• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kıbrıs’ı kurtardık, birlik olursak Gazze’yi de kurtarabiliriz!

97 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

M. Seyfeddin Ulucak

Tebrik ederim, bu noktaya (silahlı müdahale şart) geldiğin için... Bundan sonra senden beklentim, bu tespiti her gün, her fırsatta, her ortamda, her yazında tekrar etmen ve en baştaki başta olmak üzere bütün yönetenlere iletmendir ki kafalarına girsin... Ha gayret!...
  • 2 Ay Önce

Yetmezzz

Cepheye gidin.

İbrahim Atalay

Ali Bey, senatörlerin alkışını TY'de gördüğümde, sanki oranın domuz ahırı gibi olduğunu hissettim. Hayvanlar içinde ne kadar şerefli ise domuz, insanlar içinde de alkış tutanlar. Bunları insan olarak kabul etmek mümkün değil.
  • 2 Ay Önce

Ali

56 islam ülkesinin hepside birbirinden korkak.
  • 2 Ay Önce

Izmit 41

KIBRISI ALDIK PEKI KIBRISI RESMI OLARAK TANIYAN MUSLUMAN ULKE VARMI ? YARDIM EDÌN DESEK HANGI ARAP ULKESI YARDIM EDER ? BOS YAPMAYIN
  • 2 Ay Önce

@Izmit 41'e (Binbir Surat Kripto'ya)

Önce KKTC'yi "Türk devleti adada isgalcidir.." diyen Kandil devrimcisi, DHKP-C sempazirani mezhepci yoldaslarin tanisin kripto..

Cin ali

"İsraille savaşacak değiliz,, sadece gazzeli sivilleri kurtaracağız..." O nasıl olcak, hem israille savaşmıycan hem sivilleri kurtarıcan NASIL YANİ, filistin topraklarını israile mi bırakacaksın,, neyin kafası abi bu, kime hizmet peşindesiniz.
  • 2 Ay Önce

KEMALİST

EVET, KIBRISTA ,ŞU ANDA ATEŞKES VAR !BİR ANLAŞMA YOK50 YIL GİDİP GELMEKTEYİZ ANLAŞMAYA VARMAK İÇİN BİZİ İŞGALLE SUÇLAMAKTALAR...AMA YAŞATTIK BU DOĞRU; BUNU SAĞLADIK 50 YILA YAKIN ANCAK PKK VS DAHİL OZAMNDA İŞTE GERİLLA SAVAŞI BAŞLATCAZ DEDİKLERİ SAVAŞI TÜRKİYEDE ÇIKARDILAR DEDİLERKİ YA SİZLERİN ETNİKLERİYLE,KÖKENLERİYLE BİZ OYNARSAK? KOLAY OLMADI BAKIN YILLARCA SAVAŞIYORUZ BAŞTA YUNAN PKK DESTEKLİYOR APO YAKALANDIĞINDA RUM PASOPORTU VARDI ÜZERİNDE KAMPLARI VARDI AMA ECEVİT BUNLARI SİLDİ ATTI PKK BİTMİŞTİ KADEK İLAN EDİLDİ APO'NUN İSTEĞİ İLE AMA NEREYE GELDİ İŞLER 2002 DEN HESAPLARSANIZ...ŞİMDİ FİLİSTİN ANACAK VE ANCAK MÜCADELESİ İLE KENDİ MÜCADELESİ İLE KURTULABİLİR SURİYELİLER GİBİ ŞUNA BUNA KÜSÜP ÜLKESİNİ TERKEDEN İNSANLAR DEĞİL FİLİSTİNLİLER ORADA İSRAİL ONLARIN BAŞINA BELA OLDUĞU KADAR FİLİSTİNDE İSRAİLİN BAŞINA BELA OLACAK BU KAÇINILMAZ BİR DURUM O SEBEPLE DUA EDELİMDE ABD NE TRUMP NEDE O KADIN SEÇİMLERİ KAZANSINLAR ONLARIN YERİNE ...
  • 2 Ay Önce

Pençe

Ülkede bir ECEVİT yok ki Kıbrıs’ı kurtardığı gibi Gazze’yi kurtarsın Mekanın Cennet olsun Türkiye’nin gelmiş geçmiş en dürüst siyasetçisi
  • 2 Ay Önce

Selo

Aynen karahasankardeşim yanımızda biriki devlet olsa bunu bizim askerimiz 24 saatte hallederevelhalala
  • 2 Ay Önce

Ecevit

Bu dediğinin olması için ecevit gibi biri gerek
  • 2 Ay Önce

Ömer

Kesinlikle haklısınız

şahsım

yavaşşş önce Şam'da cumayı kılalım hayırlısıyla
  • 2 Ay Önce

@Sahsin'a

Yavrucugum...Marjinal Nusayricik..Suriye'nin kuzeyi fiili olarak Türk devketinin kontrolu altinda...Afrin'de BIM; Idlib'de A101 acildi..MEB; Suriye'nun Kuzeyine ogretmen atamasi yapiyor...vs Hâlâ "Acımadı ki, acımadı ki.." yapiyorsunuz:)))

dursun

ne yani şimdi sen israile savaşmı açalım ve onun yandaşı Amerika yada öylemi diyorsun duyduğum en saçma yazı kardeşin senin etin ne butun ne sen bir rahip brunsonu bile ülkende tutamamışsın adam sana ülkeni ekonomik yönden batırırım demiş adam 2 gün sonra serbest insanları saçma sapan yazılar yazarak manipüle etme
  • 2 Ay Önce

Kemalist düzen nedir?

TDK Sozlügüne gore Kemalist düzen insanlik tarihinin açık ara en büyük fanisinin 1920'de düzdügü, onüne çıkmaya cüret ederek 104 yildir üren, son metropoll arastırmasinda % 11.3 oranda hamascıyız diyen, yorumu yazan gibi eline firsat gecse Ataturk'u mezarindan cikarip asacak kafadaki isid'ci çomarları düzerek ilerleyen ve bin yil daha ilerleyecek olan bir kervandır !!!
  • 2 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

BURNUMUZUN DIBINDEKI SURÌYEYE GIRME SAMDA EMEVI CAMINDE NAMAZ KILMAYI HAYAL EDERKEN HAZIR ELIMIZDEKI SULEYMAN SAH TURBESINI BILE KAYBEDIP TURKIYEYE TASIDIK YANI KURESEL GUCLER YEDIRMEDILER BIZE BU KOLAY LOKMAYI BOSUNA HAYAL KURMAYIN ZENGIN ARAP ULKELERI VAR NE IS YAPARLAR ? ARABISTANA MILYARLARCA DOLAR UMRE HAC PARASI BIRAKAN MUSLUMANLAR BU PARANIN HESABINI SORMALI ?
  • 2 Ay Önce

Ozcan Şahin

Küresel haydut küresel eşkıya = abd nin onbin kilo metre uzaktaki Suriye de Akdeniz'de ortadoguda işi ne peki ?? Osmanli da senin zihniyetin mensublari sayesinde çöktü tarih oldu. Küfrün tek millet olduğu bildirilmiştir. Yoksa sen kuffarin safindamusin ??
  • 2 Ay Önce

BOZKURT

Turkler 1517'ye kadar hep yukseldi, bu sayede 16 imparatorluk kurdu, Cin'e bile korkudan Cin seddini insa ettirdi !!! Ama o makus tarihten sonra once durakladi, sonra geriledi ve gerici fetvalar yuzunden coktu !!! Cunku sadece Osmanli degil, ortacag hurafelerini dustur edinerek adam olmus tek bir millet yoktur !!! Hadi simdi kistir kuyrugunu, don kulubene, sahibinin gonderdigi kemikleri ye sahte Ozcan Şahin !!!

Dış Siyasette Partı Değil Devlet Siyaseti Esastır

Kıbrıs'a çıkmanın bedelini emperyalistler Ecevit ve Erbakan siyasî hayatları boyunca ödettiler. Ama ikiside pes etmediler. En son parti içinden büyük hayal kırıklıgı yaşatıldı iki lidere de.
  • 2 Ay Önce

SİBEL GENÇTÜR

ADI İSLAM OLAN YÖNETİMLERİ ORGANİZE EDEMEZ TÜRKİYE GÜÇLÜYSEK SİLAHIMIZ VAR SA YERLİ MİLLİ SAHİPLERİNİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARAK KAFALARINA SİLAH DAYARIZ GÜNÜ KURTARIRIZ İRAN İSLAM CUMHURİYETİ NE YAPIYOR GAZZE İÇİN HİÇ İSLAM İSBİRLİĞİ TEŞKİLATI İSLAM ADI NA NE YAPIYOR ORTADOĞU KAN GÖLÜ TÜRKİYEYE SİNSİ DÜŞMANLIK TA YARIŞAN SÖZ DE MÜSLÜMAN OLAN YÖNETİMLER BAŞ TA İRAN PKK İLE BİR OLUP MASUM İNSANLARI KATLEDİYOR İSRAİL DEN FARKI OLMAYAN İRAN SUDLAR BUNLAR MI MÜSLÜMAN PKK İLE İŞ TUTAN BUNLAR İSLAM ADINA TERÖR ESTİREN BUNLAR KANDIRMAYALIM KENDİMİZİ FİLİSTİN ÖLÜYOR SOYKIRIM LA İSLAMİYET MÜSLÜMANLIK NEDİR BİLMEYEN HADSİZLERE TÜRKİYE NE ANLATACAK ALLAHIN YERYÜZÜNDEKİ TEMSİLCİSİYİM DİYOR İRANI YÖNETEN ADAM İSLAM BU MU UŞAKLIĞINI YAPTIKLARI İNGİLİZ DEN ABD FRANSADAN İSLAMİYETİ ÖĞRENEN RUHU HASTALARIY LA TÜRKİYE NE KONUŞACAK DUA EDİYORUM ALLAHA ÇOK ACI ÇEKİYOR FİLİSTİN ÇOCUKLAR YEMEK BULAMIYOR AL CANLARINI ÇEKMESİNLER ACI ARTIK ÖLÜM KURTULUŞ FİLİSTİNLİLER İÇİN BİZ DAHİL HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORUZ DUA ETMEK TEN BAŞKA ALLAHIM FİLİSTİNİN AHINI ÖDETSİN DÜNYAYA
  • 2 Ay Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN BANA HAKARET
  • 2 Ay Önce

Neresi dalga geçmek?

Sizin gibi çakna mücahitlere en güzel cevabı vermiş. Yazdığının fazlası yok, eksiği var.

Bozkurt

ÖZCAN DAYI...SANA KIMSE HAKARET ETMEMİŞ...SEN BÖYLE INSANI BIR KONUDA BİLE YAZARLA DALGA GECEREK YAZARA HAKARET ETMISSIN..

Ayhan Polar

ÖZCAN ŞAHIN..SANA HAKARET FALAN YOK..SEN YAZARA DALGA GECER GIBI HAKARET ETMISSIN..SANA DA GAYET KIBAR VE MİZAHİ BIR ŞEKİLDE CEVAP VERILMIS..

Mustafa

Kaplumbağaya sormuşlar nereye gidiyorsun. O da cevap vermiş Hicaza demiş. Demişler ki oğlum bu hızla nasıl gidecen sen kafayımı yedin. O da demiş ki, olsun gidemesemde yolunda ölürüm. Aynen sen de bu şekilde Ali baba cihatçı arkadaşlarını al, Atatürk e sövmekten keyif alanlarında organize et, şeriat gelsin laiklik dinsizlikdir falan diyenlere de haber et şöyle hep beraber bi varın bakalım. Hayırdır lan din kardeşlerimize ettiğiniz zulüm arşa dayandı biz bu oyunu bozmaya geldik diye bi yeri göğü titreten bi nara basın. Haa velevki ölürseniz şehit kalırsanız gazi olursunuz. Emin ol bende ardınızdan bol bol dua edecem. Allahım, sen bu Aliyi ve saz arkadaşlarını küffara karşı muzaffer eyle. Onlara iman gücü nasip et. Bu sayede hem ülkemiz huzura erecek. Hemde Gazze li Müslüman kardeşlerimizin kalpleri mutmain olacak. Onlarda diyecekki yav biz bu Türkiye deki siyasal İslamcıların bizlerin çekmiş olduğu bu acılardan ülkelerinde siyasi rant elde etmek için kullandığını zannediyorduk ama adamlar tatlı canlarını hiçe sayarak bize desteğe geldi helal olsun biz bunları yanlış tanımışız diye hayıflanırlar. Lütfen bu yorumu okursan söylediklerimi bi düşün.
  • 2 Ay Önce

Hakiki mücahit

Gidecegiz de, öz gazze birlik seyahat buradan geçmiyor.

Mustafa ya

Yazdıklarının altına imzamı atarım ancak sn boşyazar ve saz arkadaşları buna asla cesaret edemez zira onlar bir arapsever olarak diğer araçların yardıma gelmeyeceğini çok iyi bilirler.Bunlar sadece cep doldurma ve rant için bir araya gelen güruhlar olduğu.için böyle şeylere sadece tezahürat amaçlı katılırlar

cumhuriyet kadını

KIBRISI BİZ TÜRKLER KENDİMİZ KENDİ ORDUMUZ ŞANLI TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ KURTARDI 1 TANE İSLAM ÜLKESİ ARAP ÜLKESİ YARDIM ETMEDİ SADECE KADDAFİJETLERİMİZ İÇİN YAKIT VERDİ GAZZEYİ ARAPLAR KURTARAMAZ ARABİSTAN KUVEYT BAHREYN BAE 1 TANE BİLE SURİYELİ MÜLTECİ ALMADI BİZDEN HAVCDAN UMREDEN TOPLADIKLARI PARALARDAN SADECE RONALDOYA 200 MİLYON DOLar VERDİLER IRAKTA SURİYEDE ARAPLAR SAVAŞMAKTAN KAÇIP AVRUPAYA TÜRKİYEYE GELDİLER
  • 2 Ay Önce

AJAN PROVOKATÖR TROL BINBIR SURAT DINSIZ ŞEBBIHA 'YA DIKKAT

Ajan Provokatör Trol meşhur binbir surat Islam ve insanlik düşmanı dinsiz Şebbiha yine Yedi Kocalı Hürmuz gibi kılıktan kiliga girerek taşmasını ellerinde tutan işgalci vahşi Yahudilerin comarligi yapmaya devam ederek yazara ve diger yorumculara "Sizi tutan mu var Yürüyün gidin Gazze'ye.." diyerek dalga geçip Siyonist Yahudilerin çocuk katliamını yine alkışlayıp onaylıyor .
  • 2 Ay Önce

Mehmet Şerif ( Emperyalizme karşı ilacımız birlik )

Ali ağabey bugün Batı Müslümanların birbiriyle savaşması tüm arzusudur. Can atar Müslümanların arasının açılmasına. Peki Müslümanların birliği karşısında ne yaparlar ? Allah c.c bize o günleri gösterir inşaallah
  • 2 Ay Önce

Sedat X

InşaAllah, zalimlerin cezasını bulacağı o günler çok yakındır. Rabbimiz o günlerin gelmesi için çalışan ve o günleri görenlerden eylesin.
  • 2 Ay Önce

Devrens

Lavrens gibi öneriler
  • 2 Ay Önce

Mehmet Şerif ( Selahaddini Eyubi Alparslan ve Halid Bin Velidinin Torunları biziz

Ali ağabey bütün dünya İsrail'in bir avuç Hamaslı mümin karşısında içine girdiği acizliği gördü. Tek yapabildikleri masum sivilleri şehit etmek oldu. Yüreği imanla dolu insanlara ne teknoloji ne fosfor bombaları durdurabildi. Yüce Allahın yardımı yetti.Düşünün bir avuç değil milyonlarca müminin karşısında hallerini. "Bize hak yolda birlik lazım. Hem sevgili Peygamberimiz ne demişti : Birbirinizi sevmedikçe kamil müslümanlar olamazsınız ' Birbirimizi Allah rızası için Arap Türk Acem demeden sevelim ve kardeşliğin en güzelini kuralım. Geçmişte bunu en alasıyla yapmıştık ve haçlı zülmünü asırlarca bu coğrafyadan def etmiştik.
  • 2 Ay Önce

salih

Acizler ve korkaklar zafer anıtı dikemez.
  • 2 Ay Önce

Yaşar

Ali bey birazda Türk halkının gündemlerine yani TÜRKİYE'ye gelsen diyorum.Birlik olupda ne yapacağız planın ne onu yazsanda öğrensek...ÇÖZÜM NE ONU YAZ BİLELİM....
  • 2 Ay Önce

ÖZCAN ŞAHİN

ARTIK TERBİYESİZCE YAZMAYA HAKARETE BAŞLADI BUGÜN TAM TEŞEKKÜLLÜ TAARUZA GEÇMİŞLE BENDEN BAŞKA SİZE DOĞRULARI YAZAN YOK ZORUNUZA GİDİYOR AYIP YAŞIMI FİLA ÖĞRENMİŞİNİZ DOĞRULARI DOĞRU DÜZGÜN EFENDİCE YAZMAYA BİLE TAAMMÜLÜNÜZ YOK VARSA YOKSA MUHALEFETE HÜCUM.
  • 2 Ay Önce

Nefer

Aşağıdaki yorumları okuyan..Asıl terbiyesizliği kimin yaptığını gayet iyi anlar.. Bence Özcan Şahin' e verilen cevap çok yerinde..

Nefer

Neden dert ettiniz ÖZCAN Bey..

Aliciğim

neden cepheye gitmiyorsun?
  • 2 Ay Önce

Deniz Gezmiş

Hamas'a destek Turkiye'de % 11.3, Filistin'de bile % 25 !!! Elbette biz de Filistin'de yasanan insanlik drami nedeniyle aci cekiyoruz !!! Hatta vakti zamaninda sizin gibi buralarda klavye pehlivanligi yapmak yerine kacak yollardan gidip Filistin icin siyonistle aslanlar gibi savastik !!! Yani biz Kemalistler sonu belli savasi, hem de turistleri katlederek baslatan kahir azinlik Hamas'in karsisinda, % 75'lik kahir cogunluk Filistinlilerin yanindayiz !!!

Ayhan

sen niye gelmiyorsun.. Yine mi arazi olacaksın:))

Okur

19 74 Kıbrıs Barış Harekatı günümüzde gerçekleşmiş olsa idi kesinlikle o başarı sağlanamazdı.
  • 2 Ay Önce

Canturk

Kardes kavgasi gazze olayi bizi ilgilendirmez.
  • 2 Ay Önce

her iki kavim de Sami kavminden

kerdes kavgasi!. Sagol Cantürk onlara bulasmaya gelmez!

cekinser

cekinser esenlik ve sayın kelimelerini Ecevit Türkçe'ye kazandırdı. .bu bir basarimidir evet başarıdır siyaset yoluyla gelmiş bir başarı..ilginç olan şu esen kelimesi zaten Hayri Esen'in apaçık soyadı cekinserin aslı çekimser orada sanki esen kodlamasi varolsun diye 90 larin son yıllarında ikide bir o konuda çekinser davrandık falan derdi..sayın kelimesi yine a ve n harfleriyle kodlamaya uygun üstelik ortada ikinci ses efsanesi Abdurrahman palay'ın son harfi tam ortada.. köprüyü tek başına savunan bayat soyadın da olduğu gibi.. konuyu şuraya getirmek istiyorum al sana kişisel hikaye siyaset kolay değildir.. mesela bir özal olursunuz yerinize bırakmak istediğiniz kişiyi Bir bakarsınız ki hayat arkadaşınız tercihinizi iptal etmiş.. koskoca Türkiye'de bu düzeyde siyaset tabii ki zordur.. konuyu şuraya getirmek istiyorum al sana kişisel hikayeye demiştim ya Gazzede zulüm devam ettikçe Deniz gezmiş ismi çok söyleniyor.. oysa Sovyet blokunun tarafında biri olarak pratik yapmak için gitmiş.. onu idam edenlerin Türkiye'ye ne büyük bir kötülük yaptıklarını şimdi anlıyorum.. bir efsaneye yol açmışlar.. Ecevit'in veya Baykal'ın kişisel hikayesi sönük kalıyor hele de bu üç kelimeyi Türkçeye kazandıran birinin kişisel hikayesi.. ben sevmedim hiçbir zaman ecevit'i fakat alsana tarih al sana kişisel hikaye.. yani kısacası al sana emek ve alinteri.. aynı Ecevit'in yakın çalışma arkadaşlari denizin idamına onlar da el kaldırmış onları falan geçiyorum.. yani diyorum ki bu 3 kelimeyi kazandıran sizden miydi bizden miydi anlayışının ötesinde bu kişisel hikayeler nasıl oluşuyor bunlara odaklanamaz mıyız.. Öcalan'ın idamını karşı ilk ve en çok yazıyı yazanlardan birisi Emin Çölaşan idi.. fakat yazılarının özü ondan yararlanabiliriz şeklindeydi.. hiç sevmediğim bu adam eğer idam edersek Bir efsane oluşur yapmayın etmeyin diye de cümle yazmışsa işte o cümlesine saygı duyarim.. bu topraklarda büyüdük birçok kişi gibi ben de demek istediğimi anlatamadığımın farkındayım biz konuşmuyoruz ki konuşur gibi yapıyoruz.. yine de bir umut yorumu tamamlayayım Deniz gezmiş aslanlar gibi emperyalizme karşı cepheye koştu diyenler takım arkadaşının Cengiz Çandar ve birkaç yetmez ama evetçi daha olduğunu hiç söylemiyorlar.. hani şu yerden yere vurdukları Cengiz Çandar.. iyi ki İsmet berkan'ın dediği gibi lüzumsuz yere senelerce yapım eki çekim eki diye kafa ütüleyen kafa ütülerken de günlük 100 kelime ile konuşma acı gerçeğini saklamayı başaran resmi burokrasi bir bahane bulup iyiki cengiz' candarida idam etmemiş yoksa o da efsane olurdu.. neyse ya yapım ekine çekim ekine devam.. hiçbir öğretmen bu kafayla çocuklar biliyorum içinizde hattı müdafaa yoktur sözünü söyleyen kişiyi sevmeyen anne babası olanlar var ona sevdalı olanlar da var.. hayat böyle devam edip gidecek fakat şunu bilin ki bu söz onun şahsınida aşan bu topraklara ait bir sözdür basit bir söz değildir nasıl ki çekinser sayın ve esen kelimeleri bu toprakların sesi ise o kişiden bağımsız olarak aklınızda kalsın demeyecek.. ben ne desem büyüyünce siz de siyasi mücadele vereceksiniz hiç değilse bu toprakların kişileri aşan Bir sesi olduğunu aklınızda tutun belki siz de bir başbakanı idam edeceksiniz fakat hiç değilse ip parasını eşinden istemeyin bu utanca sakin imza atmayın demeyecek hiçbir öğretmen böyle demeyecek..yapım ekine çekim ekine devam
  • 2 Ay Önce

Nuran Devres

Kıbrısı kurtardık çünkü onlar Türkdü ve adanın onların yaşadığı bölümü Türk toprağıydı. Resmen vatan toprağımız ve Türkler için savaştık. Ne Gazze bizim vatan toprağımız ne de orada yaşayanlar Türk. Onlara yardım etmek İslam ülkelerine düşer ama kıllarını bile kıpırdatmadılar.57 tane İslam ülkesi dururken bizim Gazzede ne işimiz var? Bu işe burnumuzu sokarsak karşımızda yalnız İsraili değil ABD ve İngiltereyi, tüm Batı dünyasını buluruz. Maçamız sıkıyorsa neden müdahale etmiyorsunuz diye Katarı, Suudi Arabistanı, BAE ni protesto edelim. Türk askeri yalnız Türkü ve Türk vatanını korur. Onlar için şehit mi verelim?
  • 2 Ay Önce

Türkiye biraz daha güçlü olsaydı..

Hani Dünya lideri bizdeydi? Hani Dünya'ya yön veren ülkeler ABD, Rusya ve bizdik. Hani bizden habersiz orta doğuda yaprak kımıldamazdi? Hani Almanya bizi kıskanıyordu?
  • 2 Ay Önce

Yorum

O sloganlar Türkiye içinde geçerli

Trump bile tırstı.

Eeey Netanyahu, sana mı yüz vericez?
  • 2 Ay Önce

Egemen

Yok birader iyi böyle nerde Arap çok ordan kaçaçan
  • 2 Ay Önce

Vay vay

Ali Bey sadece temenninizi yazmışsınız...76 yıldır var bu sorun..Hiçbir Müslüman ülke kılını bile kipirdatmiyor....10 aydır israile benzin satan Müslüman ülkeler...Israilde hiç petrol yok...İslam ülkelerinin yöneticileri başta kalabilmek için ABDye yalakalık yapıp duruyor...50 den fazla Müslüman ülke var biz dahil....sizce hangi lider bunu yapabilme gücüne sahip ki...Olan gariban filistinlilere oluyor....
  • 2 Ay Önce

Canturk

Gazzede Turkler yasasaydi coktan yapmistik o harekati.
  • 2 Ay Önce

YILMAZ

Sn karahasan kaç ay geçti ve sen bunca zaman gazzeye yardımdan anca bahsedebildin..Rabbim bizi kardeşlerimize yardımcılar kılsın
  • 2 Ay Önce

Haklısınız

Fakat dünyevileşme hastalığı müslümanları korkak ve vurdumduymaz yaptı. Müslümanların şimdilik düşündükleri tek şey dünya rahatı, keyfi. Böyle devam ederse ,onlara o keyif kalmayacak ve o ateş kendilerini de yakacaktır. Aynı CHP nin günü kurtarmak,seçimleri kazanmak için ülke düşmanları ile birlik olması, bölücüler ile,vatan hainleri ile birlik kurup seçime girmesi. Bilmiyorlarki(biliyorlar ,fakat beyinleri dumura uğramış,gözleri kör olmuş,kalpleri mühürlendiği için göremiyorlar bir durumdalar) bu seçim birlikteliği sonunda ülkenin elden gideceği,bölüneceği. Ülkeyi yakan ateşin onları da yapacağı ortda.Türkiye ne yapıp edip ,atom silahına acilen kavuşması gerekir. Yeraltında yüzlerce metre aşağıda bir şehir kurup ,orada gizlice bu silahı üretebilir,hiç kimsenin haberi de olmaz.500- 1000 metre aşağıdaki bir yerde kim ne yaptığını bilemez tahminimce ,giriş çıkışlar da yasaklanacak görevlilerce.Kuzey Kore de yaptı ,kimse de görmedi.Uyanık,akıllı olmak lazım.
  • 2 Ay Önce

Dağın altı

Tünellerle suyu izale edilir ve şehir kurulur ve dağın altı tünellerle örülür,köstebek yuvası gibi işlenir,yüz tane kapısı olur....

Ver gazı kurtar Gazzeyi...

Kıbrıs-Gazze Aynı şey mi? 40 ARAP ülkesi dururken Gazzenin tasası bize mi kaldı! Bu Arap ülkelerinin birisi bile (Filistin dahil) KIBRISI TANIMADI..
  • 2 Ay Önce

Hayırsız mirasyedilik iflah olmaz.

Mirasyedi hayırsız evlat; hem mirası yer hemde sövermiş mirası bırakan babaya,,fazla havalanırmış ben neymişim böyle be diye etrafındaki yiyici avantacılar gazıyla,ve onuda o yiyiciler sonunda yermiş,,mirası hem yiyip hem sövenler hiç bir zaman iflah olmamış,,yiyiciler artık başka mirasyedi peşine düşer eskiye DE bi tekmede onlar vururmuş..Yiyicilik çakılmasın tezgah bozulmasın diyede yeni muhtemel aday yiyeceklerine karşı; arada bir, yılda bir valla çoh iyi adam idi etrafına çoh bakar kollar idi diyede ortaya gaz verirmiş..Bu işler böyle..
  • 2 Ay Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN GAZZEYİ KURTARMAYA GİDEBİLİRSİNİZ SİZİ TUTANMI VAR..
  • 2 Ay Önce

tutan yok da

yemiyor.

@ÖZCAN ŞAHIN'e

Yahudiler her 4 dakikada 1 çocuk katlediyor..Gelmişsin 80 yaşına; işkembenin, midenin derdine düşmüşsün..Bi de utanmadan "GAZZEYI KURTARMAYA GIDEBILİRSIN, SENI TUTAN MI VAR.." diye dalga geçiyorsun ..Tamam Ali Bey Gazze'yi kurtarmaya gitsin..Sen de burada sanki bi 80 yıl daha yaşayacakmışsın gibi "Para yetmiyor, tatile çıkamıyoruz..vs" diyerek ağlayıp dur..Ayıp ayip..Insan yasindan başindan utanir.

ÖZCAN DAYI GÖREVDEN KACAMAZSIN..

ÖZCAN DAYI SEN DE GELECEKSIN.....YOK ÖYLE ARAZİ OLMAK..ZATEN YAŞINI BAŞINI ALMIŞSIN..YASAYACAGIN KADAR YAŞAMIŞSIN..İŞGALCI VAHŞI YAHUDİLERE KARŞI VURUSARAK ŞU DÜNYADAN BIR İZ BIRAKARAK AYRIL..

YILMAZ

masumlar orada ölecek sen burada ahkam kesecen öylemi Özcan Şahin. Senin yakanı tutmaz mı yaradan? Senden gazzeyi kurtarmaya gitmeni bekleyen isteyen yok. sesini kes havlama yeter.

Ayhan

Gazze'den sonra Ukrayna'yıda kurtaralım mı 
  • 2 Ay Önce

Yok Ebeni Kurtaralım..

Ajan Provokatör trol, İslam ve insanlik düşmanı

OLACAK

alay etmeye çalışan zavallılar!! aynı ateş evini sardığında düşman askerine  gibi yalvara yalvara geberenler gibi olacaksınız. Saygısız yaşayıp onursuz ölmek sizin belanız olacak

Hikmet

Birlikten bahsediyorsunuz ama kıbrıs barış harekatını gercekleştiren başbakan Ecevitin ve yardımcısı Erbakanın adını bile anmıyorsunuz yazınızda
  • 2 Ay Önce

Harun

Reis kızar..

Milli davalarımız terkedilmemeli.

Harekattan önce yunanistan ve rumlar rusyadan silah almıştı,Rusyaya yakın hükümetleri vardı,Abd yunanistana ceza kesmek için bize engel olmadı hatta onay verdi,tabi sonra 2.harekata bizim hükümet onlardan onay almadan onlara kafa tutarak devam edince ambargo geldi,,,sonrada zaten yunanistandaki hükümetide devirdiler..Kıbrıs milli davalarımızdan biridir,,Doğu Türkistan gibi Keşmir Bosna Çeçenistan Kerkük Musul v.b gibi.
  • 2 Ay Önce

1974 te

1974 te sol kesim Türkiyeliydi. 2024 te sol kesim ve şurekası usa üretimi. İçimiz demokrat her türlü kılığa girmiş Lawrencelerden geçilmiyor. Türk devleti güçlü ama hainlerimiz bizi zayıflatıyor.
  • 2 Ay Önce

Kerem

Biz o zaman kahrolsun Amerika diyorduk, siz komünistler Moskovaya diyordunuz...Şimdiye bak, biz aynıyız, yine kahrolsun Amerika ve uşakları diyoruz...Ya siz...Hala Amerikanın,ingilterenin kuyrugundasiniz para alabilmek, uçak alabilmek için...Yaşınız gencse bunları bilmiyor olabilirsiniz...

Yorum

Çok güzel bir tespit, o lawrence lerden burda da çok var!

Mufteri

Nerenden uydurdun bunu !!! Belge ve delillerle ispat etmezsen ..

Can

Rahmetli Ecevit e anma söyle dursun yaslaninca topunuz alay gecmediniz mi? simdi artik Esat i nasil hosnut edelim küsmesin artik yarisina bile girildi. bir on yil sonra da israil ile de barisirlar Marmara gemisi sonrasi olanlari görmedik mi haci.
  • 2 Ay Önce

Nahit sazoglu

Hocam çok güzel bir yazı sizi tebrik ediyorum Gazze'ye Kıbrıs'ta olduğu gibi barış harekatı yapabiliriz Kıbrıs. Fatihi Necmettin Erbakan hocamız in kitabı davam da yazılıan gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 2 Ay Önce

okur

bikmadin her seye ayni yorum

Köylü.

Prof diyor:Nükleer Silah yapmak beşinci Nesil Savaş Uçaĝı yapmaktan daha kolay,öyleyse ne duruyorsunuz,bu günün Dünyasın da Nükleer Silahı olmayanın güvenlik sorunu var demektir.Amerika baĝımsiz devlet degildir,Amerika paranın satın aldıĝı bir devlettir,Amerikadan Müttefik olmaz.Bizi en zayıf noktamız içimiz de çok dönme hainler var.İşin acı yanı;Devlet bu hainlerden hesap sormuyor
  • 2 Ay Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK , TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN İÇİNDE ELERINE FIRSAT GEÇSE YAHUDİ AYINSI YAPARLAR, ALLAH C.C KORUSUN İNŞALLAH AMİN..MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER ÇOKTUR.....
  • 2 Ay Önce

Karadeniz

Kibris la gazze nin alakasi yoktur. Bu kadar basit. Gazze orda, isteyen gider
  • 2 Ay Önce

Bozkurta

Ahaa bir gerizekali daha

Bozkurt

Isgalci vahsi Yahudiler; Türk topraklarının bir kısmını kendilerine "vaad edilmiş topraklar" olarak görüp Türk toprajlarinda hak iddia ediyorkar..Turkiye'nun savunmasi Gazze'den vaslar denilnesinin sebebini hala anlamıyor musun GZ. ajan provokator trol

YAHU

alakası olsa da sen bir kulp bulursun karadeniz. o yürek yok sende boşa konuşma.

Mûzaffer

Uzmanlara göre, Gazze'de gerçek ölü sayısı 186 binden fazla olabilir Dünyanın en eski hakemli tıp dergilerinden The Lancet'te yayımlanan makaleye göre, İsrail'in Gazze saldırılarında doğrudan ve dolaylı hayatını kaybedenlerin toplam sayısı 186 binden fazla olabilir.
  • 2 Ay Önce

Aklın kesiyor mu?

İsrail'in, Kıbrıs'ı kendi haline bırakacağını hiç aklın kesiyor mu? Kıbrıs'ın etrafı doğalgaz kaynıyor, İsrail bu kaynakları başkasına yedirirmi hiç???
  • 2 Ay Önce

İkinci adres Kıbrıs

Netenyahu ve eşi ABD'de hem Biden-Kamala ile görüştü, hem de Trump tarafından evinde kabul edildiler. İsrail işi şansa bırakmadı. ABD'de kim kazanırsa kazansın Ortadoğu'da İsrail'in çıkarları doğrultusunda hareket etmek zorundadır. Yani anlayacağınız Filistin, Kudüs ve Gazze; Selehattin Eyyubi'den sonra ilk kez tamamıyla Yahudilerin eline geçmis durumdadır. Müslüman ülkelerin İsrail ve ABD karşısındaki durumularına bakılırsa, bu durumun geri dönüşü artık hiç mümkün görünmüyor. Kıbrıs'a gelince, dünyadaki Yahudilerin yeni adresi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmuştur. Yahudilerin Kıbrıs'tan büyük miktarlarda toprak ve evler satın aldığı yenilerde medyada ortaya çıktı. Kıbrıs'a da geçmiş olsun.
  • 2 Ay Önce

Kıbrıs'da tehlikede

Çok büyük konuşma hacı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) İran başta olmak üzere İngiltere, Rusya, Ukrayna, Polonya ve İsrail'den on binlerce Yahudi'nin dev araziler aldığı ortaya çıktı. Bu gidişle Kıbrıs'ı da kaybetmek üzereyiz.
  • 2 Ay Önce

Vay vay

Gerçekten öyle, bireysel gelip almamislar, şirketler gelip arazileri almış, yahudilerin sinsice bir planı...Uyandık ama geç uyandık....Kibris da Gerçekten tehlikede....katılıyorum size...Yahudiler de filistine küçük küçük araziler alıp yerlesmedi mi....Kıbrısi kontrol eden Doğu Akdenizi ve Orta Doğuyu kontrol eder.

Şeref

Kıbrıs'taki gibi olması için Ecevit gibi bir devlet adamı lazım...
  • 2 Ay Önce

Cumhur

Allah yardım Milletimizin birlik beraberliği ile olacak İnş.Önce CHP'nin kozmik odası işgalden kurtulması gerekiyor.Adının özgür olması veya Barış olması bir şey ifade etmiyor.CHP nin beyni sinsi İngiliz esaretinden.Sonrası kolay.FETÖ ve PKK sürüsü bas-it.Sokak hayvanları ile ilgili yasa çıkıyor İnş.Bas-it sözde adamların(!)başkanların(!)kim olduğu bilinecek.Ver elini Gazze Kudüs İnş.Ya Sabır.
  • 2 Ay Önce

Nevzat Aydıngöz

Ben açık kısa ve net bir şey söylemek istiyorum . Bütün dünya İsrail'in katliamına karşı çıksa İsrail'e amerika'yı batıyı haksız görse hiçbir şey değişmeyecek . ta ki bir cesur yiğidin silahını kusanip Kassam gibi Siyonistlerin karşısına fiili olarak cikmayana kadar. amerikası batısı İsrail'e binlerce ton silah gönderirken başta Türkiye olmak üzere İslam dünyası mazlumların yanındayım diyerek bir tüfek bile gönderemedi yazıklar olsun
  • 2 Ay Önce

Reis'e atılan iftiralara yazıklar olsun

Hamas lideri minnetle reisi kucaklarken, İsrail kuduz köpekler gibi reise saldırırken içimizdekilerin de reise saldırmaları çok anlamlı

Ferdi akyol

Eyy netenyahu.Emevi caminde akşam namazı kıldık şimdi kudüste akşam namazı kıldırtmayın bize...
  • 2 Ay Önce

Pensilvanya

Pensilvanya'daki ferdi halka seslenirkene..

şüayıp

Allah doğruların yardımcısıdır
  • 2 Ay Önce

okur

siz dogrumusunuz suayip bey

şü ayıp

Dünya kuruldu kurulalı her devirde kendi din ve mezhebinden, hatta kendi tarikatindan, hatta kendi partisinden olmayan dindarlara bile nema karisiligi din düşmanları diye iftira atan mufteriler ille de olacaktır !!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23