• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail’in Guantanamosu

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Okur

1980'lerin sonlarında "Bulgaristan'daki Türklere baskı var" diye sınırlarımızı açıp yüz binlerce Türk soydaşımızı Türkiye'ye taşıdığımızı hatırlayanlar vardır. "İsrail'de, Gazze ve Batı Şeria'da Filistinlilere baskı var katlediliyor, öldürülüyor" diyen İsrail'e komşu Arap ülkeleri Ürdün, Suriye, Lübnan, Suudi Arabistan ve Mısır gibi Arap ülkeleride Türklerin Bulgaristan Türklerini baskılardan kurtarmak için yaptığı gibi Filistinlileri kendi ülkelerine taşısalar kıyametmi kopar? Türkler, kendi soydaşlarını Bulgaristan'dan Türkiye'ye taşıyorsa Araplarda kendi soydaşları olan Filistinlilere sınırlarını açıp kendi ülkelerine taşıması lazım. Türkler, Bulgaristan'daki Türkler için Bulgaristan ile savaşmıyor ise; Araplarda kendi soydaşları Filistinliler için İsrail ile savaşmaması lazım. Batılı emperyalist ülkelerin Arap ülkelerine baskı yapıp Gazze ve Batı Şeria'da yaşayan Filistinlileri Arap ülkelerine kabul edilmeleri için baskı yapmaları lazım.
  • 1 Ay Önce

Dadash

Israilin istedigi de tam da bu. Filistin topraklarini temizleyip tum yahudileri bu topraklara yerlestirmek. Sira, yerim dar Guneydogu Anadolu topraklarini da isterim diyecek. Bunu gormek lazim.

Hikmet Yılmaz

DİL DİNDEN DAHA ÖNEMLİ. Nokta.
  • 1 Ay Önce

Okur

Hangi dil, İngilizcemi, Arapça'mı?

Mecit parlak

İran , Şam uzerinden Hizbullaha silah aktarır israilin canına okurdu.BOP devreye girdi suriye bölündü.Gazzelilerin hayatı zindan oldu.Şimdi ağlıyoruz.Sorumlu nerde napıyor.Teflon tava gibi uzerine hiçbir şey yapışmıyor
  • 1 Ay Önce

Okur

Gazze'liler yerine İsrail ağlasaydı dahamı iyi olurdu? BOP'un devreye girmesi, Suriye'yi parçalaması İsrail'i ağlamaktan kurtarması çokmu kötü? Hiçbir Arap ülkesi Filistinlilerin İsrail ile savaşmasından yana degil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23