• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehid Heniyye Türk mü?

26 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fatih emlik nahırönü

Kardeşim olur kendisi. nerde bir mümin varsa kardeşim olur nerde bir mazlum görsem bağrıma basarım bügün günlerden Gazze ve heniyye rahmet diliyorum
  • 1 Ay Önce

Fatih emlik k. Maraş

Allah'ım sen rahmet eyle Allah'ım sen bu mecnun lara bizleri Leyla eyleme. mücahit kardeşlerimize sabır güç kuvvet metanet ver, nişanlı melekutlarınla yardım eyle kafirlere bozgunluk ayrlık ver
  • 1 Ay Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Yüce Allah CC Şehadetini Kabul buyursun.
  • 1 Ay Önce

Durmus

Vehbi kardesim Kuzey afrikadaki musluman anlayisi ile Turkiyedeki, Suriyedeki anlayis bir degil. Singapur islami ile Turk islami bir degil. Namazlarin kilinmasi bile farkli, Namazlarda okunan dualar ve okunma sayilari bile farklı. Afganistan in muslumanlik anlayisi ile Azerbaycan in muslumanlik anlayisini bir tutuyorsan soyleyecek bir lafim yok.
  • 1 Ay Önce

Yusuf

Heniyyeyi bilmem ama Kızılderililer kesin Türk
  • 1 Ay Önce

Okur

Kızılderili Türkler katledilirken niye yardıma gitmedik?

Mustafa

Nisa suresi 75-76 tevbe suresi 14 bize inmedi mi ? Bizden değil bizim mezhepten değil bizim tarikattan değil halidi  kolundan hiç değil. Neden kardeş olamıyoruz işte sonuç Kuran'a dönmeden kardeş olamayacağız. Terkedin tatikatlarınızı mezheplerinizi Kitabullaha dönün Yerin dibine batsın böyle kardeşlik Resulullah sav bir gazveden dönüşte öğrenir ki bir müslüman kadının örtüsüne saldırılmış daha dinlenmeden oraya sahabeyi gönderir. Hani hadisleriniz hadis hocalarınız bunları anlatmazlar onların kitaplarında yazmaz . Terk edelim yan sanayileri orjinale KURAN'A dönelim Nisa suresi 75-76 ve tevbe suresi 14 bize daha ne anlatsın. bu ayetleri 10 aylık katliam süresince herhangi bir hocadan duydunuz mu. ?
  • 1 Ay Önce

Mustafa

Haklısınız Ali bey zalimler için yaşasın cehennem!
  • 1 Ay Önce

Kanber

Filistinliler öle öle DİRİLECEK-Katil-azgın İsrail'liler öldüre öldüre ÖLECEKLER Asrımızın hitleri, ABD'nin itleri, soykırımcı, zalim, mağrur, küstah, eli kanlı katil, sadist, narsist, gözü dönmüş katliamcı, şeytanın askerleri, cellat, rezil, insanlığın yüz karası, peygamberlerini (as) katletmiş, yamyamlaşmış soykırımcı, azgın kavimlerin terör devletleri İsrail ve ABD, Netanyahu ve yandaşlarına bu sıfatlar ve cehennem çok yakışıyor. Münafık kâfir ve zalimler için yaşasın cehennem. Bu azgın kavme hakettiklerini Hitler yapmış. Bizim  ecdadımız Osmanlılar ise 1492'lerde bu azgınları Osmanlı coğrafyasına aldıkları için ve terör devleti İsrail'i en hızlı vaziyette tanıdığı için o zamanki Türkiye Cumhuriyeti hükümeti büyük hata etmiş yanlış yapmışlardır.
  • 1 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

Okuru gıdıklamayı bırakın lütfen. Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'ın İ.Haniye'nin cenaze törenine bizzat katılmaması ve Arap ülkelerinden bir tanesi bile "Araya da gireriz"diyen var mı? Bu gibi konularla okuyucuyu bilgilendireceğinize "tırışkadan " yazı yazılmaz ki !.. Dost tenkit eder.
  • 1 Ay Önce

Güney Doğulu

Malatya'daki KÜRECİK katil Amerika RADAR ÜSSÜ derhal kapatılmalı...... Devletimiz niçin bekler ki????????
  • 1 Ay Önce

Hüseyin

, Cumhuriyet kurulduktan sonra Türkiye'ye gelen Ermeni ve Yahudilerin çocukları ve piçleri tarafından Hamas terör örgütü olarak adlandırılmaktadır ben müslümanım diyen Türk ve Kürt kim olursa olsun hamasa terörist diyemem şeytan ve piçleri kafasına göre terörist uydurmaktadır lanet olsun bir şeytan ve piçlerine
  • 1 Ay Önce

Durmus

Israil vuruyor, hedeftekileri peygambere komşu yapıyor. Muslumanlar ise haydaa sadece laf uretiyor. Yok hesabi sorulacak, yok Allah onlara cezasini verecek gibi. Bunlar sadece kendilerini tatmin icin soylenen sozler. Bunlar bu laflari ediyor, Israil yine vuruyor, vuruyor. Arab muslumanligi bunu hemen unutuyor. Araplar tokadi yiyor, acimadi acimadi diyor. Boyledir muslumanlar.
  • 1 Ay Önce

Vehbi

Arap,Anadolu,Kürt vs. islam'ı diye birşey yok,nere den uyduruyorsun?Yalnız ve yalnız kitap ve rasüĺün tebliğ ettiği İslam vardır.Cahili toplumların mezhebi anlayışını İslam zannetmeniz çok garip.

Okur

İsmail Heniyye'nin dedesi 1937-38 Dersim katliamı yıllarında önce Suriye'ye sonra Filistin'e giden ailelerdendir. Dersim katliamında önce Suriye'ye oradan Filistin'e giderek katledilmekten kurtulan bu aile aslen Alevi İslam inancına mensuplar. Seyit Rıza'da idam kararı aldıktan sonra "isterseniz beni Halep'e Türkistan'a sürgün edin, etmeyin, eylemeyin, yazıktır, günahtır, evladı kerbalayık, hiçbir suçumuz yoktur" diyerek orduya idam kararı ile ilgili itirazda bulunuyor. Seyit Rıza idam edilmeyip Halep'e sürgün edilseydi belki onun aileside Filistin topraklarına gidip yerleşmiş olurdu ve bugün onunda ailesi yaşanan katliamı orada yaşardı.
  • 1 Ay Önce

TEKİDİR

kokar SEİT RIZA DEDİĞİN KOMŞU AŞİRETLERİN KARISINI KIZINI GELİNİ KEÇİSİNİ MALINI MULUNU ÇALAN ŞAKİNİ TEKİDİR

Hikmet Yılmaz

 Değerli adamla,önemli adam faklı.
  • 1 Ay Önce

KIT

cani conı KORKARIM YOKSA SENİN AKLIN ANLAYIŞ KABİLİYETİN KIT OLMASIN MAZALLAH

CANİ

HAMADIN KATİL CANİ NETENYAHUSİ
  • 1 Ay Önce

cani coni

ne demek istedigini dahi yazamiyorsun

Diğergam

Kim ne derse desin Türk beklenendir. İnşeallah beklentiler boşa çıkmayacak. Bu içimden gelen dugularımdır. Asla ve asla ırkçı da değilim. Hele hele asla kürt düşmanı değilim. Sadece Müslüman Türk'ün düşmanlarının düşmanıyım...
  • 1 Ay Önce

Yaşar

Zalimler için yaşasın cehennem.Katil İsrail kaybedecek.
  • 1 Ay Önce

Kaleci

Amin ya MUiN cc.Ali abi senin yüreğindeki hırsı intikamı biliyorum emin ol senin hissettiklerini milyonlarca türk insanı da hissediyor,zaten gazetem AKiT böyle insanların hissiyatına tercüman oluyor.Türk diyerek ayrım yapmak istemem,kalbinde İslam şuuru taşıyan kim varsa onlara hitabım.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İsraile girebileceğimize dair konuşma yapmıştı umarım herşey için çok geç olmadan bunu yapabiliriz yoksa Türkiyeden başka kimse bu kadar iştiyaklı değil.Yani düşünüyorum da Türkiye Cumhuriyetinin 100 yıllık ömründe neler yaşanmış,ya Tayyip Erdoğan gelmeseydi de son 22 yıldır atmış olduğumuz adımların hiçbirini atmamış olsaydık!Yine de terör devleti İsraile meydan okuyabilir miydik,reisin dediği gibi çok güçlü olmalıyız aksi takdirde bizi affetmezler.
  • 1 Ay Önce

YAPTIN

kaleci ASKERLİĞİNİ PARALIMI YAPTIN SÜPER KAHRAMAN

Hacı bey

Merak etme hacı, bundan öncekiler de olduğu gibi bu suikastta birkaç ay sonra unutulur gider. Müslümanlar çok çabuk unutuyorlar.
  • 1 Ay Önce

Mustafa

Ailemizin doktoru Ali bey abi Yazını gece kalktım sırf okumak için. Yine harika bir yazı. Eline emeğine yüreğine gönlüne sağlık çok güzel olmuş teşekkür ederiz Allah sana güç kuvvet versin Ali abi
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23