• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail’i cesaretlendirenler utansın!

82 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Süleyman Sırrı Dinçer

İş Bankası Hazineye devredilmeli gerekli yasalar hemen çıkarılmalı. Çok geç kalındı. Fatih Altaylı denilen kripto , hain , ajan ,Berna Laçin , Ümit Özdağ ve bunlar gibiler ters kelepçe ile içeri alınmalı.
  • 1 Ay Önce

M. Seyfeddin Ulucak

Kardeşim, önce Şehit Haniye'ye Allah'tan rahmet dilerim. Sonra da bir türlü vazgeçemediğin şahsı değerlendirelim. Bu şahıs neredeyse son 2-3 yıldır bir dediği öbürünü tutmayan bir kişi haline gelmiştir. Güvenilirliği sıfıra yaklaşmıştır. Bir vatandaşın dediği gibi insanı değerlendirirken söylediği laflara değil, ayaklarının gittiği yöne bakmak lazımdır. Bu ilgili şahısta hep bir tenakuz söz konusudur. Bütün bunları göz önüne alınca da sözlerinin ağırlığı kalmamaktadır. Alay eden şahısların şerefsizliği zaten bilinmektedir. Asıl önemli konu daha önce de söylediğim gibi memleketimizin Müslüman oranıdır. Bu devleti hangi zihniyetin kurduğunu da göz önüne alırsak bu oran taş çatlasa %10'dur.Hal böyle olunca da ilgili şahsın çağrısının ağırlığı da ortadan kalkmaktadır. Biz hainlerin, Türk ve Müslüman olmayanların İslamî çağrılara tepkilerini değil, bizim neler yapmamız gerektiğine odaklanmalıyız. Vesselam!...
  • 1 Ay Önce

Akit

Mavi Marmara nin hesabı sorulmadı,üstüne israil cumhurbaşkanı resmi törenle karşılandı, bütün araçlarla ilişki lerini düzeltti sonra bu hareket geldi israilden sadece Suriye iran şu an için normallesmedi onlarda saman altından su yürütüyor, haniye oldurulmesinde iran sorumluluğu var,koruyamadı gerisini sen düşün,Filistin olayları başlamadan on yıl önce diplomatik baskı kurulmaliydi
  • 1 Ay Önce

Gazeteci

Filistini yılmaz özdilin bu günkü videosundan dinleyin.
  • 1 Ay Önce

Umuda

Yılmaz Özdil Hayat görüşü olarak zaten Batı hayranı İsrail yanlısı çünkü İsrail'de Laiklik olsun diyor CHP liler'de. Aman Müslümanlar iktidar olmasın diyorlar ortak noktaları bu olduğu için video yalan ve iftiralarla doludur belkide Mossad hazırlayıp vermiştir. Hem Atatürk istismarından Milyarlarca para kazanan bir adama güvenip yaptığı desteklenirmi ilahi Trol Gazeteci.

Ceza

Israil vuruyor, bizim korkak, pısırık muslumanlar sadece laf üretiyorlar.Giysenize Kefenlerinizi, gitsenize gazzeye. Olsaniza peygambere komsu. 
  • 1 Ay Önce

ASYA

Ceza, bir CHP trolü olarak güzel gaz vermişsin Müslümanlar gitsin ölsünler bizde rahatça Ülkeyi yiyelim Batıya peşkeş çekelim diyorsun Kurtuluş savaşı ve Çanakkale de önde Müslümanlar vardı bu kez siz önden gidin öldüğünüzde Bayrağı alıp biz devam ederiz tamam mı?

Gitsenize diyecegine

Gidiyorum düşün peşime desene

Elveda

CHP = ITRAIL = SİYONİZM=MÜSLÜMAN DÜŞMANLARI.
  • 1 Ay Önce

Mü'min Müslim

Erdoğan’ın bu sert çıkışını Türkiye’nin Gazze ile ilgili içine girdiği “aczin” yeni bir göstergesi olarak okuyor: “Bu son açıklama bana göre aczin üçüncü adımı. Birincisi İsrail’le ticareti kesmek olmuştu. İkincisi Uluslararası Adalet Divanı’ndaki soykırım davasına müdahil olmaktı. Üçüncüsü de İsrail’e karşı bir şey yapabileceği iddiasını ortaya atmak oldu. Türkiye’nin böyle bir şey yapma şansı zaten yok. Bir ülkeye saldırı imasında bulunmanız çok ciddi bir durumdur ve tüm bunlar sizin arazide bir şey yapamıyor olmanızın sonucu. Not:Anladın mı Ali bey?
  • 1 Ay Önce

adalet

Sahte Mü'min kardeş zulumü engelleyemiyorsan elinle yoksa dilinle yoksa içinden Lanetliyeceksin Reis 2. yi yapıyor güçlenelim diyor ondan sonra elimizle yaparız diyor haa sizler çok üzülüyorsanız gidin Filistine savaşın sizi de kimse tutmaz.

cevat ünsal

Ne Mutlu Türküm Diyene.Türkiye Türklerindir.Arap ülkeleri,Arap sevicileri ABD nin kucağında oturduğunuzu biliyoruz.Kime hizmet ettiğiniz belli.
  • 1 Ay Önce

ASYA

cevatım ABD nin İsrailin kucağından konuştuğunun farkındamısın Ülkemde Türkçülük akımı İslamcılığı bitirmek için İngilizler Mason Jöntürkler ittihat terakkiciler tarafından uyduruldu Ziya Gökalp te aslen Kürttü Bu işi Siyonist İngiliz planladı Müslümanlık bitmeden bu Ülkeyi bitiremeyiz dediler yerine Turancılığı Türklüğü koydular tarihi oku araştır Arap halkları Müslüman kardeşlerimizdir Kurtuluş savaşında Çanakkale de bizi hep desteklediler Yunan 180 bin insanımızı öldürdü onlara hiç sesiniz çıkmıyor batı sizi fena keklemiş cahil takımı. Arkanızdan haberiniz yok.

Çıplak vatandaş

Ahmet necdet sezer,mansur yavaş gibi adamlar gelmedikce işimiz çok zor.
  • 1 Ay Önce

ASYA

Bunları İsrail de çok istiyor merak etme Ekrem le Mansur geldiler ilk İsrail dış işleri Bakanı kutlamıştı bu ikisini?

Osman

Necdet sezer ramazanda müslümanların gözlerinin içine bakarak su içmişti biraz hürmet milletin menfaatine olan her tasarıyı veto etti yavaş daha belediyeyi yönetemiyor nasıl devleti yönetecek gırtlağa kadar borca batmış belediye

Mü'min Müslim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üç gün önceki o konuşmasının devamında ne deniyordu: “Karabağ’a ve Libya’ya girdiğimiz gibi, onlara da benzerini yapabiliriz.” Bu hatırlatmadan sonra bekledik ki Türkiye yekvücut olsun. Müslümanlar tek ses olsun. Olduk mu? Hayır. ". Sebebi:çünkü millet cummurbaşına güvenmiyor, zira hala BOP eş başkanı dır, zira o hala İsrail madalyasını üstünde taşıyor, zira hala İsrail büyük elçimizş çağırmadı ve İsrail büyük elçisi kovulmadı, zira hala 3.devletler üzerinden ticaretimiz devam ediyor...
  • 1 Ay Önce

Selman Ateş

Ali bey, çevremiz ateş çemberi olmuş bir tarafta Rusya Ukrayna savaşı diğer tarafta Suriye iç savaşı diğer tarafta Hain Cani Melun Netanyahu Canavarı varken en çok birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde işiniz gücünüz Türk milletini ayrıştırmak ne demek hainler Siyasetcileri eleştirmek hainlik değil bilakis onları hatadan döndürmektir.Cumhurbaşkanı'nın Libya ve Karabağla ilgili konuşmalarını bende eleştiriyorum. Bunlar Devlet sırrı değil mi, Fatih Sultan Mehmet bir savaşa giderken yolda veziri soruyor nereye gidiyoruz diye,saçımdan bir kıl bilse koparırım diye cevap verir.
  • 1 Ay Önce

ASYA

Devir Fatih devri değil cancağazım artık her Ülke kimin ne yaptığını biliyor uçağın kalkmadan haberdar oluyor uydudan okuduğun gazete görülüyor sen çok geri kalmışsın.

Hakan

Bu gidisle malesef filistin diye bir yer kalmayacak.. bilimi ve bilimsel egitimi herseyin onune almazsak, hurafelerin pesine takilip giden nice ortadogu ulkesi gibi eriyip gidecegiz. Artik uyanma ve silkinme vakti.. temizlige suriyelileri evine gondermekle baslamali bir an önce.. yakin zamanda cok buyuk sikinti cikaracaklar..
  • 1 Ay Önce

ASYA

Savunma sanayi % 18 lerden % 85 yerli oranına geldi Jet motoru Helikopter uydu tank füze atom santrali yapıyoruz çip üreticez bor karbür üretiyoruz gaz petrol çıkartmaya başladık alt yapıyı bitirdik ar-ge teşvikleri ile her gün yeni icatlar buluşlar yapılıyor rüzgar güneş enerjisi kullanımı % 45 lere geldi. Sen bunları görmüyormusun Sözcü tele1 halk tv seyredersen seni böyle keklerler bir şeyden haberin olmaz sadece Müslüman düşmanı olursun.

Osman

100 yıldır aynı hikaye bilim ve bilimsellik bir arpa boyu yol almadığınız ortada daha okuduğunu anlamayan kalkıp bilim ve bilimsellik dersi vermeye çalışıyor eğitim sistemi sizin dediğiniz ilkeler üzerine kurulmuş ama doğru düzgün bir bilim adamı çıkaramadınız şimdi özümüze dönmek için bir kıpırdanma var ama bildiğimiz zihniyet yine (bilim ve bilimsellik) hikayesiyle engel olmaya çalışıyorlar

ee

Ali de onu istiypr. Bilime allerjisi var.

bekir

İsraile fiziki lojistik ve istihbari destek veren bizdeki incirlik ve kürecik üsleri neden hala açık neden kapatılmadı....
  • 1 Ay Önce

Doğruya Doğru

bekir güzel çarpıtmışsın bu CHP lilere hayranım yalanı iftirayı çok teknik kullanıyorlar. Hadi ispatla oradan istihbarat gittiğini Kürecik ve incirlik bizim denetimimizde eski konumları yok.

Fehmi Eren

Ali Bey, naçizane tavsiyem: Birinin vefatını, kaybetmiş şeklinde yazıyorsunuz. İman mukabilinde ki hem de şehadet almış biri hayatını kaybetmez. Bilakis daha güzel bir hayatı kazanır. Müslümanın hayatı dünya ile sınırlı değil ki vefat edince kaybolsun. Şehit oldu veya vefat etti daha doğru kullanım olur.
  • 1 Ay Önce

cihad

siyonist israil sahte dine karşı 12-0 önde,şov yapıyor.iki din var,1.hadis ve hurafeler kaynaklı sahte din 2. Kuran-i kerim kaynaklı gerçek din. gerçek dinin merkezinde kötülerle savaş var.otuz defa savaşmış sadece 1 defa hacca gitmiş bir peygamber var.sahte dinde namaz,oruç,hac gibi 5 şart var, savaş yok. sahte din mensubu toplumlar siyonist ordu ve emperyalizm karşısında sadece boyun eğecek,katledilecek ve yenilecektir.en önemliside sahte dinle cennete girilemez.trajik ama gerçek.
  • 1 Ay Önce

ASYA

cihadım Hadis ve Sünneti inkar etmişsin bunları inkar eden Dinden çıkmış sayılır ajan pravokatör değilsen tövbe et araştır öğren sahte Dindar durumundan kurtul nifaktan kurtul.

Zekeriya gökçe

Şu münafıklık edenleri görüyor musun? Ehl-i kitap’tan inkârcı yandaşlarına, “Şayet siz çıkarılacak olursanız, bilin ki biz de sizinle beraber çıkarız, sizin hakkınızda (aleyhinizde) kimseye asla itaat etmeyiz. Eğer size savaş açılırsa muhakkak yardımınıza koşarız” diyorlar. Allah şahittir ki onlar düpedüz yalancıdırlar. Haşr suresi 11
  • 1 Ay Önce

Aslan parçası

İki senedir İsrail Filistin'in canına okuyor senden cumhuriyet eleştirisi okuyoruz,iki senedir İsrail çoluk çocuk demeden katlediyor senden sözcü birgün eleştirisi okuyoruz,iki senedir İsrail çoluk çocuk demeden katlediyor senden İsmail saymaz eleştirisi okuyoruz, iki senedir İsrail çoluk çocuk demeden katlediyor senden fatih Altaylı, yüzde bir bile oy alamayan Davutoğlu temel dede eleştirisi okuyoruz,bu olaylar nasıl olur, liderler başka ülkelerde nasıl öldürülür, kimler bunun arkasında, ABD ne yapmaya çalışıyor, İslam ülkeleri ne yapıyor hiç derdin değil, üçüncü dünya savaşı mı çıkacak hiç umrunda değil,bu savaş ne zaman biter, kimler bunun için ne yapmalı yada neyi yapmıyor hiç umrunda değil,olsa zaten yazında Altaylı yerine bunları okurduk, inanmıyorsan iki senelik yazılarına bak bakalım doğrumu söylüyorum Ali,Artık bu ülkede her dört kişiden birinin desteği kaldı size Ali , böyle giderse de beşte bire kadar inmeniz an mesele
  • 1 Ay Önce

adalet

Dindarmış gibi yazan Dinsiz ve münafıklar var Dini çarpıtıp İsrai'le hizmet ediyorlar. İçimizdeki hainleri temizlemeden sakın bir savaşa girmeyelim bunlar düşmana koordinat verir. Fetö temizlenince nasıl Ülkem her alanda atılım yaptı gelişti bu Hainleride ayıklarsak kimse tutamaz bizi.

Sanki 30 yıl önce Türkiye bir dev idi

Öyle anlatmışsınız ki sanki 30 yıl önce Türkiye’ye dünyaya hükmeden bir devlette şimdi yazar küçük sorunlarla uğraşıp Türkiye’nin dev olduğu dönemden sadece katliamları kınayan bir durum nasıl geldiğini hiç sorgulamamıyormuş gibi yorum yazmışsınız. Türkiye 30 yıl önce başörtülüler üniversiteden kovan bir ülkeydi şimdi beğenmediğim akit sayesinde AK PARTİ sayesinde başörtü özgürlüğü sağlandı Türkiye’deki Amerika’nın uşakları yönetimden büyük oranda temizlendi sıra dünyanın egemenlerinin dünya yönetiminden temizlenmesinde az kaldı ciyaklayacaksınız az kaldı Dindar gibi Müslüman gibi görünüp Dindarları yönetimden kovmanın planlarını yapmanızın nasıl boşa çıkacağını göreceksiniz

İsmail ZAZA

Neyzen Tevfik ne güzel söylemiş, " geldikleri gibi gitmediler,kimi bitini kimi itini kimide piçini birakti" şimdi onları veletleri dinimize kimliğimize kültürümüze duşmanlik yapıyorlar,
  • 1 Ay Önce

Umuda

Yürü Konyalım Kurtuluş Savaşını ve Çanakkale savaşlarını tamamen Müslüman teba yaptı Arabı Afrikalısı Hintlisi Yemenlisi Kürdü Türkü koşarak Şehadete gitti geride kalanlar sahiplendi kendilerini öne çıkardı bu adsız kahramanlardan kimse bahsetmediği gibi bir de bu Müslümanları alçakça kötülüyorsunuz her kesimden satılmış hain çıkar çok az bazı hocalardan da Mandacı çıktı diğerlerinden çıktığı gibi bunlarda Masum halk kırılmasın telef olmasın düşüncesiyle hareket etmiştir. Sahte kahramanlar adsız Müslüman halkın başarısına konu verdi. Neden isimsiz kahramanlar hiç anılmıyor tarihi bunlar yazdı.

KONYALI AKGENÇ

Peygamberimiz (SAV) Ummettinden mucahidi, İsmail ZAZAmaslahiyla yorum yazan Bey Kardesim. Belli ki bu Kemalistlerin yazdigi yalan tarih degil, Kadir Efendimiz gibi gercek tarihe vakif bir alimsin. Geldikleri gitmeyen, itini bitini bize birakan emperyalist yalakasi Mandacılar su asagidakilerden hangisi, bizi aydinaltirsan su mubarek gunde hayir duamizi alirdin hani.Simdiden Allah (CC) razi olsun sen ve senin gibi aydin Islam'in neferlerinden. Allahın izni, Padisahımızın emri, Ingiliz'in kavliyle cok şükür Istanbul-Izmit bolgesinde Süleyman Şefik Paşa kumandasinda su anda AKP-YRP-BBP, Gelecek-Saadet-Hüdapar ve Deva Partileri icindeki akli basinda saf, masum, sevecen gercek muslumanlar arasinda saklanan Ortacag kafalilarin dinci dedeleriyle Kuvâ-yı İnzibâtiye'yi kuran, Elhamdülillah Anzavur ile de ittifak yapıp tekbirlerle, salavatarla, dualarla yokluk icinde Yunanla boguşan ve o zamanlar adı Kuvâ-yı Milliye olan Türk Ordusuna cephe gerisinden kalleşce hücum eden, ama Ingiliz'den yuksek maaş alan ve Ingiliz'in verdigi modern silah, arac ve gereçlerle teçhiz ettigimiz yeşil bayrak taşıyan dinci askerlerimiz gavur aşkıyla, üç ogün sadece ekmek ve hoşafla karnını doyuran dindar, ama Türklügünü yitirmemiş al bayrak taşıyan çakaralmazlı Turk Ordusu vatan-millet aşkıyla savaştıgı icin hezimete ugrayanlar mi yoksa Kuvâ-yı Milliyeciler mi ?

Aynen canım

Sen de mi buradaydın? Yeni gördük.

İlave olarak bir güzel başka dörtlükte gelsin Neyzenden açılınca..

İşgaldeki hali sakın unutma,,, diye başlayan bir dörtlüğüde var oradada çok güzel söylemiş..

Nuh

Yehudi ve abd'nin aynı olduğunu ne zaman anlayacağız.
  • 1 Ay Önce

İsmail ZAZA

Yahudi ve ABD aynı değiller ABD Yahudi'nin emir emridir.

Orhan İnan

Yazıklar olsun. Bu şehitler diyarında yaşayıp da onlara ihanet edenlere..Dediğiniz tipler bırakın İsrail ile savaşmayı, onların aleyhine tek kelime söylemezler. Bunlar bize hiç benzemezler. Hatta onlara daha çok benzerler. Türkiye liderlerinin hissiyatını paylaşmayan batı kafalılar ile güçlü bir devlet olamaz..Elin gavuru bunu çok iyi biliyor. Hatta darbeler bile yapabilecek gücü içimizde barindirabiliyor.
  • 1 Ay Önce

Beberuhi

İran'da bir lider korunamıyor öldürülüyor,bunun sonucu nereye varır herkesi korkutuyor sen bize Altaylı yazıyorsun he Ali, ABD kongresinde eli kanlı netenyahu ayakta alkışlanıyor oradan güç alan İsrail herkese meydan okuyor sen bize Altaylı yazıyorsun he Ali,nerdeyse üçüncü dünya savaşı çıkacak milyonlarca insan bu yüzden ölecek sen bize Altaylı yazıyorsun he Ali, Arap İslam ülkeleri ne yapıyor niye böyle vurdumduymaz davranıyor niye birlik olmuyoruz diye hayıflanacağına sen bize Altaylı yazıyorsun he Ali,binlerce çocuğu katleden İsrail'e Avrupa devletlerinin desteği Arapların suskunluğu senin için hiç bir ifade taşımayacak ve sen bize Altaylı yazıyorsun he Ali, tüm yukarıda saydığım olaylar değilde Altaylı'nın böyle yazıları, sol gazetelerin manşetleri İsrail'e güç veriyor öylemi Ali, senin ne ölen çocuklar umrunda, ne olası çıkacak savaş umrunda,ne Arapların durumu umrumda ne Avrupa devletlerinin yaptıkları umrunda nede bu işler nereye varacak bu umrunda, senin derdin varsa yoksa iç siyaset Ali, hiçbir konuyu özünde yazamıyorsun, hiçbir konuyu kendi mecrasında yazamıyorsun, durum ne bundan sonra ne olacak yazamıyorsun, varsa yoksa Altaylı, saymaz, Özdil ne yazmış, cumhuriyet sözcü birgün nasıl manşet atmış tüm derdin bunlar Ali, bana inanmıyorsan tüm olayları ve senin bunun arkasından nasıl yazılar yazmışsın bi geriye dönük bak istersen Ali, Allah hepimizi ıslah etsin inşallah...
  • 1 Ay Önce

Sahi

Tebrik ederim. Güzel yazı. 

BE: KIRIMLI

Alibey Maalesef Şu An İtibarıyla Gerçek Müslümanlar Dünya Genelinde Söylüyorum Bir Elimin Avucu Kadar Kalmış Hani Dünya da 2 Milyar Müslümanlar Vardı Nerede Alibey Sizler Görebiliyormusunuz Vallahi De Billahi De Tallahi De Ben De Göremiyorum Demek Ki Neymiş Öyle Ağızla Konuşmakla Olmuyor Bu İşler Haksızlığa Karşı Zulümlere Karşı Durmayan Gerçek Bir Dilsiz Şeytan Dır Bu Nedir Yahu Dünya da Her gün Müslüman Kanı Akmak Zorunda Mı Alibey Böyle Mücadele Olmaz Böyle Müslümanlık Da Olmaz Bir An Önce Hilafetin İlan Edilmesi Gerekiyor Böyle Başsızlık Kıçsızlık Olmaz Yahu Bakınız Eğer Yahudiler Lübnan'a Girerlerse Sıra Bizlere Gelecektir Arz Mevût Hayellerini Bir An Önce Gerçekleştirmek İstiyorlar Bizler Milletçe Seslenelim Ki Türkiye'de Ne Kadar Dönme Yahudi Ermeni Rum Var İse Bunlar Tespit Edilip Bunları Kontrol Altına Alınıp En Ufak Ayaklanma Taşkınlık Bunlar Bizleri Arkamızdan Vurmadan Biz Onları Ait Oldukları Sarı Torbalara Koymamız Gerekiyor Buradan Sn Erdoğana Vede Mitin Değerli Müsteşarımız İbrahim Kalına Seslenip Gereğinin Yapılmasını Talep Edelim Ki Gerekirse Şimdiden Halkın İçinden Bir Milli Birlik Dayanışması Kuralım Ki İçimiz Deki Hainleri Hep Beraber Sarı Torbalara Koyalım Ben Gönüllüyüm Hiç Bir Şekilde Maddiyat Olmadan İnanıyorum Ki Benim Gibi Düşünen Milyonlarca İnsanlarımız Vardır Vede Halı Hazır Da Mevcut tur Nokta......
  • 1 Ay Önce

Cem

Ali doğal gaza %38 zam gelmiş ya da sizin deyiminizle fiyatları guncellemisler. Emekliye verilen zam uçtu gitti Ali birgunde bunu yaz rica ediyorum
  • 1 Ay Önce

Ortağı diyen

Sgk borcunu,Borcu pkk ya bağladıysan,sgk ya encok ödeme yapmayan en büyük pkk lıdır,

Elveda

Ben diyorum Ankara sen diyorsun kalbim kara

CHP DEM Ortaklığı

Oy verdiğiniz CHPKK sizi anlıyor bu yüzden SGK borçlarını ödememiş ödemekte istemiyor!İBB nin zamları daha fazla onlara söylesen

okur.

israil turk gemisini basip 10 turk vatandasini öldurdu ne yapabildin diyen ahlaksızlar neden Yahoo’nun Tayyip Erdoğan’dan nasıl özür dilediğini tazminat ödediğini unutuyorlar unutturuyorlar dünya genelinde Netanyahu‘ya İsrail’e özür dilenen Tayyip Erdoğan doğamız odur ki İsrail’e diz çöktürecek lider olacak
  • 1 Ay Önce

Alkan

Mavi Marmara ölen Türklerindir kanına karşılık israilli teröristlerin 40 milyondolar la yargılanmaları mahkemeleri iptal ettiler bu elestirilince Erdoğan gazzeye giderken dönemin başbakanından izinmi aldınız diyordu

YORUM

Selamlar.Onlar kendilerince vazifelerini yapacaklar. Biz kendi vazifemizi. Vatan Hainlerinden vatan sever olmalarını beklenemez. Devlet güçlü olmalı.Güç ise adalet ile olur. Mazlumu korumak ,zalime cezasını vermek adalettir. İçimizdeki hainlerin sökülüp atılması elbette kolay değil ama imkansız da değil.....
  • 1 Ay Önce

İsrail taraftarlığı başlattılar

Halk tv, CHP DEM ortaklığı güzellemeler BIDEN nasıl yön veriyorsa öyle oluyor BIDEN adamlarına onlara yön vereceğiz demişti

Nasıl atılacak?

Oy oranları çok yüksek birleşip ittfiak olmuşlar

Emin abi

Emin colasan abimiz İsraile kızıyor gibi yapıp bir güzel İsraili övmüş. Bizide dövmüş. Güçsüz bir ülke göstermiş. Ama bu halk tvden tutun deniz Zeyrek hepsinde var .çaktırmadan İsrail övgüsü. Tayyib Erdoğan ın karşısında kim olursa onu sevmek
  • 1 Ay Önce

Çöl etkisi ne yapsın

2015 yılında hemde 29 Ekim'de,köşesinde ki bir yazıda hem Fetöyü hem Hdp'yi övmüş,desteklemiş,oy vermeye çağırmış,kendi kafa yapısı ile aynı olanların Hdp'ye oy verdiğini açık etmiş bir tipdir kendisi.Ülkeyi bölmek,parçalamak gayesinde olan bir örgüt ve partiye güzelleme yapar,ardında da bağımsızlık türküleri söyler o.

CUMHURIYET KADINI

DUSMANI ANCAK DUSMANIN SILAHI ILE YENEBILIRSIN DUSMANDA TEKNOLJI BILIM AR GE NANOTEKNOLOJI UZAY ENDUSTRISI VARSA SENDE DAHA IYISI OLACAK ORTADOGUDA MALESEF BINLERCE TARIKAT CEMAAT DERGAH MEZHEP INSANLARA HALA SAKIZ ORUCU BOZARMI BUNU GIYSEM GUNAHMI NAMAZDA BU DUAYI UNUTTUM NE OLUR GIBI KONULARI SORUP TARTISTIKCA BU KATIL ISRAIL DAHA COK SUIKAST YAPR MALESEF CALISMADAN YORULMADAN URETMEDEN YASAYAN INSANLARIN OLDUGU ORTADOGUNUN ISÌ COK ZOR
  • 1 Ay Önce

fhgvkhf

DESTUUR; ERKEK VAR! Dediğin teknoloji, Ar Ge, Nanotkn., uzay end.si son 20 yılda yapılarak ihraç bile ediliyor. Uydular yapılıp gönderildi. Bu işler Vatan’a duyulan gerçek sevgi ve aşkla oluyor. Müslüman düşmanlığıyla, oraya buraya marifetmiş gibi bir şeye benzemeyen heykelleri dikmekle, şeylik olsun diye bilmem ne marşları çalmakla, her 10 yılda bir darbe ve girişimi yaparak, bunlara ''ÇOCUKLARIM'' diyen küffarı sevindirmekle dediğin işler olmaz ve olmadı. (TÜÜÜH! Akit’e ‘yorum yazmayacağıma’ söz verdim fakat … Yine zıvanadan çıkmış bir sürü yorum.

Evet?

Hanımefendi,İslamiyete düşmansın anladık da,Cumhuriyetsavunma

Ataç Başçetin

Siz onlardan olmadıkça onlar sizi sevmezler. Değerli Ali Bey kardeşim, içimizdeki bazılarının durumu maalesef budur. Bunu kabul etmemiz ve ona göre hareket etmemiz gerekiyor.
  • 1 Ay Önce

hasan

kalemine sağlık....
  • 1 Ay Önce

Reis Sevdalısı

cehape olmasa israil çoktan helak edilmişti.
  • 1 Ay Önce

Kul

Kesin israil olmazdı.gercekten chp İsraile çok taviz verdi.ticaret siyaset tam gaz.ah chp ah.22 yıldır ümmet temelli güme gitti bu chp nin başarısız dis siyasetinden.

Reis Sevdalısı

Türkiye isimli yorumcu, isminiz Türkiye ama menşeiniz neresi acaba? yoksa???

HAY

reit sevdalısı 

Türkiye

Senin gibilerin varlıgına ragmen Türkiye Cumhuriyetinin varlıgını sürdürebilmesi büyük başarı

Katip

Ali abi sen bilirsin siyonizm neyse kemalizm de odur,bu ülkede terör örgütü chp'nin varlığı bu ülkeye zarar Terör örgütü chp'yi de kendisi gibi terörist olan ingilizler kurdu,ingilizleri de siyonizm himaye etti.Recep Tayyip Erdoğanın dediği gibi Türkiye bölgesinde süper güç olmalıydı ama 80 senedir sadece terör örgütü chp sayesinde işe yaramaz heykellerde çok büyük ilerleme kaydettik.Türkiyedeki heykeller dünyanın hiçbir yerinde yoktur o kadar ki m.kamal hayranıyız.
  • 1 Ay Önce

Okul

80 senedir ülkeyi CHP yönetiyor.

Ferit

Cocukken Insaata kacan topunu chp mi caldi

aliuttu

maalesef siyonizm çocuklarımızı gözümüzün önünde şehit etmeden bir olamayacağız,birbirimizi yemeye devam edeceğiz.
  • 1 Ay Önce

Mirzabeyoglu

Fatih Altaylı denen ataitten ne bekliyorsunuz böyle olmaları daha iyi kendini belli etmesi saklanıp sinsi hareketten etmesinden eyidir iş bankası diyorsun adam sırf iktidar uğruna misakı milliden biryer bıraknadıki Musul Kerkük Batum halep iş bankası bunun yanında devede kıl bile etmez
  • 1 Ay Önce

İşbirlikçi münafıklar

Kuzuyu yemek için tilkiyle plan yapıp, kurtla birlikte öldürüp, sahibiyle yas tutan münafıklar olduğu müddetçe İsrail, Ortadoğu'da Büyük İsrail Devleti'ni kurar.
  • 1 Ay Önce

Tasmacı

Azgın,azılı gözü dönmüş İslam ve müslüman düşmanları havlamaktan kudursa da Allah nurunu tamamlayacak.Bu kadar saldırganlaşmaları,gözü dönmüşlük ve havlamaları bu gelişin delilidir.İş bankası tabi ki küfürbaz,azgın,ahlaksız İslam ve müslüman düşmanına sponsor olacak.İT İTİN YEDİĞİ KAP'DAN YEMEK YER
  • 1 Ay Önce

Tasmacı

Cehalet saçıp üfürme tasmanya canavarı.Oralara girmeyelim,gireresek çıkamazsınız.İsrail'i ilk tanıyan müslümanlar olmamızı sağlayan sizlerin kahramanı İnönü.İsrail konsolosluğu İstanbul'da nerede,kimlerin iş kulelerinde? Buna vakıf mısın,vakıf isen tepkin nedir? Boş yapmaya gerek yok,Abd dahil tüm Batı İsrail destekçisi ve yanlısı,onlarla ticareti de kesmemiz gerek mantık olarak.Eee sonrası ne olacak?

Tasmanya canavarı

İsrail'le ticaret yapan işbirlikçiler...

Turgay Usta

Reis İtrail'e laf çakıyor. Cevap bunlardan geliyor. Nedenki?
  • 1 Ay Önce

.....

İ İsrail sadece güçten anlar, 76 yıldır bu böyle...İsrail ve arkasındaki ABD ve İngiltere 

Heidelberg

Turk ve musluman kilikli COOK kafir Var turkiyede musrik murted var.... Osmanlyi icerden yikan da bu kafir Murtedlerdi.......oamanliyi yiktilar Sonrada islami yikmak icin yuruduler Sultanla beraber allahida tahtindan Hasa hasa.....indirdik dediler...... Milletten bunlar gizlendi........... Her zaman söyleyin.chp yahudi partisi Dir....sabataisttir ittikatterrakinin devamidir....pariste sonra selanikte Edmond rothschild kurdurtmustur ...bunda hic suphe yoookkkkturr...
  • 1 Ay Önce

Reis

Reis'e israil kudurmuş it gibi saldırıyor. Yerepe saadet ip cahape doğal olarak dem de saldırıyor. Kimin ipi kimin elinde, belli olmuyor mu
  • 1 Ay Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, MÜSLÜMAN ŞEHİT OLUR....KAFİRLER MÜNAFIKLAR LEŞ......VATAN SEVGİSİ MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ.......
  • 1 Ay Önce

Mehmet aktan

El Hakk. Hocam yazınız herşeyiyle özetlemiş yaşanan durumu.
  • 1 Ay Önce

şüayıp

Küfür tek millettir hayir beklenmez
  • 1 Ay Önce

TEK

şu ayıp CAHALET YOBAZLIKTA TEK MİLLETTİR AKLI FAYDA BEKLENMEZ ONLARDAN

Türk milleti sayenizde aydınlanıyor

Münafık, kafirden daha tehlikelidir şu ayıp bey. Kafir mi ? Münafık mi? dersen kafir ölmektense sıtmaya razı olmak gibidir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23