• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küreselcilerin ve yahudilerin oyuncağı olduk!

25 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Alid

ağa uyuyor, kahya uyuyor, çoban uyuyor. Ringonun çiftliğinde vay koyunların haline
  • 1 Ay Önce

Ayhan

 Sayın Başkanım bunları nerden buldu,
  • 2 Ay Önce

Laz uşağı

Vakko ile ne ilgisi var bu kıyafetlerin Muhammed bey, yani Vakko bunu hazırladı hadi bakalım şimdi bunu giyin doğru olimpiyatlara mı dedi de vakkonun ne Yahudiliği kaldı ne de İsrail'e desteği, böyle bir yazı olabilirmi kardeşim,sen vakkoyu değil bunu tasarlayanı,bu fikri ortaya atanı,bu kıyafetleri kabul edeni beğeneni, işte bu olsun diyeni eleştirsene,ha diyeceksin ki onları da eleştirdim ya yok kardeşim kabul etmiyorum, senin yazının öznesi yahudi Vakko İsrail ve LGBT kombini Muhammet, çünkü amacın konuyu çözmek değil, senin amacın bu konu farklı mecralarda konuşulsun istiyorsun, sonra bakanlığın istifasını istedin görücez bakalım bu işin peşini bırakıp bırakmayacağın hususunda ne kadar samimisin,bu yazıyla kalacak mı yoksa her fırsatta bunu dile getirecek misin görücez ve takip edip sana da hatırlattı az Muhammed bey, saygılarımla.
  • 2 Ay Önce

Yıldız teskilati

Kâfirler istemesede Allah nurunu tamamliyacaktir
  • 2 Ay Önce

Küreselcilerin ve yahudilerin oyuncağı olduk!

Günayyydınnn!
  • 2 Ay Önce

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 2 Ay Önce

Merhaba

Biz saraya nurbânu hatun adı altında yahudi bir tefecinin kızını padişah eşi olarak soktuğumuz da kaybetmişiz. İş taaa o zaman dan başlamış.
  • 2 Ay Önce

Ömer

Tam bir rezalet böyle kıyafet mi olur ? Resmen alay etmişler , pijama bu . Kim sorumluysa istifa etmeli , kimse Türkiye yi küçük düşüremez . Bir de şu sapkınlık meselesi var . Sürekli gündemde tutmak , haber yapmak ne kadar doğru ?
  • 2 Ay Önce

Köylü.

Reisi anlamakta zorlanıyorum.Allah sonumuzu hayretsin.....
  • 2 Ay Önce

Hızır idi yunus idi

algı dünyası bir derin dünya.. şekiller renkler sesler.. gerilerde kaldık çok gerilerde.. evlerde kullandığımız prizler monte edilirken elektrik ustaları priz demiyorlar anahtarın dişisi anlamında kısaca dişi diyorlar yıllardır böyle acaba ilk defa kim kullandı bu kelimeyi..günlük yaşantımızın bu kadar içinde olan bir kullanımla alakalı priz bir yenilgi ifadesi gibi durmuyor mu.. içselleştirme kabiliyeti yüksek dilimize dışarıdan hiçbir kelime almayalim anlayisi değil bu. . mesela televizyon artık türkçeleşmiş.. göstergecli camisyon falan tabiki uyduruk olur fakat priz çok kör gözüm parmağına bir aktarım degilmi.. bu durumda elektrik ustalarının dişi erkek buluşunu başarısız bir teşebbüs olarak görüyorum.. çünkü çağrışımı bozan görsellik var..yinede bir tesebbus işte.. tabii ki toplanıp toplanıp dağılmak gibi önemli işlerimiz varken bunlara zaman ayıramayız bu durumda bana priz ya bir de mitolojideki Tanrı isimlerinden biri ise ne olacak diye abartılı sorular sormak kalıyor.. mesela millilik konulu hangi toplantıyı hangi çalıştayı yaparsanız yapın orada birisi priz nerede soruyorsa o toplantı başlamadan bitmiş diye abartmak kalıyor.. belki de abartı değildir.. iletişim kör gözüm parmağına ise geriye ne kalır ki..ah be ustalar erkek dişi yerine (koyu seyrek) (ağır hafif) (yüklü yüksüz) gibi kelimeler bulsaydınız ne iyi olurdu.. çağrışım yoksa iletişim yok iletişim yoksa toplanti nerde kaldi..mesela ana hat kulağa ne kadar hoş geliyor fakat elektrik panosu canlı bir şey değildir ki.. dini hassasiyet yüklü dediğimiz kanallarda bile bir bakıyorsun köşede canlı yazıyor peki duruma göre niye bant yayını diyorsun niye o zaman cansız yayın demiyorsun..  çok söylediği gibi mealen gut demeyin yönet diyiniz buyruğuna dikkat kesilmesi beklenen bir toplumda oluyor bunlar.. neyse devam Hızır idi yunus idi Hızır idi yunus idi.. yapım eki çekim eki yapim eki çekim eki..
  • 2 Ay Önce

İrfan Balkanlıoğlu

Mehur hikayedir. Bekri Mustafa (Omanlının son dömem meşhur sarhoşu) Ayasofya camisine imam yapılmış. Cenaze namazından sonra meyyitin kulağına birşeyler fısıldamış. Cemaat merakla ne söylediğini sormuşlar. Demişki “Öbür taraftakiler sana dünyanın ahvalini sorarlarsa Bekri mustafa Ayasofya’ya imam oldu de. Onlar geldiğimiz hali ve sebebini anlar.” Demiş. Eğitim ve kültürümüz maalesef yıllarca Bekri Mustafa’lara emanet edildi. İşte sonuç
  • 2 Ay Önce

Okur

Sporcularımızın Paris olimpiyatlarında giydigi pijamalara "olimpiyat pijama" adı verilerek olimpiyatların bitiminden sonra dünya piyasasında iyi bir pijama markası olarak ülkemizin ekonomisine büyük katkılarda bulunabilir. Olimpiyatlardan sonra Vakko bu pijamaları olimpiyat adı altında dünya piyasasına sürme imkanı vardır. Silah sanayimiz olduğu gibi "olimpiyat pijama" markası ile ülke ekonomisine katma için Vakko'ya her türlü destek sunmalıyız. Paris olimpiyatlarında sporcularımızın giydigi pijamalar ile altın, gümüş , bronz madalya almasakta "olimpiyat pijama" markası ile dünya piyasasına giriş yapmış olduğumuz için şükür etmemiz lazım.
  • 2 Ay Önce

Deli İbo

Vitali Hakko adlı bir Yahudi'ye ait olan VAKKO giyim firmasına bu sporcuların kıyafet dikimini yönlendirip, Gayrı Milli olan Milli Takım sorumlusunun bu komik, aşağalık kıyafetlerin hesabının sorulmasını istiyorum. Halk Yahudi menşeyli ürünleri kullanmamaya özen gösterirken, Milli Takım'da yönetici olan bu Gayrı Milli, Yahudi aşığı, kimdir? Neyin nesidir? Açıklanmasını istiyorum/
  • 2 Ay Önce

Vay vay

Spor bakani ve olimpiyat komitesine sor...

Ne ayaksın olum sen

Vakko sahibi yahudi olan türk markası. beymen suanki sahibi katarlı olan türk markası. Tasarımı yapan vakko onayı veren bakanlık.ama bos bos konusan sen .

Şeref

Bunlar yerli ve milli ayrıca dini hassasiyeti olan bir hükümetin onayı ile oluyor.Çok ilginç..
  • 2 Ay Önce

Adil

550 milyon TL lik makam aracına binen yöneticilerimiz sağolsun...
  • 2 Ay Önce

Koca Yusuf

Küreselciler sadece giysimize karışmıyorlar, bankalar borsacılar kime çalışıyor sanıyorsunuz ? Doların baskısından kurtulalım derken küreselcilerin istediği sanal para kanununu yeni çıkardık??? Her gün tek tek yerli milli fabrikalar iflas ediyor sonra küreselcilere satılıyor ve hükümet ayakta uyuyor görmüyor musunuz?
  • 2 Ay Önce

Vay vay

Aynen katılıyorum, ne doğulu kalabildik ne de batılı olabildik, 170 yıldan Tanzimattan beri böyle...Kıyafetleri kimin kime yaptırdığını yazmışsınız da hiçbir eleştiri yapmamissiniz, bundan CHP sorumlu olsaydı kıyamet koparirdiniz...Bakanlığa, Federasyona tek lafınız yok, adı geçen şirkete vermişsiniz onlar da yapmış... Mesela bakanı,federasyonu, buna olur veren hükumeti de elestirseydiniz..
  • 2 Ay Önce

duran emmi

bakanlık yetkilileri istifa etsin demiş daha ne desin 

ŞEREFLİ TS

Eeee sonuç küreselciler nederse o oluyor dimi ülkemizde reis neden müdahele etmiyor 
  • 2 Ay Önce

ABudllah

Savaş çağrısı mı yapıyorsun?
  • 2 Ay Önce

Merhaba

Savaş açmışlara savunma çağrısı yapıyoruz.

Sedat

Kuraselcilerin Yahudilerin oyuncağı olduk!zaten öyle idi öylede günaydın
  • 2 Ay Önce

Yazar a

Küreselcilerin ve yahudilerin oyuncağı olduğumuzu yeni anlamanız ilginç bir durum. Yıllarca özgürlük adı altında her türlü rezilliğin önü açıldı. Aile kavramı yok edildi. İnsanlar fakirleştirildi. Misyonerlik faaliyetlerinin önü açıldı. Geçen sene yapılan sözde islam olimpiyatlarındaki rezillikleri de unutmamak lazım...
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23