• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Ev zencisi” hakaretse CHP’yi çamaşır suyu temizlemez!

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Düşüncesi karışık olanlar

"Erdoğan’ın ağzından çıkan her kelimeyi not eden Sözcü editörleri belli ki fırsat bulup CHP’lilerin neler söylediğini takip etmiyorlar.".. ederler mi hiç?... edecek olurlarsa ellerini yüzlerine kapatarak yürümek zorunda kalırlar... böyle yürümek zorunda kaldıkları için de ikinci bir çukura daha düşerler...Bu ülkede fettöşün algı operasyonlarına kanıp ülkenin cumhurbaşkanını hedef alarak " hırsıza hırsız denir" diyenler kimdi?
  • 1 Ay Önce

ziyaretçi

Aklı basinda, içinde biraz olsun vijdan taşıyan ve Allah korkusu olan birinin Chpkk'nin yanından yöresinden geçeceğini sanmıyorum. Bunların bastığı yerde vallahi ot bitmez.
  • 1 Ay Önce

Fıçımın yazarı

Kivirmada kimse senin ve yaladığın partinin eline su dökdmez.
  • 1 Ay Önce

KAMUL BUYRUN YÜZ BÖLEMİ!

Beyaz Türk geçinenler ilk Cumhuriyet yıllarında ki basın yayın üzerinde ki baskılar için eleştiri yapabilir mi acaba? Yapamaz sıkar çünkü. Takrir-i Sûkun ve Matbuat kanunu için ne diyebilirler ki? Koca bir hiç, gık bile diyemezler,eleştiremezler.Sürekli ve sık sık kapatılan gazeteler, yasaklanan kitaplar, yakılan matbaa'lar, susturulan, tehdit edilen gazeteciler! Ama hemen tamamı demokrasi ve özgürlük türkülerinin söz ve makam yapıcılarıdırlar.Meselâ ansiklopedi tarihçisi zat dün II. Abdülhamid'in Basın Sansürü başlıklı yazı yazmış,fakat dediğim gibi Cumhuriyet yılları sansürünü hiç yazamaz, haddine mi...! Chp isimli cehâlet ve hakaret partisi kendi Cumhurbaşkanı adayını "Gel Bakalım" diye aşağılayarak tanıtan, kendi Yandaş kanalını arayarak "Gel Bakalım" dediği adayının fazla tanıtım ve reklamını yapmaması için uyaran, Partililerin kendi işlerine gelmeyen tv kanallarına çıkmamaları için ambargo koyan ve bu ambargoya karşı gelenleri partiden kovan. Partinin gayri illegal konuları halkında açıklama yapanları ihraç eden demokrasi ve özgürlüğün en büyük düşmanı olan bir yapıdır. Demokrasi, özgürlük, medeniyet bir nev-i maskedir onlarda... Yukarıda ki başlık da Güneş-Dil teorisi olan UYDURUKÇA'da CHP'ye layık görülen isim!?!?
  • 1 Ay Önce

Ne demezsin

Okur,sen doktara git bence.GÖZ-KULAK VE BEYİN CERRAHİYE

Okur

CHP, kurulduğu yıllardaki gibi kötü bir parti değildir. günümüzdeki CHP insanların sakalına, bıyığına, baş örtüsüne fazla karışmıyor.

KAMU BUYRUM TÜZ BÖLEMİ

Özür dilerim,klavye hatasından yanlış yazmışım.

Zahar

He he yaw. :) sizleri ne temizler?
  • 1 Ay Önce

Benzesik

Ne farkınız kalmış rakibinizden..Hatta Dindar'ım diyen (herkesin Cumhurbaşkanı) dahada abartmış. Hani nerde peygamberimizin.. iyilik, hoşgörü ve güzel sözlerle ilgili hadisleri..
  • 1 Ay Önce

Paşa

Zekeriya devlet Bahçeli'nin de bu tarz ifadeleri vardı noldu kaleminin mürekkebi mi bitti de yazmadın bu bir, ikincisi ama onlarda bu ifadeleri kullandı diyeceğine evet haklısınız bu ifadeleri kimse kimseye dememeli demek çokmu zor geliyor sana, üçüncüsü akit olarak artık hepinizin ortak buluştuğu bir şey var, oda konuları hiç konuşmamak ve karşı mahalle ne demiş onun üzerinden yazılar yazmak, sizin hiçbir konuda fikriniz yokmu Zekeriya bey,niye biz ekonomi konuşacakken, dış politika konuşacakken, enflasyon ,yüksek faiz, artan dövizi konuşacakken, İsveçe NATO üyeliğini, darbeci Sisi ile tokayı, İsrail ile normalleşme ve ticareti konuşacakken sürekli CHP yi yada sol gazete ve gazetecileri konuşuyoruz acaba, yoksa vereceğiniz cevaplar yokda bu yola mı başvuruyorsunuz Zekeriya bey, saygılarımla...
  • 1 Ay Önce

Tandır

Bu kadar fanatik Müslüman yazarın olması Türkiye gerçekleri için tehlikelidir. Bay fanatik ülkemizi AKP yönetmektedir, CHP değil. Yönetim eleştirilir muhalefet değil. Muhalefetin elinde güç yoktur, utanmadan güçsüzlere saldırıyorsunuz.
  • 1 Ay Önce

Okur

CHP, kurulduğu yıllardan ikinci dünya savaşının ortalarına kadar faşist bir parti idi. İkinci dünya savaşının ortalarından Mussolini daha sonra Hitler'in savaşı kaybetmesi ve Türkiye'de de kendisine muhalefet eden kesimlerin seslerini yükseltmesi ile faşist ve ırkçı ideolojisini birazda olsa terketti. İkinci dünya savaşından sonra tam olarak iktidara gelemesede Mustafa Kemal Atatürk'ün resimlerini arkasında tutarak"sosyal demokrat olduğunu, ortanın solu olduğunu gibi terimler ile ifade ederek hem kitleleri kandırdı hemde varlığını sürdürerek günümüze kadar geldi ama hiçbir zaman kemalist (faşist) ideolojisini, terk etmedi.
  • 1 Ay Önce

Geçim Gündemi Sansürle Kapatılmaya Çalışılıyor

Son beş yıldır ülke halkı sefillige mahkum edildi. Sosyal medya ile gündemi doldurup, İsrail ve Abd nin katilligini gündeme alıp iki günde sigaraya, doğal gaza fahiş zam yapıldı.Sanki İsrail ve Abd ilk defa katillik yaptı. Zamlar konuşulmasın diye sosyal medya sansürü uygulanıp güya İsrail'in katliamına tepki koymuşlar. Yönetemediklerini kabul etseler belki çözüm yolu da bulacaklar. Tahsil dar Mehmet'i ortaya attılar kurban olarak. Zenginlere yap işler devret projeleri ile toplanan vergiler aktarılıyor. Gündem gıy gıy. Bir ay içinde zam gelmeyen hiç bir şey kalmadı. Zamı kamu başlatıyor, arkasından özel sektör devam ediyor. Halk başka şeylerle oyandırılıp gündem saptırılıyor. Bir kendini bilmez din adamı kılıklıda fiyatları Allah artırıyor diye açıklama yapmıştı. Türk milleti çok şey ögrendi son beş yılda. Herkesin içyüzü açıga çıktı.
  • 1 Ay Önce

Alperen

Bunlara çamaşır suyu kar etmez tuzruhu gerek
  • 1 Ay Önce

Haci

EV ZENCİLİĞİ TERİMİ: "Ev zencisi" terimi, Amerikalı siyasetçi ve insan hakları savunucusu Malcolm X tarafından kullanılan tarihi bir kavramdır. Bu terim, 19. yüzyıl Amerika'sında, özellikle Güney Amerika'da, ev kölelerine verilen bir ad olarak bilinir. Ev zencileri, tarım ve diğer ağır işlerden farklı olarak, ev işlerinde çalışan kölelerdi ve genellikle dışarıdaki "alan zencileri" olarak adlandırılan kölelere göre daha yüksek bir sosyal statüye sahipti. 2010'lu yıllardan itibaren "ev zencisi" ifadesi, özellikle Afrika kökenli Amerikalılar arasında aşağılama anlamında kullanılmaya başlamıştır. Bu terim, genellikle Batılı değerleri veya sistemleri destekleyerek kendi kökenlerini ve toplumlarını küçümseyen kişiler için kullanılır. (Alıntı)
  • 1 Ay Önce

Deli İbo

Laikçiler ve Kemalistler Ev Zenci'si bile olamazlar onlar sadece ABD'nin, İngiltere'nin, Yahudi'nin Tasmalı Zenci'leridir. Kendi efendilerinden başka kimse onları itaat ettiremez.
  • 1 Ay Önce

Köylü

Mükemmel bir olmuş.Bu tür köşe yazıları sabah ve akşam haberlerinde ulusal kanallarda yayınlanmalı.yüreğine sağlık
  • 1 Ay Önce

Tuncay

Bizi zenci köle kendilerini firavun yapanların hakkında Musalar gelir...Bu dönem lanetle anılacaktır.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23