• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan ya Yavuz’un izinden gidiyorsa?

42 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorum

Hafızam da kalmış; "Biz Büyük Ortadoğu projesinin eş başkanıyız" diyen biri vardı. "Bu bağlamda.. ülkenin sınırı dağişecek " diyenler ve avuçları patlarcasına alkışlayanlar. Kimdi ya onlar.. ?? Eminim siz değildiniz!!
  • 2 Ay Önce

Bir yerlerden, bir şeylerden başlamak

Biliyorum ve milletimin asla o duruma düşmesini istemem ama mecbur kalındığında da eminim helal süt emmiş HerTürk Milletinin ferdi "Ya devlet başa ya kuzgun leşe" diyeceğine eminim.  
  • 2 Ay Önce

Doğruya doğru

Yavuz sultanın peşinden gittiğini iddi ettiğin adam BOP eş başkanı olmuş yahudilerden cesaret madalyası almış, 20 senede koskoca bir milletin yüz yılda elde ettiği bütün birikimlerini har vurup harman savurup betona yandaşlara yatırım yapmış ülkeyi altından kalkılması güç bir borcun ve ahlaki çöküntünün içine sokmuş..NATO ve SİYONİST YAHUDİLERLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE etrafımızda bir tane ayakta durabilecek müslüman ülkesi bırakmamış milyonlarca müslümanın kanları eline bulaşmış adamdanmı bahsediyorsun...Bence o gitse gitse iktidara geldiği ilk yıllarda mezarına çelenk koyduğu siyonist yahudi TEODER HERTZ in peşinden gidiyordur...
  • 2 Ay Önce

Nusret

Çok doğru tesbitler. Bunlar 22 senedir öküz altında buzak arıyorlar ! Mümin yakin ile münafık şüphe ile amel eder.

Dertli

Koca koca insanlar, yazarlar Türkiyenin gazzeye Kudüs'e gireceğini yazıyor ve tartışıyor....Sayın yazar da Yavuz Selim Hana benzetmiş...Sayın yazar Bana Türkiyenin Kudüs'e ve gazzeye nasıl ve nereden gireceğini yazar mısınız...Yani nasıl bir askeri harekat....Mümkün değil ki... Siz de söylenenlere inanıyorsunuz.....
  • 2 Ay Önce

Bilal

Yavuz kim Erdoğan kim. Kimi kiminle kiyasliyon sen
  • 2 Ay Önce

Yavuz Sultan Selim

Yavuzun Osmanlı İmparatorluğu benzetme yaparsak bugünün Amerikası gibi. Peki bügünün Türkiyesi Amerikayla kıyaslanır mı?Sadece para birimleri arasında bile 33 kat fark var.Biz vizeyle bile sınırlarımızdan çıkamazken onlar Marsa yolculuk ediyor.Algıyı keselim lütfen, yeterince sefilleri oynuyoruz.
  • 2 Ay Önce

Oğuz Han

Reis'de laf çok, icraat yok.
  • 2 Ay Önce

Ragıp dursun

Yavuzun izinden gitmesin dur şimdi yeni bir alevi soykırımı olmasın.
  • 2 Ay Önce

cahillll

alevi soykırımını kamal yapmadımı cahelll

osman

ozaman sonu ya meyhanede yada kerhanede bitecek :))
  • 2 Ay Önce

Diğergam

İçimizdeki hainleri temizlemeden, emperyalizmin uşaklarından kurtulmadan dışarıyla mücadele zor. Ama Müslüman Türk milleti her zoru başarmıştır. Hak şerleri hayreyler. Zannetme ki gayreyler. Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler.
  • 2 Ay Önce

Merhaba

Aynen!

Kanber

Hay Allah Ağzına sağlık versin çok güzel yazmışsınız bu tarihimizi bir de içimizdeki cahil, gafil, hain, densiz, dinsiz, donsuz, nursuz ve şuursuzlar bilse.
  • 2 Ay Önce

Allameyi Cihan

Paçalaadan akıyo leen

Göktuğ

İmam-ı Gazali İslamiyeti çıkar Arabı sıfırla çarp demiş. Bende diyorum ki; İslamiyeti çıkar Türkü, Kürdü, Çerkezi, Boşnak'ı sıfırla çarp. İslamiyetten kopan bu CHP'liler mavi vatan masalı diyor. Bunda saygı duyulacak bir erdem var mı? Veya sapkın münafık örgütü Fetö İsraile güneydeki sevdiğimiz ülke diyor. Al sana Türk. Bunlar mı büyük devlet kuracak İsraile haddini bildirecek
  • 2 Ay Önce

Şeref

Azerbaycan'a ne diyorsun üstad.İsrail için en önemli müttefikimiz diyor...!!!

Cem Erdem

Kafana göre Mısıra, Filistine nereye dalıyorsun ya.
  • 2 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Türkiye yüzyılı şahlanıyoruz uçuyoruz
  • 2 Ay Önce

Sahi

Sayın yazar bir siyasetçinin ağzından çıkan lafa değil icraatına bakacaksın.bosuna gaza gelme.bu ülkede öyle Filistine mısıra gidecek ne irade ne halk var.
  • 2 Ay Önce

Mahmut Yilmaz

Yavuz Sultan Selim, hazineyi dolduran padişahtır, umarım yöneticilerimiz onun yolundan gider .
  • 2 Ay Önce

3 Padişah

16 Türk devleti, Osmanlı da 34 padişah ama sizin agzınızdan düşmeyen 3 tanesi, yavuz , abdülhamit ve vahdettin
  • 2 Ay Önce

Hakkı hoca

Suriye'ye de gidiyordu
  • 2 Ay Önce

Abudllah

Büyük devletlerin tarihine bakarsanız tarih boyunca neredeyse hiç yıkılmadıklarını görürsünüz. İngiltere, Çin, Japonya, Fransa, Almanya. Bizim gibi 16 kere yıkılmamış hiçbiri.
  • 2 Ay Önce

Türksüz tarih yoktur

Pek bir kilişe kalmışsın ezberinden atıyorsun..daha ingilizce fransızca diye bir dil ortada yokken Turkçe vardı kendini çok hor görme

Deli İboya cevap

Sen daha Avusturyayı geçememişsin, Viyana kapısında çakmışlar tekmeyi, ne İngiltresinden Fransasından bahsediyorsun. Demek ki Fransa İngiltere ile savaşsaydık şimdi İnglizce Fransızca anadilimiz olurmuş.

Deli İbo

Bu ismini saydığın devletler bizi bire birde asla yıkamaışlar, kendi aralarında Haçlı Orduları kurup saldırmşlar, hepsi yerle yeksan olmuşlar, ama ne zamanki ismi seninki gibi İslam, ama kendisi hizmette o saydığın devletlere asla kusurda bulunmayan elemanlarla bu günkü duruma müstrhak olduk.

ata

siyonist şeysi tahrif edilmiş şeylere fazla bakmaktan önündeki ormanı göremiyor... gördüğünde afallayacak....
  • 2 Ay Önce

Neşeli hayat

Libyayı ne ara fethettik , Azerbaycan karabağı israilin desteğiyle aldı ya...
  • 2 Ay Önce

Hasan

Tayyip Erdoğan 'dan Yavuz'un Y şu olmaz. Olsa olsa Cemal Abdunnasir ya da Kaddafi olur. Bu arada tebrik ederim. Bahçeli sizi ülkücü yapmış.
  • 2 Ay Önce

Berk

Bu ülkede sürüşünden fazla hain cahil gafil türemiş. Bu güruh Libya'da ne işimiz var. Azerbaycan'da ne işimiz var. Suriye'de ne işimiz var. Diyen şarap şampanyacı ve heykelci güruhtur. Bu güruh ile Cehenneme Hazırlık Partisinin vagonuna binilerek ancak cehenneme gidilir.

Deli İbo

Esas sizi tebrik etmek lazım, Özgür Özel ve İmamoğlu sizleride LBGT sever yapmış. İnşaallah sahil yolunda kırmızı etek ve çantanızla iş takip etmenizide görürüz.

Mali

Ne güzel cihan devletleri kurmuşuz asırlarca dünyayı adaletle yönetmişiz,imparatorluklar kurmuşuz Türk'ün ne olduğunu anlatmışız.Cumhurbaşkanlığı forsunda temsilen 16 türk devletinin yıldızları var da kocaman imparatorluklardan küçüle küçüle geriye bir tc kaldı.Yukarda ismi geçen imparatorlukların hiç birinde türk yazmıyor ama dünya bizi türk diye bilir ve tanıdı.Ne oldu da sonra cumhuriyet kuruldu da adına Türkiye Cumhuriyeti denildi.Derken ismimizi değiştiler harflerimizi değiştiler,örfümüzü geleneklerimizi göreneklerimizi değiştiler velhasıl a'dan z'ye asırlarca dünyanın 4/3'ü'ne yön veren ecdadımızı 780.000 km kareye hapsettiler.Ne üzücü bir durum ki harf inkılabı yaparak yüzyıllarca kardeşçe yaşadığımız diğer milletleri bize düşman ettiler.Bugün gelinen noktada coğrafyamızda terör ve savaş bitmiyor bize bizden olmayan birini lider yaptılar siz bunun yolundan gideceksiniz dediler,biz de yüz yıldır o kenefin yolundan gidiyoruz ama hep yerimizde sayıyoruz.Allahtan Recep Tayyip Erdoğan geldi de kendimize geldik dünyada sözü geçen bir ülke olduk.Teşekkürler sayın cumhurbaşkanım Allah senden razı olsun...
  • 2 Ay Önce

Mal-i

Bilim ve teknoloji ile insanlık, dünya müthiş bir hızla değişiyor.Okla, atla sınırlar belirlenmiyor artık. 

Bim

öncelikle Nükleer silahınız yok, Hava gücü olarak daha iyi durumdalar ve sürekli ABD tarafından finanse ediliyorlar. Suudileri, Mısırı, BAE kendi yanlarına çekmişler. İslâm dünyası size destek vermeyecek, Azerbaycan böyle bir çatışmada iki müttefiki arasında tercih yapmak istemeyecektir. Avrupa zaten İsrail'in yanında. Rusya'nın İsrail'e göz yumduğunu bilmeyen yok. Bize kala kala müttefik olarak İran kaldı. O da bir dünya şamar yemesine rağmen cephe almıyor İsrail'e. Sözün kısası akıllı olmak gerekir. Libyada darbeci bir generalle, Karabağda ise Rusya'nın desteğini kaybetmiş bir Ermenistan ile karşı karşıya geldik. İsrail ise gerek askeri gerekse mali açıdan çok güçlü ve diğerleri ile kıyaslanamaz. Yavuz tekerlekli toplara ve dönemin en güçlü ordusuna sahipti kıyaslama doğru olmamış.
  • 2 Ay Önce

Spiit

Bu söylediklerin espri ise hiç komik değil ancak ciddi ciddi oturup düşünerek yazdıysan 
  • 2 Ay Önce

Vicdan

Yavuz Sultan'ın izinden gidecek olan süresiz nqfakayı çoktan kaldırır,3600 ek göstergede haksızlık yapmaz,6284 saçmalığını yurda sokmaz,memur emeklisini yok etmez.Hem sonra Yavuz'un izinden gidecek zaman kalmadı!
  • 2 Ay Önce

Hüseyin

Çok yerinde bir tespit olmuş tebrikler

Şeref

Yavuz'un hilafet merakı Osmanlı'nın araplaşmasına ve arapların 1.dünya savaşı sırasındaki ihaneti ile çöküşüne sebep olmuştur.Ayrıca saydığınız türk devletleri içindeki Hazar devleti resmi din olarak museviliği seçmiş bir devlettir..Bu durum övünülecek bir durum değildir..
  • 2 Ay Önce

Merhaba

M.Kamal ın ihâneti olmasın o.

Arap düşmanlığı

Aleni Arap düşmanlığı... Osmanlı'nın yıkılma sebebi; İslam ahlakı ve ehli sünnet çizgiden uzaklaşmak,gayri müslimlerin adetlerine uymak,Cihadı emri bil maruf nehyi anil münkeri terk etmektir.Bu durum devam etmektedir.

Reco

Bunların daha kendilerinden haberi yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23