• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmet İnönü, giderayak bunu da yapmış?

35 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Berkant

Latif abi Milli eğitim Bakanını senin programında görmek istiyoruz
  • 2 Ay Önce

Yusuf GÜDEN

Üstad OktaySinanoglunun ''bye bye türkçe '' isimli kitabını okudum. Maalesef üstat hem hakkı hemde dertliydi. Maalesef yabancı dille eğitim anayasa tada yaşayana aykırıdır. Derhal müdahale edilmelidir. Saygılarımla latif bey.
  • 2 Ay Önce

Doğu

 İnönü ve arkadaşı kamal başbakanlık cumhurbaşkanlıkla hiç tecrübesi yoktu camileri satan binlerce mahsun insanı astı Ermeni asıllı pilot Sabiha Gökçen dersimi bombaladı göneydoğuya kankusturdular şimdi nerdeler biri tabınakta diğeri orda hiç gördünüzmü orda biri fatiha okuduğunu gördünüzmü allahım ülkemizi bunların artıkların dan koru ülkemizi güçlükıl.
  • 2 Ay Önce

Ramazan

Neden Türkiye de en çok milli eğitim Bakanı değişir Neden en çok eğitim ile ilgili kanunlar değişiyor Neden neden neden?
  • 2 Ay Önce

Fatih

22 yıldır ulkeyinetenler ve senin gibiler neyi başardınız biri tanesini söyleyin diyenlere ben söyleyeyim Yavuz Sultan Selim köprüsü yüzyılın tüneli Marmaray yüzyılın tüneli Avrasya daha sayayım mı yoksa seni fazla üzmeyeyim mi
  • 2 Ay Önce

Zeliha

Latif Bey Milli eğitim bakanını mutlaka programa almanızı istiyor ve bekliyoruz
  • 2 Ay Önce

Yavuz

Aynen latif abi İnönü ne yapmiş ki
  • 2 Ay Önce

Hüsrev

Milli şef Müslümanlık ve Türklük aleyhine yapılan ne varsa yapmış. Hala İnönü hayranları yok mu sinir oluyorum
  • 2 Ay Önce

Erdal

İnönü ne yapmamışki Latif abi
  • 2 Ay Önce

Hasan

İnönü akşam rüyana mı girdi latif?
  • 2 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Değerli Latif abim Allah razı olsun da; bizim hiç bir bakanımız böyle bir açıklama yapamaz. Keşke böyle bir açıklama yapsalar da ben utansam! Gayri kanuni olarak açılmış Fransız okullarına karşı elindeki yetkiyi kullanmaya çekinen bir bakanımız var. Yunan Lozan mozan takmayıp Türk okullarını, camilerini, müftülükleri kapatırken Türkiye devleti bıraktık lozanı, illegal okula karşı bile çaresiz. Latif abimin dediği böyle bir açıklamayı yapacak yürekli bir Süleyman Soylu kardeşimiz vardı. O da şimdilik bakan değil..
  • 2 Ay Önce

Gıvırman

2. Dünya savaşından çıkan almanya bugünkü gazze gibi idi berlinde sağlam bina bulamiyorlardi resmi kurum olarak kullanmaya. Savaştan 25 yıl sonra almanya hem yeniden inşaa oldu hem sanayi kuruluşlarını kurdu ve turkiyeden işçi alımına başladı. Akp23 yıldır iktidarda borçlu bir ülke aldı eyvallah ama 2010 yılına geldiğinde borçlarını ödemiş imfye borç vermiş dolar tl neredeyse esinlenerek seviyeye gelmişti. İç ve dış ticarette rekorlar kırıyor dünyada sözü dinlemiyordum halkın alim gücü vardı herkes ev araba sahibi oldu. Ne degistide 2010 dan sonra duraklama ve gerileme dönemine girdik enflasyon aldı başını gitti faizler arttı millet ev ve arabasını satmak zorunda kalıyor. Emekli çiftçi esnaf kan ağlıyor eğitim avrupa da sonuncu bircok kategoride afrikalilarla değerlendiriliyoruz. Simdi gelmiş inonuden bahsediyorsun asıl şunu sor biz 23 yilda ne yaptık. Daha kötüsü biz sıfırdan düzlüğe çıkma başarısı gosterip daha sonra bugun gelinen durumda sıfırında altına inmiş durumdayız.
  • 2 Ay Önce

Vay vay

Latif bey tamam o dönemde kötü bir sistem vardı.. Yazdığınız tarihler 1940 ve 1950 aradı...üzerinden 74 yıl geçmiş ve bu güne gelmiş...22 yıldır düzeldi mi hayır...İlk,orta ve liselerde 22 yılda 9 sistem geldi gitti..Şimdi yeni bir sisteme geçtik...Her il ve ilçeye üniversite açtık ama kalite yok...Eğitimde planlama yapmıyoruz, benin 20, 30 yılda ne kadar doktora,ne kadar hemşireye,ne kadar öğretmene, muhendise, hukukçular...Emin olun Latif bey doğru bir planlama olsaydı atanamayan öğretmenler, iş bulamayan mühendisler gibi sorunumuz da olmayacakti...Her şeyde olduğu gibi milli ve bilimsel olması gereken eğitime de ideolojik bakıyoruz...Sonuç bu...
  • 2 Ay Önce

hasan

İnşallah iyi bir başlangıç olup kapı aralanır. Cesaretli vatanperverlere bugünlerde çok ihtiyaç var. Yarın geç olabilir. Milli Eğitim, adı gibi olmalı
  • 2 Ay Önce

Okur

İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, İspanya, Belçika, ABD, Kanada, Avustralya ülkeleri yüz-ikiyüz yıl öncesi gibi kötü degiller biraz daha iyi olmuşlar. ABD'ye köle olarak götürülen siyahların durumu bugün biraz daha iyidir. Afrika ülkeleri, halkları iki yüz, üç yüz yıl önce bugünkü kadar özgür degildi. ABD, Kanada ve Avustralya yerlileri günümüzde biraz daha rahatlar, fazla öldürülen, baskı gören Amerika, Avustralya yerlisi yoktur. Türkiye gibi ülkelerdede insanların ingilizce, Fransızca, Almanca öğrenmek gibi zorunlulukları kalmamıştır. Tüm dünya özgürleştikçe Türkiye'de her alanda özgürleşiyor. ABD'ye giden köleler özgürleşmişse, Amerika, Avustralya kıtasındaki yerliler özgür davranıyorsa Türkiye gibi devlet ve halklarında özgür olması gerekiyor. Türkiye, 40-50-60-70-80-90 yıl öncesi Türkiyesi degildir. Bugün Kürtler (Erdoğan'ın destegi ile) Kürt olduğunu söylüyor, Aleviler (Erdoğan'ın destegi ile) Cem evi açıyor. gürcü, Arap, Çerkez, Arap olmak yasak degildir. Nijer, Mali, Chad gibi bir çok Afrika ülkesi Fransa gibi sömürge ülkelerin üslerini kapatıp askerlerini ülkesinden kovuyorsa Türkiye gibi ülkelerde ABD üslerini kapatma, tartışma özgürlüğüne sahip olmalıdır. Güney Afrika ülkesini siyahlar yönetiyor. Birçok AB, ABD ülkesinde Kur'an yakma, Hz Muhammed'e hakaret etme özgürlüğü varsa Türkiye gibi ülkelerdede batıya ait okulları kapatma gibi bazı özgürlükler olmalıdır.
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Gerçekten Milli Eğitim ve Öğretim Sistemimiz bir türlü doğru menzile sokulamadı. 1950 den sonra iktidara gelip asla muktedir olamayan hükümetler zaten yapamazdı. Ancak 22 yıllık Ak Parti döneminde ne yapılıp edilip bu cendereden çıkılmalıydı ama malesef belli mihrakların burnu kırılamadığı için hala yalpalayıp duruyoruz. Yine de şükredelim. Onların istediği gibi çok kötü bir nesil yok genel görünüm iç açıcı olmasa da içimizi ferahlatan gençlerimizin sayısı az değil ..
  • 2 Ay Önce

TURGUT

Anlattıkların çok güzel.. tamam daiktidar olanlar bu yanlışı düzeltmek için bu güne kadar ne yaptılar.. 28 şubatın dayattığı 12 yıllık eğitim hala yürürlükte. 7 yaşınd okula başlayan; 12 yıl sonra 19 yaşında bir hiöç olarak kazık gibi mezun oluyor.. 19 yaşından sonra bir genci ne çırak yapabilirsin, ne meslek öğretebilirsin.. kayveler,meyhaneler, sokaklar. uzun tırnaklı, g..t göbek açık kızlar, heryeri dövmeli maymuna dönmüş gençlerle dolu.. kapalısı da aynı, açığpı da gençlik çalışmadan yaşamak peşinde... sanayici işçi-kalfa-çırak-usta bulamıyor, çiftçi işçi-çoban bulamıyor. kamyoncu çalıştıracak şöför bulamıyor.. ama sokaklarda işsizlik var diye bağıranlardan geçilmiyor. heryere üniversite yaparak gençliği beklenti içine soktu.. heryer üniversite mezunu beceriksiz-bilinçsiz-cahil -tembel gençlerle dolu..
  • 2 Ay Önce

İSMET ERDİK

İsmet İNÖNÜ nün ülkenin kurtuluş savaşında ve sonrası Lozan konferansındaki başarılarını görmenizi beklemiyoruz,siz ve sizin gibi kadrolu ATATÜRK ve devrimlerinin tescilli düşmanları zaten ömrünüzü bununla geçirdiniz.İsmet İNÖNÜ nün bu ülkeye yaptığı en büyük kötülük dünya eğitim sistemine örnek gösterilen KÖY ENSTİTÜLERİNİ nin kapatılmasını başlatmaktır ki bunu da amerikanın istediği ile yapmıştır,eğer Köy enstitüleri kapatılmamış olsaydı TÜRKİYE bugün dünyada her alanda en gelişmiş ülkelerden biri olurdu.
  • 2 Ay Önce

Yavuz

Hayiin İnönü islam düşmanı cemal gürsel ülmeden yazdığı îtiraf mektubu menderesin asılması CHP den İnönü den çok baskı aldım mecbur kaldım bu pisliklerin ateşleri bol olsun.

İsmetin arkadaşı...

Allah seni İnönüye komşu etsin,İstermisin?

YILMAZ DURMUŞ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün devamı gibi gözükse de, Atatürk'ün ismini her yerden silmek isteyen İnönün tarihte hiçbir başarısı ve faydası müşahhas olarak ortaya konulamaz

Okur

ABD'nin Türkiye'deki bir kaç askeri üssü sokak köpekleri için barınak yeri olmalıdır.
  • 2 Ay Önce

Yorumlar

Tebrik ederim, güzel fikir, isabet olur...

küfürbaz

T.C. okulları "Ali büyü mühendis ol”, “Ayşe uçak yap”-öğretilmese de kast ettiğin dönemin Türk bilimi tüm Arap ülkelerin bilimini diri diri yutar, eğer öğretilmediyse, 1950-den beri iktidarda olan senin sağcılarından sor. Sen ve övdüğün Tekin bu güzel memleketi İslamın en yüce "şeriat" kanunuyla yönetilen ve okutan Afganistan'a çevirdiniz, Araplar bile şeriattan kaçmağa başlarken ve art arda laik kanunları alırken, siz T.C.-ni gericilik şeriatına götürüsünüz ve bunun hesabı sizden mutlaka sorulacak. Sonunda, T.C. eğitimini alan Dıamond 100, şeriat eğitimini alan yobaz alimler 0.
  • 2 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Yazar beyyy habu akit gaz ve petrolden vazmı geçti daha başlıklarda yoook varmı bi bilgin gerimi kaçtı gaz acaba,Lozan işi ne oldu o bittimi ya bi aydınlatın bizi daaa ha bide asgari ücretli ve emeklilerin size selamı var çok ilgilendiğiniz için
  • 2 Ay Önce

Yorum

Yahu İnönü şunu yapmış bunu yapmış diyeceğiniz kadar 22 yıldır iktidardasınız bizahmet düzeltseydiniz ya
  • 2 Ay Önce

Yorum...

Bu konu da haklısınız.Ama merak etmeyin yakındır Yavuz Selimin gelmesi.

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz raylı sistemler geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir
  • 2 Ay Önce

Nuh

Adam yapmış da, bugün biz ne yapıyoruz?
  • 2 Ay Önce

CHP Duymasın

Fullbrigt bursları da sokak köpekleri meselesi gibi olur öyle savunulur ki öylesine vandallar cazgırlar sesini gür çıkarır gezi ayaklanması diye naralar atarlar her konuda başımızın belası CHP bu tür yapılarıda savunur adeta batının kuklası maşası zaten öylede!Sokak köpekleri,DEM lıların savunmaları yenilir yutulur değil!Adamlar hem zorlu hem güçlü her konuda CHP li belediyeler SGK ya çalışanlarının primlerini ödemiyorlar Çalışma bakanlığıda isteyince iktidar bizi engelliyor halk sandıkta hesabını soracak filan mağdur edebiyatına yatmaya çalışıyor,belediyeye doldurduklarının Sigorta primlerini ödemiyor ama emekliler için yaygara yapıyor CHP her konuda hep böyle zihniyettede oy verenleride ay zihniyette olsa gerek!Velhasıl her türlü batı planlarının savunan kalesi olmuşlar kör kütük!Nasıl çözülecek hiç bir konuda anlaşma yok sağduyu yok birlik yok!
  • 2 Ay Önce

ata

ne faydalı insanlar gelmiş, vatansever, kahraman.... falan filan....
  • 2 Ay Önce

Bim

İnönü'yü kötülemeye bayılıyorsunuz da Osmanlı eğitim sistemi 19.yy da ve 20.yy başlarında nasıldı anlatmamışsınız. Kapitülasyonlar ve Düyun-u Umumiye ile 1881 de Osmanlı yarı sömürge olmuş zaten. İnönü iyi yapmış demiyorum sadece sayın yazar olanı tam anlatmıyor
  • 2 Ay Önce

İzmirli öğretmen

Latif bey lütfen ihlas finansla ilgili bir yazı yazın. Enver ören bizi dinle imanla kandırdı. Paramızı çaldi. Onu azaptan kurtarın.
  • 2 Ay Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ, ŞEYTAN TAŞLAMA DAN TAVAF YAPAMIYORUZ, AHTAPOT GİBİ DEVLETİN İÇİNDE DÜŞMANLAR CİRİT ATIYOR LAR PROJE ELEMANLARI DOLUDUR, ÖNCE BUNLARI TEŞIR EDİLMELİDİR.....HAÇLI VE YAHUDİ LER ÇOKTUR MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER ÇOKTUR AYAK SURUYEN ÇOKTUR.....AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ..........
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23