• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Parçalandıkça parçalandık ve paramparça olduk!

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet Faruk

Şevki Yılmaz hangi tarikattan bahsediyor merak ettim.
  • 2 Ay Önce

Ömer diyeyim rumuza

Hakkınızı helal edin Hocam, diğer yerlerde yazınızı okudum şimdide doğru yapmışsınız yanlış anlamışım Sizi
  • 2 Ay Önce

Hasan Sarıçiçek

Selamünaleyküm Hocam. Yıllardır tanırım sizi Reisimizide Allah ömürlerini versin. Yalnız tüm bunlar söylemle olmuyor icraatla olur. Hatalar artıyor sayın hocam. Nezaman Cumamız tatil olacak,neyi bekliyoruz . Allah'a emanet olun. Kalın sağlıcakla. ????????
  • 2 Ay Önce

Yasemin

Aminn, Ecmain
  • 2 Ay Önce

Dertli

Muhalefete, kendinden olmayana her gün sövüp sayan, hakaret eden bir kesimle nasıl birlik içinde olunur ki..
  • 2 Ay Önce

Nahit sazoglu lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı ulio

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları olan acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz her ilimize hızli tren yapmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir
  • 2 Ay Önce

Abdullah

O 60 tane Arap devleti halifelik bizdeyken henüz kaldırılmamışken oluştu. Halifeyi takan, dinleyen tek müslüman devlet yoktu. 
  • 2 Ay Önce

RUM PONTUS ÇOCUĞU

RUM PONTUS YOBAZ SOSUZLAR TEKTİR BÖLÜNMEZ
  • 2 Ay Önce

HAKLI

İSLAM'ın en büyük düşmanları, yahudi artıkları sebataycılar ile hristos artıkları romlar, fılleler... özellikle hristos pontuslar, haçlı hristos mezarcı ve senin gibi ş. yılmazlar. MÜSLÜMANLARI kandırmak için de şeriatttan taraf görünürler.

HAKLI

Aynen

Fsm

Millet, arap anlayisini benimsememis. Biz Turk halkiyiz, arap gibi olamayiz. Halk redetmis bunu. Ulkede tam manasiyla muslumanligin 5 sartını getirenlerin orani %2 yi gecmez. Bu ulkenin sadece % 2 si muslumandir. Gercek budur.
  • 2 Ay Önce

Nuh

Ya hoca milleti " ümmetim 72 fırkaya bölünecek hepsinde hayır vardır" yalanını diye diye paramparça ettiler. Böl parcala yut, yöntem farketmez, istersen Allah ile aldat, her yol mübah şeytan taktiği.
  • 2 Ay Önce

Galip durmuş

Hocam Allah razı olsun hürmetler ederim rabbim islami hakim kılacak liderler nasip etsin inşaallah
  • 2 Ay Önce

Birlik ve beraberlik için ..

Türkiye için en büyük tehlike, dış mihrakların güdümündeki tarikat ve cemaatlerdir. Selçuklu'yu ve Osmanlı'yı sözkonusu bu cemaatler yıktı. Şimdi sıra Türkiye Cumhuriyeti'nde. O yüzden bir kolları İngiltere ve İsrail'de olan tarikat ve cemaatlerin kapatılarak devasa mal varlıklarına devlet acilen el koymalıdır.
  • 2 Ay Önce

Uyuyan toplumlar ölmeye mahkûm....

Kudüs 837 yıl sonra tamamen yahudilerin olmak üzere İsrail'in başkenti olmasıyla birlikte Filistin ve Gazze düştü, maalesef bunun bile farkında değilsiniz, haberiniz yok, hâlâ uyutuluyorsunuz ey ahali.
  • 2 Ay Önce

YOK

nahit kazoğlu kaz HANGİ TEKNOLOJİYİ GELİŞTİRDİN HANGİ ENDÜSTYREL TESİSE SAHİPSİNKİ YETERLİ SERMAYEN VARMIKI BUNLARI YAPABİLESİN YOKSA YİNE YEM OLURSUN SİEMENSE ASTONA SNRYADA ÇİN FİRMALARINA OKADAR TREN RAYI TEKERİ BİLE ÜRETİMİN YOK DİZEL MOTORU DİŞLİYİ MOTORU BIRAKTIK BUNUN LİONS VE MASON KULUPLERİYLE HİÇ BİR İLGİSİ YOK ÜFÜRÜKCÜ YAPILDIN DEMEKLE OLMUYOR

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO. At. İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz

Okur

 vatandasa degil ulkelero yonetenlere seslen
  • 2 Ay Önce

Osmanlı nasıl yıkıldı....

Sayın abim, Osmanlıyı biz parçalamadık, Zayıflamış Osmanlıya ırkçı araplar, ingilizlerle bir olup arkadan son hançeri vurarak devirdiler.. Bak ne diyor Arap isyanın başı kral Abdullah yazdığı 'biz Osmanlıya niye isyan ettik' adlı kitabında: "Eğer ben ve be­raberimdekiler ayak­lan­ma­nın bu şe­kil­de bi­te­ce­ği­ni bil­sey­dik hiç­bir şe­kil­de dev­ri­me ka­rış­maz­dık” Rahmetli Atatürk kurtuluş mücadelesini başlatmasaydı, şimdi Konya'da sıkışıp kalmıştık. Tarihi doğru kaynaklardan iyi okumak lazım. Yoksa kafa yanlış yerlere gidiyor.
  • 2 Ay Önce

Salih

Daha ailenin can düşmanı baş haram süresiz nafakayı,Müslüman ikdidarımiza kaldırtamıyoruz. İslam aleminin birliği neye göre olacak?Köy camilerimiz bom boş.Her köyde üç cami var.İsraf diz boyu.Diyanet bu konuda bir çalışma yürütmeli.Cuma günü ve gecesi için taşımalı sistem olabilir.
  • 2 Ay Önce

MUZAFFER..

AMİN AMİN AMİN, ELİNE SAĞLIK ALLAH C.C RAZI OLSUN HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV HÜRMETİNE ÜMMETİ BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI ALLAH C.C DİLERİM AMİN.....
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23