• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’ye kefil olmuştunuz, helallik istemiştiler hani!

121 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

zafer turan

Rabbim bu islam dusmanlarina firsat vermesin insallah
  • 2 Ay Önce

Kul

Ali Erbaş ilk önce kendini düzeltsin sonra millete tavsiyeler versin beyefendi
  • 2 Ay Önce

Nazim Arat

NUTUK okumuş olsa bunları söylemezdim cahil Deniz Yücel. 1 meclisin dualar ile açıldığını bilse yine demezdi.
  • 2 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, bu Deniz gibi din dışı yaşayıp, dindarların da aynı yaşamasını isteyen o kadar çok sapık var ki. Bu tür kimseler kadın tüccarıdır başta. Milyonlarca kadının o. olmasına çok sevinirler ve desteklerler. Mesela bunlar toplum içinde süresiz nafaka alarak cinselliğini pazarlayan kadınlardan hiç rahatsız olmazlar. Takriben 36 senedir aile mahkemelerinin verdikleri nafakalı boşanma kararlarının FUHUŞ sektörünü yaradığından hiç bahsetmezler. Bunlar için çok kocalı veya önüne gelen her erkekle cinsel ilişki kuran kadınlar değerlidir. Zaten süresiz nafakanın da işlemesine müsade ettiği için ülkemizde namusunu korumak en büyük kahramanlıktır. Bana öyle geliyor ki, tarih boyunca evli kadınların mahkeme kararlarıyla oros. yapan bir başka ülke yoktur. Ne yapsın bu pislikler arasında SN. Ali Erbaş? Allah onu korusun bu kötülerden.
  • 2 Ay Önce

Kemal Kemaloğlu

Hep Yalan Hep İftira Yüce Mevla Seni Bildiği Gibi Yapsın Yatacak Yerin Yok
  • 2 Ay Önce

Yıldız teskilati

Kâfirler istemesede Allah nurunu tamamliyacaktir
  • 2 Ay Önce

Bunu da gördük

Vergi paketine ilk imzayı atan vekilin vergi vermediği ortaya çıktı.
  • 2 Ay Önce

*İLBER ORTAYLI'dan Tarihimiz*

Osmanlı diye insan yoktur, Türk vardır, Çerkez vardır, Kürt vardır, Gürcü vardır ama Osmanlı yoktur. Osmanlı olunmaz.. osmanlı doğulur, Onun için de "Osmanoğulları’ndan” olmanız gerekir. Bu da bir millet değil ailedir. Kendi soyunu inkar edip de taht sahibinin soyunu benimsemek bir tek bizim ülkemizde görülüyor sanırım. Kimliğini yitirip bir aile adının boyunduruğu altına girmeye heves edenlerin vecizesi. Ancak kul köle olmayı bilenlerdir bunlar.
  • 2 Ay Önce

Recep Dengiz

SAYIN ALİ BEY MÜŞRİKLER NE YAPARLARSA YAPSINLAR ALLAH CC NURUNU TAMAMLICAKTIR, ALLAH CC BİZLERİ YOLUNDAN DÖNENLERDEN EDECEKSE CANIMIZI ALSIN.
  • 2 Ay Önce

mehmet

Ne anlattın şimdi burada,veya ne demek istedin anlayamadım...

Fikret Türk

Ali bey saadet asrının güzelleri insan yakıtını buradan götürür diye darbı mesel eylemiş bu akıllanmaz imansız cuhape li ahmak ta bu sözün doğruluğunu teyit ediyor ama biraz okuyup halk arasında olsaydı bu ahmak diyanetin başkanı Ali hoca ya buradan değilde yahu hocam güzel dersinde sizin görevlileriniz arasında izin günü bamaz kılmayan şahıs var önce bunlara nasihat etsek daha iyi olmaz mıydı dese hep günaha girmez hemde hayırlı bir şey yapar dı ama nerde cuhaoe demek şer in harman olduğu yer demek tir
  • 2 Ay Önce

Cem

Ali sana soruyorum. Ahlak sanada lazim . Niye dersen milletin parasıyla milleti kandırıyorsun.
  • 2 Ay Önce

Orhan İnan

Onlar baştan kaybettiler. İttifak kurmaları ile birlikte yüzlerini CHP ve yandaşlarına çevirdiler. Savundukları bütün değerlerini inkar ettiler. Tabi fiili olarak..Sorsan en mükemmel Müslüman bunlar. Rabbim her şeyi biliyor, ferasetli Müslümanlar da farkındalar. Kendilerine gelsinler, yoksa yiyecekleri ilahi şamar onları düzeltecek ama çok geç kalacaklar.
  • 2 Ay Önce

M. Seyfeddin Ulucak

Kardeşim, Saadet'in chp'ye bir laf edememesinin tek gerekçesi vardır. O da bunların Meclis'te gruptan düşmemesi için verdikleri borç (!!??) milletvekilidir. Eleştirilerinde bu hususu gözden kaçırma!...
  • 2 Ay Önce

Ali bey

Sana bir soru. Almanya'da pazardasın. Ev yapımı peynir alacaksın. Satıcının biri Alman diğeri müslüman. Hangisinden alırsın?
  • 2 Ay Önce

Almandan alır

o da bilir, müslümanın işinde hile hurda olacağını.

Çok geç

Ergenleri ayartıp yoldan çıkarmada en etkili olanlardan bir digital platform Watt... isimli internet sitesi (doğruysa eğer) engellenmiş. Çok geç....
  • 2 Ay Önce

Kanber

Yakın zamanda Peru ormanlarında kılıksız kıyafetsiz bir grup İLKEL insan topluluğuna rastlandı. Günümüzde de aynı ilkelliğe özenen, maneviyat ve medeniyet yoksunu, iki ayaklı kılıksız, kıyafetsiz, çağdışı mı? çağdışı, gerici mi? gerici, ilkekel mi? ilkel bir sürü varlıklar dolaşıyor her yerde. Allah hidayet ve güzel ahlak nasip eylesin.
  • 2 Ay Önce

Nuran Devres

Salih Tuna gibi bende de köpek fobisi var. Evimizde de hiçbir zaman kuştan başla hayvan olmadı. Belki de o yüzdendir.
  • 2 Ay Önce

Recep Dengiz

SAYIN
  • 2 Ay Önce

Cengo

Ali abi tesettür bir kadın hakkıdır, ama hep senin gibi sakallilar savunuyor.Nerde sizin kadınlar. Bak Ayşe ATEŞ hanifendiye kanlisini cezalandirmak için mücadeleyi kayınbiraderi ne Kayinbabasina bırakmıyor .
  • 2 Ay Önce

Hasan KATİPOĞLU

Süleymancıları unuttunuz?
  • 2 Ay Önce

İhsan y

Hacı CHP ye saldıracaklar diye en olmadık kişiyi seçmişsin sn Ali Erbaş in biri zırhlı 3 Mercedes 1 vip Mercedes minibüs 1 togg ve 1 Audi 6 olmak üzere 6 makam aracı var emin ol CHP alkol için fetva ver bi makam aracı da bizden dese onunla ilgilide bir fetva uydurur tıpkı kurkorumalı mevduat hesaplarının faizleri için ne dediğini herkes gördü insanlara sabır ve tevekkül tavsiye eden adamın bir nebze dürüst olması beklenmez mi
  • 2 Ay Önce

Abdüsselam Efe

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته. Allah ın adı ile rahman rahim. GÜNDEM DIŞI! VICDANINIZ RAHAT URMU, EMEKLIMER ÖLÜME DOĞRU GİDERSE!. Bugün bir çok Emekli, Kredi kartı çalışmazsa gerçekten ac, ac, tâbi kartin asgarisini de ödeyemezse kartı alış verişe kapatırlar. duyuyormusunuz beni gerçekten ac, peki kimseden de bir şey isteyemez, tek çare ney, intihar. EY YETKILILER,SIZE SESLENIYORUM, GERÇEKTEN SIZ ATEŞLE OYNUYORSUNUZ! EMEKLIYI ÖLDÜREREK BUTCEYI DUZELTEMEZSINIZ! Sizler hangi akla hizmet ediyorsunuz, uyanın. Bu suçdur ve günahdır, bunun altından hem dünyada ve hemde Ahirette kalkamazsınız. Allah teâlâ cümlemizi rahmeti ile uyandırsın âmin bi hürmeti Taha ve Yasin. Allah teâlâ ya emanet olunuz. 24.07. 2024 Abdüsselam EFE.
  • 2 Ay Önce

Bahçeli buyurdu ;

Ekonomik kriz yokmuş.

huN

Başta Saadet olmak üzere Ahmet Davutoğlusu, Ali Babacanı, Yeni Asyacısı, Okuyucusu, Yazıcısı, Dinden geçinen bilumum ahlak yaksunları... CHP ile ittifak kurdular, şaşı kalktılar!
  • 2 Ay Önce

Göktuğ

"Müslümanlık nerde? Bizden geçmiş insanlık bile... Âdem aldatmaksa maksat, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki müslüman gördümse, hep makberdedir; Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir;"
  • 2 Ay Önce

Ali Malat

Akife Allah CC rahmet eylesin.

ERDOĞAN HÜRYILMAZ

SAYIN YAZAR,DİNE SAYGISIZ CHP. LİLER DERKEN KİMİ VE KİMLERİ KASTETTİĞİNİZİ AÇIKÇA YAZIN. TÜM CHP.LİLERİ AYNI KEFEYE KOYAMAZSINIZ. NASIL TÜM AKP.LİLER AYNI OLMADIĞI GİBİ. SESİ ÇIKANIN SESİ KESİLİYOR.DİLİPAK HOCA NE OLDU. DÜZCE MİLLET VEKİKİ ZAMANINDA SAYIN CUMHURBAŞKANI İÇİN NE DEDİ. YORUM YAPARKEN LÜTFEN ÖNCE KENDİMİZE SONRA DA KARŞI TARAFA BAKALIM. TEŞEKKÜR EDERİM. SELAM VE DUA İLE.
  • 2 Ay Önce

Konuşan

Konuşan Chp nin sözcüsü. Chp adına konuşuyor.

Selahattin alkan

Allah razı olsun. Diline. Kalemine. Ruhuna.
  • 2 Ay Önce

mehmet ali

diyanet müsliman olanlara söylüyor müslimanlığı kabul etmeyenlerin alınmasına gerek yok bunlar her şeye burunlarını sokup tahammülsüz mankurtlar
  • 2 Ay Önce

Sahi

Yok birbirinden farkları tek farkları adları. 
  • 2 Ay Önce

Ali İLKER

Tıyniyet değişmez.....
  • 2 Ay Önce

Ertan

İslam düşmanları ve onlara kefil olup aynı yolda yürüyüp bir yerlere gelen binde birlikler. Yüce Allah gazabını kazanmak için yarışanlar Yüce Allah sizlere hidayet versin.İslam canlı yaşayan ve tam hayatın merkezinde olan bir dindir.Bunu kafirlerin gizlemeye engellemeye gücü yetmez.Çünkü sahibi Yüce Allah.
  • 2 Ay Önce

SİBEL GENÇTÜRK

DİYANETtoplum la doğru iletişim kursa bilgiye dayalı inandırıcı güvenilir olsa CHP ne demiş hiç önemi olmaz cemaat tarirat liderleri cübbeleri ni giymiş yutup ta tv ler de bilir kişi makamın da lar Diyanet kapalı kutu cami imamları nı denetleyemiyor ölümüze sala okutacağız imama para verirsek okuyor diyanetin toplumdaki karşılığı paray la kuran okutmak tek görevleri müslüman olmanın asaletini anlatmak olan diyanet anlatamıyor anlayamamış müslümanlığı diyanet davutoğlu babacan karamollaoğlu ne demiş banane diyanet ne diyor toplum saygıyla ceketini ilikleyip dinleyebiliyormu en önemlisi anlayabiliyor mu
  • 2 Ay Önce

Cihan

Makam arabalarını unutma

kibarcik

Allah razı olsun Alı kardeş saadetsızlere ve gerıde olanların alayına ıthaf olunur buyazı hala mı akılanmıyacaksınız Allah cc düşmanı olan besmelesız zıhnıyetınde
  • 2 Ay Önce

Deli sorunsallık

Bu hayatta tek sorununuzun cehape olması ne garip
  • 2 Ay Önce

Akılsız sormuyansılık

Nasıl ki sokak köpekleri, enflasyon bir sorun, cahape de bir sorun

Cebimizi kim boşaltıyor?

Asgari ücretin 85 000 TL olduğu ingilterede kıyma 250 TL iken Türkiye de neden 650 TL, aklı başında olan birileri açıklasın.
  • 2 Ay Önce

Sermayenin iktidarı

Emekliye yok, asgari ücretliye yok, mütahit çakallara "yok" yok.

Burası Sömürgeci İngiltere değil

Her ülkenin ayrı durumu şartları vardır belliki CHP li Özgürü dinlemiş:))))))))CeHape den masallar okuduk zamanımıza yazık oldu neyse

Paşa

Fakirliğin şükür olmadığı bilinci var onlarda.

Ali

Ama olsun, bizde beka var ya.

Ne dedi şimşek: Türkiyenin akla dayalı bir zemine dönme dışında seçeneği kalmamıştır

Yok mustafa bizde diplomasız ekonomistler sözde teori uyduruyor, faiz sebep enflasyon sonuç diyor, sahne arkasında oligarklarının cebini dolduruyor.

Mustafa

Orada yönetende yönetilende aklı başında feraset sahibi. Bizde saldım çayıra mevlam sana emanet durumu hakim.

Din değil İslâm düşmanı Chp

Kefil kelimesinin sözlük anlamı : Birinin, borcunu ödemediği ya da verdiği sözü tutmadığı zaman onun yerine borcu ödemeyi ya da verdiği sözü yerine getirmeyi üstlenmiş olan kimse.Chp'ye kefil olan da,kim olursa olsun Chp ile aynı düşünceye sahip olan kişidir.Bakara, suresi 14.Ayet bu ilişkili anlatıyor, 15.Ayet ise Allâh'ın onları düşürdüğü acı durumu.
  • 2 Ay Önce

Paşa

Rahmetli Erbakan da CHP ile koalisyon hükümeti kurdu ve çok iyiydi yine olsa yaparım demişti Ali bey dahil herkes de destek vererek kefil olmuşlardı kardeş, sizler yapınca herşey doğru oluyor öylemi.

Küstah'a

Dünyanın hakiki gerçeği bu, zoruna mı gitti?

Küstah

Bende birilerine kefil olan birilerini biliyorum ama neyse.

Ömer

Sakallı orta yaşlı amcaya soruyorlar belki de camiden çıkmıştı seçimde kime oy verdin ? Pişkin pişkin CHP ye oy verdim dedi . Böyleleri maalesef az değil . İktidara kızmış olabilirsiniz de CHP ye oy verilmez veremezsin inancına ters . Utanmadan hutbede saçmalamışsın demiş bu CHP nin Başkan yardımcısı , ayete böyle diyor . İster inanır ister inanmaz bizi ilgilendirmez ama sen partinin başındasın milletin inancına saldıramazsın . Ama şaşırmadık CHP bu CHP zihniyeti değişmez
  • 2 Ay Önce

Paşa

CHP ye oy verilmez de, LGBT destekli İstanbul sözleşmesini çıkaran,nas ve ayeti unutup bir kenara koyan bu iktidara oy verilir ama değilmi Ömer efendi,itibardan tasarruf olmaz diyen, zinayı suç olmaktan çıkaran bu iktidara oy verilir değilmi Ömer efendi.

Osman

Chp ye oy verilmez diye ayet mi var ömer?

Vay vay

Ne kadar gerçek Müslüman olduğunuzu Filistin konusunda gördük, diğerlerini de yazmıyorum...

salih

chp sadece bir parti değil tarih ve islam düşmanıdır .Genlerinde var. chp ile ysn yana duranlar bu suça ortaktır Allah onları ıslah etsin.
  • 2 Ay Önce

hayırlısı

sevgili ali, dinden dem vuruyorsun.
  • 2 Ay Önce

Yıldız teskilati

Hocam çok güzel bir yazı sizi tebrik ederim CHP'li belediye başkanlari iyi çalışmıyorlar siyon protokolleri devam ediyor
  • 2 Ay Önce

okur

Yazarmı CEHAPE li belediyeleri çalıştıracak anlayamadım ne demek istiyorsun.

mazlumu getirin

mutluluk araştırmasında Türkiye'nin en mutsuz ilk üç veyahutta beş ülke arasinda çıktigina ben inanıyorum.. konuşulanlara bakıyorsun yaşanılanlara bakıyorsun yav boyle bir ülke nasıl olur diyesi geliyor insanin..diyelimki kumanda elde kanallarda geziniyorsun..fatsali yada pastacı Osman'ın bütün paramı nevin sensese yatiracagim dediği sahne çıktı haydi geç gecebilirsen.. bu yorumu yazan kendinden bahsediyor değil mi fakat geçiş süresine bakinca acaba ne gorunur yani kumanda parmakta 3-5 saniye kalıyorsa cabucak kanalı geçmiş oluyor musun olmuyor musun..sonra gelsin ciddi gorunmeler falan..bazen layiklik yine gidiyahhhh bir başbakanı asıp ip parasını eşinden istedik fakat niye astık niye istedik bi sor yav her şey ne güzel gidiyordu akepee mavvettiii falan derken veya yav sevgili kardeşim parayla saadet olmaz zaten şunun şurasında carsambaya ne kaldı ki yeni bişey bulacaz zaten hep kuyu falan buluyoruz derken..o nasıl bı ciddi gorunmeler..özellikle son 10 yıl akademik beyinler ahlakı tartıştılar sadece din ahlaklı yapmaz diyerek.. yani farkında olmadan insanları mükemmeliyete zorladılar ahlak bir bütündür bölünemez diyerek..ulan nasıl bölünemez diyen ses yada film karesi yine o kumandaya dokunan parmağın geçse bile üç beş saniye kaldıgi yesilcamda yeraldı.. patron içeri girince kalemlerle oynayan mülayim'e sen gerçekten ahlaksız birisin diyebilirdi degilmi.. veya yuh be akıllı bir tek sen misin diyebilirdi..evet 150 yıllık batılılaşma macerasının viraj ekranın icadı ilk yillarinda bilinçaltı ekrana yansıyor izahı zor biçimde çeken şey de budur.. mülayim sen de iş ahlakı yok mu diyor.. peki tamam yoruma gülüp geçiniz burada hiçbir sır olamaz diyerek gülüp geçiniz sır nerededir efem insan önce ahlaklı olmalı diyen cokbilmis akademisyenlerdedir degilmi.. haydi devam birbirinin kulağına herkes biz çok ahlaklıyız desin ahlak bir bütündür bölünemez desin devam yaaaa.. yeni petrol kuyuları bulmasak bile 300 daireli devrimci mütahit beyaz bir ata binip bulutların arasından süzülerek ekonomiyide düzeltir layikligide kurtarır..devam..çok heyecanlı .
  • 2 Ay Önce

Kul

Ağzınıza yüreğinize sağlık değerli ustadım
  • 2 Ay Önce

Paşa

Neden ağzına sağlık kardeş, LGBT destekli İstanbul sözleşmesini çıkaran akp ye bişey demedigi için mi,nas ve ayeti unutup bir kenara koyan akp ye bişey demedigi için mi, itibardan tasarruf olmaz diyenlere bişey demedigi için mi yüreğine sağlık diyorsun.

mehmet

NEDEN ACABA????????

Malatyalı

bu sadet parrtisini ve karamollaoglunu anlamak zor bu kadar siyasetle uğraş CHP nin dine düşmanlığını bil git ona kefilim de tayip erdogan bunlara ne yaptı kötü birseymi yaptiki kimseye anlatıyorlar ama reise dusmanlar bebecan davutoglu
  • 2 Ay Önce

Ben

DİYORUM ki; kim hangi partiden, meşrep ve düşünceden ve inançtan olursa olsun herkes için, bu günkü ‘’GÜN BAŞLIYOR’’un acar sunucusu Murat Şahin ile misafiri olan Mustafa Albayrak Beylerin yaptığı programı izleyemeyenlerin, videosunu izlemeleri tavsiye olunur.
  • 2 Ay Önce

Yıllarca başörtüsü zulmüne imza atan parti demissin...

CHP nin 1950 den beri iktidarı 3seneyi geçmez denince halk iktidara getirmiyor.....fakat yıllardır başörtüsü zulmü yapıyor...sen CHP ye yalan ve iftiranın en büyük sırtından kurmalilarindansin....halkin içine düşürüldüğü yoksulluk sarmalına susan en büyük dilsiz şeytanlardan birisin..bu ülkenin köylerinin kadınlarının cogu feraece taktı,tepesinden topuğuna simsiyah ferace ,sor bakalım bir tanesine bir şey dendimi,,,,,senin gibi ,insanlara  küfreden insan düşükleri?? CUMHURIYETIMIZIN KADINLARA SAGLADIGI HER TÜRLÜ OZGURLUGE karşı ezikliklerini cumhuriyet düşmanlıklarını kusmak için hunharca dinimizi kullanıyorlar...toplum bunu biraz geç anladı,fakat anladı,,,,anladigi için seçimlerde artan oranda burnunuzu sürtüyor,,,,rüşvetin,hırsızlığın riyanın sahtekar kufurbazlarin bizim dinimizde yeri yok.......
  • 2 Ay Önce

CHP seçim zamanı yaman çalışır harıl harıl

BOŞ ümitler vaatler dağıtır dağıtır bol keseden nasıl olsa sözlerini tutmayacak hatta hatırlamayacaklar bile seçim biter vaatler uçar gider CHP keyfi çatar DEM li dostları ile İBB çalışanları büyük oranda DEM li nereden mi biliyorum oradan çalışanlardan duydum İSKİ den gelenlerle konuşamadık farklı dilde alay ettiler ne yaptılar elektrik kablolarını patlatmışlar önce su yok sonra elektrik yok oldu kim başlattı İSKİ ispatlayadabilirim İSKİ nin iş bilmezleri suyum çamurlu akmaya devam ediyor İBB den bir paragraf olsun hangi işi başardılar ki?_

CHP bu toprakları kan,can vererek, din dil ırk gözetmeksizin ben türküm diyen herkese, türkiye cumhuriyeti vatani yapanlarin partısidır..

Utanmıyorsan,bul eski nüfuskagidini,dini islam yazar...simdikinde dini islam bile yazdiramadin...belirsizsin.hedef ve amaçlarınız farklı...once hedefinizde inönü vardı, şimdi CHP ve ataturke kadar uzanmaya başladınız nihai hedefiniz ara ara saldurdiginiz.....ismi size coooook ağır gelenTURKIYE CUMHURIYETI hanı ,ingilizin yanında,mehmetçiğin karşısında olduğunuz...istiklal savaşıyla,kanla canla kurulan türkiye cumhuriyeti......unutmayin fala demiyeceğim...aklinizdan cikarmayin ILALEBET YAŞAYACAK...turkiye cumhuriyetine verilen emir bu.....

Chp seçim zamanı imana gelen partidir!

1950'den önce ki 27 yıllık dönem ne olacak peki? Atom bombalarından,doğal afetlerden daha etkili olan o dönem! O ne olacak? SCF kurulduğunda Anadolu'da meydana gelen siyasi heyecanın sebebi neydi? 1931'de Liselerde okutulan Tarih kitabında ki İslam düşmanlığını konu edinen müfredatın o neslin üzerinde ki etkisi mesela? Chp sayesinde kadınlar özgürlük elde etti ise, din konusunda hiç bir mes'uliyeti yok ise, 27 yıllık dönemde yapılanlar ülkenin ve müslüman Anadolu milletinin hayrına yapıldı ise,Chp neden 14 Mayıs 1950 ile sandığa gömüldü ve 74 yıldır tek başın iktidar olamadı? Burda yanlış olan bir hesap hatası yok mu? Senin mantığın göre bu ülke de Chp ve diğer partiler diye bir kavram olması gerekirdi, Chp her daim ve daima iktidar olmalı değil miydi? Millet mi nankör, Chp'nin yaptıkları mı yanlışdı?

Paranın dini imanı

Çok büyük azgınlık şımarıklık var ülkede,,,sağı solu yok iki taraftada var,,bunun sebebi ranttan adaletsizlikle gelen bol paralar,,,kimi kısmıda rantı yakalayamamış vakti zamanında,ama işi ters gitmiş ama akıllıca davranıp yatırım yapamamış şimdi mümkün değil birşeyler yapabilmek ve çok zor şartlarda yaşamaya çalışıyor namusu onuru şerefi ile,,,bir küçük kız çocuğu kalıbına tüküreyim demişti BU ALEMİN bu yaptıklarınız insanlığa sığarmı diye ve o şimdi melek Allah yanına aldı,,,kalıplara tükürecek masum ve cesur çocuklarımız bile yok kalmadı,,,,,kopmuş gidiyor toplum..Azgınlığın sağı solu olmaz azgın azgındır..Rantın usülsüz vicdansız ahlaksız kazanılan paranın kirinde boğuluyoruz...Paranın dini imamı olur,,,hemde öyle olurki..!?
  • 2 Ay Önce

Ömer

arz-ı mev-ut isteyen Sezai temelli Taşnak ermenisi, Kürt değil temel karamollaoğlu ile teyze çocuğu özgür özel lgbt avrupa dernekleri ile antlaşma imzaladı 29 Şubat 1 Mart gazeteler yazdı PKK'lı kadının elini öptü bacaklarına yerlere kadar eğilerek Rusya lgbtyi yasakladı chpkk çalışma yapıyor insanlar ses çıkarmıyor chpnin istemediği bir şey olursa nasıl çığırtkanlık yaparlar ermeni sera kadıgil Ezan sesine tahammülü yok  sesine tahammülü varmış gibi gözüküyor Dini Milli Değerlerimize saygılı olmuyanın Mecliste işi ne???Ben çan sesine bir şey diyor muyum Herkesin Dini kendine bak Vatikan'da papa İstanbul'da patrik Benim Din Başkanım Nerede İstanbul'da Benim de Din Başkanım olsa mümkün gibi gözükmüyor
  • 2 Ay Önce

Saçmalamanın bile kırmızı çizgisi kalmadı..

Etrafa rahatsızlık vermeyin demiş Ali Erbaş,sanki dinleyen takan var, gelen polise bile saldırıyorlar,,,bu işler nasihatle olmuyor toplar alırsın karakola, bi güzelde sağlam para cezası,medyadada gösterirsin..Dünyaya rezil olduk, yol kesip trafik durdurup halay çekecek zurna çaldıracak keyfe bak akla zihniyete bak,,hiç aklı başında insan yokmu içlerinde siz kafayımı yediniz manyakmısınız alem ne der ruh hastasımısınız derler diye fırçalayacak,,, bu ülkenin psikolojik halleri ekonomik hallerinden daha öncelikli olmuş..
  • 2 Ay Önce

Şu bu diye belirtmeye gerek yok,olay ne ise o konu olmalı..

Yüksek ses etrafa rahatsızlık verecek boyuttaki her tür eğlence ister sağ ister sol aynıdır,,görgüsüzlüktür sonradan görmeliktir,,hele yol kapatıp darbuka dümbelek zurna halay işi görgüsüzlüğün artık en dibi,,diyanet işleri başkanını hazetmemekle beraber doğru söylediğini söylemek gerek,,fakat alkollü yerler diye bir söze gerek yoktu çünkü kimi alkol alır sapıtır görgüsüzleşir kimi alkol almadanda aynı şeyleri yapabiliyor,,velhasıl her kim olursa diye başlamalı,,,şucusu bucusu olmayan işler bu işler..
  • 2 Ay Önce

yener tutan

Mükemmel ötesi bir yazı. Resmen chp zihniyetini şamar manyağı yapmışsınız. Bu yazıyı dev bir pankart yapıp chp genel merkezine astırın lütfen. Laikçi yobazlar gördükçe salya saçsınlar.
  • 2 Ay Önce

A101

Soda iç

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari

1 -CHPKK GENLERİN DE DİNSİZLİK VARDIR .PUTPEREST LİK VARDIR .TERKEDEMEZLER. .. 2 .CHPKK NİN GENLERİN DE .AHLAKSIZLIK .CİNSİYETÇİLİK FUHUŞ FLÖRT .GAYRİ MEŞRU LUK .ÖZGÜRLÜĞÜ .VARDIR . 3 .CHPKK NİN GENLERİN DE BOZGUNCULUK BÖLÜCÜLÜK .AYRIMCILIK . .KİN. .NEFRET .DÜŞMANLIK VARDIR.. 5 ..DİĞERLERİDE SAADET GELECEK .GİDECEK .MENFAAT ÇIKAR KOLTUK MAKAM .KUYRUK ACILARI .SAVRULDUKLARİNİ GİDİYORLAR ..ONLARDAN .NE DAĞ NE KASABA OLUR ..CHPKK .YA KOLTUK DEYNEGI .PAYANDALİK YAPARLAR .3 .5 MİLLETVEKİLİ MENFAAT İÇİN .ÜLKEYE ANCAK İHANET YAPARLAR ..
  • 2 Ay Önce

CHP den EMEKLİ HALK KART OYUNU OYUN

İBB başkanlığına gözünü diken Üsküdar belediyesi daha önce (Ak parti bu yardımları zaten yapardı) her neyse öyle ağır şartları var ki aman Yarabbi!en düşük emekli aylığı olacak eee üzerine otomobil tapu gibi herhangi bir durum olmayacak eee AYDA DEĞİL YIL YIl YILDA 5.000 TL pazar parası YILDA!!!Bir yılın toplamı 5.000 tl.şimdi bu kartı göreceğiz benzer politikaları uygulayacaklar öyle bir emekli olacaksınki üzerinde herhangi bir kayıt olmayacak ve en düşük emekli aylığı olur ise laylay lomda lay lay!Göreceğiz o ağır şartları CHP nin her şeyi bir oyundur göz boyamadır Nokta Takipteyiz!
  • 2 Ay Önce

yeni nesil

yani nesilden ümitligim. en azından herşeyden haberleri var. senin gibi gözü kapalı cahil degiller

Yâvuz

Ademoğullarının mahrem yerleri nereleridir, onu da belirtirmisin? 
  • 2 Ay Önce

Fatih

Hayvanlara bakarsan herşey meydanda. Ama o HAYVANDIR. Onları o şeklilde Rabbimiz yaratmıştır. Onlara bir uyarıcı peygamber gelmemiştir. Ademoğlu denilen varlık İNSANDIR. Onlar onlara avret nedir anlatan peygamberler gelmiştir. Böyle şey olmaz diyorlarsa hayvandan AŞAĞIYA düşmüş demektir. Hani mikrop olan küçücük hayvalar var ya! Onlardan bile çok aşağıda.

Akademisyen

Mustafa Sarıgül, Gürsel Tekin, Aykut Erdoğdu zihniyetindeki zatların CHP içinde yerleri olmamalı, derhal partiden uzaklaştırılmalılar.
  • 2 Ay Önce

Cahape

Cahape bir zihniyettir biri de bini de aynı. FETÖ'cü ve saadetli kardeşlerimiz cahape ye geçer geçmez kemalist oldular.

 A. Rahman Çalışır

Onlara 28 şubat döneminin Diyanet İşleri Başkanı gibi Rakınızı için orucunuzu da tutun diyen bir Diyanet İşleri Başkanı lazım.
  • 2 Ay Önce

okur

O sözü söylerken sen oaradmıydın acaba.Bukadar kesin konuşuyorsun.Sende rakı içenlerden,oruç tutanlardanmışsın meğer....

abidin

CHP'nin yıllardır islam dini ile sorunu olduğunu çok açık. CHP hiç bir zaman islam ile arasını düzeltemez,düzeltmez.Allah bizi CHP iktidarından korusun
  • 2 Ay Önce

Cumhuriyet e diye yazan zevat

Cahape sözcüsü kuran ayetlerine saldırmış, aklı evvel ne yazar.

mehmet

Şakamı yapıyorsun.Din insanlar için gönderilmiştir.Partilerin dinimi olur.

Cumhuriyete vatana millete düşman olanlarla derdimiz

İslam dini ile kimsenin sorunu yok Abidin

CHP Fırıldakçılığın Kitabını Yazar,BOŞ Vaatler sunar

Özgür Özel karanlık sularda yüzmeye başladı Kürtler ve Aleviler üzereinden bu ülkede Kürtler ve Aleviler eşit değilerMİŞMİŞMİŞ hayatımda ilk defa duydum 50 yaşlarında İstanbullu olup CHP den nefret eden biriyim!Efendim kürtler ve aleviler eşit oluncaya kadar mücadele edeceklermişmişmiş bunun adı siyasi etiksizlik,ahlaksızlık,edepsizliktir etnik grupları bir birine düşürmektir YUH!Oy uğruna atmadıkları yalan iftira terör örgütleriyle işbirliği bol keseden vaatler neler neler duyuyoruz Denizlide emeklilere bol bol keseden ikramiyeler,İBB nin vaatleri uzaya filan götürür okuyun ben saymayayım,Çiftçilere traktörler,tam altınlar külçe külçe külçe milliyetçi illerde DEM partiye vur gitsin diğer illerde DEM partiyi sev gitsin Allahım Allahım Nabza göre şerbetler vaybe YUH be!YOK böyle bir şey ya!CHP lileri sokak hayvanları meselesinde nasıl çirkinleştiklerini gördünüz ASLA insan değillerdi!Şeytana sormuşlar CHP liler senin tayfan Şeytan ben Allahtan korkarım CHP liler benim tayfam olamaz kabul etmiyor!Onlarda Allah korkusu YOK!
  • 2 Ay Önce

CHP için SICAĞA değil AKLA GEREK VAR

CHP den nefret ederim politikalarından zulmünden bıktık usandım yalan dolan ayrımcılık sürekli ötekileştirdik bize varoş dediler,hatırlamak bile istemiyorum susuz kalınan günleri çöp yığınlarını tiksiniyorum aslında değişen bir şey yok yine AYNI!

Yaşdaş

Geçmiş olsun sıcaklar fena çarpmış anlaşılan.

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI SABAHLAR DİLERİM TÜRKİYE CUMHURİYETİ LAİK DEMOKRATİK MODERN BİR ATATÜRK CUMHURİYETİDİR YOLU ONUN YOLUDUR NE MUTLU TÜRK'ÜM ATATÜRKÇÜYÜM DİYENE EFENDİM
  • 2 Ay Önce

Mirzabeyoglu

Bizde müslüman türkleriz atanız ne olduğunu tam bimiyoz başımıza ne geldiyse İngiltere sömürge valisinden geldi...

okur

Senin ne olduğunu sormadık ki sana.Ne olursan ol.....Kendine yakışan ne ise osun.Serviş

Servo

Ben TÜRKÜM ama mıstıkçı değilim atait de değilim lait de değilim

Murat

Defalarca yazdık tekrar edelim cehapenin kayığında cehapenin kucağına oturdu saadet tayfası onların saadeti de bu oldu Iktidara olan nefretiniz sizi azılı din düşmanlarının kucağına istiyorsa diyecek birşey yok zaten diyetini ödeyeceksiniz bına aday olan diğer parti de yrp son seçimde gösterdi bağımsız girmesi değil mesele ya da muhalif olması cehape ve onun emperyalist hizmetkarı medya da boy gösterip ortada dolaşmasına diyecek birşey yok iktidar tez zamanda ekonomiyi toplayarak bu din düşmanları ve video yancılarına meydanı bırakmamalı
  • 2 Ay Önce

nurettin

*komşusu açken tok yatan bizden değildir* ve böyle insanı reddeden peygamber şu zamanda açlıktan çıktık 5-6 milyon insan açlıktan ölüyor acaba şimdiki zamanda imtihan edilen insanlara peygamber bizdendir ümmetimdir der mi neden kendisi eline geçeni hemen infak etti neden zengin ebubekir miras mal bırakmadı ülkelerin diyaneti uyuyormu
  • 2 Ay Önce

Tika

Dünyalıkları daha tamam değil anlaşılan biraz daha doldurunca ahiret işlerine başlarlar artık
  • 2 Ay Önce

Misyoner

Kış kışlığını puştluğunu yapar. Batı devşirmesi cahape ve şurekası da batının misyonunu yerine getiriyor. Çok da başarılı oluyor.
  • 2 Ay Önce

Deli İbo

Diyanet Başkanı bu fetfayı kendi kafasına göre vermiyorki, Allah, kitabı Kuran'ı Kerim'de bizzati kendisi buyuruyor. Ama hani bunların atası diyordu ya "-sizlerin gökyüzünden indirildiğine inandığınız" Kuranı Kerim'de bahisle inançsızlık bu güne kadar sirayet etti, bundan sonrada devam edecek demektir. CHP ve destekçileri Milli değildir, ananevi değildir, İslami değildir, manevi duygu ve hisleri yoktur. Yok etmek istedikleri tek hedef İnanç ve dindir. Çünkü Sebatiizm'in tek korktuğu inanç ise İslamdır. Onun içinde ilk önce harf devrimi yaparak Kuran-ı Kerim'in yazımını kaldırıp, okunmasını zorlaştırdılar, okuyanlara ceza verdiler, öğretilen yerleri kapattılar, öğtretenleri tutuklayıp hatta idam ettiler. Bunuda bir Sebataist inançtan başka hiç bir inanç yaptıramazdı.
  • 2 Ay Önce

BAYBURT SEVDALISI

Deniz yücel ismet inönü zamanında imam hatipleri kapattı halk demişki paşam imam hatipleri kapattın cenazelerimizi yıkayacak imam kalmayacak öylemi demiş evet o zaman tekrar açın deniz yücel ozaman öldüğun zaman cenazeni camiden değil kiliseden kaldıröyle vasiyetin olsun
  • 2 Ay Önce

Köylü.

Temel bey,kefilmiş Kılıçdaroĝluna veya Cpy'e iyi de Temel beye kim kefil olacak...Karamollaoĝlu tekin bir adam degil..Kılıçdaroĝlu kimse Karamollaoĝlu'da odur....
  • 2 Ay Önce

Elhamdülillah

müslümanım ve diyanet işleri başkanının Atatürk ve inkılaplarına olan tavrından rahatsızım. Ülkenin çoğu kurucu lider olduğuna inanıyor ve o makam inanca saygıyı gerektiriyor.
  • 2 Ay Önce

Yörük 03

Yazının hulâsa ve özeti : Bu parti CHP. Kaynatsan da şeker olmayacak katran CHP.. Biz savrulanları çok gördük son 20 senede. Reisi bu sebepten takdir ediyorum. Herkesin hakiki şahsiyetini ortaya çıkarıyor. Dindar dediklerimiz meğer, malûm parti aşığı imiş, milliyetçiyim diyenler de kahvaltı yapmaya teşne, ... sizi tükürüğü ile boğar diyenlerle ittifak yapanlara emir eri imişler. Semayı askerimizin burnu kanamasın diye Atak helikopter ve sihalarla donatan, çelikten kalekollar yapan Reise ise düşmanlar.
  • 2 Ay Önce

Bütün kötülüklerin kaynağı

CHP dir!Bu hep böyle olmuştur AYIRIMCILIK,Hizipçilik,liyakatsizlik,Belediyelerde akraba kayrımcılığı hizmetsizlik(icraatsizlik) Hizmet nedir?çöp toplamak değil Baraj yapmak,metro tünel vs vs Biz bunları görmedik İstanbulda hiç görmedik Ankarada İzmirde Hiç görmedik

Çuhadaroğlu

Hakikî bir Müslüman, samimî bir mü'min hiçbir zaman anarşiye ve bozgunculuğa taraftar olmaz. Dinin şiddetle men'ettiği şey, fitne ve anarşidir. Çünki anarşi hiçbir hak tanımaz. İnsanlık seciyelerini ve medeniyet eserlerini canavar hayvanlar seciyesine çevirir ki, bunun âhirzamanda "Ye'cüc ve Me'cüc" komitesi olduğuna Kur'an-ı Hakîm işaret buyurmaktadır. Risale-i Nur
  • 2 Ay Önce

Mustafa

Temel kefilmiş al sana kefil olduğun donsızların pisliği temel bu pislik öyle bir necaset ki yedi okyanus temizleyemez  kına yak öldüğünde kefil olduklarına kavuşursun gözünün önünü göremeyen yezidler
  • 2 Ay Önce

Pis adam

Musti ağzından lağım akıyo len

Küstah

Aha Salih ,emin,güzel huylu müslüman tanımı hemen Mustafa gibi müslüman olalım.

Ali

Çıkmaz abi bunlardan ses çıkmaz minfiyata dokunur
  • 2 Ay Önce

Okur

Diyanet İşleri başkanımız birde adaletle,kayırmacılıkla,hırsızlıkla,ihaleye fesat karıştırmakla,kamu malıyla,faizle,israfla lüks yaşam vb.konularla ilgili hutbe okusa...
  • 2 Ay Önce

Servo

Her şeye ve söze nane olma LGBT sözcüsümüsün

Okuyamaz.

,,,,,,,ister.

Okumaz

Camiye uğrasan hutbede bunların da okunduğu görürsün. Cahapeliler camiye gelmediklerinden cahapeli belediyelerde olan yukarıdaki saydığın marifetleri normal karşılıyor

Eşrefoğlu

Ali bey kalemine yüreğine sağlık cevabını vermişsin katranı kaynatsan olmazki şeker,saydigin o küçük partiler şeytanın maşası vesselam
  • 2 Ay Önce

şüayıp

Erdoğan düşmanliğindan dolayi gözlerine katarak geldi gerçekleri görmez oldular
  • 2 Ay Önce

A101

Gerçekler görünüyor askeri üç ret emeklilerin durumu göçmenler enflasyon daha çok şey görünüyor şüayıp

Mehmet Şerif ( Batının üzerinden ayrılmayan karanlık )

Batı adil olsa Filistinli yıllar öncesinden tanır İsrail'i tüm dünyada tecrit ederdi. Ermeni sözde soykırımıni kabul etmez Kuzey Kıbrısı tanır Irak'ta ABD nin bir milyon insanı katletmesine engel olurdu. Müslüman ülkelerde darbelere suikaslere destek olmazdı. Batı adil olsa Ruanda da siyahlara ve Amerkada Kızılderililere soykırım yapıldığını kabul ederdi. Batı adil olsa herşeyden önce İsa Peygamberin ümmetine neler yapıldığını bütün gerçeğiyle açıklardı. Maalesef Batı hakikatin üzerini kapkara bulutlar gibi örtüyor.
  • 2 Ay Önce

Mehmet Şerif ( Haçlı ziniyeti bitmiş mi? )

Neden ille de kendimizi Batıya yamamak istiyoruz. Hala birileri çıkmış biz Avrupanın bir parçasıyız diyor. Hayır ! asla Batı medeniyeti Savaş ve sömürü üzerine bizim medeniyetimiz ise huzur ve adalet üzerine inşaa edilmiştir. Siyah ve beyaz kadar farklıyız. Ülkemizdeki ve İslam coğrafyasındaki bütün pis işlerin arkasında Batı çıkmadı mı? Suikastlerin darbelerin terör örgütlerin savaşların planlayıcısı uygulayıcısı onlar değil miydi? 110 yıl önce Osmanlı topraklarını aralarında paylaşan yine onlardı.Bugün bize yakın gözükmelerinin sebebi Batının Rusya Çin ile girdiği güç ve çıkar mücadelesi bu mesele eğer bir durulursa Yunanistan Ermenistan PKK İsrail Batıdan bir söz almış bekliyor. ABD Rusya ve Avrupadan hakkaniyet beklemek saflık değil başka birşeydir zakkum ağacı hiç elma verir mi? Eski dost düşman olmaz ,eski düşman da dost olmaz. Biz kimin ümmeti kimin evlatları olduğumuzu unutsak bile onlar unutmaz. Zaten Gazzede bunu apaçık gördük Bosna'da İrakta Kıbrısta da gördük.Onlardan olmadığımızı anlamamız için daha ne yapmaları gerekiyor.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23