• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk TV ,Şehit Haniye,Iğdır Belediyesi

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kanber

Asrımızın hitleri, ABD'nin itleri, soykırımcı, zalim, mağrur, küstah, eli kanlı katil, sadist, narsist, gözü dönmüş katliamcı, şeytanın askeri, cellat, rezil, insanlığın yüz karası, ABD, Netanyahu ve ekibine hepsi yakışıyor. Münafık kâfir ve zalimler için yaşasın cehennem.
  • 1 Ay Önce

HÜSEYİN

SAYIN ERTUĞRUL AKAR BEY! HALK TV DEN BAŞKA NE BEKLİYORSUNUZ Kİ? BUNLAR'IN İÇİN DE KİN VE DÜŞMANLIK YATIYOR. BENİM SÖZÜM DEĞİL.DÜNYADA NE KADAR MUHBİR VARSA,TÜRKİYE'DE DE O KADAR VAR. BUNLAR DEVAMLI SALDIRACAKLAR. ÇÜNKÜ SERMAYELERİ ÖYLE İSTİYOR. REİS'İ MİZİN DEDİĞİ GİBİ DURMAK YOK YOLA DEVAM. BUGÜN ERGÜN DİLER BEY! ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞ,FİLİSTİNİ. GEÇMİŞTEN GELEN BİR SORUN. BİRLİK OLMADIĞI SÜRECE,BİZ'LER CENAZE NAMAZI KILMAYA VE ONLAR HER GÜN MASUM İNSANLARI ÖLDÜRMEYE DEVAM EDECEKLER. SAYGILAR, KOLAY GELSİN.
  • 1 Ay Önce

Okur

Arapların bütün Devletleri Filistinlileri sevmedigi gibi bizim Halk TV'mizde Filistinlileri, Hamas veya benzeri Filistinli örgütlerin yaptıklarını sevmeye bilir. İsrail'in saldırılarına maruz kalan Şii Hizbullah veya Yemen'deki Şii Husi denen örgütleri kaç kişimiz seviyor? İsrail'den daha fazla Husi ve Hizbullah'a düşman insanlarımız vardır. Suudi Arabistan, Birleşik Arap emirlikleri gibi daha birçok Körfez ülkesinin ABD ve İngiltere'yide arkasına alarak on yıl kadar Yemen'deki Husi denen Arapları öldürdüğünü, aç, susuz, bıraktığını biliyoruz. 1980'lerden sonra ABD ve AB'nin desteği ile petrol zengini Körfez Arap ülkelerin sermayesi ile Irak'ı İran İslam devriminden dolayı savaşa sokanları, savaştıranları henüz unutmadık.
  • 1 Ay Önce

Deli İbo

Benim gibi yapın, benim televizyonumda Halk TV. KRT gibi bölücülerin kanalları yok. Çünkü hepsini sildim, en azından rast gelip, göz ucundan bakıpta moralimi, sinirlerimi bozmuyorum.
  • 1 Ay Önce

Muro

Türkiye Gazeteciler Sendikası: Bu darbe ABD merkezli şirkete değil, Türkiye’de haber alma hakkına ve ifade özgürlüğüne indirilmiştir. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti: 57 milyon insanın kullandığı Instagram’a erişimin kapatılması sansürdür. Çağdaş Gazeteciler Derneği: Bu tür sansür uygulamaları, otoriter yönetimlerin karakteristiğidir ve kabul edilemez. Basın Yayın İletişim ve Posta Emekçileri Sendikası: Halkın haberleşme ve iletişim özgürlüğünü yok sayan bu zihniyet kabul edilemez.
  • 1 Ay Önce

Cumhur

Sorumlu olan biziz.ABD ve avaneleri sistemi bu şekilde kurmuşlar.Artık ajan gönderiyorlar.İceriden satın alıyorlar.Dunyevi imkanları sunuyorlar.Halk TV tam çukur.Seyretmeyin.Biraz da biz taşın kimden geldiğini bilmemiz elzem.Cumhur ittifakına gönül verenler Filistin için yanıyor.Digerleri mi?köpekle yatıp kalkıyorlar
  • 1 Ay Önce

ÇAĞIR

çamur SEN GİT KOLA KAHVE DÖK BÖYLECE İSRAİLİ MAHF EDERSİN SEN ATV İZLE ORDA KOLA KAHVE DÖKENLERİ MEHTER MARŞIYLA GÖSTERİYORLAR BAŞARI DİYE KATİL CANİ NETENYAHUDE BUNLARI GÖRÜNCE TIRTIR TİTRİYOR HADİ SAPANININI KAP TİTREK İT GİBİ YADA EBABİL KUŞLARINI ÇAĞIR İSRAİLİ YOK ETMEK İÇİN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23