• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Böylesine vahşet görülmedi

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yaman

Evet zalimler için yaşasın cehennem. Yorumlarınıza katılıyorum. Yalnız eksik yazmışınız. Keşke İsrail'e 7 Ekim 2023 ten önceki Hamas saldırısı ve sivil katliamı olmasaydı. Terörist İsrail'in böyle katliamlara girişeceği, Hamas ve rahmetli lideri Heniye'nin yapacak pek birşeyleri olmayacağı, olanların Hamas'a, liderlerine ve Filistin'e olacağı baştan belliydi. İlk saldırı İsrail'den gelse, o zaman 7 ekimden önceki o saldırı yapılsa, sonra bunlar olsa haklısınız derdik. Kızıp darılmayın, kötülediğimi sanmayın ama rahmetli Heniye bu noktada hatalı.
  • 1 Ay Önce

Yıldız teskilati

Kâfirler istemesede Allah nurunu tamamliyacaktir
  • 1 Ay Önce

Ali Erkan

Kıymetli doktor İsrail dünyayı kıyamet ateşinde yakmaya kararlı görünüyor. Neden yahu cehennem zebanisi. Her türlü kötü sıfatı hak ediyor. Yazınız için sizi tebrik ederim.
  • 1 Ay Önce

Harun

AİLE ÇÖKÜYOR, Genç erkekler evlenmek istemiyor, evlenenler ise hemen boşanacak , boşanmanın getireceği ağır maddi tazminatlardan korkarak boşanamıyor.Nasıl evlenmek istesinler ki ?Hanımı kahvaltı hazırlamaz , yemek yapmaz, çocuğu bakmaz, evin temizliğini yapmaz ,çamaşır yıkamaz .İşten gelince yatar, bütün bu saydığımız işleri evin erkeği yapmak mecburiyetinde.Bu durum nesli tehlikeye atıyor.Önce nesilleri iyi yetiştirmemiz , bu ezberci eğitimden kurtarmamız lazımdır.Avrupada diyabet 2 oranı %8, ABD de %9, Türkiye’de ise %30-40 dolaylarında, resmî rakamlar %12 gibi ama çoğu kişi diyabet olduğunun farkında değil.Önce okullara beslenme dersi koyup, bu oranı %5 ler seviyesine çekelim.Sonra okullara haftada üç gün üç ders spor dersleri koyalım,spor derslerinde öğrencinin elinde bir kitap, bu kitapta yapacağı hareketlerin şekilleri ve hareketi niçin yaptığı yani faydaları anlatılmalı.Bu kitabı hazırlarken fizyoterapistlerin de katkısı olmalı.Göbekli, kambur nesiller ülkeye zarar verir.SGK giderlerinin %26 si , diyabet hasatları için harcanıyor, bu ekonomiye ağır bir yük.Sayın Mehmet Şimşek’in bu konuya da el atması gerekiyor.Ayrıca KATOLİK NİKAH anlayışından etkilenen aile anlayışından uzak duralım.Aile de huzuru sağlayacak önlemler alalım.Sayın Cumhurbaşkanımızın her aileye üç çocuk ideali için sosyolojik, ekonomik, psikolojik durumları rasyonalist bir zihniyetle araştıralım.
  • 1 Ay Önce

Okur

Psikolojik rahatsızlığı olan insanları unutmuşsun.

Kanber

Selamlar bu iblisin uşaklarıyla kıyamete kadar Allah'ın salih kulları, Peygamberimizin ümmeti olarak savaşmak bizim boynumuzun borcudur.
  • 1 Ay Önce

Dertli

Hala vahşet, katliam devam ediyor ama atıp tutmaktan başka bir şey yapmayan insanlar var...İslam dünyası bu zulme göz yumuyor... Sayın yazar olimpiyatları , kıyafetleri eleştirip duruyorsunuz... Kimse bizi oraya zorla götürmedi, kıyafetleri spor bakanımız seçti...Her gün elestireceginize sporcularımızı çekseydiniz...
  • 1 Ay Önce

DEVRİM

BİZİM SAPKINLIK AŞAĞILIK ADİLİK ŞEREFSİZLİK PİSLİK ÜZERİNE YAPILAN PARİS OLİPİYATLARINDA NE İŞİMİZ VAR. ORAYA KATILMAMIZ BÜTÜN BUNLARI TASDİK ETMEK DEMEKTİR. KINAMAK VS LAFI GÜZARDAN İBARET. ERKEKSEN ÇEKİL KATILMA. ORAYA KATILAN TAKIMIMIZ NEDEN İSRAİL BAYRAĞIYLA SAHAYA ÇIKIYOR. BİZ İSRAİLİN SÖMÜRGESİ MİYİZ. Filistin zulmünün bitmesi bizim elimizde; işgalde düşmanla işbirliği yapıp katliam ve tecavüzleri yapan düşmanla kaçan 27 de isimleri adresleri değiştirilerek geri getirilip ülkemizin tüm yönetimi ve ekonomisi gelir kaynakları onlara verilip asiller sınıfı yapılan (tüm zenginler bunlardan oluşur. kazançlarını israile aktarırlar. yani biz yahudi sömürgesiyiz. israil bizim sayemizde ayakta durur ve bu katliamları yapar) bu gün sayıları milyonları bulan Yahudileri toplayı mal varlıklarına el koyup Gazze'ye misilleme yaparsak Filistin meselesi bir saniyede çözülür.
  • 1 Ay Önce

Okur

Tüm İslam dünyası olarak İsrail, ABD, ve NATO sayesinde ayakta duruyoruz. Batı ülkeleri, NATO olmasaydı Kars ve boğazları ikinci dünya savaşından sonra Ruslara kaptıracaktık. Arapların yaşadığı topraklar ABD'den daha küçük değildir. Körfez ülkelerin paraları ABD, AB'ye akıyor. Dünyada Araplar kadar zengin topraklara sahip bir millet yoktur. Amerika'ya giden milletler nasıl ki; devletler kurmuş sonra birleştirip Amerika Birleşik Devletleri olmuş araplarda öyle yapabilir yani bir Arap Birleşik Devletleri kurabilirler. Araplar, kabile devletler olmak yerine bir Birleşik Devlet olursa hem güçlü olurlar hemde Irak'tan tut Fas'a kadar büyük bir coğrafyada Amerika Birleşik Devletleri kadar Devletleri olur. Niye Suudi Arabistan, Birleşik Arap emirlikleri, Mısır, Cezayir, Qatar, Bahreyn, Yemen, Suriye, Lübnan, Kuveyt, Fas..... gibi yirminin üstünde çeşitli isimler altında devletler halinde kimisi fakir, kimisi susuz, kimisi petrol ve doğalgazsız yaşıyor? Bütün Araplar bir araya gelip tüm Kuzey Afrika'nın, Ortadoğu'nun Zengin petrol yataklarından zengin Deniz ve sularından yararlanamazlarmı? ABD'nin, AB'nin zenginliginin Arap coğrafyasından gittiğini Araplar bilmiyor mu? Arap coğrafyasında sadece Filistinlileri görüp diger kötü durumda yaşayan Arapların yaşadığı kötü durumlara, parçalanmışlıklara, kuyu sahibi edilmiş krallara sessiz kalmak Filistinlilerin düştüğü durumdan daha kötüdür. Sadece Filistinlilere ağlayacağımıza tüm Araplara ağlamalıyız. Türklerin Araplardan farkı yoktur Kafkaslardan Türkiye'ye kadar birçok devlet türküz, Türk kökenliyiz diyor ama birleşmiş bir Türk devleti kurmasını bilmiyor. kimisi Kırgız olduğunu söylüyor, kimisi Türkmen olduğunu söylüyor, kimisi Azeri, Özbek gibi.... Kabile isimleri altında Büyük bir coğrafyanın sahipleri olmasına rağmen bir Türk Birleşik Devletleri kurmayı aklından geçirmiyor ve hepsi birbirleri ile tıpkı Araplar gibi kavga halinde kurulmuş ABD ve AB için devletçiklerini yaşatmak ile uğraşıp duruyor.

Sedat Bakır

İsrail'e devlet demek doğru değil, terör örgütü demek daha uygun olur. Netanyahu ve diğerleri terör örgütü yöneticileri, asker elbisesi giyenler terörist, komutanlara terörist başı demek doğru olur
  • 1 Ay Önce

Okur

İsrail'in Filistinlilere bir kaç ayda yaptığını Saddam Hüseyin zehirli gaz kullanarak (Halepçe) bir kaç dakikada yaptığını herkes biliyor. Araplar İsrail'den daha iyi degiller. Hangi Arap ülkesinin Halk veya yönetimi Filistinlileri seviyor veya destekliyor? Filistinlilerin büyük bir kesimi Hamas veya Hamas'ın yaptıklarını sevmiyor İsrail'e hak veriyor.

Hakkı Söyler

Kur'an-ı Kerim'de anlatılan imansızlar için kullanılan ifadeler tamda bunun gibiler için. "Yaratılmışların en şerlisi" "Hayvan gibi hatta daha aşağı" "Necis" tam bir pislik "Esfeli safilin " âdilerin en âdisi Kâfir, Nankör,, Zalim, Fasık, Bozguncu(müfsid) ,hakkı görmeyen , konuşmayan, işitmeyen sağır, dilsiz, kör, Nefsini ilahlaştırmış , kendine tapan, en âdi, en vahşi, insanlıktan nasipsiz, acımasız, merhametsiz, vicdansız , narsist, šsadist bir varlık... işte kelimelerin onun kötü vasıf larını anlatmakta yetersiz kaldığı kaldığı âdi değil âdilerin en âdis i şte Kelimelerin onun pis liklerini anlatmakta yetersiz kaldığı Netenyahu ve onun şeytan askerleri
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23