• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam ve Müslümanları hedef alan ‘Asimetrik savaş’ devam ediyor, edecek…

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Dertli

Sayın yazar, yazdıklarınıza katılmıyorum.... Türkiye güçlü bir devlet ama kimsenin Türkiyeyi umursadığı yok... 
  • 2 Ay Önce

Okur

Soğuk savaş döneminde İslam'ı kullanan batı ülkeleri soğuk savaşın bitmesi ile İslam'a ve İslam'ın kutsallarına savaş açtılar. Soğuk savaş döneminde terörist olarak görülen, öldürülen, hapislere atılan sol örgütler ve kişiler sscb'nin yıkılması ile Batı'nın dostları oldular. Sovyetlerin yıkılması İslam'a, İslam ülkelerine, İslami örgütlere fazla yaramadı.
  • 2 Ay Önce

HAKAN ÇANDIR

Bahsettiğiniz acı gerçeğe karşı, yazınızın sonunda paylaştığınız ayet atıflı cümlelerinizin, esasında din/darların bu acı gerçekler karşısında sıkça kullandıkları ve fakat hiçbir karşılığının olmadığı cümlelerdir! Gazze hadisesi de bunun en net delili/teyidi niteliğindedir ama bundan dahi ders alınamamıştır. Çünkü din/darlar hasarlı din/dünya tasavvurları yüzünden yeryüzünde hüsran yaşamakta ve perişan olmaktalar! Temel Soru/n: Neden dünya yönetiminde/sisteminde etkin olması gereken mümin akıl, edilgen, zayıf ve hatta ifsat edicilerin sömürü/kölelik çarkında güdülmekte? Yani; neden ifsat ediciler efendi, din/darlar köle? Ve neden hakikat böyleyken, din/darlar bu hakikate karşı kör/sağır? Din/darların bu hakikate karşı kör/sağır olmaları, kendilerinin aleyhine işlemekte ve hüsran yaşatmakta! Buna rağmen meselenin üzerini din/darlıklarıyla örtüyorlar ve hatta sui ahvallerini meşrulaştırıyorlar! Hüsran içinde hüsran; kısır/kusurlu döngüde mahv-ı perişan bir ölüm! Bütün mesele bu ama kahir ekseriyet bunun idrakinde değil maalesef!
  • 2 Ay Önce

YILMAZ

ALLAHın dediği olacak şüphe götürmez. lakin müslümanların hal ve davranışlarını görmek istiyor. samimi olan ile olmayanı ortaya çıkaracaktır.

Okur

Keşke Sovyetlerin yıkılması için müslümanlar, Müslüman ülkeler olarak batıya yardım etmeseydik. Sscb'nin yıkılması ile İslam'ın kazanacağını zan ediyorken yanılmışız. Sscb'yi geri getirme imkanı olsa tüm İslam inananları olarak geri gelmesini canı gönülden destekleriz.

Nahit sazoglu

Sayın yazar çok güzel bir yazı sizi tebrik ediyorum gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23