• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TBMM’yi kapatalım gitsin, o zaman!

90 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Enteresan

İslam inancında ÇOĞUNLUK HAK SEBEBİ DEĞİLDİR.
  • 2 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, bu ülkenin muhaliflerinin tedavisi bile mümkün değil. Hangi usul veya tedavi uygulanırsa bunlar sağlıklı olur. Nasreddin Hocanın bindiği dalı kesmek gibi eylemi var. Tam bunlar için. Türkiye'nin yok olması için çok çaba sarfediyorlar. Oysa bunların aldıkları hangi mikropsa ona göre ilaç üretimi gerekir. Allah bunların şerrinden Türkiye'yi korusun.
  • 2 Ay Önce

Mak

Bu CHP liler Azeri gardaslarimiza o kadar yalvarmalarina ragmen 1945 de Düsman RUS Askerlerineteslim eden sagir Inönü nün torunlari degilmi Düşman bekler karşıda, önüne kattı beni, Can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni. Dönüp seslendim geri, merhametsiz birine, Beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine. dediler amma bosa.
  • 2 Ay Önce

Nuh

Bu yazıdan anlaşılan seçilen milletvekili ve hükümet yetersiz yada beceriksiz. Adamlar gücü eline alınca tereddütsüz kullanabiliyorlarsa, bizde öyle cesur ve net insanlar seçelim. Uyuz ve hımbıl insanlardan yönetici olmaz. Dirayetli ve cesur olmak gerek şeytan ve adamlarının oyunlarına ve oyalamalarına uyanlar kaybedenlerdir.
  • 2 Ay Önce

Mustafa Kemal'in İtlaf Timi

Tum KEMALISTLER NUTUK ile KENDILERINE VERILEN GOREVI ICRA ETSIN ve TURK/ATATURK DUSMANLARINI TESPIT EDIP BIZE RAPOR ETSIN !!!
  • 2 Ay Önce

Mustafa Kemal'in İtlaf Timi

Hitler emminiz Ishak'in torunlarini halletti !!! Biz Turkler de dunyanin en buyuk problem kaynagi ismailogullarini bitirip dunyaya baris ve huzur getirecegiz !!!

Doğru Tespit

Biz Hitleri öldü biliyorduk. Atatürkü maske yapan faşolar yeniden peydah olmuş.

Can

Yeliz Sofuoglu ve digerlerin balli maas almaktan baska ne faydasi oldu haci yaz. enflasyon zamlar vergiler artirmaktan baska ne yaparlar? 650 vekil israf degil mi haci?
  • 2 Ay Önce

Ali İLKER

Dertleri millet ve değerleri değil ki !!!!
  • 2 Ay Önce

Eski insan

Markette 32li wc kağıdına 6taksit kampanyası gelmiş,cehape döneminde yağ kuyrukları vardı diyenler dötünü 6 taksitle siliyor artık!
  • 2 Ay Önce

Eskici

Zamlı emekli maaşlarınızı bankaya faize yatırın çatır,çatır yiyin.!
  • 2 Ay Önce

Umuda

CHP lilerden bu beklenir Faize yatırıp çatır çatır Haram yemek.

İhsan y

Hacı neden böyle yapıyorsun hoşuna gitmeyen yorumları yayınlamıyorsun hani demokrasi gerçi demokrasi sizin için bir araç menzile ulaşınca içilecek bir tren reis öyle öğretti size şimdi demokratik olarak cevapla bakalım mayıs 2023 AKP iktidar mart 2024 CHP iktidar o zaman hangisinin sözü daha muteber
  • 2 Ay Önce

Az önce

Az önce kent lokantadında 4 porsiyon çeşit yemek yedim 35tl ödedim teşekkürler imamoğlu,işte belediyecilik böyle olur.
  • 2 Ay Önce

Umuda

3 kuruş ucuz yemeğe ucuz insanlar tav olur. Demek size İsrail bedava yemek verse alın Ülkemi diyeceksiniz.

Belki öyle çözülür.

Bazı "uyanık" belediyeler kendi bölgelerindeki köpekleri toplayıp başka belediyelerin alanlarına atıyordu,,,o atılan belediyelerde;o kadar çok sayı karşısında pes edip işin ucunu bırakıyordu,,,bazı bölgelerde aşırı çoğalma artma oldu,,bu bir yükse,bu yükü nüfus sayısına göre zimmetleyin madem herkesin sorunu,,belediyeler festival karnaval saz caz türbe yatır gezilerine kaynak ayırmaya ara verip bu işe para ve imkan ayırsın,,sonra yine ne yaparsa yapsınlar, huylarını bırakmazlar bu kesinde,bari bu iş hallolana kadar ara verseler iyi olur,,ve o parada yeter bu işin halline,yayımla tamimi bu iş hallolana kadar böyle olacak yoksa,ceza kes,,kanunu böyle çıkartsalar belki iş çözülür.
  • 2 Ay Önce

Pençe

Kapattılar zaten haberin yok mu tek adam karar veriyor meclisteki kurşun askerler el kaldırıp indiriyor birde anlamadığım milletvekilli sayısı 600 çıkıyor olsa olsa akepe kafası he unutmadan açlık sınırının altında emellilere müjdeler bitmiyor zar zor yaşamaya çalışan emeklilere sgk nın anlaşmalı olduğu kaplıcalarda akepe indirim sağlıyormuş yandaşlarda bunu müjde diye habet yapıyor Allahım aklımıza sen mukayyet ol
  • 2 Ay Önce

Umuda

O tek adam Ülkeme 100 yılda yapılamayan büyük eserler kazandırdı Keşke bu kadar merhametli olmasa da iç hainlere Kuzey Kore lideri gibi davransa

serdar

eeee Hükümet de dinlemezsin onları, taviz vermesin.
  • 2 Ay Önce

Gerçekte Zaten açık degilki...

Göstermelik bi tbmm. Bir makamın, tek bir kişinin....izni olmadan yasa çikarilabilirmi? Veya iptal ettirilebilirmi????
  • 2 Ay Önce

Erdal

Ne hallere düştük . Ey iktidar biz size bizi insan gibi idare edin diye oy verdik . Temmuz ayı emeklilerin mağduriyeti  davası gölgesinde kaldı buda iktidarın işine yaradı.  severlere sesleniyorum al sahiplen, ben yasadıgım ortamda  istemiyorum . Sahiplendin de engel olanmı oldu. Hayvan sever adı aldında ne kadar farklı görüs varsa hep sokakta ellerinde pankart  hakkını savunuyor . O köpeklerin parcaladıkları çocukların kadınların velhasılı insanların hakkı yokmu .tam bir akıl tutulması. Tabi işin arka tarafında rantçılarıda hesaba katmak lazım. Bu işin ortak akılla çözülüp sorunun gündemden kalkması lazım . Hayvan severler CHP iyi parti dem hep aynı kulvarda şasırmadık. Ha bu arada memur emeklisi zammı yüzdaondokuzda kaldı.
  • 2 Ay Önce

Hakan yılmaz

Beyefendi günaydın yeni farkettiniz? TBMMnin bir fonksiyonu kaldığını mı zannettiniz? Kapatilsa maaş israfı olmaz hazinenin yükü azalır.
  • 2 Ay Önce

Nuh

Adamlar iktidar olunca fonksoyonu görürsünüz. At sahibine göre kisner. Derler

Yıldız teskilati

CHP'li belediyeler. Kendilerine demokrat kurtuluş savaşında Hindistanlı Pakistanli müslümanlarin. Gönderdikleri yardımlarla kurulan iş Bankası hazineye devredilmeli
  • 2 Ay Önce

Nefer

Paşa kardes, bu bir kismi kadin yuzbir isimli serrrefsiz mufteri de biliyor senin yazdigin gercegi, ama kemik karsiligi burda adice havlamak gorevidir itlafi cok yakin comarin !!!

ASYA

Şimdi İş Bankasına Üye verip yönetime Partili birini sokunca o da Aydın Doğana CHP yi destekleme karşılığı ve başka çıkarlar karşılığı bir gecede Milyar dolar kredi verip Petrol şirketini almasını sağlıyor hani hazineye gidiyordu peşkeşe gidiyor İş Bankası Halka devredilmelidir.

Yıldız teskilati

Ha bir de unutmusum, gokten kemik te yagmali !!!

Paşa

Atatürk'ün bir vasiyeti var iş bankasına CHP olarak üye verecekler ve burdan kazanılan hisse payı türk dil tarih kurumuna verilecek diye, dolayısıyla senin hazineden kastın ne bilmiyorum da zaten kâr hazineye gitmiş oluyor,ama hem cahil hemde çok bilmiş olunmaz yıldız teşkilatı,biraz öğren bazı şeyleri olurmu..

Teşkilatçı

Sende malını mülkünü kardeşlerine devret!

Göktuğ

4 milyon sokak köpeğinden bahsediliyor. yarısı dişi olsa 4 doğursa bir yıl sonra 8 milyon daha artar 12 milyon olur. Bunu barınağa alıp beslemek bütçeden kaynak ayırmak ne demek Madem çok paranız var emekliye en az 25 bin verin. Cumhur itifakı seçmeni CHP'lilerin kölesi değildir. ERdoğan'a biz oy veriyoruz ama Erdoğan bizden çok CHP'lilerin görüşlerini dikkate alıyor. Anadoluda buna "Nikahı onun boynuna bacakları başkasının boynuna denir."
  • 2 Ay Önce

Veli Paşababa

Ali abi demokrasi ne ya aslında padişah olacak.
  • 2 Ay Önce

CHP'li Pilot

Milli Şef döneminde ABD Emretti diye Menderes'in ucak fabrikalarini kapatmadan onceki Avrupa'ya ihrac ettigimiz savas ucaklarini cok ozluyoruz !!!

Izmirli Öğretmen

Tek parti CHP Milli Şef dönemlerinizi mi özlüyorsunuz yoldaş

Paşazade

Sen çok yaşa hünkârım.

Beynamaz

Ali Bey ne anlatıyorsun..
  • 2 Ay Önce

Ayhan

Yeni bir kanun ciksa
  • 2 Ay Önce

Alo

Peki CHP belediyeleri kendi meclislerinde çoğunluk onlardayken de herşeyi onayladıklarında aynı yazıyı yazarmısın
  • 2 Ay Önce

adalet

Paşa Paşa Milli Şef ebedi Şef CHP deydi bu Şeflik sistemi devam etmeli.

Paşa

O zaman bunun adı CHP zihniyeti ve vesayet olacak.

Ahmet

Turnusol kağıdı cennetlik adam dedim hatta etmedim. Ayrıca akıllı zeki hazırcevap vicdanlı... Vb. Ekliyorum. Abi bu cevaplar bence Allahın izniyle meleğin ilhamı düşünmekle olacak iş değil
  • 2 Ay Önce

hayırlısı

yazar, halk geçinebiliyor mu,emeklinin durumu nasıl diye sen soruyor musun
  • 2 Ay Önce

Paşa

İsmail saymaz ne demiş, birgün gazetesi ne manşeti atmış, sözcü ne yazmış o kadar yoğun ki Ali Bey'in gündemi sıra gelmiyor emekliye...

Mehmet Aktepe

Ülke yararına olan her şeye karşı çıkanların taptığı 1 gecede olmadık kanunlar çıkartıp bu kahraman milleti 300 sene geri götürürken kimlerin görüşünü aldığını bilirler mi? Yoksa kurcalamak istemezler mii?
  • 2 Ay Önce

Umuda

Kripto Ermeniler Yahudiler Pakrudinler Nuseyriler Nasraniler Hristiyanlar neden CHP ye oy verir ki...

Mehmet Aktepe

1600lu yillara gitmek bizi kesmez !!! Biz son metropoll arastirmasinda Hamas'in ardindayiz diyen % 11.3'luk kripto araplar Turkiye'yi insallah ya Ortacag'a geri goturecegiz ya da Seyh Sait, Iskilipli Atif, Dervis Mehmet vb. ile ayni kaderi paylasacagiz !!!

Memmet Karabayır

Hiç deme 1600 lere gittik

hilmi

sevgili yazar,faiz artışında herhangi bir tantana olmadı. 
  • 2 Ay Önce

Umuda

Hilmi kardeş Faizler düşerken Tüm Muhalefet Ülke biter ekonomi çöker diye ağlıyordu şimdi faiz çıkınca gene aynı kişiler ağlıyor ee bi karar verin indirelim mi çıkartalım mı?Dolarlarınızı satıp Faize geçin bu dünyada iyi kazanırsınız.

Bir Dost

CHP milletvekili, eski ABD buyukelcisi Namik Tan "Mavi vatan masaldir.." dedi..Ister inanin ister inanmayin CHP eski genel baskan yardimcisi ve ABD büyükelçisi Ünal Çeliköz de "Türkiye mavi vatan doktrini ile Ege ve Akdeniz'de saldırgan bir politika izliyor . " demişti.. Karabağ Savaşı sürerken de "Türkiye malesef Azerbaycan'a silah ve savaşcı gönderiyor.." diyerek Türk devletini dünya kamuoyuna şikayet etmişti..Monşerler ve CHP ..Olay budur..
  • 2 Ay Önce

adalet

Kamalist düzen getirelim Batı gibi olalım Doğu kötü pis Batı cici hem demokratlar hem Laik ilerici çağdaşlar Dinden de nefret ediyorlar zenginlerde, belki, bize de kemik atarlar. 100 senedir ne güzel ileriydik çağdaşdık ne heykeller yaptık ne içkili konserler festivaller yaptık gericiler bizi engellemeye çalıştı İha Siha ar-ge teknoloji filan gibi abuk subuk gerici Şeriatçi işler yaptılar yok faiz haram zina içki kumar kötü filan dediler yav bütün zevkü sefamızı elimizden alacak bu şeri ler onçin yok edelim.

Kemalist düzen nedir?

TDK Sozlügüne gore Kemalist düzen insanlik tarihinin açık ara en büyük fanisinin 1920'de düzdügü, onüne çıkmaya cüret ederek 104 yildir üren, son metropoll arastırmasinda % 11.3 oranda hamascıyız diyen, yorumu yazan gibi eline firsat gecse Ataturk'u mezarindan cikarip asacak kafadaki isid'ci çomarları düzerek ilerleyen ve bin yil daha ilerleyecek olan bir kervandır !!!

Paşa

Nerden hatırlattın Ali beye şimdi bu konuyu, tüh yarın yine emekli yazısı yok anlaşılan.

Sahi

Mecliste 122 avukat 158 isadami var.yani meclisin yarısı gibi.peki ülkede kaç avukat kac iş insanı var.300 bin civarı avukat hadi bir o kadarda iş insanı diyelim.kapatin gitsin.
  • 2 Ay Önce

Çok bağıran

Çok bağıran çok haklıdır. Cahape o kadar bağırıyor ki sanırsın mengelenin işkencesi altında.
  • 2 Ay Önce

İsmail ZAZA

CHP ve bileşenleri 1960 anayasasına dayanarak vesayet sistemini savundukları için meclis yerine ona buna sorulsun söz ettikleri meslek kuruluşlarından milletvekili yokmudur,ama niyet başka geçmişte Cumhurbaşkanı seçimlerinde eşi başörtülü kişi cumhurbaşkani olamaz demiyorlar mıydı İnönü üni.rektiru fatih Hilmi oğu yüzde doksan dokuz oy alsalar bile olmaz eşi başörtülü olan bir kişi olamaz, Türkan Saylan biz istemesek Cumhurbaşkanı sizden yani akpartili olamaz saadet,deva vb partilere gelince gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını çeker güzel bir deyim vardır, işte bunlarında durumu bu ABD başkani Joe biden Erdoğan ABD çıkarlarına aykırı siyaset izliyor artık darbe ile değil Türkiye'deki muhalefeti destekliyerek Erdoğan'ı devireceğiz, ama bu sözde milli görüş bileşenleri CHP ve Joe biden ile bir olmadilarmi,Ahmet davudoğlu başbakanliktan alınınca ABD ki siyasi pron polis dergisi ABD Türkiye'deki adamını kaybetti yazdimi yazmadimi, kimin eli kimin cebinde bilmek lazım onun için  yasasında iyi parti,CHP HDP yani Dem işbirliğini yapar.
  • 2 Ay Önce

Abdullah

Çoook YERİNDE bir TEKLİF!!! TBMM' nin ne iş iaptığın̈ı yazar mısınız Sayının Yazar. Neye sözler geçiyor ki!!! Ne iş yapıyorlar. İnsaf!!! İnanıyorsanız- ki öyle diyorsunuz- gözü kapalı tarafgirlik ne demek!!!
  • 2 Ay Önce

YAVUZ

CHP'ye atış serbest
  • 2 Ay Önce

Kavız

Atışcı arkadaşlara inanılmaz bir şekilde başarılar diliyorum.

dertli

MEB yeni müfredatı, köpeklerle ilgili yasa önemli konular...Bunların referanduma sunulması daha iyi olur...Çıkan sonuca herkes saygı gösterir ve bu gereksiz tartışmalar da biter...
  • 2 Ay Önce

adalet

Bazı konular Halka sunulamaz çünkü hangi görüşün Basın Yayın organları trolleri sosyal medyası güçlüyse takipçilerini yalan çarpıtma iftira haberlerle kandırıyorlar. Dünyada hiç bir Ülkede bu kadar sokak köpeği yok bu ispatlı belgeli onlarca insanımız saldırıdan ölüp kuduz oluyorken hala haklarını savunan insan hakkını gasp edenler Medyaları trolleri vasıtasıyla çoğunluğu oluşturuyor üstün çıkıyor. Yahudi Medyayı ele geçirmiş Ülke yararına işleri engelletiyor içerideki kuş beyinliler vasıtasıyla.

Erhan

Sivil toplum örgütleri denilenler sanki objektif mi ? tamamı hangi ideoloji idareyi ele geçirmiş ise o doğrultuda davranıyorlar. Tüm insanlara sorulsa, yine hangi parti taraftarı ise çoğu onun kararına uygun fikir beyan eder. Güya katılımcılık
  • 2 Ay Önce

Doğru demişsiniz..

Stk lar siyasal faaliyetlerin sivilleştirilmiş hali olarak var ülkede,bunuda herkes biliyor..

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ BENDE KATILIYORUM, BABALARININ BELEŞ BULDUKLARI İÇİN BİZİM DEDİĞİMİZ OLACAK DİYORLAR....ANCAK 100 KADAR SAYAN PROJE ADAMLARI ÜSTÜN IRK BEYAZ LAR MÜNAFIKLAR LARA.....
  • 2 Ay Önce

Daha Tesbitle Tespitin farkini bilmekten acizken sanki adammis gibi burda cahilce yorum yazan Yavuzla iyi Bir Dost olan MUZAFFER..

BENI.........YILIN........ENNNN KÜFÜRBAZZZZ........ VEEE DEEEE.........ENNNN MÜFTERI TROLÜ ÖDÜLÜ.NE LAYIK...GOREN....... DEVŞİRME HAMASDAN CARKLI TAİFE........SAGOLUNNNN .......VAROLNNN........YÜCE RABBIM (CC) VE PEYGAMBERIMMMMM (SAV)....SIZZZZZ......... MANKURTLLARDNNN RAZI OSSSUNNNN ........ OLMASAYDINNNIZZZ ....... OLLLMAZZDIMMM ....... KAHIR AZINLIK OLSANIZ DAAAAAA........IIYIIKIIII ..... VARSINIZ ......

Gerisi hikaye

Bu sistemde vekilliğin meclisin hiç bir önemi de yok gücü de yok.
  • 2 Ay Önce

ASYA

Tam tersi eskiden Vekiller eş dost partililerin tayin atama iş bulma ihale işlerini kovalar başka iş yapmazdı şimdi bu bitti sadece kanunlar üzerine odaklanıyorlar. Bu yüzden 100 yıldır yapılamayan dev eserler icraatlar yapıldı.

Kendi kendimizi yönetiyormuşuz...

Parti genel başkanı kimin, hangi şehirden milletvekili olacağına karar veriyor, sıralamasını belirliyor, halkta gidip tıpış tıpış oy veriyor ve bunun adına demokrasi diyoruz, öyle mi?
  • 2 Ay Önce

Oh ne âlâ

Meclise girip, 2 yıl milletvekilliği yapıp en üst dereceden emekli eden bir sistem, Türkiye'den başka bir ülkede varmı acaba??
  • 2 Ay Önce

ASYA

CHP li Trol ordusu Belediyelerden aldıkları avanta maaşların hakkını veriyor her konuyu çarpıtıp ters çevirip yalan iftira ile süsleyip tuvalet terliğine bile tıpış tıpış oy veren çağdaş aydın kitlelerine yediriyor.

Sallama

Bu sallamalar başka ülkede yok, birileri inanıyor , hızla yayılıyor...vekiller zamanı gelince emekli oluyor , erken değil...! Google yazmak gerçeği öğrenmek neden bu kadar zor ?

YAVUZ

Demokrasi gereği 31 Mart'ta yerel seçim yapıldı ve milletin iradesi ortaya çıktı, CHP birinci parti, AKP ana muhalefet partisi konumuna düştü. Hatırla.
  • 2 Ay Önce

ASYA

YAVUZUM hani CHP basını seçimden önce şöyle yalanlar atıyordu Seçimi yaptırmayacaklar, oyları çalacaklar kendilerini kazandıracaklar şeriat gelecek Tayyip Malezya'ya kaçacak biz getirip yargılayacağız Dolar bu yaz patlayacak ekonomi bu kışı çıkamaz hazinede para kalmadı maaşlar ödenemeyecek emekli ikramiyeleri yerine bono verilecek Battık bittik göçtük tüm iddialarınız yalan çıktı hala size inanıp oy veren olur mu acaba...?

adalet

Evet öyle oldu Belediyelerdeki CHP yönetimini görüyoruz Hazineye yani halka Milyar dolarlık borçlar taktılar sgk pirim borçları yüz milyarı bulmuş hadi yollar köprüler otobüs alımları büyük parklar şehir planı kentsel dönüşüm filan yaptı desek o da yok 2 çivi çakmadılar Trol ordusu candaş kadrolaşması reklam temsil masrafları heykel konser içkili yemekler roma isviçre gezileri para kuleleri filan halk bunları görünce tekrar düşünür.

Paşa

Ne güzel unutmuştu,nerden hatırlattın be Yavuz.

Zihni

Önce birlik olun aman ha israil ile savaşmadan gazzeyi kurtarın gelin, geldikten sonra da TBMM ni de kapatın gitsin Ali bey,, yaradan yar ve yardımcınız olsun. Bu millet, varlığını hak yolunda milletin duygu ve düşüncelerine vakfetmiş siz ve sizin gibi değerli yazar çizerleri daima gönlünde yaşatacaktır,, eeyy be hak vaki olunca birgün , bi Ali beyimiz vardı, Allah der bin Allah dökülürdü mubarek dudaklarından, faizle hırsızlıkla, vurgunla, talanla yağmayla , yalanla ne mücedele ederdi,, başlarımız açılmadıysada , mubarek zatın emeği çoktur, nuurr içinde yatsın,
  • 2 Ay Önce

H.Y.E

Adamlar, yani CHP'li zatlar Diyanet işleri başkanlığı'nin bile ne konuşacağına ve nasıl konuşacağına karışıyorlar. Çünkü bu ülkenin sahiplerinin tek kendileri olduğuna öyle inanmışlar ki başka hiçbir şeyi kabul etmiyorlar.
  • 2 Ay Önce

ASYA

CHP li Belediye başkanlarının araçlarını bir inceleyin en pahalı Alman malı araçlar koltuklarını odalarını yaşantılarını bir inceleyin ABD de bu saltanat yok hani Atam Saltanatı kaldırmıştı.

Haklısın

H,y,e bu CHP diyanetin milyonluk makam aracına bile karışıyor haklısın

Sahi

sizce ne konuşulacağına şu an kim karar veriyor. Okula, camii'ye, kışlaya hatta hastaneye, kamu kurumlarına...siyaset girmemeli ama bizim içimiz dışımız siyaset olmuş.

Bim

Kesinlikle kapatılmalı. Öncelikle halk değil parti başkanları seçtiği için vekillerin iradesi yok. Cumhurbaşkanlığı sisteminde hiçbir etkinlikleri yok görünümünde. meclis lokantası herkesin canını sıkıyor. Sahip oldukları haklar sağlık, siyasi dokunulmazlık ve maaşları rahatsızlık veriyor halka. Köyler hariç muhtarlıklar da kapatılmalı bu arada. TBMM de sayı bölgeler göz önüne alınıp 140 ya da 150 kişiye düşebilir vekil demeyiz senatör deriz ama halk seçer en azından. (Parti başkanının seçtiği Aday sıralaması diye birşey olmamalı)
  • 2 Ay Önce

ASYA

Eğer Başkanlı sistemi olmasaydı bugün 3e bölünmüş Uganda gelirinde ABD Batı eyaleti sömürge bir devlet olurdun Atatürk bile 18 sene tek başına idare etti tüm kararları kendisi aldı Millet Vekillerini bile kendisi seçti o yüzden kalkınma oldu bakın Kuzey Koreye nasıl kalkındı

İzmirli öğretmen

Senin REİS'in korkuyor maalesef. İlk zamanlar böyle değildi.
  • 2 Ay Önce

DAVACI

ÇOK GEÇ KALMIŞ BİR TEKLİF TERÖRÜN TEMSİL EDİLDİĞİ TERÖR VE BÖLÜCÜLERİN DESTEKÇİLERİNİN OLDUĞU BİR MECLİS YERİN DİBİNE BATSIN DRHAL KAPATILIP LAĞVEDİLMELİ MİLLİLEŞTİRİLMELİ. allah abdulhamid e gani gani rahmet eylesin.
  • 2 Ay Önce

Eşrefoğlu

Hayırlı günler katranı ne kadar kaynatırsan kaynat şeker olmaz...
  • 2 Ay Önce

Adanalı yorüg

Şeker gamışı gatranından gözel gara şeker olur.

Tbmm

Adı Tbmm ama ...
  • 2 Ay Önce

şüayıp

Muhalefet iktıdarın noksanlarını söyler,amma devlet kaybetsin diye muhalefet yapamaz
  • 2 Ay Önce

ASYA

Paşa Paşa siz her haltı otu b..ku eleştiriyorsunuz Çarşı her şeye karşı, süper hastaneler yapıldı karşı çıktınız oto yollar hızlı trenler barajlar hava alanları Üniversiteler Hesler Gesler atom santralleri gaz petrol kuyuları uydu uçak araba jet motoru helikopter tank füze iha siha bor karbür çip üretim araba bataryası ar-ge ler kalkınma ajansları say say bitmiyor hepsine karşı çıktınız bir tek Heykel yapımına içkili Konserlere festivallere ib... lere karşı çıkmıyorsunuz sizde bi terslik var Psikiyatriye bir görünün Reis düşmanlığı sizi fena bozdu.

Paşa

Devlete kimsenin bişey dediği yok ki Şuayip,zaten muhalefet iktidarı eleştirip onun politikaları sonucu devlet zarar görmesin istiyor, yani sende geçmişte Demirel'i Özal'ı eleştirdin devlete karşı mı gelmiş oldun yani,sen daha devlet iktidar ayrımını kavrayamamışsın Şuayip...

Mustafa

Mevlam neyler neylerse güzel eyler pencereden bak içine girme
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23