• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnstagram, facebook üzerinden, katil ABD’ye özgürlük isteği!

117 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

DOĞRU SÖYLER...

"Türkiye’yi siz, Amerika’nın vilayeti mi sandınız"? :))SİZE SORMALI ALİ BEY(?) SİZLER YILARCA ÖRNEK GÖSTERİP DİYORDUNUZ YAAA :)) ABD BAŞKANLIK SİSTEMİ SAYESİNDE KALKINDI VS DİYE:)) BİZDE O SİSTEMİ GETİRELİM...EEE DEMEKKİ NEYMİŞ MUHTEREM ?BURASI ORAYI ÖRNEK ALMAKTAYMIŞ YÖNETİMİNDE...(MUZ CUMHURİYETLERİNDENDE KÖTÜ)
  • 1 Ay Önce

yazarın başkanlık sistemini

yazarın başkanlık sistemini övdüğünü okumadım.. hepsi olur. yeter ki adam olsunlar. der durur

KEMALİST

ATATÜRKEDE ,YAPILAN BİR KARALAMA ,İFTİRA VARSA; MESELA, KADİR MISIR BEY ANLATIKLARI MİSAL AYLARCA ANLATTI HİÇDE ENGELLENMEDİ.. YASAL ANLAMDA KISTLAMAK, YADA KAPATMAYI DOĞRU DEĞİL, ÇEŞİTLİ YÖNTEMLER VAR.. MESEL,A BU KARALAMAYI YAPANLARA FARKLI HESAPLARDAN YAPILACAK BİNLERCE TEPKİLER GİBİ....ÇÜNKÜ BAKINIZ...BU UYGULAMALAR TÜM DÜNYADA GLOBAL KULANILMAKTA VE İÇLERİNDE BİNLERCE KURSLAR,BİR ÇOK ÜRÜN TANIMLARINDAN TUTUNDA AKLINIZA NE GELİRSE VAR ÇÜNKÜ DÜNYA NE İSE NET İŞARETİNDEKİ GİBİ SANAL DÜNYADA SANAL OLANI BİR DÜNYA...BİRİNE KIZIPDA TÜM BİNANIN ELEKTİRİĞİNİ KESMEK GİBİ BİR ŞEY OZAMAN NE YAPMALI DEMEKKİ BU PLATFORMLARDA SİZLERDE ADINIZI DUYURUN ONLAR KAPATACAKSADA VARSIN KAPATSINLAR YANİ İSTERLERSE BANT YAVAŞLASIN....SORUN DEĞİL ONUNDA ÇÖZÜMLERİ VAR. KISACA NET DÜNYASINI YASAKLAMAYACANI VE BİR YERDEN SONRA BUDURUMUN DEĞİŞECENİ BU ÜLKELER BİLMEKTE ,SANA SİLAH HALİNE GETİRİYORLAR ÜLKE İNSANININI ...DEMEKKİ SENDE KARŞIT TEPKİLER KURMALISIN, YASAKLARAK OLMAZDI YA? .. ,TÜRBANDA ÖYLE DENİYORDU YA DÜŞÜNÜRSEN..FİLİSTİNİN SORUNU :ATATÜRK'ÜNDE DEDİĞİ MİSAL, SADECE O ÜLKENİN HALKLARI ÇÖZEBİLİR ODA SAVAŞARAK SURİYELİLER MİSALİ ÜLKEYİ TERKEDEREK DEĞİL.. BAŞKADA ÇÖZÜLMEZ.. İSRAİLİN O TOPRAKLARI ALMASI ONUN SORUNU SALT ÇÖZMÜYOR..
  • 1 Ay Önce

ersan

sadat in kurucusu olmuş ben bu akşam şerefine 35 lik iciyorum.gecen gün de İsmail için içmiştim
  • 1 Ay Önce

Netenyahu'yu geberince sana 75'liği içirtecekler

Netenyahuyu geberince, sana 75'liği içirtecekler

Mirzabeyoglu

Zıkkım iç ateşin bol olsuun ateşte ışıklar içinde ....

ersan

alicim sen ve çalışanların ne zaman Gazze ye savasacaksiniz sana söz sizin yol paralariniz ve 3 aylık masraflariniz benden hadi bana ulaş bekliyorum ama bana bak paralarını alıp İngiltere'ye gitmek yok ama veya Almanya'ya sevki nasıl olsa Alman vatandaşı
  • 1 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Ahirete inananlar yalan söylemez
  • 1 Ay Önce

Ne muzu efendiler

Saçmalama efendi. İnstagram özel bir muteşebbis, istemeyen kullanmaz. Akit gazetesi benim ilanımı yayınlamaz ise; kapatılsın paçavra mı demeliyim. Devletin kapatması için makul bir sebep mi bu? Elbette değil muz cumhuriyeti ülkemiz, öğreneceksin eninde sonunda. İstesen de istemesen de
  • 1 Ay Önce

Mustafa

Nisa suresi 75-76 ve tevbe suresi 14 size birşey anlatmıyor mu. ? Müslümanlara yardım edin yazmıyor çaresizlere yardım edin yazıyor.!
  • 1 Ay Önce

Levent 15

NE KADAR "YARASI" OLAN VARMIŞ! GOCUNAN GOCUNAN... OTURMUŞ KLAVYENİN BAŞINA, VATANLARININ KURTULUŞU İÇİN BİNLERCE ŞEHİT VE GAZİ VEREN FİLİSTİNLİ KARDEŞİLERİMİZE OLMAYAN BEYNİYLE AKIL VERMEYE KALKIYOR! BİLGİSİ VE TERBİYESİ YETMEYEN YA HAKARET EDİYOR YA DA KÜFÜR EDİYOR..SEVİYE ÇUKURLARDA.. BİR KAÇ FONDAŞIN SÖZLERİNİ KENDİLERİNE KILAVUZ YAPMIŞ, ABD'NİN KÖPEKLİĞİNE SOYUNMUŞ,UTANMADAN İSRAİL DENEN KATİL, HIRSIZ VE TERÖRİST ÖRGÜTÜN BORAZANLIĞINI YAPIYORLAR... RABBİM, SİZLERİ O ÇOK SEVDİĞİNİZ "GÜNEY DEKİ ÖRGÜT ÜYELERİ İLE HAŞRETSİN! (TÜRKİYE DÜŞMANLARINA SÖYLENMİŞTİR! YARASI OLAN GOCUNABİLİR!)
  • 1 Ay Önce

Mirzabeyoglu

16. Bence sen okusan daha eyi olur 

Levent 16

Yaapram yaşın kaç senin? Önce ufak harf kullanmayı ögren...sonra biraz kitap oku,ufkun ,bilgin dışında yazın da gelişir..dogru dürüst cümle kuramıyorsun daha..

Can

dis güclerin sirketleri yatirim yapinca kirk takla atiyorsunuz bizimkilerin ne istersenizi vergi almayiz görüsmeleri alkisliyorsunuz isinize gelmeyince küresel dis odaklar operasyon cekiyorlar öyle mi haci.
  • 1 Ay Önce

Türkçe yazmak çokmu zor

Hay Senin Türkçe öğretmenine hiç yazmasaydın

Recep Dengiz

ALİ BEY, ALLAH CC BİZLERİ SÖMÜRGECİ ABD NİN KUCAĞINA OTURMUŞ BU TOPRAKLARDA BÜYÜYEN ANALARININ NORMAL DOĞUMLA DEĞİLDE, TUVALETE IKINDIĞI ŞEREF YOKSUNU VATANSIZ EZİKLERDEN EDECEKSE CANIMIZI ALSIN.
  • 1 Ay Önce

Şemseddin YILMAZ

Sn.Karahasanoğlu! İstanbul 1 nolu baro yöneticileri ile barolar birliğinin muhteremliği kalmamıştır.Vatandaşına hürmet duymayıp,yabancı şirketin icraatlarına saygı duyan bir birlik,benim nazarımda,esfelessafilindir.Muhterem olamaz.
  • 1 Ay Önce

Metin ali

...devşirilmiş olmak böyle bir şey...içimizdeki itrail yansımaları.....
  • 1 Ay Önce

Metin ali

Yazılarınız güzel de... gazeteniz iş adamı yerine lgbt dayatması iş insanı kelimesini kullanarak cinsiyetsizliğe destek mi.....
  • 1 Ay Önce

Zafer

Hükümet Kürecik hava üssünü kapatsın diyen akılsızlar.Hükümet sizin düşündüğünüzü düşünemiyor mu sanıyorsunuz? F16 alımı ve mevcutlarının teknolojik yenileme işi son aşamaya gelmişken ABD' den bu konuda ambargo mu yiyelim? Ülkemizin menfaati herşeyin üzerindedir. Savunma sanayin izi geliştirmeden sizden daha güçlü ülkelere kafa tutmanın kolay olduğunu mu sanıyorsunuz?  
  • 1 Ay Önce

Burda elhamdülillah hem Müslüman hem de Türküz diyenler icin Türk-Arap kimlik testi:

Cok SAYIDA VAR, ama TURKLE ARAP'I AYRID EDEN KRITERLERDEN en onemli olan SADECE 5 TANESI: 1. Gercek Turk teknoloji uretir, Ilk - Ortacag'da celige en iyi suyu veren, en gelismis ok, yay, mizrak ureten millet oldugu icin dunyaya hukmetmistir, Arap ise takke, takunya, tespih, misvak, deve semerinden baska bisey uretemez, ucan seccade ile aya filan gidecegini zanneder, savaslarda ebabil kuslarindan medet umar... 2. Turk KIMIZ veya benzerini icer, Arap ise ikisi de dogal yontemlerle elde edildikleri halde sirke icer ama az icilirse sagliga cok faydali oldugu kanitlanmis feremente bir uzum olan sarabi asla icmez... 3. Türk KADIN ERKEK birlikte DANS Eder, Arap kadini ise guvenilmez 3. sinif kullar olarak gorulduklerinden erkeklerle degil dans etmek, ayni odada bile bulunamaz, haramdir haa... 4. Turk kadini mevsime gore giyinir, basini ortmez, Arap kadini ise erkekleri tiril tiril, hatta bazilari sortla gezerken yaz sicaginda manto-carsaf-burka giyer, sacinin telini bile gosteremez... 5. Türkte KADIN ERKEKLE ESIT hatta BIR ADIM ONDEDIR, genelde son sozu soyler, HANIM Kelimesi ordan gelir, Cin'e bile Cin seddinin insa ettirmis, 1517'ye kadar 16 Imparatorluk kurmus, 17. yuzyildan sonra Araplastigi icin Araplar gibi sirti minderden kalkmayan (Son 400 yildir adam olmus tek bir arap milletinin ismini bilen varsa yazsin cevaplarda) Turk Milletinin Hanlari, "BEN HAN'IM, KARIM da BENIM HAN'IM" Derdi, Arapta ise kadin 1/2 sahittir, evde oturup cocuk bakar ve kocasina hizmet eder, gozu kapida kuma ve cariyeler ne zaman gelecek diye bekler. Testi yapanlar ne cikti yazabilirler mi acaba?
  • 1 Ay Önce

Burda elhamdülillah hem Müslüman hem de Türküz diyenler icin Türk-Arap kimlik testi:

Sen ve benzerin kahir azinliklarin da medeniyet ve kadin dusmani oldugunuz tescilli Mehmet !!!

Mehmet

Tam bir İslam düşmanlığı olduğun.....

Yavuzla iyi Bir Dost olan Binbirsuratli Muzaffer Fhgvkhf YILMAZ

Ben Turk ve Ataturk dusmani  !!!

Kanber

Selamlar; hırsız evin içinde olunca kapı kilit tutmaz derler ya bizim evin içinde bir sürü ecnebi ecnebi sevici yani ayakları içeride başı dışarıda olan cahil, gafil, hainler, nursuz ve şuursuz iki ayaklı mahlukatlar olduğu sürece ülkemizin başı dertten kurtulmaz. Batı bağımlılığının, batıya teslimiyetin adını özgürlük koymuşlar yani sahte özgürlük yuttur yutturabilirsen. Siz yutarsınız ama sağduylu, bilinçli, aklı başında bir Müslüman bunları yutmaz.
  • 1 Ay Önce

Net

Yutturmaya çalışan kim? Kafanızda bir düşman oluşturmuşsunuz memlekette ne yanlış hatalı yapılırsa faturayı o sanal kesme kesiyorsunuz. Ekonomi eğitim kültür ahlak gençlik bunların hepsinde batmış bir ülkenin sorumlusu kim bunun cevabını verin önce

Nur

Tc ciddi manada etrafı çevrenlenmiş imansız hayasız siyonist kişiliksiz sapık ateist deist Allah kur'an sünnet düşmanı peygamber düşmanı geyler gericiler şiiler vahabiler selefiler ecdat düşmanları vs abdnin israilin uşakları pkk pyd fötö süleymancılarda işin içind gazeteciler tvler bu devlet bunlarla uğraşıyor iş adamları şarkıcılar meclisteki hainler baro anayasa mahkemesi tabibler birliği yaz yaz bitmiyor. Rabbim Sayın cumhurbaşkanımızın Al partimizin yar ve yardımcısı olsun içimizinanılmaz düşman dolu Ama Kurban Olduğum Rabbim var ya gam yok eminim bizimle inşaAllah Rabbime emanetsin Devletim devletimin başı kıymetli liderimiz ordumuz muzaffer eylesin Yüce Yaratan sizi.
  • 1 Ay Önce

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari

DÜNYADAKİ BÜTÜN KÖTÜLÜK LERİN ANASI İNGİLİZ BABASI ABD GAYRİ MEŞRU COCUKLARİ İSRAİL DENEN CANI KATIL HAYDUT DEVLETLERDIR.......................... TÜRKİYEDEKİ KÖTÜLÜKLERİN ANARŞİNİN TERÖRÜN BOZGUNCULUK UN. .EKONOMİK SIKINTILARIN .SEBEBİ .SORUMLUSU CHPKK DENİLEN TERÖR ORGUTUDUR...
  • 1 Ay Önce

ASIL

devşirme ASIL KÖTÜLÜĞÜN TERÖRÜN ZEBEBİ SEBEBİ ONLARIN 6. FİLOSUNUN GEMİSİNİ KIBLE YAPIP NAMAZ KILANLAR VE ONLARIN ASKERİNİ DENİZE ATANLARA SOPLARLA SALDIRAN İSLAMCI EYGİLERDİR GÖNÜLLÜ BOP EŞBAŞKANIDIR GEREKİRSE PAPAZ ELBİSRSİ GİYERİM DİYENDİR

Yavuzla iyi Bir Dost olan MUZAFFER..

BENI.........YILIN........ENNNN KÜFÜRBAZZZZ........ VEEE DEEEE.........ENNNN MÜFTERI TROLÜ ÖDÜLÜ.NE LAYIK...GOREN....... DEVŞİRME HAMASDAN CARKLI TAİFE........SAGOLUNNNN .......VAROLNNN........YÜCE RABBIM (CC) VE PEYGAMBERIMMMMM (SAV)....SIZZZZZ......... MANKURTLLARDNNN RAZI OSSSUNNNN ........ OLMASAYDINNNIZZZ ....... OLLLMAZZDIMMM ....... KAHIR AZINLIK OLSANIZ DAAAAAA........IIYIIKIIII ..... VARSINIZ ......

Okur

Katliam yapmak bir insan hakkıdır. Gazze veya dünyanın başka yerlerinde yapılan katliamlara karşı çıkmamak lazım. İnsanlar dışında katliam yapacak başka bir canlı türü yoktur dünyada. İnsanların elinden katliam yapmayı almamalıyız.
  • 1 Ay Önce

ersan

mertsen x hesabını kapatsana
  • 1 Ay Önce

Biraz heveslerini alsınlar

Nasılsa açacaklar,
  • 1 Ay Önce

Hasan Tahsin

Baştan sona katılıyorum. Instagram gibi sitelerin tamami kapatılmalı. İçeriği duzelmeden erişim engeli kaldırılırsa, erişime izin verenler için de aynı sertlikte yazınızı bekliyoruz.
  • 1 Ay Önce

Müstemleke devleti bunu yapmaz

Faşist ülkelerin kategorisine girdik Alibey. O değilde ekonomi battı, üstünede tüy dikiyorlar, mütahite vergi yok, emekliye parayok
  • 1 Ay Önce

Alı

Bu baro denılenlerın buyuk bır kısmı zaten turkıye dusmanı gıbı calısan kurumlardır bunlarla yine aynı kafada olan chpsı ıyı partısı demı topu bır olmus kureselcılerın cıgırtkanlıgını yapıyor bence bunda sasılacak bır sey yok cunku hepsı batı ve sıyonızmın masası
  • 1 Ay Önce

İhsan y

Hacı artık gerçek gündeme dön istersen bırak bu hukuk savaşçısı rollerini kendi kuyruk acın varmış anladık haniye nin öldürülmesi hiçbir Arap ülkesi senin kadar tepki vermedi sen ne arap severmişsin milletin durumunu yazamıyorsun bari herşeye CHP iyi parti saadeti karıştırma
  • 1 Ay Önce

abidin

bu ülkede o kadar çok, o kadar çok hain var ki akla ziyan. bu hainlerin ortak paydaları islama olan düşmanlıklarıdır. bu ülkenin % 99 müslüman derler ya, en büyük yalan budur. Türkiyede gerçek manada islama saygı duyan % 60 bir çoğunluk var, % 20'de müslümanmısın diye sorulduğunda dedem büyüannem de hacıydı diyen ama kendisinin islam ile alaksı olmayan bir kesim var.
  • 1 Ay Önce

Tiksinen bir diğeri

Hain ki ne hain

Tiksindirdiniz artık

Hain, yurttaşları senin gibi şucu bucu diye ayrıştıran bölücülerdir

Vatandaş

Ailenizi ibbnin sosyal tesislerinde yemeğe götürün fiyatlar çok hesaplı,teşekkürler imamoğlu.
  • 1 Ay Önce

mahir d.

Bence de goturun o yemegin parasini bedava verecegi su ve otobusten cikariyor nasilsa. Yemek en dogal hakkiniz.

Hasan abdullahoğlu

Mahalle yanarken mahallenin yosması ayna karşısında saçını tararmış...senin yorum tam olarak bu metafora uyuyor vatandaş

Bu kış çıkmaz

Allah razı olsun, ama ona bile gidecek gücümüz kalmadı, iktidar boğazımıza da çöktü

Havi Mehmet Kösedağ

Yürek soğutan yazılarınla gönlümüze su serpiyorsun. Yaradan cihadına Zafer göstersin.
  • 1 Ay Önce

Güney Doğulu

Malatya'daki KÜRECEK ÜSSÜ derhal kapatılmalı. Devletimiz neyi bekliyor?????? ?
  • 1 Ay Önce

Yorum

Mehdi yi

erol dinler

helal helal helalolsun sana
  • 1 Ay Önce

Levent 15

"Levent 16"ŞİMDİKİ "SOLCUMSULAR" ABD'NİN İTLİĞİNİ YAPIP, TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI YAPIYORLAR.. "YAPRAAĞINI" AĞZINDAN DÜŞÜRME! BİLGİSİZ.. FİKİRSİZ.. AKILSIZ... DÜNYA SİZE GÜZEL! ABD'NİN ÇANAĞINI YALAYIP, KENDİ ÜLKESİNE BU KADAR DÜŞMANLIK YAPAN BİR "GÜRUH" TANIYORUZ AMA... NEYSE!
  • 1 Ay Önce

BOZKURT

BU IDDIANI ISPATLAMAZSAN ZURAFA SOKAK YETMESI OLDUGUNU BELGELEMIS OLACAKSIN SOROS.U COCUGU !!!

Yavuzla iyi Bir Dost olan Binbirsuratli fhgvkhf MUZAFFER..

Yerden goge kadar haklisin emperyalist usagi ZPtikko, IPfeto, CHPkk dahil bilimum layikcilere haddini bildiren ümetten mücahid Levent 15 kardesim !!! Bu Layikcilerin topu Kemalist maske takan emperyalist Usaklari !!! Halbuki biz ne kadar vatansever ve emperyalist karisti oldugumuzu ingilizin para-silah-techizat ve muhimmatiyla kuvvay-i inzibatiyeyi kurup yokluk icinde yunanla savasan kuvvay-i miliiyecilere tekbir ve salavatlarla arkadan saldirirken; 16 Şubat 1969 Tarihinde kanli pazar diye bilen o makus gunde solcu turk gencleri bogaza demir atan 6. Filoyu protesto ederken filoya yuzumuzu donup, secde edip sukur namazi kilip akabinde tekbirlerle saldirip uc masum genci katledip, onlarcasini yaralarken; dunya seytani'nin Irak'i isgal teskeresi meclis'ten gecsin diye ortalikta dort donerken ispat ettik !!! Bu ar yoksunu ve mufteri maskeli Kemalistler hala tatmin olmadilarsa daha onlarca ornek yazabilirim !!!

Levent 16

Papagan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun yaapram...dagarcıgın bu kadar..ortadoguda ki bütün siyasal islamcı akımları abd,israil,suudiler kurdurup ,besleyip büyütmüşlerdir..hamasın yaptıgına bak? Müzik festivalini basıp,5000 soba borusu roket ile israili vurmaya kalkı(!) kendi halkının katledilmesine ferman çıkardı..bu aptalca sikah gücü ile israili yenebilir isin? Sizin gibi beyinsizleri böyle yönetiyorlar işte..Gandinin adını duydunmu hiç? İşte filistinin mücadele yöntemi bu olmalıydı..ama sende ve diger siyasal islamcılarda bu akıl yok..emperyalizmin besleyip,büyüttügü amiplersiniz..

SUAT

parayı bastırana sözüm ona hukuk hizmeti veren bir oluşundan adalet beklemek çok komik
  • 1 Ay Önce

Hüda partili

Onlar tanrının çocukları muharref incilde geçtiği üzere. Onlar yapabilir biz yapamayız. Yaptım oldu. Kim karışacak. Ben bu ülkeyi yönetiyorsam idarede söz sahibiyim ve tedbir de koyarım.
  • 1 Ay Önce

Orhan İnan

Bunlar bir değişikler. Müslüman mahallesinde salyangoz satmanın hazzı ile arsılaşmış ve kesinlikle millî ve imani düşünce yapısına sahip olmayan bir grup. Onlar Milletin değerlerini ve sahip çıkanlarını sevmiyorlar. Tabi bizler de onları sevmiyoruz.
  • 1 Ay Önce

Hadi Sende ordan

Atma orhaaan, salyangoz satmanın nasıl bir hazzı var orhaan, bu nasıl fantezi Orhan? Milli ve imanı düşünce ne orhaan, hani milliyetçilik ayağınızın altındaydı orhaan, konuştukça batıyonuz orhaan

Dertli

Israil zulmünü, heniyyenin şehadetini de iç politika malzemesi yapıyorsunuz ya tebrik ediyorum sizi sayın yazar....
  • 1 Ay Önce

Hasan abdullahoğlu

Yazıyı okuduğunuza emin misiniz? Dertli kardeşim aşırı stresten okuduğunu anlamakta zorluk cekiyorsun herhalde...Yada anlama organın devre dışı

Ahmet

Ne olacak tı ya, oylar düşmüş % 18 e, reis israile durduk yere girer mi?

Din adami

Madem muslumaniz Diyanet 91 milyar ödeneği bu sene kullanmasın gazze deki çocuklar içi harcasin.
  • 1 Ay Önce

mahir d.

Gazze deki durum durdurlmali diyemiyorsun bile, benim muslumanligimi sorgulamadan once kendi insanligini bir sorgula.

Alo

Bence baroları bu kadar eleştirme ali sınuçta oranın başkanını reisiniz kıbrısa atadı
  • 1 Ay Önce

Vehbi

Usa nın ipini tuttuğu beslemeleri başlamışlar yine havlamaya!..
  • 1 Ay Önce

beynamaz

Ali Bey kardeşim :14 yıl önce 200tl'ye 139 dolar alan vatandaş bugün 6 dolar alabiliyorsa gerisi teferruat ..
  • 1 Ay Önce

Ver yetkiyi, gör etkiyi

14 yıl önce 200 tl çok büyük paraymış, şimdi pul olmuş,1 kilo peynir almıyor

14 yıl önce 200 TL asgari ücretin yarısı iken şimdi 20’de biri

14 yıl önce asgari ücretin yarısı 200 lirayken şimdi 20’de biri ise

Efektif kur

Efektif kur musun

Kurum

Çakma Gobbels bi paylaşım yapıyor Instagramda ve bu paylaşım engelleniyor, beynimizde öfkelenip instagrami kapatıyor. Bu yetkiyi kötüye kullanmak değilimdir? Instagrami herkes kullanıyor, onların hakları ne olacak? Beyimiz yetkisi var diye her canı istediğinde böyle sosyal medyalari kapatacak mi? Bu aleni faşizmdir. Devir değiştiğinde aynisi başınıza gelirse viyaklamayin.
  • 1 Ay Önce

mahir d.

Israilli katillerden biri senin ulkenin baskani hakkinda ileri geri konusuyor (sana gore olay buysa) buna bagli olarak sosyal medya kapatiliyor. Olay o katillerin kimi neyi oldurdukleri degil degil mi. Ve demokratik gucler tarafindan o katillerin yaptiklari engellenmiyor. Onlar fasist olmuyor. Onlar ve onlari savunanlarin tamaminin aga babasi Hitler. Farklari var mi. Fasist kim. At gozlugu atlar icindir. Insan cevresine bakmayi bilir.

Kurmalı

Beyimiz der ki, usa istediğini yapabilir. Bize yıllardır ezikliğimiz, çaresizliğimiz öğretildiği için bize usaya uymak düşer. Şampiyon beğenmezsen beğendiğin ülkeye git

okur

senin ikinci baro ne yapiyor ali bey
  • 1 Ay Önce

Şimdi değilse ne zaman?

Muhtemelen iş takibi yapıyorlardır, su akıyorken..........

Hemşinli

Aynı şeyi ben düşündüm

deLi

herkez girebiliyor ne yasagi!
  • 1 Ay Önce

Din adami

Ali bey 1 yıldır bu savaş sürüyor çocuklar öldürülüyor.
  • 1 Ay Önce

Okur

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi bile olmamış misali istersenuz bütün sosyal medya yı kapatın.
  • 1 Ay Önce

Okumaz

Dağın ne yaptığı önemli değil ezik, tavşanın çakallardan kurtulması gerek.

Yasak

Yasak olan ülkeler. Çin , kuzey Kore, İran , Rusya ve Türkiye.. fıkra bu kadar
  • 1 Ay Önce

Zorbalığın egemen olduğu ülkeler

Hepsi faşist ülkeler

Albatros

Bahsettiğiniz ülkelerin hepsi de Kendi kendilerini yönetmeye çalışan, bağımsız bir dış dış politika yürütmeye çalışan ülkelerdir. Bunlara Venezuela, Bolivya, Brezilya gibi başlarına bir çok şey gelen ülkeleri de katabiliriz. Saygılarımla....

Zalakçalık

Emperyalizmin kendi araçlarına ambargo koyduğu nerde görülmüş ileri zeka

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ, VATAN SEVGİSİ MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ.....ŞEYTANIN OYUNCAKLARI DIR LAR DİNİ İSLAMA DÜŞMANLAR DIRLAR GÖREVLERİ YAHUDİ VE HAÇLI UŞAKLIĞINI NI İSPATLAMIŞ LARDIR......
  • 1 Ay Önce

Aklı selim

Sn Fahrettin Altun’un yazdığı duyulmayınca olanlar oldu. Ama vatandaşın da söylemek istediği, yetkililerin duymadığı çooook mesaj var. Kedi köpekle gündem oluşturacağına ahlaki yozlaşma, hukuksuzluk, eğitim sorunları gündeme alınmalı. Sadece kalabalıkları toplamanın Filistin’e faydası yok.
  • 1 Ay Önce

GÖRE

KIRK YETKİLİ KIRK AYRI SEBEP İLERİ SÜRÜP AÇIKLAMA YAPIYOR GELDE İNAN BU YALANLARA GOBBELS KEYFİNE GÖRE DAVRANIYOR HEPSİ YALAN SÖYLÜYOR AÇIK AÇIK
  • 1 Ay Önce

Asım,ın nesli

Yok İstanbul barosu yok Ankara barosuymuş, bunların avukatlık ile falan bir alakaları yoktur, bunlar batının ve batının Türkiye deki işbirlikçisi chp denilen zihniyetin güdümündeki militanlardır, söz konusu gavurluk olunca hukuk derler, söz konusu Müslümanlık olunca guguk derler, diğer taraftan batı cephesinde ve chp zihniyetin de değişen bir şey yok, gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallıyor,
  • 1 Ay Önce

Alo

Baro başkanı feyz oğlunu kim konsolos yaptı madem işe yaramazlar var orda

Selim dag

İlkesizlik hukuksuzmuş sosyal medyayı kapatmak.Maval okumayın güçlü olanın hukuku var ilkesi var fakirsen güçsüzsen her yaptığın hukuka takılır özgürlüğün esamesi okunmaz Gerçek bu
  • 1 Ay Önce

Zaza

Instagramin kapatılmasına en çok, gelmiş geçmiş siyasetçilerin en duayeni, dünya çapında ün yapmış politikacı, büyük ülkücü Müsavat Dervişoğlu da karşı çıkmış, mahkemeye gideceklerini beyan etmiş. Bu karara da en çok Engin Özcok, Selhuttin Demirtaş, Osman Kaval sevinmiş.
  • 1 Ay Önce

Mahmut

Instagram i kapatacaginiza Kürecik İsrail üssünü kapatsaniz daha faydalı olurdu .
  • 1 Ay Önce

Dertli

Kurecik kapatılır mı, orası radar üssü İsraile atılacak füzeleri anında bildirme işini yapıyor...Yorumları okuyorum da bu yandaşlar ABD düşmanı ama hiçbiri İNCİRLİK ve Kurecik kapatılsın demiyor.. Sadece dün Fatih Erbakan söyledi....

Kürecik

Kürecik, usa sosyal medyası kadar hain üretmiyor

Ana Yasa Mahkemesi

Anayasa Mahkemesi dün böyle kapatmalara dair yetkinin kaldırıldığını alenen duyurdu, bütün Türkiye okudu haberi. Buna rağmen hala devam eden bu kapatmanın hukuki dayanağını da bütün Türkiye onu da okusa? Birkaç kişinin kafasına göre kapatmadığından emin olsa millet? Karar hukuka dayanmıyorsa gazeteci olarak eleştirdiğinizi görsek? Veya hukuki dayanağı varsa böyle düşünenler mahçup olsa?
  • 1 Ay Önce

İNAN

KIRK YETKİLİ KIRK AYRI SEBEP AÇIKLADI GELDE İNAN BUNLARA

Ali İLKER

Bir KÂBİL ın Bir de HÂBİL ın Çocukları var ! Ortası yok...
  • 1 Ay Önce

yener tutan

Şamar gibi yazı olmuş üstadım. İnstagram kapatılınca yaşam damarları kopmuş gibi kuduran laikçi yobazlar her gün 5 kere okumalı.
  • 1 Ay Önce

Sansür

Hükümetin istediği zaman usanın sosyal medyasını kapatabilmesi müstemleke olmadığımızın işaretidir. Usanın çanağından yallanan mandacıların buna karşı çıkmaları doğaldır.
  • 1 Ay Önce

Bim

12 yaşindaki oğlum bile başka server üzerinden tekrar girdi. Sosyal medya kullanmam ama yasak çözüm değil. Madem emperyalizme karşıyız Burger, kfc, starbucks... kapatın da inanalım. Milliyetçi muhafazakar kesim atıp tutar ta ki PARA muhabbetine gelene kadar ABD de Türkiye de nüfusun çoğunluğu milliyetçi muhafazakar olduğundan bu kesime oynar her zaman. Sülalesini işe sokar, çocuğunu ABD de okutur sonra da 40 yıllık komünist gibi emperyalizmi kötüler bu kesim.
  • 1 Ay Önce

Yassah

Kanunların tamamı Yasak kavramıyla anlam bulur.

ANCAK

bim HER ELEKTRONIK EKİPANİN İÇİNDE İNTELİN İSRAİLDE ĞRETİĞİ EN AZ BİR TANE ÇİPİ VAR ONLARIDA KOLA GİBİ DÖKÜNDE GÖRELİM SONRA İKİ YAPRAKLA DOLAŞIRSIN SICAK DEVE SİDİĞİ İÇERSİN ANCAK SAKIN FAZLA KAÇIRIP KAFAYI BULMA KÖTÜ OLUR

Mandacılık

Mandacılık böyle bir şey. Bir defa yerleşti mi bünyeye metastaz yapmış tümör gibi engellenemiyor. Usa sosyal medyası hayatınızın rehberi kutsal metinleriniz olmuş.

KEMALİST

Bakın ilkel çözümlerle kapatmak?GÜÇ BENDE HERŞEYİ YASAKLARIM BAZI ÜLKE ÖRNEKLERİ VS GEÇİN BUNLARI,YILLARDIR.. ANAM BABAM GEÇ BUNLARI... BU YANLIŞ....youtube web barındırma,Facebook ve İNS.de fotograf ve resim paylaşma,BARINDIRMA.. anı ve kişisel bilgilerinizde dahil paylaşma platformu..AYNIZAMNDA İŞ SAHİPLERİ VE ÜRÜN PAZARLAMA .Peki bu platformlarda ne kadar Muhafazakâr iş yapmakta? herhalde başka bir şey söylemek gerek varmı:)) hepsi aynı Buralar artık iş sahası halinde tüm dünya buraları takip ettiği için böyle ozamn başka tepkiler geliştirmek lazım kapatmak sadece ülkeye zarar getririyor tepki kurulmasını sağlamaktasınız ALİ BEY yoksa ins ABD uşalığı ise var düşün ABD net dünyasının sahibi yalanmı? eee ozamn UŞAKLIK? CAHİL OLMANIN ALEMİ AVRMI? DAHA BAŞKA TEPKİLERLE ÇÖZÜM ARAMALIYIZ BU TİP HADİSELERE...KAPATMAK ŞUANDA ÜLKE EKONOMİSİNE DARBE VURDUĞU GİBİ ÜLKE İNSANINIDA YIPRATMAK İSRAİLİN İŞİNE GELİYOR BÜTÜN BUNLAR..ZAMANLA GÖRECEKSİNİZ...
  • 1 Ay Önce

Nemalist

Usa dünyanın değil sizin sahibiniz. Efendi emreder, köle ölümüne yerine getirir.

Ömer Olgun

Bir haini bir defa satın aldın mı ömür boyu o satılmışlığa mahkumdur ne istersen yaptırırsın. Ha bu arada Instagram açmak için bir çözüm bulmuşlar bir link atıyorlar oradan da herkes Instagram tekrar açabiliyor devlet buna da bir çözüm bulması lazım
  • 1 Ay Önce

Okur

Geri açılınca da bir bahane ile savunmak yok ama. Tamam mı
  • 1 Ay Önce

Okumaz

Devlet, Amerika payandalarının amentüsüne göre iş yapmaz. Açarsa açar kapatırsa kapatır. İt ürür kervan yürür.

Cebrail

“Bilmem ne, bilmem neliğini yapacak” diye bir söz var. Bunlardan farklı birşey beklemek abes. Farklı olan devletimizin eskiden olduğu gibi ezik değil bunların ağababalarına anlayacakları dilden muamele etmesi. İlginç olan kuyruğuna basılan kim, kuyruğuna basılandan çok salya sümük ağlayan kim. Planların üstündeki plan ve o planı Yapan (c.c) galip gelecektir.
  • 1 Ay Önce

Hıyarın varsa tuz bedava..

muzdan daha çok hıyar yetişen memleketler oldukça...bu devran böyle döner...
  • 1 Ay Önce

Cemal şimsek

ülke muz cumhuriyeti değil ama, bunların ABD ve kuduz İsrail uşağı oldukları kesin.
  • 1 Ay Önce

No sansür

Sansürün her türlüsüne karşıyız....
  • 1 Ay Önce

Ciddi

Ciddi misin, her türlüsüne mi

şüayıp

Küfür tek millettir gayesi,islam ,ahlak ,insanlık düşmanlığıdır
  • 1 Ay Önce

CANİ

şu ayıp yobazlık cehalet tek millettir hemde insanlık akıl bilim ahlak adalet düşmanıdır tevhit bayraklı işit gibi cani katikdirler

Levent 15

Bunlar NEV-İ ŞAHSINA MÜNHASIR "SOLCUMSU" ABD APARATLARI! BİZDEKİ "SOL" ABD EMPERYALİSTİNE HİZMET ETMEYİ BİRİNCİ VAZİFESİ SAYAR!
  • 1 Ay Önce

Levent 16

Yaapram,türk solcularının filistinde 30 mezarı var,orda savaşırken öldüler..sizin gibi menfaat kovalamıyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23