• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ateist-SP ittifakı, Ekrem’in Paris harcaması-metro imzası!

103 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İbrahim Atalay

Ali Bey, Müslüman görünümlü vekillerin iddia ettiği ZİNAYI kalıcı yapmaları ve LGBT ile yeterli mücadele etmedikleri doğrudur. Fakat durdukları yer yanlıştır. 1988'den beri 6482 uygulamasıyla milyonlarca ev kadını esinden nafakalı boşanıp özgür hayat denilen sokak oros.su olmuştur ve halen de üretim devam etmektedir. Toplumu kötü yola koymak istiyorsanız, kadın erkek ilişkilerini serbest bırakacaksınız. Şu anda bu yasa yürürlükte ve yargıçlar eliyle oros. üretimi halen sürdürülmektedir.
  • 1 Ay Önce

Yaşar

Ali bey senide Paris'e götürselerdi konuk olarak,acaba bu yazıyı nasıl yazaradın merak ediyorum..SAYGILAR benden....
  • 1 Ay Önce

Paşa

Aynaya bakan kendisini görürmüş alo bey.. SAADET partisi aynadır kim ona nasıl bakarsa kendisini görür. Kendinizin pisliklerini görmüşsündür gene..Malum insan aynaya bakmadan üzerindeki yüzündeki ellerindeki pislikleri göremez..ARASIRA AYNAYA BAKMANIZ İYİ GENE.. Yoksa pislik içinde yaşayıp öylece gitmek de çok kötü.. Malum bu dünya fani baki olan ebedi alem ahiret yurdu.. ARASIRA Aynaya bakında bari kendinizi temizlemeye fırsatınız olur hiç olmazsa.
  • 1 Ay Önce

Ali bey

Instagram yalvarmış. Pokunuzu yiyim etmeyin demiş. Bizimkilerde saat 21. 30 da açıyormuş.
  • 1 Ay Önce

Nuran Devres

Hadi geçmiş olsun. Şimdi bakan açıkladı. Bu akşam saat 21.30 da Instagram açılıyor.
  • 1 Ay Önce

Siz hangisisiniz?

Zeki insanlar fikirleri, ortalama insanlar olayları, gerizekalılar ise insanları tartışır.
  • 1 Ay Önce

Bdnim bi tahminim var

Hadi söylemeyim. Morallerini bozmayayım.

Csn

TüIK rakamlari aciklamis sen yarin bir bize tüyo ver pazarin adi adresi ne bu ucuz fiyatlara 120 TL beyaz peynir 120 TL zeytinyagi 3 TL yumurta satildigi yer neresi haci ne de olsa rakam oyunlari yapmazlar dimi kefilsin degil mi haci. sirf tuzu kuru olanlar oradan faydalanmasin be.
  • 1 Ay Önce

.....

Allahin izniyle TÜİK enflasyonu yalan yanlış rakamlarla düşürecek.... 4 kilo zeytinden bir kilo zeytinyağı çıkar...Bir kilo zeytin, bir kilo zeytinyagindan daha pahalı....TÜİK MARKET GURURLA SUNAR....

Mehmet Şerif ( Nasıl sormayalım )

Ali ağabey bugün Türkiye Mısır Katar ve hatta İran Filistin'de. kalıcı bir ateşkes için uğraşıyor diyelim ki ateşkes yapıldi. Bir süre sonra Kural tanımaz İsrail bir mazeret bulup tekrar katliama başlarsa ne olacak. Geçmişte de yine böyle olmamış mıydı? Bugün İsmail Haniyenin cenazesine gelmeyen sözde başkan Mahmut Abbas da böyle anlaşmalarin bir nişanesi değil mi? İsrail'in durması kendi varoluş amacına aykırı bunu yüz kere mi test edelim. Geçmiş geleceğin habercisdir.
  • 1 Ay Önce

.....

76 yıldır zulum devam ediyor, kimse israile bir şey yapamaz, atıp tutmaktan başka bir şey yok...

Cavit

729 bin suriyelileri belirttikleri adreslerinde bulamadık.ali yerlikaya.
  • 1 Ay Önce

.....

Onlar Müslüman kardeşimiz, muhacir....Başımızın üstünde yeri var hepsinin...Belki başka bir şehre HİCRET etmişlerdir....

Paşa

Kesin CHP parmağı vardır

Yorum

Arıyoruz arıyoruz bulamıyoruz efendim

İtibar

İtibardan tasarruf olmaz ali abi siz bize öğrettiniz
  • 1 Ay Önce

.....

İtibar mi kaldı....

Paşa

Ak partili olursan ama.

Vatansever

Bugüne kadar hiç bir hizmet üretemeyen zihniyet, iş gezip yeme içmeye gelince harikalar çıkartıyor. Haa haklarını yemeyelim. Milletin parası ile heykeller yapmakta da kimse ellerine su dökemez..
  • 1 Ay Önce

İsmail ZAZA

Saadet partili Bülent Kaya galiba Ahmet şık i,Dem partili CHP lileri kesin milli görüş çizgisine getirmiş içerdeki Atalay zaten milli görüşçü dur onun için ceza evinden ćikmasini istiyorlar.
  • 1 Ay Önce

Kanber

Selamlar; Nasrettin Hoca eşeğiyle yolculuk yaparken eşeyi yolda gördüğü tüm diğer eşek dışkılarını koklamaya başlamış. Hoca da bunları toplamış eşeyin torbasına doldurup eşeğin boynuna asmış. sen kokladın ben de senin boynuna astım koklayabildiğin kadar kokla demiş. Şimdi istanbul'lular bu kadar hizmetsizliği bu kadar garabette rağmen tercih ettiklerine göre; varsın güzellik ve rezilliklere razı olup yaşasın. Allah Celle Celalühü buyuruyor ki nasıl isterseniz öyle yönetirsiniz
  • 1 Ay Önce

İstanbulu...

İstanbul halkına eşek diyen eşekoğlu eşektir...

Lan yürü git

İstanbullular aptal, ama sen akıllı?

normaline bandim

can atalayin durumu kesin kelimesinde düğümleniyor. .kesin hüküm..hukukcular mikrofonlardan öyle değil söyledir diye esip gurlerken hiç kimse bu kelimedeki esen soyadinin kodlamasina dikkat çekmeyecek. .peki çekilse ne olur cekilmese ne olur..eğer rant prosedür imaj sörf kelimeleri karşısında (daha yüzlerce kelime) herhangi bir yenilgi hissedemiyorsanız cevabınız yolda kervan düzmek olacaktır.. bilmiyorum devletin kuruluşlarında kesimhane dikimhane sökümhane gibi levhalar varmı..katil kelimelerdir bunlar..alım satım değil alış satıştır doğrusu..kesihanedir doğrusu.. seslendirmenin Okan Bayülgen gibi şişirilmiş şımarık balonlara havale olduğu 2020. lerde ismi bazen alt yazı bile olamamış Hayri Esen'in senaryo harici sesi nerede var diye baktım bir tek soyadı sayın olan bir sanatçının arabacı şarkısında arada şiir var..soyadına bak Suat sayın..bu kelimede esen kodlaması yer aldığı gibi ismi bazen alt yazı bile olmamış ikinci ses efsanesi Abdurrahman palayin son y harfi tıpkı bayan kelimesinde beyan kelimesinde olduğu gibi tam ortada..neyse çok az kaldı hukucularimiz bireysel başvuru kesin hükmün mecliste okunmasına mı itiraz sayılır yoksa olağan hukuk yollarına mı itiraz sayılır çok az kaldı sayın seyirciler 3-5 gün sonra hallolacak ne de olsa Türkiye maarif yüzyilindayiz nede olsa dünyada gizli süt dağıtımını icat eden tek devrimci müteahhit de bizde yer alıyor ve beyaz atına binip bulutların arasından süzülmesine de az kaldı..
  • 1 Ay Önce

Nuh

Sömürgelerde kesin hüküm diye birşey olmaz.

Karamanlı

İBB'nin geçmiş yönetimi 2014'te İstanbul'dan Güne Kore'ye, 5 yıldızlı otelde kalmak üzere 200 kişilik Güney Kore gezisi düzenlendi. "Kültürel işbirliği" amacıyla yapılan gezide 356 kişiye uçak bileti alınırken, otele ise 507 kişilik heyet yerleşti. Heyetin nasıl bu sayıya ulaştığı açıklanmazken, gezinin toplam tutarı 13.5 milyon dolar oldu. Başkent gaz Kızılay üzerinden Ensar vakfına , 7 milyon 925 bin dolar bağış yaptı. Çok mu mübarek kişiler bunlar , milyonlar bağış yapıyor. Yoksa verilen bir şeye karşılık,” sen de buraya şu kadar para yardımı yap” diye bir anlaşma karşılığı mıdır? Bakan İstanbul nüfusu 2024 te 140 bin arttı, demiş. 720 bin suriyelinin nerde olduğunu bilmiyorsunuz, 140 bine kim inanır.
  • 1 Ay Önce

Binbirsuratin sahibi

Gonderemem, takip ediliyorsun, itlaf timleri pesinde, iyi saklan !!!

Yavuzla iyi Bir Dost olan Binbirsuratli Muzaffer Fhgvkhf YILMAZ KUDURMUŞ

NAFILE GECMISTEN VE BUGUNLERDEN AKP'LILERIN YAPTIKLARINA DAIR BENZER ORNEKLER VERIYORSUN !!! BIZ TROLLUGE BASLARKEN AR DAMARLARIMIZI CIKARTTIK, BAGLAMAZ BIZI YAZDIKLARIN !!! BIZ KEMIK KARSILIGI YALAN DOLAN IFTIRALARA DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ !!! HEVHEV, HEVHEV, TASMAMI TUTAN SAHIBIM, NOLUR KEMIK GONDER !!!

Vehbi

Istanbul nimet nimet! Yalancı Ekrem den başka ne beklenir ki? Istanbul da su faturaları katlanarak artıyor! Elektrik ve doğalgazı da geçmiş durumda, ama olsun herşey güzel oluyor!
  • 1 Ay Önce

Abdullah sapmaz

Sayın Karahasanoğlu yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum teşbihte hata olmasın Anadolu'da bir tabir var ne kadar oynasam gülsemde (eski kırığın aklımdan çıkmıyor demiş) onun hesap sayın c.başkanı nekadar iyi işler yapsada çalışan emekli arasındaki yapılan haksız uçurum bunu reise yaptıranlar onu silmek için yakınındaki düşmanlarıdır bir ıkuyucu olarak ben yazayım haksızlık devamettiği müddetçe 2028 de reiste akp de ruhuna Fatiha Ömer adaleti buysa reis değil İslam'a hizmet insanların Müslümanlıkta soğumasına sebep oluyor bu yorumumuda yazar olarak sizin okumanızı arzu ediyorum,yoksa yayınada almayabilirsiniz sizinde reisin etrafındaki adamlardan farkınız olmaz saygılarımla.
  • 1 Ay Önce

YORUM

Selamlar. Hataların hepsi İslâm üzerine. Sünnet üzerine dizayn edilmeyen hayatımızın sonuçlarıdır. İnsanlık önünde sonunda İslam'ın adaletine sığınmak zorundadır. Ahlâksız lığı özgürlük kabul eden yaratıklara en güzel cevap İslâm ahlâkı olmalıdır.
  • 1 Ay Önce

Ali

En güzel cevap değil, dikkat etmek gerekir, en güzel örnekliği sergilemektir. İslam inatlaşma üzere değildir.

Es 60

konsantilapolisi bizden biri pontus rumu kazandı 23 eylül de tripoliçe bayramında ata topraklarında dediği (gidecek gün kalmamış gibi) tripoliçe bayramı ne derseniz 23 eylül 1821 de 35000 Müslüman Türk ün vahşice katledildiği gün yunan milli marşı 150 kıta bu vahşiliği anlatır Türk katili makaryos heykeli diken Fatih Sultan Mehmet Han ın huzurunda pervasızca eli kıçında tekme sallaya sallaya gezen ingilizce yes no diyebilen ana dili gibi rumca konuşandan ne beklersin
  • 1 Ay Önce

Mehmet Şerif ( Konuşmak ne zaman anlamını kaybeder? )

İsrail'in Gazze'de yerinden edilenlerin sığındığı okula düzenlediği saldırıda en az 100 kişi öldü.Bu kaçıncı katliam kaçıncı vahşet. Konuşmak hiçbir işe yaramadığı zaman manasıni kaybeder. Peygamberimiz s.a.s gidip Ebu Cehil Ebu Lehep gibi zivanadan
  • 1 Ay Önce

Mehmet Şerif

çıkmış müşriklere sık sık islamı anlatıyor Allah'tan c.c onlara hidayet vermesini istiyordu. Ta ki ayetler gelince daha Peygamberimiz s.a.s bu davranışından baz geçti." Tevbe Suresi, 80. ayet: Sen, onlar için ister bağışlanma dile, istersen dileme. Onlar için yetmiş kere bağışlanma dilesen de, Allah onları kesinlikle bağışlamaz. Bu, gerçekten onların Allah'a ve elçisine (karşı) nankörlük etmeleri dolayısıyladır. Allah fasıklar topluluğuna hidayet vermez." Bugün Batı da İsrail'de Filistin'de neler olup bittiğinin bizden çok daha iyi biliyorlar.. kime neyi anlatıyoruz. Konuşmak artık anlamsız sözlerin bittiği yerdeyiz.

adil

Yazar israil gümrüğünden geçen malların filistinlilere gittiğini söylüyor.Bu israilliler ne iyi, ne merhametli insanlarmış ki, gümrüğünden geçirdiği malları filistinlilere veriyorlar.Hastaneleri bombalayanlar, çocukları öldürenler,hiç filistinlilere malzeme verirmi.
  • 1 Ay Önce

.....

Filistine giden yardımlar önce Mısır limanlarina gidiyor, oradan da tirlarla refah sinir kapısından gazzeye gidiyor...günde 25 tir... BUNLAR YALAN SÖYLÜYOR, İSRAİL LIMANLARINA GIDENLER İHRACAT ÜRÜNLERİ....

Harun

Denetleme yok, hesap soran yok. 
  • 1 Ay Önce

ömer

elinde kanıt delil varmı 300 bin euro harcandığına dair 
  • 1 Ay Önce

Hüseyin

cenevre de millatin parası ile tatil yaparsan elbette kendine parana dokunmazsın sana daha ucuz gelir ongun
  • 1 Ay Önce

Yazıklar olsun bu zihniyete oy veren Muhafazakar Milliyetçilere

Bunların taktiği hitlerin danışmanı goebbels taktiği sürekli olarak yalan söyle asla inkar etme sonunda herkes inanır zaten arkada öyle bir kitle var ki gözleri var görmezler kulakları var duymazlar dilleri var söylemezler nankörlerle dolu tuvalet terliğine bile oy verenler israil denen siyonist sapkın lanetli bebek katilleri esir aldığı insanlara tecavüz eden tecavüz edeni tv çıkaran savunan ve bunları sonsuz desteğini açıklayan gelişmiş medeni demokrasi hukukun üstünlüğü insan hakları diyen lgbtici abd avrupa hadi bunlar  iti ısırmaz meşreblerinin gereğini yapıyorlar içimizde bırakılmış yahudi sebatay artıkları mayınlar da israilin ve onun mallarını instagram savunuculuğunu yapıyor dolayısıyla Ahiret gününe inan hesabını hazırlasın
  • 1 Ay Önce

atif

"sahtekar" lafi cok hafif kaliyor ama hic yoktan iyidir..benim kullanacagim kelime/ler daha renkli olurdu, ama yayinlamazlar :) baska yerlerde 300bin avro sponsorlar odemis diyorlar peki kim bu bonkor sponsorlar ? niye sponsor olmuslar ?
  • 1 Ay Önce

BAYBURT SEVDALISI

Yüreğine ellerine kalemine sağlık anlayana sivrisinek anlamayana davul-zurna az
  • 1 Ay Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK. MÜSLÜMAN MÜSLÜMAN KİME...OY VERMİŞSİN.....MÜSLÜMAN GORUMLU MÜNAFIKLAR ŞEYTANIN OYUNCAKLARI PROJE ELEMANLARI KAFİRLER BELİ DİR....
  • 1 Ay Önce

Tarık

Şu artık kesin; kalıplaşmış (refah tabanından kalma, fetöçüler gibi yollarının hak olduğuna inanan kesim) saadetçilere ne anlatsanız boş.. Onları yakan HASET oldu.. bu hasedin adında RECEP TAYYİP ERDOĞAN. REİS’i devirmek için din düşmanları ile işbirliği içindeler ama göremiyorlar çünkü gözlerini haset kaplamış.
  • 1 Ay Önce

Cem

Değişim şart yoksa din adı altında terör örgütlerinin cırt attığı ülkelerden biri olacaz . Bırakın ekremi metroya tehlike büyük.
  • 1 Ay Önce

Cem

CEVAP VEREN MECZUP, SEN TURKMUSUN ??? SENIN GIBI KRIPTO ARAP OLMAKTANSA ATAMIN MEMLEKETI SELANIKLI OLMAYI BIN DEFA TERCIH EDERIM !!! TURK MILLTININ SEN VE BENZERIN KAHIR AZINLIK ARAPLAR HARIC % 90'I DA TERCIH EDER !!!

Kadir

Taraftarligin ve adin selanikli oldugunu gosteriyor genetik degilsen kulturen oylesin

okur

nasil haciz getirdi akit eko baskan ohhhhh
  • 1 Ay Önce

Paşa

Adam demekki davasında haklıymış.

yener tutan

badi ekrem istanbul'u satsa alkışlayacak laikçi yobazlar var.
  • 1 Ay Önce

Paşa

O laikçi yobazlar dediğin zamanında CHP yi baraj altında bıraktı, DSP ye yüzde bir oy verdi,yani İmamoğlu yanlış yaparsa ilk cezayı o laikçi yobazlar dediğin kesim verir merak etme sen, onlar için önce vatan gelir...

A101

Siz ülkeyi satanı alkışlayan yobaz gericilere ne demeli

Banna ne!..

.....
  • 1 Ay Önce

Hemşinli

Benimiçin komşüm IŞID li olacağina LGBT li olsun hiç değilse kelem gidecek diye korkmam saygılar
  • 1 Ay Önce

Korkma korkma

yahudi sebatay ermeni rum yunan bunlardansan ışıd bir şey yapmıyor çünkü Müslüman öldürüyor trump +ingiliz eski dışişleri bakanı açıkladı ışıdı abd ve siyonistler kurdu diye

Hemşinli

Kellem gidecek diyene kimse kimseyi zorla nonoş yapamaz ama siz zorla kelle kesersiniz can verende alanda ALLAH tir nonoş dediklerine can verende yaradan ALLAHİMDİR saygılarımla

Kellem gideceğine

Kellem gideceğine kaba etim gitsin, nonoş desinler. Cahapelilerde fantezi bitmez vesselam.

Mert

İmamoğlu nun israfına karşı çıkman güzel bir şey,keşke aynı karşı çıkmayı iktidarın yaptığı israflar.
  • 1 Ay Önce

Mustafa

Sp münasip yerinize kına yaktınız Mı Akp ye seçimi kaybettirdiler diye kına yakmak için sırada bekleyenler var
  • 1 Ay Önce

Din adami

 Bir iktidarın herseyi mükemmel yapma ihtimali yok.
  • 1 Ay Önce

Erhan

CHP ve dem yanlısı TV ler,gazeteciler hep iç politika üzerinde konuşmalar yapıyorlar yazıyorlar. Ama Güya ak parti yanlilari hep dış gelişmelerle veya başka şeylerle meşguller. Bu seçim donemlerinde de böyle idi. Oysa insanlari Ukrayna,Somali, Venezuela.. . den ziyade iç politika ilgilendirir, etkiler
  • 1 Ay Önce

Kadir e

Bunlar ta milli şeflerinden mandacı Kazım Karabekir’e yazdığı mektupta abd mandalığına geçmenin en akıllı çözüm olduğunu söylemişti bunlar sadece sindirim boşaltım üreme sistemi için vur patlasın çal oynasın hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyanlar Vatan Millet Bayrak Ezan Şehit Gazi İstiklal hiç umurları olmaz

Kadir

Suriyenin irak in filistin in evlerini ic politika pahallikmi yikti isgal etti insanlarini ac yoksul evsiz sakat birakti kesilecegini dusunemeyen saman mubtelasi koyunlar sizlersiniz amerika neden korfezde pkk ya silah mermi veriyor yunani palazlandiriyor ucak almak istedigimiz paramiza ve bize cokuyor onlar gibi dusunen onlar gibi inanan onlardan olacagindan tarikat ve tarikatcilari sevmez sevemez mesele genetik aynilik degil kultur inanc ayniligi kafasi calisanlara sivri sinek saz olur

fuat

inönüyü baykalı k.oğlunu yediniz Imamoglunu yedirmeyiz...
  • 1 Ay Önce

.....

İmamoğlu ve Yavaş i yedirmeyiz....

Fuat

Vay vay kopya çekmeler falan ????

YEMEYİZDE

yuat SEN GİT REİSİNİ  BİZ DOMUZ ETİ YEMEYİZDE 

Ahmet Faruk

Mümin münafık karışmış.
  • 1 Ay Önce

Fatih sultan mehmet

suratı rabbiyesirli, sellerde bodrumda, depremde palandökende, kar yağdığında kalkan ziyafetinde, hançeri babasının sırtında, cahape eş başkanı, demli hedepenin hamisi, yerepenin foncusu kendini fatih zanneder. Kimdir bu
  • 1 Ay Önce

şüayıp

Solcusu da ,sağcısı da ülkücüsü de milli görüşcüsü de solcuları kurtarma çabasındalar
  • 1 Ay Önce

Kıçımıza önce don alalım sonra

Ay a sert iniş yapcaz şu ayıp bey

.....

Çünkü hükumetin yalankarinizdan bikmislar, her gün Türkiye uçuyor diyenler...

Sarayköylü abidin

Bu ülkeyi solcular yönetmeli.

Yörük

Rahmetli Yavuz Bahadıroğlunun dediği gibi, İslam'da namaz, niyazdan önce şuur gelir. Saadetliymis, eski akpli imiş, yok eski ülkücü imişler vs vs. Meğer hepsi chpli sevici imiş. Unutmayın, Necip Fazıl mezkûr fıkrayı tarif ederken, Chp asla bir parti değildir. Türk'ün ....... .... ...... müessesesidir. Gerçi muhataplarımız, bu cümleyi biliyordur. Ama biz bir hatırlatalım.
  • 1 Ay Önce

CHP’li Jokey

Ekrem Başkan Şerefli At Cihan'a binmis, Cihan bakmış ki üstünde adam gibi bir adam oturuyor, sırtından atmamış, bir elinde AY YILDIZLI AL BAYRAK, diger elinde DEVR-I SABIK Bayragi Izmir Marsini soyleyerek Üsküdar'ı geçmiş dört nala once CHP Genel Merkezi, ordan da Külliye'ye koşuyor ve hesap günü yaklaştıkca hamascı troller korkudan altına yapıyor !!!
  • 1 Ay Önce

At doktoru

Vurur, sen at nalı ve mıh arıyordun buldun mu? Bul yoksa nalsız koşamazsın eşek olursun...

VURUR

at doktor SENİN EŞEKLİĞİNDE SÜRER GELEN EĞER VURUR GİDEN EĞER VURUR

Yorum

Cihan da sucuk olmaya güdiyor demek.

Yerden goge kadar haklisin, o had bildiren zeka ve espri fiskiran yorumlari yazan ellerine saglik, klavyene kuvvet umetten At doktoru kardesim benim !!!

Zaten bu Kandil Devrimcisi CHPkk 1950'ye kadar bir agaç mı dikti ???

At doktoru

Jokey, aprantisin ama bunun da farkında değilsin. Unutma bu ülke de CHP iktidar olamaz, neden mi? 1923 ile başlayan süreç o kadar nübalağalı, öyle olağanüstü anlatıldı ki, doğru olsaydı zaten CHP değişmez tel iktidar partisi olmalıydı,diğer tüm partiler muhalefet olarak kalmalıydı lâkin, ilk çok partili seçimlerle Chp sandığa hapsolmuş ebedî muhalefet partisi olarak kaldı. Ve hiç bir siyasi akıl da bunun ile ilgili bilimsel bir çalışna yapıp Chp'ye sunmadı veya sundu kabul görmedim bilemeyiz. Ekosis'den daha kariyerli, karakterli isimleri geçti CHP'nin başına fakat onlarda o kısır döngüyü değiştiremedi.Yâni senin dediğin gibi bir şey olamaz, çünkü Ekosis de bir apranti bineğine at değil eşek, tam tencere kapak! Ekosisden korkan onun gibi olsun...

sukru

Kalemin sürçtü galiba,Bir elinde lgbt.bir elinde pkk bayrağı deseydin çok daha doğru yazmış olacaktın.

Zaza

Uyan koçum uyan, belli ki terlemiş Ekrem in Emirgandaki Milyarlık üçüz villalarında bahçıvanlık yapıyorsun. Tasmani sıkı baglasinlar, aşılarını kontrol etsinler yoksa sen çevrene zarar verebilirsin.

At hırsızı

Kovboylar nihayet at hırsızını yakalayıp şerife götürürler. At hırsızları asılır. Şerif bakar at hırsızı tanıdık,ego başgan. Yine mi sen der. Ego başgan, sen benim atatürkçülüğümü sorgulayamazsın der. Şerif özür diler. Kovboylar Bakar ki at hırsızı yine geziyor. Kovboylar yakalar at hırsızını katran ve tüye batırıp serbest bırakırlar.

Sucuk

Cihan atımız dikkatli olsun. Adalardaki atlar gibi imamoğlu sucuklarına dönüşmesi an meselesi

mit

Ali bey, solculara da yazını okutuyorsun, helal olsun

CHP'li Delege

Biz yerel secimleri kazanmak icin cok fazla calismadik !!! 2028 Genel secimlerini kazanmak icin de cok fazla calismamiza hic gerek yok !!! Cunku Ali Bey ve kadrolu mufteri-kufurbaz trolleri yalan, dolan ve ifitiralariyla herkesi kendilerinden nefret ettirerek buyuk bir basariyla kararsiz secmenleri bize yonlendiriyor zaten !!!
  • 1 Ay Önce

Evet fetoculer yeter

Onlarin kini pensilvayadan gelecek emirle biter onlarin beyinleri pensilvayadakinin cebindedir

Deleğe

Dolar kuleler, deleğe satın almak için miydi yoksa villa dikmek için mi. Sakın her ikisi için olmasın.

mit

size hdp:pkk lilar nasıl oy verdi...

Vefa

Ali bey bunların Bizans oyunları bitmez. İktidar sözcusü bu gibi yalan beyanları kanalların ortak yayınları ile halka açıklamaları gerekiyor. 
  • 1 Ay Önce

Okur

Ne kadar yazarsan yaz, eleştirilerinde haklı da olabilirsin. Ancak işin sonu yaklaşıyor, sabah namazından camiden çıkan cemaatten bazıları elektrik, doğalgaz zamlarından ,vergilerin işçilerden alındığından sitayişle bahsediyor, iktidarı eleştiriyor sabahın seher vaktinde.
  • 1 Ay Önce

Okur

Bu istanbulluya herse musdahak sag partiler kasayi doldursun chp birgun gelisin bosaltsin
  • 1 Ay Önce

Ohh

Affiyet olsun

.....

Devletin kasası boş, bu zamlar, vergiler niye, 506 milyar dolar dış borç var...Bunlari da İmamoğlu mu yaptı... İmamoğlu 5 yıldır orada, ondan öncekiler, Ankarada sayın Yavaştan öncekiler, örneğin dinozor park gibi..

Okumaz

Dünkünün devamı. Ego başgan, mahsur reiz ve eczacı kimin CB adayı olacağına karar vermek için olimpiyat komitesine başvurur. Olimpiyat komitesi, yeteneklerimiz nedir demiş. Kıvırma cambazlık ve heykel demişler. Heykel için sponsorunuz var mı demişler. Olmaz mı tabiki belediyelerimiz demişler. Yarışma başlamış bir de bakmışlar ki ego başgan, sein Nehri'nin kıyısına milyarlık üç tane villa dikmiş. Mahsur reiz, Londra manzaralı devasa bir malikane kondurmuş. Komite sormuş heykeller nerede. Heykellerin ihalesini yaptık yolda demişler. Eczacıya sormuşlar, sen ne yaptın. O da tüy diktim, demiş. Komite, Japon sumocuları çağırıp bunları paketletip sınırdışına postalayıp kurtulmuşlar. Fransa derin bir ohhh çekmiş.

Ahmet

İktidar kendisi söylüyor, emekliye zam yapamıyoruz, kasamizin imkanı bu kadar diye .

H.Y.E

CHP zihniyetine hiçbir şey anlatazsin. Zaten onların derdi de gerçekleri anlamak,ona göre hareket etmek te değildir. CHP taifesi, Edirne'den Van'a, Sinop'tann Mersin'e, şehirlisinden köylüsüne, amirinden memuruna vb şeylerde hep aynı tavrı gösterirler.
  • 1 Ay Önce

A101

Ne olduğunu bilmeden ateist diyerek bir müslümanın kul hakkına girecek kadar seviyesiz, günahı boynuna
  • 1 Ay Önce

mit

yazıyı tersinden okudun her halde

şüayıp

Ortaklık ta kar zarar sevap günahta ortaktırlar
  • 1 Ay Önce

Vatan

Chp ipi ile kuyuya inen bir daha dünyaya yüzü görmesi mümkün değil millete sıkıntı göz göre göre yalan iftira atmakta kimse ellerine su dökemez İstanbul nimet nimet dedi Ekrem imam oğlu her ayı Paris’te saraylarda yaşıyor
  • 1 Ay Önce

Yalan mı

Nimet diyor nimetlerini terleyen terleye yiyor. Yalan söylemiyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23