• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail neden pervasız?

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yüksel Ozkalay

Yahudilik 2 yi merakla bekliyoruz.
  • 1 Ay Önce

YORUM

Selamlar. İttihad-ı İslâm elzemdir. Suud kabilesi haricî kalıntısı, orta doğu devletleri İngilizin atadığı valilikler olduğu bilinmekte. Orta doğu Müslüman halkların uyanması uyandırması gerekli ki bu iktidarlar son bulsun.
  • 1 Ay Önce

Bilal

Çünkü Türkün başında yahudi cesaret madalyalı başkani var. Tam bir İsrail dostu.
  • 1 Ay Önce

Yürü CHP müttefiki sp’li

Pis yalancısınız siz. Ama CHP’nin kuyruğundan kurtulamıyorsunuz!

Orhan

Kısa, öz ve kolay anlaşılır bir tespit yapmışsınız. Tebrik ediyorum. Üzerine söylenecek söz yok. Ancak, bu atalet ve sinmişligin nasıl ortadan kaldırilacağı konusu ortaya çıkıyor. Çünkü bu vahşi canilerden kurtulabilmenin başka bir yolu yok gibi. Bu konudaki görüşleriniz bizim için önemli. Kolaylıklar diliyorum.
  • 1 Ay Önce

.....

76 yıldır bu böyle... Musluman ülkeler ve liderleri israilden korkuyor, koltuklarimizi kaybedeceğiz diye...Zaten hiçbirinin israille savaşacak askeri gücü de yok...Hepsi amerikanın uçağını, tankını, silahını kullanıyor....

sslih

Ümmet cesur ve kararlı bir lider bekliyor.O yok!
  • 1 Ay Önce

.....

Emin misiniz..

Deli İbo

İsrail dediğin nedirki? Türk ordusu İsrail'in Suriye sınırından girip, 24 saat içinde paspas edip Refah Kapısı'ndan çıkar, ama 3. Dünya Savaşıda başlar, bu savaşta da ABD'yi devre dışı bırakmadıktan sonra bitmez. ABD, İngiltere, Fransa, Almanya'nın derdi İsrail'i kullanarak Türkiye'yi savaşın içine çekmek, çünkü savaş olmadan İsrail'in Arz-ı Mevt rüyası gerçekleşmez. Yahudi Lobileri ve para babaları tüm nüfuz ve kuvvetlerini bu devletler içinde harekete geçirmiş vaziyettedirler. İsrail'in gücü paradan, bizim, gücümüz Yaradan.
  • 1 Ay Önce

.....

Sayın Ibo ,emevi camiinde namaz kıldıktan sonra Kudüs'e geçeriz.. Mescidi aksada namaz kılar gazze geçeriz, Selahaddin camiinde buluşuruz...

.....

Turkiye ve İsrail asla savasmaz, çünkü abd buna izin vermez, ikisi de ABD nin orta doğudaki müttefiki...İsrail niye pervasız sorusunun cevabı şu, 50 den fazla Müslüman ülke ve liderlerinin hepsi israilden korkuyor da ondan...Gerçek bu...

Türkoglu Türk

Savaşma Gücü Allah'tan geliyor olsaydı bu güç arapları es geçmezdi herhalde. Savaşma Gücü Irktan ve vatan sevgisinden gelir. Nişanı ve ödülü şehitliktir.

Seninle aynı kafadaki adamın biri de demişti ki;

Haftaya emevi camiinde cuma namazı kılacağız. 13 yıldır seccadeyi koltugumuzun altina kistirdik bekliyoruz o hafta hala gelmedi daha.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23