• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devrimi korumanın önemi

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Orhan İnan

Rabbim müminlerin yardımcısı olsun. Kan ve emek ile kazanılan başarıları kendi lehlerine çeviren ihanet şebekelerinden uzak kalabilmeyi ve hürriyetlerine kavusabilmeleri için duacıyız.
  • 1 Ay Önce

Okur

Dünyanın her ülkesinde, her rejim türünde iktidardakilere muhalif insanlar vardır. Çin'de, ABD'de, AB ülkelerinde, Afrika, Ortadoğu, güney Amerika ve Asya'nın tüm ülkelerinde rejimlere muhalefet vardır. Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyete muhalefet yok muydu? tabiki vardı ama zorlan susturulup baskılanıyorlardı. Ukrayna, Gürcistan Beyaz Rusya ve bazı Kafkas ülkelerinde de portakal renkli devrimler yapıldı veya yapılma girişimi oldu. Arap baharı dedigimiz ayaklanmalar ABD, AB ülkelerinin silah, asker, para destegi olmadan gerçekleşemezdi kesinlikle bastırılırdı. Libya'nın veya Suriye'nin aylarca NATO ülkelerinin uçakları ile havadan bombalanmasına Arap baharı denir mi? ABD, AB ve dünyanın çeşitli ülkelerinden oluşturulan İslamcı çevre ve grupların silahlandırılıp Suriye ve Libya'ya taşınmasına Arap halkının ayaklanması denir mi? Dünyanın çeşitli ülkelerinden Libya ve Suriye'ye rejim ordularıyla savaşsınlar diye getirilen ilk yıllarda "özgürlük savaşçıları" sonraki yıllarda"İslamcı terörist" olarak adlandırılanları kim Suriye ve Libya'ya taşıdı veya silahlandırdı? Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen arapça bilmeyen kimliği belirsiz savaşçı veya islamcılara Suriye'de veya Libya'da o büyük silahları Esad veya Kaddafi'yi devirsinler diye kim verdi? İsrail ve ABD'nin Suriye, Mısır ve Libya yönetimlerini devirmesi veya katletmesinin (Kaddafi) neresinde Arap halklarının çıkarları var? Aylardır katledilen her yaştan Filistin halkı için niye bir Arap baharı yaşanmıyor. Arap baharı, renkli portakal ayaklanmaları veya savaşlarının hepsi Rusya ile iyi ilişkileri olan rejim ve ülkelerde olduğunu biliyoruz. ABD ve AB Rusya'nın çeşitli ülke ve rejimlerdeki etkinliğini bitirip Rus yanlısı yönetimleri sonlandırmak için "Bahar ve portakal" devrimleri yapıldı. Arapları öldürsünler diye İsrail'e her türlü destegi veren batılı ülkelerin niye Arap baharını desteklediğini anlarsan dünyadaki emperyalist batıyı daha iyi görmüş olursun. Ukrayna'ya her türlü silahı verip Rusya ile savaştırmak bir Arap baharı veya renkli portakal devrimlerine benzer tarafı yokmu? Türkiye'de olan Gezi ayaklanmasının arkasında Suriye ve Libya'daki gibi batılı emperyalistlerin hiçmi rolu yoktu sadece muhalefet olsun diye mi yapıldı? Batılı emperyalistlerin sevmedigi Kaddafi, Esad, mübarek Arap baharı ile batının sevmediği Erdoğan Gezi ayaklanması ile Gürcistan, Beyaz Rusya, Ukrayna portakal renkli devrimler ile batının lehine yapılan eylem ve hareketlerdir.
  • 1 Ay Önce

.....

Bangladeşteki olayların gerçek sebebini yazmamissiniz...Belirli bir gruba imtiyaz ve kamuya yerleştirme üzerine başlamıştır...Bizde de aynı olmasa da benzer bir mülakat var...
  • 1 Ay Önce

DAVACI

SON PARAGRAFTAKİ VURGU ÇOK ANLAMLI VE ÖNEMLİ TABİ ANLAYANA
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23