• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran diye bir devlet var mı?  

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Uyarıcı

Selam. Sayın yazar kardeşim. Size bir şey söylesem inanır mısınız? Gazetelerin köşe yazarlarının yazdığı yazılara yorum yapan insanların sayısını ve yazdığı yazıların imla kurallarına ne kadarı uygun! Türkiye nüfusu 85 milyon deniyor. Acı gerçek şu ki; Üniversite mezunu ve okur yazar olan insanlar da dahil: Bin kişi bile yok! KİTAP OKUMAYAN YAZI YAZMAYAN BÜTÜN TOPLUMLAR YOK OLMAYA MAHKUMDUR. Hicri Ay takvimine göre 1446 yıl zamanındaki insanlar şimdiki insanlardan DAHA ÇOK OKUR YAZAR'DI. Şu anki durum KUTSAL KİTAPLARA İhanet etmenin bedelleridir. Kurtuluş KUTSAL KİTAPLARIN özüne dönmektir. Gerisi boştur.
  • 1 Ay Önce

Sssssssssss.

SİYONİZM NEDİR ? SİYONİZM Yahudi halkının kendi ulusal devletini kurma hedefi taşıyan bir siyasi hareket. Ve ideoloji dir. Bu 72 tarikatın da Türkiyeye sokulma sebebi de bu SİYONİZM likdir. Böyle olduğu müddetçe kimse vatanım var diye sevinmesin .
  • 1 Ay Önce

Ssssssssssssss.

Ah ah msti kemal Atatürk dursaydı bu siyonizm lihin 72 nin 2 sini bile alaşağı ederdi.

ersan

var tabii
  • 1 Ay Önce

Durmus dayi

Israil vuruyor, islamcilar gevezelik yapiyor.
  • 1 Ay Önce

Ers61

Şiiliği yaymak için müslüman ülkelerde kendine bağlı silahlı çeteler kuran ve bunların marfetiyle müslüman kesen bir İran var maalesef. İnşallah sonu yakındır. Allah halkına yardım etsin.
  • 1 Ay Önce

Okur

İran'ın hakkında anca İsrail gelir Araplar İsrail'e İran'ı ortadan kaldırması için daha fazla yardım etmeliler.

Şaban

Topu maalesef hep taca atıyoruz. Şu İsrail konusunda elinizi vicdanınıza koyarak bir müslüman ciddiyet ve sorumluluğuyla sorgulayın. İranı anladıkta Türkiye'nin durumu ne. İsrail'e karşı lafın ötesinde bir duruş sergileye bildim mi. İrak bu Suriye dağıtılırken biz nerede durduk. İsrail'e karşı laftan öte bir tepki koya bildik mi. Sahi kıprısta geleceğe yönelik İsrail'in manevraları karşısında ne yapıyoruz.
  • 1 Ay Önce

Görüş

İran kültürünü dine dönüstürmüş aslında pagan bir devlettir. En son Haniye'yi kurban sunağına yatırmış, daha önce de Reisi ve diğer suikast sonucunda öldürülenler gibi bu kurbanlar üzerinden halk konsolidasyonu sağlamaya çalışmaktadır. Ama " canavara" verilen her kurban onu semirtmekte ve daha çok kurban istemekte. O canavarı " oguzkhan" durdurabilirdi, o da " oyun oynaşta" n kurtulabilirse. "Holokost gömleği" giydirilen, rant için kıyı katliamı yapanlarla bu iş olmaz.
  • 1 Ay Önce

Okur

Sünni müslümanların yönettiği ülkeler dışında Müslüman ülke varmıdır? Sünni Müslümanların en büyük düşmanı Şii İran, Şii Araplar ve Alevi müslümanlardır. Dünyada İran dışında Şii olan başka Müslüman ülke yönetimi yoktur. Bütün müslümanlar birleşsede İsrail'i yenemezler. İsrail çok güçlü bir ülkedir. Müslümanlar, müslüman ülkeler NATO ve ABD'nin müttefikleridir. Suriye ve Libya Rusya ile iyi ilişkiler içindeydi diye Libya lideri Muammer Kaddafi İslam'a inananlar tarafından linç edilerek öldürüldü. Suriye'nin hali ortada ha çökecek ha çökecek. ABD, İsrail, AB ve NATO ile iyi geçinmezsek, Erdoğan gibi liderin yönettiği Türkiye'yi de Suriye, Libya, ırak gibi yerle bir ederek parçalayıp Sünni bir Kürdistan çıkarmaya başlayacaklar. ABD, AB ve İsrail'in çok gelişmiş silahları vardır. Bazı ülke ve örgütlerin İsrail'e attıkları füzeler yere düşmeden imha ediliyor ise ; İsrail'e saldırmayı bırakmalılar. ABD'nin ülkemizdeki askeri üslerini bile kapatma güçümüz yoktur. Sünni Fetullah Güleni bile ABD koruyor. Soğuk savaş döneminde baş örtülü olupta okullara alınmayan kız ögrencilerimizi bile ABD ve AB'de okutabildik. Soğuk savaşta ABD dostuyduk. Soğuk savaş döneminde sscb'yi "şeytan, dinsiz, Ana Bacı tanımaz" göstererek bir İslam dünyası yaratıp ABD'nin kucağına attık. İslam dünyasını ABD'nin kucağına atan İslam'a inananlar bugün kalkmış "bizi İsrail ve ABD'den kurtarın" diye bağırıyorlar. İslam inancına sahip olanlara tek söyleyecek şey vardır: sizin soğuk savaş dönemindeki Sovyet düşmanlığınız sizi bitirdi. Soğuk savaş döneminde İslam'ın kutsalları, ibadet yerleri, din adamları ABD ve NATO'nun güdümüne girerek sizi bitirdi bundan sonra işiniz zor birleşemezsiniz, yalvarmayı bırakın, ABD, İsrail, AB ve NATO'ya teslim olun. Gazze'de yenilen, yok edilen sadece Hamas değildir aynı zamanda İslam'dır. Sscb'nin yıkılması ile "İslam eşittir terör" olmuştur.
  • 1 Ay Önce

Cevap

Son islam devleti osmanlı devletidir. Dünyada şuan islam devleti yoktur. Müslümanların yaşadığı devletler vardır. islam devleti dediğin devletlerin başındaki şahıslar Siyonistlerin kontrolündedir. Allahın dini yenilmez. Kıyamete kadar devam edecektir. Sadece devletler üzerinden bu mesele okunamaz. Dünyada insanlar islam a koşuyor... Sen nereye koşuyorsun...

Göktuğ

Bugün islam dünyasına kim açıkça savaş ilat etti diye sorsak istisnasız herkes Yahudi Anglo sakson ittifakına dayanan ABD-İngiltere ve İsrail'in başını çektiği batı ülkeleri cevabını alırız. Peki bunlar zayıf ülkeler mi desek herkes yok dünyada üretilen silahın %80'ini bunlar üretiyor silaha harcanan paranında %80 bunlar harcıyor der. Peki nasıl olup da dönüp dolaşıp olay İran'a geliyor. İsrail İrana düşman Türkiyede ki islamcılarda irana düşman burda bir yanlışlık yok mu, Fetö'de 2016'larda hep iran düşmanlığı propagandası yapardı. Maalesef din adına kalem oynatanlarında en az % 60'ı ABD'nin İsrailin etki ajanları, bu şarlatanlardan kurtulmadığımız müddetçe dinden bahsetmek anlamsız. Atalarımız boşuna dememiş klavuzu karga olanın b. b. kurtulmaz diye
  • 1 Ay Önce

Merhaba

Yazılarınız aklı başında, ayakları yere basan yazılar. Rabbim ilminizi, ömrünüzü, gayretinizi ve gücünüzü artırsın. Âmin!
  • 1 Ay Önce

İzmirli öğretmen

Türkiye'deki  iktidar 22 yıldır Kemalist,dinsiz müfredata dokunmadı. Dolayısıyla yeni nesil, doğuda PKK'lı, batıda dinsiz, cani oluyor.
  • 1 Ay Önce

Akadamisyen

"Yalnız Türkiye’nin bir avantajı var: Türkiye’de ABD’nin kuklası olmayan dindar bir iktidar var. Kalkınması göz dolduruyor." şeklindeki tespitin çok isabetli sayın hocam. O zaman Türkiye'yi yöneten bu dindar iktidarın derhal, İsrail'e hizmet amacı güden Kürecik ve İncirlik gibi ABD askerî üslerini kapatarak buralardaki ABD askerlerini Türkiye'den def etmesi gerekmez mi?
  • 1 Ay Önce

Mearif

Geçmiş iktidarların pisliğini de mi AKP temizleyecek

Okur

Cemal kaşıkçı ne oldu
  • 1 Ay Önce

o da kim

Biz balık hafızalıyız,hemen unuturuz

Halit sarılar

İran da  işkembe i kübradan sallayan , kabadayılık dışında hiçbir iş yapamayan , burunlarının dibinde kurulan 2 adet kurdistan devletine dur diyemeyen çaresiz, insanı aç,teknolojisi olmayan, hırsız politikacıların olduğu ülke...
  • 1 Ay Önce

GİT

han YEZİT OĞLU YEZİT SEN GİT

Yavuz Sultan Selim Han

Yürüyün gidin leen...Islam ve devlet dusmani Kandil devrumcisi, PKK-TIKKO sempazitani mezhepçi Nusayri yobazlari sizi..

OLUR

halitAKLIN BİLMİN OLMADIĞI YERDE ANCAK BUNLAR OLUR

Kurum

Kralsin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23