti israil varlığının müktesabatı abd ve İngiltere sayesinde aralıksız katliamlara devam ederken bölgenin parlayan yıldızı Türkiyemiz yaşanan bu olaylardan gerekli dersi alacağına inanıyorum.
  • 1 Ay Önce

.....

Hangi ders....Türkiye de sadece konuşuyorlar , atıp tutmaktan başka bir şey yok.. Onu hristiyanlar da yapıyor, katil İsrail diyorlar...

Galip

Filistinliler yahudiye sattığı arazilerin parasını Beyrutta gece kulüplerinde yemese bugün İsrail hiç olmazdı.
  • 1 Ay Önce

Vatansever

Utanmadan yalan söylemeye devam ediyorsun. Siyonist propagandasını bırakıp biraz da gerçekleri öğrenmeye gayret etsen çocuk katillerini de üzmüş olursun. Kimse toprağını satmadı. Filistin işgal edildi ve ingilizin desteği ile vurup kırıp ,bugün de yaptığı gibi katlederek işgal etti. Katilleri aklama girişimi kadar adice bir davranış biçimi olamaz..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23